QUOTE (Bad Ass @ Dec 28 2014, 14:45 ) *
Ηθελα να γραψω μια αποψη σχετικα με το χτεσινο παιχνιδι αλλα δεν θα το κανω(ισως το επιχειρησω καποια στιγμη).Ισως και αλλος κοσμος.
Αποφευγουμε να διαβασουμε καθε λογης οπαδικο ή ¨αντικειμενικο¨ σαιτ για να αποφυγουμε τον οχετο ανοησιας που επικρατει στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και προτιμουμε συγκεκριμενους ιστοτοπους οπως ο συγκεκριμενος για να διαβασουμε τεκμηριωμενες αποψεις.
Παρολο που υπαρχουν βασικοι κανονες οπως βλεπω οπως να μην γινεται η παραμικρη αναφορα σε θεματα διαιτησιας και οτιδηποτε αλλο τα 3/4 των ποστ εχουν να κανουν με το οτι ο μπασκετικος κοσμος του Ολυμπιακου ειναι κακης ποιοτητας,οτι στο Καραισκακης πηγαινουν συγγενεις και φιλοι(ασχετα αν στις 2 ωρα σε ματς με τον Πανθρακικο μαζεψε 23 χιλιαδες και ειναι πρωτος σε εισιτηρια και δεν ειναι αυτος που εκοψε 2 χιλ σε Ευρωπαικο παιχνιδι),οτι η διαιτησια θυμιζε Σιδηροπουλο(....) στο Καραισκακης,για κ@λοφαρδια στον ομιλο,οτι οι Αγγελοπουλοι δεν χαιρουν πια εκτιμησης λες και υπαρχει μεμπτο στις δηλωσεις τους κλπ.
Δεν υπαρχει τελικα σωτηρια.Καλες γιορτες σε ολους.


Λογικό είναι να υπάρχουν σχόλια για την διαιτησία σε ένα ματς που υπάρχει φάση όπως αυτή που δεν δίνεται φαουλ στον Γκιστ. Χαρακτηριστική φάση, ικανή να αλλάξει την ροή του αγώνα.