Με αφορμη το παρακατω αρθρο του Συριγου, http://www.sportfm.gr/news.jsp?newsID=27087 θα ηθελα να ρωτησω την αποψη σας για τον Ολυμπιακο.
Ξεκιναω πρωτος.
η 30αρα απο τον βαζελο ειναι μαγικη εικονα.
Πιστευω οτι στο μπασκετ πολυ πιο ευκολα φτιαχνεις ομαδα απο οτι στο ποδοσφαιρο γιατι περαν των λιγοτερων παικτων ειναι η φυση του αθληματος τετοια που αφενος ευνοει τον επιτιθεμενο αφετερου ακομα και ενας παικτης μπορει να παιζει ενας εναντιον 5. Χωρις να κανω τρομερη ιστορικη αναδρομη, αυτο φανηκε απο την παρουσια του νοβιτσκι και την ...απουσια των γκασολ και πετζα.
Επειδη συμφωνα με το αξιωμα* "αθλημα που εχει πλεϊ οφ οτι και να λεμε στην κανονικη περιοδο ειναι για να περνα η ωρα" ο οσφπ δεν θα εχει καμια σχεση στα πλεϊ οφ με αυτον που ειδαμε προχθες.
Επειδη ειδα το ματς με τον παο, πιστευω οτι ο παικτης κλειδι ηταν ο μπατιστ. Μπορει η διαφορα να ειναι τρομακτικη αλλα χωρις τον μαϊκ, δεν νομιζω οτι ο παο θα περναγε τοσο ευχαριστο βραδι.
μπορει το κυπελλο να πεταξε αλλα το πρωταθλημα δεν εχει καν ξεκινησει και θεωρω πολυ δυνατο τον Ολυμπιακο. Οι κρισεις του Συριγου θεωρω οτι γινονται εκ του αποτελεσματος. Και η ΑΕΚ σχεδον τα ιδια ειναι απο πλευρας προετοιμασιας αλλα στο παρκε δειχνει προς το παρον αλλη εικονα.
ποια ειναι η γνωμη σας για την πορεια του οσφπ στο πρωταθλημα;
Α) θα ειναι σιγουρα στον τελικο
Β) μεσα στην πρωτη 4αδα
Γ) μπα, 4-8 και καλα ειναι
Δ) παρα τη διαφημιση θα ξεφτιλιστει
εγω επελεξα το α)
γιατι
1. θα εχει την καλυτερη εδρα του πρωταθληματος
2. η αξια των παικτων του ειναι μεγαλη και ο ΠΑΟ υπερτερει μεν κατα πολυ σε ομοιογενεια αλλα δεν ειναι τραγικη η διαφορα στην ποιοτητα
3. γιατι ο γαβρος ειναι πιο διψασμενος
4. γιατι σε ματς που γινονται πολεμος κατα τεκμηριο ευνοειται ο χειροτερος και μονο ο γαβρος μπορει να τα κανει πολεμο
5. γιατι παρασκηνιακα ο γαβρος μπορει ανετα να αποκτησει ( μετα τον παο ) τον "σεβασμο" που απαιτειται
6. γιατι μερικοι παικτες του δεν εχουν αντιπαλο στην Α1 οπως ο σχορτσιανιτης, ο ζουκι και επιτρεψτε μου την προβλεψη ο λιουις.
* δικης μου διατυπωσης