Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποιον παικτη του ΟΣΦΠ θα θελατε στον ΠΑΟ?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
Das Kapital
QUOTE(Gravedigger @ May 26 2007, 12:33 PM) *
Τι έφαγε πάλι???? smiley.gif

Αυτος και ο Σοφοκλης πρεπει να εχουν αδειασει ολα τα φαστφουνταφικα στο Πειραια!!! smiley.gif
enypnio
to provlima tous ZOTS einai oti gia na anevasei kapoion prepei na ton pisteyei para ma para poly
allios .....
Antonisid
QUOTE(Gravedigger @ May 26 2007, 12:33 PM) *
Τι έφαγε πάλι???? smiley.gif

Σήμερα το είδα sad.gif
Και δεν μου έχει edit να το αλλάξω..Ξέρω ακούστηκε κάπως! tongue.gif
Achilleas13
Σιγουρα τον Μασιγιάουσκας γιατι με τοσα ελεύθερα σουτ που βγάζει ο ΠΑΟ ενας σουτερ σαν αυτόν θα ταίριαζε πλήρως.
Επίσης θα ήθελα και τον Μπορούση μιας και δεν έχουμε Center...
man10
QUOTE(Achilleas13 @ Jun 14 2007, 11:38 AM) *
Σιγουρα τον Μασιγιάουσκας γιατι με τοσα ελεύθερα σουτ που βγάζει ο ΠΑΟ ενας σουτερ σαν αυτόν θα ταίριαζε πλήρως.
Επίσης θα ήθελα και τον Μπορούση μιας και δεν έχουμε Center...

Ελα τωρα που δεν εχουμε center! Οι Τομασεβιτς,Γιαφτοκας ακομη και ο Undersized Batist τι ειναι? Επισης ακομη και οι Τσαρτσαρης,Ντικουδης καλυπτουν την θεση υπο ορισμενες προυποθεσεις.
Igor
Kαι ο Μπουρουσης ειναι " over-sized " 4αρι.

Στο 3ο ματς ειχε μονο ευστοχα 3ποντα. Δεν επαιξε καθολου με πλατη !
Εχει το σωμα 5αριου αλλα οχι και τις κινησεις. Αντιθετα ο Μπατιστ δεν εχει το σωμα αλλα εχει τις κινησεις ( πλατη, χουκ κτλ )
Silver8
Bασιλόπουλος(νέο αίμα) και μετά Ματσε, γιατί πραγματικά με τόσα ελεύθερα σουτ που βγάζει ο ΠΑΟ το ματς θα είχε λήξει απο το ημίχρονο. shot.gif
enypnio
o vasilopoulos einai pantos to kleidi stous telikous kai fenete to poso poly leipei enas tetois paixtis apo ton panathinaiko

trelli fisiki katastasi to palikari
Achilleas13
QUOTE(man10 @ Jun 15 2007, 12:08 AM) *
Ελα τωρα που δεν εχουμε center! Οι Τομασεβιτς,Γιαφτοκας ακομη και ο Undersized Batist τι ειναι? Επισης ακομη και οι Τσαρτσαρης,Ντικουδης καλυπτουν την θεση υπο ορισμενες προυποθεσεις.

Αντε μορέ με τον Γιαφτόκας.Είναι άτεχνος-άτσαλος.Απ'την άλλη ο Τομάσεβιτς δεν είναι και ο καλύτερος ριμπάουντερ.Δεν θα σε πείραζε λοιπόν να είχαμε έναν Center που να μπορεί να καρφώσει να σουτάρει να κάνει μπλοκ και να πάρει ριμπάουντ
Όσο για το παιχνιδι με την πλάτη θα μάθει να το κάνει και αυτο
Dejan11
Χαλαρά το Βασιλόπουλο...
Ginobili
QUOTE(Dejan11 @ Jun 22 2007, 09:30 AM) *
Χαλαρά το Βασιλόπουλο...

Άκους εκεί τον Βασιλόπουλο τον άμπαλο...σιγά...καταρχήν ο Ζότς δεν μπορεί να παίξει με 3άρι τον Βασιλόπουλο..(στα συστήματα του Ζοτς...δεν γίνεται ο ένας από τους 3 περιφερειακούς να είναι ένα ξύλο σαν τον Βασιλόπουλο).Στο 4???? Που? μήπως να διώχναμε κανέναν από τους Ντικούδη,Τσαρτσαρή για να παίζει ο μυρωδιάς....???Μόνο ο Ζίζιτς πηστεύω θα μπορούσε να παίξει(να κολλήσει) στον ΠΑΟ.Όσο για τον Σόφο...αφήστε το παιδιά.Σε αυτά τα πράγματα ο Ζότς είναι "χειρότερος" από τον Γκέρσον.Με Ζότς ο Σόφο...ούτε 1' δεν θα έπαιρνε.Εδώ δεν είχε μασήσει σε ολόκληρο Ρέμπρατσα(ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΨΏΝΙΑ ΤΟΥ ΈΚΑΝΕ...?).Εκτός και αν βέβαια...ο Σόφο...μπροστά στο ΔΕΟΣ του κορυφαίου ευρωπαίου προπονητή όλων των εποχών...τον έπιανε το φιλότιμο...και αποφάσιζε να αδυνατίσει.Δεν θα υπήρχε περίπτωση ο Ζότς να κάτσει να τον παρακαλέσει...να κόψει το φαί.(Δεν το έκανε ούτε για τον συγχωρεμένο τον Τζόουνς..που είχε μικρότερο πρόβλημα...)
thrylos7
Εδώ που τα λέμε και ο Ginobili είναι πολύ ...τρελός για τα γούστα του Ζοτς.. (όχι ότι αν ήθελε να έρθει θα μπορούσε, ποιος από τους περιφερειακούς θα μπορούσε να μετακινηθεί άλλωστε... Εδώ δεν τα κατάφερε ο Ντελκ!) tongue.gif
Ginobili
QUOTE(thrylos7 @ Jun 22 2007, 09:27 PM) *
Εδώ που τα λέμε και ο Ginobili είναι πολύ ...τρελός για τα γούστα του Ζοτς.. (όχι ότι αν ήθελε να έρθει θα μπορούσε, ποιος από τους περιφερειακούς θα μπορούσε να μετακινηθεί άλλωστε... Εδώ δεν τα κατάφερε ο Ντελκ!) tongue.gif

Μπαααα,νομίζω ότι ο Μπιούφορντ ήταν ακόμη πιο τρελλός!!! Ακόμη το έχω απορία για το πως κόλλησε με τον Ζότς.(παικταράς βέβαια...αλλά σε αυτά ο Ζέλικο δεν κολλάει..) Τον εμπηστευόταν...΄κρίμα μόνο που είχε αδυναμία στο χόρτο.... smiley.gif smiley.gif smiley.gif
thrylos7
Με το ρόστερ εκείνης της ομάδας δεν είχε και πολλές επιλογές... rolleyes.gif
Ginobili
QUOTE(thrylos7 @ Jun 22 2007, 11:04 PM) *
Με το ρόστερ εκείνης της ομάδας δεν είχε και πολλές επιλογές... rolleyes.gif

Μια χαρά ήταν το ρόστερ.Πολύ καλό.Αν δεν "κάπνιζε" ο Μπιούφορντ θα πηγαίναμε φάιναλ4 πηστεύω.Της επόμενης χρονιάς(2003-04) το ρόστερ πράγματι ήταν χάλια... blove.gif
thrylos7
Έχεις δίκιο, αυτό της σεζόν 2003-2004 ήταν μακράν το χειρότερο. Το δεύτερο χειρότερο πάντως, πρέπει να ήταν της προηγούμενης χρονιάς.

Δε θυμόμουν ποια σεζόν ήταν ο Μπιούφορντ (αν και όντως, το 02-03 φαντάζει πολύ μακρινό), απλά έχω στο μυαλό μου εκείνα τα δύο χρόνια ως μια περίοδο.
reignman
δε θυμαμαι ουτε εγω τη σεζον.. αλλα σιγουρα οταν ο παναθηναικος ειχε το μπιουφορντ , ο ολυμπιακος ειχε τον Εβανς
Green Warrior
Όντως ο Μπιουφοντ και ο Έβανς (παικταρας...) ήταν στη Ελλάδα το 2002-2003 η ομάδα που έπαιζε στο Σπορτινγκ πάντως ήταν μεταβατική από την "ομάδα του Μποντιρόγκα" και την σημερινή ("ομάδα του Διαμαιντίδη") για αυτό και έιχε κάμψη στη Ευρώπη τουλάχιστον και για τους γνωστούς λόγους συν τοις αλλοις (γηπεδο, τηλεοπτικα κλπ.)

Πάντως πιστεύω το ρόστερ του 2003-2004 ήταν το δεύτερο χειρότερο, το χειρ'οτερο όλων ήταν το 1996-1997 68.gif
Air Kef
Που το θυμηθηκες το 96-97...Οι Ολυμπιακοί πρέπει να το ξερουμε καλυτερα το ροστερ του ΠΑΟ το 96-97.Τοσες φορές που έχουμε δει το 49-69 και το επομενο ματς μεσα στο ΣΕΦ για το Φαιναλ 4..!!!

Ντινκινς,Κόρφας,Σκονοκινι,Αλβέρτης,Νικολας
,Οικονομου,Μαρτινεθ,Νοόσου Οτι θελετε ειχε τοτε!Η χρονιά βεβαια ειχε ξεκινησει με τον Τζον Σάλλει στο ρόστερ,τον οποιο δν αντεξε και πολύ ο Μποζα και τον έστειλε..
Igor
John Amaechi 16 25 11 5,8 0,5 1,1 67-122 55 42-62 68 0-0 -
Nikos Ekonomou 20 32 12,7 4,1 2,2 1,1 63-127 50 79-104 76 16-40 40
Fragiskos Alvertis 20 28 12,7 3,2 0,6 0,8 44-90 49 84-95 88 27-69 39
Michael Koch 20 32 5,8 2,3 1,2 0,8 12-33 52 14-16 87 26-76 34
Byron Dinkins 20 36 13,5 2,7 3,7 1,3 48-109 44 39-50 78 45-118 38

Ferran Martinez 19 20 8,6 4,7 0,3 0,2 51-89 57 47-69 68 5-12 42
Julius Nwosu 8 10 2,1 3,5 0 0 5-15 33 7-8 87 0-0 -
Marcelo Nicola 9 10 4,6 1,9 1 0,4 13-20 65 9-17 53 2-10 20
Hugo Sconochini 17 16 6 2,7 0,8 0,7 34-58 59 25-38 66 3-15 20
John Korfas 7 9 2,3 0,6 0,3 0,1 2-2 100 0-0 - 4-7 57

John Salley * 4 24 11,3 6,5 1,7 0,2 17-24 71 11-14 79 0-0 -
Sasa Markovic 1 1 0 0 0 0 0-0 - 0-0 - 0-0 -
Yiannis Georgikopoulos 9 7 1 0,2 0,3 0,1 2-5 40 2-5 40 1-2 50
Vangelis Vourtzoumis 1 6 0 0 0 0 0-0 - 0-0 - 0-1 0

Ηταν οντως ετσι το ροστερ ?? Ημουν 5 χρονων και δεν μπορω να θυμαμαι.. 19.gif
Ginobili
Παιδιά το ρόστερ εκείνης της χρονιάς ήταν πάρα πολύ καλό!!! Μην τρελλαθούμε!!! Όχι επειδή ο Μάλκοβιτς είχε βαρέσει διάλυση στον εγκέφαλο...και μας κατέστρεψε..να την πληρώσουν οι παίκτες.Ο Αμίτσι πήγε στο ΝΒΑ μετά(στο Ορλάντο νομίζω) και έβγαζε μάτια!!! Ο Μαρτσέλο Νικόλα ήταν επί σειρά ετών ο 1ος σκόρερ της Μπένετον τα επόμενα χρόνια.Ο Σκονοκίνι πήρε περίπατο το Ευρωπαικό με την Κίντερ..΄(και όχι μόνο),ήταν βασικός μαζί με τον Ντανίλοβιτς και τον Ρικοντό στην περιφέρεια τους.Επίσης ο Τζούλιου Νουόσου ήταν ο 1ος ριμπάουντερ της προηγούμενης Ευρωλίγκα(1995-96)..τον θυμάστε με την ΤΣΣΚΑ?(βέβαια ούτε αυτός άντεξε τον Μπόζα και την κοπάνισε..και πήραμε μετά τον Άντονι Έιβεντ).Και ο Ντίνκινς...ήταν μία τρομερή ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!!! Ο Καλύτερος play maker που είχε ποτέ η ομάδα(και μην μου πείτε για τον Γκάλη...ο Γκάλης όταν ήθελε έπαιζε play maker..όταν δεν ήθελε δεν έπαιζε...και καλά έκανε...ο Γκάλης ήταν).Αλλά δεν χρειάζεται να σας τα πώ εγώ...είδαμε και την ΤΑΟΥ φέτος(η οποία πραγματικά δείδαξε μπάσκετ με τον Περάσοβιτς)...πως την κατέστρεψε!!!(Εδώ έσπασε τα νέυρα του Ντομινίκ,και του Σκόλα μετέπειτα...στον Νουόσου και τον Αμίτσι θα κόλλαγε...) smiley.gif
dizzy_fingers
Μην ξεχνάμε και τον Σκονοκίνι που τον κοροϊδεύαμε τότε, αλλά μερικά χρόνια μετά αναδεικνυόταν παγκόσμιος πρωταθλητής.
Γενικά οι παίχτες ήταν καλοί (ή εξελίχθηκαν σε τέτοιους) αλλά μία η απογοήτευση των κακών αποτελεσμάτων, μία η ιστορία με τη φυγή Ντομινίκ-παραμονή Μπόζα...έμεινε η ρετσινιά σε αυτούς.

Και ο Ντίνκινς...ήταν μία τρομερή ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!!! Ο Καλύτερος play maker που είχε ποτέ η ομάδα

Απίστευτη παιχτούρα, πράγματι, που είχε παίξει απίστευτα ενάντια στον ΠΑΟ στα playoffs την προηγούμενη χρονιά...αλλά όταν έγινε μεταγραφή, δεν είχε καμία σχέση με τον παίχτη που ήταν στη Ν.Σμύρνη.
Επίσης, δεν ήταν playmaker αλλά κοντός σκόρερ. Κάτι σαν τον Πεν ένα πράγμα...
Ginobili
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 23 2007, 03:45 PM) *
Μην ξεχνάμε και τον Σκονοκίνι που τον κοροϊδεύαμε τότε, αλλά μερικά χρόνια μετά αναδεικνυόταν παγκόσμιος πρωταθλητής.
Γενικά οι παίχτες ήταν καλοί (ή εξελίχθηκαν σε τέτοιους) αλλά μία η απογοήτευση των κακών αποτελεσμάτων, μία η ιστορία με τη φυγή Ντομινίκ-παραμονή Μπόζα...έμεινε η ρετσινιά σε αυτούς.
Απίστευτη παιχτούρα, πράγματι, που είχε παίξει απίστευτα ενάντια στον ΠΑΟ στα playoffs την προηγούμενη χρονιά...αλλά όταν έγινε μεταγραφή, δεν είχε καμία σχέση με τον παίχτη που ήταν στη Ν.Σμύρνη.
Επίσης, δεν ήταν playmaker αλλά κοντός σκόρερ. Κάτι σαν τον Πεν ένα πράγμα...

ε,όχι και σαν τον Πέν ο Ντίνκινς.Καταρχήν ήταν...ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ play maker.Με εκπληκτικό χειρισμό της μπάλας..και εξαιρετική πάσα.Ο ΜΟΝΟΣ που κράταγε τον ΠΑΟ εκείνη την χρονιά...με το μπουρδέλο του Μάλκοβιτς...
dizzy_fingers
Σεμνά.

Ο Ντίνκινς είχε εκπληκτικό χειρισμό, καλή πάσα, όπως λες, αλλά δεν κάνουν αυτά τα δύο έναν πλέιμέικερ(τουλάχιστον όχι στην Ευρώπη).

Εγώ τον θυμάμαι σκόρερ πιο πολύ, πάντως (άλλωστε με τόσους καλούς συμπαίχτες πόσο καλός άσσος ήταν που δεν τους εκμεταλλευόταν?). Είτε λάθος είτε σωστό αυτό θυμάμαι wink.gif.
Ginobili
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 23 2007, 04:03 PM) *
Σεμνά.

Ο Ντίνκινς είχε εκπληκτικό χειρισμό, καλή πάσα, όπως λες, αλλά δεν κάνουν αυτά τα δύο έναν πλέιμέικερ(τουλάχιστον όχι στην Ευρώπη).

Εγώ τον θυμάμαι σκόρερ πιο πολύ, πάντως (άλλωστε με τόσους καλούς συμπαίχτες πόσο καλός άσσος ήταν που δεν τους εκμεταλλευόταν?). Είτε λάθος είτε σωστό αυτό θυμάμαι wink.gif.

Όπως έχω αναφέρει και παραπάνω...οι παίκτες ήταν πάρα πολύ καλλοί(και το απέδειξε και το μέλλον τους).Αλλά΄το ότι απέτυχαν σαν ομάδα..ήταν αποκλειστικά ευθύνη του ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ Μάλκοβιτς,οόποίος είχε τσακωθεί σχεδόν με όλους.Το ότι ο Ντίνκινς ήταν πολύ καλός σκόρερ..δεν σημαίνει ότι δεν οργάνωνε καλά το παιχνίδι,ή ότι δεν αξιοποιούσε τους συμπαίκτες του.(είχε σχεδόν 5 ασσίστ μ.ο).Μηνξεχνάμε ότι στην Ευρωλίγκα..ήταν πρώτοι(μέχρι να αποκλειστούν από τον Ολυμπιακό) και μάλιστα σε έναν όμιλο..όπου έβγαλε 3 ομάδες στο φάινλ4(Μπαρτσελόνα,Βιλερμπάν,Ολύμπια Λουμπλιάνα).Και πολύ άντεξαν με τον Μπόζα!! Εγώ θα τον είχα σκοτώσει!!!!!(Μόνο και μόνο το ότι έδιωξε τον Ντομινίκ..ο οποίος κανονικά θα έπαιζε και την επόμενη χρονιά..96-97....)
AZ1980
Συνοπτικά

- Το ρόστερ του ΠΑΟ 1996-1997 ήταν πολύ καλό στα χαρτιά, αλλά δεν είχε καμία συνοχή και συνεκτικότητα, ενώ δεν υπήρχε και κανένας προγραμματισμός γύρω από το πως θα αποκτηθεί αυτός ο ομαδικός χαρακτήρας σε τόσο λίγους μήνες. Έτσι αυτή η μυστήρια συνάθροιση παικτών δεν έδεσε ποτέ, και παρέμεινε συνοθύλευμα εκτρωματικό μέχρι και το τέλος της σεζόν. Είχε εκλάμψεις λόγω ατομικών ταλέντων, αλλά δεν θύμισε ομάδα σε καμιά δύσκολη στιγμή μέσα σε εκείνη την εφιαλτική για τον ΠΑΟ χρονιά.

- Ο Ντίνκινς ήταν ΚΑΘΑΡΟΣ πλέι μέικερ, και μάλιστα από τους λίγους καθαρόαιμους έγχρωμους αμερικανούς με αυτό το προσόν. Στον Πανιώνιο σκόραρε κατά βούληση, μιας και οι λύσεις ήταν λιγότερες, στον ΠΑΟ αγωνίστηκε καθαρά σε οργανωτικό ρόλο, και ήταν ο μόνος εκείνης της ομάδας που διασώθηκε. Άλλωστε αν δεν είχε "κολλήσει" η κομπίνα με το ευρωπαικό του διαβατήριο θα έμ,ενε και την επόμενη χρονιά για να κάνει παρέα σε Ράτζα και Σκοτ. Δεν έμεινε τελευταία στιγμή και τη σεζόν 97-98 παίζαμε με Καλαιτζή ...40λεπτα!!!

- Το ρόστερ 2002-2003 ήταν αρκετά καλό, ήταν ρόστερ για φ4, και νομίζω πως, χωρίς τις ταυτόχρονες απουσίες και των δυο "τριαριών" (Μπιούφορντ, Αλβέρτης) στο ΤΟΠ16, πράγματι θα παίζαμε εναντίον του Ντέκι στη Βαρκελώνη.

- Η σεζόν 2003-2004 πράγματι επεφύλαξε το χειρότερο ρόστερ του ΠΑΟ(πάντα με βάση τα δεδομένα της κάθε εποχής) από τη χρονιά 92-93 (ερχομός Γκάλη) και μετά. Τι Γκαγκαλούδη είχε η ομάδα, τι Αρτέμη Κούβαρη, τι Χάρις Μουγεζίνοβιτς, ο Μπατίστ ήξερε (?) ακόμα να παίζει μόνο ...τριάρι (!!!) είχε φύγει και ο Φώτσης, και ο Κουτλουάι, με τον Χατζηβρέττα να αναλαμβάνει ως νεοεισελθών το ρόλο του "τα κάνω όλα"... Φιλότιμα προσπάθησε, αλλά δεν αρκούσε βέβαια...
Green Warrior
Τελικά μάλλον θα συμφωνήσω...

-Το ρόστερ του '96-'97 δεν ήταν το χειρότερο από ολευράς οναμάτων αλλά σίγουρα ήταν η χειρότερη ομάδα την τελευταία 15ετία αν και έκανε κάποιες μεμονομένες καλές εμφανίσεις ειδικά στην Ευρωλίγκα στο τέλος φάνηκε πολύ λίγη στα δύσκολα

-Η ομάδα του '02-'03 είχε ένα πλήρες ρόστερ και βγήκε πρώτη στην Α' φάση της Ευρωλίγκα σε ένα δύσκολο όμιλο με Μακάμπι, Ταου, Σιένα, Μάλαγα, Ολύμπια. Αν δεν την έπινε ο Μπιούφορντ πιστεύω θα ήταν στο F4 αν και δύσκολα θα μπορούσε να νικήσει την Μπαρτσελόνα των Μποντιρόγκα, Φούτσκα, Γιασικεβίτσιους και της μισής εθνικής ισπανίας

-Η ομάδα του '03-'04 ήταν πολύ αποδυναμωμένη για να κάνει κάτι καλύτερο στην Ευρωλίγκα, αν και στην Ελλάδα πήρε εύκολα το πρωτάθλημα επειδή την ίδια περίοδο και οι άλλες ομάδες ήταν μειωμένης ισχύος σε σχέση με το παρελθόν και ειδικότερα ο Οσφπ έκανε τραγική χρονιά το δικό του αντίστοιχο με '96-'97 καθώς αν και είχε αποκτήσει καλές μονάδες δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σύνολο (Διαμαντόπυλος, Λιαδέλης, Γκόρενς) καθώς ο καθένας από αυτούς ήθελε μία μπάλα μόνος του, τότε ήταν που προπονητικά εξαφανίστηκε και ο Σούμποτιτς. Πάντως ακόμα και τώρα μου φαίνεται αδιανόητο ότι Γκαγκαλούδης, Μασλαρινός, Κούβαρης έπαιξαν κάποτε στον Παναθηναϊκό icon_drunk.gif
traveller
Θα ήθελα τον Μασιγιάουσκας και μην ακούω ότι δεν ταιριάζει στο παιχνίδι μας ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Ενας τέτοιος παίχτης ταιριάζει παντού, δηλαδή θα μας χάλαγε να είχαμε έναν τέτοιο killer, που με το που παίρνει τη μπάλα το χει ταχυδρομήσει;; biggrin.gif
Βέβαια αυτό που βλέπουμε στον Ολυμπιακό ΔΕΝ είναι ο πραγματικός Μασιγιάουσκας. Πρώτον διότι έχει μείνει πολύ πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και έχει κι ένα χαμένο χρόνο στη Ν. Ορλεάνη.Σε κάθε παιχνίδι στα playoffs ήταν λίγο χειρότερος από το προηγούμενο και λογικό ήταν.
Δεύτερο : Τι να κάνει όταν παίρνει τη μπάλα στα χέρια και χαζοτριγυρνάει μεταξύ σέντρας και τρίποντου;; ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Ωρες ωρες δεν πιστεύω αυτά που βλέπω στα μάτια μου. Γι αυτό τον πήραν;; 68.gif 68.gif

Εύχομαι μόνο να είναι καλά το παιδί διότι ο αχίλλειος είναι άτιμο πράμα .
alexdeli
Kανεναν.Ομορφα και ωραια. smile.gif
liosatos
Εγω το ΣΟΦΟ
θα τον εβαζε κατω ο ΖΕΛΙΚΟ και θα τον εκανε παιχτη..
alexdeli
Mη μου λες τετοια..Θα παρω αναποδες!Δεν ειναι αθλητης αυτος ρε.. 68.gif Ο Μπορουσης μαλιστα,φοβερη βελτιωση αλλα οχι και ο Βig Psofo..εε Sofo! tongue.gif
George_12ISL
Εγώ μόνο τον Βασιλόπουλο θα ήθελα. Ο δεύτερος παίκτης που θα ήθελα (Ζίζιτς) είναι στην ομάδα.
Ο Βασιλόπουλος είναι ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού που μπορεί να παίξει άμυνα. Βέβαια αν τώρα ήταν στον Παναθηναϊκό, θα μιλούσε γι' αυτόν όλη η Ευρώπη, αλλά εκεί που είναι μένει συνεχώς στάσιμος. Αν και κλήθηκε στη Εθνική, δεν έχει παρουσιάσει την παραμικρή βελτίωση από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ.
man10
Θα διαφωνησω.
Εχει βελτιωθει σε πολλους τομεις απο τοτε...
Εχει βελτιωσει το σουτ του,εχει αποκτησει εμπειριες,εγινε ακομη καλυτερος στην αμυνα...
Βεβαια το προβληματακι με την ντριπλα ακομη το εχουμε,αλλα δεν πειραζει smile.gif
Ginobili
Τον Ζίζιτς θέλω!!! Τον Ζίζιτς!!!!! Είναι ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπαικού,και μας ταιριάζει!!!
Μάλιστα έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι θα τον πάρουμε κιόλας!!!
69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Bugger12
Σίγουρα δεν προτιμας τον Τεοντοσιτς?Γιατι ο ο Ζελικο αυτον θα ήθελε... icon_wave.gif
azannetop
Εγώ θέλω τον Περπέρογλου, τον Ζίζιτς και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους biggrin.gif
Ginobili
QUOTE(Bugger12 @ Sep 12 2007, 10:24 ) *
Σίγουρα δεν προτιμας τον Τεοντοσιτς?Γιατι ο ο Ζελικο αυτον θα ήθελε... icon_wave.gif

Θα τον ήθελε για αντί Βούγιανιτς..ή αντι Σπανούλη..ή αντι Μπετσίροβιτς...??? Δεν νομίζω....
Εκτός και αν τον ήθελε για αντί-Ξανθόπουλο...να γυαλίζει πάγκους....αλλά ούτε και αυτό το νομίζω....
Τον Ζίζιτς..τον ήθελε για αντι-Γιαφτόκας...... tongue.gif
rchos
τι προδφερουν τα ειρωνικα ποστ σε ενα οποιοδηποτε τοπικ οταν ειναι τοσο ανουσια?
theov
Θα ήθελα τον BiG SOFO και μην ακούω ότι δεν ταιριάζει στο παιχνίδι μας ή στην προπονητική λογική του Ζοτς!

Με την καθοδήγηση του προπονητικού team της ΠΑΝΑΘΑΣ πιστεύω ότι Σοφοκλής θα ξεδίπλωνε όλες τις αρετές του και θα άφηνε εποχή στο ελληνικό και ευρωπαικό Basket!

Πιστεύω ακόμη ότι ο Σοφοκλής ως σωματοδομή και στυλ παίχτη εκφράζει το μέλλον του Basket που ως physical game έχει ανάγκη κορμιά με δύναμη σαν αυτό του Σόφο!

Ποιός μπορεί να δει στα μάτια αυτήν την στιγμή έναν Σόφο στα καλά του; Ούτε τα Αμερικανά στο τελευταίο Mundobasket...

Αυτό που λείπει στον Σοφοκλή είναι η καθοδήγηση και η σωστή νοοτροπία αυτήν την στιγμή, κάτι που θα έβρισκε πλέρια στον Παναθηναικό...

Ελπίζω να δω τον Σοφοκλή κάποια στιγμή στα πράσινα κάποια μέρα... και σύντομα κατά το δυνατόν!!!
FANISTELROOY
Nα σας τον δωσουμε δανεικο, αλλα να μην παιζει σε ματς με μας, και οταν αδυνατισει να τον παρουμε πισω.... γιατι με το χοντρομπαλα τον εβραιο δεν βλεπω να γινεται δουλεια.....αυτοι θα βγαινουν και θα κανουν διαγωνισμο ποιος θα φαει περισσοτερα πιττογυρα!!!! tongue.gif tongue.gif

Αν ειχε φυγει περσυ για το ΝΒΑ θα τον ποτιζαν εκει τπτ κτηνιατρικα "φαρμακα" και τωρα δεν θα πιανοταν με την καμια...... Θα ειχε παει 140-150κιλα μυηκη δυναμη και αντε γεια!!!
remali
Big Sofo για να παίρνει τις απίστευτες ασσιστ του σαρας και να καρφώνει..να βγάζουμε και θέαμα δηλαδή banana.gif banana.gif banana.gif
theov
FANISTELROOY, καλά τα λες!

Ο Πίνι και σε μένα δεν αρέσει και τον θεωρώ παπάρα ολκής! Κρίμα γιατί παρότι Βάζελος από κούνια γουστάρω ένα καλό μπασκετικό Ολυμπιακό για να μην κάνουμε κάθε χρόνο περίπατο στην Ελλάδα και να βλέπουμε και λίγο μπασκετάκι! Παράδειγμα τα play off του περσινού πρωταθλήματος που είχαν την ομορφιά τους σε σχέση με το 3-0 πρόπερσι με την ΑΕΚ!

Για τον Σόφο αναρωτιέμαι μόνο τι κιλά κάνει πάγκο... tongue.gif
apkat
Φιλε προσεχε τους χαρακτηρισμους σου..Οτι εχεις να πεις μπορεις να πεις πιο κοσμια σιγουρα..

Προπερσυ με τον ολυμπιακο επαιξε ο παο στους τελικους και οχι με την ΑΕΚ..
George_12ISL
Το θέμα με τον Σοφοκλή κύριοι δεν είναι αν ξέρει μπάσκετ ή όχι, αλλά ποιος και με ποιον τρόπο θα καταφέρει να τον αδυνατίσει. Λέγεται μάλιστα πως ο Αγγελόπουλος είχε βάλει σε ισχύ ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για τον "Σόφο", αλλά φαίνεται πως δεν έπιασε...
Μήπως δηλαδή τώρα του ταιριάζει περισότερο το NBA; Το λέω διότι εκεί υπερτερεί το λεγόμενο "physical game"...
j-kidd13
Ματσιγιαουσκας γιατι ειναι παιχταρα και τον γουσταρω απ οταν επαιζε στην ταου...
LebroN James THE BEST
AKER XALARA wav.gif wav.gif 77.gif 56.gif 56.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif excl.gif excl.gif
apkat
Ο Ακερ βεβαια δεν ειναι παικτης του Ολυμπιακου πλεον αλλα της Μπαρτσελονα..Αυτο το τοπικ μαλλον δεν εχει πλεον νοημα υπαρξης αφου μονο 3 απο τις επιλογες παιζουν ακομα.
Pierce
παιζει και το ''κανενας'' αρα 4 69.gif
captain charisma
θα ελεγα ματσε γιατι με σαρας θα εκανε απιστευτα πραγματα και ο παναθηναικος θα ηταν απαικτος σε ελλαδα και ευρωπη
theov
QUOTE(big dirk @ Oct 17 2007, 19:27 ) *
θα ελεγα ματσε γιατι με σαρας θα εκανε απιστευτα πραγματα και ο παναθηναικος θα ηταν απαικτος σε ελλαδα και ευρωπη

Και Μάτσας και Σάρας και Διαμαντίδης και... και...

Μήπως ξεφύγαμε λιγάκι;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.