Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Επικαιρότητα 2013-2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
Dancing Madly Backwards
Περίμενα να διαβάσω κάτι για τον Μπέγκιτς στο άρθρο, τώρα που δεν, μου φαίνεται πολύ περίεργο.
TakeshyKurosawa
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Feb 8 2014, 19:17 ) *
Περίμενα να διαβάσω κάτι για τον Μπέγκιτς στο άρθρο, τώρα που δεν, μου φαίνεται πολύ περίεργο.

Οι Σερπαντίνες είναι για τις απόκριες! smiley.gif
Πραγματικά αν πραγματοποιηθεί η απόκτηση του θα είναι λογικά ο αντι-Μπέγκιτς. Γλυκόπικρη γεύση καθώς πρόκειται για ξαναζεσταμένο φαγητό και φυσικά μία ήττα της ομάδας και τσάμπα σπατάλη ενώ θα μπορούσαμε να τον είχαμε κρατήσει από πριν. Πιστεύω βέβαια ότι θα είχε ελαφρώς καλύτερη παρουσία ο Σερμαντίνι από τον άνιωθο Μπέγκιτς.
T.W.Is.M.
Παρτε και τονΤζοςτονΠαουελ να επαναφερουμε το διδυμο των πρωταθλητων Ευρωπης και να παμε για το threepeat! smiley.gif
assistant
Να γυρνας σπιτι μετα απο 12 ωρες δουλειας,να βαζεις ενα ποτο για να χαλαρωσεις και να πεφτεις πανω σ αυτην την ειδηση.....να χαρειτε λυπηθειτε με,οχι αλλο καρβουνο.......2000 φορες Μπεγκιτς....τι αλλο θα ακουσω Παναγια μου....
T.W.Is.M.
QUOTE(assistant @ Feb 8 2014, 23:16 ) *
Να γυρνας σπιτι μετα απο 12 ωρες δουλειας,να βαζεις ενα ποτο για να χαλαρωσεις και να πεφτεις πανω σ αυτην την ειδηση.....να χαρειτε λυπηθειτε με,οχι αλλο καρβουνο.......2000 φορες Μπεγκιτς....τι αλλο θα ακουσω Παναγια μου....

Θα πρεπε να το διαγραψω για ασυστολο τρολαρισμα, αλλα δε θα το κανω γιατι τοτε θα διεγραφα και το δικο μου ποστ αμεσως παραπανω. tongue.gif
Τι χειροτερο βλεπεις να εχει ο Σερμαντινι απο τον Μπεγκιτς? Για να μην πω τι χειροτερο εχει ο Παουελ απο τον Μπεγκιτς(και το εννοω, δεν το λεω οπως το προηγουμενο μου ποστ).
Quincy
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 8 2014, 21:29 ) *
Θα πρεπε να το διαγραψω για ασυστολο τρολαρισμα, αλλα δε θα το κανω γιατι τοτε θα διεγραφα και το δικο μου ποστ αμεσως παραπανω. tongue.gif
Τι χειροτερο βλεπεις να εχει ο Σερμαντινι απο τον Μπεγκιτς? Για να μην πω τι χειροτερο εχει ο Παουελ απο τον Μπεγκιτς(και το εννοω, δεν το λεω οπως το προηγουμενο μου ποστ).

Φάτσα και όνομα. Επίσης ίσως να μαγειρεύει και χειρότερα
assistant
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 8 2014, 23:29 ) *

Aπ το Σερμαντινι περιμεναμε το 0 και περναμε το 2-3 οποτε ημασταν χαρουμενοι γιατι ηταν αμπαλος,επαιρνε και λιγα(λες και με νοιαζει)οποτε με 2π και 1reb και μπολικη παλικαρια ειμασταν σουπερ.........απ τον Μπεγκιτς λογω κασε περιμεναμε....11.......παιρνουμε 4 με 5(κακως-κακιστα) και μας τρελαινει......γνωμη μου ειναι οτι ο Μπεγκιτς ειναι πολυ καλυτερος παιχτης απ το Σερμα.......αν γινοταν ενα γκαλοπ να διαλεξουμε εναν απ τους 2 με το ιδιο ποσο το 85% πιστευω θα διαλεγε Μπεγκιτς......το προβλημα ειναι το κασε.....καληνυχτα.
yorgos
Εκτός από το μαγείρεμα του Μπέγκιτς, φαντάσου ο Γεωργιανός να έρθει και με κανένα τουπέ του στιλ "Μισό χρόνο έλειψα και κατέρρευσε η ομάδα, άρον-άρον με φέρανε πίσω τον παιχταρά", θα πέσει πολύ γέλιο μόλις πάρει χαμπάρι ότι θα είναι και πίσω από τον άνθρωπο των σπηλαίων.
Weekendman
Ο Σερμαντίνι δίνει μεγαλύτερη ποικιλία σε αμυντικές τακτικές, και άμα τον βλέπουν οι γκαρντ μπορεί να δώσει πράγματα επιθετικά. Απλά εκτός ότι κοντά στην ρακέτα υστερεί αμυντικά,και ο Πλάις έκανε ένα πάρτι μαζί του, που με τον Ολυμπιακό δεν τον άφησαν να το σκεφτεί καν.

Λεώ να περιμένουμε και να δούμε και αυτήν την ρακέτα σε πλήρη σύνθεση όπως έχει γίνει ελάχιστες φορές για διαφόρους λόγους. Άλλωστε π.χ με τον ΠΑΟ αν εξαιρέσει κανείς το πρόβλημα στα ριμπάουντ λόγω Πέτγουει και Πέρπε στο 4, δεν έκαναν και τρελά πράγματα οι ψηλοί του Παναθηναικού…

Τώρα για τα περσινά δεν ξέρουμε και πόσο υγιής ήταν στους τελικούς ο Σέρμα, γιατί δεν νομίζω π.χ στον τρίτο τελικό να ήταν εντελώς εθελοντικό από τον Μπαρτζώκα να παίξει μόνο με Πάουελ πίσω από τον Χάινς, κάτι που βοήθησε τον ΠΑΟ να πάρει το προβάδισμα τότε μαζί με τα εξωφρενικά ποσοστά του στα τρίποντα, για να ολοκληρώσει το κακό ο σοφός λαός…
Quincy
Από τον Μπέγκιτς περιμέναμε αυτά τα 2/3 που έδινε ο Σερμαντίνι χωρίς την ταχυτητά του φυσικά (κι αυτό με μπόλικη αισιοδοξία), και τελικά πήραμε/παίρνουμε -2/-3 με 2 πόνοτυς 1 reb και καθόλου παλικαριά.

@yorgos Λογικό αν έρθει ο Σερμα με τους αριθμους του από την ACB και το ρόλο του βασικού να ζητήσει τα 500 που ήθελε και το καλοκαίρι αλλά και φυσικά χρόνο πολύ καλύτερο από τα 4λεπτα του Μιρζα. Όλοι θα το καναν στη θέση του.

Αφού δεν μας έκανε το καλοκαίρι γιατί ήταν ακριβός, ας βολευτούμε με τον ακριβότερο και χειρότερο Μπέγκιτς. Θα θέλει ένα σκασμό λεφτά ο Σερμα + το buyout. Μόνο με ανταλλαγή θα στεκει τέτοια κίνηση αλλά δεν τους κόβω για ηλίθιους τους Ισπανούς.
GK_23
QUOTE(Weekendman @ Feb 9 2014, 00:59 ) *
Τώρα για τα περσινά δεν ξέρουμε και πόσο υγιής ήταν στους τελικούς ο Σέρμα, γιατί δεν νομίζω π.χ στον τρίτο τελικό να ήταν εντελώς εθελοντικό από τον Μπαρτζώκα να παίξει μόνο με Πάουελ πίσω από τον Χάινς, κάτι που βοήθησε τον ΠΑΟ να πάρει το προβάδισμα τότε μαζί με τα εξωφρενικά ποσοστά του στα τρίποντα, για να ολοκληρώσει το κακό ο σοφός λαός…

Ο Σερμαντίνι θάφτηκε από το Μπαρτζώκα μετά το περσινό Φ4, όταν κατάλαβαν και οι πέτρες πως ο Γεωργιανός είναι κλάσεις καλύτερος από τον Πάουελ. Ξαφνικά, γυρίζοντας στην Α1 ο Πάουελ άρχισε να παίζει 15-20 λεπτά και ο Σέρμα έκατσε στον πάγκο. Δεν ξέρω αν ο Σέρμα είχε θέμα τραυματισμού όμως η αλήθεια είναι ότι ο Μπαρτζώκας δεν τον ήθελε. Και το καλοκαίρι για 3ο ψηλό ήθελε να τον κρατήσει, για αυτό τους φάνηκαν υπερβολικά αυτά που ζητούσε ο Σέρμα. Στη συνέχεια μας κουβάλησε τον Μπέγκιτς για starter και τον πλήρωσαν και παραπάνω από αυτά που ζητούσε ο Σέρμα.

Αν το δημοσίευμα είναι αληθινό, τότε είναι να απορεί κανείς για το ποιος κάνει τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό, τι σόι πλάνο υπήρχε το καλοκαίρι και τι σχέδιο υπάρχει για να αξιοποιηθούν οι παίκτες που έρχονται στην ομάδα...

TakeshyKurosawa
QUOTE (assistant @ Feb 9 2014, 00:46 ) *
Aπ το Σερμαντινι περιμεναμε το 0 και περναμε το 2-3 οποτε ημασταν χαρουμενοι γιατι ηταν αμπαλος,επαιρνε και λιγα(λες και με νοιαζει)οποτε με 2π και 1reb και μπολικη παλικαρια ειμασταν σουπερ.........απ τον Μπεγκιτς λογω κασε περιμεναμε....11.......παιρνουμε 4 με 5(κακως-κακιστα) και μας τρελαινει......γνωμη μου ειναι οτι ο Μπεγκιτς ειναι πολυ καλυτερος παιχτης απ το Σερμα.......αν γινοταν ενα γκαλοπ να διαλεξουμε εναν απ τους 2 με το ιδιο ποσο το 85% πιστευω θα διαλεγε Μπεγκιτς......το προβλημα ειναι το κασε.....καληνυχτα.

Όλοι λέγαμε όχι για Μπέγκιτς από την αρχή. Τον γνωρίζουμε καλά τον παίχτη εδώ και χρόνια. Περιορισμένων δυνατοτήτων από όλες τις απόψεις. Όταν είναι σε φόρμα είναι καλός για τρίτος ψηλός μίας ομάδας. Όταν παίζει όπως τώρα ούτε και γι αυτό. Εγώ τον περίμενα λίγο πιο σκληρό καρύδι αμυντικά πάντως και να είναι ένα καλό σκιάχτρο τουλάχιστον. Το χειρότερο είναι πως παίρνουμε ψηλούς που έχουν πρόβλημα στα τελειώματα και μπορούν να χάσουν ακόμα και έτοιμο καλάθι(πέρα του Ντάνστον που είναι αρκετα έμπειστος σε αυτόν τον τομέα). Πάντως αν όντως είναι να αποδεσμεύσουμε τον Μίρζα για να πάρουμε τον Γιόργκι δηλαδή αλλάζουμε τον αδύναμο κρίκο με άλλον αδύναμο, τότε καλύτερα οι Αγγελόπουλοι να δώσουν τα χρήματα σε κάνα ίδρυμα που τα χουν και ανάγκη.

ps. Θέλω να δω κιάλλο Καββαδά στην Α1 να βγει συμπέρασμα για το αν είχε αναλαμπή ή όντως παρουσιάζει βελτίωση. Αμυντικά στον προηγούμενο αγώνα με Κολοσό(αν δεν κάνω λάθος) φάνηκε πως αμυντικά έχει καλή αντίληψη και από άποψη ενέργειας και δύναμης είναι ωραίος! Τελείωσε και κάνα 2 φάσεις κάτω από το καλάθι όμορφα με προσποιήσεις κλπ και το τελείωσε την κατάλληλη στιγμή.
GK_23
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Feb 9 2014, 08:46 ) *
Πάντως αν όντως είναι να αποδεσμεύσουμε τον Μίρζα για να πάρουμε τον Γιόργκι δηλαδή αλλάζουμε τον αδύναμο κρίκο με άλλον αδύναμο, τότε καλύτερα οι Αγγελόπουλοι να δώσουν τα χρήματα σε κάνα ίδρυμα που τα χουν και ανάγκη.

Σίγουρη αναβάθμιση ο Σερμαντίνι σε σχέση με τον Μπέγκιτς. Δεν συμφωνώ καθόλου στο ότι είναι αδύναμος κρίκος ο Σερμαντίνι. Μάλλον έχουμε ξεχάσει τη σεζόν του Σέρμα με την Καντού το 2011-2012, τουλάχιστον μέσα στους 5 καλύτερους ψηλούς της σεζόν εκείνης ήταν ο Γεωργιανός. Θεωρώ πως ήταν λάθος το ότι έφυγε από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.
benchwarmer
Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι ο Σέρμας είναι καλύτερος του Μπέγκιτς. Όπου έχει βρει χρόνο, έχει κάνει παπάδες (με βάση τους αριθμούς πάντα, το ότι έχει και κάποιες αδυναμίες που δεν φαίνονται στους αριθμούς είναι σαφές κι αυτό βέβαια). Όμως το ποσό που (λέγεται ότι) ζήτησε το καλοκαίρι ήταν υπερβολικό, και καλώς δεν κρατήθηκε. Το πρόβλημα δεν ειναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι δώσαμε ακριβώς τα ίδια λεφτά στον Μπέγκιτς.

Όσο για τον Καββαδά, του χρόνου θα πρέπει να θεωρείται 3ος σέντερ και σίγουρος στην 12άδα. Αν είναι να γίνει ο νέος Γλυνιαδάκης (επαγγελματίας "4ος σέντερ"), τότε μπορούσαμε να φέρουμε και τον ορίτζιναλ. Προυπόθεση φυσικά για αυτό θα είναι και να φέρουμε έναν πραγματικα 1ο σέντερ (με τον Ντάνστον δεύτερο), και όχι ημίμετρα.

GK_23
QUOTE(benchwarmer @ Feb 9 2014, 09:26 ) *
Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι ο Σέρμας είναι καλύτερος του Μπέγκιτς. Όπου έχει βρει χρόνο, έχει κάνει παπάδες (με βάση τους αριθμούς πάντα, το ότι έχει και κάποιες αδυναμίες που δεν φαίνονται στους αριθμούς είναι σαφές κι αυτό βέβαια). Όμως το ποσό που (λέγεται ότι) ζήτησε το καλοκαίρι ήταν υπερβολικό, και καλώς δεν κρατήθηκε. Το πρόβλημα δεν ειναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι δώσαμε ακριβώς τα ίδια λεφτά στον Μπέγκιτς.

Παραπάνω δώσαμε bench στον Μπέγκιτς. Γύρω στα 150 χιλιάρικά παραπάνω. Τα λεφτά στον Σέρμα δεν δόθηκαν γιατί ο Μπαρτζώκας τον ήθελε για 3ο σέντερ, φυσιολογικά λοιπόν δεν χαλάς τόσα χρήματα για 3ο σέντερ. Εγώ νομίζω πως ο Σέρμα άξιζε να μείνει ως starter με ένα πόσο γύρω στα 400 χιλιάρικα το χρόνο. Σίγουρα έχει αδυναμίες αλλά είναι 24-25 χρονών και θεωρώ πως δεν έχει εξαντλήσει ακόμα το potential του.
benchwarmer
QUOTE(GK_23 @ Feb 9 2014, 10:46 ) *
Παραπάνω δώσαμε bench στον Μπέγκιτς. Γύρω στα 150 χιλιάρικά παραπάνω. Τα λεφτά στον Σέρμα δεν δόθηκαν γιατί ο Μπαρτζώκας τον ήθελε για 3ο σέντερ, φυσιολογικά λοιπόν δεν χαλάς τόσα χρήματα για 3ο σέντερ. Εγώ νομίζω πως ο Σέρμα άξιζε να μείνει ως starter με ένα πόσο γύρω στα 400 χιλιάρικα το χρόνο. Σίγουρα έχει αδυναμίες αλλά είναι 24-25 χρονών και θεωρώ πως δεν έχει εξαντλήσει ακόμα το potential του.

Εγώ έχω ακούσει ότι είχε ζητήσει 700. Τεσπα, με δημοσιεύματα κλπ δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος.
rakos
500 χιλ δολλαρια ηταν η τελευταια προταση που ειχε γινει στο Σερμα το καλοκαιρι συμφωνα με το Βαρλα
qspock
QUOTE(North_gato @ Feb 5 2014, 15:16 ) *
Βλαβη στον επιγονατειο τενοντα και το πιο σοβαρο, βλαβη του χονδρου.
Δηλαδη, εχει τριμματα του χονδρου στο γονατο, και αυτα ειναι ενοχλητικα και επωδυνα.
Με τη χειρουργικη επεμβαση του εγινε ολικος καθαρισμος χονδρου και ενισχυση με βλαστοκυτταρα. αν το τελευταιο πετυχει θα γινει ουσιαστικα μια μικρη αναπλαση και θα λυσει οριστικα το προβλημα του, εξ ου και ο μεγαλος χρονος αποθεραπειας.

Εδώ στο Ελλαδα μεχρι προσφατα, ο χονδρος της επιγονατίδας και η αναπλαση του ειχε πολύ χαμηλα ποσοστα επιτυχιας με τις υπάρχουσες ιατρικες επεμβάσεις. Αλλα νομιζω δεν γινότανε αναπλαση με βλαστοκυταρα αλλα με κατι αλλα υλικα, δε ξερω καν αν σημερα εφαρμόζεται εδώ αυτο. Επισης η επιδιορθωση του τενοντα (αν πραγματι ο τενοντας εχει ζημια) δεν είναι ευκολη. Ξερει κανεις αν εχει γινει αρθροσκοπικα η επεμβαση στον Λο, η ανοιχτη? Γενικα η επιγονατιδα είναι το δυσκολοτερο σημειο του γονατου, με μακρυχρονια αποκατασταση και με τα χαμηλοτερα ποσοστα επιτυχιας από οποιαδήποτε άλλη κακωση...

Το πιθανοτερο είναι η λυση του συμβολαιου, κατι που αν διαρρέει πως θελει και ο αθλητης, είναι για γελια ετσι?
Και μετα βλέπουμε...

ΥΓ: Αυτό με το Σερμαντινι είναι ή παραπλανητικη ειδηση ή τελειως αβασιμη πληροφοριση. Δεν στεκει με βασει τη λογικη. Ο Ολυμπιακος αν μη τι άλλο εχει 4 (!!!) σεντερ αυτή τη στιγμη. Το να αποκτησει κι αλλον δεν στεκει. Το να αλλαξει τον Μπεκιτς δεν στεκει γιατι τωρα αρχισε να παιζει κατι αυτος. Το να πληρωσει κι αλλα για να παρει έναν παιχτη που μπορει και να μη χωραει στο ροτεισον (εδώ περσυ δε χωρουσε καλα καλα που δεν υπηρχαν σεντερ) παλι δε στεκει...
Εγω το απορρίπτω ως ετελειως παραλογο.
rankin
"Να στείλουμε τον Μπεγκιτς και να πάρουμε τον Σερμαντίνι.... "
Τι να πω;;

ακόμα και να γίνει κάτι τέτοιο, δεν βλέπω και μεγάλη ουσία

Δεν διαφωνώ πως ο Σερμαντίνι ήταν σίγουρα καλύτερος στον Ολυμπιακό (οσο έπαιξε) απο τον Μπεγκιτς, αλλά δεν ηταν και πάλι τίποτα σπουδαίο και αξιομνημόνευτο. Το μόνο που θυμάμαι απο αυτόν ηταν στον τελικό τη φάση που παίρνει δυο απανωτά επιθετικά και κερδίζει καλάθι και φάουλ..

Κίνηση ανευ ιδιαίτερης ουσίας η συγκεκριμένη, αν γίνει...
Weekendman
Αν ήμουν Σερμαντίνι πάντως θα με βόλευε να παιχτεί πόκερ με το όνομα του Ολυμπιακού να αναφέρεται, ώστε να τσιμπήσουν άλλες ομάδες που έχουν ανάγκη από σέντερ όπως η Φενερμπαξέ ,και να αποκομίσω κάνα ευρώ παραπάνω…
Reggie Miller #31
QUOTE(redleg7 @ Feb 9 2014, 15:21 ) *

Το έχω δηλώσει και στο θέμα της Εθνικής ομάδας.ήμουν από την αρχή κατά της wild cardκαι ειδικά έτσι όπως ήρθε τελικά.Τόσες χώρες δήλωσαν ότι δε θα συμμετέχουν καθώς θεωρούν ανήθικο αυτόν τον πλειστηριασμό,εκτός από την Ελλαδάρα,που όπως είπε ο Βασιλακόπουλος μας διάλεξαν λόγω της παράδοσης που έχουμε,χωρίς να μας εξηγεί γιατί οι ψαράδες της Φινλανδίας πλήρωσαν λιγότερα.
Θεωρώ ότι είναι μια ευκαιρία για προσωπική προβολή του ίδιου,ο οποίος συνεχίζει και δρα ατομικά και με στόχο το προσωπικό του συμφέρον.Φυσικά το θέμα πήγε και μαι βόλτα στη Βουλή,εννοείται χωρίς αποτέλεσμα.Ο Βασιλακόπουλος δηλώνει ότι τα λεφτά είναι από χορηγούς και ειδικότερα από την Eurobank,που φαντάζομαι τα λεφτά είναι από ανακεφαλαίωση που έκαναν οι ίδιοι από τις οικονομίες τους και όχι από τις τσέπες του κοσμάκη.
Η άποψη μου είναι ότι αυτή η απόφαση είναι τουλάχιστον απαράδεκτη,ειδικά σε μια εποχή σαν αυτή που διανύουμε.
redleg7
Οι υποψιες για τα χρηματα ηταν πολλες αλλα γιναν ακομα μεγαλυτερες μετα το γεγονος της επιλογης των Φινλανδων με λιγοτερα χρηματα απ αυτα που προσφερε η Ελληνικη Ομοσπονδια και φυσικα με απειρως λιγοτερες περγαμηνες στον χωρο του μπασκετ ειτε απο επιτυχιες Εθνικων Ομαδων ειτε απο διοργανωσεις που εχουμε διοργανωσει με επιτυχια κλπ κλπ

Αντιγραφω κειμενο που εχω βρει στο διαδικτυο και που αξιζει να διαβασει καποιος αν εχει τον χρονο(Αν πρεπει να μεταφερθει καπου ας το κανουν τα παιδια απλα το ποσταρω εδω ορμομενος απ την ανακοινωση των Προεδρων)

Συνεχίζω να έχω τεράστιες απορίες και δεν φαντάζομαι ότι θα λυθούν από τη συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος (όπως μαθαίνω) με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Το θέμα της wild card για πολλούς είναι αγωνιστικό. Για μένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. Το τι θα κάνει ή δεν θα κάνει η εθνική στην Ισπανία είναι κάτι που θα μας απασχολήσει το καλοκαίρι και όχι τώρα. Αυτή τη στιγμή το θέμα είναι ξεκάθαρα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ και ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Πάμε στην ουσία των ζητημάτων αυτών...
1. Διαδικασία και κριτήρια. Συμφωνώ ότι η Ελλάδα πληρούσε τα κριτήρια με βάση μια κατάταξη στην οποία αντέχουμε και κρατάμε την 5η θέση (πριν από 6-7 χρόνια είμαστε 4οι αν θυμάμαι καλά) παρά τις αποτυχίες από το 2010 και εντεύθεν. Ομως ήταν εμφανές ότι τα κριτήρια ήταν δευτερεύουσης σημασίας και στην ουσία δεν έπαιξαν κανένα ρόλο. Οι Φινλανδοί είναι 39οι στην παγκόσμια κατάταξη, δεν υποστηρίζουν τη διοργάνωση με ισχυρό τηλεοπτικό συμβόλαιο όπως ομολογούν και οι ίδιοι στην επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος και θεωρούν ότι έχουν πλεονέκτημα μόνο με το δεδομένο ότι θα πάνε 3000 φίλαθλοι τους στην Ισπανία. Κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί και το καλοκαίρι αλλά ας δεχθούμε ότι όντως έτσι θα γίνει. Συνεπώς, τα κριτήρια όταν παίρνει wild card o 5ος και αμέσως μετά ο 39ος δεν παίζουν ουσιαστικό ρόλο.
2. Donation fee. Το μείζον ζήτημα. Να δεχτώ ότι η διαδικασία ήταν δημόσια και για να μη μιλάμε υποκριτικά: Η τη δέχεσαι και μπαίνεις στον πλειστηριασμό ή βγαίνεις έξω και κάθεσαι σπίτι σου. Δεν θα σταθώ καν στις ανακόλουθες δηλώσεις του Βασιλακόπουλου τον Νοέμβριο και τα όσα είπε τότε (μην τα επαναλαμβάνουμε) αφού γνωρίζοντας τη λογική του είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα να ψάχνει δικαιολογίες τον καιρό που πίστευε ότι δεν θα βρει τα χρήματα. Το θέμα είναι και πάλι απλό. Γιατί εμείς που πληρούσαμε τα κριτήρια δώσαμε 830.000 ευρώ και η Φινλανδία που δεν πληρούσε κανένα κριτήριο έδωσε 500 χιλιάρικα και την παρακαλούσαν κιόλας. Προφανώς, ο άνθρωπος του αρέσει να καυχιέται ότι ελέγχει παρασκηνιακά με τους άψογους χειρισμούς του τη διεθνή μπασκετική σκηνή κάτι δεν μέτρησε καλά ή τον δούλεψαν ψιλό γαζί και τον χρέωσαν 330.000 ευρώ παραπάνω. Ούτε για αυτό πρέπει να δώσει εξηγήσεις;
3. Προέλευση χρημάτων. Να δεχτώ ότι τα χρήματα προέρχονται από την χορηγία της τράπεζας και δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ από την κρατική επιχορήγηση αν και το αμφισβητώ. Δεν έκλεισε κάποια έκτακτη χορηγία για να δώσει τα χρήματα, απλά τα στέρησε από τα λειτουργικά έξοδα της ομοσπονδίας και των ενώσεων και τα έδωσε. Ας μείνουμε σε αυτό και θα το ξαναβρούμε πιο κάτω....
4. Οικονομική ζημιά. Μαθαίνω ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ θα πει ότι θα βγάλει κέρδος από την όλη διαδικασία. Αόριστα φυσικά και όχι με στοιχεία, θα υποστηρίξει κάτι για 2 εκατομμύρια από χορηγίες ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ η ομοσπονδία λόγω της συμμετοχής στο παγκόσμιο. Από όσο θυμάμαι και γνωρίζω πέραν της συμφωνίας με την Eurobank όλα αυτά τα χρόνια (ακόμη και τα καλά οικονομικά χρόνια) η ομοσπονδία δεν έκλεισε καμία άλλη μεγάλη χορηγία. Με στεγνή την αγορά, μειωμένο κατά 65% το ποσό που διατίθεται πλέον στη διαφημιστική δαπάνη και μέσα στο καλοκαίρι να υπάρχει (νωρίτερα μάλιστα) η παρουσία της εθνικής ποδοσφαίρου στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι μεγάλη του επιτυχία να βρει αυτά τα 2 εκατομμύρια. Φαντάζομαι ότι μέσα στους επόμενους μήνες πρέπει να μας ανακοινώνει μπαράζ συμφωνιών με χορηγούς. Αν πάλι εννοεί την ανανέωση της συμφωνίας με τη Eurobank να γράφω ότι η συμφωνία ούτως ή άλλως τρέχει μέχρι το τέλος του 2014. Και στο τέλος του 2014 που πρέπει να ανανεωθεί θα δούμε ποιά ακριβώς θα είναι η κατάσταση στον τραπεζικό κλάδο. Κατάσταση την οποία δεν μπορούν να εκτιμήσουν ούτε κορυφαία στελέχη οικονομικών επιτελείων. Φυσικά το να ανανεώσει μια υπάρχουσα συμφωνία (ακόμη και στα ίδια οικονομικά μεγέθη του 1,7 εκατομμυρίου το χρόνο) δεν αποτελεί επιτυχία. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ! Επίσης ουδέποτε έθεσε η τράπεζα ζήτημα συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις. Αν ίσχυε αυτό γίνεται αντιληπτό ότι θα είχε τεθεί ήδη ζήτημα με την απουσία μας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 αλλά τότε δεν ειπώθηκε λέξη για πιθανή μελλοντική απώλεια της χορηγίας. Επίσης, τα περί εξεύρεσης άλλων χορηγών έρχονται σε αντιδιαστολή με τα όσα προβλέπει η συμφωνία και αποκάλυψε ο ίδιος ο Βασιλακόπουλος τη μέρα της ανανέωσης της το 2006... Σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος η Eurobank είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...Ερμηνεύω λάθος τη λέξη αποκλειστικός;
http://www.basket.gr/press/article.asp?id=2021
Ξεπερνάω επίσης αυτό που δεν έθιξε κανείς: Οτι στις πλάτες της εθνικής ομάδας και του αθλητικού κινήματος παίζουμε ένα παιχνίδι με στυγνούς κανόνες ελεύθερης οικονομίας. Τζογάρω κάτι για να βγάλω κέρδος....Αυτά αφορούν ρομαντικούς του αθλητισμού που τα κατακεραυνώνουν...Οπως έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΟΚ την άνοιξη του 2010 μιλώντας στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΣΚΑ....Για να μην βάζω πάλι λινκ και σας κουράζω διαβάστε τι έλεγε τότε:
Την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού: "Ο αθλητισμός είναι ένας και οφείλει να χρησιμοποιεί το χρήμα σαν μέσον για την επίτευξη των στόχων του. Δυστυχώς τώρα συμβαίνει το αντίθετο και έχουμε την εμπορευματοποίησή του.Ο αθλητισμός στην Ευρώπη αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο τείνει να γίνει ένας χώρος συνάντησης του νεοπλουτισμού και του υποκόσμου".
Την είσοδο του στοιχήματος στον αθλητισμό: "Η είσοδος του στοιχήματος στον αθλητισμό είναι η αρχή της αμφισβήτησής της αξιοπιστίας του. Ο κερδοφόρος ΟΠΑΠ με βάση δημοσιευμένα στοιχεία από τα έσοδά του επιστρέφει στον αθλητισμό μόνο το 7%. Θα έπρεπε το ποσοστό που επιστρέφει στον αθλητισμό να ήταν αρκετά
μεγαλύτερο".

Την οικονομική κρίση: "Η οικονομική κρίση και η αδυναμία πλέον της αγοράς να στηρίξει της "Α.Ε αθλητισμού" έχει αναδείξει σε παγκόσμιο επίπεδο ότι το μοντέλο αυτό έχει αποτύχει. Όπως οι κοινωνίες δεν μπορεί στήνονται με βάση την αγορά, έτσι και η κοινωνία του αθλητισμού δεν μπορεί να στήνεται πάνω σ' αυτήν".
Την βία: "Λέμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, αυτή όμως πέρα απ' όλα τα άλλα ξεκινάει μέσα από τις Α.Ε και τους "οπαδούς των" αλλά και από τα συλλογικά μέσα ενημέρωσης.
Το πώς θα καταφέρουν οι νέοι να προχωρήσουν στη ζωή τους: Εχω καταφέρει στην ζωή μου να ανοίγω το στόμα μου όποτε θέλω, όπου θέλω και να λέω αυτά που θέλω - το ίδιο προτρέπω και όλους τους νέους να επιδιώξουν στην ζωή τους".
Για τα φαινόμενα των τελευταίων ημερών: "Ακόμη και μέσα στο Κοινοβούλιο μιλάμε με όρους αγοράς. Έχετε ακούσει που λένε θα κερδίσουμε το "στοίχημα" ή στο τέλος θα κάνουμε "ταμείο". Τα ακούμε όλα αυτά και δεν αντιδράει κανένας.

Στη ζωή έχει σημασία το που κατευθύνεσαι και όχι το που κοιτάς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Φτάσαμε σε ένα σημείο να στηρίζουμε τα πάντα στην αγορά. Δεν στήνεται κοινωνία ανθρώπινη και αθλητική με όρους αγοράς. Και δεν είναι δυνατόν σε παιχνίδια όπως το All Star Game να διαφημίζεται η Turkish Airline. Αν έχουμε ανάγκη από χρήματα, δεν θα καταλήξουμε στην πορνεία.

Δεν θα βγάλουμε τα παιδιά μας στον δρόμο ή στα πεζοδρόμια επειδή έχουμε ανάγκη από χρήματα, κάπου υπάρχουν και κάποια όρια και αυτά τα όρια είμαστε υποχρεωμένοι να τα τηρούμε".
5. Πόσα κόστισε η wild card αληθινά....Αφού τα οικονομικά της ΕΟΚ δεν ανεβαίνουν στη Διαύγεια όπως έχει υποχρέωση εκ του νόμου να κάνω κάτι πρόχειρους υπολογισμούς. Η εθνική αποκλείσθηκε το καλοκαίρι από το παγκόσμιο. Να πούμε ότι από εκείνη τη στιγμή μέχρι το τέλος της σεζόν μπήκαν στο ταμείο της με βάση τη συμφωνία χορηγίας γύρω στα 700 χιλιάδες ευρώ (έχω ξαναγράψει τις δόσεις, υπάρχουν σε παλαιότερο post) και θα πάρει άλλα 1,7 εκατομμύρια ευρώ το 2014. Το όλο 2,4 από τη χορηγία. Σύμφωνα με δήλωση του κυρίου Αδριανού οι προϋπολογισμοί των αθλητικών ομοσπονδιών θα περικοπούν κατά 50% για το 2014. Η ΕΟΚ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υφυπουργείου Αθλητισμού πήρε το 2013 (αυτά υπάρχουν και στη Διαύγεια δεν είναι μυστικά) 2.960.000 ευρώ πράγμα που σημαίνει ότι του χρόνου θα πάρει 1,5 εκατομμύριο. Συνολικά λοιπόν τα έσοδα της από τη στιγμή που αποκλείσθηκε η εθνική και όχι στο χειρότερο χρονικά δεδομένο (από προχθές που πήραμε την κάρτα) είναι 4 εκατομμύρια ευρώ. Να πούμε ότι έκανε οικονομία από το καλοκαίρι και κρατούσε τα λεφτά της χορηγίας για να τα δώσει στη ΦΙΜΠΑ; Αν και δεν εξάγεται από πουθενά να το δεχτούμε με καλή πίστη. Μένουν 3,2 που θα επισπραχτούν όχι τώρα αλλά μέχρι το τέλος του 2014! Από αυτά αν έρθουν και οι 3 που παίζουν στο ΝΒΑ θα δοθούν σε ασφάλιση άλλα 750.000 ευρώ. Από πέρσι το καλοκαίρι και για 18 μήνες ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ πλην εθνικής ομάδας και Α1 πρέπει να επιβιώσει με 2,5 εκατομμύρια. Γίνεται; Δεν θα το πω εγώ το λέει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΟΚ εδώ και τα έλεγε από τον περασμένο Απρίλιο
http://www.avgi.gr/article/152581/oute-psi...iko-athlitismo-
Δεν θα σταθώ πάλι στη λογική ότι τη μια μέρα μιλάει για το αγνό αθλητικό κίνημα και την άλλη μπαίνει σε ένα ξεκάθαρα επαγγελματικό πλειστηριασμό. Τα είπαμε αυτά.
Τα περί κέρδους από την....επένδυση είναι ένα γνωστό παλιό παραμυθάκι που διακινεί εδώ και πολλά χρόνια ο Βασιλακόπουλος. Μόνο που οι καιροί άλλαξαν και πλέον πρέπει να δίνει επαρκείς εξηγήσεις για όλα και φυσικά με στοιχεία. Σε πρώτη φάση για την ακριβή προέλευση των χρημάτων που δόθηκαν στη ΦΙΜΠΑ (με στοιχεία και αριθμούς) και στη συνέχεια για το οικονομικό κέρδος που θα προκύψει από την επένδυση της wild card προϊόντος του χρόνου.
ΥΓ 1 Θεωρώ επίσης ήσσονος σημασίας το γεγονός ότι στον τελευταίο δημόσιο προϋπολογισμό που κατέθεσε η ομοσπονδία αναφέρεται ως ποσό εσόδων από χορηγίες το 1,2 εκατομμύρια ευρώ ενώ έτρεχε η συμφωνία με τη Eurobank που όπως έγραψα είναι 1,7 σε ετήσια βάση. Γιατί αν όντως μπαίνουν στο ταμείο της ΕΟΚ (με βάση τα δικά της στοιχεία) 1,2 και όχι 1,7 (για οποιονδήποτε λόγο που δεν γνωρίζω) γίνεται αντιληπτό ότι ξοδεύτηκαν στην πραγματικότητα πολύ περισσότερα ποσοστιαία για αυτή τη συμμετοχή.
ΥΓ 2 Δυστυχώς, το όλο θέμα δεν είναι ζήτημα επιβίωσης του ελληνικού μπάσκετ. Αυτό επιβίωσε και το 1988 που μείναμε έξω από τους Ολυμπιακούς και το 1992 με το ναυάγιο σε ένα άλλο προολυμπιακό και με τις διαδοχικές αποτυχίες του 1999 και του 2001 και με την απουσία από το Παγκόσμιο του 2001 και συνέχισε να ζει από το 2010 που δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι. Κάποτε πιστεύαμε ότι η ζωή μας όλη ήταν μια διοργάνωση και το αν θα πάμε καλά. Στο όνομα του.....εθνικού σκοπού ένας άνθρωπος έπαιξε το προσωπικό του στοίχημα, τζόγαρε για τον προσωπικό του εγωισμό και φυσικά από μένα τουλάχιστον κρίνεται και θα κρίνεται πάντοτε υπό αυτό το πρίσμα. Κάτω από το βάρος της (όποιας) κριτικής για την αποτυχία στο Ευρωμπάσκετ ''διόρθωσε'' τα δικά του λάθη με ένα πιθανώς μεγαλύτερο. Μόνο που το καλοκαίρι αν κάτι στραβώσει στην Ισπανία (εννοείται ότι δεν το εύχομαι και δεν θέλω να το σκέφτομαι καν σαν ενδεχόμενο) θα περιμένω να δω ποιός έχει σειρά στις....ευθύνες. Ο ατυχής επόμενος προπονητής; Οι παίκτες; Οι προδότες που δεν θα τους αφήσουν οι μάνατζερ να έρθουν; Σίγουρα πάντως τότε δεν θα μπορεί να πει αυτό που έχει προγραμματίσει για τις επόμενες μέρες. Οτι όσοι του ασκουν κριτική έχουν ως κίνητρο προσωπική εμπάθεια και κατευθύνονται από σκοτεινά παράκεντρα που επιθυμούν την αποσταθεροποίηση του.
ΥΓ 3 Υπάρχει μπάσκετ και χωρίς ένα 75χρονο παράγοντας που παλινωδεί μήνα με το μήνα, μέρα με τη μέρα βασισμένος στο δόγμα ότι στην Ελλάδα ξεχνάμε γρήγορα....Και όσο απαγορεύει να αναδειχθούν οι όποιες υγιείς δυνάμεις έχουν απομείνει στον χώρο οι αποτυχίες θα συνεχίσουν να έρχονται και απλά κάθε φορά θα ψάχνουμε για δικαιολογίες.
ΥΓ 4 Οτι ήταν να γράψω το έγραψα. Είμαι ένας από τους λιγοστούς που κάνουν....αντιπολίτευση. Ορισμένοι υποστήριξαν ότι κάνω κριτική για την κριτική. Δεν έγραψα λοιπόν σήμερα τις δικές μου απόψεις αλλά αναπαρήγαγα λόγια του ίδιου του προέδρου της ΕΟΚ και όσα στοιχεία είχα στη διάθεση μου. Δεν θα απαντήσω σε κανένα σχόλιο σας (φυσικά οι απόψεις εδώ συνεχίζουν να είναι ελεύθερες είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν με τα όσα γράφω και δεν έχουν moderation όπως στο....ελεύθερο internet). Και δεν θα σχολιάσω τι γράφει ο καθένας δημοσιογράφος δεξιά αριστερά γιατί α. πρώτον δεν τα διαβάζω εκούσια και β. δεν μπαίνω στο τριπάκι της διχαστικής λογικής στον δημοσιογραφικό κόσμο που επίσης εκπορεύεται από ένα συγκεκριμένο άνθρωπο. Οτι ήταν να γράψω το έγραψα με στοιχεία και όχι με αοριστίες. Σειρά του ανθρώπου που έχει την εξουσία του μπάσκετ στα χέρια του να δώσει απαντήσεις επίσης με στοιχεία και όχι με αοριστίες.
louie
επειδη το ιδιο ζητημα υπαρχει και σε τοπικ του ολυμπιακου και στις εθνικης βαζω το σχολιο μου απο το αλλο τοπικ κι εδω

QUOTE (louie @ Feb 9 2014, 16:07 ) *
μου θυμιζει την ανακοινωση μας περσι που ζητουσαμε αντιντοπινγκ κοντρολ στους τελικους με αφορμη δημοσιευματα για να μην αιωρουνται σκιες πανω απο το ελληνικο μπασκετ!!! τις ιδιες φρασεις καρμπον.

παντως δεν ξερω τι δημοσιευματα ειναι αυτα αλλα αν οντως οπως υπονοειται τα εδωσε ο τρακης τοτε πραγματικα κι εμενα αυτο με ενοχλει. να τα δωσει στον παναθηναικο που τα χρειαζεται και ειναι και η ομαδα του. στην εθνικη δεν εχει κανενα λογο και οπως ειχα αναλυσει και πιο πριν δεν επρεπε να δωθουν γιατι δεν επρεπε να δωσουμε σαν ελλαδα λαδωμα για να συμμετεχουμε εφοσον αγωνιστικα δεν τα αξιζαμε.

η λογικη παντως της ολης υποθεσης ειναι κατι παραπανω απο αστεια. οτι δηλαδη ο γιαννακοπουλος ηθελε με καποιο τροπο να εξαγορασει την ευνοια της εοκ και τον βασιλακοπουλο αλλα ο βασιλακοπουλος ειπε "δεν θελω λεφτα για μενα, δωστα στην εθνικη" απο την αγνη του αγαπη για την εθνικη. εγω ειχα ακουσει απο τους αγγελοπουλους οτι ο γιαννακοπουλος ειχε χρονια τωρα την ευνοια της εοκ, αυτο τι ηταν δωρακι για να αναζωπηρωσει το παθος μεταξυ τους;

και φευγουμε απο αυτο, παμε στα πιο σοβαρα. επισημα κυκλοφορει οτι η eurobank εκανε αυτη την εξτρα χορηγια για το τουρνουα. αν δεν την εκανε η eurobank λοιπον πως αφηνει να κυκλοφοραει αυτο το σεναριο;; και μην πειτε το απλοικο "και τι την πειραζει την eurobank να φαινεται χορηγος;" μιλαμε για 850.000 ευρω που πρεπει να αναφερθουν στον ισολογισμο και να δικαιολογηθουν στους μετοχους εκ των οποιων ειναι και το ταμειο χρηματοπιστωτικης σταθεροτητας(διευκρινηση ειναι η δουλεια μου γι αυτο τα ξερω αυτα).

δηλαδη σας ακουγεται λογικο ο τρακης, η ομοσπονδια και η eurobank(!!!) να μπηκαν σε αυτη τη διαδικασια ουτως ωστε με αυτον τον τροπο να εξασφαλισει μια ευνοια την οποια θα μπορουσε να την εξαγορασει με τροπους οι οποιοι δεν θα ειχαν τοσο μεγαλη προβολη οσο η wild card και μια ευνοια την οποια ο ολυμπιακος εχει κανει σημαια τοσα χρονια οτι την ειχαμε ηδη;;;

εμενα μου ακουγεται επιστημονικη φαντασια η ολη υποθεση η οποια ετσι κι αλλιως δημιουργει ανωδυνα κλιμα που πολλοι που δεν θα το καλοσκεφτουν θα το πιστεψουν πολυ απλα

redleg7
Oι ποντοι της ομαδας μας

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Σπανούλης 14 (3τριπ, 4ασ), Λοτζέσκι 11 (4ασ), Κόλινς 12 (1τριπ, 6ριμπ), Πρίντεζης, Μπέγκιτς 6, Πέτγουεϊ 5 (1), Ντάνστον 13 (2κλεψ), Μάντζαρης 9 (1τριπ, 2ασ, 2κλεψ), Σλούκας 3 (6ασ,1κοψ), Περπέρογλου 10 (2τριπ, 4ριμπ, 2ασ,2κλεψ), Καββαδάς 1, Μουν 13 (3τριπ, 2κλεψ), Σίμονς 6, Κατσίβελης 3 (1τριπ, 4ασ, 3κλεψ), Αγραβάνης 4 (4ριμπ).
redleg7
http://www.sport-fm.gr/article/sto-nosokom...pridezis/749901

Καιρο ειχαμε...Ελπιζω να φανει παλικαρι ο Γιωργαρος!
manj13
QUOTE(redleg7 @ Feb 11 2014, 21:20 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/sto-nosokom...pridezis/749901

Καιρο ειχαμε...Ελπιζω να φανει παλικαρι ο Γιωργαρος!

Σε προλαβα για κακο.. sad.gif Το βαλα στο Ολυμπιακος-Εφες....Ρε συ redleg δεν εχεις κι εσυ μια απορια ξεχωρα απο τα ''χοντρα'' των τραυματισμων...Αυτο το ιατρικο τιμ του Ολυμπιακου και τωρα και παλιοτερα σαν ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ τους τραυματισμους και τις ασθενειες ΑΝΤΙ να τις ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ....Τι στην ευχη???? blink.gif
yorgos
Έλα παιδιά η μισή Αθήνα με αυτόν τον κωλοπυρετό είναι, κι εγώ μαζί. Δηλαδή άμα η κοπέλα του Γιώργου τον κόλλησε, τι να κάνει το τιμ, να πεταχτεί σαν τον Τσάκωνα μέσα από κανά σκουπιδοτενεκέ και να τους πει "επ, γιατί φιλιέστε;". Εδώ ο Μπέρι είχε πάθει ηπατήτιδα...
manj13
QUOTE(yorgos @ Feb 11 2014, 22:18 ) *
Έλα παιδιά η μισή Αθήνα με αυτόν τον κωλοπυρετό είναι, κι εγώ μαζί. Δηλαδή άμα η κοπέλα του Γιώργου τον κόλλησε, τι να κάνει το τιμ, να πεταχτεί σαν τον Τσάκωνα μέσα από κανά σκουπιδοτενεκέ και να τους πει "επ, γιατί φιλιέστε;". Εδώ ο Μπέρι είχε πάθει ηπατήτιδα...

META τη Βιβη...ΠΟΙΑ!!!!!!???? smiley.gif 69.gif
redleg7
QUOTE (manj13 @ Feb 11 2014, 21:24 ) *
Σε προλαβα για κακο.. sad.gif Το βαλα στο Ολυμπιακος-Εφες....Ρε συ redleg δεν εχεις κι εσυ μια απορια ξεχωρα απο τα ''χοντρα'' των τραυματισμων...Αυτο το ιατρικο τιμ του Ολυμπιακου και τωρα και παλιοτερα σαν ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ τους τραυματισμους και τις ασθενειες ΑΝΤΙ να τις ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ....Τι στην ευχη???? blink.gif

Αυτη την βδομαδα παντως υπηρξε συναγερμος γιατι ο Πριντεζης ειναι μερες με ιωση (δεν επαιξε χτες στο φιλικο)και δυστυχως σημερα χειροτερεψε.Παντως οπως λεει και ο Γιωργος ο μισος κοσμακις ειναι στο κρεβατι με αντι πυρετικα.
manj13
Νεοτερα επι του θεματος...ΑΝ ισχυει ειναι μπελαλιδικο ''ντραβαλο''....

http://www.ebasket.gr/2014/02/%ce%ac%cf%83...ac%cf%84%ce%b1/
sacarame
Τα ποστ μεταφέρθηκαν ΟΛΑ στο τόπικ Αγγελοπουλοι

redleg7
Με σερι 8-0 στο τελευταιο λεπτο και καρφωμα του Μουν στην εκπνοη κερδισαμε το ματς!
Εις αναμονη των στατιστικων.
Weekendman
Πάλι καλά που ο Ντάνστον έμεινε υγιής ο άνθρωπος ,γιατί πλησιάζει και το ματς με τους ειδικούς τριφυλλοφόρους των βουντού...
Quincy
Πλήρεις με Παναθηναικό;; Φτου φτου σκόρα smiley.gif
TakeshyKurosawa
Έχουμε 3 μέρες προπόνησης. Προλαβαίνουν να τραυματιστούν, να πάθουν καμιά πνευμονία, καμιά ποιώδη αμυγδαλίτιδα κλπ κλπ. sleep.gif.
D-Wade
QUOTE(Quincy @ Feb 16 2014, 21:05 ) *
Πλήρεις με Παναθηναικό;; Φτου φτου σκόρα smiley.gif

Σε αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι δεν έχουμε πια τον Λο . . .
Quincy
QUOTE(D-Wade @ Feb 16 2014, 20:19 ) *
Σε αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι δεν έχουμε πια τον Λο . . .

Το σκέφτηκα αυτό, αλλά έχουμε συνηθίσει αρκετά την απουσία του και δεν μας πληγωνει τοσο
TakeshyKurosawa
Ωραίος ο Μουν πάντως! Μου αρέσει το στυλάκι που παίζει. Βγάζει μία σιγουριά και αυτοπεποιήθηση. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει γενικά και στη euroleague και στα playoffs του Πρωταθλήματος. Ο Σπανούλης δεν βλεπόταν σήμερα. Ελπίζω να το κάνει για γούρι. Δεύτερο ματς να μην βλέπεται θα πάει πολύ! biggrin.gif
Ilias7
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν υπήρχε και μεγάλη διάθεση για το παιχνίδι και ήταν εμφανή η έλλειψη ενεργείας από την ομάδα.Στο μυαλό τους ήταν προφανώς στο παιχνίδι της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ και είναι και λογικό εδώ που τα λέμε...

Ο Κολλινς βοηθάει όλο και περισσότερο σε άμυνα και επίθεση..Σιγά σιγά δένει με την ομάδα.Βέβαια θέλει βελτίωση γιατί έκανε κανα 2-3 λάθος επιλογές προς το τέλος που ίσως κόστιζαν.Αλλά σε γενικές γραμμές ήταν θετικός θα έλεγα..

Ο Μουν είναι σταθερά θετικός στην απόδοση του.3/4 τρίποντα σήμερα και το ένα από αυτά σε καθοριστικό σημείο.Δεν εκβιάζει προσπάθειες και στην άμυνα είναι θετικός..

Ο Σίμονς όταν δεν παίζει καλά είναι καταστροφικός για την ομάδα..Ελπίζω να βρει πάλι ρυθμό και να βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια.
frenchman7
QUOTE(Ilias7 @ Feb 16 2014, 21:31 ) *
Ο Κολλινς βοηθάει όλο και περισσότερο σε άμυνα και επίθεση..Σιγά σιγά δένει με την ομάδα.Βέβαια θέλει βελτίωση γιατί έκανε κανα 2-3 λάθος επιλογές προς το τέλος που ίσως κόστιζαν.Αλλά σε γενικές γραμμές ήταν θετικός θα έλεγα..

Γενικά συμφωνώ, ειδικά στην άμυνα προσθέτει μια σκληράδα που λείπει από την ομάδα. Αλλά καλό θα είναι να αρχίσει
να ελαττώνει αυτές τις τρελές μπούκες, γιατί κουτουλάει σαν πολιορκητικός κριός πάνω στον αντίπαλο και δεν μπορεί
να τελειώσει τις φάσεις.
Ilias7
QUOTE(frenchman7 @ Feb 16 2014, 21:42 ) *
Γενικά συμφωνώ, ειδικά στην άμυνα προσθέτει μια σκληράδα που λείπει από την ομάδα. Αλλά καλό θα είναι να αρχίσει
να ελαττώνει αυτές τις τρελές μπούκες, γιατί κουτουλάει σαν πολιορκητικός κριός πάνω στον αντίπαλο και δεν μπορεί
να τελειώσει τις φάσεις.

Συμφωνώ..Αυτό θα πρέπει να το τονίσει το προπονητικό τιμ.Εκτός και βλέπουν κάτι διαφορετικό στις προπονήσεις και περιμένουν κάτι καλύτερο από αυτόν στον αγώνα.Δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του πάντως και αυτό είναι σημαντικό..Χρόνο παίρνει αρκετό από τον Μπαρτζώκα πάντως που δείχνει να τον πιστεύει..
redleg7
Ο Μουν(που συνεχιζει να ειναι πολυ καλος) εχει εξαιρετικα ποσοστα στα 4 αυτα ματς.85% στα διποντα και 50%στα τριποντα.
Μπορει καποιος να δωσει ποσο επαιξαν αποψε αναλυτικα?Αν υπαρχει καποιο πινακακι.
frenchman7
QUOTE(redleg7 @ Feb 16 2014, 23:34 ) *
Ο Μουν(που συνεχιζει να ειναι πολυ καλος) εχει εξαιρετικα ποσοστα στα 4 αυτα ματς.85% στα διποντα και 50%στα τριποντα.
Μπορει καποιος να δωσει ποσο επαιξαν αποψε αναλυτικα?Αν υπαρχει καποιο πινακακι.

Βασικά ο Μαρτζώκας χώρισε την ομάδα σε 2 γκρουπ και τα έβαζε εναλλάξ.
Το πρώτο γκρουπ (Μάντζαρης-Σπανούλης-Λοτζέσκι-Πρι-Ντανστον) έπαιξε 1ο - 3ο
Το δεύτερο γκρουπ (Κολλινς-Σλούκας-Περπε-Μουν-Σιμονς&Καβαδας) έπαιξε 2ο - 4ο
redleg7
Μια χαρα οποτε παλι μοιραστηκε αψογα ο χρονος και δεν παιξανε πανω απο 20 λεπτα ο καθενας τους.
Μου αρεσε που δεν επιστρατευσε ακομα και οταν βρεθηκαμε πισω τον αρχηγο ο Μπαρτζωκας για να μοιρασει σωστα τους χρονους.
Ο Εσακε παντως κατα τ αλλα εκανε αναβαθμιση στο σαιτ του και ακομα τα στατιστικα δεν τα εχει περασει αναλυτικα.

Οποιος ειδε το ματς ας πει 1-2 πραγματακια για Κολινς και Μουν.Και αν ο Κολινς εκανε οντως το καλυτερο του παιχνιδι.
rankin
QUOTE(Ilias7 @ Feb 16 2014, 21:49 ) *
Συμφωνώ..Αυτό θα πρέπει να το τονίσει το προπονητικό τιμ.Εκτός και βλέπουν κάτι διαφορετικό στις προπονήσεις και περιμένουν κάτι καλύτερο από αυτόν στον αγώνα.Δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του πάντως και αυτό είναι σημαντικό..Χρόνο παίρνει αρκετό από τον Μπαρτζώκα πάντως που δείχνει να τον πιστεύει..

Όλοι πιστεύουμε στον Μαρντι.. Τώρα που δεν θυμίζει πια Ροντ Χιγκινς η φλόγα της ελπίδας εξακολουθεί και (σιγο)καίει. smiley.gif
spysta
QUOTE(redleg7 @ Feb 17 2014, 08:18 ) *
Οποιος ειδε το ματς ας πει 1-2 πραγματακια για Κολινς και Μουν.Και αν ο Κολινς εκανε οντως το καλυτερο του παιχνιδι.

o Moυν ατομικα ειναι ενα σκαλι πανω απο τα περισσοτερα 3αρο4αρια που αγωνιζονται στην Ευρωπη ..
καλα για τα αθλητικα προσοντα ΔΕΝ το συζητω .. ΜΟΝΟ ο Πετουει ο Γκιστ και ο Σλοτερ συγκρινονται.
ειναι παικτης που παιζει με το ενστικτο !!
το θεμα ειναι να μπει στο τεχνικο κομματι της ομαδας .. αυτο (δυστυχως) χρειαζεται πολυ χρονο

ΑΝ ειχε ερθει τοτε επι Γιαννακη πριν 4χρονια .. τωρα θα ηταν ο ΤΟΠ forward στην Ευρωπη. το υπογραφω αυτο

με ΠΑΟΚ ηταν αρκετα καλος (ειδικα στο επιθετικο κομματι διοτι αμυντικα θελει ακομα πολυ δουλεια τις αλληλοκαλυψεις) με 2 πολυ κρισιμα καλαθια .. τα 2 τελευταια βασικα (τριποντο και καρφωμα)

ο Κολλινς ειναι ενας παικτης που ΔΕΝ κανει για το επιπεδο μας .. αλλα καταθετει την ψυχη του σε καθε ματς.
βγαινει εξω ,παιζει αμυνα,κυνηγαει τον αντιπαλο και προσπαθει να οργανωσει ..
αξιζει ΣΙΓΟΥΡΑ το σεβασμο μας για το γεγονος οτι ΔΕΝ κοροιδευει ΚΑΝΕΝΑΝ (αυτο που μπορει το δινει ο ανθρωπος) και οτι ΚΑΘΕ φορα προσπαθει στο max

το μισο τσαμπουκα του να ειχε ο Σιμμονς .. και θα ηταν ΤΟΠ 5αρι στην Ευρωπη

στο παιχνιδι με ΠΑΟΚ ηταν καλος .. εκανε ορισμενα λαθη σε κρισιμα σημεια αλλα σε γενικες γραμμες ηταν η καλυτερη του εμφανιση με τα ερυθρολευκα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.