Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΣ....ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
hagi
Όπως διάβασες σε όλο το post έφτασα στο σημείο που ήθελα να πω για την προβολή του αθλήματος..Εσύ πήρες μόνο το πρώτο μέρος και μιλάς για άλλη κουβέντα..

Όσο για το "δικές μου απόψεις" σαφώς και είναι δικές μου αλλά δε νομίζω ότι στη συγκεκριμένη παράγραφο αναφέρω και τόσο προσωπική άποψη..μια πραγματικότητα αναφέρω..Και για "το φως και μπήκε" δεν πήγαινε σε σένα αλλιώς θα στο έλεγα απευθείας..θέλω να πω με αυτή την έκφραση ότι θα πρέπει όλοι εδώ μέσα να υποστηρίζουμε το άθλημα και όχι να είμαστε εναντίον του..και κυρίως στο θέμα των ΜΜΕ που είναι ολοφάνερο ότι το μπάσκετ παραμελήτε και νομίζω ότι το βλέπουν όλοι αυτό..δεν έχω σκοπό να μαλώσω με κανέναν λέγοντας όλα αυτά τα παραπάνω..
και φυσικά αυτά που γράφεις για τα επεισόδια έχει απόλυτο δίκιο και κανείς δεν λέει το αντίθετο..
OrAnGe
φιλε χατζι εχεις απολυτο δικαιο....το φορουμ ειναι για αυτους που αγαπανε πραγματικα την πορτοκαλη-μετα ομως καποιες αποψεις που διαβασα σε αυτο το τοπικ-αρχισα να στεναχωριεμε αληθινα-αν εδω μεσα υπαρχουν ατομα που μιλανε ετσι για το μπασκετ τοτε....ΛΟΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ....
Keyser_Soze
το φορουμ ειναι για αυτους που αγαπανε πραγματικα την πορτοκαλη-μετα ομως καποιες αποψεις που διαβασα σε αυτο το τοπικ-αρχισα να στεναχωριεμε αληθινα-αν εδω μεσα υπαρχουν ατομα που μιλανε ετσι για το μπασκετ τοτε....ΛΟΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ....
Μπορείς να μου πεις που ακριβώς το στηρίζεις αυτό; Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχεις πάρει φόρα και κατακρίνεις τους πάντες και τα πάντα χωρίς να έχεις την παραμικρή επίγνωση του τι λες...
dimitrisp
Εγω νομιζω οτι καποια παιδια αναφερθηκαν στο τι πουλαει περισσοτερο και τι οχι συγκριτικα με το μπασκετ, αυτο ομως δεν σημαινει οτι το να γραφεται η πραγματικοτητα θαβουμε το αθλημα καθεαυτο και ειμαστε ποδοσφαιρικοι.

Εγω απλα αναφερθηκα στα πανηγυρια το 2004 συγκριτικα με αυτα του 2005 αλλα και αλλα παιδια το ειδανε απο μια αλλη πλευρα της καθεαυτου πωλησης. Η αληθεια ειναι πως στον κοσμο ακομη δε και στην Ευρωπη το μπασκετ δεν το εχουνε σε ψηλα στανταρ βλεπε Γερμανια, Γαλλια ποσο μαλλον η Αγγλια.

Εξαρταται απο ποια πλευρα το βλεπουμε απο θεμα μαρκετινγκ, απο θεμα προσελευσης ή απο θεμα καθαρα θεαματος. Το νομισμα εχει παντοτε 2 οψεις και δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια.

Ακομη και το Σαββατο στην ΕΤ1 η προβολη ητανε 30 με 40 λεπτα το μεσημερι. Καθαρα μπασκετικες εκπομπες εχουμε με το σταγονομετρο. Αξιοπροσεχτες ειναι η Μπασκετουπολη καθε Κυριακη στην ΕΤ1 και το Basket Time απο το Supersport 1 καθε Παρασκευη.

Ακομη και στις εφημεριδες τα πρωτοσελιδα που αναφερονται στο μπασκετ σπανιζουν παρα τις επιτυχιες που διαδεχονται η μια μετα την αλλη.....

Δεν αξιζει να στενοχωριεσαι γιατι πιστευω οτι τα παιδια το ειδανε απο αυτη την πλευρα και οχι απο την πλευρα που νομιζεις οτι δεν αγαπανε το μπασκετ κλπ.....
morfi
QUOTE(OrAnGe @ Jan 29 2007, 03:56 PM) *
φιλε χατζι εχεις απολυτο δικαιο....το φορουμ ειναι για αυτους που αγαπανε πραγματικα την πορτοκαλη-μετα ομως καποιες αποψεις που διαβασα σε αυτο το τοπικ-αρχισα να στεναχωριεμε αληθινα-αν εδω μεσα υπαρχουν ατομα που μιλανε ετσι για το μπασκετ τοτε....ΛΟΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ....

Δλδ για σενα οποιος αγαπαει το μπασκετ πρεπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να μισει το ποδοσφαιρο ?

Και οσο για το αν αγαπαω το μπασκετ η οχι ασε με να το ξερω καλυτερα...
apkat
Δλδ για σενα οποιος αγαπαει το μπασκετ πρεπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να μισει το ποδοσφαιρο ?

Και οσο για το αν αγαπαω το μπασκετ η οχι ασε με να το ξερω καλυτερα...

41.gif 41.gif Aυτο ακριβως ηθελα να γραψω..
morfi
Δοξασε με
OrAnGe
οποιος αγαπαει το μπασκετ δεν πρεπει να μισει το ποδοσφαιρο ,βολλευ,χαντμπολ,χοκευ,στιβο,κλπ...οποιος αγαπαει το μπασκετ ομως πρεπει κ να το ποναει κ να το υπερασπιζετε και να μαχετε κατα της αδηκιας που βιονει το αθλημα φιλτατε...οποιος αγαπαει το μπασκετ το υποστιριζει και προσπαθει για την διαδωση του....
SotDan
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ , ΨΙΛΟΜΙΣΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ TOPIC ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ,ΟΠΑΔΟΥΣ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ και οτι αλλο 68.gif peace.gif
apkat
Και;;
losers can win
Στην ελλάδα η πλειοψηφία είναι ποδοσφαιροφιλοι και ασχολούνται με το μπάσκετ όταν υπάρχει ενθουσιασμός και πιθανότητα διάκρισης
φυσικά υπάρχει και η μειοψηφία που αγαπάνε πραγματικά το μπασκετ
οι δημοσιογράφοι δεν συνωμοτούν ενάντια στο μπασκετ απλά ασχολούνται με ότι ενδιαφέρει πιο πολύ τον κόσμο
και μην πει κανείς οτι το κοινό ενδιαφέρεται για μπάλα γιατί έτσι το μάθανε, το ποδόσφαιρο έχει στοιχεία που το κάνουν πραγματίκά αυτό που λέμε ''βασιλιά των σπορ''
SotDan
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ-ΜΕ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...
apkat
Προφανως αλλα κουβεντα κανουμε(αυτος αλλωστε εινια και ο σκοπος του φορουμ) και αν διαβασεις ολα τα ποστ απο την αρχη θα δεις οτι η κουβεντα εχει νοημα αφου υπαρχουν βασικες διαφωνιες σε θεματα..
OrAnGe
πιστευω οτι την ομορφια που εχει το μπασκετ δεν την εχει κανενα σπορ αυτην την εναλαγη συγκινισεων και την αδρεναλινη δεν την βρισκεις σε κανενα σπορ.....ολα ειναι θεμα προβολης απο τα μμε κ τιποτα αλλο...
losers can win
και πιστεύεις οτι τα μμε έχουν κάποιο πρόβλημα με το μπασκετ και δεν το προβάλλουν;
Das Kapital
QUOTE(losers can win @ Feb 4 2007, 01:22 PM) *
και πιστεύεις οτι τα μμε έχουν κάποιο πρόβλημα με το μπασκετ και δεν το προβάλλουν;

δεν εχουν προβλημα με το μπασκετ αλλα σερβιρουν στο πιατο μας αυτο που γουσταρουν αν τα εξωφυλλα και τα καναλια μιλουσαν για μπασκετ το μπασκετ θα ηταν το πρωτο αθλημα σωστα? 2 πρωτοι στην ευρωπη 2οι στον κοσμο και ερχονται και αλλα ελληνικο ποδοσφαιρο= μια σχετη μιζερια blove.gif
NBAholic
οι δημοσιογράφοι δεν συνωμοτούν ενάντια στο μπασκετ απλά ασχολούνται με ότι ενδιαφέρει πιο πολύ τον κόσμο

Θα μου επιτρέψεις να θεωρήσω ότι και οι δημοσιογράφοι, ιδίως οι αθλητικοί, έχουν τις δικές τους προτιμήσεις/ιστορία και ασχολούνται με/προβάλλουν τους τομείς που προτιμούν/όπου εξειδικεύονται οι ίδιοι κι όχι με αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο. Τουλάχιστον προσωπικά γνωρίζω ότι αν ασχοληθώ ποτέ με τον τομέα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με ό,τι ενδιαφέρει τον κόσμο. Και σίγουρα αναλόγως σκέφτεται και ένα μεγάλο κομμάτι των αθλ.δημοσιογράφων. Ελάχιστοι θα πουν "σπορ να είναι κι ας είναι ό,τι θέλει".

Κι άλλωστε, το έχω ξαναπεί. Όποιος θέλει, ας κάνει ένα γκάλοπ σε ασχολούμενος με αθλητικά που να ρωτά "ποια είναι τα 2 πιο αγαπημένα σας αθλήματα και πόσο απέχει το ένα από το άλλο". Αν ένα ποσοστό 80+% απαντήσει "το ποδόσφαιρο πρώτο, με μεγάλη/σημαντική απόσταση από το δεύτερο, Χ", θα δικαιολογήσω την πολιτική τους

και μην πει κανείς οτι το κοινό ενδιαφέρεται για μπάλα γιατί έτσι το μάθανε, το ποδόσφαιρο έχει στοιχεία που το κάνουν πραγματίκά αυτό που λέμε ''βασιλιά των σπορ''

Κι όμως, θεωρώ ότι ο μείζων λόγος είναι η ιστορική του επικράτηση παρά τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει (τα οποία άλλωστε είναι πάμπολλα, με το ποδόσφαιρο να κατέχει μόνο ένα μέρος εξ'αυτών). Και οι Αμερικανοί, πχ, οι εκπρόσωποι της κατεξοχήν χώρας της λάμψης και του θεάματος, τουλάχιστον περισσότεροι απ'όσο νομίζουμε, γνωρίζουν πώς (ή πώς περίπου) παίζεται το ποδόσφαιρο, αλλά ελάχιστοι κόπτονται.

Ο τίτλος που του δίνεται βασίζεται περισσότερο στη δημοφιλία του, παρά στο ότι είναι "το ομορφότερο" ή "το ανώτερο" άθλημα και παρά βέβαια τις προσπάθειες πολλών εκ των χρηστών του να πείσουν για το αντίθετο.
OrAnGe
NBAholic σημφονω με τις αποψεις σου...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ Κ ΠΡΟΒΟΛΗΣ...εμενα προσοπικα κ πολλα παιδια απο εδω μεσα δεν μας σιγκινει '''με τιποτα''' το ποδοσφαιρο,αλλλους ισως ναι...το να αναπτιξουμε το πως διαδωθικε το ποδοσφιαρο απο τους βρετανους στους υπολιπους ειναι θεμα '''βαθυ''' κ πως προσπαθισαν με πληρη αποικιοκρατικο σωβινισμο να το επιβαλουν στα πληθη....για να μην μακριγορουμε και λεμε τα ιδια κ τα ιδια το ολο τοπικ ανοιχτηκε ΟΧΙ για να επιτεθουμε στο ποδοσφαιρο αλλα για να ταρακουνισουμε καποιθους στα μμε ...ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ...δεστε στις ομαδες κ τις ακαδημιες μετα τις επυτιχιες της εθνικης ποσσα παιδακια γραφτηκαν..εκτονταδες χιλιαδες,τα ανοικτα γηπεδα ξαναγεμισαν...οσο για τον φιλο που μου κανει επιθεση καθε φορα που αναφερομε στο ποδοσφαιρο ..μακαρη να εκανε το ιδιο οταν καποιοι ''μαιντανοι''' των μμε προσβαλουν το μπασκετ..
klearxos
QUOTE(OrAnGe @ Feb 4 2007, 05:33 PM) *
ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

Λυπαμαι αλλα το μπασκετ ΠΟΤΕ δεν ηταν νο1 στη χωρα.(εννοειται μιλαμε για μια περιοδο ανω της μιας ημερας ή εβδομαδας)
losers can win
εννοείται ότι το ποδσφαιρο ονομάστηκε βασιλιάς λόγω δημοφιλίας, δεν θα μπούμε σε διαδικασία να συγκρίνουμε μηλα με αχλάδια
ένας λόγος για την επικράτηση του ποδοσφαίρου, ότι είναι σχετικά πιο απλό για το μπασκετ, πιο εύκολα κατανοητό

''ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ''
το πρέπει είναι κάτι σχετικό, επειδή βγήκαμε 2οι στον κόσμο δεν μπορούμε να πιεσουμε να αγαπήσουν το μπασκετ
σίγουρα όμως του αξίζει μεγαλύτερη προβολή
apkat
οσο για τον φιλο που μου κανει επιθεση καθε φορα που αναφερομε στο ποδοσφαιρο ..μακαρη να εκανε το ιδιο οταν καποιοι ''μαιντανοι''' των μμε προσβαλουν το μπασκετ..

Αν αναφερεσαι σε μενα πρωτα απο ολα δεν σου επιτιθεμαι απλα λεω την αποψη μου οπως τη λες δευτερον δεν εχω συνομιλησει με κανεναν μαιντανο των μμε που να προσβαλλει το μπασκετ για να του απαντησω αναλογως..Οταν το κανουν απο τις φυλλαδες τους απλα δεν τους διαβαζω και απο τις τηλεορασεις τους δεν τους βλεπω..Ειναι απλο..

Θα μπορουσες να κανεις και συ το ιδιο..Μην ασχολεισαι με τα Ελληνικα ΜΜΕ καθολου..
sihainas
Holic έχει δίκιο ότι ο κάθε δημοσιογράφος μπορεί να διαλέξει το άθλημα που του αρέσει όμως οι ιδιοκτήτες των καναλιών-εφημερίδων κλπ... θα κοιτάξουν τι ενδοιαφέρει τον πολύ κόσμο και αυτό θα προβάλουν...εκεί δεν έχει σημασία τι αρέσει στον καθένα αλλά τι πουλάει περισσότερο...
apkat
Σωστα και βλεπεις και τον Σκουντη πχ που ειναι καθαρα μπασκετικος δημοσιογραφος οτι στην κερκιδα του Σαββατου εχει και μπολικο ποδοσφαιρο..Γιατι το κανει αυτο αν οχι επειδη και ο ιδιος πιστευει οτι ενδιαφερει πολυ τον κοσμο;;
NBAholic
Σωστα και βλεπεις και τον Σκουντη πχ που ειναι καθαρα μπασκετικος δημοσιογραφος οτι στην κερκιδα του Σαββατου εχει και μπολικο ποδοσφαιρο..Γιατι το κανει αυτο αν οχι επειδη και ο ιδιος πιστευει οτι ενδιαφερει πολυ τον κοσμο;;

Όπως όμως έχουν τα πράγματα σε ένα κανάλι σαν την ΕΡΤ, θα αναγκαστούν κατά καιρούς πολλοί να λάβουν πόστα στα οποία δεν έχουν εξειδίκευση. Είμαι σίγουρος ότι ο Σκουντής, αν και έχει ολ αράουντ γνώσεις, δεν πραγματοποιεί μια εκπομπή με πολύ ποδόσφαιρο με την ίδια καρδιά και θέληση με την οποία θα αναλάμβανε μια μπασκετική. Θα μου προκαλούσε, π.χ, πολύ μεγαλύτερη έκπληξη να δω κάποτε τον Παπαδογιάννη να αναλαμβάνει μια ποδοσφαιρική εκπομπή στο Supersport (αλλά λιγότερη αν εργαζόταν στην ΕΡΤ και καθόλου αν εργαζόταν στο MEGA...).
apkat
ναι αλλα δεν ειναι μια εκπομπη στην οποια βρεθηκε τυχαια.Την ξανει ηδη 3 χρονια αρα πιθανολογω οτι συμφωνει με αυτο που κανει..
thrylos7
Μιλάμε όμως για μια αξιόλογη εκπομπή, που δίνει τη δέουσα προσοχή στο μπάσκετ...

Είναι λίγο αφελές να λέμε ότι οι δημοσιογράφοι (ή τουλάχιστον αυτοί που ευθύνονται για την προβολή του κάθε αθλήματος ή αθλητικού γεγονότος) κάνουν απλά τη δουλειά τους, ή αυτό που πρέπει...

Η τακτική του συνόλου του αθλητικού τύπου μοιάζει αρκετά με τις οπαδικές εφημερίδες που "ταίζουν" τους οπαδούς των ομάδων (που υποστηρίζει κάθε μία) για να έχουν άμεσα ή έμμεσα οφέλη...
dizzy_fingers
Τις προάλλες διάβαζα ένα κείμενο οπαδικής εφημερίδας, από τα γνωστά που απευθύνονται στους οπαδούς της κάθε ομάδας και έχουν ως σκοπό να "συσπειρώσουν τον κόσμο ενάντια στον κάθε της εχθρό"...καταλαβαίνετε τώρα ύφος γραφής επαναστατικό, "πορωτικό", συναισθηματικό με απίστευτους συνειρμικούς λαβυρίνθους...ολόκληρη νουβέλλα είχε γράψει ο τύπος.

Στο τέλος, κι ενώ με είχε λούσει κρύος ιδρώτας για το "κύμα οργής" που ερχόταν να με αντιμετωπίσει αλλά και τον καθένα που δε συμμεριχόταν την "ιερή ιδέα" με την ίδια αγάπη και πάθος με αυτούς τους σταυροφόρους....συνειδητοποίησα με ανακούφιση πως ο τύπος αναφερόταν μόνο σε ποδοσφαιρικούς οπαδούς, σε ποδοσφαιρικές ομάδες, σε ποδοσφαιρικά γεγονότα, με ποδοσφαιρικές ορολογίες...

Τελικά η κάθε κατάσταση πέρα από τα αρνητικά, έχει και τα θετικά της....
morfi
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 7 2007, 09:11 PM) *
Τις προάλλες διάβαζα ένα κείμενο οπαδικής εφημερίδας, από τα γνωστά που απευθύνονται στους οπαδούς της κάθε ομάδας και έχουν ως σκοπό να "συσπειρώσουν τον κόσμο ενάντια στον κάθε της εχθρό"...καταλαβαίνετε τώρα ύφος γραφής επαναστατικό, "πορωτικό", συναισθηματικό με απίστευτους συνειρμικούς λαβυρίνθους...ολόκληρη νουβέλλα είχε γράψει ο τύπος.

Στο τέλος, κι ενώ με είχε λούσει κρύος ιδρώτας για το "κύμα οργής" που ερχόταν να με αντιμετωπίσει αλλά και τον καθένα που δε συμμεριχόταν την "ιερή ιδέα" με την ίδια αγάπη και πάθος με αυτούς τους σταυροφόρους....συνειδητοποίησα με ανακούφιση πως ο τύπος αναφερόταν μόνο σε ποδοσφαιρικούς οπαδούς, σε ποδοσφαιρικές ομάδες, σε ποδοσφαιρικά γεγονότα, με ποδοσφαιρικές ορολογίες...
Τελικά η κάθε κατάσταση πέρα από τα αρνητικά, έχει και τα θετικά της....

Θανατος λοιπον στους βαζελους σε ολα τα σπορ ! 69.gif
dimitrisp
QUOTE(apkat @ Feb 4 2007, 06:18 PM) *

Το εχω παρατηρησει και εγω 2-3 Σαββατα που το ειδα οτι πανω απο το 50% των θεματων αφορουν το ποδοσφαιρο. Το κανει επειδη οι ιδιοκτητες θεωρουν οτι πουλαει ή/και ενδιαφερει περισσοτερο τον κοσμο δυστυχως..............ελαχιστες οι εκπομπες για μπασκετ με το Basket Time καθε Παρ/ευη στις 19.00 να εχει τον πρωτο λογο και την Μπασκετουπολη καθε Κυριακη. Ο Βασιλης θα θελε πιο πολυ μπασκετ στο προγραμμα ομως........ανωτερα δυναμη
thrylos7
Γιατί ρε παιδιά; Λίγο μπάσκετ έχει η κερκίδα του Σαββάτου; Κατά την άποψή μου κάπως έτσι πρέπει να είναι η αναλογία στις μέρες μας, υπολογίζοντας την ποδοσφαιρολαγνεία μεγάλου ποσοστού του κόσμου, αλλά και την αυξημένη προβολή που πρέπει να έχει το μπάσκετ.
dimitrisp
QUOTE(thrylos7 @ Feb 12 2007, 06:42 PM) *
Γιατί ρε παιδιά; Λίγο μπάσκετ έχει η κερκίδα του Σαββάτου; Κατά την άποψή μου κάπως έτσι πρέπει να είναι η αναλογία στις μέρες μας, υπολογίζοντας την ποδοσφαιρολαγνεία μεγάλου ποσοστού του κόσμου, αλλά και την αυξημένη προβολή που πρέπει να έχει το μπάσκετ.

Οντως αν το δουμε αντικειμενικα βαζει 30 μαξιμουμ 40 λεπτα μπασκετ πραγμα αρκετα θετικο. Αντικειμενικα οντως απλα οπως ειπες επικρατει μεγαλο ποδοσφαιρολαγνεια και ευκολα βαπτιζεται αλλη μια εκπομπη σε "ποδοσφαιρικη". Ομως η αληθεια καπου στην μεση βρισκεται & αν το δουμε αντικειμενικα για το 2ωρο ειναι σε καλο επιπεδο η συγκεκριμενη εκπομπη wink.gif
dizzy_fingers
Το καλό είναι πάντως ότι έχει θέματα από όλο το φάσμα του αθλητισμού, απ'όσο έχω δει τις εκπομπές του...
Μία φορά είχε καλεσμένο στο στούντιο για όλη τη διάρκεια της εκπομπής έναν κολυμβητή, ενώ μία άλλη φορά έκανε ζωντανή σύνδεση για έναν αγώνα πόλο.

Ακόμη κι αν δεν παρακολουθώ σπορ του νερού, μου ήταν πιο ευχάριστο από το να δω τον Αμανατίδη για 1000ή φορά...
NBAholic
Ακόμη κι αν δεν παρακολουθώ σπορ του νερού, μου ήταν πιο ευχάριστο από το να δω τον Αμανατίδη για 1000ή φορά...

Δε χρειάζεται να βλέπεις τον Αμανατίδη. Και η υπόλοιπη ΤΣΣΚΑ, μια χαρά παίζει. wink.gif
OrAnGe
τι λετε ρε παιδια πρεπει να μασ αναλισουν κανα 2ωρο τις α;μφισβιτουμενες φασεις....ειναι για κλαματα οι ανθρωποι...
NBAholic
Το σημερινό μεσημεριανό δελτίο του Μέγκα είναι άλλη μια ισχυρή ένδειξη του ότι δεν είναι τόσο αθώα τα πράγματα, σχετικά με τη σειρά προβολής και το ενδιαφέρον του κόσμου: Πρώτο νέο (duh!) τα ποδοσφαιρικά, δεύτερο νέο μια από τα ίδια, τρίτο νέο το ότι χώρισε το δίδυμο Μπεκατώρου-Τσουλφά! Τέταρτο νέο, ουδέν! Ποιο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και τρίχες κατσαρές...Οι Μπεκατώρου-Τσουλφά ενδιαφέρουν περισσότερο τον κόσμο...Περιμένετε να πιστέψω ότι οι υπεύθυνοι περί των αθλητικών του συγκεκριμένου καναλιού είναι τόσο κάφροι από πλευράς μάρκετινγκ; Sorry, not buying it.
OrAnGe
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ...το μπασκετ στην Ελλαδα η αγαπιετε παθολογικα .....η μησιτε παθολογικα απο καποιους,...σε μερικα μμε ιδιος ειναι οθαλμοφανες αυτο.....ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ....
dimitrisp
QUOTE(NBAholic @ Feb 17 2007, 09:19 PM) *
Το σημερινό μεσημεριανό δελτίο του Μέγκα είναι άλλη μια ισχυρή ένδειξη του ότι δεν είναι τόσο αθώα τα πράγματα, σχετικά με τη σειρά προβολής και το ενδιαφέρον του κόσμου: Πρώτο νέο (duh!) τα ποδοσφαιρικά, δεύτερο νέο μια από τα ίδια, τρίτο νέο το ότι χώρισε το δίδυμο Μπεκατώρου-Τσουλφά! Τέταρτο νέο, ουδέν! Ποιο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και τρίχες κατσαρές...Οι Μπεκατώρου-Τσουλφά ενδιαφέρουν περισσότερο τον κόσμο...Περιμένετε να πιστέψω ότι οι υπεύθυνοι περί των αθλητικών του συγκεκριμένου καναλιού είναι τόσο κάφροι από πλευράς μάρκετινγκ; Sorry, not buying it.

Καλα σοβαρας μιλας?? Καμια αναφορα για το ντερμπυ δεν κανανε ?? Γενικα βεβαια το συγκεκριμενο καναλι κανει ενα "focus" με την μπαλα blove.gif . Παντως αποψε ειχαμε προσελευση καλη στο ντερμπυ & μακαρι καθε ΣΚ να ειναι ετσι τα περισσοτερα παρκέ.
sch
Πάντως στην χθεσινή αθλητική κυριακή αφού περάσανε 3 ώρες με αναλύσεις για το ποδόσφαιρο βάλανε και το μπάσκετ για περίπου 10'. Και να φανταστείτε ότι η δημόσια τηλεόραση έχει πάρει τα δικαιώματα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πάλι καλά που δεν βάλανε το μπάσκετ μετά την Β'-Γ' εθνική.
ptolemaidaras
QUOTE(sch @ Feb 19 2007, 01:04 PM) *
Πάντως στην χθεσινή αθλητική κυριακή αφού περάσανε 3 ώρες με αναλύσεις για το ποδόσφαιρο βάλανε και το μπάσκετ για περίπου 10'. Και να φανταστείτε ότι η δημόσια τηλεόραση έχει πάρει τα δικαιώματα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πάλι καλά που δεν βάλανε το μπάσκετ μετά την Β'-Γ' εθνική.

κι ομως... παντα μετα την β'γ' εθνικη βαζουν και λιγο μπασκετ. Αααν δεν μας εχει παρει ο υπνος λογω ωρας! Αισχος και ντροπη για μια εκπομπη με τετοια παραδοση!!!!

QUOTE(klearxos @ Feb 4 2007, 04:12 PM) *
Λυπαμαι αλλα το μπασκετ ΠΟΤΕ δεν ηταν νο1 στη χωρα.(εννοειται μιλαμε για μια περιοδο ανω της μιας ημερας ή εβδομαδας)

Την περιοδο 1987-1997(τουλαχιστον) εσυ δεν ζουσες στην Ελλαδα;;;;;;;;;;;;;
OrAnGe
ρε παιδια...αντι να κραζουμε μεσα απ το ιντερνετ..δεν θα ηταν καλιτερο να τους παρουμε ενα τηλεφονο να τους στιλουμε ενα ημαιλ,κλπ κ να τους τα πουμε κατευθειαν...το εχουν παραξιλοσει..οποιος γνωριζει τηλεφωνα κ ημαιλ της ΕΡΤ [αθλητικα] ας τα ποσταρει να δρασουμε ΟΛΟΙ μαζι...κ γενικα μπορουμε να απευθηνθουμε κ σε αλλα μμε ...ας εχουμε σε αυτο το τοπικ ΟΛΑ τα τηλεφωνα κ ημαιλ των περισσοτερων εφημεριδων,τηλεοπτικω κ ραδιοφωνικων σταθμων...ΜΠΟΡΟΥΜΕ...
sch
QUOTE(OrAnGe @ Feb 19 2007, 05:11 PM) *
ρε παιδια...αντι να κραζουμε μεσα απ το ιντερνετ..δεν θα ηταν καλιτερο να τους παρουμε ενα τηλεφονο να τους στιλουμε ενα ημαιλ,κλπ κ να τους τα πουμε κατευθειαν...το εχουν παραξιλοσει..οποιος γνωριζει τηλεφωνα κ ημαιλ της ΕΡΤ [αθλητικα] ας τα ποσταρει να δρασουμε ΟΛΟΙ μαζι...κ γενικα μπορουμε να απευθηνθουμε κ σε αλλα μμε ...ας εχουμε σε αυτο το τοπικ ΟΛΑ τα τηλεφωνα κ ημαιλ των περισσοτερων εφημεριδων,τηλεοπτικω κ ραδιοφωνικων σταθμων...ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

Aπ'ότι θυμάμαι στο site της ΕΡΤ υπάρχει στην επικοινωνία σελίδα, που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Δεν ξέρω όμως αν θα υπάρχει ανταπόκριση απο την δημόσια τηλεόραση. Βλέπεις, το ποδόσφαιρο τους δίνει καλά νούμερα τηλεθέασης. Για το μπάσκετ ασχολούνται, εκτενέστερα, όταν πάρουμε κανένα κύπελλο. Δυστυχώς...
Aristofanis
Η ξεφτύλα είναι στα ιδιωτικά κανάλια που στα κεντρικά δελτιά ειδήσεων στρα αθλητικά ζήτημα άμα σπαταλούν 2 λέπτα κάθε εβδομαδα για μπάσκετ. Ντροπή!
sch
QUOTE(Aristofanis @ Feb 19 2007, 08:27 PM) *
Η ξεφτύλα είναι στα ιδιωτικά κανάλια που στα κεντρικά δελτιά ειδήσεων στρα αθλητικά ζήτημα άμα σπαταλούν 2 λέπτα κάθε εβδομαδα για μπάσκετ. Ντροπή!

Και πολλά είναι...
dimitrisp
Το μονο θετικο της Κυριακης ητανε οτι αλλαξαμε την σειρα προβολης και ετσι το 10' του μπασκετ παιχτηκε πριν απο Β' & Γ' Εθνική. Παρολο το ντερμπυ το 10' προβολης παρεμεινε χωρις ρεπορταζ, δηλωσεις & παραλειπομενα.............
sch
QUOTE(dimitrisp @ Feb 20 2007, 08:46 AM) *
Το μονο θετικο της Κυριακης ητανε οτι αλλαξαμε την σειρα προβολης και ετσι το 10' του μπασκετ παιχτηκε πριν απο Β' & Γ' Εθνική. Παρολο το ντερμπυ το 10' προβολης παρεμεινε χωρις ρεπορταζ, δηλωσεις & παραλειπομενα.............

Εδώ δεν είχε pre-game show για το ντέρμπυ και εμείς θέλουμε να'χει παραπάνω ώρα μπάσκετ στην αθλητική κυριακή?
dimitrisp
QUOTE(sch @ Feb 20 2007, 10:53 AM) *
Εδώ δεν είχε pre-game show για το ντέρμπυ και εμείς θέλουμε να'χει παραπάνω ώρα μπάσκετ στην αθλητική κυριακή?

Σωστά αν και δεν το ειδα (αφου ημουν ΟΑΚΑ) το προγραμμα ξεκιναγε το Σαββατο στις 20.50 και βεβαια δεν ειχε και post-game show ουτε καποια ρεπορταζ μετά - ετσι φανταζομαι να εγινε.

Το οτι αναφερεται το μπασκετ πριν τη Β & Γ Εθνική ειναι μια μικρή-μικρή προοδος. Βεβαια το 10' λεπτο δεν φτανει αλλα ειναι γενικο το φαινομενο της μη προβολης απο πολλα καναλια και οχι αποκλειστικά της ΕΡΤ.
sch
QUOTE(dimitrisp @ Feb 20 2007, 11:51 AM) *
Σωστά αν και δεν το ειδα (αφου ημουν ΟΑΚΑ) το προγραμμα ξεκιναγε το Σαββατο στις 20.50 και βεβαια δεν ειχε και post-game show ουτε καποια ρεπορταζ μετά - ετσι φανταζομαι να εγινε.

Το οτι αναφερεται το μπασκετ πριν τη Β & Γ Εθνική ειναι μια μικρή-μικρή προοδος. Βεβαια το 10' λεπτο δεν φτανει αλλα ειναι γενικο το φαινομενο της μη προβολης απο πολλα καναλιά και οχι αποκλειστικά της ΕΡΤ.

Η πρώτη σύνδεση έγινε 20:55. Να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι αν είχε καμία γρήγορη συνέντευξη, γιατί λόγω της ήττας...
morfi
Whatever bro... ξεκινησε το τσαμπιονς λιγκ...
klearxos
QUOTE(ptolemaidaras @ Feb 19 2007, 05:50 PM) *
Την περιοδο 1987-1997(τουλαχιστον) εσυ δεν ζουσες στην Ελλαδα;;;;;;;;;;;;;

Και ομως ζουσα στην Ελλαδα!
Επιμενω το μπασκετ ποτε δεν ηταν νουμερο 1.
Δεν το λεω με κακια! Ειναι απλα γεγονος. Αν ρωτησεις εναν βαζελο ειναι ποιο πιθανο να θυμαται την νικη επι του Αγιαξ παρα τα κυπελλα πρωταθλητριων στο μπασκετ!
Η διαφορα που βλεπω εγω ειναι οτι, τουλαχιστον στη Θεσσαλονικη, την περιοδο που αναφερεις τα γηπεδα ηταν γεματα απο παιδια!
Pierce
σημερα το ssport1 αντι να δειξει ξερω γω το βαλενθια ιντερ που θα ειναι πολυ καλο παιχνιδι θα δειξει το αρης μαλαγα. φιλτατοι αυτο εγω το θεωρω προοδο και μαλιστα μεγαλη...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.