Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τρίτος όμιλος[Χαμαματσου}
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4
Warrior
Περυσι ειχε κανει πολυ χειροτερο τουρνουα στη Γιουγκοσλαβια ο Παπαδοπουλος,οπου ηταν ψιλοτραγικος.

Φετος ειναι βελτιωμενος,αλλα και παλι εμενα δεν μου εμπνεει καθολου εμπιστοσυνη...
thrylos7
Εμένα μου έχει αφήσει την εντύπωση ότι πέρυσι είχε καλύτερη παρουσία, αφού είχε σχεδόν πάντα ν' αντιμετωπίσει δύο αντιπάλους. Ίσως βέβαια να είμαι επηρεασμένος από την εικόνα του στα φιλικά.
Το σίγουρο είναι ότι μπορεί πολύ καλύτερα...
qspock
Καλυτερη παρουσια περσυ? Στο Ακροπολις μονο... biggrin.gif

Καμια σχεση, φετος ειναι σαφως καλυτερος. Περσυ απλα δεν υπηρχε πουθενα. Μονο στον τελικο ξυπνησε και εριχνε πασες εξω.
Τωρα παει πολυ καλυτερα. Βοηθαει πολυ η αλλαγη με Σοφο, μπαινει μεσα ξεκουραστος ο Λαζος και τα χωνει. Ειναι και λιγοτερο αγχωμενος γιατι δεν ειναι το μονο σεντερ μας απο τον οποιο τα περιμενουμε ολα. Στο ματς με Τουρκια φανηκε οτι το διδυμο των 2 ψηλων μας κανει θραυση αν μοιραζεται τον χρονο συμετοχης. Η φετινη μας χημεια δεν παιζεται!

Θα αγγιζαμε το τελειο αν ειχαμε τον Παπαμακαρειο τωρα που τραυματιστηκε ο Ζησης. Στη θεση του 12ου Βασιλοπουλου που ειναι ο μονος διακοσμητικος μεχρι τωρα.
BubyDudy
Σωστό αυτό για το Μανόλη στη θέση του Ζήση (του Βασιλόπουλου δηλαδή). Γιατί δεν πήρε το Μαυροκεφαλίδη αφού δε χρησιμοποιεί τον Βασιλόπουλο;
Anaz
QUOTE
Ο λόγος που δεν έπαιζε ο Σόφο είναι γιατί θέλαμε να παίζουμε με χαμηλό σχήμα για να πιέζουμε ψηλά στην άμυνα.
Ναι, ξέρω πως ο Σόφο είναι πιο κοντός από τον Λάζο, αλλά ποιός τρέχει πιο γρήγορα?
Δε μπορω να το πω με βεβαιοτητα αυτο!Ο Σοφο μπορει να'ναι αρκετα κιλα παραπανω αλλα εχει πολυ γρηγορα ποδια!Ισα ισα που εχω την αισθηση οτι ο Σοφο μπορει να παιξει καλυτερα το χεντζαουτ στο πικ εν ρολ στην αμυνα,με μονο μειωνεκτημα οτι καμμια φορα δεν ελεγχει καλα το κορμι του ή ξεγιελιουνται οι διαιτητες κ υποκυπτει σε φαουλ!
Αυτο που σιγουρα δεν εχει ειναι την αντοχη κ την φυσικη κατασταση του Λαζου!Ενα 10-15λεπτο ομως πολυ ποιοτικο θεωρω ειναι σε θεση να προσφερει! Παντως ειναι κ η τενοντιτιδα στη μεση,όπως κ το θεμα χημειας αφου ο Λαζος ειναι 3 χρονια στην ομαδα.. wink.gif
jokey
Μα εδώ δεν έπαιζε ούτε ο Σόφο μέχρι προχτές. Τι να τον κάνει τον Μαυροκεφαλίδη? Περισσότερο διακοσμητικός και από τον Βασιλόπουλο θα ήταν ενώ σε μια ενδεχόμενη ατυχία (καλή ώρα Ζήσης) θα μπορούσε να αναπληρώσει έστω και ελάχιστα το κενό ενώ ένας ψηλός με τίποτα. Επίσης πιστεύω ο Βασιλόπουλος θα μπορούσε να φανεί αρκετά χρήσιμος από εδώ και πέρα με αντίπαλο τον Ντιό ας πούμε και στον ημιτελικό θα είχαμε για έναν παίχτη λιγότερο να ανυσηχούμε αφού θα έχει εξαφανίσει τον Τζέιμς icon_drunk.gif laugh.gif 69.gif
Anaz
Βασικα με προλαβες..Ηθελα να πω οτι ο Βασιλοπουλος εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ενα υπερπολυτιμο εργαλειο στην αμυνα!Ιδιαιτερα για ομαδες που διαθετουν κορμια,όπως η Γαλλια κ η Αμερικη!Το μονο προβλημα ειναι οτι εξακολουθει να'ναι πολυ ψαρωμένος!
Βεβαια με Παπαμακαριο δεν θα χαλαγε το ροτεισον στην αμυνα στην περιφερεια,αλλα που να ξερει ο Γιαννακης απ'την αρχη οτι θα τραυματιστει ο Ζησης!Αλλος ενας περιφερειακος δεν θα'ταν υπερβολη?
rchos
φαινεται στη φατσα του ακομη και στον παγκο οταν καθεται οτι ειναι απιστευτα ψαρωμενος!πρεπει να χαλαρωσει λιγο ρε παιδι μου για να προσφερει αυτα που μπορει!

οσο για τον σοφο ο λογος που δεν παιζει πολυ ειναι συνδιασμος απειριας και βασικα ο τραυματισμος που τον ταλαιπωρει απο τα πλευ οφ ακομη.ειχε τενοντιτιδα το παλικαρι σε ολη την προετοιμασια.
leonkalf
QUOTE(Anaz @ Aug 27 2006, 01:06 PM) *
Ο Σοφο μπορει να'ναι αρκετα κιλα παραπανω αλλα εχει πολυ γρηγορα ποδια!Ισα ισα που εχω την αισθηση οτι ο Σοφο μπορει να παιξει καλυτερα το χεντζαουτ στο πικ εν ρολ στην αμυνα,με μονο μειωνεκτημα οτι καμμια φορα δεν ελεγχει καλα το κορμι του ή ξεγιελιουνται οι διαιτητες κ υποκυπτει σε φαουλ!

Συμφωνώ απόλυτα,έτσι είναι. Είναι καλύτερος στην αντιμετώπιση των pick 'n roll ο Σόφο. Βγαίνει καταπληκτικά στο χεντζάουτ.
qspock
QUOTE(jokey @ Aug 27 2006, 04:07 PM) *
... αφού θα έχει εξαφανίσει τον Τζέιμς icon_drunk.gif laugh.gif 69.gif

Ο Λεμπρον εξαφανιζεται και μονος του tongue.gif
Τον Καρμελο δε βλεπω να πιανουμε καθολου καλα.
jokey
Τώρα ο Παναώτης δεν είναι και τόσο ψαρωμένος πλέον. Αμα ακουμπήσει μπάλλα ο Ντιό εμενά γράψτε μου.
Anaz
Ναι,ελπιζω αυτο το παιχνιδι να τον βοηθησει ψυχολογικα!Τον ευνοησε το σημειο που μπηκε στον αγωνα οταν η ομαδα ρολαρε!Χαρακτηριστικα εβαλε ενα τριποντο μονος απ'τη γβνια σημερα που προχτες το'στειλε αιρμπολ!

QUOTE
Τον Καρμελο δε βλεπω να πιανουμε καθολου καλα.
Μπα..Αυτον θα τον εξαφανισει ο Αντωναρος!! icon_drunk.gif
qspock
QUOTE(Anaz @ Aug 27 2006, 04:13 PM) *
Βασικα με προλαβες..Ηθελα να πω οτι ο Βασιλοπουλος εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ενα υπερπολυτιμο εργαλειο στην αμυνα!Ιδιαιτερα για ομαδες που διαθετουν κορμια,όπως η Γαλλια κ η Αμερικη!Το μονο προβλημα ειναι οτι εξακολουθει να'ναι πολυ ψαρωμένος!
Βεβαια με Παπαμακαριο δεν θα χαλαγε το ροτεισον στην αμυνα στην περιφερεια,αλλα που να ξερει ο Γιαννακης απ'την αρχη οτι θα τραυματιστει ο Ζησης!Αλλος ενας περιφερειακος δεν θα'ταν υπερβολη?

Κανενας δεν κατηγορησε την προπονηταρα μας. Εννοειται πως οι επιλογες ηταν σωστες, που να ξερουμε ποιος θα χτυπησει. Αν πχ χτυπουσε ο Φωτσης ή ο Κακιουζης τοτε θα λεγαμε γιατι δεν πηρε τον Βασιλοπουλο.
Την τυχη μας κατηγορουμε. Η μαλλον τον ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ Βαρα-χα(ρ)ο!

Παντως με την Κινα ο Βασιλοπουλος ηταν πολυ καλος και χρησιμος, και ξεψαρωσε μια και καλη! biggrin.gif
asxetos
Ο Βασιλόπουλος είναι παικταράς παιδιά. Η ομάδα μας έχει τρομερό βάθος.
jokey
Βασικά ο Βασιλόπουλος αν βελτίωσει λίγο τη δημιουργία του και την αυτοπεποίθηση του στο επιθετικό κομμάτι καθώς και την ντρίμπλα του (χρόνο έχει μπροστά του), θα γίνει ένας φανταστικός παίχτης, καλήτερος και του Μπόουεν.
rchos
νομιζω οτι το σημαντικοτερο απο το ματς με την κινα ειναι η ενεργοποιηση του βασιλοπουλου!επιτελους ειναι εδω!και σαν κορμι μπορει να βοηθησει πολυ στην αμυνα και με τα κορμια των γαλλων αλλα πολυ περισσοτερο και των αμερικανων!ο βασιλοπουλος επιτελους νομιζω σημερα ενσωματωθηκε στην ομαδα!περιμενω ακομη καλυτερη συνεχεια! biggrin.gif
Anaz
QUOTE
Βασικά ο Βασιλόπουλος αν βελτίωσει λίγο τη δημιουργία του και την αυτοπεποίθηση του στο επιθετικό κομμάτι καθώς και την ντρίμπλα του (χρόνο έχει μπροστά του), θα γίνει ένας φανταστικός παίχτης, καλήτερος και του Μπόουεν.
Στο Βασιλο εχω μια αδυναμια!(κ τον εχω αναλυσει αρκετα σαν παιχτη)Εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα για μενα αν δεν καθιερωθει κ δουλεψει περισσοτερο στο 3 δεν θα γινει ποτε ο παιχτης που μπορει να γινει,γιατι πραγματικα πιστευω οτι αν δουλεψει ο Παναγιωτης μπορει να γινει ακόμη κ μια κλαση πανω απο Χερμαν κ Νοτσιονι! Ειναι πολυ συγκεκριμενα τα μειονεκτηματα του που πρεπει να δουλεψει κ πιστευω οτι εχει τις δυνατοτητες να τα διορθωσει παρα πολυ,αλλα αν συνεχιζει να παιζει περισσοτερο στο 4 αμφιβαλλω.. Ο Βασιλο δεν ειναι..Πριντεζης!Ειναι εξισου αθλητικος,αλλα πιο ταλαντουχος με καλυτερο σουτ,ντριμπλα,πασα,περιφερειακη αμυνα!Εχει τρομερα μπασκετικο κορμι,απιστευτες αθλητικες ικανοτητες,τρομερη ενεργεια και skills στην αμυνα που μπορει να μαρκαρει παιχτη απο 190 μεχρι 210,κ ειναι εξυπνος παιχτης που βλεπει γηπεδο!Αν βελτιωσει την ταχυτητα σε ντριμπλα κ σουτ,το πρωτο βημα κ την εκρηκτικοτητα στο ντραιβ,και γινει κ λιγο πιο.."τσαμπουκας" κυριως στην επιθεση εχει ολο το μελλον μπροστα του!Εξαλλου παιχτες που να συνδυαζουν τετοια αθλητικα προσοντα με ταλεντο δεν υπαρουν πολλοι στην Ελλαδα ή μαλλον..στην Ευρωπη!
BubyDudy
Πάντως κι εχθές το φοβήθηκε το πρώτο σουτ!

(Ο Μαυροκεφαλίδης δεν παίζει και 4; Γι'αυτό είπα.)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.