QUOTE(Marciulionis @ Jan 16 2009, 04:39 )
Ναι κι εγώ τον λατρεύω τον Όμπραντοβιτς για όσα μας πρόσφερε άλλα όταν βλέπω να έχει χάσει τη προσαρμοστικότητα του, την ευστροφία του (γιατί προ 3ετίας ματς όπως με τη Σιένα θα τα καθάριζε από το πάγκο) άλλα και τον έλεγχο των αποδυτηρίων και ουσιαστικά τα έχει σπάσει με τους παίκτες δε μπορώ να κάνω πως δε βλέπω...
Θέλουμε κορυφή? Κάποιον Ισπανό ή το προπονητή της Σιένα (δική μου προτίμηση)! Γνώμη μου και προφανώς και δική σου!
Το "διαχρονικά" και "το με το σπαθί του τα κέρδισε" που λέω αναφέρονται ακριβώς σε αυτά τα παραδείγματα που εσύ αναφέρεις! Είναι σίγουρα ο πιο πετυχυμένος ευρωπαίος προπονητής άλλα δεν είμαι σίγουρος αν είναι τώρα ο καλύτερος και μπορεί να συνεχίσει να είναι. Και κακά τα ψέμματα άμα στοχεύεις στη κορυφή θες τους καλύτερους και απλά οι άλλοι μένουν πίσω... Είτε παίκτες είτε προπονητές...
Σε γενικες γραμμες δε θα ελεγα οτι διαφωνουμε..
Οτι τονισει κ εγω οτι τα αντανακλαστικα του Ζοτς,εδω κ ενα,εναμιση χρονο,δεν διαθετουν την εγρηγορση του παρελθοντος..δεν ξερω τι να πω..περαν του ελεγχου των αποδυτηριων κ των καποιων ρηξεων σε σχεσεις του με παικτες,θεωρω πως υπαρχουν κ αλλα προβληματα..δεν ξερω τι..απλα το ενστικτο μου, το λεει..
Τωρα...ποιος θα ηταν ο πλεον ικανος για να τον διαδεχθει?
Για τον Πιανιτζιανι της Σιενα,οπως κ για τον Πασκουαλ της Μπαρτσα εχω αναφερθει εδω κ καιρο,οτι μου εχουν κανει εξαιρετικη εντυπωση..Απο ''πρωτοκλασατα'' ονοματα,θα ελεγα τους Μπλατ κ Ιβανοβιτς...(μιας κ ο Εκτορας,ειναι δυσκολη περιπτωση)..
Ομως πιστευω οτι το πιο σωστο,ηθικο,θα ηταν,να την αναλαβει ο Ιτουδης την ομαδα..
Αν δεν απολυοταν ο Ιβανοβιτς περσι απ την Μπαρτσα,δεν θα ξεραμε τον Πασκουαλ..ο Πιανιτζιανι κ αυτος,ηταν πολλα χρονια βοηθος στην Σιενα,εως οτου αναλαβει σαν πρωτος..οπως κ ο Μπλατ..
Κατ'εμε,θα πρεπει να δοθει αυτη η ευκαιρια κ στον Ιτουδη..δεν ξερω ομως,αν η ''Ελληνικη νοοτροπια'',το επιτρεψει κατι τετοιο..
QUOTE(ironman @ Jan 20 2009, 14:11 )
επισης ποιος σοβαρος παικτης θα δεχτει να ρθει για ενα-δυο μηνες και μετα να παιζει μονο ευρωλιγκα;;αμα ειναι να παρουμε καναν μετριο ας μεινουμε μ αυτους που εχουμε
Εχεις δικιο σε αυτο που λες..
Δυσκολα να βρεις πολυ καλο παιχτη αυτη την περιοδο,για συμβολαιο μηνος..
QUOTE(rankin @ Jan 20 2009, 11:24 )
Προσωπικά -όπως έχω ξαναπεί- θα προτιμούσα κάποιο τεσσαρο-πεντάρι αμερικάνο με ποντίκια, μούσια, βρωμερές μασχάλες και κανα-δυο σπασμένα δόντια, διότι η ομάδα μας τείνει να γίνει κολέγιο και ένας σκατόφατσας χρειάζεται επειγόντως.
Αυτος που διαφημιστηκε για τις βρωμερες του μασχαλες ηταν ο Ντροπνιακ...
Τωρα να εχει κ κανα-δυο σπασμενα δοντια?Θα προτιμουσα αυτον που του τα σπασε...
Εχω τονισει κατα καιρους,οτι στις ομαδες χρειαζονται κ aggressive παικτες...οντως ο ΟΣΦΠ,παραειναι ''κολλεγιο''..για να μην πω ''εκκλησια''...
Ετσι οπως τον περιγραφεις,συν τα τατουαζ κ τα λοιπα ''συναφη'',ο 1ος που μου ερχεται στο μυαλο,ειναι ο Κενιον Μαρτιν..ειδικα της εποχης Νετς..
Απο κει κ περα,εχω χιλιοτονισει,οτι ο Μασει θα ηταν ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ..
Ο Ματ Νιλσεν,ειναι καλος παικτης-ρολιστας..παικτες με περιπου παρομοια αγωνιστικα χαρακτηριστικα ειναι κ οι Τζακσον Βρομαν κ Μαικ Ουιλκινσον(εχω το ''κωλληματακι'' μου με τον Μαικ..
)..