Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΟΣΦΠ - ΠΑΟ 06/06/2010, Α1 Playoffs-4ος Τελικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
pete7
Οντως πρεπει να καθαρισει το τοπιο αλλιως η ομαδα να παει αλλου να παιξει-Αυτα τα οσα εγιναν εχτες φταιμε ολοι αλλα πιο πολυ οι φυλλαδες κ οι προεδροι που εχουν ολα τα καλα παιδια μεσα στο γηπεδο.
Τουλαχιστον εμεις δεν ειχαμε οπλα οπως τ0 2006 κ οι παικτες του Παο δεν παθανε τιποτα-γιατι τοτε δεν εγινε τοσος χαμος οπως χθες που ειναι φυσικα δικαιολογημενος-αυτα βλεπουν την μη τιμωρησια του Παο τοτε κ το πρωταθλημα παει χαλια.
Να φυγουμε τελειως απο το πρωταθλημα.
hagi
Δεν φταίει το μπάσκετ για αυτό το χάλι...Φταίνει τα ζώα που μας χαλανε το άθλημα... Μια ζωή τα ίδια... Όλοι λέμε λέμε και γεμίζουμε σελίδες ,αλλά στην πραγματικότητα δεν γίνεται τίποτα...Καμιά τιμωρία της προκοπής δεν πρόκειτε να δωθεί... Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω..είναι τόσα πολλά που μπορεί να πει κανείς...Αισχος και ντροπή στα τσογλάνια που παντού πάνε μόνο για καταστροφή και όχι να να δουν το άθλημα... Ευτυχώς τελείωσε το πρωτάθλημα και δεν θα δούμε άλλα τέτοια για φέτος τουλάχιστον...Άντε από του χρόνου πάλι τα ίδια...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ.....
Death
Μαζέψτε γενικά, δεν απευθύνθηκα σε εσένα προσωπικά.
cryptic
QUOTE(rankin @ Jun 7 2010, 12:28 ) *
Κάτι δεν κατάλαβες καλά εδώ φίλε μου
Το ΦΩΣ μιλάει καθαρά αγωνιστικά και εννοεί πως οι παίχτες του Ολυμπιακού είχαν μείνει ακόμα στο παιχνίδι της τετάρτης. Έτσι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον


το εξώφυλλο 'Ο θυμός για τα όργια της Τετάρτης έπνιξε τον Ολυμπιακό' εμένα μου φαίνεται σαν προσπάθεια να δικαιολογήσουμε πράγματα. Τέσπα, διαφορετικές απόψεις.
Mystis
Δεν μπορώ να ακούω λύσεις όπως, να πάμε να παίξουμε στην Τουρκία και στην Κίνα και στην Μοζαμβίκη! Εντάξει είπαμε!!!

Να κάτσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν. Έστω στους τελικούς να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές (καλύτερη λύση από το να φύγουμε από το πρωτάθλημα). Πως να το κάνουμε δλδ? Αυτό περιμένεις από όλη την χρονιά! Να βρουν τρόπο δεν ξέρω πως, δεν είμαι υπεύθυνος εγώ να το βρω, να γίνεται σοβαρός έλεγχος πριν κάποιος μπει στο γήπεδο και από πιο πριν όχι μπροστά στις θύρες.

Να βρεθεί τρόπος να περιορίσουν την βία στα γήπεδα. Αυτοί που είναι αρμόδιοι. Εμένα η δουλειά μου σε αυτό το κομμάτι είναι να φωνάζω στο γήπεδο υπέρ της ομάδας μου! Άλλοι είναι αρμόδιοι για άλλα.

Θα φύγει ο Γιαννάκης και ανοίγει ο δρόμος για να επιστρέψουμε στην κορυφή κι όχι για να φύγουμε από το πρωτάθλημα!!!
Death
QUOTE
Θα φύγει ο Γιαννάκης και ανοίγει ο δρόμος για να επιστρέψουμε στην κορυφή κι όχι για να φύγουμε από το πρωτάθλημα!!!


Με αυτό το πλευρό να κοιμάσε, εσείς είσαστε που βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας.
rankin
QUOTE(vastravoud @ Jun 7 2010, 12:44 ) *
H αστυνομία ΜΠΟΡΕΙ να στρώσει τα πράγματα. Μόνο βουληση χρειάζεται ώστε ο κάθε Φασούλας, Ιωαννίδης, Μπιτσαξής η οποιοσδήποτε να μη μετράει ψηφαλάκια. "Σπρώχνεις για να μπεις μέσα"; "Τσάκω δυο γκλομπιές και πήγαινε στη σειρά σου". Οι Άγγλοι ΚΑΙ με αυτό έκαναν δουλειά.


Ξέρεις τι μου λες τώρα; Ότι η εξυγίανση της ελληνικής κοινωνίας θα ξεκινήσει απο το μπασκετ!
Αυτά τα φαινόμενα που περιγράφεις, δεν είναι αμιγώς αθλητικά.. Για την ακρίβεια, δεν είναι καθόλου αθλητικά και δεν πρόκειται να αλλάξει το "μέτρημα των ψήφων" στο μπασκετ χωρίς πρώτα να έχει αλλάξει οπουδήποτε αλλού!

Εδώ λέμε τι μπορεί να κάνει μια ομάδα, πχ ο Ολυμπιακός, χωρίς να περιμένει πρώτα να αλλάξει η ελληνική κοινωνία!
Δε διαφωνώ ότι η αστυνομία, ίσως και να μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις, αλλά χωρίς σχέδιο και στα τυφλά δεν πας πουθενά. Απλά ασκείς βια που γεννά νέα βία!

QUOTE(vastravoud @ Jun 7 2010, 12:44 ) *
Όσο για το γήπεδο, αν γίνει αυτό θα έχει ενδιαφέρον να δουμε αν θα είναι περιουσία των Αγγελόπουλων ή θα το μεταβιβάσουν στην ΚΑΕ. Εγώ καθαρα για λόγους δημόσιου συμφέροντος και κυρίως ΜΗ τσιμεντοποίησης προκρίνω λύσεις που αξιοποιούν υπάρχουσες περιουσίες. Win-win λύσεις για το δημόσιο αλλά και για τις ομάδες πιστεύω.

Κοίτα, και εγώ ήμουν υπέρ μιας αναμόρφωσης του κλειστού στο Τροκαντερό, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν ενδιαφέρει την διοίκηση. Δεν γνωρίζω τις προδιαγραφές των εγκαταστάσεων και δεν γνωρίζω το κόστος.
Μακάρι όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα να μπορούσαν να αγοραστούν απο ιδιώτες και να αποκτούσαν νόημα και χρήση, πριν γκρεμίσουν, αλλά δεν βλέπω φως στην άκρη του τουνελ..
Άσε που κάποια κλειστά, όπως ίσως και αυτό στο Φάληρο, όταν χτίστηκαν, δεν προβλέφθηκε απο τους φωστήρες να μπορούν να έχουν και άλλες χρήσεις στο μέλλον ώστε να μπορούν να πωληθούν χωρίς ο αγοραστής να πρέπει να τα ξαναχτίσει απο την αρχή για να γίνουν λειτουργικά.. πχ. τι μπορεί να γίνει το κλειστό της Νίκαιας ;;;;
Manu7
Α ρε Γαρδέλη σε φάγανε... icon_drunk.gif
Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω... icon_drunk.gif
Mystis
@Death

Για μένα αυτός είναι υπεύθυνος που παίχτες σαν τον Μπουρούση και τον Milos δεν είναι αυτή την στιγμή πρωταθλητές!!!

Κατά μεγάλο βαθμό φταίει και η παρέα του Τανατζή (δεν βάζω πρόθεμα μπροστά γιατί θα χρεωθώ με επιθετικό, χεχεχε)!

Αλλά μέσα στο OAKA και με διατησία 80-20 αν είχες έστω Μπαρτζώκα ή Ζούρο δεν το χάναν το παιχνίδι ούτε με σφαίρες και δεν θα έβλεπες αυτήν την ζούγκλα χτες!
vastravoud
Δυστυχώς rankin μάλλον έχεις δίκιο, ίσως αιθεροβατώ λιγάκι sad.gif

Όσο για τα Ολυμπιακά ακίνητα, ξανα-μανα έχεις δίκιο. Γιατί όμως απορρίπτουμε το Ελληνικό; Υπέροχο γηπεδάκι, με σταθερή σύνδεση(τραμ), άπλετο πάρκινγκ. Θα έλεγα "ταμάμ".
lefkadian
Mαγκες χωρις καμια παρεξηγηση σταματηστε τα ευχολογια. Υπαρχουν αλλοι που μπορουν ευκολα (αν θελουν) να λυσουν το προβλημα. Μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουμε και εμεις οι ιδιοι. Σε ενα forum για basket μιλαμε για ολα τα αλλα εκτος απο basket. Oι ειρωνιες "δινουν και περνουν", καποιοι "φιλοι" μας βριζουν συστηματικα απο χτες το βραδυ με π.μ. επειδη διαφωνουμε σε κατι, καποιοι προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα, και οι περισσοτεροι απο εμας σφυριζουμε αδιαφορα. Εγω δεν συμφωνω οτι τα προβληματα τα δημιουργουν λιγοι. Τα δημιουργουμε οι περισσοτεροι γιατι δεν εχουμε αθλητικη παιδεια και δεν παραδεχομαστε την ανωτεροτητα του εκαστοτε αντιπαλου...
Death
Το ψυχολογικό βάρος του αγώνα ηταν πάνω μας, το είπε και ο εκφωνητής(αυτοί άλλωστε δεν κάνουν ποτέ λάθος, είναι απο την σχολή του μέγα Συρίγου), και είναι λογικό με όλα αυτά που έγιναν αυτό το βάρος να έγινε τεράστιο, άσε που ο μόνος μας παίκτης που είχε @@ να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση ήταν ο Μπουρούσης και για αυτό έπρεπε να βγεί έκτος αγώνα, με δύο ανύπαρκτα φάουλ γιατί ήταν η τέλεια ευκαιρία να τιμωρίσει ο μέγας Βορεάδης(ο αγαπημένος μου Έλληνας παίκτης μπάσκετ όλων των εποχών, δεν υπάρχει σύγκριση, αυτός και μετά ο Αγκωνίδης) τον Ολυμπιακό, κάτι που φυσικά σκότωσε εντελώς την ψυχολογία, γιατί ήταν σαν να μας έλεγαν στην μούρη, τώρα που βρήκαμε ευκαιρία θα σας γαμήσουμε, χαρακτηριστικό του πόσο μέγας ειναι ο Βορεάδης, είναι όταν είχε προειδοποιήσει οτι θα διακόψει τον αγώνα αν πέσει καρφίτσα στο γύπεδο και είχε πέσει ολόκληρο φορτηγό απο καρφίτσες και ηθελε να ολοκληρώσει την απόλαυση. Και θέλετε να σας πώ και κάτι αντικειμενιά, σοβαρά και ηττοπαθή γαυράκια, που με το μυαλό που κουβαλάτε θα είσαστε πάντα στα ίδια, καλά κάνανε που διακόψανε τον αγώνα χθές, το λάθος είναι τον Αγγελόπουλων που δεν άφησαν να το διακόψουν εντελώς στην πρώτη διακοπή και που δεν αφήσανε να γίνουν αρκετά άλλα που έπρεπε να γίνουν σε ενα πρωτάθλημα παροδία.

Και που είσαι φίλε πράσινε που προσπαθείς να πολεμήσεις για κάποια ιδανικά μέσα σε αυτόν τον απόλυτο ξεφτυλισμό των πάντων που ζούμε, σε καταλαβαίνω, αλλά δεν έχουν όλα τα γουρούνια την ίδια φάτσα, είναι επιδή δεν έχεις δει ακόμα την δική μου γουρουνίσια όψη.

Αγγελόπουλοι σηκωθείτε και φύγετε τώρα, με την ομάδα η μόνοι σας, στο τέλος η ηλιθιότητα σας θα καταντήσει εγκληματική.
MaJesty23
To καλύτερο είναι οτι κάποιος φίλος εδώ είπε οτι είναι σε κάποιο βαθμό δικαιολογημένα τα επεισόδια,γιατι ο κόσμος αγανάκτησε απο την σφαγή της Τετάρτης!
Εμείς χάναμε 15 πόντους και τέτοιες @@ δεν γίνανε!Γιατί?Γιατί υπάρχει πίστη στην όμαδα και ακόμα και οταν χάνει ,ούτε κράζουμε,απλά την σπρώχνουμε...Ελεος με την σφαγή της Τεταρτης!Κάνετε σημαία την διαιτησια αντί να δείτε,πόσο λάθος μπασκετ παιζατε,με επιθέσεις στα 4 sec,με τρίποντα off balance απο τον Μπουρούση και με ένα τελικά πολυ λίγο Παπαλουκά!Ομάδα που βάζει 7 πόντους σε 14 λέπτά δεν μπορεί να μιλάει...!Γιαννάκης με τρικυμία εν κρανίω,με ύφος απόγνωσης και τρελαμένος απο άγχος!Οσοι έχετε παίξει σε όμαδες ξέρετε,ότι όταν υπάρχει πίεση ,περιμένεις ηρεμια απο πάγκο ,ενα timeout,ακόμα και φωνές ρε διάολε αλλά οχι κλάμματα και κατεβασμένα μούτρα...
Επίσης δεν υπάρχει και το καλύτερο κλίμα στον πάγκο του Ολυμπιακού,πράγμα που φάνηκε στο 3ο ματς,οταν ο Μπουρουσης πάει προς τον πάγκο και δεχόμενος παρατηρηση απο Μανουσελη του λεει ''αι μαμισου''!
rchos
death ηρεμησε σε παρακαλω.γραψε οτι θες απλα αλλαξε λιγο τον τροπο που τα γραφεις.ξαναλεω γραψε οτι θες.δεν σου βαζω χερι για τις αποψεις.για τον τροπο.


majesty το πιο τραγικο πραγμα που μπορει να κανει καποιος τωρα σε κουβεντα για τους καφρους της εξεδρας ειναι να λεει οι δικοι μας δεν κανουν τετοια!οι δικοι σας ειναι χειροτεροι.τα ιδια χαλια ειναι ολοι!
Death
Φιλε ποδοσφαιρικέ και fan του Σισέ, τράβα στο άθλημα σου. Τωρα θελω να δώ τους "σοβαρούς" μπασκετικούς.
Reggie Miller #31
Και τελικά ακολούθησε ότι ακριβώς είχα φανταστεί και ότι γίνεται συνήθως.Εννοώ κυρίως από τα ΜΜΕ.
Συγκεκριμένη ευαισθησία,για συγκεκριμένα πράγματα.Γράφουν όσα πρέπει να γράψουν και όσα πρέπει
τα αφήνουμε στην άκρη και τα ξεχνάμε...Όμορφα...
MaJesty23
QUOTE(Death @ Jun 7 2010, 13:40 ) *
Φιλε ποδοσφαιρικέ και fan του Σισέ, τράβα στο άθλημα σου. Τωρα θελω να δώ τους "σοβαρούς" μπασκετικούς.

Επειδη δεν ξέρεις ποιος είμαι,μην λές πολλά...Παιζω 18 χρονια μπάσκετ και εσυ μάλλον είσαι 18!Δεν είμαι ποδοσφαιρικός και το ποιος είναι σοβαρός φαίνεται!
at archos:φίλε κατακριτέα και η αηδία δεν ειναι ουτε κόκκινη,ουτε πράσινη...απλά δεν έχετε πίστη στην όμαδα,χτές τα πρώτα επεισόδια έγιναν 15 λεπτά πρίν το ματς και με μόνο 8 πόντους διαφορά!
frenchman7
Μην αρχίζουμε να λέμε τα ίδια ρε παιδιά! 40.gif
Όχι! Εννοείται πως τέτοια καφριλίκια δεν δικαιολογούνται από διαιτησίες ούτε από τίποτα!
Όχι! Δεν αρνήθηκε κανείς τα λάθη που έγιναν από πάγκο και παίχτες!
Ε από κει και πέρα κι εσείς μην αρνήστε την σφαγή της τετάρτης και την επήρειά της στην εξέλιξη του παιχνιδιού!
vastravoud
Ρε παιδιά δειλά δειλά καμια 10ρια σελιδες πριν έγινε μια απόπειρα να μιλήσουμε για μπάσκετ.

Να ξαναρχίσουμε;
rchos
QUOTE
Ρε παιδιά δειλά δειλά καμια 10ρια σελιδες πριν έγινε μια απόπειρα να μιλήσουμε για μπάσκετ.

Να ξαναρχίσουμε;


εγω παντως που με αναγκασαν να φυγω απο το γηπεδο χωρις το παιχνιδι να εχει τελειωσει και με τα ματια μου και την αναπνοη μου να εχουν θεμα απο τα καπνογονα/δακρυγονα ειλικρινα δεν εχω καμια διαθεση να μιλησω για μπασκετ.
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Jun 7 2010, 13:12 ) *
Ξέρεις τι μου λες τώρα; Ότι η εξυγίανση της ελληνικής κοινωνίας θα ξεκινήσει απο το μπασκετ!
Αυτά τα φαινόμενα που περιγράφεις, δεν είναι αμιγώς αθλητικά.. Για την ακρίβεια, δεν είναι καθόλου αθλητικά και δεν πρόκειται να αλλάξει το "μέτρημα των ψήφων" στο μπασκετ χωρίς πρώτα να έχει αλλάξει οπουδήποτε αλλού!

Εδώ λέμε τι μπορεί να κάνει μια ομάδα, πχ ο Ολυμπιακός, χωρίς να περιμένει πρώτα να αλλάξει η ελληνική κοινωνία!
Δε διαφωνώ ότι η αστυνομία, ίσως και να μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις, αλλά χωρίς σχέδιο και στα τυφλά δεν πας πουθενά. Απλά ασκείς βια που γεννά νέα βία!



κοίταξε,και σε πιο προηγμένες αθλητικά χώρες υπάρχει η βία στην κοινωνία.στην αμερική δεν υπάρχει βια?απείρως μεγαλύτερη και πιο σκληρή.
επομένως το τσιτάτο "το γήπεδο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας" ίσως να μην έχει και τόσο βάση.μόνο ως προς την ατιμωρησία.
επομένως ας γίνει μια νέα αρχη,όσον αφορά την αθλητική δικαιοσύνη και μετά βλέπουμε.γιατί σε αυτόν τον τομέα είμαστε γελοίοι κυρίως και απο εκεί ξεκινούν όλα.όχι τόσο απο την κοινωνική βία...

QUOTE(rchos @ Jun 7 2010, 13:55 ) *
εγω παντως που με αναγκασαν να φυγω απο το γηπεδο χωρις το παιχνιδι να εχει τελειωσει και με τα ματια μου και την αναπνοη μου να εχουν θεμα απο τα καπνογονα/δακρυγονα ειλικρινα δεν εχω καμια διαθεση να μιλησω για μπασκετ.


εσύ μόνο που πήγες χτες γήπεδο ελεγχεσαι για τη στάση σου... happy.gif
joi
QUOTE(rchos @ Jun 7 2010, 12:55 ) *
εγω παντως που με αναγκασαν να φυγω απο το γηπεδο χωρις το παιχνιδι να εχει τελειωσει και με τα ματια μου και την αναπνοη μου να εχουν θεμα απο τα καπνογονα/δακρυγονα ειλικρινα δεν εχω καμια διαθεση να μιλησω για μπασκετ.


Tα είπες όλα.
Εγώ γήπεδο δεν είμουνα (εξωτερικό μένω), ούτε Ολυμπιακός ούτε Παναθηναικός είμαι, αλλά χθες το βράδυ στήθηκα σαν λαλάκας να δω δύο πολύ καλές ομάδες να παίζουν το άθλημα που αγαπάω.

Μετά το τέλος του αγώνα (που δεν το είδα γιατί κοιμήθηκα) μόνο για μπάσκετ δεν έχω όρεξη να μιλήσω.

Βασικά θέλω μια χαρά να μιλήσω για μπάσκετ, αλλά όχι για το μπάσκετ ΑΥΤΟΥ του "αγώνα".

Μέχρι να φτιάξει η Ελλάδα (και μαζί το μπάσκετ της) θα βλέπω Εuroleague και ΝΒΑ (μην σου πω ότι θα αρχίσω να βλέπω και το Σουηδικό πρωτάθλημα, θεέ μου!!!!).

Με τις υγίες σας/μας.

ΥΓ. Τα πρωτοσέλιδα τα σημερινά που βλέπω στο internet έπρεπε να απαγορεύονται. Αλλά πολλά πράγματα "έπρεπε" να είναι διαφορετικά στο Ελλαδιστάν.
ΥΓ2. Σε ποιες χώρες μπήκανε με "ντου" χθες/προχθές "φίλαθλοι" σε γήπεδα? Ν.Αφρική (οι Κενυάτες) και Ελλάδα (οι γνωστοί). Βλέπετε κάποιον παραληλισμό?
Death
QUOTE
rchos


Εγώ βασικά μόλις τελείωσα, ούτε φυλακή θα πάω για τα Αγγελοπουλάκια ούτε θα ασχοληθώ περεταίρω, αν κάποιοι κατάλαβαν κατάλαβαν, εγώ απλά έπρεπε να βγάλω απο μέσα μου αυτό που είδα και αυτό που νιώθω, για να μην κατέβω με κανένα καλάζνικοφ και αρχίσω να γαζώνω, ελπίζω και άλλοι να έχουν την ίδια ευκαιρία με εμένα. Για μένα το Ελληνικό μπάσκετ έχει πεθάνει, μπορει να βλέπω κάποτε την εθνική με την Ισπανία για να χαίρομαι σε πιθανές ήττες, αλλά κυρίως
σε πιθανές σφαγές της εθνικής, εκτός αν με ξαφνιάσουν ευχάριστα τα Αγγελοπουλάκια με το να διαλύσουν εντελώς το Ελληνικό πρωτάθλημα με την αποχώρηση της ομάδας. Γεία σας, είμαι ο θάνατος και έρχομαι κατά πάνω σας.
vastravoud
Ασφαλώς και υπάρχει βία παντού, ακόμα και σε αθλητικά πολύ προηγμένες χώρες.

Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό ή ανάλγητο, αλλά ας σκοτωθούν στους δρόμους οι Πράσινοι με τους Κόκκινους, ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Γι' αυτό θέλω η αστυνομία να τους πετάξει έξω, κι ας χρησιμοποιήσει βία. Καλό θα τους κάνει, να πήξει το μυαλουδάκι τους και εμείς να μπορέσουμε σαν άνθρωποι να χαρούμε το μπάσκετ που μας αρέσει.

Δε θέλω να μυρίζω σα να έχω γυρίσει από τεκέ
Δε θέλω να ακούω με ποιόν γ@μιεται η μάνα του Παπαλουκά
Δε θέλω να βλέπω πανω "να σαπίσουν τα κόκκαλα του Διαμαντίδη" (δηλαδή ο Χριστός και η Παναγία, ΠΟΣΟ άρρωστος.....)
Δε θέλω να βλέπω πρόεδρους υπερ-σωτήρες
Δε θέλω να κινδυνεύω στο γήπεδο

Δύσκολο;

Υ.Γ: Θα ήθελα πολύ να προσπαθήσουμε να δούμε και λίγο μπασκετικά το ματς
rchos
QUOTE(Death @ Jun 7 2010, 14:19 ) *
Εγώ βασικά μόλις τελείωσα, ούτε φυλακή θα πάω για τα Αγγελοπουλάκια ούτε θα ασχοληθώ περεταίρω, αν κάποιοι κατάλαβαν κατάλαβαν, εγώ απλά έπρεπε να βγάλω απο μέσα μου αυτό που είδα και αυτό που νιώθω, για να μην κατέβω με κανένα καλάζνικοφ και αρχίσω να γαζώνω, ελπίζω και άλλοι να έχουν την ίδια ευκαιρία με εμένα. Για μένα το Ελληνικό μπάσκετ έχει πεθάνει, μπορει να βλέπω κάποτε την εθνική με την Ισπανία για να χαίρομαι σε πιθανές ήττες, αλλά κυρίως
σε πιθανές σφαγές της εθνικής, εκτός αν με ξαφνιάσουν ευχάριστα τα Αγγελοπουλάκια με το να διαλύσουν εντελώς το Ελληνικό πρωτάθλημα με την αποχώρηση της ομάδας. Γεία σας, είμαι ο θάνατος και έρχομαι κατά πάνω σας.


κοιτα εγω δεν διαφωνω με τον οποιονδηποτε.μπορει να εισαι και ο ευλογητος της λαμψης εμενα καρφι δεν μου καιγετε.ελα να μας σκοτωσεις ολους απλα διαβασε τους κανονες του φορουμ και καντο χωρις να τους παραβαινεις!
αντε καλο σκοτωμα!
rankin
QUOTE(Mystis @ Jun 7 2010, 13:17 ) *
Αλλά μέσα στο OAKA και με διατησία 80-20 αν είχες έστω Μπαρτζώκα ή Ζούρο δεν το χάναν το παιχνίδι ούτε με σφαίρες και δεν θα έβλεπες αυτήν την ζούγκλα χτες!

Οι Μπαρτζώκας - Ζούρος, μπορεί να θες να πιστέψεις το αντίθετο, αλλά είναι πολύ χειρότεροι προπονητές απο το Γιαννάκη

QUOTE(vastravoud @ Jun 7 2010, 13:22 ) *
Δυστυχώς rankin μάλλον έχεις δίκιο, ίσως αιθεροβατώ λιγάκι sad.gif

Όσο για τα Ολυμπιακά ακίνητα, ξανα-μανα έχεις δίκιο. Γιατί όμως απορρίπτουμε το Ελληνικό; Υπέροχο γηπεδάκι, με σταθερή σύνδεση(τραμ), άπλετο πάρκινγκ. Θα έλεγα "ταμάμ".

Δεν το απορρίπτω το Ελληνικό! Εμένα μπορεί να μην με βολεύει πολύ, αλλά είναι ωραίο και μπασκετικό γήπεδο
Δεν ξέρω αν πωλείτε και πιο είναι το αντίτιμο
Πάντως, ο Ολυμπιακός την ψάχνει για το οικόπεδο ανάμεσα σε ΣΕΦ και Τροκαντερό

QUOTE(lefkadian @ Jun 7 2010, 13:22 ) *
Μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουμε και εμεις οι ιδιοι. Σε ενα forum για basket μιλαμε για ολα τα αλλα εκτος απο basket. Oι ειρωνιες "δινουν και περνουν", καποιοι "φιλοι" μας βριζουν συστηματικα απο χτες το βραδυ με π.μ. επειδη διαφωνουμε σε κατι, καποιοι προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα, και οι περισσοτεροι απο εμας σφυριζουμε αδιαφορα.

Σαν σχετικά παλιότερος, θα σου πω πως αυτά τα ζητήματα στο Φορουμ έχουν προκύψει πρόσφατα.. Παλιότερα ήταν καλύτερα τα πράγματα και με πολύ περισσότερο χαβαλέ, ακόμα και σε στιγμές δύσκολες..

QUOTE(Death @ Jun 7 2010, 13:32 ) *
Και θέλετε να σας πώ και κάτι αντικειμενιά, σοβαρά και ηττοπαθή γαυράκια, που με το μυαλό που κουβαλάτε θα είσαστε πάντα στα ίδια, καλά κάνανε που διακόψανε τον αγώνα χθές, το λάθος είναι τον Αγγελόπουλων που δεν άφησαν να το διακόψουν εντελώς στην πρώτη διακοπή και που δεν αφήσανε να γίνουν αρκετά άλλα που έπρεπε να γίνουν σε ενα πρωτάθλημα παροδία.
....
Αγγελόπουλοι σηκωθείτε και φύγετε τώρα, με την ομάδα η μόνοι σας, στο τέλος η ηλιθιότητα σας θα καταντήσει εγκληματική.

Έχεις δίκιο! Είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο για την ομάδα να ξεκινήσει από τώρα με -2 το επόμενο πρωτάθλημα! Έχεις δίκιο! Απορώ που δεν το σκέφτηκαν νωρίτερα στην ομάδα!
Ίσως αν φύγουν οι Αγγελόπουλοι και αναλάβει η θύρα 7 την διαχείριση, σύντομα να μην έχουμε τέτοια προβλήματα, γιατί θα παίζουμε Α2!
Ο Ολυμπιακός φίλε μου, είναι μια ιδέα που θα αγωνίζεται ακόμα και σε πρωταθλήματα στημένα αν χρειαστεί, γιατί η αποστολή της ομάδας είναι να αγωνίζεται και να παλεύει όπως αρμόζει σε αυτό το σωματείο που, όχι τυχαία, ονομάστηκε θρύλος.. Αλλά κάποιοι έχετε ξεχάσει τα βασικά μου φαίνεται!

QUOTE(MaJesty23 @ Jun 7 2010, 13:36 ) *
Εμείς χάναμε 15 πόντους και τέτοιες @@ δεν γίνανε!Γιατί?

Γιατί έχεις πάρει μια ντουζίνα σερί πρωταθλήματα και έχεις εμπιστοσύνη και στην ομάδα σου και στα σφυρίγματα
Στο ποδόσφαιρο, τόσα χρόνια που οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι, μια χαρά επεισόδια κάνανε και οι φίλοι (?) του Παναθηναϊκού και χτυπούσαν και τους διαιτητές ακόμα...
Μην το ψάχνεις. Έτσι λειτουργεί η ελληνική κοινωνία αλλά και ο ελληνικός αθλητισμός. Ο αδικημένος το ρίχνει στη βια και ο ευνοημένος ασκεί κριτική αφ υψηλού!
rchos
QUOTE
Υ.Γ: Θα ήθελα πολύ να προσπαθήσουμε να δούμε και λίγο μπασκετικά το ματς


βρε συ βαστραβουντ πολυ φιλικα στο λεω αυτο αλλα ειναι δυνατον να ασχοληθεις με τα αγωνιστικα του χτεσινου αγωνα?τι να πουμε δηλαδη?
το χθεσινο ματς δεν σηκωνει μπασκετικης κριτικης.το μονο συμπερασμα για ακομη μια φορα ειναι η διαφορα των δυο ομαδων στο ψυχολογικο κομματι.αποδειχθηκε ξανα ποσο δυνατο μεταλο εχε αυτος ο παο και ποσο αδυνατο αυτος ο ολυμπιακος.
Mystis
Πρώτα απ' όλα να φτιάξει η διαιτησία!

Είναι μία καλή αρχή για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους! Εδώ και χρόνια είμαστε θεατές στο ίδιο έργο (κι όταν δεν είχαμε καλή ομάδα και τώρα που έχουμε). Μην ακούσω "πάλι για την διαιτησία λέτε"? Εννοείτε θα πω. Αν στην μπάλα είχαμε παράγκα, στο μπάσκετ είναι τριόροφη η παράγκα.
PARISINOS
QUOTE(Death @ Jun 7 2010, 11:19 ) *
εκτός αν με ξαφνιάσουν ευχάριστα τα Αγγελοπουλάκια με το να διαλύσουν εντελώς το Ελληνικό πρωτάθλημα με την αποχώρηση της ομάδας.


Παντως επειδη το εχω δει γραμμενο και αλλου αυτο, το ελληνικο μπασκετ μια χαρα θα ειναι ακομα και να φυγει ο ΟΣΦΠ.

Οταν ο ΟΣΦΠ εβγαινε για δυο συνεχομενες χρονιες 8ος και επαιζε με κατι απιθανους , η ελλαδα εβγαζε φουρνια παιχτων σαν τον διαμαντιδη , τον σπανουλη, τον μπουρουση κλπ και επαιρνε ευρωπαικο.

το ελληνικο μπασκετ εχει πλεον γερες βασεις και σιγουρα δεν στηριζεται στον ΟΣΦΠ η και στον ΠΑΟ για να ευδοκιμησει. Μη σου πω οτι η παρουσια αυτων των δυο ταυτοχρονα του κανει κακο.

Ειναι τελειως αλλαζονικη αυτη πεποιθηση ( οτι αν φυγει ο ΟΣΦΠ η ο ΠΑΟ θα διαλυθει το ελληνικο μπασκετ) και η βαση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. Ακριβως αυτη η πεποιθηση οτι ο ΠΑΟ και ΟΣΦΠ ειναι το ελληνικο πρωταθλημα και ολοι οι υπολοιποι να πανε να @@.

Για μενα προσωπικα καλυτερα να παιζουν απο του χρονου σε ξεχωριστες λιγκες ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ και θα δειτε οτι καλυτερα θα παει το ελληνικο πρωταθλημα και οχι χειροτερα. Αλλωστε χειροτερα απο τωρα λιγο δυσκολα να παει.
Αλλωστε εγω δεν βλεπω ελληνικο πρωταθλημα για να δω τα ματς ΠΑΟ -ΟΣΦΠ.

βεβαιως εγω εχω πει απο την αρχη οτι η μονη λυση μακροπροθεσμα ειναι να γινει μια κλειστη ευρωλιγκα , μιας και καλως η κακως η ευρωπη πρεπει να ανταγωνιστει το ΝΒΑ , αρα πρεπει να εχει ομαδες με μεγαλα μπαντζετ και δυστηχως δεν μπορουμε να εχουμε πανω απο 20-30 ομαδες με γερο μπασκετ στην ευρωπη με το ενδιαφερον που υπαρχει.

Η παρωδια που λεγεται εθνικα πρωταθληματα στην ευρωπη πρεπει να σταματησει.
500 ματς το χρονο για να εξακριβωσουμε στο τελος οτι τα πρωταθληματα θα τα παρουν ο ΠΑΟ, η μακαμπι , η σιενα, η ΤΣΣΚΑ, η παρτιζαν, η αλμπα , η εφες η ζαλγκιρις και η τσιμπονα ( 9 φορες στις δεκα).
Μονο η ισπανια εχει σοβαρο πρωταθλημα αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.

Για μενα πρεπει ολες οι ομαδες της ευρωλιγκα να φυγουν απο τα εθνικα πρωταθληματα και να φτιαξουν μια κοινη λιγκα στα προτυπα του ΝΒΑ . Ετσι θα αυξηθουν και τα εσαδα, θα σταματησουν τα ματς παρωδιες οπου τα δευτερα της ΤΣΣΚΑ, του ΠΑΟ, της μακαμπι κλπ κερδιζουν για πλακα τον 7-8 του πρωταθληματος με 30 και θα βλεπουμε ολοι μπασκετ.

και για να μην παραπονιουνται και οι μικρες ομαδες, θα μπορουμε ισως να οργανωσουμε ενα συστημα που θα γυριζει η χειροτερα ομαδα της χωρας βαση αποτελεσματων στην ευρωλιγκα να παιξει μια σειρα πλευ οφφ στο τελος της σεζον με τον πρωταθλητη ελλαδας, ωστε αν αυτος οντως αξιζει πραγματικα μια θεση, να μπορει να διεκδικησει το εισιτηριο της ευρωλιγκα.



Mystis
QUOTE(rankin @ Jun 7 2010, 14:31 ) *
Οι Μπαρτζώκας - Ζούρος, μπορεί να θες να πιστέψεις το αντίθετο, αλλά είναι πολύ χειρότεροι προπονητές απο το Γιαννάκη


Δεν θα χάναν όμως παιχνίδι που είσαι μπροστά +14 και ο Μελιτζανί έχει σχεδόν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Πως γύρισε το παιχνίδι και ξέρουμε όλοι. Αλλά και πάλι ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ. Τουλάχιστον προσπαθείς ΟΣΟ σου επιτρέπουν. Αλλά προσπαθείς!!!
rchos
QUOTE
Παντως επειδη το εχω δει γραμμενο και αλλου αυτο, το ελληνικο μπασκετ μια χαρα θα ειναι ακομα και να φυγει ο ΟΣΦΠ.

Οταν ο ΟΣΦΠ εβγαινε για δυο συνεχομενες χρονιες 8ος και επαιζε με κατι απιθανους , η ελλαδα εβγαζε φουρνια παιχτων σαν τον διαμαντιδη , τον σπανουλη, τον μπουρουση κλπ και επαιρνε ευρωπαικο.

το ελληνικο μπασκετ εχει πλεον γερες βασεις και σιγουρα δεν στηριζεται στον ΟΣΦΠ η και στον ΠΑΟ για να ευδοκιμησει. Μη σου πω οτι η παρουσια αυτων των δυο ταυτοχρονα του κανει κακο


αλλο πραγμα το ελληνικο μπασκετ και αλλο το πρωταθλημα του εσακε.το ελληνικο μπασκετ οντως αν ενας απο τους δυο η και οι δυο φυγουν απο την α1 δεν θα χασει απαραιτητα.
η α1 ομως αν φυγει ενας απο τους δυο η και οι δυο θα διαλυθει.θα γινει χαντμπολ σαν βαρυτητα πρωταθληματος.
προφανως επειδη το ελληνικο μπασκετ μας ενδιαφερει να ευημερει και η α1 εμενα ετσι οπως ειναι με αφηνει αδιαφορο αν θα καταστραφει ναι δεν εγινε και τιποτα αν φυγει ενας απο τους δυο.
κατα τα αλλα και εγω την αποψη σου εχω για την δημιουργια λιγκας κλειστης σαν μακροπροθεσμο στοχο.
vastravoud
Ω ναι.

EBA (European Basketball Association) είναι μονόδρομος, απαιτείται όμως ΑΜΕΡΙΣΤΗ υποστήριξη από τις φορολογικές αρχές ώστε να εφαρμοστεί το σάλαρι καπ σωστά.
Mystis
Aπ' ότι βλέπω οι παναθηναικοί ψηφίζουν ακόμα στο poll. Το πήρατε τελείωσε!

Χαλαρώστε ρε παιδιά!!! χαχαχαχαχα!

Θέλετε να κερδίσετε και στην ψηφοφορία???
silversurfer
Μια απορία μου γεννήθηκε κ πηγάζει από το υπέροχο πανό για τον ΔΔ (κ σε συνέχεια των εμετικών συνθημάτων για τον Σόφο, από τα δικά μας ηλίθια!)

Λέω εγώ τώρα αν βγει ο ΔΔ κ πεί: "Λυπάμαι πολύ για τη χαζομάρα που έκανα με τον Τεόντοσιτς, από την αρχή υπήρχε ένταση, αλλά η πράξη μου ήταν κάκιστη" κ ας πει ό,τι άλλο θέλει αλλά χωρίς υπεκφυγές κ δικαιολογίες για μπουνίτσες κ κουραφέξαλα.
Και στη συνέχεια να πει "επειδή όμως στο Ελλάντα εκτός από κόκκινα κ πράσινα δε βλέπουμε τίποτα εγώ αποχωρώ από την Εθνική αν δε φτιάξει αυτή η κατάσταση με τους αλήτες που λένε κ κάνουν ό,τι τους καπνίσει"

Ακολούθως να έβγαινε ο Σόφο, ο Μπουρούσης, ο Σπανούλης κ όλοι ένας ένας να εγκατέλειπαν έτσι για το γαμώτο!
PARISINOS
QUOTE(rchos @ Jun 7 2010, 12:44 ) *
αλλο πραγμα το ελληνικο μπασκετ και αλλο το πρωταθλημα του εσακε.το ελληνικο μπασκετ οντως αν ενας απο τους δυο η και οι δυο φυγουν απο την α1 δεν θα χασει απαραιτητα.
η α1 ομως αν φυγει ενας απο τους δυο η και οι δυο θα διαλυθει.θα γινει χαντμπολ σαν βαρυτητα πρωταθληματος.
προφανως επειδη το ελληνικο μπασκετ μας ενδιαφερει να ευημερει και η α1 εμενα ετσι οπως ειναι με αφηνει αδιαφορο αν θα καταστραφει ναι δεν εγινε και τιποτα αν φυγει ενας απο τους δυο.
κατα τα αλλα και εγω την αποψη σου εχω για την δημιουργια λιγκας κλειστης σαν μακροπροθεσμο στοχο.


Επειδη τα πραγματα ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες ( οτι δηλαδη η Α1 χωρις ΠΑΟ και ΟΣΦΠ θα γινει χαντμπολ) , δεν υπαρχει λογος να συντηρειται μια τετοια κατασταση.
Δεν υπαρχει λογος να υπαρχει επαγγελματικο πρωταθλημα οταν οι 10 απο τις 14 ομαδες εχουν 500 εισητηρια Μ.Ο και μπαντζετ 1 μυριο, οσα περνουν δηλαδη απο τα τηλεοπτικα και τις διαφημισεις ( ακριβως επειδη παιζουνΠΑΟ και ΟΣΦΠ στο πρωταθλημα).

Καλυτερα να φυγουν οι δυο μεγαλοι για μια ευρωπαικη λιγκα( και οι αρης -ΠΑΟΚ αν βρουν επενδυτες μιας και κοσμο και γηπεδο εχουν) και να γινει ερασιτεχνικο το πρωταθλημα με σκοπο την προωθηση ταλεντων και την αθληση των νεων. Ουτως η αλλως τα 500 ατομα που πανε να δουνε τον πανελληνιο να παιζει, η τον πανιωνιο η δεν ξερω εγω ποια αλλη ομαδα, θα πηγαινουν ειτε παιζουν Α1 ειτε σε ερασιτεχνικο ( οπως παω εγω να δω ματς γαλατσι-κυπριαδου επειδη μενω διπλα και ξερω τα παιδια)...
kseplenhs
QUOTE(silversurfer @ Jun 7 2010, 14:56 ) *
Μια απορία μου γεννήθηκε κ πηγάζει από το υπέροχο πανό για τον ΔΔ (κ σε συνέχεια των εμετικών συνθημάτων για τον Σόφο, από τα δικά μας ηλίθια!)

Λέω εγώ τώρα αν βγει ο ΔΔ κ πεί: "Λυπάμαι πολύ για τη χαζομάρα που έκανα με τον Τεόντοσιτς, από την αρχή υπήρχε ένταση, αλλά η πράξη μου ήταν κάκιστη" κ ας πει ό,τι άλλο θέλει αλλά χωρίς υπεκφυγές κ δικαιολογίες για μπουνίτσες κ κουραφέξαλα.



νομίζω πως η κατάσταση με αυτούς τους 2 τελείωσε χτες.έβγαλε ο ένας στον άλλον τα απωθημένα του και...παμε για κανένα τζετ σκι στην ψαρού να χαλαρώσουμε τώρα

παντως να έβλεπα τον άστεγο να παίρνει φόρα στην άμυνα,να πέφτει πάνω του και πέφτοντας να του σκάει και αγκωνιά στη μούρη δεν το περίμενα... tongue.gif
nirvana
Παιδιά νομίζω ότι δεν το έχει πει κανείς μέχρι τώρα και έτσι το λέω εγώ. Mου είχε κάνει φοβερή εντύπωση που όταν ο Γιαννάκης προσλήφθηκε στον OΣΦΠ, στο OAKA κατέβασαν τη φανέλα του από την οροφή. Aυτό είναι καφρίλα στο υψηλότερο επίπεδο. O Aθλητισμός πρέσβευε και υποτίθεται ότι ακόμη πρεσβεύει αξίες άμιλλας ομόνοιας κ.λπ. Στην αρχαία Eλλάδα γινόταν ανακωχή για να λάβουν χώρα οι Oλυμπιακοί αγώνες. Kαι εδώ, κάποιοι, κατέβασαν τη φανέλα του Γιαννάκη.

Πώς λέτε να ένιωσε ο ίδιος ο Γιαννάκης γι αυτό;

Φαντάζεστε όταν έπαιζαν οι δύο ομάδες στο OAKA να υπήρχε η φανέλα κρεμασμένη; Πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα;
rchos
QUOTE(silversurfer @ Jun 7 2010, 14:56 ) *
Μια απορία μου γεννήθηκε κ πηγάζει από το υπέροχο πανό για τον ΔΔ (κ σε συνέχεια των εμετικών συνθημάτων για τον Σόφο, από τα δικά μας ηλίθια!)

Λέω εγώ τώρα αν βγει ο ΔΔ κ πεί: "Λυπάμαι πολύ για τη χαζομάρα που έκανα με τον Τεόντοσιτς, από την αρχή υπήρχε ένταση, αλλά η πράξη μου ήταν κάκιστη" κ ας πει ό,τι άλλο θέλει αλλά χωρίς υπεκφυγές κ δικαιολογίες για μπουνίτσες κ κουραφέξαλα.
Και στη συνέχεια να πει "επειδή όμως στο Ελλάντα εκτός από κόκκινα κ πράσινα δε βλέπουμε τίποτα εγώ αποχωρώ από την Εθνική αν δε φτιάξει αυτή η κατάσταση με τους αλήτες που λένε κ κάνουν ό,τι τους καπνίσει"

Ακολούθως να έβγαινε ο Σόφο, ο Μπουρούσης, ο Σπανούλης κ όλοι ένας ένας να εγκατέλειπαν έτσι για το γαμώτο!


αποψη μου φιλε ειναι οτι υπαρχει μια καλυτερη λυση.η εθνικη δεν ειναι μερος οπου εκβιαζεις για τους συλογους.
να βγουνε ολοι οι παιχτες και να πουνε αυτα που λες με μια μικρη παραλαγη.εγω μεχρι να φτιαξουν ολα δεν ξαναπαιζω σε ελληνικη επαγγελματικη ομαδα.εκει ειναι η μαγκια.οχι να φυγεις απο την εθνικη.ας μεινει ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος να παιζουν με τον φουφουτο.
magickaminia
QUOTE(PARISINOS @ Jun 7 2010, 13:57 ) *
Επειδη τα πραγματα ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες ( οτι δηλαδη η Α1 χωρις ΠΑΟ και ΟΣΦΠ θα γινει χαντμπολ) , δεν υπαρχει λογος να συντηρειται μια τετοια κατασταση.
Δεν υπαρχει λογος να υπαρχει επαγγελματικο πρωταθλημα οταν οι 10 απο τις 14 ομαδες εχουν 500 εισητηρια Μ.Ο και μπαντζετ 1 μυριο, οσα περνουν δηλαδη απο τα τηλεοπτικα και τις διαφημισεις ( ακριβως επειδη παιζουνΠΑΟ και ΟΣΦΠ στο πρωταθλημα).

Καλυτερα να φυγουν οι δυο μεγαλοι για μια ευρωπαικη λιγκα( και οι αρης -ΠΑΟΚ αν βρουν επενδυτες μιας και κοσμο και γηπεδο εχουν) και να γινει ερασιτεχνικο το πρωταθλημα με σκοπο την προωθηση ταλεντων και την αθληση των νεων. Ουτως η αλλως τα 500 ατομα που πανε να δουνε τον πανελληνιο να παιζει, η τον πανιωνιο η δεν ξερω εγω ποια αλλη ομαδα, θα πηγαινουν ειτε παιζουν Α1 ειτε σε ερασιτεχνικο ( οπως παω εγω να δω ματς γαλατσι-κυπριαδου επειδη μενω διπλα και ξερω τα παιδια)...

Νομιζω η αποψη σου ειναι οτι καλυτερο εχει ακουστει μεχρι τωρα. Να τελειωνει επιτελους το πρωταθλημα οπερετα που εχουμε στην ψωροκωσταινα. Εκατο φορες σωστο αυτο που λες. Και να συμπληρωσω οτι καποια στιγμη τα εισητηρια επειδη τα γηπεδα δεν ειναι 80.000 θεσεων πρεπει επιτελους να γινουν ατομικα. Αν ξερεις πριν την εναρξη του ματς οτι μολις σηκωθεις να ριξεις κροτιδα ή μπουκαλι στο ατακα θα σε τσιμπησουν οι σεκιουριτι και πας για την ψειρου ε δεν νομιζω οτι θα το σκεφτεις καν να σηκωθεις. Μπανανια καταντησαμε αδελφια σε λιγο θα εχουμε τραυματιες και νεκρους. Αληθεια αν αφησουν χωρις αστυνομευση στο ιδιο γηπεδο Πρασινους και Κοκκινους ποσους νεκρους θα θρηνησουμε; blove.gif
Reggie Miller #31
QUOTE(nirvana @ Jun 7 2010, 15:00 ) *
Παιδιά νομίζω ότι δεν το έχει πει κανείς μέχρι τώρα και έτσι το λέω εγώ. Mου είχε κάνει φοβερή εντύπωση που όταν ο Γιαννάκης προσλήφθηκε στον OΣΦΠ, στο OAKA κατέβασαν τη φανέλα του από την οροφή. Aυτό είναι καφρίλα στο υψηλότερο επίπεδο. O Aθλητισμός πρέσβευε και υποτίθεται ότι ακόμη πρεσβεύει αξίες άμιλλας ομόνοιας κ.λπ. Στην αρχαία Eλλάδα γινόταν ανακωχή για να λάβουν χώρα οι Oλυμπιακοί αγώνες. Kαι εδώ, κάποιοι, κατέβασαν τη φανέλα του Γιαννάκη.

Πώς λέτε να ένιωσε ο ίδιος ο Γιαννάκης γι αυτό;

Φαντάζεστε όταν έπαιζαν οι δύο ομάδες στο OAKA να υπήρχε η φανέλα κρεμασμένη; Πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα;


Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το ήξερα,μόλις τώρα το ακούω.Βέβαια δεν περίμενα να το ακούσω από τους άλλους τους ''αντικειμενικούς'',όπως και το γεγονός ότι αν έγινε με απόφαση της διοίκησης είναι στο γενικότερο κλίμα που επικρατούσε τότε,που όλοι τα έβαλαν με το Γιαννάκη και προσπάθησαν να μηδενίσουν όλα όσα έχει πετύχει.Αυτή η κίνηση όμως δεν είναι δείγμα δυναμιτισμού του κλίματος,τους έφταιξε η ανακοίνωση των Αγγελοπουλέων.Ας μας πουν όλοι αυτοί οι ειδικοί τι αντίδραση θα έπρεπε να είχε ο Ολυμπιακός.

όσο για αυτό που λέει ο silversurfer,δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό.Ορισμένοι παίκτες είναι προστατευόμενοι των ΜΜΕ,επομένως ότι και να γίνει δεν τους αγγίζει τίποτα.Εκτός αν κάνω λάθος και τις τελευταίες μέρες τον έκραξαν για αυτό που έκανε ή μήπως σχολιάζει κανείς το δικό του μπούρου μπούρου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους διαιτητές,γιατί δε νομίζω να το κάνει μόνο ο Γιαννάκης και ο Παπαλουκάς.
rankin
QUOTE(nirvana @ Jun 7 2010, 15:00 ) *
Παιδιά νομίζω ότι δεν το έχει πει κανείς μέχρι τώρα και έτσι το λέω εγώ. Mου είχε κάνει φοβερή εντύπωση που όταν ο Γιαννάκης προσλήφθηκε στον OΣΦΠ, στο OAKA κατέβασαν τη φανέλα του από την οροφή.

Αυτό σου έκανε εντύπωση; Σε εκείνους τους τελικούς, του 2008, είχε βγάλει ανακοίνωση η ΚΑΕ ΠΑΟ, πως για οτιδήποτε κακό συμβεί στον Γιαννάκη θα ευθύνεται ο ίδιος, γιατί έχει προκλητική συμπεριφορά..
Το πρόβλημα είναι πως όσο το ανακατεύουμε το θέμα γενικά, τόσο περισσότερο βρωμάει. Σαν τα σκατά ένα πράγμα
PARISINOS
QUOTE(rchos @ Jun 7 2010, 13:03 ) *
αποψη μου φιλε ειναι οτι υπαρχει μια καλυτερη λυση.η εθνικη δεν ειναι μερος οπου εκβιαζεις για τους συλογους.
να βγουνε ολοι οι παιχτες και να πουνε αυτα που λες με μια μικρη παραλαγη.εγω μεχρι να φτιαξουν ολα δεν ξαναπαιζω σε ελληνικη επαγγελματικη ομαδα.εκει ειναι η μαγκια.οχι να φυγεις απο την εθνικη.ας μεινει ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος να παιζουν με τον φουφουτο.


E ενταξει αυτο δεν γινεται. Οι ανθρωποι ζουνε απο τις ομαδες . Αν βγουν και το πουνε αυτο, μετα θα χασουν το συμβολαιο τους. Και οσο και αν μπορουν να βρουν και στο εξωτερικο, θα πρεπει να ξενιτευτουν , να φυγουν μακρια απο τις οικογενειες τους κλπ.

καλως η κακως δεν ειναι οι παιχτες αρμοδιοι για αυτα τα θεματα. Ολα μπορουν να φτιαξουν σε μια μερα, αν το αποφασισουν οι αρμοδιοι. Οι ιδιοι φιλαθλου που καθονταν σουζα στο βερολινο, και σε ματς τσαμπιονς λιγκ στο ποδοσφαιρο ειναι αυτοι που τα σπανε στο ελληνικο πρωταθλημα σε μπαλα και μπασκετ.
οταν ομως ξερεις οτι αν τα σπασεις στο βερολινο, θα πας μεσα για κανα χρονο, σε βαζει σε σκεψεις.

Οι παιχτες οτι μπορουν ( δηλαδη να παιζουν χωρις να πολυ προκαλουν ) κανουν.

rchos
φιλε παρισινε χρονια την εχω αυτη την αποψη εγω.
δεν εχει τιποτα να προσφερει το ελληνικο το τουρκικο το ιταλικο πρωταθλημα πλεον.ειδικα το καφροελληνικο.
η EBA οπως γραφτηκε ηδη θα ηταν μια απιστευτη προταση.
πιστευω οτι ακομη το ευρωπαικο μπασκετ δεν ειναι ετοιμο για κατι τετοιο μα προς τα εκει παει το πραγμα.


QUOTE(PARISINOS @ Jun 7 2010, 15:12 ) *
E ενταξει αυτο δεν γινεται. Οι ανθρωποι ζουνε απο τις ομαδες . Αν βγουν και το πουνε αυτο, μετα θα χασουν το συμβολαιο τους. Και οσο και αν μπορουν να βρουν και στο εξωτερικο, θα πρεπει να ξενιτευτουν , να φυγουν μακρια απο τις οικογενειες τους κλπ.

καλως η κακως δεν ειναι οι παιχτες αρμοδιοι για αυτα τα θεματα. Ολα μπορουν να φτιαξουν σε μια μερα, αν το αποφασισουν οι αρμοδιοι. Οι ιδιοι φιλαθλου που καθονταν σουζα στο βερολινο, και σε ματς τσαμπιονς λιγκ στο ποδοσφαιρο ειναι αυτοι που τα σπανε στο ελληνικο πρωταθλημα σε μπαλα και μπασκετ.
οταν ομως ξερεις οτι αν τα σπασεις στο βερολινο, θα πας μεσα για κανα χρονο, σε βαζει σε σκεψεις.

Οι παιχτες οτι μπορουν ( δηλαδη να παιζουν χωρις να πολυ προκαλουν ) κανουν.


συμφωνω.απλα δεν ειναι και λυση να σταματησουν απο την εθνικη.
silversurfer
QUOTE(rchos @ Jun 7 2010, 15:03 ) *
αποψη μου φιλε ειναι οτι υπαρχει μια καλυτερη λυση.η εθνικη δεν ειναι μερος οπου εκβιαζεις για τους συλογους.
να βγουνε ολοι οι παιχτες και να πουνε αυτα που λες με μια μικρη παραλαγη.εγω μεχρι να φτιαξουν ολα δεν ξαναπαιζω σε ελληνικη επαγγελματικη ομαδα.εκει ειναι η μαγκια.οχι να φυγεις απο την εθνικη.ας μεινει ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος να παιζουν με τον φουφουτο.


Έχεις δίκιο για τον εκβιασμό των συλλόγων. Εγώ εννοούσα όμως εκβιασμό στον κόσμο. Αυτός ο τύπος που έγραψε για τον ΔΔ, αύριο θα τον χειροκροτάει με την εθνική.
Δεν εννοώ με αυτό όσοι παίζουν εθνική να μην λογίζονται αντίπαλοι αλλά άλλο γιούχα άλλο αυτό που αντικρύσαμε χθες.
rchos
QUOTE(silversurfer @ Jun 7 2010, 15:17 ) *
Έχεις δίκιο για τον εκβιασμό των συλλόγων. Εγώ εννοούσα όμως εκβιασμό στον κόσμο. Αυτός ο τύπος που έγραψε για τον ΔΔ, αύριο θα τον χειροκροτάει με την εθνική.
Δεν εννοώ με αυτό όσοι παίζουν εθνική να μην λογίζονται αντίπαλοι αλλά άλλο γιούχα άλλο αυτό που αντικρύσαμε χθες.


εχω αρχισει να πιστευω οτι δυστηχως δεν θα τον χειροκροτησει ουτε με την εθνικη.αυτοι οι λιγοι που σκεφτονται ετσι βαζουν την ομαδα τους πανω απο την εθνικη.δεν τους ενδιαφερει τοσο.αυτοι λοιπον δεν θα τον χειροκροτησουν ακομη και εκει.
PARISINOS
και για να συμπληρωσω αυτα που ελεγα για το ελληνικο πρωταθλημα γενικα.

καλως η κακως υπαρχει μια ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΗΣΗ των μικρων ομαδων απο τις μεγαλες. Δηλαδη ναι μεν ολες οι πιο μικρες ομαδες κανουν παραπονα οτι οι μεγαλοι της αθηνας τους εχουν καταστρεψει ( σωστο εν μερη) ωστοσο δεν μπορεις να παραπονιεσαι οταν δυστηχως απο αυτην την αντιπαλοτητα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ζεις.

Δηλαδη αν δεν υπηρχε αυτη η αντιπαλοτητα ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ θα κοιταζαν ελληνικο πρωταθλημα , με αποτελεσμα τα εσοδα απο χορηγιες , διαφημισεις και τηλεοπτικα να μειονονταν δραματικα.
Οσο και αν ακουγεται παραδοξο , λογω των καφρων μπορουν οι μικρομεσσαιες ομαδες να διατηρησουν ενα μπατντζετ εστω 1 εκ ευρω.
Αν φυγουν ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ μαζι θα παρουν μαζι και τους καφρους , και τοτε ενδιαφερον γιοκ ( μιας και οι περισσοτερες ομαδες απλα δεν εχουν φιλαθλους) ,και αρα χρημα γιοκ.

Γι αυτο και ολοι ειναι βολεμενοι με αυτη τη κατασταση και δεν κουνιεται κανεις ρουπι.

Και δυστηχως αυτη η κατασταση πανω κατω επικρατει και στα περισσοτερα εθνικα πρωταθληματα ( ελλαδα , τουρκια, ρωσσια, ισραηλ, σερβια, κροατια κλπ).

Οποτε οπως ειπα , η λυση της ευρωπαικης λιγκας ειναι μονοδρομος.

με λυπει που πολλες ομαδες θα αναγκαστουν να γινουν ερασιτεχνικες, αλλα δυστηχως επαγγελματικη ομαδα , χωρις κοσμο (πελατεια) δεν υφισταται.
traveller
QUOTE(nirvana @ Jun 7 2010, 13:00 ) *
Παιδιά νομίζω ότι δεν το έχει πει κανείς μέχρι τώρα και έτσι το λέω εγώ. Mου είχε κάνει φοβερή εντύπωση που όταν ο Γιαννάκης προσλήφθηκε στον OΣΦΠ, στο OAKA κατέβασαν τη φανέλα του από την οροφή.



H σωστή διατύπωση είναι "μου κάνει φοβερή εντύπωση πού όταν ο Γιαννάκης προσλήφθηκε στον ΟΣΦΠ όντας προπονητής της Εθνικής, στο ΟΑΚΑ κατέβασαν τη φανέλα του από την οροφή" wink.gif

σαφώς βέβαια ήταν μια λάθος κίνηση. Αλλο το ένα άλλο το άλλο.
Alexandris Eleftherios
Ρε παιδια για μισό...
Γιατι έφυγαν οι φίλαθλοι χθες απο το ΣΕΦ πριν τελειωσει ο αγωνας? Δώθηκε εντολή εκκένωσης? Αν δώθηκε τότε γιατι έμειναν οι υπόλοιποι μέσα και αντι να τους βγάλουν έξω τους έβαλαν στα πέταλα?
Δηλ όλοι αυτοί που πλήρωσαν εισιτήριο και τους έβγαλαν απο το γήπεδο είναι μ*****ς Και αυτοί που έμειναν παιδια ενος ανώτερου θεού?

Εγω αν είχα παει στο γήπεδο και με έβγαζε ο ΠΑΟ έξω απο το ΟΑΚΑ και έβλεπα πως αυτο δεν ισχυσε για όλους τους φιλάθλους, την επόμενη μέρα θα έκανα μήνυση στον ΠΑΟ και θα ζητούσα τουλαχιστον τα λεφτά μου πίσω μαζι με καθε άλλη επιφύλαξη.

Δεν βλέπουμε που δεν βλέπουμε μπασκετ απο τις ομάδες μας, όχι και να μας κλέβουν και τα λεφτά απο τα εισιτήρια.

Κανένας δεν το έχει αναφέρει και ξαναρωτάω.
Γιατι δεν έφυγαν όλοι και έμειναν στα πέταλα όσοι δεν συμορφ'ωθηκαν με την εντολή εκκένωσης? Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά ανάμεσα στους φιλάθλους?

Επειδόσια θα γίνονται πάντα. Δεν θα κάτσω να συζητήσω τι έγινε χθες. Ουτε για τα αεροβόλα του ΟΑΚΑ ουτε για τις κροτίδες του ΣΕΦ. Αυτά είναι για τους κωλοδημοσιογραφίσκους των οπαδικών εφημεριδων, για τους χουλιγκαν, και για τους πολιτικούς έτσι ωστε ο κόσμος να ξεσπά στα γήπεδα αντι να ξεσπά έξω στους δρόμους.

Αυτό που έγινε όμως χθες με τους φιλάθλους ήταν απαράδεκτο. Έχεις πληρώσει εισιτήριο ρε φίλε. Δεν γίνεται να βγάζουν εσένα έξω και να αφήνουν τους υπόλοιπους. Κάντε μηνύσεις ξυπνήστε !!! Μήνυση την ΚΑΕ στον ΕΣΑΚΕ δεν ξέρω και γω που να σκεφτώ. Μια ζωή εμείς οι φίλαθλοι θα είμαστε τα κορόιδα? Εμείς που πληρώνουμε απο την τσέπη μας για να δούμε μπάσκετ, και αντι αυτού να βλέπουμε βία, να μυρίζουμε χασίσια, και να κινδυνεύει και η ζωή μας?

ΩΡΑΙΑ... Τώρα μας έκλεψαν και τα χρήματα μας.
rchos
QUOTE(traveller @ Jun 7 2010, 15:25 ) *
H σωστή διατύπωση είναι "μου κάνει φοβερή εντύπωση πού όταν ο Γιαννάκης προσλήφθηκε στον ΟΣΦΠ όντας προπονητής της Εθνικής, στο ΟΑΚΑ κατέβασαν τη φανέλα του από την οροφή" wink.gif

σαφώς βέβαια ήταν μια λάθος κίνηση. Αλλο το ένα άλλο το άλλο.


η καραγκιοζια της κινησης ειναι ιδια οπως και να ειπωθει η προταση.
ανουσιο το αν θα πεις το ενα η το αλλο.
lefkadian
QUOTE(nirvana @ Jun 7 2010, 14:00 ) *
Παιδιά νομίζω ότι δεν το έχει πει κανείς μέχρι τώρα και έτσι το λέω εγώ. Mου είχε κάνει φοβερή εντύπωση που όταν ο Γιαννάκης προσλήφθηκε στον OΣΦΠ, στο OAKA κατέβασαν τη φανέλα του από την οροφή. Aυτό είναι καφρίλα στο υψηλότερο επίπεδο. O Aθλητισμός πρέσβευε και υποτίθεται ότι ακόμη πρεσβεύει αξίες άμιλλας ομόνοιας κ.λπ. Στην αρχαία Eλλάδα γινόταν ανακωχή για να λάβουν χώρα οι Oλυμπιακοί αγώνες. Kαι εδώ, κάποιοι, κατέβασαν τη φανέλα του Γιαννάκη.

Πώς λέτε να ένιωσε ο ίδιος ο Γιαννάκης γι αυτό;

Φαντάζεστε όταν έπαιζαν οι δύο ομάδες στο OAKA να υπήρχε η φανέλα κρεμασμένη; Πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα;


Φιλε nirvana μια μικρή διορθωση. Δεν υπηρχε φανελα που κατεβηκε. Στο ΟΑΚΑ υπαρχουν ισαριθμα λαβαρα για τα ευρωπαϊκα. Τοτε 4 σημερα 5. Για το 1ο ευρωπαϊκο λοιπον υπηρχε λαβαρο το οποιο ειχε πανω μια τεραστια φωτο του Γιαννακη με την πρασινη φανελα. Αυτο λοιπον το λαβαρο αντικατασταθηκε. Δεν βλεπω καμια καφριλα σε αυτο. Οταν ο Γιαννακης επελεξε να παει στον ΟΣΦΠ ηξερε τι αντιδρασεις θα προκαλουσε οντας προπονητης και της εθνικης. Εσενα δηλαδα θα σου αρεσε η αντιστοιχη εικονα στο ΣΕΦ? Λαβαρο στην κορυφη με εναν παλιο σου παιχτη και νυν προπονητη του αντιπαλου? Αλλα ειναι τα καφριλικια και τα ανεπιτρεπτα στο ΟΑΚΑ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.