Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miami Heat vs Brooklyn Nets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
(2) Miami Heat vs (6) Brooklyn Nets




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
Game 1: BKN at MIA | Tue., May 6 | TBD | TNT
Game 2: BKN at MIA | Thu., May 8 | TBD | ESPN 2
Game 3: MIA at BKN | Sat., May 10, 8:00 PM ET | ABC
Game 4: MIA at BKN | Mon., May 12 | TBD | TNT
Game 5: BKN at MIA | Wed., May 14 | TNT | If Needed
Game 6: MIA at BKN | Fri., May 16 | ESPN | If Needed
Game 7: BKN at MIA | Sun., May 18 | ABC | If Needed


Season Splits
(4 παιχνίδια) Nets 4 νίκες
01.11.2013 Νίκη Nets 101-100
10.01.2014 Νίκη Nets 104-95
12.03.2014 Νίκη Nets 96-95
08.04.2014 Νίκη Nets 88-87

2014 Playoffs Leaders
Miami Heat
Πόντοι: Lebron James 30.0
Ριμπάουντ: Lebron James 8.0
Ασίστ: Lebron James 6.0
Κλεψίματα: Lebron James 2.3
Κοψίματα: Chris Andersen 1.3 (ΝΑΙ ΔΙΑΟΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΜΠΡΟΝ tongue.gif )
Ευστοχία: Chris Andersen 65.0% (13/20)

Brooklyn Nets
Πόντοι: Joe Johnson 20.8
Ριμπάουντ: Andray Blatche 5.0
Ασίστ: Deron Williams 5.8
Κλεψίματα: Andrei Kirilenko 1.6
Κοψίματα: Mason Plumlee 1.0
Ευστοχία: Kevin Garnett 54.8% (17/31)

Heat Vacation Ending
Η σειρά απέναντι στους Bobcats κύλησε με τον αναμενόμενο θα λέγαμε τρόπο. Εύκολη πρόκριση για τους Heat οι οποίοι σκούπισαν τη σειρά κερδίζοντας καλή ψυχολογία καθώς και κάποιες επιπλέον μέρες για ξεκούραση. Όμως το γεγονός πως θα παίξουν το πρώτο ματς για τους ημιτελικούς την Τρίτη έχοντας 7!! μέρες αγωνιστικής απραξίας ίσως δεν είναι και το καλύτερο για αυτούς, μιας και όπως έχουμε δει και στο παρελθόν μέσα στα play-offs οι ομάδες χάνουν το ρυθμό τους μετά από τόσες μέρες χωρίς αγωνιστική υποχρέωση. Σε κάθε περίπτωση, η μάχη για την υπεράσπιση του τίτλου τους συνεχίζεται..

O παίκτης με το μεγαλύτερο κίνητρο
Lebron James


Σίγουρα ο Lebron θα έχει το μεγαλύτερο κίνητρο από όλους τους Heat για αυτή τη σειρά. Αρχικά, και μόνο το γεγονός πως πρόκειται για τον ηγέτη της πρωταθλήτριας ομάδας που υπερασπίζεται το δαχτυλίδι της είναι παράγοντας που δίνει motivation για καλές εμφανίσεις. Όμως δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Το sweep της regular season σίγουρα έχει εξοργίσει τον LBJ καθώς δεν έχει συνηθίσει η ομάδα του να δέχεται 4-0 σε σειρά, ακόμα και αν αυτά τα αποτελέσματα ήρθαν στην πιο χαλαρή regular. Είναι γεγονός πως οι Heat δεν είχαν δεχτεί "σκούπα" σε καμία σειρά το διάστημα που αυτός βρίσκεται στην ομάδα του Miami μετά τη σεζόν 2010-11 και το 3-0 από τους Bulls. Άρα και ο ίδιος θα θέλει να δώσει απαντήσεις.
Επιπρόσθετα, το match-up του με τον Pierce σίγουρα δεν τον αφήνει ασυγκίνητο καθώς είναι ένα match-up που έχει εξελιχθεί σε rivalry από τα χρόνια που ο Truth φορούσε φανέλα με τριφύλλια και ο Lebron έπαιζε στο Cleveland.

QUOTE(Dwayne Wade)
"[Pierce] is the closest thing to a rival, if LeBron has one,They make it tough on each other."


Παρ' όλα αυτά, οι 2 παίκτες τρέφουν σεβασμό ο ένας για τον άλλο κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις τους.

QUOTE(Paul Pierce)
“He’s one of the best at his position and I’ve been considered one of the best at my position,It’s been a very competitive battle.”


QUOTE( Lebron James)
“We understand how competitive each other are,It’s always fun to go up against the best, and he’s one of them.”


Είναι γεγονός πως ο Pierce έχει κερδίσει τις περισσότερες από τις μάχες του με τον James. Ο Lebron έχει να αντιπαρατάξει την νίκη στη σειρά του 2011 όπου οι Heat απέκλεισαν τη Βοστώνη και ο ίδιος είχε κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο Garden για να δώσει τη νίκη στην παράταση και να κάνει τότε το σκορ 3-1. Στα φρέσκα κουλούρια ο Pierce υπήρξε καταπληκτικός στο παιχνίδι του Μάρτη όπου με 29 πόντους μέσα στο Miami νίκησε κατά κράτος τον Lebron στην προσωπική τους κόντρα.

Σαν ύστατος λόγος είναι μια φάση που όλοι λίγο πολύ θυμόμαστε και ήταν αυτή που καθόρισε το νικητή του τέταρτου και τελευταίου μεταξύ τους παιχνιδιού στη RS. Οι Heat είναι πίσω με έναν πόντο, ο Lewis βγάζει την μπάλα στο Lebron που πάει για το κάρφωμα. Εκεί δέχεται ενα μεγαλοπρεπές STOP από τον Plumlee, οι διαιτητές δεν δίνουν φάουλ, ο Lebron γκρινιάζει αλλά το αποτέλεσμα είναι νίκη των Nets. Εμείς το θυμόμαστε, ο James σίγουρα το θυμάται, οπότε ας το φρεσκάρουμε για όσους τυχόν έχουν ασθενέστερη μνήμη:



Nets Struggling to The Semi-Finals

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μια πιο εύκολη πρόκριση των Nets επί των Raptors. Κι αυτό γιατί το Brooklyn έχει αυτό που λέμε στο χωριό το know how των play-offs καθώς το ρόστερ του αποτελείται από παίκτες με σημαντική εμπειρία από τέτοια ματς, ενώ είχε απέναντι του μια εντελώς άπειρη ομάδα. Στο Game 1 έγινε το break και όλοι είπαμε πως το νερό μπήκε στο αυλάκι. Διαψευστήκαμε σχετικά γρήγορα καθώς το Brooklyn παρουσίασε έντονη αστάθεια μέσα στη σειρά από παιχνίδι σε παιχνίδι δίνοντας την ευκαιρία στους Toront-ακηδες να πιστεψουν στην πρόκριση. Ακόμα και στο Game 7, ενώ οι Nets ήλεγχαν το ματς κρατώντας μια διαφορά της τάξης των 8-10 πόντων, κόντεψαν σε 3 λεπτά να γκρεμίσουν ό,τι έχτιζαν στα προηγούμενα 45 δίνοντας την ευκαιρία στους Καναδούς να κλέψουν την πρόκριση. Ευτυχώς για αυτούς ήρθε η στιγμή της αλήθειας (The moment of Truth..) και τελικά δεν πήγαν νωρίς για ψάρεμα.

Ο πρώτος γύρος αποτελεί όμως παρελθόν και οι Nets κρατάνε μόνο την πρόκριση. Τα ματς με το Miami θα είναι ακόμα μεγαλύτερης δυσκολίας και όλοι γνωρίζουν πως πρέπει να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο. Στα συν τους το γεγονός πως έχουν κερδίσει τέσσερις φορές φέτος το Miami οπότε σίγουρα θα κατέβουν με αρκετά καλή ψυχολογία.

O παίκτης με το μεγαλύτερο κίνητρο
Kevin Garnett


Γιατί ξέρει πως είναι η ώρα του. Γιατι για αυτόν το λόγο τον κρατάγανε τόσο καιρό και τον ξεκούραζαν στη μισή regular season.Γιατί παρά τα 37 χρόνια του, έδειξε στα κρίσιμα(Game 1 και Game 7 του Round 1) πως βαστάει και πως μπορεί να είναι υπερ-χρήσιμος για την ομάδα του. Γιατί ξέρει πως οι Heat έχουν θέμα στη front-line και πως οι καλές του εμφανίσεις μπορούν να γείρουν την ζυγαριά προς την ασπρόμαυρη μεριά. Γιατί έχει ακόμα κάτι από Celtics μέσα του. Γιατί θέλει ένα ακόμα δαχτυλίδι. Γιατί είναι fighter. Γιατί...Γιατί..Γιατί.... Γιατί είμαι φαν του tongue.gif

The Match-up
Γράψαμε και προηγουμένως για το match-up Pierce-Lebron που θα μονοπωλήσει ίσως το ενδιαφέρον. Όμως υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα ζευγάρια. Ο Deron ας πούμε είναι αρκετά δύσκολο να μαρκαριστεί από τον Chalmers. Οπότε υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε τον Wade πανω του, ενώ θα χρειαστεί να βρεθεί και πάνω στον Livingston. Επίσης ενδιαφέρον είναι το μαρκάρισμα του JJ καθώς δεν υπάρχουν τα κατάλληλα ύψη στη βασικη πεντάδα των Heat σε ενδεχόμενη συνύπαρξη του με τον Pierce. Οπότε σε τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει ο Spoelstra να αναπροσαρμόσει τα αμυντικά πλάνα του και να δοκιμάσει σχήματα με Battier, Lewis και Jones. Στα ψηλά, οι Garnett και Blatche θα τα βάλoυν με τον Bosh ενώ ο Plumlee θα δώσει τις μάχες του με τον Birdman.

Overview
Είναι μια δυνατή σειρά που ίσως είναι δυσκολο να γίνουν προβλέψεις. Οι Nets έδειξαν πως ματσάρουν καλα τους Heat, έχουν τον αέρα των τεσσάρων νικών και εμπειρία από τέτοια ματς. Τα play-offs όμως είναι διαφορετική υπόθεση από την regular και οι Heat θα εμφανιστούν καλύτεροι.Heat στα 7.
John Valthuer
QUOTE (sacarame @ May 5 2014, 01:09 ) *
Είναι γεγονός πως οι Heat δεν είχαν δεχτεί "σκούπα" σε καμία σειρά το διάστημα που αυτός βρίσκεται στην ομάδα του Miami.


Φιλική διόρθωση: αν δεν κάνω λάθος, η ομάδα σου μας είχε «σκουπίσει» 3-0 τη σαιζόν 10-11.

sacarame
QUOTE(John Valthuer @ May 5 2014, 16:45 ) *
Φιλική διόρθωση: αν δεν κάνω λάθος, η ομάδα σου μας είχε «σκουπίσει» 3-0 τη σαιζόν 10-11.


Βεβαίως έχεις δίκιο. Ήθελα να το συμπληρώσω αλλά κάτι η ώρα που το έγραφα χτες βράδυ, κάτι το ότι δεν ήθελα να βγάλω Ταυρίνη στο ποστ με έκαναν και το "ξέχασα"..

Διορθώθηκε...
geo82
Αυτή τη σειρά την περιμένω πώς και πώς. Ελπίζω να έχει τα βασικά χαρακτηριστικά μιας ανατολικής σειράς πλέι οφ: πάθος, ένταση, ξύλο. cool.gif
T.W.Is.M.
Δεν ξερω γιατι, αλλα περιμενω κατ αρχην μπρεικ στο πρωτο ματς. Μετα ειτε το Μαιαμι θα κερδισει 4-1 οπως περσι με το Σικαγο ειτε θα δουμε μεγαλη σειρα, οπου οι Νετς, αν δεν τους βγει εξω η γλωσσα, μπορουν να κανουν την εκπληξη. Αν μπορει να θεωρηθει εκπληξη δηλαδη το να επαναλαβουν αυτο που εκαναν στην κανονικη περιοδο: να κερδισουν 4 φορες το Μαιαμι! tongue.gif
Das Kapital
Έχουν πέσει κάτι σπρωξίματα μεταξύ LeBron και Pierce, ένα ενδιαφέρον milestone βρήκα πριν λίγο τυχαία, αν ο LeBron σκοράρει σήμερα τουλάχιστον 21 πόντους περνά στην 25η θέση στην σχετική κατάταξη που αφορά τους συνολικούς πόντους καριέρας, μία θέση πιο κάτω επρόκειτο να πέσουν οι Adrian Dantley και Vince Carter.
D-Wade
QUOTE(Das Kapital @ May 9 2014, 02:09 ) *
Έχουν πέσει κάτι σπρωξίματα μεταξύ LeBron και Pierce, ένα ενδιαφέρον milestone βρήκα πριν λίγο τυχαία, αν ο LeBron σκοράρει σήμερα τουλάχιστον 21 πόντους περνά στην 25η θέση στην σχετική κατάταξη που αφορά τους συνολικούς πόντους καριέρας, μία θέση πιο κάτω επρόκειτο να πέσουν οι Adrian Dantley και Vince Carter.

Οι πόντοι που βρήκες είναι κανονικής περιόδου.Δε μετράνε οι πόντοι που βάζει στα play off. Στα play off έχει λίγο πάνω από 4000. Έγινε νομίζω ο νεότερος παίχτης στην ιστορία που έβαλε 4000 πόντους στη post season
Das Kapital
Έχεις δίκιο D-Wade!

Στα του αγώνα ο Teletovic πήρε φωτιά σκοράροντας 15 πόντους με 5/7 τρίποντα, στο τέλος της δεύτερης περιόδου ''ξύπνησε'' και ο LeBron. To score μοιάζει πολύ με αυτό του πρώτου αγώνα, μένει να δούμε αν οι Nets θα αντέξουν τα δύο επόμενα δωδεκάλεπτα ή θα έχουμε καρμπόν φάση του game 1.
captain charisma
οι νετς οπως κ στο πρωτο παιχνιδι ηταν ανταγωνιστικoi για τρεις περιοδους..στη τεταρτη περιοδο οι χιτ απλα τους σκοτωσαν με τα τριποντα και σε μια φαση πηραν 4 επιθετικα και ανανεωναν συνεχεια την επιθεση...

αλλα οταν ο ντερον γουιλιαμς εχει 0 ποντους στο ματς πως να διεκδικησουν τη νικη?βλεπω η σειρα να τελειωνει στο μπρουκλιν με 4-0...

ο γκαρνετ μετα τα φετινα πλειοφς καλα θα κανει να σταματησει..το παλικαρι δεν μπορει πλεον..τελευταια φορα που επαιξε μπασκεταρα ηταν στα πλειοφς του 2012
geo82
QUOTE (captain charisma @ May 9 2014, 12:18 ) *
ο γκαρνετ μετα τα φετινα πλειοφς καλα θα κανει να σταματησει..το παλικαρι δεν μπορει πλεον..τελευταια φορα που επαιξε μπασκεταρα ηταν στα πλειοφς του 2012


Παρότι είναι ο αγαπημένος μου παίκτης από τη γενιά των '00s, δυστυχώς θα πρέπει να συμφωνήσω. Δε μπορεί πια.
captain charisma
QUOTE(geo82 @ May 9 2014, 13:50 ) *
Παρότι είναι ο αγαπημένος μου παίκτης από τη γενιά των '00s, δυστυχώς θα πρέπει να συμφωνήσω. Δε μπορεί πια.

και μενα μου αρεσε ο γκαρνετ στα prime του...αλλα βλεπω παιχνιδια του καρλ μαλοουν στην αντιστοιχη ηλικια και παθαινω σοκ...
ο ταχυδρομος στις ηλικιες 37-38-39 ειχε μεσους ορους πανω απο 20π και 8ρ...τετοια νουμερα ουτε ο ντανκαν δεν τα κανει τωρα..
Das Kapital
Άλλο match γίνεται στο Brooklyn προς το παρόν, 16 πόντοι για τον LeBron στο πρώτο δωδεκάλεπτο, πολύ πολύ καλός ο Blatche για τους Nets, φοβερό buzzer beater του Livingston και το σκορ 30-29!

Για να δούμε, αυτή την φορά θα αντέξει το Brooklyn μετά το ημίχρονο ή θα έχουμε πάλι τα ίδια με τους δύο πρώτους αγώνες, τελευταία ευκαιρία πάντως για τους Nets σήμερα, αν χάσουν, πάει και η σειρά.
geo82
Κατάφερε και κέρδισε το Brooklyn. Αν ισοφαρίσει στο επόμενο αποκτά ενδιαφέρον η σειρά, αν όχι το Miami θα καθαρίσει σε 5 παιχνίδια.
aegeansheed
All guns blazing


Joe Johnson highlights

duncan21
Joe Johnson οverpaid αλλά ότι πιο μπασκετικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στο NBA στο σουγκού..Λίγο κάτω από Kobe μόνο και πάνω από Ηarden τολμώ να πω.Ασύλληπτη επαφή με τη μπάλα.

"From afar, I knew he was good," Wade told Bleacher Report after Wednesday's Heat practice. "But we were practicing, and I was like, 'Oh my God, I didn't know he was this good.' And we were all, like, 'Joe, you know how good you are?' He was like, 'Whatever.'"



Κλείνω την παρένθεση για Joe Jesus,συνεχίστε στα της σειράς.
SteveNashidis
Ισορροπία από Μπρούκλιν σε άμυνα και επίθεση. Γιαυτό και πήρε το 3ο παιχνίδι. Εξέπληξε πολλούς η εμφάνιση τους και ελπίζουμε όλοι σε ανάλογη εμφάνιση στο 4ο παιχνίδι. Ο Ντερόν έχει να δώσει πολλά ακόμη.
Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι ο Λεμπρόν πολλές φορές είχε για προσωπικό του αντίπαλο τον Τελέτοβιτς που δεν είναι και το τέρας αμυντικού παίκτη που σε κλειδώνει και δεν προσπάθησε/κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Όπως εντύπωση μου κάνει οι μορφασμοί του και τα (ειρωνικά) χειροκροτήματα του στην λήξη του αγώνα (τον έπιασε η κάμερα γύρω στα 6 δεύτερα πριν το τέλος) .

Ο James Jones δεν αξίζει περισσότερα λεπτά στο παρκέ; Το παλικάρι μπήκε κρύο από τον πάγκο στο 2ο ημιχρόνιο που λέει και ο Αλέφαντος και έριξε 3 στα 3 "χλατσωτά" τρίποντα. :Ρ
aegeansheed
QUOTE(Voyager @ May 11 2014, 14:35 ) *
Ο James Johnson δεν αξίζει περισσότερα λεπτά στο παρκέ;


Ο James Johnson φυσικά και άξιζε περισσότερα λεπτά στα playoffs. Έφαγε πολύ πάγκο από τον Jorger! tongue.gif
SteveNashidis
QUOTE(aegeansheed @ May 11 2014, 14:41 ) *
Ο James Johnson φυσικά και άξιζε περισσότερα λεπτά στα playoffs. Έφαγε πολύ πάγκο από τον Jorger! tongue.gif



Χαχαχα! Epic fail . Τον James Jones ήθελα να πω laugh.gif
captain charisma
οι νετς το ματς το κερδισαν γτ ειχαν τρελη ευστοχια στα τριποντα...15 στα 25 με 60% ευστοχια!αλλα και παλι δεν τους δινω πιθανοτητες να περασουν..γιατι πρεπει σε καθε ματς να εχουν τρελα ποσοστα στα τριποντα...σε αυτο το παιχνιδι βοηθησαν πολυ και οι γκαρνετ μπλειτς οι οποιοι στα 2 πρωτα ματς ηταν μετριοι...
nikolas12
Νίκη που δίνει ψυχολογία στους Nets. Αν πάνε με την ίδια φόρα και ισοφαρίσουν στο Game 4 θα έχει απίστευτο ενδιαφέρον η συνέχεια της σειράς. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να είναι το ίδιο εύστοχοι, αφού βάλανε πολλά τρίποντα στο 2ο ημίχρονο και κρατήσανε τη διαφορά σε πάνω από 10 πόντους. Πάντως μέχρι το τέλος της σειράς ο Lebron με τον Pierce θα έχουν παίξει ξύλο tongue.gif Σε ένα καλάθι του Lebron στην αρχή τον κράταγε από τους ώμους πίσω ο Paul, αλλά δεν γύρισε να του πει κάτι. Και γενικά τον παίζει σκληρή άμυνα σε κάποια σημεία.
aegeansheed
Truth με το κλέψιμο και το and1. Ο LeBron πάει για ρεκόρ στα Playoffs.

edited: Ο Bosh στη γωνία μετά doubleteam στον Lebron για το +3 βάζει μπροστά το Miami. Αδικαιολόγητα πολύ ώρα η μπάλα στα χέρια του JJ στην επίθεση που για κάποιον λόγο επιμένει να παίρνει τραβηγμένες επιθέσεις με τον Lebron κολλημένο πάνω του.

Ισοφάριση του ρεκόρ Playoffs για James με 49, χάνοντας και μία βολή στο τέλος!

Από το 1985 και μετά σε Playoffs:
Κριτήρια: + 48 πόντοι, +16 καλάθια, <30 σουτ

9 επιδόσεις, 7 παίκτες
Das Kapital
Οριακή νίκη για το Miami και 3-1 η σειρά. Ο LeBron σκόραρε 49 πόντους με καλά ποσοστά εντός πεδιάς, ωστόσο σήμερα με χάλασε πολύ το παιχνίδι του Miami, o LeBron σε θέση PG να διασχίζει χαλαρός το γήπεδο και κάπου στα 8-10'' της επίθεσης να βάζει τον Allen να του κάνει screen. Γενικά, σήμερα όποιους και να είχε συμπαίκτες το ίδιο και το αυτό ήταν. Φυσικά, δεν ισχυρίζομαι πως δεν έπαιξε καλά, κάθε φορά που έκανε drive ήξερες ότι θα σκοράρει ή τουλάχιστον θα πάρει foul, το μπάσκετ που παρακολούθησα όμως το χαρακτηρίζω ανορθόδοξο.

Πάντως, με τον τρόπο που παίζει το Miami δεν νομίζω να μπορεί να κοντράρει τους Spurs της σειράς με τους Blazers!
nikolas12
3-1 για το Miami και μάλλον θα τελειώσει η σειρά στο επόμενο παιχνίδι. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Lebron James, ειδικά στο τέλος που το ματς πήγαινε πόντο-πόντο και η μπάλα έκαιγε πήρε κρίσιμες προσπάθειες. Οι Nets άρχισαν να κάνουν λάθη με το τρίποντο του Bosh και φυσιολογικά ήρθε η ήττα. Δεν δείχνουν πάντως με τίποτα ικανοί για break.
Blonde-assassin
QUOTE (Das Kapital @ May 13 2014, 05:27 ) *
Οριακή νίκη για το Miami και 3-1 η σειρά. Ο LeBron σκόραρε 49 πόντους με καλά ποσοστά εντός πεδιάς, ωστόσο σήμερα με χάλασε πολύ το παιχνίδι του Miami, o LeBron σε θέση PG να διασχίζει χαλαρός το γήπεδο και κάπου στα 8-10'' της επίθεσης να βάζει τον Allen να του κάνει screen. Γενικά, σήμερα όποιους και να είχε συμπαίκτες το ίδιο και το αυτό ήταν. Φυσικά, δεν ισχυρίζομαι πως δεν έπαιξε καλά, κάθε φορά που έκανε drive ήξερες ότι θα σκοράρει ή τουλάχιστον θα πάρει foul, το μπάσκετ που παρακολούθησα όμως το χαρακτηρίζω ανορθόδοξο.

Πάντως, με τον τρόπο που παίζει το Miami δεν νομίζω να μπορεί να κοντράρει τους Spurs της σειράς με τους Blazers!

Φίλε μου πιστεύω οτι φέτος το Μαιαμι θα το πάρει τρένο μιας και στο ΝΒΑ παίζουνε μεγάλο ρόλο τα ματς απ στα πλειόφ . Αν κρίνω από τη σειρά με τους μαβς που η σειρά πήγε στα 7 με ένα Ντιρκ να χαροπαλεύει από ανάσες στο τελευταίο ματς τότε πιστεύω ότι δύσκολα να το πάρουνε οι σπέρς . Επίσης φέτος το Μαιάμι ποστάρει αρκετά τον λεμπρόν και εκεί ο Κινγκ δεν έχει αντίπαλο . Και εγώ λάτρης τον Σπέρς είμαι αλλά δύσκολα.......
PhilipDaChosen1
Βρε παιδια ειναι κακο να υποστηριζω OKC και Durant αλλα να μου αρεσει υπερβολικα ο LeBron;
T.W.Is.M.
QUOTE(Das Kapital @ May 13 2014, 05:27 ) *
Οριακή νίκη για το Miami και 3-1 η σειρά. Ο LeBron σκόραρε 49 πόντους με καλά ποσοστά εντός πεδιάς, ωστόσο σήμερα με χάλασε πολύ το παιχνίδι του Miami, o LeBron σε θέση PG να διασχίζει χαλαρός το γήπεδο και κάπου στα 8-10'' της επίθεσης να βάζει τον Allen να του κάνει screen. Γενικά, σήμερα όποιους και να είχε συμπαίκτες το ίδιο και το αυτό ήταν. Φυσικά, δεν ισχυρίζομαι πως δεν έπαιξε καλά, κάθε φορά που έκανε drive ήξερες ότι θα σκοράρει ή τουλάχιστον θα πάρει foul, το μπάσκετ που παρακολούθησα όμως το χαρακτηρίζω ανορθόδοξο.

Πάντως, με τον τρόπο που παίζει το Miami δεν νομίζω να μπορεί να κοντράρει τους Spurs της σειράς με τους Blazers!


Μου θυμισες ενα ανεκδοτο τωρα.
Ρωταει η δασκαλα στην ταξη "αν βρισκατε στο δρομο 1000 ευρω και ενα μυαλο, τι απ τα δυο θα κρατουσατε?" και απανταει ο Τοτος "τα 1000 ευρω". Λεει λοιπον η δασκαλα "εγω θα κρατουσα το μυαλο" και απανταει ο Τοτος "ε, ο καθενας οτι του λειπει κραταει".
Καπως ετσι ηταν και το χτεσινο παιχνιδι. Ο καθενας οτι μπασκετ μπορει παιζει. Αν βαλεις τους Σπερς να παιξουν ετσι, θα χασουν κι απ το Μιλγουοκι. Αν βαλεις το Μαιαμι να παιξει σαν τους Σπερς, θα το κερδισουν το Μιλγουοκι, αλλα επειδη θα εχουν τον Bosh και τον Allen...


QUOTE(PhilipDaChosen1 @ May 13 2014, 15:17 ) *
Βρε παιδια ειναι κακο να υποστηριζω OKC και Durant αλλα να μου αρεσει υπερβολικα ο LeBron;



ΝΑΙ!!!
Εμεις, οι ΚΕΛΤΕΣ! smiley.gif
Das Kapital
QUOTE (Blonde-assassin @ May 13 2014, 15:10 ) *
Φίλε μου πιστεύω οτι φέτος το Μαιαμι θα το πάρει τρένο μιας και στο ΝΒΑ παίζουνε μεγάλο ρόλο τα ματς απ στα πλειόφ . Αν κρίνω από τη σειρά με τους μαβς που η σειρά πήγε στα 7 με ένα Ντιρκ να χαροπαλεύει από ανάσες στο τελευταίο ματς τότε πιστεύω ότι δύσκολα να το πάρουνε οι σπέρς . Επίσης φέτος το Μαιάμι ποστάρει αρκετά τον λεμπρόν και εκεί ο Κινγκ δεν έχει αντίπαλο . Και εγώ λάτρης τον Σπέρς είμαι αλλά δύσκολα.......


Καλά, γενικά υποθέσεις κάνουμε αλλά σημαντικό ρόλο στις σειρές στα playoffs παίζουν και τα matchups όπως ανέφερες ήδη, το Brooklyn δεν έχει κάνα σπουδαίο αμυντικό να κάνει τον LeBron να φτύσει αίμα για να σκοράρει, επίσης το SA δείχνει με τους Blazers να είναι ξανά SA, βέβαια μετά έχει OKC ή LAC που είναι και οι δύο ομαδάρες, αλλά αν έπρεπε να ποντάρω κάπου θα ήταν στους Spurs.


QUOTE (T.W.Is.M. @ May 13 2014, 16:48 ) *
Μου θυμισες ενα ανεκδοτο τωρα.
Ρωταει η δασκαλα στην ταξη "αν βρισκατε στο δρομο 1000 ευρω και ενα μυαλο, τι απ τα δυο θα κρατουσατε?" και απανταει ο Τοτος "τα 1000 ευρω". Λεει λοιπον η δασκαλα "εγω θα κρατουσα το μυαλο" και απανταει ο Τοτος "ε, ο καθενας οτι του λειπει κραταει".
Καπως ετσι ηταν και το χτεσινο παιχνιδι. Ο καθενας οτι μπασκετ μπορει παιζει. Αν βαλεις τους Σπερς να παιξουν ετσι, θα χασουν κι απ το Μιλγουοκι. Αν βαλεις το Μαιαμι να παιξει σαν τους Σπερς, θα το κερδισουν το Μιλγουοκι, αλλα επειδη θα εχουν τον Bosh και τον Allen...


Δίκιο έχεις, ο καθένας με ό,τι έχει πορεύεται αλλά (με λίγη δόση υπερβολής) το χθεσινό game μου θύμισε κάτι από LeBron στους Cavs με συμπαίκτες τον Pavlovic και τον Gibson, ο LeBron τους έκανε να φαίνεται έτσι, ξέρουμε ότι είναι παικταράδες, αλλά χθες δεν τους άφησε να παίξουν.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι οι Spurs, αν περάσουν στους τελικούς, δεν είναι Nets, έχουν Popovich αντί για Kidd και Kawhi Leonard. Το μόνος μου και όλοι σας δεν θα πιάσει.
T.W.Is.M.
QUOTE(Das Kapital @ May 13 2014, 17:57 ) *
Δίκιο έχεις, ο καθένας με ό,τι έχει πορεύεται αλλά (με λίγη δόση υπερβολής) το χθεσινό game μου θύμισε κάτι από LeBron στους Cavs με συμπαίκτες τον Pavlovic και τον Gibson, ο LeBron τους έκανε να φαίνεται έτσι, ξέρουμε ότι είναι παικταράδες, αλλά χθες δεν τους άφησε να παίξουν.


Μα αυτο για το οποιο κριτικαρω απο πλευρας μπασκετ το Λεμπρον(δηλαδη ενα απ ολα, γιατι ως γνωστον ο εχθρος του Λεμπρον ειναι φιλος μου laugh.gif ) ειναι οτι ο τροπος παιχνιδιου του περιοριζει τους συμπαιχτες του. Το εκανε και στο Κλιβελαντ, οπου οι συμπαιχτες του ηταν λιγοτερο κακοι απ οτι εμοιαζαν, το κανει και στο Μαιαμι, οπου μετετρεψε σε κομπαρσους 2 εν ενεργεια all-stars. Θα μπορουσε να το επιχειρησει και στην Team USA, αλλα οι διαφορετικοι κανονες και η ικανοτητα στην εκτελεση ορισμενων συμπαιχτων του εκαναν αυτους να ξεχωρισουν περισσοτερο.
Διπλα στο Λεμπρον ο Durant θα εμοιαζε με spot shooter και δεν το λεω φυσικα για να ανεβασω το Λεμπρον. Το αντιθετο, αφου η ομαδα που θα ειχαν θα ηταν λιγοτερο καλη απο το αθροισμα των ατομικων ικανοτητων των 2.
SteveNashidis
QUOTE
Johnson, though, wasn't impressed. (of lebron's defence)

"He flopped that last one," Johnson said, via Tim Bontemps of the New York Post.
Johnson said James hitting the deck threw off his rhythm, but admitted a foul call was unlikely in that situation.

"I should've known they wouldn't have called a foul," he said, via Bontemps, "but I went into my shot anyway, so I had plenty of time."

Johnson said he "wasn’t necessarily trying to draw the foul on [James]," but it's hard to see what any other motivation could have been. The Brooklyn Nets clearly had no answers for the four-time MVP on the opposite end, where James tied a playoff career high with 49 points on 16-of-24 shooting.



33.gif

Πηγή
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ May 13 2014, 19:32 ) *



O Ginobili εχει σκασει απο τη ζηλια του βλεποντας αυτη τη φαση...
SteveNashidis
http://watch.nba.com/nba/video/channels/nb...tar-presser.nba

Tα είπε όλα ! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Das Kapital
Άλλη ανατροπή και στο Miami και 4-1 για τους/την Heat! To 91-83 έγινε 94-96 τελικά, ο LeBron έπαιξε κάτι καλές άμυνες τον Johnson, o Wade σκόραρε ένα δύσκολο σουτ και ο Allen ένα τρίποντο που θύμισε κάτι από game 6 πέρσυ με Spurs. Όπως και να'χει τελικούς ανατολής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά για το Miami.
Dwyane ''the flash'' Wade
εφαγε αρκετα καλαθια απο τον τζονσον ο λεμπρον αλλα στο κρισιμο σημειο του εκλεισε τα φωτα και το παιχνιδακι τετελεσται!
Ανατρεψαμε το παιχνιδι στο τελος. Ρει Αλλεν σταθερη αξια οπως παντα. Γενικα το Μπρουκλιν μας δυσκολεψε περισσοτερο απ'οτι περιμενα στο χτεσινο ματς. Ειχα την εντυπωση πως θα το καθαριζαμε πιο ευκολα. Εκεινοι βεβαια επαιζαν χτες το τελευταιο τους χαρτι. Περιμενουμε τον νικητη της αλλης σειρας. Γουσταρω πολυ τους Γουιζαρντς αλλα θα ηθελα τους εν δυναμει πρωταθλητες της Ιντιανα για αντιπαλους για να μαθουν πως κερδιζονται τα πρωταθληματα. tongue.gif

Υ.Γ. Ψιτ...κυριε Τρουθ, απο το 2011 και μετα η πελατειακη σου σχεση με τον βασιλια συνεχιζεται με απολυτη επιτυχια. Μπλα μπλα μπλα...
captain charisma
οι αυτοκτονιες συνεχιζονται μαζικα μετα απο αυτες των κλιπς και θαντερ, οι νετς εχασαν δικο τους παιχνιδι στο τελος..ο τζονσον ειχε παρει φωτια και εβαζε συνεχομενους ποντους αλλα στα τελευταια 4 λεπτα εμειναν αποντοι οι νετς κ επετρεψαν τους χιτ να ανατρεψουν οι οποιοι ειχαν για μπροσταρη τον μπος που εβαλε 3 κρισιμα τριποντα..εβαλε κ ο αλεν ενα τριποντο που εκρινε το ματς οπως στον 6 τελικο με σπερς...στη τελευταια επιθεση οι νετς μπορουσαν να σχεδιασουν κατι καλυτερο αλλα..

QUOTE
Υ.Γ. Ψιτ...κυριε Τρουθ, απο το 2011 και μετα η πελατειακη σου σχεση με τον βασιλια συνεχιζεται με απολυτη επιτυχια.


ενω πριν ηταν πελατης ο τζειμς...και μιλαμε για τον 37αρη πιρς που τον κοντραρε στα ισα...απλα ο τζειμς ειναι σε καλυτερη ομαδα...5 χρονια νεοτεροι να ηταν οι πιρς-γκαρνετ θα ηταν αντιστροφα τα πραγματα...

το χτεσινο παιζει να ηταν και το τελευταιο παιχνιδι στη καριερα του γκαρνετ...
nikolas12
Κρίμα για το Brooklyn που πήγε να πάρει μεγάλη νίκη αλλά στο τέλος εκτός του ότι το παιχνίδι γύρισε, έκαναν λάθη σε κρίσιμες κατοχές. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Heat βρίσκονται στους τελικούς Ανατολής και μένει να δούμε αν οι Wizards θα κάνουν τεράστια ανατροπή ή αν οι Pacers θα είναι στους τελικούς.
D-Wade
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ May 15 2014, 08:36 ) *
εφαγε αρκετα καλαθια απο τον τζονσον ο λεμπρον αλλα στο κρισιμο σημειο του εκλεισε τα φωτα και το παιχνιδακι τετελεσται!
Ανατρεψαμε το παιχνιδι στο τελος. Ρει Αλλεν σταθερη αξια οπως παντα. Γενικα το Μπρουκλιν μας δυσκολεψε περισσοτερο απ'οτι περιμενα στο χτεσινο ματς. Ειχα την εντυπωση πως θα το καθαριζαμε πιο ευκολα. Εκεινοι βεβαια επαιζαν χτες το τελευταιο τους χαρτι. Περιμενουμε τον νικητη της αλλης σειρας. Γουσταρω πολυ τους Γουιζαρντς αλλα θα ηθελα τους εν δυναμει πρωταθλητες της Ιντιανα για αντιπαλους για να μαθουν πως κερδιζονται τα πρωταθληματα. tongue.gif

Υ.Γ. Ψιτ...κυριε Τρουθ, απο το 2011 και μετα η πελατειακη σου σχεση με τον βασιλια συνεχιζεται με απολυτη επιτυχια. Μπλα μπλα μπλα...

Εντάξει αλλά πολλά από αυτά ήταν από αυτά που δε μαρκάρονται. . . Όταν ο Τζόνσον είναι στη μέρα του θα τα βάλει θες δε θες

QUOTE(captain charisma @ May 15 2014, 10:36 ) *
ενω πριν ηταν πελατης ο τζειμς...και μιλαμε για τον 37αρη πιρς που τον κοντραρε στα ισα...απλα ο τζειμς ειναι σε καλυτερη ομαδα...5 χρονια νεοτεροι να ηταν οι πιρς-γκαρνετ θα ηταν αντιστροφα τα πραγματα...

Ο ΛεΜπρον πάντα ήταν καλύτερος παίχτης από τον Pierce είτε έχανε είτε κέρδιζε. Πριν πάει στο Μαιάμι έχανε γιατί ήταν σε χειρότερη ομάδα και τώρα κερδίζει γιατί είναι σε καλύτερη
SteveNashidis
Γελάει ο κόσμος με τις αποφάσεις των διαιτητών...αλλά μην ξαναλέμε τα ίδια ,τα υπεραναλύσαμε τα ίδια σφυρίγματα στο Thunder-Clippers !

Πολύ συμπαθητική ομάδα το Μπρούκλιν ,ειδικά με τον Kidd προπονητή μαρέσει το όλο concept. Άξιζε με την εμφάνιση του να πάει η σειρά στην έδρα του στο 6ο ματς αλλά έτυχε πάνω σε μια 5άδα του Μιάμι που δεν συγχωρεί από τα 7,25.

Φίλε Dwayne-Wade ο Λεμπρον πολλά προβλήματα αντιμετώπισε από τον Joe Johsnon και στις κατοχές που δεν σκόραρε ο Joe , o Lebron δεν έπαιξε καλή άμυνα, φάουλ έκανε .Aλλά δεν σφυρίχτηκε τίποτα ή για να το θέσω καλύτερα , δεν σφυρίχτηκε το φάουλ με την ίδια ευκολία που τα έπαιρνε ο ίδιος.
Στις 3 κατοχές που δεν σκόραρε ο Joe , τις πρώτες 2 του έγινε φάουλ από τον Βασιλιά και την τρίτη και τελευταία έπεσε double team και έχασε το ball handling o Joe.
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ May 15 2014, 15:14 ) *
Γελάει ο κόσμος με τις αποφάσεις των διαιτητών...αλλά μην ξαναλέμε τα ίδια ,τα υπεραναλύσαμε τα ίδια σφυρίγματα στο Thunder-Clippers !



3 χρονια τωρα...
Και φοβαμαι οτι εχεις να δεις κι αλλα. Ατιμο μαρκετινγκ... 19.gif

Εμεις, οι ΚΕΛΤΕΣ!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.