Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-ΠΑΟ 20η Αγωνιστική
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
Weekendman
Αντε να δώ μήπως εγώ φέρω γούρι στον Ολυμπιακό, πολύ λίγη κίνηση εως τώρα για το παιχνίδι αυτό...
Marciulionis
Κι εγώ που νόμιζα ότι τα τόπικ τα ανοίγουμε για να πούμε τίποτα κι όχι για να φέρουμε γούρι...
Consultant
Aνατροπη σκηνικου φιλε δεν λες τιποτα..Συμφωνω απολυτως με τον τιτλο του τοπικ!!!Ελα,οι τελικοι στο Σεφ να γουσταρουμε..Forza Θρυλε

Καλη επιτυχια και στον Παναθηναικο,

ο επιτιμος προεδρος της Νεας Δημοκρατιας

smiley.gif

kotzito
Εξω για τον Ολυμπιακο ο Πριντεζης!!!Θελαμε,δεν θελαμε με τον Ερτσεγκ και τον Βασιλοπουλο στο 4 θα την βγαλουμε.
Weekendman
QUOTE(kojito @ Mar 1 2009, 19:22 ) *
Εξω για τον Ολυμπιακο ο Πριντεζης!!!Θελαμε,δεν θελαμε με τον Ερτσεγκ και τον Βασιλοπουλο στο 4 θα την βγαλουμε.

Ωραία πάει και το ωραίο ψηλό σχήμα που εκμεταλλευόταν ο Ολυμπιακός επιθετικά στο Κύπελλο και βοηθούσε και σε κανένα επιθετικό ριμπάοντ παραπάνω ,και με την έλλειψη 3αριών του Ολυμπιακού(αφού ο Βασιλόπουλος μετάφέρεται στο 4) ο Παναθηναικός έχει την ευκαιρία να αξιοποιησει τα γκάρντ του μια χαρά και να εκμεταλλευτεί ο ίδιος τα πλεονέκτηματα των ψηλών σχημάτων με τον Περπέρογλου αμά λάχει ,βέβαια και ο Μπουρούσης μπορεί να καλύψει το 4 και να μείνει ο Βασιλόπουλος στο 3...

Ρε Marciulonis τι να αναλύσω άλλο απο το παιχνίδι τόσες μέρες γίνεται κουβέντα τι νέο να προσθέσω; το τόπικ για το σπουδαιότερο Ευρωπαικό ντέρμπι ήθελα απλά να ανοίξω.
Marciulionis
Μπα θα παξει πάλι ο Μπουρούσης 4άρι να θαυμάσουμε τα ντράιβ και το σουτ του. Μεγάλη απώλεια ο Πρίντεζης αν και δε συνιθίζει να παίζει καλά στα ματς με ΠΑΟ...
Weekendman
QUOTE(Marciulionis @ Mar 1 2009, 20:57 ) *
Μπα θα παξει πάλι ο Μπουρούσης 4άρι να θαυμάσουμε τα ντράιβ και το σουτ του. Μεγάλη απώλεια ο Πρίντεζης αν και δε συνιθίζει να παίζει καλά στα ματς με ΠΑΟ...

Στο Σέφ παίζει καλά ο Πρίντεζης εναντίον του Παναθηναικού με βάζει τους περσινούς τελικούς τουλάχιστον, τι να κάνεις; ο Μπουρούσης 4άρι πιστεύω και εγώ, γιατί με τον Πελεκάνο μόνο δεν την βγάζεις...
Weekendman
Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν θα εφαρμοστεί το ανέκδοτο ταυτόχρονης χρησιμοποίησης Βούσιτς και Σόφο(πόσα 3ποντα θα δεχτείς +άστοχες βολές του Σόφο) που πρότεινε ο Σιγάλας στο παιχνίδι της Ευρωλιγκάς με την Πρόκομ...
Αντε να δούμε θα αντέξει ο ...υπέροχος λαός του Θρύλου χωρις να κάνει μια ...μακακία;
Mamuwalde
πάντως για να πω κάτι άσχετο με τα αγωνιστικά , είχα καιρό να δω σε ελληνικό ματς τέτοιου είδους pre-game show. αρκετά εώς πολύ καλή η παρουσίαση ,βιντέακια , συνεντεύξεις ,κλπ .

καλή προσπάθεια . αν είναι έτσι και το αγωνιστικό μέρος ...

άντε καλή μας επιτυχία , αν και φοβάμαι πολύ ότι η απουσία του πρίντεζη θα μας κοστίσει ... ίδωμεν .
ashton
o Ολυμπιακός πιστεύω πως θα πάρει το ματσάκι (και το πλεονέκτημα στα πλειοφ)
Weekendman
Εν συντομία Ο Βούισιτς σε καλή κατάσταση επιτέλους σε παιχνίδι με Παναθηναικό, τα τρίποντα μπαινουν για τον Ολυμπιακό ακόμα και τα απίθανα όπως του Χαλπερίν ,αλλά η ζημιά δεν έγινε απο τα τρίποντα του Παναθηναικού αλλά απο την ρακέτα μέσα εως τώρα.
Mamuwalde
είμαστε ψυχωμένοι και πολύ καλοί επιθετικά . έχουμε ζεστούς πολλούς παίχτες και θα είναι κρίσιμη λεπτομέρεια στα τελευταία λεπτά αυτό .

και αμυντικά καλοί είμαστε αλλά ας μη μιλήσω καλύτερα ...
spysta
o Πριντεζης τι εχει ρε παιδια και δεν παιζει??

ο Μπατιστ ποσες φορες πρεπει να κανει βηματα για να σφυριχτουν ??Στην υπηρεσια του θεαματος laugh.gif laugh.gif (τι ακουμε θεε μου)
Mamuwalde
και ο μπατίστ και ο σπανούλης !!! άστο καλύτερα !!!!

θλάση στα πλευρά στην πρωινή προπόνηση ο πρίντεζης , 10 μέρες έξω είπανε .
Pierce
Οχι ποστ για διαιτησιες εδω. Αν θελετε να πειτε κατι στο τοπικ του τελικου του κυπελλου στα παρασκηνιακα
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...45&start=45
panagiotisTheDream
Ο Ερτσέγκ ελπίζω να μη μας καταστρέψει....κάτι που εν πολλοίς έχει καταφέρει.....rolleyes.gif rolleyes.gif

κατά τ 'άλλα τα είπαν οι προηγούμενοι....Περιμένουμε με ενδιαφέρον το β ημίχρονο....
άντε και με την νίκη!
ashton
Διατηρεί το προβάδισμα ο Ολυμπιακός, συντηρεί τη διαφορά, δεν νομίζω πως θα αυτοκτονήσει σήμερα.
Air Kef
Μπα,μην το λες.
Είμαστε ικανοί για όλα. Μπαίνει κι ο Μαικ τώρα από ότι βλέπω, λύση στο σκριν στο χαι ποστ (και πάνω) δεν εχει βρεθεί ακόμα...Τάπα στο 3π του Χαλπερίν..Να δούμε με ποιον άλλον τρόπο δεν έχουμε χάσει, να χάσουμε σήμερα.



Edit:

Δεν σου λέω εγω..

Μπλακ αουτ στην επίθεση, χαμένα ριμπάουντ μετά από κακή άμυνα και ελεύθερα σουτ..
Γνωστό έργο.
Ενα +10 το εξανεμιζουμε για πλάκα..

Αιμα και ιδρώτα για κάθε πόντο μας, πάει για καφέ ο Σάρας και βάζει και δύο ποντάκια σε μας.
ashton
το πηρε ο ολυμπιακός
Weekendman
Και εκεί που φαινόταν ο Ολυμπιακός να παίρνει μια σχετικά άνετη νίκη με 10 πόντους διαφορά έπιασε ο γνώστος φόβος τον Ολυμπιακό πήρε πρωτοβουλίες ο Σπανούλης που πάντα έχει καλή παράδοση στο ΣΕΦ με μικρή συμπαράσταση απο τον Μπατίστ και παρολίγο να γυρίσει το παιχνίδι, να ναι καλά ο Παπαλουκάς που απο το 1ο δεκάλεπτο έπιαζε αδιάκοπα και ο Μπουρούσης που έκανε μια κρίσιμη τάπα και το κρίσιμο σκρίν για το καλάθι του Βασιλόπουλου, μετά στην τελευταία επίθεση και με τις non-call καταστάσεις και καυτό γήπεδο δεν ήταν εύκολα για τον Παναθηναικό, ευκολή αποστολή δεν θα έχει σίγουρα ο Ολυμπιακός αλλά είναι ευχάριστο να είσαι κοντά όσο ποτε μετα απο πολλά χρόνια στο πλεονέκτημα έδρας...
Emanuel David Ginobili
Πολυ ωραιο ματσακι -σε αντιθεση με το ποδοσφαιρικο- ο,τι πρεπει για να κατσεις και να το απολαυσεις, αν εισαι ουδετερος και δεν διαμαρτυρεσαι σε καθε φαση για τη διαιτησια.

Highlight του αγωνα: η τρομερη ταπα του Πελεκανου στον Διαμαντιδη.
Βαρομετρο υπερ του Ολυμπιακου και καλυτερος παικτης του αγωνα: Γιαννης Μπουρουσης.
Respect: Ο Παπαλουκας που ενω εχει προηγηθει η φαση με το ποδι που δυσκολα φαινεται γυριζει, με το χερι σηκωμενο, προς το πληθος που γιουχαρει, και λεει εγω.
saou
Όπως αναμενόταν... Η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί 2 ήττες στην ίδια εβδομάδα. Αν μάλιστα μια ομάδα έφτασε κοντά στο 2-0 αυτή ήταν ο Ολυμπιακός και όχι ο ΠΑΟ.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δειλιάζουμε και κωλώνουμε πάνω που το ματς είναι δικό μας. Ο ΠΑΟ σήμερα ήταν πάρα μα πάρα πολύ κακός και δεν άξιζε απολύτως τίποτα. Για την ακρίβεια άξιζε να χάσει καθαρά και με μεγαλύτερο σκορ. Και όμως από βλακείες δικές μας αλλά και από την ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ για φιλοξενούμενο διαιτησία (το λέω κομψά) έφτασε το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ. Κακώς, κάκιστα. Οφείλαμε να το κλειδώσουμε νωρίτερα.

Anyway, τέλος καλό όλα καλά. Ελπίζω η νίκη αυτή να μας βοηθήσει να πάρουμε και τα πάνω μας ψυχολογικά. Ραντεβού τώρα στο ΣΕΦ για τους τελικούς.
stefan

Καταπληκτικος αγωνας.
Ανταξιος των 2 ομαδων και των παικτων τους.
Πηγαμε να το κλεψουμε το ματσακι αλλα δεν το καταφεραμε.

Σιγουρα θα δωσει διαφορετικη πινελια το πλεονεκτημα εδρας του Ολυμπιακου
μετα απο τοσα χρονια.
Paris87
Καλο ματς απο τον Ολυμπιακο...Εμενα μου φτανει που καταφεραμε να το παμε στους 2 ποντους μεσα στο ΣΕΦ...
Επισης δεν μας βγηκαν νικολας διαμαντιδης και σαρας (πολλα λαθη), και αυτο βοηθησε ακομη περισσοτερο τον ολυμπιακο να παρει την νικη...Ηταν μια καλη ευκαιρια αυτη η κακη μερα των παιχτων μας, αλλα σιγουρα ο ολυμπιακος επαιξε ετσι οπως επρεπε...και το οτι δεν επαιξαν τοσο καλα αυτοι που προανεφερα οφειλετε κατα εναν μεγαλο βαθμο στον ολυμπιακο, οχι μονο στην "μερα"
Alexmei
αυτος ήταν αγώνας αντάξιος συμβολαίων και προσωπικοτήτων. Το μόνο που μου λειψε ήταν να δω τον Διαμαντίδη να βάζει 3 τρίποντα πάλι rolleyes.gif κ τον Πάργκο να παίζει λίγο παραπάνω. Καλή φάση όλος ο αγώνας, μακάρι να είναι όλα έτσι.

+ Το κάρφωμα του Μπουρούση το θεωρώ εκπρόθεσμο στο τέλος της τρίτης περιόδου
The Admiral
Ωραιο ματς και επιτελους ανταξιο της ομαδας που χτιζει ο ΟΣΦΠ.Προσωπικα,δεν εχω ξαναδει τοσο συγκεντρωμενους και παραγωγικους ολους σχεδον τους παικτες του.Ακομη και ο Γιαννακης ηταν θετικος και διαβασμενος σημερα.Βασει της εικονας του αγωνα,ο Ολυμπιακος αξιζε να παρει την νικη και με διαφορα.Βασει της εξελιξης του,ομως,ανετα ο ΠΑΟ μπορουσε το διπλο.Και αυτο ειναι το αποκαρδιωτικο,κατα τη γνωμη μου,για τους φιλους του ΟΣΦΠ.Γιατι μαλλον ο ΠΑΟ εφτασε πιο κοντα στο 2-0 αυτη τη βδομαδα,παρα το αντιθετο,οπως υποστηριξε καποιος πιο πανω.

Οπως και να'χει ο ΟΣΦΠ ειναι πιο κοντα πια στο απολυτο πλεονεκτημα εδρας και επιτελους θα μπορεσει να διεκδικησει με αξιωσεις,αλλα και χωρις δικαιολογιες πια,το πρωταθλημα.Ο ΠΑΟ απο την αλλη θα πρεπει να προβληματιστει περισσοτερο για το γεγονος οτι δε βρηκε πραγματικες λυσεις σημερα οταν επαψε να "πυροβολει" η περιφερεια του παρα για την απωλεια του πλεονεκτηματος.Αυτο χαθηκε σε αλλα παιχνιδια,οχι στο σημερινο.
dirk10
νομιζω οτι ο παο ηταν πολυ κακος σημερα!!!!και στην κακη του μερα μου εδειξε οτι μπορει να παρει παιχνιδι εκει μεσα πεκοβιτς σαρας διαμαντιδης νικολας τσαρτσαρης ολοι εκτως τοπου!!!μαικ παλεβε μονος του και ο γνωστος τουρλουμπουκας........δεν μου λεει κατι οτι εβαλε 20 ποντους δεν μ αρεσει καθολου το μπασκετ που παιζει.τραγικη αμυνα στο τελος χιλιες φορες να σουταρει ο βασιλοπουλος παρα μπασιμο!!!!!!!μηπως υπαρχει υποψια βηματων σε αυτη την φαση???
tzagasdog
για μενα μπραβο σε κοουτς Γιαννακη, Μπουρουση, Παπαλουκα, Γκριρ... και Βουισιτς....
ο Ολυμπιακος πλεον εχει μεγαλους παιχτες για να χτισει μια μεγαλη ομαδα... το αν θα το καταφερει θα εξαρτηθει απο το τι θα κανει στους τελικους και στην Ευρολιγκα...

Η διαιτησια εδινε οτι να ναι εκατερωθεν... απειρα λαθη .. δεν σφυριξε εδρα παντως...

Οι φιλοι Παναθηναικοι που λενε οτι μας εχουν... θα τους θυμισω οτι γυρναει Τσιλι και οτι ο Βασιλοπουλος θα βελτιωθει στο τελος...

Απο εδω και περα στον Ολυμπιακο ευχομαι υγεια γιατι οι τραυματισμοι του εχουν στοιχισει το θεωρητικο του πλεονεχτημα στη θεση 3

Ενα μεγαλο μπραβο γενικα σημερα γιατι η ομαδα μπασκετ μας προσφερε χαρα
lakersdynasty
Συγχαρητιρια στον ΟΣΦΠ.

Παμε για το πρωταθλημα.

sihainas
Αρκετά καλός και ο Πελεκάνος σήμερα νομίζω...έδειξε (ξανά) ότι μπορεί να τον υπολογίζει ο Γιαννάκης...ειδικά τώρα που λείπει ο Τσίλι...
spysta
πολυ καλο ματς ..
Επρεπε να ειχε καθαρισει το παιχνιδι ο ΟΣΦΠ νωριτερα οταν η διαφορα πηγε στους 10.

Πολυ σασπενς ,μεγαλες φασεις οπως η ταπες στον ΔΔ (ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ το χαρηκα δεοντως γιατι τον εχω αχτι!!!! icon_headbang.gif laugh.gif laugh.gif) ) , γενικα πολυ καλο θεαμα .

-Παπαλουκας,Βουισιτς(το χρωσταγε) ηταν leaders .. και μετα ακολουθει ο Γκρηρ που επιτελους εκανε ενα καλο παιχνιδι (οση προσπαθεια και να κανει τις φωτογραφιες δεν τις γλυτωνει στην αμυνα)
-Ο Βασιλοπουλος φοβαται να σουταρει ..αθλια ψυχολογια.. ηταν αλλου(σε ορισμενα σημεια καλος στην αμυνα) αλλα ετυχε να βαλει το τελευταιο καλαθι(παλι καλα) που ισως τον βοηθησει να ανακαμψει ..
-ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΟΥΡΟΥ
-Παργκο καλος οσο μπηκε .. επρεπε να ειχε μπει περισσοτερο στο β ημιχρονο
-Χαλπεριν εβαλε μερικα κρισιμα ποντακια .. αν και στο τελος με ξενερωσε με το χαμενο τριποντο .Το περιμενα ασαλιωτο γι αυτο .. ητα παντως καλος
-Ο Ερτσεγκ ακομα φοβαται μην τον ταπωσει το θηριο ο Γιασικεβιτσιους .. ελεος ρε Ζοραν.Λιγο τσαγανο ρε φιλαρακι
-Ο Σοφο ηταν σε αλλο γηπεδο ..
-Η Πελεκανος-AIRLINES προσγειωνεται στο Ελ.Βενιζελος στις 01:35 .. (εδειξε οτι μπορει να προσφερει ως ενα σημειο)



ΥΓ.Ρε παιδι μου τη καταρα ειναι αυτη με τους τραυματισμους ..? dry.gif
ironman
μεγαλη νικη ψυχης σημερα απεναντι σε θεους και δαιμονες. τελος

ο βασιλοπουλος ειναι σε τραγικη ψυχολογικη κατασταση, φαινεται οτι ειναι λαθος που τον φορτωσαν τοσες ευθυνες χωρις να χει τα απαραιτητα προσοντα. πρεπει να βρεθει ενας τροπος να του ανεβασουν την ψυχολογια δεν ειναι δυνατον να φοβαται να σουταρει πλεον
Consultant
Συγχαρητηρια στην ομαδα μου!

Ημασταν πολυ καλυτεροι απο τον Παναθηναικο και η πραγματικη διαφορα επρεπε να ειναι πανω απο 10 ποντους.Αλλα δεν πειραζει,1 ποντος αρκουσε.

Θα κανω τις παρατηρησεις μου οπως ειδα το παιχνιδι απο το Σεφ:

-Νεα ατυχια με τον Πριντεζη.Χασαμε μεγαλη δυναμικη με την απουσια του,αναγκαστηκαμε να παιξουμε πολυ ωρα με Μπουρουση και χρησιμοποιησαμε τον εκτος τοπου και χρονου Ερτσεγκ.Ο οποιος Ερτσεγκ πρεπει να φυγει οπωσδηποτε απο τον Ολυμπιακο του χρονου (ως δανεικος).

-Ο Βουισιτς συνεχιζει να με εκπλησει...Πλησιαζει τα παλια του στανταρ!!Δεν το συζηταω οτι αν συνεχισει ετσι ειμαστε φαβορι παντου..Μονο να παιζει ετσι σταθερα

-Ο Παπαλουκας ειναι αυτος ο παιχτης,αυτος που κανει τον Ολυμπιακο πρωτο σε Ελλαδα και Ευρωπη.Η ειδοποιος διαφορα,αυτο ειναι Θοδωρα!!


-Οσο μας ξενερωνει ο Βασιλοπουλος στην επιθεση τοσο μας πορωνει στην αμυνα..Τωρα που εβαλε και το νικητηριο καλαθι θα τον αφησουμε να κανει ατομικες χωρις να τον κριτικαρουμε για 1 μηνα.Λυκε,ελπιζω να συμφωνεις..


-Κριμα για τον Σχορτσιανιτη.Κριμα,πολυ κριμα.Ο φοβος οτι εχει χασει την αισθηση του dominant player επιβεβαιωθηκε..Κανει ραβερσες και χουκ αντι για να την καρφωσει..Κριμα..Αδικηθηκε απιστευτα σημερα αλλα αυτο δεν αλλαζει το συμπερασμα μου!

-Μετα και το σημερινο ειναι ξεκαθαρο οτι ο Παργκο θα μεινει μονο Ευρωπη.


Αυτα για τωρα..Συνεχιζω αργοτερα

kseplenhs
επειδή μου αρέσει να παίζω με συμβολισμούς.

η τάπα του μπουρού στον δδ και το καλάθι του χαλπερίν μπροστά στον δδ σε μια φάση καρμπον με αυτή του άκερ νομίζω πως παραείναι συμβολικά.

(βέβαια μπορεί να να μην είναι και εγώ να είμαι ένας γραφικός με προκαταλήψεις... smiley.gif)

jimol34
Πολύ μεγάλο παιχνίδι και μεγάλη νίκη για τον Θρύλο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως οι παίκτες μας ήξεραν ότι αν έχαναν, θα τους κυνήγαγε όλο το ΣΕΦ. Αυτό και μερικές άλλες λεπτομέρειες δεν μας άφησαν να πάρουμε μια πιο άνετη νίκη.

Κατα τα άλλα η ομάδα στήθηκε πολύ καλά από τον κόουτς, Παπαλουκάς- Βούισιτς ήταν ηγέτες με τα όλα τους, ενώ ο Μπουρούσης έκανε ένα ακόμα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ο Γκριρ σκότωνε όποτε χρειαζόταν. Ο Πελεκάνος απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και ΠΡΕΠΕΙ να παίζει περισσότερο.

Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί πέρα από το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, ο Γιαννάκης και οι παίκτες του κέρδισαν τον κόσμο μέχρι τον Μάιο. Ευτυχώς το αδικαιολόγητο- από ένα σημείο και μετά- κράξιμο δεν μας κατέστρεψε και μπορούμε απερίσπαστοι να διεκδικήσουμε την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα.
Consultant
Απο contra.gr

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ξέσπασε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μπάτζετ της ομάδας: " Δεν ξέρω από πού τα μαθαίνετε όλα αυτά, τα πραγματικά νούμερα είναι πάρα πολύ μικρότερα και κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε γι’αυτό.

Eρχεται στα λογια μου ο Αγγελοπουλος.Εχω παρουσιασει αναλυτικα στοιχεια που αποδεικνυα οτι το μπατζετ του Ολυμπιακου ειναι πλασματικα μεγαλο.Καποιοι δημοσιογραφοι που γραφουν οπαδικα εχουν κανει προπαγανδα για να τον παρουσιασουν ως Γιανκη..Ποιον??????Τον καλυτερο ελληνα επιχειρηματια του 2008!!!!!!Το πραγματικο μπατζετ του Ολυμπιακου δεν ξεπερναει τα 16 εκατ ευρω...Εννοειται οτι ειναι αρκετα μικροτερο απο ομαδες σαν τον Παναθηναικο-Μπαρτσα-Τσσκα.

Ενα θα πα πω

Πριντεζης ~ 300 χιλιαρικα

Μπουρουσης ~500 χιλιαρικα

Σοφο ~ 400 χιλιαρικα

Χαλπεριν ~ 700 χιλιαρικα (1 εκατ δολλαρια)

Που ειναι τα 35 εκατ ευρω μπατζετ Κυριοι εγκριτοι δημοσιογραφοι;;;
Nik7
λιγα λογια κι απο μενα:

ο ολυμπιακος στηθηκε πολυ καλα, κι οπως πρεπει για να κερδισει μια ομαδα οπως ο ΠΑΟ.
κλειστη ρακετα, και φανατικο κυνηγι στην κορυφη ωστε να βγουν τζουφια τα πικ ν ρολ των πρασινων.
πιστωνεται δε στον μεχρι προτινος αποτυχοντα γιαννακη.
επισης ειχε συγκεντρωση, παθος (ειδικα στα ριμπαουντ) και (επιτελους) πλανο στην επιθεση.
εδω επαιξε καταλυτικο ρολο η παρουσια του μεγιστου παικτη Βουισιτς, που για μενα ηταν ο MVP του αγωνα.
ακομη βεβαια οι κοκκινοι εχουν καποια 'κενα' διαστηματα, και ενδεχομενως κομπλαρουν λιγο απενταντι στους πρασινους, αλλα στο τελος κατι η τυχη καιτι η ολιγωρια του ΠΑΟ, βοηθησαν ωστε να παρει ο ολυμπιακος το πλεονεκτημα.
ο ΠΑΟ δεν ειχε αρχη κ τελος χθες, κυριως γιατι φανηκε η γυμνια του στη ρακετα.
οταν ο πεκο ειναι 'αλλου' οπως χθες, τοτε μονος του ο μαικ αδυνατει ν'ανταποκριθει απεναντι σε μια γεματη φρον λαιν.
σακοτα, τσαρτσα, φωστης ουσιαστικα δεν μπορουν να παιξουν ρακετα, ειδικα οταν χανουν ριμπαουντ απο κοντυτερους αντιπαλους.
ο ΠΑΟ ειχε πολυ μικρο ροτεισον, πολλα λαθη, και μηδεν συντονισμο στην επιθεση, καμια ουσιαστικα εναλλακτικη στα πικ εν ρολς του. αναρωτιεμαι, δεν το βλεπει ο ζοτς οτι οταν ο αντιπαλος κλειδωνει το πικ στην ρακετα, τα συστηματα του ΠΑΟ απο 'διαστημικα' μεταμορφωνονται σε 'τουρλουμπουκι';
ομολογουμενως ο ΠΑΟ δεν επαιξε καθολου καλα, και το γεγονος οτι εφτασε το παιχνιδι στο καλαθι στα 36'' ειναι προς τιμην του. απο κει κι επειτα φερθηκε σαν ομαδα της σειρας, και οχι σαν crunch-time team που εχει την παραδοση οτι ειναι: χαμενο αμυντικο ριμπαουντ, λαθος επιλογη (δεν εγινε αμεσως φαουλ στο παπαλουκα), 2η λαθος επιλογη (δεν εγινε φαουλ στο βασιλοπουλο)..... τι αλλο να πει κανεις; ο ολυμπιακος έκανε τα παντα για να αυτοκτονησει και μεις δεν καναμε τπτ για να καθαρισουμε. οποτε πλεον μπαινουμε σε αλλο κλιμα.....
kotzito
Τεραστια νικη.Ο <<τελικος>> της φετινης χρονιας ειναι δικος μας.
Στο αγωνιστικο μερος τωρα,σημερα ημασταν παρα πολυ καλοι και κακος ο ΠΑΟ.Το σκορ ισως μας αδικει κιολας.Μπορουσαμε και +10.

1.Μπουρουσαρος.Υποκλινομαι.Πολυ καλος ο Γιαννης που εχει τεραστια εξελιξη και μεσα σε 3 χρονια εχει γινει ο καλυτερος Ελληνας σεντερ.Αυτοκρατορικη,οπως θα ελεγε ο Σκουντης,η ταπα στον Διαμαντιδη.Πηρε το αιμα μας πισω για την ταπα στον Ακερ.
2.Παπαλουκας.Αποδεικνυει οτι ειναι Ο ηγετης της ομαδας.Μοιραζε ασιστ,επαιρνε ριμπαουντ,επαιζε αμυνα,οργανωνε μια χαρα.Ενας απο τους λογους που κερδισαμε.Παθιασμενος γαυρος ο Θοδωρης.
3.Βουισιτς,Γκριρ,Χαλπεριν.Παρα πολυ καλοι ολοι τους.Ο Νικολα δειχνει γιατι τον πηρε ο Ολυμπιακος και καλυψε επαξια την απουσια του Πριντεζη.Ο Γκριρ επεστρεψε στις καλες εμφανισεις και θα βαλει σε διλημμα τον Γιαννακη για την συνεχεια.Ο Χαλπεριν αλλη μια ικανοποιητικη εμφανιση.Ισως η καλυτερη μεταγραφη φετος.
4.Μια χαρα η παρουσια του κοσμου.Περιμενα χειροτερα,αλλα οσοι ημασταν στο γηπεδο φερθηκαμε κοσμια.Κοντα στην ομαδα και χωρις ιδιαιτερες ακροτητες
5.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αντιμετωπισαμε με επιτυχια αρκετα απο τα πικ'εν'ρολ του ΠΑΟ και τους κρατησαμε σε χαμηλο σκοραρισμα απο τα τριποντα.

Για μενα ο Ολυμπιακος φετος εχει αρκετες πιθανοτητες πλεον να παρει τον τιτλο.Αρκει να το καταλαβουν οι παικτες και ο Γιαννακης.



Υ.Γ. Ξερει κανεις γιατι πλακωθηκαν κατω απο τα επισημα στην αναπαυλα του 1ου δεκαλεπτου;Αληθευει οτι ανακαλυψαν φιλαθλο του Παναθηναικου;
Consultant
Eγω θελω να δωσω μια αλλη διασταση στη σημερινη νικη..

Καταρχην παει περιπατο το τρελο φορμαρισμα του Παο.Οταν εχεις χασει το πλεονεκτημα εδρας δεν εισαι φορμαρισμενος,μαλλον εκτος φορμας εισαι απο εδω και περα..

Τα περι αντιστροφης του κλιματος για τον Νικολας μας τελειωσαν.Ενας παιχτης των 5 ποντων μ.ο. μεχρι την 20η αγωνιστικη ανηκει στην ακρη του παγκου.Δεν θα παρει αλλη πιστωση χρονου.Οποτε εκτος απο το οτι το τριαρι του Παναθηναικου ειναι μετριο,δεν υπαρχει και κλασσικος σουτερ στο 2.Τα περι μετριου τριαριου θα επιβεβαιωθουν στους τελικους με αντιπαλο τον Τσιλντρες.

***************επαιζε με εναν φορμαρισμενο Παναθηναικο,επαιζε χωρις τον Πριντεζη αλλα κυριως επαιζε χωρις τον Τσιλντρες.Μου φαινεται οτι πολυ δυσκολα θα σπασει το πλεονεκτημα εδρας.Ειδικα αν υπαρξει 50-50 διαιτησια..

Bottom line,η σημερινη νικη στα ματια μου ειναι διαβατηριο για τον τιτλο.

GREER
Ο Παπαλουκας ειναι ο καλυτερος ασσος στην Ευρωπη. Ο Βουισιτς ειναι το καλυτερο 5αρι στην Ευρωπη. Με αυτους τους δυο καλα και μπροσταρηδες, ο Θρυλος θα τα παρει ολα. Απλα πραγματα!!!!

Υ.Γ. Και βεβαια ο Γκριρ ειναι ενα απο τα καλυτερα γκαρντ στην Ευρωπη!!!
banou7
QUOTE(GREER @ Mar 2 2009, 02:01 ) *
Ο Βουισιτς ειναι το καλυτερο 5αρι στην Ευρωπη


Μάλλον ο Μπορούσης είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο 5αρι στην Ευρώπη, αλλά και αυτός ερυθρόλευκος είναι icon_drunk.gif

Μπράβο στην ομάδα που απέναντι σε θεούς και δαίμονες πήρε μια συγκλονιστική νίκη
kseplenhs
επίσης ο σπανούλης δείχνει οτι δεν το έχει το buzzet beater...μέχρι στιγμής σε ένα χρόνο έχει 2 air ball και ένα στο σίδερο με την εθνική...

ελπίζω το σερί να συνεχιστεί και στους τελικούς... smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Weekendman @ Mar 1 2009, 23:53 ) *
Εν συντομία Ο Βούισιτς σε καλή κατάσταση επιτέλους σε παιχνίδι με Παναθηναικό, τα τρίποντα μπαινουν για τον Ολυμπιακό ακόμα και τα απίθανα όπως του Χαλπερίν ,αλλά η ζημιά δεν έγινε απο τα τρίποντα του Παναθηναικού αλλά απο την ρακέτα μέσα εως τώρα.

Γι'αυτο ακριβως κερδισαμε.
Αντι να φαμε 5 τριποντα ελευθερα βγηκε πιο ψηλα η αμυνα και φαγαμε 5 διποντα απο κατω.
Ομως ετσι γλυτωνεις 5 ποντους και παιρνεις το ματσακι.

Παλι κακο κοουτσαρισμα απο τον Γιαννακη προς το τελος.
Εκει που η διαφορα παει στο +8 βγαλε τον Παπαλουκα 2 λεπτα να παρει μια ανασα
να μπει πιο φρασκος στο τελος.
Ο Παργκο παλι ξεχασμενος στο β΄ημιχρονο.

Ειμαι πλεον απολυτως πεπεισμενος οτι αν βρουμε τωρα ενα 4αρι που απλα θα παιρνει ριμπαουντ,
θα παιζει αμυνα με πολυ ξυλο και θα ειναι γρηγορος,
θα παρουμε το πρωταθλημα ανετα.
Αυτος ο Ερστεγκ σημερα ξεπερασε τον εαυτο του παλι.
Παιρνεις ασιστ κατω απο το καλαθακι αγορι μου και αντι να καρφωσεις την μπαλιτσα
κανεις προσποιηση στον Σαρας???? Θα μας τρελανεις?????????????????????????

Ο Πελεκανος απεδειξε για ακομα μια φορα οτι ειναι ο πιο αδικημενος παιχτης φετος.

Στον Βασιλοπουλο δεν θα αναφερθω απο σεβασμο στο ιδιο το αθλημα.

Το συμπερασμα που βγαινει απο το σημερινο ματς ειναι ενα.
Η ομαδα κερδισε για εναν και μοναδικο λογο.
Επαιξε και στο β΄ημιχρονο ο Σοφο.
Air and King
QUOTE(Consultant @ Mar 2 2009, 01:56 ) *
Eγω θελω να δωσω μια αλλη διασταση στη σημερινη νικη..

Καταρχην παει περιπατο το τρελο φορμαρισμα του Παο.Οταν εχεις χασει το πλεονεκτημα εδρας δεν εισαι φορμαρισμενος,μαλλον εκτος φορμας εισαι απο εδω και περα..



Bottom line,η σημερινη νικη στα ματια μου ειναι διαβατηριο για τον τιτλο.

Mην προτρεχεις!Κερδισαμε μια μαχη αλλα οχι "τον Πολεμο".Γιατι ακομα και σημερα εστω και με διαιτητικα λαθη κατα μας κερδισαμε με την ψυχη στο στομα.
Ουσιαστηκα ηταν νικη "οξυγονο" και ψυχολογιας αλλα μεχρι να φτασουμε στην πηγη υπαρχει δρομος.
Συν της αλλης οι Τελικοι αργουν και δεν μπορουμε να ξερουμε σε τι κατασταση θα ειναι οι ομαδες τοτε!Ο Παναθηναικος ειναι εμπειρη ομαδα και αυτο δεν πρεπει να το ξεχναει κανεις!

Για το παιχνιδι δεν εχω να πω πολλα.
Ειναι αστειο γενικως στο Ευρωπαικο μπασκετ μια απλη επαφη του σωματος να σφυρηζεται φαουλ.Το μπασκετ ειναι ανδρικο αθλημα!
Πολυ καλος ο Μπουρουσης και η πηρουετα του μια ομορφη φαση "πινελια" στην καλη του αποδοση.
Ο Παπαλουκας εκανε πολυ καλο,μεστο παιχνιδι.
Ειναι απολαυση να βλεπει καποιος τον Βουισιτς να πασαρει.Βλεπει απηστευτα γηπεδο!Οτι κοντηνοτερο στο "Σαμπας" στον τομεα της πασας.
Marciulionis
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που κέρδισε και συγχαρητήρια και στους 2 για το πρώτο κυρίως ημίχρονο που παιχτηκε πολύ ωραίο μπάσκετ!

blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif Καμία σχέση με τη ταλαιπωρία στο καραϊσκάκη blove.gif blove.gif

Τεράστια εμφάνιση από το... Γιαννάκη που εμφανίστηκε πολύ διαβασμένος και συγκεντρωμένος! όπως και από τους Βούισιτς-Μπουρούση-Παπαλουκά-Γκριρ-Χαλπεριν.


Πέρα από τα τυπικά όμως η υπερβολή της υπερβολής και ο υπερ-ενθουσιασμός στο... κόκκινο!

Νικήσατε σήμερα με 2 πόντους στην έδρα σας και πιάνοντας τη καλύτερη σας ίσως απόδση φέτος μια ομάδα που σας έχει νικήσει 2 φορές με 17 (στην έδρα του) και με 10(σε ουδέτερη έδρα) πόντους διαφορά...

Με το πλεονέκτημα στο πλέυ όφ ο ΟΣΦΠ έχει πιθανότητες για το τίτλο άλλα ο ΠΑΟ έδειξε ότι μπορεί να κάνει διπλό στο ΣΕΦ. Χωρίς το πλεονέκτημα μάλλον δεν θα είχε καμία...

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στη μέρα του, όπως και τα περισσότερα ατού του και με το κόσμο θα ήτανε πολύ δύσκολο να χάσει άλλα δύσκολα θα ξαναβρεθούν τόσοι πολλοί παίκτες του σε τόσο καλή μέρα ειδικά σε μια σειρά 5 αγώνων. Κι όταν ο ΠΑΟ με μια μέτρια εμφάνιση κόντεψε να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην καλύτερη του εμφάνιση δεν είναι και τόσο αισιόδοξα τα πράγματα όπως τα βλέπετε...
kseplenhs
απο που προκύπτει οτι ο ολυμπιακός έκανε την "καλύτερη δυνατή" εμφάνιση σήμερα?βάσει στατιστικής??

ελπίζω όχι...
Marciulionis
QUOTE(kseplenhs @ Mar 2 2009, 02:55 ) *
απο που προκύπτει οτι ο ολυμπιακός έκανε την "καλύτερη δυνατή" εμφάνιση σήμερα?βάσει στατιστικής??

ελπίζω όχι...


Από την εικόνα του ματς και τον αντίπαλο...
Consultant
QUOTE(Marciulionis @ Mar 2 2009, 02:49 ) *
Με το πλεονέκτημα στο πλέυ όφ ο ΟΣΦΠ έχει πιθανότητες για το τίτλο άλλα ο ΠΑΟ έδειξε ότι μπορεί να κάνει διπλό στο ΣΕΦ. Χωρίς το πλεονέκτημα μάλλον δεν θα είχε καμία...

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στη μέρα του, όπως και τα περισσότερα ατού του και με το κόσμο θα ήτανε πολύ δύσκολο να χάσει άλλα δύσκολα θα ξαναβρεθούν τόσοι πολλοί παίκτες του σε τόσο καλή μέρα ειδικά σε μια σειρά best of 5. Κι όταν ο ΠΑΟ με μια μέτρια εμφάνιση κόντεψε να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην καλύτερη του εμφάνιση δεν είναι και τόσο αισιόδοξα τα πράγματα όπως τα βλέπετε...


Θα συμφωνησω οτι χωρις το πλεονεκτημα εδρας ο Ολυμπιακος δεν θα μπορουσε να ελπιζει σε τιτλο.Το εχω ξαναπει πολλακις..Για τους λογους που ολοι γνωριζουμε.

Ο Ολυμπιακος ηταν στη μερα του και ο Παναθηναικος στη χειροτερη του μερα;Αυτο μας λες;Μαλλον λαθος αξιολογεις τα πραγματα γιατι αυτα δεν ισχυουν!Ο Ολυμπιακος υποχρεωσε τον Παναθηναικο να παιξει οπως επαιξε,γιατι ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος.

Σημερα ειχε καλη μερα,οποτε και οι δυο ομαδες ηταν στη μερα τους.Relax
giannis_
Ηταν ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια μας εδω και καιρο!Η μιση ομαδα και παραπανω δεν τραβηξε καθολου!Μονο οι μαικ σπαν και περπε επαιξαν καλα!Γνωμη μ ειναι οτι δυσκολα ,πολυ δυσκολα θα ξανασυμβει,ποσο μαλλον στα παιχνιδια που κρινεται το πρωταθλημα δηλαδη στα πλει-οφ!Και μεχρι τοτε επικεντρωνομαστε στην ευρωλιγκα και στους αγωνες λογικα με σιενα που αυτοι ειναι οντως τελικοι και οχι σαν το σημερινο ματς!Ειναι ασκοπο απο τωρα να λεμε τι μπορει να γινει τον μαιο εχουμε 3 μηνες μεχρι τοτε!


μαικ εισαι ψυχαρα ρε φιλε!Αγαπαει την ομαδα οπως και εμεις! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif



ψιλοασχετο αλλα η φαση με το μητσο και τον παπαλουκα δεν μαρεσε καθολου,απο "αισθητικης" αποψης!Δεν τους εχω ξαναδει ετσι τους συγκεκριμενους....
kseplenhs
QUOTE(Marciulionis @ Mar 2 2009, 02:55 ) *
Από την εικόνα του ματς και τον αντίπαλο...



τι σε κάνει να πιστεύεις πως είναι ο παο καλύτερος απο την ταού?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.