Tatubasketfan
Dec 28 2006, 11:52
Το καλοκαίρι ρε παίδες θα πάω ένα μήνα Αμερική....1 ολόκληρο μήνα!!!! και εκτός από το ότι θα σηκώσω όλη την αγορά, ειδικά από αθλητικά, θα έχω και την τύχη να δω την Κωστάκη...! δεν την είδα στην Ελλάδα, θα την δω στην Αμερική lol....το γελοίο θα είναι να την πάρουν και οι Seattle (στο Seattle θα είμαι...) και να τη βλέπω συνέχεια!!!! χαχα...
καλημερα παιδια.τα τελευταια νεα για κωστακη ειναι οτι υπεγραψε στην ντιναμο μοσχας ρετζιον και κει θα
συνεχισει την καριερα της μεχρι το καλοκαιρι οπως ανακοινωσε η ιδια.
womanplayer
Dec 29 2006, 16:36
Στην Ντιναμό η Κωστάκη
27/12/2006 17:11
Στην Ρωσία θα παραμείνει η Αναστασία Κωστάκη. Λίγες μέρες μετά τη λύση της συνεργασίας της με την ΤΣΣΚΑ Σαμάρα, η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε στο WNBA συμφώνησε να φορέσει την φανέλα της Ντιναμό Περιχώρων. Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια ως το τέλος της φετινής σεζόν.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένη γι' αυτή την εξέλιξη. Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε ομάδα της Μόσχας. Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη από τη συνεργασία μου με την ΤΣΣΚΑ Σαμάρα, αλλά τέλος καλό όλα καλά», δήλωσε στο ΑΠΕ η διεθνής γκαρντ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κωστάκη προτίμησε την πολύ καλή οικονομική πρόταση της Ντιναμό Περιχώρων, από αυτή της πολωνικής Γκντίνια παρότι η τελευταία αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Η Ντιναμό έχει προκριθεί στους «32» του EuroCup γυναικών με πρώτο αγώνα στις 11 Ιανουαρίου απέναντι στην επίσης ρωσική Ντιναμό Κουρσκ στη Μόσχα.
Βασικός στόχος της Αναστασίας Κωστάκη είναι να ολοκληρώσει στη Μόσχα τη σεζόν για να επιστρέψει στις ΗΠΑ και μετάσχει για δεύτερη διαδοχική φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών, το WNBA.
www.sportime.gr
trefoil 13
Dec 29 2006, 17:09
Ντιναμό περιχώρων και ντιναμό μόσχας ρετζιόν είναι οι ίδιες ομάδες;
trefoil 13
Dec 30 2006, 00:49
QUOTE(Arkadios @ Dec 29 2006, 09:29 PM)

Ναι. Κ το εγραψα πριν 2 μερες...
Καλά, δεν σου πήρε και κανείς την αποκλειστικότητα...
Απλά ρώτησα...
trefoil 13
Dec 30 2006, 00:59
QUOTE(Arkadios @ Dec 30 2006, 12:46 AM)

Λες να πηρε μεταγγραφη απο την Ντιναμο Μοσχας Περιχωρων στην Dynamo Moscow Regional μεσα σε 2 μερες?
Θα μπορούσε να έχει γίνει και κάποιο λάθος από τους δημοσιογράφους. Λίγες φορές γίνεται;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.