Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δήλωση μεταμελειας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Kokkalis lambros
Αθηνα, 9 Σεπτεμβρη 2013
ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ
Δυστυχως, μερικες φορες στη Ζωη μας και κυριως σεΚαταστασεις Πιεσης, αντιδρουμε Ενστικτωδως! Τυγχανει, λοιπον, καμμια φορα, να οδηγηθουμε σε Ανθρωπινα λαθη συμπεριφορας.
Πριν από δυο περιπου χρονια βρεθηκα, κακος πρωταγωνιστης σε μια παρομοια κατασταση και κατω από την Πιεση της σπουδαιοτητας του αποτελεσματος, για την Ομαδα μου, αντεδρασα Ενστικτωδως και εντελως Λανθασμενα, κατά του Διαιτητη, γεγονος Απαραδεκτο, για το Ηθος μου και την Εμπειρια μου και Δικαιως τιμωρηθηκα αυστηρα με πολυμηνη αγωνιστικη αποχη.
Μετα από 18 μηνες, μακρυα από τους αγωνες, μετα από 18 μηνες καθημερινης Αυστηρης Αυτοκριτικης και Ενοχων και κυριως μετα από την προσφατη γεννηση του πρωτου μου παιδιου, Συνειδητοποιησα Πληρως Και το Λαθος μου αλλα κυριως την Αναγκη Μου να Επανορθωσω.
Στα 25 χρονια που παιζω μπασκετ, ειχα την τυχη και τιμη να αγωνιστω σε τρια Σωματεια με τα οποια γευτηκα 4 ανοδους και ουδεποτε εδωσα το παραμικρο δειγμα παρομοιας αναρμοστης συμπεριφορας.
Είναι δε, τοση η Αγαπη μου για το αθλημα αυτό, που παρα το μεγαλο της ηλικιας μου και χωρις το κινητρο των αγωνων, δεν σταματησα ουτε μια μερα να προπονιεμαι με την ομαδα των Αγ.Αναργυρων (τους οποιους θερμα ευχαριστω για την φιλοξενια τους). Το κινητρο μου, περα από την Αγαπη μου για το Αθλημα αυτό ηταν ένα. Να επιστρεψω για να προσπαθησω να διορθωσω τα κακως κειμενα.
Τωρα πλεον, βρηκα αγωνιστικη στεγη στην ομαδα του Θεμιστοκλη Αιγαλεω, του οποιου, η Διοικηση και ο προπονητης, Πιστεψαν σε μενα και στην Μεταμελεια μου και θελησαν να μου δωσουν μια Τελευταια και Μοναδικη Ευκαιρια, να Διασκεδασω τις Υπονοιες, να Αποδειξω πως Πραγματικα Μετανοιωσα και να μπορεσω Επιτελους, να κλεισω την καριερα μου, όπως Κάθε Ανθρωπος και Αθλητης Επιζητα….με το Κεφαλι Ψηλα….
Ζητω μια Δευτερη Ευκαιρια ώστε να ΜΠΟΡΕΣΩ και Εμπρακτα να Ζητησω ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
Από τον Κο Μανουσοπουλο,
Από Ολους τους Συναδελφους του,
Από την Διοργανωτρια Αρχη (Ε.Σ.Κ.Α.)
Από Ολους τους Φορεις (Φιλαθλους, Κριτες, Ομαδες, Διοικησεις, Προπονητες, Συναδελφους και Συναθλητες)
Και Τελος Ζητω Συγγνωμη από την Οικογενεια μου και την Υπερευχαριστω για την Στηριξη της.
Λαμπρος Κοκκαλης
morfi
Το πήγαινες καλά αλλά μετά το τράβηξες. (συγνώμη στην ΕΣΚΑ; )
Τέλος πάντων, λάθος ήταν και τελείωσε. Μπράβο σου όπως και να 'χει. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.