Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο Ρόντμαν έπαιξε μπάσκετ στο Φιλανδικό πρωτάθλημα!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Green_Fan
Από contra.gr:

"Ξενύχτησε μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα της ημέρας του αγώνα. Έφτασε στο γήπεδο τρεις ώρες νωρίτερα από το τζάμπολ, έφαγε του σκασμού, έπαιξε 28 λεπτά, ήταν πρώτος σκόρερ, πήρε 50.000 ευρώ και δεν τον ξανάδε κανείς. Αυτό ήταν το σύντομο έργο και…βράδυ του Ντένις Ρόντμαν στον Φινλανδικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Τόρπαν Πόγιατ. Για μία και μοναδική φορά μέχρι και οι τάρανδοι στην χώρα είδαν μπάσκετ μόνο και μόνο για την παρουσία του 44χρονου σούπερ σταρ. Στο Ελσίνκι ice hall, 7500 φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τον έναν αγώνα του Ρόντμαν στο πρωτάθλημα της χώρας.

Μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα ο αδιόρθωτος Ντένις βρήκε μπαρ και το κράτησε με την βία ανοικτό ώστε να αδειάσει όλα τα μπουκάλια. Κατάφερε να ξυπνήσει και να πάει στο υπερπολυτελές γήπεδο. Μόνο που έφρασε τρεις ώρες νωρίτερα: "να πάνε να γ…" είπε στους συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Θα έφευγε αλλά κάτι του μύρισε. Στο εστιατόριο μαγειρευόταν κεφτεδάκια με πουρέ και ο Ρόντμαν έκανε μία βόλτα ώστε να ηρεμήσει. Μόλις τελείωσε το φαγητό του άρχισε ο αγώνας και χωρίς καν να περάσει από τα αποδυτήρια, μπήκε να παίξει.

Αγωνίστηκε για 28 λεπτά πέτυχε 17 πόντους αλλά η ομάδα του γνώρισε την έκτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα με 80-74 από την Χόνκα. Στα αποδυτήρια ο πρόεδρος του έδωσε τα 50.000 ευρώ της συμφωνίας, ο Ντένις επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο της επιστροφής και άφησε πίσω του την ιστορία. Το φινλανδικό πρωτάθλημα έζησε το όνειρό του για ένα βράδυ. Από την Τρίτη επιστρέφει στην παγωμένη ρουτίνα και σχετική ανυπαρξία του.
"
NBAholic
Στο Ελσίνκι ice hall, 7500 φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τον έναν αγώνα του Ρόντμαν στο πρωτάθλημα της χώρας.

Toυλάχιστον υπήρξε ενδιαφέρον. Σε εμάς θα συγκεντρώνονταν 7500 άτομα σε οποιοδήποτε γήπεδο;
Πλάκα-πλάκα, οι Σκανδιναβοί πάλι έκαναν την έκπληξη (όπως πριν 3-4 χρόνια οι Σουηδοί με τον Μάτζικ).
Οι νέες φήμες θέλουν το Ρόντμαν στην Αργεντινή. Γιατί δεν περνά κι από εδώ, να βρω σίγουρους βαθμούς στο bet του πρώτου ριμπάουντερ;

Μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα ο αδιόρθωτος Ντένις βρήκε μπαρ και το κράτησε με την βία ανοικτό ώστε να αδειάσει όλα τα μπουκάλια. Κατάφερε να ξυπνήσει και να πάει στο υπερπολυτελές γήπεδο. Μόνο που έφρασε τρεις ώρες νωρίτερα: "να πάνε να γ…" είπε στους συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Θα έφευγε αλλά κάτι του μύρισε. Στο εστιατόριο μαγειρευόταν κεφτεδάκια με πουρέ και ο Ρόντμαν έκανε μία βόλτα ώστε να ηρεμήσει. Μόλις τελείωσε το φαγητό του άρχισε ο αγώνας και χωρίς καν να περάσει από τα αποδυτήρια, μπήκε να παίξει.

Ουδέν σχόλιο εδώ, τυπικός Ρόντμαν.

Αγωνίστηκε για 28 λεπτά πέτυχε 17 πόντους

Α, όπως στις παλιές καλές μέρες με τους Πίστονς, τότε που μπορούσε να βάλει και κανα-δυό σουτάκια...Αν και θα ήθελα να μάθω κυρίως πόσα ριμπάουντ πήρε. Δε θα με εξέπλησσε να έγραψε καμιά 20αριά, κι ας έπαιξε μόλις 28'. Ο Τσαρτσαρής, teenager τότε, στο Ισλανδικό πρωτάθλημα, είχε κάπου 16-17 ρ.μ.ό.
Green_Fan
QUOTE(NBAholic @ Nov 8 2005, 03:22 PM)
Toυλάχιστον υπήρξε ενδιαφέρον. Σε εμάς θα συγκεντρώνονταν 7500 άτομα σε οποιοδήποτε γήπεδο;

Πιστεύω οτι σίγουρα θα συγκεντρώνονταν..
Είναι τέτοιο το όνομα του Ρόντμαν και σαν μπασκετμπόλιστα αλλά και σαν εκκεντρικότητας (με όσα έχει κάνει κατά καιρούς και συνεχίζει να κάνει) που σίγουρα θα κέντριζε το ενδιαφέρον πολλών..

Πρώτη προπόνηση του Dominique και το γήπεδο είχε 20.000+..Ακόμα και στα σκαλοπάτια κάθονταν ο κόσμος..Βέβαια θα μου πείς άλλο το ένα άλλο το άλλο..Εκεί ήτανε κανονική μεταγραφή και ο κόσμος του Παναθηναικού τρελαμένος για το όνομα που είχε έρθει..
dizzy_fingers
Ο Ρόντμαν πουλάει και σαν καλά πρόβατα....όλοι όσοι πηγαίνουν όπου τους λένε ότι είναι trendy ή της μόδας να πάνε...θα πάνε rolleyes.gif.

Αχ και να ήτανε πιο trendy το μπάσκετ tongue.gif...
Air Kef
Πιστεύω οτι σίγουρα θα συγκεντρώνονταν..
Είναι τέτοιο το όνομα του Ρόντμαν και σαν μπασκετμπόλιστα αλλά και σαν εκκεντρικότητας (με όσα έχει κάνει κατά καιρούς και συνεχίζει να κάνει) που σίγουρα θα κέντριζε το ενδιαφέρον πολλών..

Ναι σίγουρα..Θα έπαιζε ο Ρόντμαν ας πούμε στον Μακεδονικο,που θα αντιμετώπιζε τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.Ειλικρινά πιστεύεται ότι θα πήγαιναν 7500 άνθρωποι να δουν αυτό το ματς;;Στο γήπεδο που πριν από 14 μήνες έγιναν Ολυμπιακοί και που του χρόνου θα γίνει το Final 4;Θα ήταν κατάντια!!Με όλο το σεβασμό..
dizzy_fingers
Όχι ότι έχεις άδικο, αλλά μην μιλάμε για το ΟΑΚΑ σαν να είναι και ο ναός της αγνότητας και του καθαρού καλαθοσφαιριστικού ανταγωνιστικού πνεύματος που θα σπιλωνόταν από την εμφάνιση ενός τρελού παίχτη μπροστά σε λίγους θεατές (λες και δε συμβαίνει ούτε το ένα, ούτε το άλλο biggrin.gif)...

Εγώ έχω την εντύπωση πως θα μάζευε κόσμο ένα όνομα του βεληνεκούς του Ρόντμαν (και ασφαλώς αν ερχόταν στην Ελλάδα, δε θα αγωνιζόταν ούτε στον Μακεδονικό, ούτε στον Ηρακλή, με όλο το σεβασμό προς αυτές τις ομάδες).
NBAholic
Εγώ έχω την εντύπωση πως θα μάζευε κόσμο ένα όνομα του βεληνεκούς του Ρόντμαν (και ασφαλώς αν ερχόταν στην Ελλάδα, δε θα αγωνιζόταν ούτε στον Μακεδονικό, ούτε στον Ηρακλή, με όλο το σεβασμό προς αυτές τις ομάδες).

Ναι, ο Ρόντμαν απαιτεί ομάδες από Πόγιατ και πάνω. rolleyes.gif
Δε νομίζω ότι δίνει πεντάρα. Μόνο καλή ζωή να υπάρχει, να μην εμπλέκεται η αστυνομία κι ας παίζει και στη Φινλανδία.

Αν μιλάμε για το παρελθόν, αυτό είναι άλλη ιστορία.
dizzy_fingers
Αυτός θα ερχόταν....οι ομάδες αυτές από που θα έβρισκαν τα λεφτά?
NBAholic
Τι να τα κάνει; Δε θα ερχόταν για λεφτά, αλλά για χαβαλέ. Μόνο ο Μπέρι θα νοιαζόταν τόσο πολύ. wink.gif
Κι ο Τάρπλεϊ όταν γέρασε, ακόμα και στην Κύπρο βολόδερνε.
Air Kef
Έιπα Μακεδονικό και Ηρακλή γιατί διάβασα ότι έχει 6 σερί ήτες η ομάδα που αγωνίστηκε!!Σιγά μην είχε πρόβλημα ο Ροντμαν για το σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί!Εκτός από τον ΠΑΟ άντε και τον ΟΣΦΠ(λόγω του αγώνα Chicago-OSFP που δεν έπαιξε επειδή ήτνα τραυματίας) σιγά μην ξέρει καμία άλλη!!

Δε νομίζω ότι δίνει πεντάρα. Μόνο καλή ζωή να υπάρχει, να μην εμπλέκεται η αστυνομία κι ας παίζει και στη Φινλανδία.

Τι να τα κάνει; Δε θα ερχόταν για λεφτά, αλλά για χαβαλέ. Μόνο ο Μπέρι θα νοιαζόταν τόσο πολύ. 
Κι ο Τάρπλεϊ όταν γέρασε, ακόμα και στην Κύπρο βολόδερνε.

Δεν νομίζω ότι δεν τον νοιάζουν τα λεφτά..50000 πήρε..
By the way,έδειξε κάποια πλάνα η ΝΕΤ.Έδειξε να ευστοχεί σε 2 σουτ(το 1 τρίποντο-και το άλλο πρέπει να ήταν τρίποντο αλλά δεν είμαι σίγουρος)και να βάζει πάγο στον δεξί του αστράγαλο..Τα μαλλιά του ήταν άσπρα..
dizzy_fingers
Σίγουρα όχι από την ηλικία όμως biggrin.gif.
Air Kef
rolleyes.gif Σίγουρα όχι από την ηλικία!!

Άσπρα προς το κίτρινο αν θυμάμαι καλά..
Green_Fan

Ρε μάγκες..
Αυτή η νύφη είναι έτοιμη και περιμένει αυτόν που θα την πάρει για να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας..Κουβαλάει προίκα πολλά εκατομμύρια δολάρια (φαντάζεστε πόσα έχει βγάλει τόσα χρόνια)..

Μην χάσετε την ευκαιρία.. icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.