Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
niki6
Εγω παιδια που ειμαι τελειως ουδετερη και εχω παιξει φετος και με τις δυο ομαδες, πιστευω οτι η δαφνη πρεπει να κερδισει ευκολα κιολας. Για μενα εχει πολυ καλυτερο υλικο και θα ειναι εκπληξη αν χασει. Παρολα αυτα ο παπαγου εχει την πολυ καλη ψηλη που μπορει να κανει ζημια αν δεν περιοριστει. Ευχομαι και στις δυο ομαδες καλη επιτυχια και να γινει ενα καλο παιχνιδι! biggrin.gif
soouza
QUOTE(niki6 @ Nov 16 2007, 15:17 ) *
Εγω παιδια που ειμαι τελειως ουδετερη και εχω παιξει φετος και με τις δυο ομαδες, πιστευω οτι η δαφνη πρεπει να κερδισει ευκολα κιολας. Για μενα εχει πολυ καλυτερο υλικο και θα ειναι εκπληξη αν χασει. Παρολα αυτα ο παπαγου εχει την πολυ καλη ψηλη που μπορει να κανει ζημια αν δεν περιοριστει. Ευχομαι και στις δυο ομαδες καλη επιτυχια και να γινει ενα καλο παιχνιδι! biggrin.gif

Προσοχή στη Λίλιου και την Γκούμα του Παπάγου.Από την άλλη στην Καμένου και το έξυπνο 4αρι της Δάφνης....
tsops
Ενώ τη Πάνου και τη Στεφανίδου μπορείτε να τις αφήσετε να κάνουν παιχνίδι...soouza, βάλτες και αυτές στη λίστα σου wink.gif
C05
QUOTE(tsops @ Nov 16 2007, 15:23 ) *
Ενώ τη Πάνου και τη Στεφανίδου μπορείτε να τις αφήσετε να κάνουν παιχνίδι...soouza, βάλτες και αυτές στη λίστα σου wink.gif

Εγώ πιστεύω πως σχεδόν όλες οι παίκτριες της Δάφνης (τη Βασιλοπούλου την ξεχάσατε?) είναι καλές και στον παπάγο κάποιες άλλες είναι οι επικίνδυνες..
nikefalin

αφήστε τες για να εκτελέσουν ελεύθερα smile.gif
tsops
QUOTE(C05 @ Nov 16 2007, 15:25 ) *
Εγώ πιστεύω πως σχεδόν όλες οι παίκτριες της Δάφνης (τη Βασιλοπούλου την ξεχάσατε?) είναι καλές και στον παπάγο κάποιες άλλες είναι οι επικίνδυνες..

Είναι φαντάζομαι το έξυπνο 4άρι που αναφέρει ο soouza...έχει προβλέψει wink.gif

Προσοχή στη μπασκετική ευφυϊα των Πατμίου και Ντάνου, ειδικά αμυντικά.
soouza

Τη Λίλιου την είχα Τsops!Tην Γκούμα παραλίγο.......Η Πάνου είναι super απλά δεν ολοκλήρωσα......η Στεφανίδου κάτι μου διευκρινίζει private....Σε λίγο θα πω και για αυτή.....
diama13
Τσοπς,δν τα εχεις ξεχασει βλεπω ε?συμφωνω για πανου......

καλα η πατμιου στον αγνωα με το ζαον σε κρισιμο σημειο σουταρει 3ποντακι και το βαζει με ταμπλω,μας κουφανε και εκεινη....... 41.gif

Λογικα το 4αρι που αναφερει ο σοουζα ειναι η βασιλοπουλου,οντως εξυπνη και πολυ καλη παικτρια......
tsops
QUOTE(soouza @ Nov 16 2007, 15:29 ) *
η Στεφανίδου κάτι μου διευκρινίζει private....Σε λίγο θα πω και για αυτή.....

Απλώς, η πρώτη σκόρερ με τη Βασιλοπούλου εδώ και 3 χρόνια laugh.gif
C05
QUOTE(tsops @ Nov 16 2007, 15:32 ) *
Απλώς, η πρώτη σκόρερ με τη Βασιλοπούλου εδώ και 3 χρόνια laugh.gif

Νομίζω πως ήταν πολύ απλό... Όποιος την αφήσει ελεύθερη από τη μεριά της, κάηκε... smile.gif
soouza
QUOTE(diama13 @ Nov 16 2007, 15:32 ) *
Τσοπς,δν τα εχεις ξεχασει βλεπω ε?συμφωνω για πανου......

καλα η πατμιου στον αγνωα με το ζαον σε κρισιμο σημειο σουταρει 3ποντακι και το βαζει με ταμπλω,μας κουφανε και εκεινη....... 41.gif

Λογικα το 4αρι που αναφερει ο σοουζα ειναι η βασιλοπουλου,οντως εξυπνη και πολυ καλη παικτρια......

Τsopς ότι και να λες έχεις καλύτερη γνώμη.Εχω δει τη Δάφνη μόνο με τον Μελά και δεν έχω σαφέστατη εικόνα της.Η Φέκα από την άλλη είναι η όαση που κάθε προπονητής θα ήθελε!
tsops
QUOTE(soouza @ Nov 16 2007, 15:36 ) *
Τsopς ότι και να λες έχεις καλύτερη γνώμη.Εχω δει τη Δάφνη μόνο με τον Μελά και δεν έχω σαφέστατη εικόνα της.Η Φέκα από την άλλη είναι η όαση που κάθε προπονητής θα ήθελε!

Θα συμφωνήσω απόλυτα για τη Φέκα. Ήρωας αυτό το παιδί, κρατάει τη front line χρόνια τώρα...και ζημιάρα η άτιμη!

To diama13: δε ξεχνάει το ρημάδι, που να ξεχάσει? wink.gif
soouza
QUOTE(tsops @ Nov 16 2007, 15:40 ) *
Θα συμφωνήσω απόλυτα για τη Φέκα. Ήρωας αυτό το παιδί, κρατάει τη front line χρόνια τώρα...και ζημιάρα η άτιμη!

Το παιχνίδι βέβαια δεν θα έχει tsops......Ki εγώ δεν μπορώ να το δω.
tsops
QUOTE(soouza @ Nov 16 2007, 15:43 ) *
Το παιχνίδι βέβαια δεν θα έχει tsops......

Αυτό μάλλον θετικό είναι για τη Δάφνη... laugh.gif
soouza
QUOTE(tsops @ Nov 16 2007, 15:44 ) *
Αυτό μάλλον θετικό είναι για τη Δάφνη... laugh.gif

Ε σας παρακαλώ tsops!
VAGELIS N
QUOTE(soouza @ Nov 16 2007, 13:21 ) *
Προσοχή στη Λίλιου και την Γκούμα του Παπάγου.Από την άλλη στην Καμένου και το έξυπνο 4αρι της Δάφνης....

αν δε παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Nov 16 2007, 17:37 ) *
αν δε παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει

Πιο συγκεκριμένα?
VAGELIS N
QUOTE(soouza @ Nov 16 2007, 15:39 ) *
Πιο συγκεκριμένα?

για τη πρωην παιχτρια σου μιλαω evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Nov 16 2007, 17:43 ) *
για τη πρωην παιχτρια σου μιλαω evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif

Εγώ μιλάω στο πάνελ.......
alexako
QUOTE(tsops @ Nov 16 2007, 13:40 ) *

Η Φέκα?ποιά Φέκα η γνωστή παλιά παίχτρια που έπαιζε Αμπελόκηπους και Ηλιούπολη?
soouza
QUOTE(alexako @ Nov 16 2007, 17:45 ) *
Η Φέκα?ποιά Φέκα η γνωστή παλιά παίχτρια που έπαιζε Αμπελόκηπους και Ηλιούπολη?

Αν σε βοηθάει τη λένε Λένια.
alexako
QUOTE(soouza @ Nov 16 2007, 15:46 ) *
Αν σε βοηθάει τη λένε Λένια.

Ε τότε αυτή είναι που είπα!η κοπέλα έχει σταματήσει εδω και πολλά χρόνια!συμφωνώ πάντως ότι είναι καλή παίχτρια τουλάχιστον όταν έπαιζε μπάσκετ πιο παλιά!τεσσάρι έπαιζε τότε αν και πολύ αδύνατη στο σώμα ήταν αρκετά δυνατή!
VAGELIS N
QUOTE(soouza @ Nov 16 2007, 15:44 ) *
Εγώ μιλάω στο πάνελ.......

της ατακες απο το κραξιμο του αλεφαντου προς ολους τους πρωην προπονητες της εθνικης που βγηκαν να κραξουν των οττο μετα την ηττα με τη τουρκια σε κανεναν που δεν της ξερει
soouza
QUOTE(alexako @ Nov 16 2007, 17:50 ) *
Ε τότε αυτή είναι που είπα!η κοπέλα έχει σταματήσει εδω και πολλά χρόνια!συμφωνώ πάντως ότι είναι καλή παίχτρια τουλάχιστον όταν έπαιζε μπάσκετ πιο παλιά!τεσσάρι έπαιζε τότε αν και πολύ αδύνατη στο σώμα ήταν αρκετά δυνατή!

Η Λένια έχει επιστέψει από το 2005
alexako
QUOTE(soouza @ Nov 16 2007, 15:55 ) *
Η Λένια έχει επιστέψει από το 2005

Ούτε αυτό το ήξερα!μπράβο της!
katharoaimo
δαφνη-παπαγος 74-60!!!αψογη διαιτησια!
C05
QUOTE(katharoaimo @ Nov 18 2007, 19:10 ) *
δαφνη-παπαγος 74-60!!!αψογη διαιτησια!

Μπράβο στη Δάφνη 77.gif
Πολύ ωραίο παιχνίδι απο τη μεριά της. Είναι μια ομάδα που παλεύει μέχρι το τέλος και της άξιζε η νίκη.. biggrin.gif
basket4
Ζωγραφου-ΑΕΚ Περιστεριου 59-41
lebronjames
Συγγνωμη,αλλα θα σας στειλω ΟΛΟΥΣ στον κουβα...

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-περιστερι=62-58
basket4
QUOTE(lebronjames @ Nov 19 2007, 01:27 ) *
Συγγνωμη,αλλα θα σας στειλω ΟΛΟΥΣ στον κουβα...
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-περιστερι=62-58

τι?????????????????????????????????????????????????
πλακα κανεις τωρα???????????????????????????????????????????????

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
C05
QUOTE(basket4 @ Nov 18 2007, 23:32 ) *
τι?????????????????????????????????????????????????
πλακα κανεις τωρα???????????????????????????????????????????????
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Παιδιά, ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα, απλά όπως φάνηκε είχε προβλήματα στην αρχή, τα οποία μπόρεσε να ξεπεράσει.
pokiokio4
QUOTE(C05 @ Nov 18 2007, 23:39 ) *
Παιδιά, ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα, απλά όπως φάνηκε είχε προβλήματα στην αρχή, τα οποία μπόρεσε να ξεπεράσει.

Δεν νομιζω!απλα εχει ενα τροπο ν επιβαλλει τον ρυθμο της... blove.gif
elpidoforos
Άγιος Θώμας- ΖΑΟΝ 54-49.
lebronjames
Απλα για να μην απορειτε η ομαδα αλλαξε προσωπο με το νεο πρπονητη.Εχει κανει 3 νικες σε 4 παιχνιδια και απο το μελα εχασε οπως εχασε.Και ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ θα κανει ακομα πολλες εκπληξεις θα με θυμηθειτε.
C05
QUOTE(lebronjames @ Nov 18 2007, 23:54 ) *
Απλα για να μην απορειτε η ομαδα αλλαξε προσωπο με το νεο πρπονητη.Εχει κανει 3 νικες σε 4 παιχνιδια και απο το μελα εχασε οπως εχασε.Και ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ θα κανει ακομα πολλες εκπληξεις θα με θυμηθειτε.

Ακριβώς...
xxx
QUOTE(C05 @ Nov 18 2007, 23:39 ) *

Τι προβλήματα είχε στην αρχή ο Προμηθέας;

QUOTE(lebronjames @ Nov 18 2007, 23:54 ) *

Ο προπονητής ήταν το πρόβλημα; Γιατί από όσο τον έχω παρακολουθήσει, φαινόταν καλός... τουλάχιστον στη διαχείριση της ομάδας του αγωνιστικά.

QUOTE(pokiokio4 @ Nov 18 2007, 23:47 ) *
Δεν νομιζω!απλα εχει ενα τροπο ν επιβαλλει τον ρυθμο της... blove.gif

αυτό μάλλον σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα.. smile.gif να μπορείς να επιβάλλεις τον ρυθμό σου ως ομάδα είναι επιτυχία 77.gif
C05
QUOTE(xxx @ Nov 19 2007, 00:10 ) *
Τι προβλήματα είχε στην αρχή ο Προμηθέας;

Δεν παρακολουθείς βρε womber? Είχαν προβλήματα με τον προπονητή... Δεν έπαιζαν κάποιες παίκτριες και κάτι τέτοια...
xxx
QUOTE(C05 @ Nov 19 2007, 00:13 ) *
Δεν παρακολουθείς βρε womber? Είχαν προβλήματα με τον προπονητή... Δεν έπαιζαν κάποιες παίκτριες και κάτι τέτοια...

και γι' αυτό έχαναν; τώρα παίζουν δηλαδή αυτές οι παίκτριες και κερδίζει η ομάδα; Ή είναι πιο διαβασμένος ο νέος προπονητής;

Θα έχω τα μάτια μου 34 CO5 από δω και πέρα....! cool.gif 1 cool.gif 2 cool.gif 3 cool.gif 4 cool.gif 5 cool.gif 5 όχι λάθος 6.....
tongue.gif
C05
QUOTE(xxx @ Nov 19 2007, 00:24 ) *
και γι' αυτό έχαναν; τώρα παίζουν δηλαδή αυτές οι παίκτριες και κερδίζει η ομάδα; Ή είναι πιο διαβασμένος ο νέος προπονητής;
Θα έχω τα μάτια μου 34 CO5 από δω και πέρα....! cool.gif 1 cool.gif 2 cool.gif 3 cool.gif 4 cool.gif 5 cool.gif 5 όχι λάθος 6.....
tongue.gif

Και τα δύο μαζί φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα... Να τα έχεις xxx, πρέπει όμως να σου κάνω ένα μάθημα μαθηματικών πρώτα, γιατί σε βλέπω λίγο αδύνατη tongue.gif
sch
8η Αγωνιστική

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 62-58
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 42-41
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 59-42
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 39-62
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 76-43
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. 54-49
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 74-60

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βαθμολογία
Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 16 8 8 0 0 474 338 136
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 15 8 7 1 0 497 362 135
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 14 8 6 2 0 479 478 1
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 13 8 5 3 0 431 404 27
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 13 8 5 3 0 418 420 -2
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 13 8 5 3 0 451 393 58
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 12 8 4 4 0 438 431 7
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 12 8 4 4 0 424 448 -24
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 11 8 3 5 0 384 427 -43
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 11 8 3 5 0 375 433 -58
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 10 8 2 6 0 454 500 -46
Ζ.Α.Ο.Ν. 10 8 2 6 0 427 476 -49
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 10 8 2 6 0 384 405 -21
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 8 8 0 8 0 339 460 -121
dolly12
Α' γυναικών – 8η αγωνιστική
Της Λένας Καραλή
19/11/2007 (12:35)

Προμηθέας-Περιστέρι 62-58 (26-34)
Διαιτητές: Καραβίτης-Βικτωράτου
Προμηθέας (Τσίκος): Βασιλά 2, Λυμπεροπούλου 6, Ιντζέ 7, Ικαρίου 4, Σολομού 18 (1), Δανάκη 4, Τζίβα 2, Γιαννάκου 4, Πανταζοπούλου 11, Πετροπούλου 18 (1)
Περιστέρι (Κολτσίδας): Αγρογιάννη 3, Μπαρούχου 15 (3), Τουμπογιάννη 9 (1), Μπενέκη, Πετράκη 4, Τουλιάτου 5, Μπακαλέξη 13, Βάλβη 5, Αντωνογιαννάκη 2
Ιωνικός-Μελάς Αγ. Ελευθέριος 42-41 (17-21)
Διαιτητές: Παπαγιαννόπουλος-Πέτρου
Ιωνικός (Χλιαουτάκης): Μαυροειδή, Τζέμη, Αλεξανδροπούλου, Ζαρκαδούλα, Μαύρου 8, Στεργιοπούλου, Μουστάκα 12, Κριθήμου, Καλοβύρνα 2, Αθανασίου 3 (1), Βλάμη 14, Τριφύλλου 3
Μελάς Αγ. Ελευθέριος (Μάλαμα): Γαρτζολάκη 6 (1), Κερπέ Δ., Σταυράτη 3 (1), Μιχαήλ 14 (4), Χαϊμανδού, Ραΐση 4, Μιχοπούλου 4, Λεκαράκου, Κοκκίνου, Μακρυνίκα 10, Γουναρά

Ζωγράφου-ΑΕΚ Περιστερίου 59-42 (34-22)
Διαιτητές: Αντεριώτης-Παπαγεωργίου
Ζωγράφου (Ζέρβα- Γεωργίου): Μανέα 5, Ρουσσάκη, Τριμέρη 5 (1), Δημητρά 9 (1), Κοτσιάφτη 9 (1), Αγγελίδη 11 (1), Γρηγορέα 10, Θεοδωράκου 10
ΑΕΚ Περιστερίου (Σγούρος – Λιαπάκης): Κουτσιούμπα 6 (1), Μητροπούλου 3 (1), Βαρελάκη, Γκρίτζαλη 9, Βελακούλη 3, Γκιόκα, Παπούλια, Κοτρολού 7, Γκάτση 14
Δάφνη Δαφνίου-Γαλάτσι 39-62 (23-36)
Διαιτητές: Χρηστίδης-Φαλούκα
Δάφνη Δαφνίου (Μαρίνος): Τρικότσε 5, Λαζάρου 11 (1), Τραυλού 9, Ανδρινοπούλου 6, Γιαννόγλου 8 (2), Δαραβίγκα, Νιάρχου
Γαλάτσι (Παπαδόπουλος): Φουρλιά 16, Κορρέ 11, Γκόγκου 19, Πούλου 8, Ογκουνορίν 2, Καμπούρη 6
ΑΕ ΠΑΠ-Παιανία Κτησιφών 76-43 (26-17)
Διαιτητές: Ντάβαρης-Καλογερόπουλος
ΑΕ ΠΑΠ (Νανάκος–Γιαννόπουλος): Μπακετέα 5 (1), Νικολοπούλου 14 (2), Διασοπούλου 6, Καλτσή 8 (2), Ζαχαροπούλου 13 (1), Ζαβαντή 4, Αρχαγέλλου 7, Παπακώστα 3 (1), Κατσάρα 6
Παιανία Κτησιφών (Σιαμαντούρα): Οικονόμου 2, Πετυχάκη Σ. 2, Ποταμιάνου 6, Κελάρη, Λεφέβρ 6, Πετυχάκη Χ. 12, Ανδρουλάκη 11, Ραχιώτη, Παπακωνσταντίνου
Αγ. Θωμάς-ΖΑΟΝ 54-49 (31-26)
Διαιτητές: Πόντας-Πλιάγκας
Αγ. Θωμάς (Λάγιου): Φιλιππάκη 3, Χατζηδάκη 4, Ντακόλια 10, Ροδοπούλου, Καραμαλέγκου 7 (1), Μασέλου 14 (1), Τσιμτσιλή 16 (5), Παναγιωτίδου, Καρακαψά, Παππά, Σιαπλαούρα
ΖΑΟΝ (Μπρόμπεργκερ): Σταμούλου, Μολφέτα, Γκολιά 9 (3), Γρίβα 7, Δημητρίου 21 (1), Συριοπούλου 6, Τουλιάτου 6, Μαχαίρα
Δάφνη-Παπάγου 74-60 (38-29)
Διαιτητές: Τσουραπάς-Κουτσουμπός
Δάφνη (Τζαμάλης): Πάνου 11, Καμμένου 18 (4), Κολοβού, Χατζηθεοδώρου, Πατμίου 1, Βελέντζα, Βασιλοπούλου 21, Στεφανίδου 21 (3), Κυπαρίσση 2, Μπαρμπάνη, Ντάνου, Μπιτούνη
Παπάγου (Πουλίδης): Λιλίου 2, Κουρέτση 2, Γεωργαντώνη 3, Τριχά 10, Γκούμα 8 (2), Σκιαδοπούλου, Χριστοδουλίδη, Δημητρίου 2, Παπατζίκου 5 (1), Μπρεγιάννη 1, Φέκα 27, Μαρκάτα
dolly12
Τα μαργαριταρια της αγωνιστικης

ΑΕ ΠΑΠ: Αρχαγγέλου = Παπαγγέλου

smiley.gif
diama13
QUOTE(dolly12 @ Nov 19 2007, 12:53 ) *

smiley.gif

χαχα καλο..σιγα που δν θα εκαναν λαθος.......παντως μπραβο στον προμηθεα που πηρε αυτη την νικη....θα επαιξε πολυ καλα......
dolly12
η καποιος δεν επαιξε καλα....

μπραβο στον προμηθεα που κερδισε φυσικα και συγχαρητηρια στα κοριτσια για την προσπαθεια που κανουν με τις 3 σερι νικες αλλα συγνωμη ειμαι δυσπιστη
θεωρουσα οτι υπαρχει διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ των 2 ομαδων αρκετη κιολας ειδικα μετα το σερι νικων που ειχε κανει το περιστερι...

απο εκει και περα δε νομιζω οτι εφταιγε ο προπονητης στη περιπτωση του προμηθεα... και ειναι κριμα καποιον που σε ανεβασε κατηγορια, αν δεν κανω λαθος απο β σε α εσκα,μετα να τον κατηγορεις ετσι απλα... οτι δουλεια εκανε και περσι εκανε και φετος... και αυτην ηταν καλη δουλεια με βαση τα αποτελεσματα...

παντως αυτη τη στιγμη ο προμηθεας και ο θωμας με τις τελευταιες νικες τους δειχνουν να κερδιζουν την παρτιδα αναμεσα στις ομαδες που φαινομενικα πανε για υποβιβασμο....
C05
QUOTE(dolly12 @ Nov 19 2007, 13:06 ) *
η καποιος δεν επαιξε καλα....
μπραβο στον προμηθεα που κερδισε φυσικα και συγχαρητηρια στα κοριτσια για την προσπαθεια που κανουν με τις 3 σερι νικες αλλα συγνωμη ειμαι δυσπιστη
θεωρουσα οτι υπαρχει διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ των 2 ομαδων αρκετη κιολας ειδικα μετα το σερι νικων που ειχε κανει το περιστερι...
απο εκει και περα δε νομιζω οτι εφταιγε ο προπονητης στη περιπτωση του προμηθεα... και ειναι κριμα καποιον που σε ανεβασε κατηγορια, αν δεν κανω λαθος απο β σε α εσκα,μετα να τον κατηγορεις ετσι απλα... οτι δουλεια εκανε και περσι εκανε και φετος... και αυτην ηταν καλη δουλεια με βαση τα αποτελεσματα...

Κι εγώ πιστεύω πως δεν έφταιγε ο προπονητής. Απ' ότι ξέρω υπήρχε κάποια κόντρα με κάποια παίκτρια (μπορεί και με περισσότερες απο μία) και δεν την έβαζε να παίζει ή υπήρχε ένταση. Ετσι αποφάσισαν να αλλάξουν προπονητή. Φυσικά και δεν το υποστηρίζω, αφού τους ανέβασε κατηγορία, αλλά όπως φαίνεται μέχρι τώρα η επιλογή τους αυτή δεν ήταν και τόσο κακή. Όπως επίσης μπορεί να μην ήταν κακή και η επιλογή τους να διώξουν κάποιες...
Καλή συνέχεια στον Προμηθέα.. 41.gif
dolly12
QUOTE(C05 @ Nov 19 2007, 11:09 ) *
Κι εγώ πιστεύω πως δεν έφταιγε ο προπονητής. Απ' ότι ξέρω υπήρχε κάποια κόντρα με κάποια παίκτρια (μπορεί και με περισσότερες απο μία) και δεν την έβαζε να παίζει ή υπήρχε ένταση. Ετσι αποφάσισαν να αλλάξουν προπονητή. Φυσικά και δεν το υποστηρίζω, αφού τους ανέβασε κατηγορία, αλλά όπως φαίνεται μέχρι τώρα η επιλογή τους αυτή δεν ήταν και τόσο κακή. Όπως επίσης μπορεί να μην ήταν κακή και η επιλογή τους να διώξουν κάποιες...

για το 1ο μερος το ξερω και εγω απλα πραγματικα θεωρω αδικο για το χουνερι / ορεξη / καπριτσιο μιας παικτριας, οποια και να ειναι αυτη, να φευγει ο προπονητης....
αυτος που πρεπει αν μαθει να προσαρμοζεται σε δεδομενα ειναι ο παικτης και οχι ο προπονητης και αμα η εκαστοτε παικτρια του θελει να κανει τα δικα της, ειτε να μην ειναι συνεπεις στις προπονησεις, ειτε να μην κανει αυτο που της ζητανε, τοτε αυτη που θα επρεπε να φυγει η να τιμωρηθει (οπως και εγινε) ειναι η παικτρια.... και οχι μονο στο προμηθεα γενικα δε μ αρεσει αυτη η αποψη καθολου.... για αυτο και λεω κριμα
alexako
QUOTE(dolly12 @ Nov 19 2007, 10:53 ) *

smiley.gif

το δικό σου το είδες?θεοδωράκου!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα
lebronjames
Βρε παιδια μην βγαζετε λαθος συμπερασματα για κατι που δεν ξερετε και υποθετετε.Ο προπονητης ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
C05
QUOTE(lebronjames @ Nov 19 2007, 13:50 ) *
Βρε παιδια μην βγαζετε λαθος συμπερασματα για κατι που δεν ξερετε και υποθετετε.Ο προπονητης ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.

Το γνωρίζω οτι παραιτήθηκε, αλλά οι καταστάσεις τον οδήγησαν σ' αυτό.
Δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω..
soouza
QUOTE(lebronjames @ Nov 19 2007, 13:50 ) *

Όντως δεν είναι καλό να μιλάμε για τα εσωτερικά όταν δε γνωρίζουμε!Είδα Δάφνη-Παπάγου μετά το 25....Και ιο δυο ομάδες έπαιζαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.Η σωστη εκτίμηση στο pick and roll της Πάνου και της Καμένου άνοιγαν διαδρόμους για καλό σουτ σε όλες τις άλλες.Μπράβο ιδιαίτερα στη Δανάη γιατί είναι πολυ έξυπνη και γρήγορη.Σημαντική βοήθεια της Βασιλοπούλου και της Στεφανίδου.Ο Παπάγου έχασε ξαφνικά την επαφή με το παιχνίδι λόγω της αργής και προβλέψιμης κίνησης συην επίθεση.Αξιοπερίεργο το γεγονός οτι στα 15 λεπτά που παρακολούθησα κανένας εκ των δυο προπονητών δεν κάλεσε time out.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.