Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2014-2015 NBA 6th Man of the Year
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
duncan21
Νομίζω ότι είναι κάπως φτωχές οι επιλογές φέτος.Ειλικρινά δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον,ίσως είμαι ανάμεσα σε Mo Buckets και Lou.

SG3ptshooter
Oι 3 legit ψήφοι είναι Mo, Thomas και Lou. Ο τελευταίος 1. παίζει τοροντούλι και 2. έχει τερματίσει εξωαγωνιστικά οπότε δεν έχει ανάγκη κανένα βραβείο. Και τα έκανε χωρίς Κεροζάν. Απ' τους άλλους δύο ο Μο είναι κλειδί αλλά 1. υπάρχει και ο Green και 2. τον έβρισα τόσες φορές πέρυσι, που σερνότανε ενώ θα έπρεπε να είναι το "κλειδί" a la Green, που δε γουστάρω να τον βραβεύσω φέτος.

Οπότε Ησαΐας, παρότι έχει κι αυτός τον αντίλογό του.

Κάτω η χούντα του Ryan Anderson. Και ο Jamal έχει down year, και σε χρήση και σε ποσοστούλια.
aegeansheed
Να δούμε αρχικά αν συμφωνώ με τους υποψήφιους στο poll.

Εδώ υπάρχουν οι GS<8, GP>20, M/G>20 P/G>10 παίκτες φέτος.


Guard με 45% ευστοχία 60% TS και με περιορισμό στα λεπτά όταν έχεις μπροστά Τράτζικ και Βδέλα, βγαίνει έτσι κι αλλιώς δεύτερος στα περισσότερα stats μεταξύ των ανταγωνιστών και χωρίς να είναι το πρώτο μέλημά του να κερδίζει το φάουλ για να πηγαίνει στις βολές (free throw bitch κατρουλού). Οι Suns τελειώνουν τα ημίχρονα με την κοντούρα μέσα. Αν δε υπήρχε πιο έντονη η ανάγκη για leadership θα βλέπαμε ακόμα μεγαλύτερα balls. Όπως και να έχει είναι μακράν ο πιο ποιοτικός παίκτης που έρχεται από πάγκο ομάδας, μαζί με Devili.

Κι επειδή ο Mo δεν παίζει για άλλο βραβείο, αλλά η per minute χρονιά που κάνει δεν υπάρχει, βάζω εδώ τον δεύτερο αγαπημένο μου για φέτος. 53% FG τα πιο πολλά με το trademark face up σε μόλις 18 λεπτά από τον πάγκο και 8 starts αναγκαστικά, που δεν επηρεάζουν φυσικά. Ένας από τους βασικούς λόγους που στα παιχνίδια των Ws η διαφορά από τους +10 τη στιγμή που βγαίνει ο Curry και ο Thompson γίνεται +18 με +20 όταν ξαναμπαίνουν μετά. Στο βάθος Speights.

Outsider, αλλά υπό παρακολούθηση ο Lee, που από ότι φαίνεται το πηγαίνει καλά από τον πάγκο και με το per minute. Αναμένεται να μας προβληματίσει, αν και έχασε το 1/4 της σαιζόν. Quality is quality σε κάθε περίπτωση.

Θα ψηφίσω σε 2 μήνες.
duncan21
Για να δικαιολογηθώ κάπως,προφανώς δεν ξέχασα Αzalea,Lee και Brooks.O SwaggyP με 37.2 fg% δεν θεωρώ ότι έπρεπε να μπει στο poll αν και θ' ανέβει με Μύθο εκτός,ο έτερος Warrior ψηλός δεν μπήκε για το λόγο που δεν θα έβαζα και Durant στους MVP canditates,τα χαμένα παιχνίδια obvioysly.Δέχομαι ότι είναι sleeper.Tώρα o Brooks είναι σταθερός και με career high ίσως per36 production αλλά δεν με πείθει ως game changer πέρα από τα stats.
επαθα λαστιχο
Αυτό το βραβείο δεν το πολυκαταλαβαίνω.Ας πούμε κοιτάω τις βραβεύσεις του παρελθόντος και βλέπω παίκτες που την χρονιά που το τσίμπησαν,έπαιζαν 30 και βάλε λεπτά.Ο Τέρυ πως ήταν "έκτος παίκτης" έχοντας κατά σειρά τον τρίτο χρόνο στο παρκέ,μόλις 4 λεπτά από τον πρώτο Ντιρκ και μεγάλη διαφορά από τον πέμπτο?Η ο Πιρς στους Μπακς που ήταν μακράν ο πρώτος σκόρερ?Επειδή ξεκίναγαν το ματς στον πάγκο?Δεν έχει λογική
SG3ptshooter
QUOTE
Lou Williams is NBA's Sixth Man Award winner

https://twitter.com/SmithRaps/status/590186027794309120

Aφού ο Pizzaς έγινε trade και ο Mo πάγκωσε δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια, οπότε αντί συγχαρητηρίων, επιχειρημάτων και λοιπών μπανάλ διαδικασιών πάμε κατευθείαν στο σπουδαίο:
QUOTE
έχει τερματίσει εξωαγωνιστικά οπότε δεν έχει ανάγκη κανένα βραβείο

http://api.ning.com/files/jPvKO*I18G9XyYrc...SizeRender7.jpg
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.