Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Εφές Πίλσεν
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
dizzy_fingers
Λοιπόν...η ώρα έφτασε για το κρισιμότερο παιχνίδι της ευρωπαϊκής χρονιάς του Παναθηναϊκού.

Την Πέμπτη στις 19:10 παίζουμε το 3ο παιχνίδι ενάντια στην Εφές πίλσεν με σκοπό να κάνουμε το 2-1 και να πάμε Μόσχα.

Όπως τα βλέπω τα πράγματα, εφόσον δεν κάνουμε καμιά βλακεία και τιμωρηθούμε από την ULEB (....θα τιμωρηθούμε όμως? 7.gif ), βλέπω πανηγυρική πρόκριση.


Εξωαγωνιστικά:
Για όσους θέλουν να πάνε, εδώ θα γράψω κάποιες πληροφορίες:

Εισιτήρια προς το παρόν έχει άφθονα και είναι τα εξής:
- 10 ευρώ: πέταλο
- 20 ευρώ: γωνία
- 30 ευρώ: κέντρο

Διατίθενται κάθε μέρα 10:00 - 21:00 από τη θύρα 10 του "Απόστολος Νικολαΐδης".
Αν πάτε αύριο μπορεί και να προλάβετε μερικά των 10. wink.gif

Γράψτε αν είναι εδώ πέρα ποιοι θα κατηφορίσετε προς το ΟΑΚΑ την Πέμπτη...ίσως τα πούμε εκεί wink.gif.
opados_13
Καλημερα σας , αδερφια !
Ειμαι νεο μελος και αυτο ειναι το πρωτο post μου icon_wave.gif !
Ευχομαι να γινω γουρλης για το κρισιμο μεθαυριανο ματς με τους προκλητικους Τουρκους 41.gif

Πρεπει να τους κερδισουμε γιατι εχουμε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ !!

Το κλειστο ΟΑΚΑ θα γεμισει μετα απο πολυ καιρο biggrin.gif

20.000 τρελαμενοι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ερχονται ...
harris
φιλε οπαδε καλως ηρθες .Ακομα και εγω που ειμαι γαυρος θα παω στο παιχνιδι γιατι ειναι εθνικο ζητημα .Αντε επιτελους πρεπει να ανεβει το μπασκετακι μας και μονο ο ΠΑΟ μπορει προς το παρον να το κανει.Ε????Αντε καλα ποστ φιλε
opados_13
Ευχαριστω για το καλωσορισμα σου .

Λυπαμαι που το λεω αλλα καλα θα κανεις να μεινεις στο σπιτι σου !
Δεν θελουμε εθνικιστες φιλαθλους στο κλειστο ΟΑΚΑ γιατι παιζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μας και οχι η ελλαδα !!!!!
Αν ερθεις εσυ και πεταξεις ενα μπουκαλι , η ομαδα μας θα την πληρωσει χωρις λογο shot.gif

Το λεω φιλικα οκ ...



ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΡΕΕΕ !!!!!!
dizzy_fingers
Αδερφέ καλώς ήρθες στο φόρουμ μας! icon_wave.gif
Εύχομαι κι εγώ να είσαι γουρλής για το ματς!

Από τη στιγμή που δεν έχει πρόθεση να κάνει επεισόδια ή να βλάψει τον Παναθηναϊκό με κάποιον τρόπο, μπορεί ο καθένας να πάει στο ματς. Δημοκρατία έχουμε ασφαλώς. wink.gif

Απλά στην περίπτωση του harris, το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε (δε νομίζω να έχει εθνικιστικές τάσεις, απλά όπως και κάθε έλληνας, θίχτηκε από αυτά που είδε την παρασκευή) , είναι ότι έχει πάρει τη θέση κάποιου παναθηναϊκού που θα πολύ ήθελε να δει το ματς από κοντά (από την άλλη υπάρχει ασφαλώς ο αντίλογος ότι ένας παναθηναϊκός που δεν πάταγε καθόλου στο μπάσκετ όλη τη σεζόν...τι δικαίωμα έχει να απαιτεί ρεζερβέ θέση στο ΟΑΚΑ...).

Για εθνικιστικά συνθήματα, πολύ αμφιβάλλω αν θα σε ακούσει κανείς opade-13...
Εντάξει αυτά όμως...μπουκάλια μην πέσουν (μπορεί να φωνάζουμε και να κράζουμε για τη ζωώδη συμπεριφορά των τούρκων, αλλά μην ξεχνάμε ότι και στο ΟΑΚΑ είχε διακοπεί το ματς για ρίψη αντικειμένων στον πάγκο των Τούρκων).

2 μέρες + 1 σήμερα to go...

QUOTE
Αντε επιτελους πρεπει να ανεβει το μπασκετακι μας και μονο ο ΠΑΟ μπορει προς το παρον να το κανει.


Παρόλο τον ενθουσιασμό μας, έχω την εντύπωση ότι ο Μακεδονικός είναι πιο κοντά στο να πάρει τον τίτλο απ'ότι ο Παναθηναϊκός...όχι ασφαλώς ότι και η συμμετοχή στο final 4 είναι μικρό πράγμα...
harris
Για σταθειτε ρε παλικαρια .Η εγω δεν ξερω να μιλαω ελληνικα ,η εσεις να διαβαζετε.Δεν ειπα εθνικιστικο θεμα .Ειπα εθνικο θεμα και οτι για να ανεβει το μπασκετακι ,μονο ο ΠΑΟ μπορει .Καταλαβατε?????Δεν ειμαι εθνικιστης και καλα θα κανετε να προσεχετε αυτα που λετε.Επισης ,οταν με την Ταου και την Κλιμαμιο το γηπεδο ηταν μισοαδειο ,που ηταν οι παναθηναϊκοί????Οποτε ας στερησω και εγω ενα εισητηριο που πηγαινω συνεχεια απο εναν που θελει μονο με την Εφες να παει.ΟΚ???Και για το αν πρεπει να κατσω σπιτι μου ,εγω θα το κρινω.Αντι να χαιρεστε που ακομα και οι γαυροι ερχονται να δουν την ομαδα σας ,το κατακρινεται.

Υ.Γ. Εγω το ματσακι θα το δω απο τα δημοσιογραφικα ,γιατι σπουδαζω δημοσιογραφια και θα παω με παρεα.Ετσι για να μην λετε...οτι σας στερω τα εισητηρια
harris
Και επιπλεον ,ο ΠΑΟ δεν τιμωρηθηκε ουτε για τα εκτροπα με την Κλιμαμιο ,ουτε για αυτα με την Εφες .Εσεις δεν τα κανατε????Η μηπως οι εθνικιστες????
Warrior
Χαλαρωστε λιγο παιδια...

peace.gif

Ξαφνικα ολοι θυμηθηκανε το μπασκετ του Παναθηναικου.Αυτο ειναι γεγονος!
Δεν ειναι ομως της παρουσης αυτο...

Iσως απο ολη αυτην την ιστορια κερδισει κατι το μπασκετακι.Οποτε καλως.
Το θεμα ειναι να μην χασει..
dizzy_fingers
Ώπα ώπα ρε Χάρη...τόσο δεν τσαντίστηκες όταν είδες ότι ο Σπόρτινγκ δεν πάει για άνοδο tongue.gif, ηρέμισε και ξαναδιάβασε τα ποστ ήρεμα.

Κανείς δεν είχε πρόθεση να σου προσάψει το χαρακτηρισμό του εθνικιστή, και αν το έκανε ο opados_13 είμαι σίγουρος ότι παρεξήγησε το πόστ σου (μπορείτε να το λύσετε μεταξύ σας αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα).

Ηρεμία λοιπόν...δε χρειάζεται να ξοδεύουμε ενέργεια μεταξύ μας. Όλοι μας έχουμε να πάμε ενωμένοι στο γήπεδο την Πέμπτη.
Warrior
Σε αυτην την χωρα εχουμε μπερδεψει το "εθνικος" με το "εθνικιστικος",εχει δικιο ο
Χαρης.. wink.gif

Η Εφες ερχεται απο νικη εκτος εδρας επι της Μπεσικτας με 81-78..
Ντομερκαντ με 23π. και Πρκατσιν με 17π. οι πρωτοι σκορερ της.
chinaski
uppercut στον Ντομερκαντ
uppercut στον Ντομερκαντ
uppercut στον Ντομερκαντ

Μα τι ποιητης ειμαι hammer.gif hammer.gif hammer.gif
mentat
Παιδιά κρατήστε τις ορέξεις σας για το ματς της Πέμπτης. Και φυσικά εννοώ το καλώς εννούμενο πάθος ΟΚ ?? Δεν υπάρχει λόγος για παρεξήγηση στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού ο harris τον οποίο γνωρίζω προσωπικά είναι πρώτα φίλος του μπάσκετ και μετά οτιδήποτε άλλο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που παει να δει Πανάθα φέτος. Εδώ μέχρι κι εγώ θα παω που δεν έχω παει καθόλου φέτος smile.gif Αλλωστε είναι πολύ μεγάλο ματς και η μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να παει final four. Νομίζω οτι αυτός είναι αρκετός λόγος για έναν sold-out αγώνα και δεν χρειάζεται κάποιος άλλος είτε βλακο-εθνικιστικός (ήμαρτον !!) είτε εκδίκησης (!!!) είτε δεν ξέρω κι εγώ τι ... Ολοι να κοιτάξουν να βοηθήσουν την ομάδα με φωνές και συνθήματα. Αρκεί αυτό ...
LEFTERIS733
Δεν χρειαζεται να πεσουμε στο επιπεδο των τουρκων.Ας φωναξουμε οσο πιο δυνατα μπορουμε και ας κανουμε πραξη αυτο που ειπε ο Γιαννακοπουλος:μπουκαλια αυτοι;καλαθια εμεις.Και στο τελος να πανηγυρισουμε ολοι μαζι την προκριση... 41.gif
miltos
Kalimera se olous. Neo melos sto forum kai auto einai to proto mou post. Kali tyxi sto Panathinaiko mas. Euxomai tin Pempti na doume kalo basket kai na katharisoume grigora to paixnidi xwris emfragmata opws tin proigoumeni evdomada.

Moscow we are coming.. 41.gif
dizzy_fingers
Καλώς ήλθες μίλτο στην παρέα μας!
Μαζί με αυτά να ευχηθούμε επίσης να μη γίνουν επεισόδια πίσω από τον πάγκο της Εφές... wink.gif

Σημείωση: Αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι κάτι σαν κανονισμός εδώ πέρα. Αν από την άλλη μένεις εξωτερικό ή ο υπολογιστής σου δεν υποστηρίζει ελληνικές γραμματοσειρές, τότε no prob wink.gif - γράφε greeklish.
air harry
καλημέρα και απο μένα εύχομαι σήμερα ο παναθηναικός να νικήσει και χωρις φασαρίες peace.gif να δούμε μια εληνική ομάδα ξανά στο final four και γιατι οχι να παίρνει και το τίτλο για να ανεβεί και το μπάσκετ ξανα εκεί που του αξίζει
Warrior
bball.gif Εφτασε λοιπον η μεγαλη μερα...

Και ενω το..μισο Basketforum(πλεον...)ετοιμαζεται για το γηπεδο..οι δυο ομαδες
δηλωνουν πανετοιμες να παρουν το εισητηριο για το Fainal-4-!

bball.gif Απο τον Παναθηναικο..

Ομπραντοβιτς:"Είναι γνωστός σε όλους μας ο τρόπος που πρέπει ν´ αγωνιστούμε για να φτάσουμε στη νίκη: Συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης, ν´ αυξήσουμε τον ρυθμό μας και στη συνέχεια να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, αυτόν που μας συμφέρει...Δεν θέλω να γυρίσω πίσω στην Κωνσταντινούπολη. Όσοι ήταν μαζί μας τα είδαν από κοντά και οι υπόλοιποι από την τηλεόραση. Αισθανόμαστε ωραία που φτάνει σε μας το μήνυμα πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Θέλουμε από τον μοναδικό κόσμο μας να μεταδώσει πάθος και παλμό στους παίκτες, σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια. Τους παρακαλώ να γίνουν ο πρώτος παίκτης μας και να μας βοηθήσουν, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα από την Εφές Πίλσεν...Η Εφές έχει ποιότητα, απλά εμείς δεν προσαρμοστήκαμε στην Τουρκία. Δεν κατηγορώ, όμως, τους παίκτες μου, αφού με τέτοια προβοκατόρικη συμπεριφορά είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς. Αύριο, όμως, δεν θα έχουν δικαιολογία, αφού έχουμε τον κόσμο μας με το μέρος μας."

Λακοβιτς:"Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε απέναντί μας καλούς παίκτες και καλή ομάδα, είναι αναμφίβολα ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε καλύτερη ομάδα, δεν χωράει συζήτηση. Έχουμε βάθος στον πάγκο και μεγαλύτερη ποιότητα ως παίκτες. Θα προκριθούμε... Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα δείξουν διαφορετική και καλύτερη συμπεριφορά από την Εφές. Είναι σίγουρα πιο πολιτισμένοι από τους οπαδούς της Εφές... Όσα έγιναν στο δεύτερο ματς, δεν έχουν ξαναγίνει. Δεν είχα ποτέ παρόμοια εμπειρία, δεν έζησε ποτέ κάτι τέτοιο κι έχω παίξει πολλά ματς. Δεν ήταν αγώνας μπάσκετ, ήταν πόλεμος. Μας πέταγαν αντικείμενα σαράντα λεπτά και οι διαιτητές δεν διέκοψαν μια φορά το ματς, δεν έκαναν μια προειδοποίηση. Απορώ πώς η ευρωλίγκα επιτρέπει κάτι τέτοιο..."
Εδωσε και το μυνημα του στους φιλαλθους.."Να έρθουν, να μας υποστηρίξουν, να είναι ο έκτος παίκτης και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση".


bball.gif Απο την Εφες..

Μαχμουντι:"Θέλω να κερδίσουμε για να πάμε στο φάιναλ-φορ. Πρέπει να διαχωρίσουμε το μπάσκετ από την πολιτική. Θα πρέπει να θυμηθούν οι Έλληνες ότι όταν κατέκτησαν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία, οι Τούρκοι τους υποστήριξαν. Στο τέλος αυτό που πρέπει να μείνει και είναι το πιο σημαντικό είναι πως πρόκειται για ένα σπορ, πρόκειται για μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα είναι δύσκολη, όπως άλλωστε είναι σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις, στην Μπολόνια κτλ.
Η ατμόσφαιρα είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν θέλω να διαχωρίσω τους Έλληνες από τους Τούρκυς. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν αληθινοί φίλαθλοι του μπάσκετ και αυτοί θα πρέπει να επικρατήσουν. Κακοί υπάρχουν παντού. Ο Παναθηναϊκος είναι καλή και ποιοτική ομάδα, οπως είναι και η Εφές. Τον σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν"

Σολομον:"Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο καλύτερος ας κερδίσει. Εμείς έχουμε έρθει για να παίξουμε μπάσκετ. Έχω παίξει στην Ελλάδα και ξέρω τι ατμόσφαιρα θα συναντήσω"

Kουγκο:"Η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή, αλλά ελπίζω να είναι όσο τρελή, όσο χρειάζεται για ένα παιχνίδι μπάσκετ. Δεν υπάρχει θέμα διαμάχης με τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αυτά που έγιναν στην Τουρκία, συμβαίνουν. Εμείς δεν ήρθαμε για να εκδικηθούμε. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει κάτι τέτοιο"

bball.gif bball.gif

Kαλη επιτυχια στον Παναθηναικο...
harris
AIR HARRY και Μιλτο καλωσηρθατε και καλα ποστ.

Αντε ρε ,καλη τυχη στον Παναθηναικο και ολη οι ελληνες μαζι του για την προκριση .(ελπιζω να μην παρεξηγηθω παλι....) biggrin.gif
miltos
Καλημέρα σε όλους,

Νομίζω πως το παιχνίδι σήμερα θα κριθεί σε 3 σημεία.

1. Αν θα μπορέσουν οι παίχτες του Παναθηναϊκού να βάλουν χειροπαίδες σε Solomn και Domercant.
2. Αν θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να βγάλει πολλά fast breaks και σε κανονικές επιθέσεις να περάσει τη μπάλα στους ψηλούς.
3. Αν θα κρατηθεί ο κόσμος να παραμείνει ψύχραιμος στις προκλήσεις των Τούρκων. Είμαι σίγουρος ότι θα προκαλέσουν και με το πρώτο νόμισμα που θα πέσει στο παρκέ θα βάλουν πετσέτες στα κεφάλια και θα τρέξουν μέσα. Αντε μετά να ξαναξεκινήσει το παιχνίδι.

Νομίζω πως αν θέλει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι σήμερα το παίρνει άνετα. Θα ήθελα το μυαλό μου από το βράδυ να είναι στη Maccabi.

Ευχαριστώ για τα καλοσωρίσμτα
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες "Αερο-Χάρη"! biggrin.gif

Warrior, θα κατέβεις γήπεδο εσύ?
Στείλε μνμ αν είναι. wink.gif


Να προσθέσω σε αυτά Μίλτο και το θέμα των ριμπάουντ...
Αν χρειαστεί να παίξει ο Φέμερλινγκ, τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι θα πραγματοποιήσει εμφάνιση αντάξια αυτής στην Κωνσταντινούπολη.
Ειδάλλως, καλά μπλοκ άουτ και προσοχή στις παγίδες στο low post...

Για το 1 είμαι σίγουρος ότι θα έχει βρεί τη λύση ο κόουτς.
Για το 2, ελπίζω να ακολουθήσουν τις οδηγίες του οι παίχτες...κι αν ο Λάκοβιτς έχει κανονίσει για το πρώτο μέρος (αυτό των αιφνιδιασμών) δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει το δεύτερο σκέλος...Στο δεύτερο αλλά και στο πρώτο παιχνίδι, ήταν ολοφάνερο ότι η μπάλα έπρεπε να πάει στη ρακέτα, αλλά αντ'αυτού, οι κοντοί προτιμούσαν είτε να σουτάρουν είτε να κάνουν διεισδύσεις.
Για το 3....από το στόμα σου και στου κάθε κάφρου το αυτί...

Harris...μόλις σε δω στο γήπεδο και μυριστώ ότι είσαι εσύ...θα σε δείξω και θα φωνάξω "ΓΑΥΡΟΣ!!!!".
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! 19.gif 19.gif


(Προς Λευτέρη: ακόμα δεν έχω κανονίσει, θα σου στείλω μνμ μέχρι τις 16:00 )
LEFTERIS733
Harris καλυτερα να αρχισεις να χοροπηδας γιατι ως γνωστον:οποιος δεν πηδαει γαυρος ειναι ρε... wink.gif
mentat
Αυτά του λέτε του harris και μάλλον δεν θα έρθει απόψε ...

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Warrior
O Αλβερτης εχει παρει τον Παναθηναικο απο το χερακι...και τον οδηγει στην
Μοσχα!!
48-39 με εκπροθεσμο καλαθι του Σολομον στην εκπνοη του ημιχρονου.
Warrior
Tι εγινε δεν γυρισε κανενας απο το γηπεδο ακομα???

bball.gif Στη Μοσχα λοιπον θα εχουμε παρουσια ελληνικης ομαδας!!

Ο Παναθηναικος επικρατησε,ισως πιο ανετα απο οτι δειχνει το τελικο σκορ,της Εφες
με 84-76!! 41.gif

Και λεω ισως γιατι δεν το αφησα εκει καπου στους 25,εχοντας πια ξεκαθαρισει τα
πραγματα wink.gif.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 48-39, 72-52, 84-76
Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 11 (3), Καλαϊτζής 2, Παπανικολάου, Λάκοβιτς 22 (3), Μπατίστ 7, Φέμερλινγκ 7, Χατζηβρέττας, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 6 (1), Σκεπάνοβιτς 8 (2), Σάκοτα, Ξανθόπουλος, Κουτλουάι 15 (3), Μπάξτερ 2
Εφές Πίλσεν (Οκτάι Μαχμούτι): Αρσλάν 5 (1), Σόλομον 12 (2), Πρκάτσιν 10, Άμπι 8, Νίκολιτς 2, Πεκέρ 2, Κέτσμαν 15 (2), Κουκό 5, Ντόμερκαντ 17 (3), Ντεμίρ, Σαχάν

bball.gif bball.gif

Πρωτος σκορερ παλι ο Λακοβιτς!!
Αν και οσο ακουγα..δεν υστερησε κανεις!

Κλειδι η ευστοχια απο τα 6,25 του Παναθηναικου..που τσακισε τους Τουρκους...που
ολο...μπλα μπλα ειναι...!!! icon_wave.gif

bball.gif ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ομπραντοβιτς:Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Συγχαρητήρια και στους παίκτες για το εκπληκτικό τους παιχνίδι. Παίξαμε άμυνα σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά και πολύ έξυπνα στην επίθεση. Και φτάσαμε δίκαια σε μια πολύ μεγάλη διαφορά. Το ότι χαλαρώσαμε μετά από αυτό το σημείο είναι μες στο παιχνίδι. Αλλά γενικότερα βλέποντας το παιχνίδι ως το τέλος, οι παίκτες μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Είμαστε γεμάτοι από ικανοποίηση για τη συμπαράσταση του κόσμου και διπλά ικανοποιημένοι που στάθηκαν στο ύψος τους. Έπεσαν κάποια αντικείμενα, αλλά δεν μπορούσε να αποφευχθεί αυτό το κομμάτι, αλλά είναι κατανοητό, αν προκαλείσαι. Τους ευχαριστούμε. Με τη δική τους υποστήριξε καταφέρε ότι καταφέραμε. Είναι ομαδική δουλειά. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Τους ευχαριστούμε όλους, από τον πρόεδρο ως τον τελευταίο άνθρωπο που εργάζεται στον Παναθηναϊκό.
Ξεκινώντας τη σεζόν είχαμε θέσει μερικούς στόχους. Τον έναν τον έχουμε κατακτήσει δηλαδή το κύπελλο Ελλάδας, ενώ επιτεύχθηκε και ο δεύτερος, η πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Ο τρίτος είναι η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες, έτσι δουλεύουμε έχοντας στόχους και προσδοκίες...
Οι 5 ομάδες από τον όμιλο μας μπήκαν στους «8». Αυτό το στοιχείο μαρτυρά την ποιότητα των αντιπάλων μας στην κανονική περίοδο. Τώρα στο φάιναλ-φορ βρίσκονται οι δύο που αντιμετωπίσαμε συν την Μακάμπι. Αυτό δείχνει ότι ο δρόμος ήταν πολύ δύσκολος" συνέχισε ο "Ζοτς", ο οποίος προειδοποίησε: "Στο φάιναλ-φορ δεν αγωνίζεται μόνο η ΤΣΣΚΑ. Είναι άριστη ομάδα παίζουν πολύ καλά αυτή τη χρονιά, έχουν μια μόνο ήττα. Αλλά καμία ομάδα δεν πάει για να δηλώσει παρουσία".

Μαχμουντι:"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, του εύχομαι το καλύτερο στο φάινλα-φορ. Θέλω όμως κυρίως να δώσω συγχαρηρήρια και στους παίκτες μου που έπαιξαν καλά. Έτσι είναι το μπάσκετ. Ένας είναι ο νικητής και αυτή τη φορά ήταν ο Παναθηναϊκός...Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου".

Αλβερτης:Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για 7η φορά σε φάιναλ-φορ. Αυτό το ματς είχε ιδιαιτερότητα και όλη τη βδομάδα το περιμέναμε πως και πως. Δώσαμε την καλύτερη μας απάντηση μες στο γήπεδο, όπου δεν έπεσε ούτε ένα κέρμα"


Συγχαρητηρια και στον κοσμο που δεν παρεκτραπηκε! 41.gif

Πηρατε κανα μαθημα γειτονες?? huh.gif
harris
Συγχαρητηρια στον ΠΑΟ ,ο οποιος επαιξε στο μεγαλυτερο διαστημα του παιχνιδιου εκπληκτικα και στους οπαδους που δεν εδωσαν αφορμη για σχολια.Χιλια μπραβο στιν Ιμπο και στον Λακοβιτς ,αλλα ντροπη στον Καλαιτζη.Χτυπουσε συνεχεια τον Σολομον ,ο οποιος δεν απαντουσε και οταν το εκανε μετα απο 3 χτυπηματα ,ολοι τον εκραξαν.Κριμα ,γιατι ηταν η μοναδικη παραφωνια.

Εκ μερους ολων των παιδιων του Φορουμ ,συλληπητηρια στην οικογενεια του 55χρονου που υπεκυψε μεσα στο γηπεδο ,περιπου στις 18.10.Ο εκφωνητης ζητησε γιατρο,τον μετεφεραν στο ιατρειο ,οπου του εκαναν μαλαξεις και ηλεκτροσοκ ,αλλα ο ατυχος ανδρας ,δεν τα καταφερε .Οπως εμαθα,επασχε απο την καρδια του και ειχε μακρυ ιατρικο ιστορικο .Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει. sad.gif
harris
οσο για τα υποτιμητικα σχολια για την ομαδα μου ,ενα σας λεω :το μπασκετακι θα ανεβει μονο αν υπαρχει δυνατος Ολυμπιακος που θα μπορει να κοντραρει τον ΠΑΟ
Warrior
QUOTE (harris @ Apr 14 2005, 11:09 PM)
οσο για τα υποτιμητικα σχολια για την ομαδα μου ,ενα σας λεω :το μπασκετακι θα ανεβει μονο αν υπαρχει δυνατος Ολυμπιακος που θα μπορει να κοντραρει τον ΠΑΟ

Ο εχθρος του ΠΑΟ ειναι η Αλαζονεια του.... wink.gif

Βαλε και τον Αρη.. biggrin.gif

tongue.gif tongue.gif
Warrior
Ακομα πανηγυριζετε,βρε???

Αντε..να ακουσουμε κανα παρελειπομενο!

Οχι ασχημο σαν του Χαρη.. sad.gif
Με σοκαρουν αυτα...αμαρτια..

Καλη δυναμη στους δικους του. mellow.gif
harris
Mετα απο λιγο σηκωσαν ακομα ενα ,που εγραφε κατι στα τουρκικα ,αλλα πηγε ο Παυλος Γιαννακοπουλος και τους το πηρε.

ενα πανο της Ανορθωσης Αμμοχωστου icon_drunk.gif ειχαν κολλησει πισω απο τον παγκο της Εφες οι φιλαθλοι ,μαζι με μια ελληνικη σημαια.

Στο γηπεδο βρεθηκαν ο Μιχ. Κωνσταντινου και ο Αγγ. Μπασινας και γνωρισαν την αποθεωση.

Δυστυχως ,στις δηλωσεις τους παικτες και προπονητες ,δεν αναφερθηκαν στον ατυχο ανδρα sad.gif .Ισως βεβαια δεν το ειχαν μαθει.......

Τα αιματα αναψαν και μερικα αντικειμενα επεσαν οταν ο Κουγκο εκανε αντιαθλητικο φαουλ στον Ιμπο ,καθως εκεινος ηταν ετοιμος για ενα ευκολο λει-απ.Γρηγορα ομως ,με την παρεμβαση των ψυχραιμοτερων ,ολα σταματησαν.

Σε μια ανυποπτη φαση ,ο Καλαιτζης εσπρωξε με δυναμη τον Σολοομον ,ο οποιος δεν αντεξε και πηγε να πεταξει στα μουτρα του αντιπαλου του την μπαλα .Ευτυχως μπηκαν οι διαιτητες στην μεση καI ολα OK.
harris
Harris καλυτερα να αρχισεις να χοροπηδας γιατι ως γνωστον:οποιος δεν πηδαει γαυρος ειναι ρε...

Μμμμμμ....εξυπναδα 41.gif
miltos
Γεια χαρά σε όλους,

Συγχαρητήρια στα παιδιά του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη πρόκριση. Συγχαρητήρια στο κόσμο για τη φανταστική ατμόσφαιρα. Όταν οι Λάκοβιτσ, Ιμπο και Φράγκι είναι ζεστοί από τα 6.25 ο Παναθηναϊκός μεταμορφώνεται σαν ομάδα. 48% σήμερα στα τρίποντα και εύχομαι τα ίδια πιστόλια να βγουν και στη Μόσχα, όπου τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.
Όποιος πήγε γήπεδο ας βάλει κανένα post με ατμόσφαιρα και παραλειπόμενα για εμας που είμαστε εκτός Αθηνών.
Ως μπασκετόφιλος θα ήθελα πάρα πολύ να δω του χρόνου δυνατό Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και όλες τις ομάδες της Α1. Να δουμε ματσάκια γερα να φχαριστιόμαστε μπασκετ.
Προς το παρόν το δικό μου μυαλό πια είναι στη Μόσχα...
ΤΑΟΥ-ΤΣΕΣΚΑ (ματσάρα κατά τη γνώμη μου)
και τη Παναθηναικάρα με τους Ισραηλινούς
Νομίζω ότι μπορούμε.
41.gif
LEFTERIS733
Τελικα ηρθες στο γηπεδο harris;αυτο που λες για τον Καλαιτζη δεν το προσεξα (ισως ησουν σε καλυτερο σημειο απο εμενα) αλλα και ο πρεζακιας ο σολομον ηταν πολυ προκλητικος.Και εδω και ακομα περισσοτερο στην τουρκια οπου εψαχνε καβγα με τον Καλαιτζη χωρις ο αλλος να τον πειραξει.

Αυτο που σου ειπα δεν στο ειπα για κακο (γιατι απ'οτι καταλαβα πειραχτηκες) αλλα για πλακα.Ισα ισα που τιμαει την ομαδα που υποστηριζω να ερχονται να την στηριξουν φιλοι αλλων ομαδων σε ενα τοσο κρισιμο παιχνιδι και τιμαει και σενα γιατι δειχνεις οτι δεν εισαι κολλημενος. wink.gif
Warrior
QUOTE (miltos @ Apr 15 2005, 12:42 AM)
Όταν οι Λάκοβιτσ, Ιμπο και Φράγκι είναι ζεστοί από τα 6.25 ο Παναθηναϊκός μεταμορφώνεται σαν ομάδα. 48% σήμερα στα τρίποντα και εύχομαι τα ίδια πιστόλια να βγουν και στη Μόσχα, όπου τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

Tι 48%...στο τελος τα χασανε...

Σε καποια φαση οταν περνατε τη διαφορα...ειχατε 10/14..και πιο μετα 12/16-17 καπου
εκει.. ohmy.gif


Και γαμω τα fainal-4- θα γινει... w00t.gif
dizzy_fingers
O Καλαϊτζής είχε προηγούμενα με τον Σόλομον από τότε που ο δεύτερος έπαιζε στον Άρη? Στο ματς της τουρκίας είχε πει κάτι τέτοιο ο Καρύδας.

Πρώτα πρώτα, συλληπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου που έχασε τη ζωή του στο ΟΑΚΑ...εγώ το έμαθα από εσένα Χάρη τώρα, γιατί μπήκα στο γήπεδο 5 λεπτά πριν το τζάμπολ.

Όπως είδατε, το γήπεδο ήταν πήχτρα και είναι ολοφάνερο ότι άνοιξαν τις πύλες για να μπει έξτρα κόσμος (εμένα πάντως ούτε με ελέγξανε ούτε μου έκοψαν το εισιτήριο)
Η προσεύλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από τη χωρητικότητα του γηπέδου.
Εμάς μας πιάσανε τις θέσεις πάντως.... 45.gif

Όσον αφορά τη συμπεριφορά του κόσμου, στην κανονική διάρκεια του αγώνα έπεσε ένα μπουκάλι (αυτό έπεσε τουλάχιστον στην αντίληψή μου) πριν αρχίσει το τρίτο δεκάλεπτο και κάποια μικροαντικείμενα σε 2-3 φάσεις. Βέβαια, το φτύσιμο έπεφτε βροχή από τους οπαδούς πίσω από τον πάγκο της εφές.
Όταν τέλειωσε το ματς, μπούκαρε ο κόσμος (όπως θα δείτε και στις φωτό σε λίγο) μέσα στο παρκέ με σκοπό να πανηγυρίσει ( = ρίξει καρπαζιές στους τούρκους παίχτες που έφυγαν τρέχοντας..εκτός του πρκάτσιν που προσπάθησε να ζητήσει το λόγο αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι δεν είχαν διάθεση για κουβέντα οι 40-50 οπαδοί που τον είχαν περικυκλώσει).
Από τον πυρήνα των οπαδών πάντως, που καθόμουν δίπλα, δεν έγινε τίποτα που να χρήζει αρνητικής αναφοράς - ίσα ίσα στάθηκαν στο ύψος τους (ο αντωνάκης μόνο δε μπορώ να καταλάβω που κολλούσε στο μπάσκετ....).
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί όταν ούρλιαζα στον άλλον που πέταξε το μπουκάλι στο γήπεδο, όλοι γύρω μου με κοιτούσαν σαν χάνοι... huh.gif

Για τα πανό διάβασα κι εγώ ότι είχαν αναρτηθεί κάποια ισάξια αυτών που μας είχαν ανεβάσει οι γείτονες στην κωνσταντινούπολη, αλλά τα κατέβασε η διοίκηση...καλά έκανε.
Και ακόμη καλύτερα που άφησε αυτό:


19.gif

Που μάλλον συνόψισε το κλίμα του αγώνα όσον αφορά τη συμπεριφορά του κόσμου, στον οποίο με άριστα το 10, πήρε 9,5 - πάντα έχοντας στο μυαλό και την αντίστοιχη συμπεριφορά των οπαδών της εφές.


Αυτά για τον κόσμο.
Για το ματς ένα έχω να πω....Τί τρίποντα ήταν αυτά??? blink.gif
Δε θυμάμαι να βάλαμε άλλη φορά φέτος να είχαμε τόση ευστοχία στα τρίποντα = 12/25 (48% !!!!!!!! ).
Πέρα από τα τρίποντα όμως, ένα άλλο σημείο κλειδί του αγώνα ήταν τα ριμπάουντ.
Αυτή τη φορά δεν είχαμε το φαινόμενο των χαμένων αμυντικών ριμπάουντ (πληνελαχίστων εξαιρέσεων) ενώ και τα επιθετικά δεν ήταν λίγα (13 από τα 28 συνολικά).
Α...για την άμυνα δεν αναφέρω τίποτα.
Όποτε παίζει καλά ο παναθηναϊκός, είναι αυτονόητο το γεγονός ότι η άμυνά του έσπαγε κόκκαλα (Σόλομον 12π. με 5 λάθη , Ντομερκάντ 17 αλλά με 0/3 2ποντα , 3/7 τρίποντα και 2 λάθη).

Η νίκη λοιπόν που όλοι μας αναμέναμε λίγο πολύ, ήρθε.
Αλλά η είδηση απόψε ήταν ο κόσμος.
Όχι μόνο όσον αφορά την προσέλευσή του (που τόσο κόσμο είχε ποοοολύ καιρό να δει το ΟΑΚΑ...είχαν γεμίσει οι σκάλες και οι διάδρομοι!) αλλά τη γενικότερη συμπεριφορά του και την υπακοή τελικά στις υποδείξεις των ανθρώπων του παναθηναϊκού για κόσμια συμπεριφορά...

Σίγουρα ένα θετικότατο μήνυμα για το μέλλον και σημαντικό εφόδιο για την πορεία του ελληνικού μπάσκετ στην επιστροφή προς το θρόνο του...


QUOTE
το μπασκετακι θα ανεβει μονο αν υπαρχει δυνατος Ολυμπιακος που θα μπορει να κοντραρει τον ΠΑΟ


1) Μπάσκετ παρακαλώ... 45.gif
2) Δε διαφωνεί κανείς...μάλιστα στο γυρισμό, στο τρένο το συζητούσαμε αυτό. Θέλουμε δε θέλουμε, η μισή και περισσότερη ελλάδα, είναι η παναθηναϊκός ή ολυμπιακός.
Και επειδή σαν λαός δίνουμε βάση σε κάτι μόνο αν έχει το στοιχείο της αντιπαράθεσης και του φαγωμού μεταξύ μας... μόνο όταν ο ολυμπιακός ανέβει και χτυπήσει στα ίσια τον παναθηναϊκό, θα ανακτήσει ο κόσμος το χαμένο του ενδιαφέρον για το μπάσκετ.
Δε διαφωνώ warrior για τον άρη, αλλά εσείς φαγώνεστε στη θεσσαλονίκη μεταξύ σας tongue.gif. Και κακά τα ψέμματα, ξέρουμε ποιές είναι οι 2 πρώτες ομάδες στις προτιμήσεις του οπαδικού ελληνικού κοινού.


ΥΓ: Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ στο φόρουμ των Photos tongue.gif.
Basketomania
Ήμουν κι εγω εκει....Όλα τα λεφτα το παιχνιδι...Ο Αλβερτης κι εκεινο το τρελοπαιδο ο Λακοβιτς εκαναν οργια οπως και ο Ιμπο...Βεβαια χθες η αμυνα το εκρινε το παιχνιδι (εκτος απ'τα τριποντα).Εκεινος ο ατσουμπαλος ο Φεμερλινγκ κανει φοβερη δουλεια οποτε μπαινει σε αμυνα και ριμπαουντ και φανηκε προς το τελος που ηταν ο Μπαξτερ και πηγε να γυρισει το παιχνιδι (αληθεια που ηταν ο Μπατιστ σε ολο το β' ημιχρονο?)...Τελος καλο, ολα καλα! Πλεον τα λεμε στη Μοσχα αδερφια μου, στη Μοσχα
emperor
QUOTE
οποιος δεν πηδαει γαυρος ειναι ρε...



Ντόκεν ε.Πάντως άσχετο είναι έξυπνο σύνθημα.Με νοημα

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για την πρόκριση
dizzy_fingers
Καλημέραααααααααααααααααααααα παιδιά!! icon_wave.gif
Ωραία μέρα η σημερινή ε? biggrin.gif


Ο Φέμερλινγκ έπαιζε ενάντια σε πιο κοντούς αντίπαλους και γι'αυτό έκανε καλά παιχνίδια την παρασκευή και χθες (θυμάμαι τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που πήρε καταλάθος ριμπάουντ..τη μία τη χτύπησε κατάλαθος με το πισω μέρος της παλάμης και την άλλη του ήρθε συστημένη στην αγκαλιά του laugh.gif ).
Σε τέτοια παιχνίδια είναι ότι πρέπει ο γερμανός...αρκεί να είναι συγκεντρωμένος hammer.gif

Ο Μπάξτερ ή δεν έχει ξεψαρώσει ακόμα, ή το παιχνίδι του είναι πολύ αγχωτικό ... Όποτε τον βλέπω να παίζει δείχνει σαν χαμένος...τρέχει πάνω κάτω σαν κοτόπουλο, κάνει σκριν αριστερά δεξιά, και στο ενδιάμεσο παίρνει κανά επιθετικό ριμπάουντ και σκοράρει biggrin.gif.

Για τον Μπατίστ, πολύς κόσμος είχε την ίδια απορία...
Warrior
O Μπαξτερ δεν εχει δεσει με την υπολοιπη ομαδα..
Ισως αν μεινει,του χρονου να ειναι καλυτερος.Ομως πιστευω οτι καλυτερα ειναι να
καλυπτεις με κοινοτικους ή Ελληνες την θεση του σεντερ.

Ο Φεμερλινγκ για δευτερο πενταρι ειναι μια χαρα wink.gif
Germanaras
Paidia, mpori kapios na mou pi, ti grafoun oi efimerides gia ton tsolia pou itane sto gigpedo. to ar8ro to ida sta ptotoselida tou contra.gr.

kai mipos kseri kapios ti grafoune ta tourkika MME? http://sportnews.flash.gr/articles/2005/4/15/61041/
dizzy_fingers
Υπήρχαν 2 τσολιάδες στις κερκίδες που μας ήρθαν από την πάτρα αν δεν απατώμαι.
Σε μία φάση κατέβηκε ο ένας, πήρε μία ελληνική σημαία, και άρχισε να τρέχει γύρω γύρω από το γήπεδο εν μέσω συνθημάτων (συνθήματος δηλαδή...το γνωστό με τον τσολιά wink.gif )! laugh.gif

Για τα τουρικά ΜΜΕ δεν γνωρίζω τί γράψανε...
miltos
Δεν ξέρω πόσο καλά κάνει ο Παναθηναϊκός και δεν έχει κανονίσει κάποιο φιλικό για το Σαββατοκύριακό αφού και το μάτς με την ΑΕΚ πλησιάζει και το FF δεν είναι και πολύ μακριά.
Εκτός και αν έχει κανονιστεί κάτι και δεν το ξέρω εγώ. 68.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.