Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(rankin @ Jan 20 2009, 18:11 ) *
Η αλήθεια είναι πως ο αφάνας πρέπει να είναι ο μοναδικός πρώην ΝΒΑ-ερ που δεν έχει τατού! Είναι λίγο φλώρος.. Παιχτούρα βέβαια, αλλά τριάρι χωρίς σουτ και αφροαμερικάνος χωρίς τατού, που πάει;;;;
Από την άλλη, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε εκείνο το ανέκδοτο, τον Λόρενς Ρόμπερτς ,που ήταν τίγκα στα τατού!! Προσοχή λοιπόν! Δεν ψάχνουμε μόνο για αλητόφατσα.. Είναι σημαντικό προσόν βέβαια, αλλά θα πρέπει να ξέρει και λίγο μπασκετάκι!

Η ομάδα χρειάζεται τον "Ρόι Τάρπλει - version 2009"! Βρείτε τον εσείς και εγώ θα βάλω τις μπύρες!!! (το πρώτο καφάσι δηλαδή...)

Παιχτης σαν τον Ροι δεν υπαρχει ουτε στο ΝΒΑ πλεον.

QUOTE(kseplenhs @ Jan 20 2009, 18:02 ) *
το συνήθησαμε έτσι...?!...tongue.gif

Ας το ευχαριστηθουμε οσο κρατησει. smiley.gif
rankin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 20 2009, 16:20 ) *
Παιχτης σαν τον Ροι δεν υπαρχει ουτε στο ΝΒΑ πλεον.

ούτε τότε υπήρξε!!! smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(rankin @ Jan 20 2009, 18:26 ) *
ούτε τότε υπήρξε!!! smiley.gif

Ε οχι και δεν υπηρξε.
Σε τελικους ειχε παιξει πριν ερθει στον Αρη.
spysta
κατεμε παντως θα ειναι μεγαλο λαθος αν δεν αποκτηθει ενας παικτης στην περιφερεια .. μονος του ο Γκρηρ το σκοραρισμα ΔΕΝ το βγαζει .. ο Χαλπεριν δεν παιρνει και πολλες προσπαθειες .. και στην τελικη ΔΕΝ γινεται στην πιο δυσκολη περιοδο με τα πολλα σημαντικα παιχνιδια να παιζεις με 1,5 περιφερειακους σκορερ στο ροστερ .. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ παικτης με καλο σουτακι στην περιφερεια .. μαυρος ασπρος κοντος ψηλος .. ο,τι να ναι .Μεχρι την Τριτη προλαβαινεις για μεταγραφη ..

Ο Τσιλι αν κανει τελικα την εγχειρηση .. 1,5 μηνα θα λειψει ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΑ .Βαλε και κανα 2 βδομαδες για να βρει φορμα .. φτασαμε τους 2 μηνες .. επομενως απο τα πλει οφ και αν εχουμε περασει φιναλ 4 θα ξαναδουμε τον αφανα στο παρκε!!Οποτε..

ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
rankin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 20 2009, 16:32 ) *
Ε οχι και δεν υπηρξε.
Σε τελικους ειχε παιξει πριν ερθει στον Αρη.

Δεν το εννοώ αγωνιστικά.. Καταλαβαίνεις πως το εννοώ... στα 27 του τον έκανα πακέτο και τον έστειλαν στην ευχή του θεού.. Υπήρξε κλασσικότατη περίπτωση underachiever.

Αγωνιστικά, ακόμα κατέχει διάφορα ατομικά ρεκόρ για τους Μάβερικς.. Όπως τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ σε μια σεζόν και τα περισσότερα μπλοκ σε έναν αγώνα! Στο ΝΒΑ βέβαια υπάρχουν και σήμερα καλοί παίχτες, αλλά την ποδάρα τους στην ευρώπη δεν θα την πατήσουν πριν πατήσουν πρώτα τα 35, και πάλι, βλέπουμε... Και ο Ρόι επίσης, αν δεν είχε τέτοιο έρωτα με την κοκαΐνη, δεν θα είχε έρθει ποτέ στα μέρη μας..
captain_88
Για τον Τζος είναι οριστικό ??? Το κάθε site γραφει και μια δικιά του εκδοχή..
panagiotisTheDream
Παίδες επειδή στα λόγια μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε, έχει βγει κάποια επίσησμη ανακοίνωση ή ρεπορτάζ για κάποια ενδεχόμενη μεταγγραφή τις επόμενες μέρες;

QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 20 2009, 15:25 ) *
Το σεναριο ειναι απλο.
Ερχεται ο Κιντελ μεχρι τον Μαρτιο, παιζει στο ντερμπι με τους 2ους
βαζει 20 ποντακια χαλαρα και στο τελος του ματς αρχιζει τα μπουνιδια
ξαπλωνει 2-3 και μετα εν μεσω αποθεωσης αποχωρει απο το γηπεδο και την ομαδα.

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
giannis_
Εγω παντως τον Q τον συμπαθουσα μπορει να ηταν οξυθυμος και να εκανε τις γνωστες καταχρησεις αλλα μαρεσε πολυ σαν παιχτης!Ποτε δεν καταλαβα γιατι εφυγε απο τον ολυμπιακο και ηρθαν καποιοι αλλοι!οπως ο πελεκανος για παραδειγμα!(Αν και ο γιαννακης ειναι γνωστο οτι δεν δεχεται τετοιες συμπεριφορες)
Ποιους να ξαπλωνε λυκε τον μαικ και τον πεκο?Και μετα θα εμπαινε στον αγωνα και ο σοφο και θα γινοταν πανηγυρι! 24.gif 24.gif

κατι ασχετο στις μεταγραφες που γινονται τωρα τι ακριβως πρεπει να ισχυει για να δηλωθει ο παιχτης στο ροστερ της ομαδας?
Air Kef
QUOTE(spysta @ Jan 20 2009, 17:46 ) *
κατεμε παντως θα ειναι μεγαλο λαθος αν δεν αποκτηθει ενας παικτης στην περιφερεια .. μονος του ο Γκρηρ το σκοραρισμα ΔΕΝ το βγαζει .. ο Χαλπεριν δεν παιρνει και πολλες προσπαθειες .. και στην τελικη ΔΕΝ γινεται στην πιο δυσκολη περιοδο με τα πολλα σημαντικα παιχνιδια να παιζεις με 1,5 περιφερειακους σκορερ στο ροστερ .. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ παικτης με καλο σουτακι στην περιφερεια .. μαυρος ασπρος κοντος ψηλος .. ο,τι να ναι .Μεχρι την Τριτη προλαβαινεις για μεταγραφη ..

Ο Τσιλι αν κανει τελικα την εγχειρηση .. 1,5 μηνα θα λειψει ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΑ .Βαλε και κανα 2 βδομαδες για να βρει φορμα .. φτασαμε τους 2 μηνες .. επομενως απο τα πλει οφ και αν εχουμε περασει φιναλ 4 θα ξαναδουμε τον αφανα στο παρκε!!Οποτε..

ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Aν χρειάζεται προσθήκη χρειάζεται στους ψηλούς που μας κάνουν πάρτυ ολοι οι αντίπαλοι απο Μαρούσι και πάνω. Μια χαρά ειναι η περιφέρεια μας..
lamar
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 20 2009, 14:11 ) *
ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΝ Q.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ

Παρολο που παντα διαφωνω με τις αποψεις του Λυκου, σε αυτην ειμαι τρελλα και φανατικα υπερ. Με Q πισω στην ομαδα θα γινει της κακομοιρας και θα γουσταρει παλαβα ο κοσμος που τον λατρευει τον τυπο. Αντε Γιαννακη κανε μας να σαλταρουμε απο την χαρα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spysta
Τα ονοματα που παιζουν μεχρι στιγμης ..

@@Ντεχουαν Κολινς -ειναι μια αρκετα αξιολογη επιλογη για το 1,2 .. καλο σουτ πολυ καλα πικ εν ρολ,πολυ καλη πασα και πολυ εμπειρος ..

@@Μιλος Βουγιανιτς -Γνωστος μας .. Καλος παικτης .. φαρμακερο σουτ .. λιγο τρελος ωρες ωρες .. θα δωσει βοηθειες σιγουρα + εχει κοινοτικο διαβατηριο

@@Μπουτσι Θορτον - Παικτουρα μεγαλη .. τα σταζει απο παντου .. ειναι δυνατος .. αλτικος .. παιζει αμυνα .. καλο υψος και εμπειρος .. μπορει να παιξει τοσο στο 2 οσο και στο 3.

@@Μπρεισι Ρατι -Γνωστος κι αυτος .. Καλουτσικος .. κανει διαφορα πραγματα στο παρκε .. κανενα ομως τελεια.Φετος επαιζε και στο 1 στην Μπανταλονα
kotzito
Το basketblog παντως αναφερει οτι ο Ολυμπιακος θα αναζητησει παικτη μεσα σε διαστημα 1 εβδομαδας,και αν δεν εχει βρεθει,δεν θα αποκτηθει καποιος.
ironman
η goalday απ την αλλη λεει οτι θα παρουμε τον μαρμπουρι icon_drunk.gif
Bugger12
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 20 2009, 14:25 ) *
Το σεναριο ειναι απλο.

και στο τελος του ματς αρχιζει τα μπουνιδια
ξαπλωνει 2-3 και μετα εν μεσω αποθεωσης αποχωρει απο το γηπεδο και την ομαδα.

Χαχαχαχαχαχα...
Yeeeeeeaaaaaaaaa...!!!Φίλε είσαι μορφή απλά...

a bullet for your head
QUOTE(Marciulionis @ Jan 16 2009, 04:39 ) *
Ναι κι εγώ τον λατρεύω τον Όμπραντοβιτς για όσα μας πρόσφερε άλλα όταν βλέπω να έχει χάσει τη προσαρμοστικότητα του, την ευστροφία του (γιατί προ 3ετίας ματς όπως με τη Σιένα θα τα καθάριζε από το πάγκο) άλλα και τον έλεγχο των αποδυτηρίων και ουσιαστικά τα έχει σπάσει με τους παίκτες δε μπορώ να κάνω πως δε βλέπω...

Θέλουμε κορυφή? Κάποιον Ισπανό ή το προπονητή της Σιένα (δική μου προτίμηση)! Γνώμη μου και προφανώς και δική σου!

Το "διαχρονικά" και "το με το σπαθί του τα κέρδισε" που λέω αναφέρονται ακριβώς σε αυτά τα παραδείγματα που εσύ αναφέρεις! Είναι σίγουρα ο πιο πετυχυμένος ευρωπαίος προπονητής άλλα δεν είμαι σίγουρος αν είναι τώρα ο καλύτερος και μπορεί να συνεχίσει να είναι. Και κακά τα ψέμματα άμα στοχεύεις στη κορυφή θες τους καλύτερους και απλά οι άλλοι μένουν πίσω... Είτε παίκτες είτε προπονητές...

Σε γενικες γραμμες δε θα ελεγα οτι διαφωνουμε..
Οτι τονισει κ εγω οτι τα αντανακλαστικα του Ζοτς,εδω κ ενα,εναμιση χρονο,δεν διαθετουν την εγρηγορση του παρελθοντος..δεν ξερω τι να πω..περαν του ελεγχου των αποδυτηριων κ των καποιων ρηξεων σε σχεσεις του με παικτες,θεωρω πως υπαρχουν κ αλλα προβληματα..δεν ξερω τι..απλα το ενστικτο μου, το λεει..
Τωρα...ποιος θα ηταν ο πλεον ικανος για να τον διαδεχθει?
Για τον Πιανιτζιανι της Σιενα,οπως κ για τον Πασκουαλ της Μπαρτσα εχω αναφερθει εδω κ καιρο,οτι μου εχουν κανει εξαιρετικη εντυπωση..Απο ''πρωτοκλασατα'' ονοματα,θα ελεγα τους Μπλατ κ Ιβανοβιτς...(μιας κ ο Εκτορας,ειναι δυσκολη περιπτωση)..
Ομως πιστευω οτι το πιο σωστο,ηθικο,θα ηταν,να την αναλαβει ο Ιτουδης την ομαδα..
Αν δεν απολυοταν ο Ιβανοβιτς περσι απ την Μπαρτσα,δεν θα ξεραμε τον Πασκουαλ..ο Πιανιτζιανι κ αυτος,ηταν πολλα χρονια βοηθος στην Σιενα,εως οτου αναλαβει σαν πρωτος..οπως κ ο Μπλατ..
Κατ'εμε,θα πρεπει να δοθει αυτη η ευκαιρια κ στον Ιτουδη..δεν ξερω ομως,αν η ''Ελληνικη νοοτροπια'',το επιτρεψει κατι τετοιο..

QUOTE(ironman @ Jan 20 2009, 14:11 ) *
επισης ποιος σοβαρος παικτης θα δεχτει να ρθει για ενα-δυο μηνες και μετα να παιζει μονο ευρωλιγκα;;αμα ειναι να παρουμε καναν μετριο ας μεινουμε μ αυτους που εχουμε

Εχεις δικιο σε αυτο που λες..
Δυσκολα να βρεις πολυ καλο παιχτη αυτη την περιοδο,για συμβολαιο μηνος..

QUOTE(rankin @ Jan 20 2009, 11:24 ) *
Προσωπικά -όπως έχω ξαναπεί- θα προτιμούσα κάποιο τεσσαρο-πεντάρι αμερικάνο με ποντίκια, μούσια, βρωμερές μασχάλες και κανα-δυο σπασμένα δόντια, διότι η ομάδα μας τείνει να γίνει κολέγιο και ένας σκατόφατσας χρειάζεται επειγόντως.

Αυτος που διαφημιστηκε για τις βρωμερες του μασχαλες ηταν ο Ντροπνιακ...
Τωρα να εχει κ κανα-δυο σπασμενα δοντια?Θα προτιμουσα αυτον που του τα σπασε... smiley.gif
Εχω τονισει κατα καιρους,οτι στις ομαδες χρειαζονται κ aggressive παικτες...οντως ο ΟΣΦΠ,παραειναι ''κολλεγιο''..για να μην πω ''εκκλησια''...
Ετσι οπως τον περιγραφεις,συν τα τατουαζ κ τα λοιπα ''συναφη'',ο 1ος που μου ερχεται στο μυαλο,ειναι ο Κενιον Μαρτιν..ειδικα της εποχης Νετς..
Απο κει κ περα,εχω χιλιοτονισει,οτι ο Μασει θα ηταν ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ..
Ο Ματ Νιλσεν,ειναι καλος παικτης-ρολιστας..παικτες με περιπου παρομοια αγωνιστικα χαρακτηριστικα ειναι κ οι Τζακσον Βρομαν κ Μαικ Ουιλκινσον(εχω το ''κωλληματακι'' μου με τον Μαικ.. rolleyes.gif )..
captain_88
Έχει να πέσει τρελό γέλιο μέχρι την Τρίτη πάντως.. Θα ακουστεί απο Μαρμπουρι και Κομπε μέχρι Γουντς και Μάρκο Πόποβιτς!! Αλλά το νεο 3αρι λέγεται Mike Pelekan
Anaz
Από την άλλη, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε εκείνο το ανέκδοτο, τον Λόρενς Ρόμπερτς ,που ήταν τίγκα στα τατού!! Προσοχή λοιπόν! Δεν ψάχνουμε μόνο για αλητόφατσα.. Είναι σημαντικό προσόν βέβαια, αλλά θα πρέπει να ξέρει και λίγο μπασκετάκι!
Μην το γελας, γιατι κι εγω προχτες τον θυμηθηκα..Tελικα αυτον δεν προλαβαμε να τον δουμε. Στο Ουλεμπ φετος δεν τα παει ασχημα. Και δειχνει να εχει τα στοιχεια που χρειαζομαστε.. Οποτε, μηπως να το ξανασκεφτουμε...?? blink.gif rolleyes.gif

Συμφωνω οτι δεν χρειαζομαστε τοσο προσθηκη στην περιφερεια, και δη πλευμεκερ που συζηταται, αλλα περισσοτερο στην φροντ λαιν.
Ο Λορεν Γουντς ειναι πολυ καλος ψηλος, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που χρειαζομαστε. Προτιμω εναν πιο ευελικτο, αθλητικο παιχτη. Ενα ΤΕΣΣΑΡΙ περισσοτερο θελουμε, τυπου Μασευ. Αυτο εχει αναγκη αγωνιστικα η ομαδα περισσοτερο απ'οτιδηποτε για πολλους λογους, αφου ο Ερτσεγκ αποδειχτηκε πολυ soft και unathletic.

Η καλυτερη περιπτωση απ'την κοινοτικη αγορα αυτη τη στιγμη, οπως ειπα, μου φαινεται ο Γιανκουνας! Η Ζαλγκιρις αποκλειστηκε, και εχει και οικονομικα προβληματα απ'οτι ακουω. Μαλιστα ειναι παιχτης με potential που αμα σου βγει μπορεις και να τον κρατησεις! Επισης αυτος ο Κοφι θα μπορουσε ισως να δωσει λυσεις αμυντικα που εχουμε αναγκη.
Απο την Αμερικανικη αγορα τωρα, νομιζω ολο και κατι θα βρεις..Εγω προτεινα Μπαστον που παιζει ελαχιστα στο ΝΒΑ..ειναι εμπειρος, θα προσαρμοστει γρηγορα, και ταιριαζει απολυτα στο αγωνιστικο προφιλ του παιχτη που θελουμε!Αν τον κρατανε ακομα καλα τα ποδια του,.
j-kidd13
Για τον Μάρμπουρι κάτι είπε και ο Κοτζιάς....Πολλά λεφτά....
lakersdynasty
http://slamonline.com/online/blogs/the-lin...l-tear-surgery/

While initial reports projected Josh would miss between 6-8 weeks, Josh and his medical team think the time frame could be shorter: “The doctor said he thinks we can push the envelope on the recovery and I could be back in 3-4 weeks. He actually wants me to walk a mile tomorrow to start trying to get better.”
Anaz
Μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα για τον Τσιλι, γιατι τον χρειαζομαστε οπωσδηποτε στα δυσκολα ματς που επονται.

QUOTE(j-kidd13 @ Jan 21 2009, 02:57 ) *
Για τον Μάρμπουρι κάτι είπε και ο Κοτζιάς....Πολλά λεφτά..

Δεν παιζουν αυτα.. Βλακειες των δημοσιογραφων που μυριστηκαν μεταγραφολογια και αρχισαν να κατεβαζουν τρελα σεναρια απο το κεφαλι τους για να πουλησουν εις βαρος της καψας του κοσμου.

Κατ'εμε αν γινει μεταγγραφη, πρεπει να ειναι ενας Αμερικανος 4αρι με συγκεκριμενα στοιχεια, που λειπει αυτη τη στιγμη απο το ροστερ, ΑΝ βρεθει. Ο οποιος οταν με το καλο γυρισει ο Τσιλι, θα μεταφερθει στην Ευρωλίγκα. Οτιδηποτε αλλο κατ'εμε ειναι απο περιττο εως λαθος. Δεν ειναι παιχνιδι manager..
kotzito
Για Μαρμπουρι ειναι απιθανο να ισχυει το σεναριο.Εχουν λεφτα οι Αγγελοπουλοι,αλλα δεν νομιζω να δωσουν ποσα εκατομμυρια για εναν παικτη ο οποιος θα παιξει λιγο καιρο η και να ερθει μπορει να ταραξει τις ισσοροποιες στην ομαδα(σχετικα με τον χρονο συμμετοχης,γιατι εξωγηπεδικα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλος χαρακτηρας).Και συν τοις αλλοις σιγα μην δεχτει να ερθει στην Ευρωπη,αφου ενδιαφερονται γι' αυτον ομαδες οπως οι Σελτικς και οι Σανς που εχει ακουστει.Φαινεται οτι η μεταγραφη του Τζος ταρακουνησε για τα καλα τα νερα και εκει στην Αμερικη πιστευουν οτι οι Αγγελοπουλοι ειναι Αραβες με ενα καρο λεφτα και διαθεση να φερουν το μισο ΝΒΑ εδω. tongue.gif
rankin
Ο δικός μου προβληματισμός σχετικά με την εγκυρότητα της πληροφορίας που αφορά τον Μάρμπουρι δεν έχει να κάνει ούτε με το οικονομικό σκέλος, ούτε με το κατά πόσο είναι πιθανό να ολοκληρωθεί μια τέτοια κίνηση..

Ο προβληματισμός μου είναι καθαρά αγωνιστικός. Ο Στεφανάκος είναι σουινγκμαν που προφανώς, αν αποκτηθεί, θα απαιτεί να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και μάλιστα σε νευραλγικές θέσεις της ομάδας.. Η απόκτηση αυτού του παίχτη, με δεδομένο το αγωνιστικό του προφίλ, που απαιτεί να κρατά πολύ την μπάλα στα χέρια του, δεν συνάδει με το αγωνιστικό προφίλ που προσπαθεί να δώσει στην ομάδα ο Γιαννάκης.. Στην περίπτωση λοιπόν που ένας τέτοιος παίχτης αποκτηθεί, η ομάδα θα πρέπει να οδηγηθεί σε αναθεώρηση της αγωνιστικής της ταυτότητας. Όχι ότι θα είναι απαραίτητα κακό αυτό βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν ο Γιαννάκης θα το ήθελε..

Προσωπικά, έχω ξαναμιλήσει και θεωρώ προτεραιότητα την ενίσχυση στην θέση "4", όμως, αν είναι ο περιφερειακός που θα αποκτηθεί να είναι της κλάσης ενός Μαρμπουρι, χαλάλι και οι ξεδοντιάρηδες-μουσκουλαδες-με τατου-αφροαμερικάνοι.. Ας τον πάρουμε. Ας δώσουμε και μια έξτρα ώθηση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και ας δούμε που θα μας βγάλει !!!!
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Jan 21 2009, 11:00 ) *
Προσωπικά, έχω ξαναμιλήσει και θεωρώ προτεραιότητα την ενίσχυση στην θέση "4", όμως, αν είναι ο περιφερειακός που θα αποκτηθεί να είναι της κλάσης ενός Μαρμπουρι, χαλάλι και οι ξεδοντιάρηδες-μουσκουλαδες-με τατου-αφροαμερικάνοι.. Ας τον πάρουμε. Ας δώσουμε και μια έξτρα ώθηση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και ας δούμε που θα μας βγάλει !!!!

ελα ντε...

ρε παιδιά αν γίνει κίνηση για marbury σε τί ποσο θα κυμανθούμε?
γιατί κάπου διάβασα οτι το συμβόλαιό του του είναι πάνω απο 20 εκ δολλάρια.

θα τρελλαθούμε εντελώς??
rankin
QUOTE(kseplenhs @ Jan 21 2009, 11:26 ) *
ελα ντε...

ρε παιδιά αν γίνει κίνηση για marbury σε τί ποσο θα κυμανθούμε?
γιατί κάπου διάβασα οτι το συμβόλαιό του του είναι πάνω απο 20 εκ δολλάρια.

θα τρελλαθούμε εντελώς??

φαντάζομαι ότι θα μιλάνε για κάτι σε 2-3 εκατομ.ντόλαρς για το υπόλοιπο της σεζόν.. το συμβόλαιο του με τους Νικς είναι ακόμα σε ισχύ και οι νεο-υορκέζοι θέλουν να το σπάσουν και να του δώσουν για την υπόλοιπη σεζόν κάτι στα 18 περίπου.. Συνεπώς αναζητείται κάποιος να του καλύψει τα υπόλοιπα...
pain of salvation
Ο δικός μου προβληματισμός σχετικά με την εγκυρότητα της πληροφορίας που αφορά τον Μάρμπουρι δεν έχει να κάνει ούτε με το οικονομικό σκέλος, ούτε με το κατά πόσο είναι πιθανό να ολοκληρωθεί μια τέτοια κίνηση..

Ο προβληματισμός μου είναι καθαρά αγωνιστικός. Ο Στεφανάκος είναι σουινγκμαν που προφανώς, αν αποκτηθεί, θα απαιτεί να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και μάλιστα σε νευραλγικές θέσεις της ομάδας.. Η απόκτηση αυτού του παίχτη, με δεδομένο το αγωνιστικό του προφίλ, που απαιτεί να κρατά πολύ την μπάλα στα χέρια του, δεν συνάδει με το αγωνιστικό προφίλ που προσπαθεί να δώσει στην ομάδα ο Γιαννάκης.. Στην περίπτωση λοιπόν που ένας τέτοιος παίχτης αποκτηθεί, η ομάδα θα πρέπει να οδηγηθεί σε αναθεώρηση της αγωνιστικής της ταυτότητας. Όχι ότι θα είναι απαραίτητα κακό αυτό βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν ο Γιαννάκης θα το ήθελε..

παιδια,εγω δεν ξερω τι να πω...
εστω,πως υπάρχει μια πιθανοτητα οι Αγγελοι να τον θελουν...
τωρα ομως?...να πεις πως τον θες για σχεδιασμο ομαδας απο την αρχη,οκ...
δεν υπαρχει λογικη...
πιστευω πως πλανο της ομάδας,μαλλον δεν υπαρχει...
Εχω μπερδευτει...
Ρανκιν' δεν νομιζω να προλαβαιναμε να αλλαξουμε αγωνιστικη ταυτοτητα(...οχι πως εχουμε) και ειδικα με Γιαννακη.

Και καποιες αποριες:
-Δεν γνωριζε κανεις,ειλικρινα,ποια ειναι η κατασταση των Βουισιτς και Σοφο και αν θα πρεπει να στηριχτουμε πανω τους?
-Δεν γνωριζε κανεις,αν μπορει να τραβηξει το κουπι ο Τεοντο?

ΥΓ. ο Μαρμπουρι,στα καλα του,ηταν ο αγαπημενος μου παιχτης...

Air Kef
Ας πουμε οτι ερχεται ο Στεφόν.
Μετά την επιστροφη του Τσιλι τι θα γινει; Θα παιζει μονο Ευρωλίγκα;;

Ας σοβαρευτούμε με τις βλακείες των δημοσιογράφων.
pain of salvation
Μπορει και να μη παιζουμε Ευρωλιγκα...
PanosIlio

Ο προβληματισμός του rankin είναι σωστός και συμφωνώ 100% αλλά το ζουμί (κατά τη γνώμη μου) είναι στην παράγραφο που έχω βάλει με bold.

Το αν ο Γιαννάκης έχει την ευελιξία σαν προπονητής έτσι ώστε να εντάξει στο αγωνιστικό πλάνο μας τον Μάρμπουρι αλλά και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτεί τα προσόντα του είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, αν μπορεί να το κάνει είναι μάγκας. Μακάρι να ευσταθούν τα δημοσιεύματα και μακάρι να έρθει.

@Air Kef έτσι όπως το κόβω ναι θα παίζει μόνο Ευρωλίγκα, why not?. $ 4.000.000 θα πάρει για την υπόλοιπη σαιζόν όποια και αν είναι αυτή για αυτόν με ταβάνι το final four της Ευρωλίγκα. Δεν θα ήταν καθόλου άσχημα. Και παραστάσεις θα αλλάξει, και τα λεφτάκια του θα πάρει, και θα παίζει, και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα Ευρωπαϊκό. Καθόλου άσχημα.
rankin
Καλά, ας πάρουν τον Στεφανάκο (λέμε τώρα) και ας γυρίσουν τον Γκριρ μόνο για την ευρωλίγκα!
Air Kef
Ρε παιδιά τι λεμε τώρα; Οτι θα βοηθησει την ομαδα απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους ενας παικτης που εδω και 2-3 χρονια ψαχνεται και δεν εχει ρόλο στους Νικς; Που δεν εχει παιξει ποτέ εξω απο ΝΒΑ; Ο Τσιλι ειναι εδω 5 μήνες και ακόμα δεν εχει προσαρμοστεί πλήρως, απεναντι σε ζώνη ακόμα ψιλοψάχνεται! Τι αμυνα θα παίζει, που ήδη ψαχνόμαστε κ βρέχει τρίποντα απο ομάδες με καλούς σουτέρ; Θα είναι διαθέσιμος να βάλει το εγώ του κατω απο την ομάδα για το καλό της ομάδας; Ο Γκριρ, δεν θα ξυνίσει, και πολύ μάλιστα;

Αχρείαστος μου φαινεται ο Μαρμπερι, κινηση εντυπωσιασμού και διαφήμισης. Σκορερ και σουτέρ στην περιφέρεια έχουμε. Αξιόπιστη φροντ λαιν δεν έχουμε, που έτσι και κλατάρει ο Μπουρούσης θα μας παίζει στο λόου ποστ ακόμα και η Ολύμπια.
Ενα καλό τεσσάρι, θα βοηθήσει πολύ περισσότερο.
pain of salvation
QUOTE(Air Kef @ Jan 21 2009, 14:25 ) *
Ρε παιδιά τι λεμε τώρα; Οτι θα βοηθησει την ομαδα απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους ενας παικτης που εδω και 2-3 χρονια ψαχνεται και δεν εχει ρόλο στους Νικς; Που δεν εχει παιξει ποτέ εξω απο ΝΒΑ; Ο Τσιλι ειναι εδω 5 μήνες και ακόμα δεν εχει προσαρμοστεί πλήρως, απεναντι σε ζώνη ακόμα ψιλοψάχνεται! Τι αμυνα θα παίζει, που ήδη ψαχνόμαστε κ βρέχει τρίποντα απο ομάδες με καλούς σουτέρ; Θα είναι διαθέσιμος να βάλει το εγώ του κατω απο την ομάδα για το καλό της ομάδας; Ο Γκριρ, δεν θα ξυνίσει, και πολύ μάλιστα;

Αχρείαστος μου φαινεται ο Μαρμπερι, κινηση εντυπωσιασμού και διαφήμισης. Σκορερ και σουτέρ στην περιφέρεια έχουμε. Αξιόπιστη φροντ λαιν δεν έχουμε, που έτσι και κλατάρει ο Μπουρούσης θα μας παίζει στο λόου ποστ ακόμα και η Ολύμπια.

Αν ο Γιαννακης θεωρει τον Τεοντο εκτος...μονο Χαλπε και Γκριρ εχουν σουτ...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Air Kef @ Jan 21 2009, 16:25 ) *

Κι αν ξυνησει ο Γκριρ τι εγινε???
Αν δεν του αρεσει ας παει να παιξει αλλου.
Δηλαδη ο Γκριρ παιζει αμυνα??

Μια χαρα θα ειναι να παρουμε τον Μαρμπερι.
Ο Τζος και 5 χρονια να καθησει στην Ευρωπη δεν προκειται να κανει κατι εναντιον ζωνης
γιατι πολυ απλα δεν μπορει να σουταρει.
Να παρουμε επιτελους κι εναν παιχτη που θα αξιζει τον κοπο να πας στο γηπεδο να δεις.
Να παιρνει την μπαλα και να λεει καντε μου χωρο να καθαρισω.

captain_88
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 21 2009, 15:14 ) *
Να παρουμε επιτελους κι εναν παιχτη που θα αξιζει τον κοπο να πας στο γηπεδο να δεις.
Να παιρνει την μπαλα και να λεει καντε μου χωρο να καθαρισω.

Έχει πεθάνει δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό το μπάσκετ Λύκε... Αν είχαμε τον Stonerook στο 4 θα έκανε την διαφορά ακόμα και με μηδέν πόντους σε κάθε ματς.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(captain_88 @ Jan 21 2009, 17:58 ) *
Έχει πεθάνει δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό το μπάσκετ Λύκε... Αν είχαμε τον Stonerook στο 4 θα έκανε την διαφορά ακόμα και με μηδέν πόντους σε κάθε ματς.

Καθολου δεν πεθανε αυτο το μπασκετ, απλα δεν υπαρχουν τετοιοι παιχτες.
Ειναι πολλοι λιγοι αυτοι οι παιχτες που μπορουν να το κανουν αυτο.
rankin
όσο και να χρειαζόμαστε τεσσάρι, ένας τόσο σπουδαίος παίχτης είναι υπεράνω κάθε συζήτησης!!! (και είναι σπουδαίος παίχτης, ότι και να λέμε)

Απο εκεί και πέρα, αν είναι να πάρουμε τον Μπρέισι Ράιτ (που είναι και πιο πιθανό), σαφώς και θα είναι λάθος να μην πάμε για τεσσάρι.. Σαχλαμάρα ολκής θα είναι για την ακρίβεια!
pain of salvation
Αν κερδισουμε κατω απο 20 ποντους,την Προκομ εξω...με Marbury...απολυονται ολοι tongue.gif
Igor
Να ρωτησω, ο Μαρμπουρι θα ερθει για 1.5 μηνα ? rolleyes.gif rolleyes.gif
Anaz
όσο και να χρειαζόμαστε τεσσάρι, ένας τόσο σπουδαίος παίχτης είναι υπεράνω κάθε συζήτησης!!! (και είναι σπουδαίος παίχτης, ότι και να λέμε)
Eγω διαφωνω. Και σου προτεινω να ξαναδιαβασεις το προ ολιγων ημερων ποστ σου φιλε ρανκιν, περι μεταγγραφολογιας.

Εγω απορω πως δεν εχουν βγει οι Αγγελοπουλοι να το διαψευσουν..Ξυπνηστε επιτελους!! ΔΕΝ ειναι καλο για την ομαδα αυτο το παιχνιδι που εχουν στησει εδω και καιρο οι δημοσιογραφοι, που οποτε βρουν ευκαιρια αρχιζουν την μεταγραφολογια και τα "ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ" με χορους εκατομμυριων. Κατα τ'αλλα τους ενοχλησε που καποιος δημοσιογραφος μιλησε για το μπατζετ με υπερβολικα στοιχεια, και εστειλαν και επιστολη.. Εδω παρελαυνουν παιχτες απο πλευμεκερ μεχρι πενταρια ως μεταγγραφικοι στοχοι, παρουσιαζονται εμμεσα η και αμεσα ακομα, νυν παιχτες ως υποψηφιοι για αποχωρηση, κι αυτοι δεν βγαινουν να διαψευσουν τιποτα..

Σε καθε περιπτωση εγω αν ερθει ο Μαρμπουρυ, οσο κι αν ακουστει περιεργο, θα ξενερωσω με τους προεδρους! Οκ, καλο να μην υπολογιζεις το χρημα, καλη η αγαπη τους, αλλα δεν ειναι παιχνιδακι μανατζερ ο πρωταθλητισμος. Οι ομαδες δεν φτιαχνονται ετσι.. η ακομα κι αν φτιαχνονται, εμενα δεν με αντιπροσωπευουν αυτες οι τακτικες. Θελει καλο σχεδιασμο, πιστη, υπομονη και προσπαθεια.
kotzito
QUOTE(Igor @ Jan 21 2009, 17:09 ) *
Να ρωτησω, ο Μαρμπουρι θα ερθει για 1.5 μηνα ? rolleyes.gif rolleyes.gif

Λογικα οχι.Μεχρι το τελος της σεζον(αν αρθει) και απο κει και περα αν θελει ο ιδιος,χλωμο το βλεπω παντως,ισως να μεινει και του χρονου.
apkat
Σαλιερς ισως;;Ενδιαφερεται ο Αρης αλλα τον βρισκουν πολυ ακριβο..Εμεις δεν νομιζω να εχουμε τετοιο προβλημα.Καλυπτει και το 3 και το 4 αρα καλυπτουμε και το κενο του Τσιλι αλλα και το κενο στην ρακετα..Περσυ εκανε φανταστικη χρονιαστην Ευρωλιγκα αλλα φετος δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται..
Consultant
QUOTE(Anaz @ Jan 21 2009, 18:50 ) *
Σε καθε περιπτωση εγω αν ερθει ο Μαρμπουρυ, οσο κι αν ακουστει περιεργο, θα ξενερωσω με τους προεδρους! Οκ, καλο να μην υπολογιζεις το χρημα, καλη η αγαπη τους, αλλα δεν ειναι παιχνιδακι μανατζερ ο πρωταθλητισμος. Οι ομαδες δεν φτιαχνονται ετσι.. η ακομα κι αν φτιαχνονται, εμενα δεν με αντιπροσωπευουν αυτες οι τακτικες. Θελει καλο σχεδιασμο, πιστη, υπομονη και προσπαθεια.

+απειρο

Εγω θα το παω παραπερα..Οποιαδηποτε αλλη μεταγγραφη εκτος απο μεταγγραφη ουσιαστικου παιχτη με κοινοτικο διαβατηριο ειναι εντελλως περιττη..+ η συγκεκριμενη μεταγγραφη (του Μαρμπουρι) μας καθιστα τη πιο χαζο-ομαδα της Ευρωπης ολων των εποχων..Οχι μονο θα ξενερωσω..κατι πολυ χειροτερο
Anaz
QUOTE(apkat @ Jan 21 2009, 21:06 ) *
Σαλιερς ισως;;Ενδιαφερεται ο Αρης αλλα τον βρισκουν πολυ ακριβο..Εμεις δεν νομιζω να εχουμε τετοιο προβλημα.Καλυπτει και το 3 και το 4 αρα καλυπτουμε και το κενο του Τσιλι αλλα και το κενο στην ρακετα..Περσυ εκανε φανταστικη χρονιαστην Ευρωλιγκα αλλα φετος δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται..
Salyers ε?not bad.. Αλλα επειδη τον εχω δει λίγο, και δεν τον θυμαμαι πολυ καλα, εχει τα στοιχεια που θελουμε να βοηθησει στην ρακετα, και ειδικα σε ριμπ και αμυνα?? Αλλιως Μπαστον, κυριοι.. biggrin.gif
T.W.Is.M.
Το ενδεχομενο αποκτησης του Μαρμπουρι εχει τη θετικη και την αρνητικη πλευρα του. Τα εχετε πει πανω κατω κι εσεις, δε χρειαζεται να τα ξαναγραφω. Θα πω μονο το πως τα βλεπω απο τη δικη μου οπτικη. Γενικα θα ημουν υπερ, εστω κι αν το σκεπτικο μου ειναι επικινδυνο. Ο λογος ειναι ο εξης: Βλεπω ενα λαθος στησιμο της ομαδας, μια λαθος προσεγγιση. Η ενδεχομενη αποκτηση του Μαρμπουρι θα ερχοταν σε αντιθεση με την ολη φιλοσοφια της ομαδας, η οποια ομως αποδεικνυεται οτι δεν ειναι τελεια. Ειτε λοιπον θα μας καταστρεψει ειτε θα μας δωσει αυτο που θελουμε για να διορθωσουμε καποια λαθη. Με αλλα λογια, οπως ειμαστε μας δινω λιγη τυχη για οποιαδηποτε μεγαλη επιτυχια. Με μια προσθηκη που θα ανακατεψει τα πραγματα τοσο, εχουμε πλεον τυχη, εστω κι αν οι πιθανοτητες δε θα ηταν τελειως υπερ μας.
Το ασχημο για μενα ειναι οτι με μια τετοια κινηση φαινομαστε σαν νεοπλουτοι που αγοραζουμε οτι κινειται και αυτο ειναι μια εικονα που αντιπαθω.
Σε καθε περιπτωση ομως, η πραγματικη προσπαθεια αποκτησης ενος τετοιου παιχτη θα εδειχνε οτι παραδεχομαστε το λαθος σχεδιασμο και ισως αυτο να ειναι πιο σημαντικο απο το ποιος παιχτης θα ερθει. Αφηστε που δεν πιστευω οτι θα ερθει κανενας. Οσο για το Μαρμπουρι, νομιζω οτι το εργο το εχω ξαναδει. Απλα βαλτε οπου Μαρμπουρι Ουεμπερ και το εχουμε μπροστα μας. Η διαφορα ειναι οτι νομζω πως οι προεδροι προσπαθουν να τον φερουν, ο προπονητης δεν μπορει να πει οχι, αλλα μεσα του ευχεται να μη γινει η μεταγραφη.
Air Kef
QUOTE(Anaz @ Jan 21 2009, 18:50 ) *
Eγω διαφωνω. Και σου προτεινω να ξαναδιαβασεις το προ ολιγων ημερων ποστ σου φιλε ρανκιν, περι μεταγγραφολογιας.

Εγω απορω πως δεν εχουν βγει οι Αγγελοπουλοι να το διαψευσουν..Ξυπνηστε επιτελους!! ΔΕΝ ειναι καλο για την ομαδα αυτο το παιχνιδι που εχουν στησει εδω και καιρο οι δημοσιογραφοι, που οποτε βρουν ευκαιρια αρχιζουν την μεταγραφολογια και τα "ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ" με χορους εκατομμυριων. Κατα τ'αλλα τους ενοχλησε που καποιος δημοσιογραφος μιλησε για το μπατζετ με υπερβολικα στοιχεια, και εστειλαν και επιστολη.. Εδω παρελαυνουν παιχτες απο πλευμεκερ μεχρι πενταρια ως μεταγγραφικοι στοχοι, παρουσιαζονται εμμεσα η και αμεσα ακομα, νυν παιχτες ως υποψηφιοι για αποχωρηση, κι αυτοι δεν βγαινουν να διαψευσουν τιποτα..

Πες τα ρε Γιωργο..
Ράνκιν, όντως, πριν λιγες μέρες έγραφες για νεοπλουτισμούς κτλ, τι Μάρμπερι και Σταρμπερι λέμε σήμερα. Άντε εκει πέρα να πάρουμε καναν ψηλό να βοηθήσει λίγο κι ας αφήσουμε τέτοιες λύσεις που ουτε κύρος μας δίνουν (αυτη την περίοδο) ούτε βοηθούν την ομάδα. Δεν μπορεί οι παικτες να προσπαθούν τοσον καιρο, να το ψάχνουν και να ψαχνονται να γίνει όλο αυτό μια σωστή ομάδα και ξαφνικά "τσουπ" σκάει ενας Μάρμπερι που πέρνει 6πλασια από αυτούς και θα έρθει με αέρα "θα σας λύσω όλα τα προβλήματα, δινετε μου την μπάλα"!

Ο Τσακαλίδης που ειναι;; Χωρις πλακα.
Και η άμυνα θα στρώσει,και τα ριμπ θα τα πάρουμε,και καμιά πάσα του Παπαλουκά θα τελειώνει,κι ολοι οι Πέκοβιτς θα περιοριστούν, ειναι κι Έλληνας.

χοχο.
benchwarmer
Ο Γιαννάκης πάντως μετά το ματς είπε τα αναμενόμενα..

"Περαστικά στον Τζος. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για να κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να γίνει γρήγορα καλά και το ελπίζουμε. Από εκεί και πέρα αν βρούμε κάτι που θα μας βοηθήσει στην εξέλιξη της ομάδας και στον τρόπο που σκεφτόμαστε θα κινηθούμε, ωστόσο αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι".
rankin
Καθίστε ρε λαμόγια που πέσατε να με φάτε! laugh.gif
Τις προάλλες η συζήτηση αφορούσε αντικαταστάσεις.. Να φύγουν οι μισοί παίχτες και να φέρουμε άλλους τόσους στη θέση τους.
Εδώ πέρα προέκυψε συγκεκριμένο ζήτημα. Αφενός ο τραυματισμός του Τσίλι και αφετέρου, ο διαφαινόμενος παραγκωνισμός του Τεόντοσιτς, είναι δυο γεγονότα.. Επίσης γεγονός είναι ο τραυματισμός του Μπουρούση και η γενικότερη "λάιτ" παρουσία της φρόντ-λάιν μας. Άλλο γεγονός είναι το ότι η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδα διέρχεται κρίση, και σε αυτή την περίπτωση μια προσθήκη παίχτη ενδέχεται να προσφέρει λύσεις αλλά και αλλαγή στο αγωνιστικό προφίλ..

Όλο αυτό τον τελευταίο καιρό που διαπιστώσαμε κενά στην φροντ-λάιν της ομάδας, μιλήσαμε για προσθήκη ενός ψηλού-δυναμίτη. Δεν είναι ανάγκη να είναι τοπ-όνομα. Είναι όμως μια προσθήκη που χρειάζεται. Ένας παίχτης να βοηθήσει τους ψηλούς μας. Ένας βελτιωμένος Σαμ Χόσκιν, να παίρνει 10-15 λεπτά. Να ρίχνει καμιά φάπα. Να παίρνει κανένα ριμπάουντ και να βάζει κανένα καλαθάκι.. Αυτή ήταν η γνώμη μου και αυτή εξακολουθεί να είναι.. Η προσθήκη ενός παίχτη, χωρίς κάποια αντικατάσταση, και ως εκεί, προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που ξαφνικά προέκυψαν.. Ο υπόλοιπος κόσμος εδω μέσα φώναζε πριν προκύψουν προβλήματα τραυματισμών και με τη λογική του "φύγε εσύ-έλα εσύ".

Από εκεί και πέρα, το θέμα Μάρμπουρι είναι κάτι τελείως διαφορετικό, διότι ότι και να λέμε εμείς, αν ο κόουτς κρίνει ότι η ομάδα χρειάζεται περιφερειακό και όχι ψηλό, τότε τα δεδομένα αλλάζουν... Με την δική μου οπτική στο θέμα, αν είναι να μην πάρουμε έστω και έναν μέτριο-με βοηθητικό ρόλο- ψηλό, αλλά να πάμε για περιφερειακό, τότε καλό θα ήταν να παίρναμε κάποιον πραγματικά σπουδαίο παίχτη, διότι θα είναι κρίμα να πάρουμε πχ τον Μπρέισι Ράιτ, που ουδέποτε μου γέμιζε το μάτι, απλά και μόνο για να πούμε ότι πήραμε κάποιον.. Οι θέσεις 1-2, με τους Παπαλουκα-Γκριρ-Χαλπ, είναι μια χαρά και θα ήταν υπερβολή να προσθέσουμε κάποιον ελάχιστα καλύτερο από τον Τεόντοσιτς στο πλάι τους..

Ανακεφαλαιώνω και λέω ότι αν είναι να κάνουμε μια ορθολογική κίνηση, τότε ξεκάθαρα θέλουμε ψηλό.. Αν είναι να πάρουμε κοντό, θα αφήσουμε τρύπες στην φροντ-λάιν μας, αλλά η ποιότητα του θα είναι καταλυτική για την συνέχεια.. Ένας μέτριος παίχτης δεν θα προσφέρει παρά ελάχιστα. Ένας πραγματικά καλός, μπορεί να κάνει τα προβλήματα των ψηλών να ξεχαστούν, και όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με νεοπλουτισμό. Εμείς απλά σχολιάζουμε τα όσα έχουν έρθει στο φως της επικαιρότητας, και για να είμαστε ειλικρινείς, πολλά ονόματα ακούγονται τελευταία, αλλά κανένα δεν αφορά ψηλό, συνεπώς η ομάδα μάλλον δεν ψάχνει για ψηλό... Μακάρι να ήταν στο χέρι μου, να είχα ήδη κλείσει τον Γουντς απο την Ζαλγκίρις, αλλά δεν είναι!
tzagasdog
για αρχη πριν παρουμε αλλο παιχτη θα μπορουσε ο κοουτς να χρησιμοποιει λιγο παραπανω τον Βουγιουκα...
Air and King

O Παναγιωτης Αγγελοπουλος ειναι πορωμενος με το ΝΒΑ εδω η αποδειξη.Η Νιου Γορκ Ποστ ειναι η κορυφαια εφημερηδα της Νεας Υορκης.
http://www.nypost.com/seven/01222009/sport...move_151367.htm
saou
Άποψή μου είναι πως η τριάδα των πρωτοκλασσάτων περιφερειακών που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα (Παπ-Γκριρ-Χαλπερίν) δεν τη βγάζει τη δουλειά ως το τέλος... Κακά τα ψέμματα, όλο το παιχνίδι σήμερα από τους περιφερειακούς γίνεται, όσο και αν εμείς καταβάλουμε φιλότιμες προσπάθειες να βάλουμε και τους ψηλούς στη δημιουργία... Θα σκάσουν οι συγκεκριμένοι, εκτός του ότι δεν θέλω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο τραυματισμού η φάουλ μέσα στο παιχνίδι..

Για μένα το κενό στην περιφέρεια βγάζει περισσότερο το μάτι... Στην τελική στη ρακέτα από ποσότητα δεν έχεις πρόβλημα... Αφενός τα τεσσάρια-δυναμίτες-gangsta ( tongue.gif ) που ονειρευόμαστε δεν υπάρχουν στην αγορά, αφετέρου για μένα δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα... Ο Πρίντεζης ακολουθεί σταθερή πορεία, ο Έρτσεγκ μπορεί να έχει τα τρωτά του αλλά σα να έχει ξεψαρώσει λιγάκι σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού του και μάλλον είναι ο καλύτερος ψηλός σουτέρ που έχουμε, υπάρχουν Μπουρού-Βούισιτς-Σόφο και ο Βουγιούκας που δεν έχει πάρει ευκαιρίες...Αν πάρει και άλλον είναι σαν να παραδέχεται ότι με αυτούς προκοπή δεν βλέπει...Εκτός του ότι το να αποκτήσει κάποιον ελαφρώς καλύτερο παίκτη δε νομίζω ότι θα κάνει τη διαφορά...Ας δουλέψει ο κόουτς με αυτούς περισσότερο. Στην περιφέρεια όμως είναι απλά μαθηματικά...Με 3 παίκτες για 2 θέσεις δουλειά δε γίνεται...
kseplenhs
σίγουρα μέχρι τώρα η ομάδα ψάχνεται,προσπαθει να βρεί ο ένας τον άλλον και τα συναφή αλλά το σημαντικότερο είναι οτι κοντεύει φλεβάρης και ακόμα ψάχνονται...

το πλάνο γιαννάκη(αν υπήρξε ποτέ) που μετα απο δηλώσεις του ίδιου έλεγε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη απο τις γιορτές των χριστουγέννων και μετά,φαίνεται οτι απέτυχε.το αν πάρει αναβολή το "πλανο" για 2 μήνες μετα δεν το ξέρω . ούτε ο γιαννάκης πιθανότατα...

επομένως λαμβάνοντας υπόψη τις συγκυρίες που λένε οτι ο βασικός σου αντίπαλος στην ελλάδα διανύει την χειρότερη του χρονιά τα ταλαυταία 5 χρόνια,συμπεραινουμε πως φέτος είναι χρυσή ευκαιρία για να πάρεις πρωτάθλημα.

εγω ασχετα αν συμφωνώ ή όχι δέχομαι οτι αυτά που λέτε έχουν μια βάση.οτι ο ολυμπιακός θέλέι να κάνει ομάδα και μια πιθανή προσθήκη ενός μάρμπερι ίσως να ρήξει όλη αυτή την προσπάθεια στο κενό.
απο την άλλη ομως ας δούμε οτι αυτή η προσπάθεια συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πέσει στο κενό και ανευ marbury...

γιατί να χάσουμε τέτοια ευκαιρία για τίτλο φέτος,στην προσπάθειά μας να φτιάξουμε αυτό που λέτε ενώ όλοι βλέπουμε πως η ομάδα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα ακόμα και τώρα που κοντεύουμε στην τελική ευθεία της χρονιάς...

επομένως μια κίνηση marbury ίσως και να δώσει αυτό το kick και τον ενθουσιασμό που χρειαζόμαστε για να μποιύμε πιο δυνατά στην κατάκτηση των στόχων μας.

και για να το πάω λίγο καφενειακά....δεν θα μπορούσε ποτέ να διαννοηθω πως θα προτιμούσαμε κάτι salyers,lorence woods και τσακαλίδηδες απο τον marbury...οτι θα διαλέγαμε τουλάχιστον μέτρια(στην περίπτωση του τσακαλίδη) εργαλεία απο τον all-star marbury...

ξέρω πως το μπάσκετ είναι σύνθετο άθλημα και πιθανότατα να έχετε δίκιο στους ισχυρισμούς σας αυτούς.αλλά μηπως παρα-συριγοποιηθήκαμε ρε παιδιά?.... smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.