Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προετοιμασία και φιλικά Αρη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3
weirdo1977
όπως πέρσι έτσι k φέτος ανοίγω το συγκεκριμένο topic....


QUOTE(www.betsmart.gr)
«Βροχή» τα φιλικά

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας ανακοίνωσε η ΚΑΕ Αρης.

Στις 27 Αυγούστου αναμένεται να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη όλοι οι παίκτες του Αρη, καθώς την επόμενη μέρα (28/08) έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οι αθλητές της ομάδας θα υποβληθούν και στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κίτρινων» θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 11 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, διάστημα στο οποίο ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά και στο «δέσιμο» των παικτών μεταξύ τους. Περιθώρια ξεκούρασης δεν θα υπάρξουν, αφού με το που ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν για την Ιταλία προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά της Teramo που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου και στο οποίο θα συμμετάσχουν πέραν από την διοργανώτρια ομάδα και τον Αρη, η Zalgiris Kaunas και η τουρκική Besiktas. Από τις 18 και 25 Σεπτεμβρίου, η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Αλεξάνδρειο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα φιλικά προετοιμασίας, στον Αρη θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Κύπρο από τις 5 έως τις 8 Οκτωβρίου και στο οποίο θα λάβουν μέρος επίσης ο Ολυμπιακός, ο Κεραυνός Λευκωσίας, το ΑΠΟΕΛ Λεμεσού και από το εξωτερικό δύο εκ των Dynamo Moscow, Lietuvos Rytas, Cibona Zagreb, Partizan Belgrade και Bamberg.

Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο οι «κίτρινοι» να αποδεχτούν την πρόσκληση της Antalya Buyuksehir Belediyesi για να συμμετάσχουν στο τουρνουά της τουρκικής ομάδας που θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου και στο οποίο πρόκειται να συμμετάσχουν πέραν από τη διοργανώτρια ομάδα, η επίσης τούρκικη Mersin Buyuksehir Belediye και η γερμανική Frankfurt Skyliners. Σε περίπτωση όμως που δεν προκριθεί αυτή η επιλογή τότε ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα προτιμήσει την διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στην Θεσσαλονίκη που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» έχουν επίσης στα πλάνα τους την διεξαγωγή ενός εναρκτήριου αγώνα στο Αλεξάνδρειο μέσα στον Οκτώβριο, στα αποκαλυπτήρια της ομάδας μπροστά στον κόσμο της.

Εν τω μεταξύ, σε καθημερινή βάση στον Αρη δέχονται… βροχή προτάσεων από ουκ ολίγες ομάδες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού για να συμμετάσχουν σε διάφορα τουρνουά, αλλά και φιλικά προετοιμασίας. Πιο συγκεκριμένα έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής σχετικές προσκλήσεις από την κροατική KK Split, την πολωνική Anwil, την Πρωταθλήτρια Ιταλίας Siena, καθώς επίσης από τον Ολυμπιακό Βόλου για διεξαγωγή ενός φιλικού στον Βόλο, αλλά και από τον Κολοσσό Ρόδου για συμμετοχή στο τουρνουά που πρόκειται να διοργανώσει.

Με τους δύο συγκεκριμένους ελληνικούς συλλόγους υπήρξε μάλιστα σημερινή επαφή, όπου οι «κίτρινοι» τους ευχαρίστησαν για την πρόσκληση που τους απέστειλαν, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν έγκαιρα ότι δεν θα μπορέσει η ομάδα να δώσει το παρών, μια και δεν θα βόλευαν οι ημερομηνίες στο πρόγραμμα προετοιμασίας της.
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Οι Ελληνες παίκτες του Αρη συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά σήμερα προκειμένου να κάνουν την πρώτη τους «ομαδική» προπόνηση. Οχι βέβαια ότι τους... έλειψαν, αφού στη μεγαλύτερη διάρκεια του καλοκαιριού οι περισσότεροι ήταν... θαμώνες του Αλεξανδρείου. Αυτό από μόνο του δείχνει τη «δίψα» τους για κάτι καλύτερο φέτος...

Οι Σάββας Ηλιάδης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Σπύρος Παντελιάδης, Γιώργος Καλαϊτζής, Γάϊος Σκορδίλης και Μιχάλης Τσαϊρέλης ξεκίνησαν πρόγραμμα πρόγραμμα εκγύμνασης υπό την επίβλεψη του γυμναστή, Γιώργου Ζωγράφου, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει η επίσημη «πρώτη» της ομάδας.

Οι παίκτες του Αρη πάντως έδωσαν από σήμερα το στίγμα. «Είναι πολύ σημαντικό το ότι κρατήσαμςε τοβασικό κορμό. Αποκτήθηκαν ποιοτικοί παίκτες και οι συνθήκες είναι ιοδανικές για μία καλή χρονιά. Ο κόσμος μάς στηρίζει, το ίδιο και η διοίκηση. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι υγεία, αφού πέρυσι αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών», είπε ο Σπύρος Παντελιάδης.

Ο Σάββας Ηλιάδης από την πλευρά του σημείωσε: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει τουλάχιστον να διατηρήσουμε τα περσινά κεκτημένα, αν και μας έμεινε μία πικρία από τη μη συμμετοχή μας στον τελικό των πλέι οφ. Οταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για τους στόχους μας».

Οι αφίξεις και ο Μάσεϊ

Αύριο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Λάζαρος Αγαδάκος, τα ξημερώματα της Κυριακής ο Σιμόνας Σεραπίνας και τη Δευτέρα ο Μπρέισι Ράιτ, εφόσον πάρει την Παρασκευή την αθλητική του βίζα. Αντίθετα, νεφελώδες παραμένει το τοπίο όσον αφορά στον Τζέρεμι Μάσεϊ. Οι «κίτρινοι» περίμεναν σήμερα την έκδοση του κοινοτικού διαβατηρίου του, κάτι που δε συνέβη. Στην απευκταία για τον Αρη περίπτωση που αυτό δεν εκδοθεί έγκαιρα και ο 25άχρονος αναγκαστεί να παίξει ως Αμερικανός, πρέπει να εκδοθεί νέα αθλητική βίζα κι αυτό θα πάρει χρόνο. Στην ΚΑΕ πάντως αισιοδοξούν ότι το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό και πως σύντομα ο Μάσεϊ θα γίνει κοινοτικός.

Η ημερομηνία άφιξης του Τερέλ Κασλ και του Χάνο Μότολα θα οριστικοποιηθεί μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης και της Φιλανδίας αντίστοιχα.

Εξάλλου, σε συζητήσεις με την γερμανική Μπάμπεργκ βρίσκονται οι άνθρωποι του Αρη, με σκοπό την διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο για τις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.


αντε, καλη χρονια να χουμε... rolleyes.gif
basketaris
Θα κανουμε την...επισκεψουλα μας στον Αγιο Νικολαο.... smile.gif
Οταν μου το επιτρεψει η εξεταστικη που εχω στο πανεπιστημιο, θα πεταχτω, γιατι ειναι και φοβερη εκδρομη γενικοτερα. Το τοπιο ειναι πανεμορφο, για οσους δεν γνωριζουν, μες στο πρασινο και τα ποταμια!
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Επιτέλους... τέλος για Κασλ, έρχονται Μάσεϊ, Τέρι
Αποστολέας ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στις 31/8/2007 22:30:05

Σημερα στη Θεσσαλονίκη ο Μάσεϊ

Ο Τερέλ Κασλ έχει φτάσει στα 35 του και το τελευταίο ποπυ χρειαζόταν ήταν μία... καλοκαιρινή επιβάρυνση. Δεν τη γλίτωσε (ας όψεται το βοσνιακό διαβατήριο), όμως τουλάχιστον τελείωσε σχετικά γρήγορα. Η Βοσνία έμεινε εκτός τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ και ο αρχηγός της ομάδας επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Οχι βέβαια ότι θα ξεκουραστεί, αφού από βδομάδα αρχίζουν τα βάσανα στον Αγιο Νικόλαο Νάουσας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Κασλ δε θα είναι ο μοναδικός παίκτης που θα αφοχθεί στη Θεσσαλονίκη. Σημερα το πρωί (10.45) αναμένεται ο Τζέρεμι Μάσεϊ, που διευθέτησε το προσωπικό του θέμα και τσέκαρε το αεροπορικό του εισιτήριο για να ταξιδέψει από το Ντιτρόιτ. Την ίδια ώρα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αρη και αναφορικά με τον Ρεϊσόν Τέρι, αφού σήμερα εκδόθηκε η βίζα του και αύριο θα την παραλάβει, προκειμένου να μπει και αυτός στο αεροπλάνο που θα τον φέρει στην Θεσσαλονίκη. Αυτό αναμένεται να συμβεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ετσι, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας το μοναδικό όνομα που θα συμπεριληφθεί στο απουσιολόγιο του Γκόρντον Χέρμπερτ είναι αυτό του Χάνο Μότολα.


μαζευόμαστε σιγά σιγά ε ?

αιτούμε πενθήμερη άδεια υπέρ του τερελ...
basketaris
QUOTE
Στον Άγιο Νικόλαο οι Castle - Terry

Δύο νέα πρόσωπα θα έχει στην διάθεση του ο Gordon Herbert από σήμερα. Ο λόγος για τον Terrell Castle και τον Reyshawn Terry (ολοκλήρωσε σήμερα τα τυπικά ιατρικά τέστ στα οποία έπρεπε να υποβληθεί) που έφτασαν στον Άγιο Νικόλαο υπό την συνοδεία του φροντιστή των «κίτρινων», Γιάννη Νικητάκη.

Στο χωριό της Νάουσας βρίσκεται εξάλλου και ο εργοφυσιολόγος, Γιώργος Ζιώγας ο οποίος ενημέρωσε πλήρως τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Ζωγράφο, καθώς και τον Gordon Herbert για τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που είχαν υποβληθεί πρόσφατα όλοι οι παίκτες.

Την τέταρτη μέρα στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Νικολάου διανύουν σήμερα οι «κίτρινοι». Το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Gordon Herbert περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης το πρωί και προπόνηση στο γήπεδο το απόγευμα. Καθημερινά οι ρυθμοί της δουλειάς ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο, με τον Καναδό κόουτς να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες της ομάδας.

απο www.arisbc.gr
basketaris
QUOTE
Νέο ξεκίνημα με... γεμάτο πρόγραμμα

Τέρι και Καστλ ξεκίνησαν προπονήσεις και μόνο ο Χάνο Μότολα λείπει πλέον από την προετοιμασία του Αρη. «Είναι σημαντικό που δουλεύουμε με καλές συνθήκες και με τις λιγότερες δυνατές απουσίες» σχολίασε ο Γιώργος Καλαϊτζής (φωτό) και δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα προσπάθεια της ομάδας:

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, γιατί στην ομάδα ήρθαν αρκετά νέα παιδιά, αλλά δουλεύουμε όλοι για να χτίσουμε μία δυνατή ομάδα. Ξέρουμε πού βρισκόμαστε και τι θέλουμε».

Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους στη Νάουσα και ετοιμάζονται για μία σειρά φιλικών αγώνων. Εκτός από τα δύο παιχνίδια με την Μπάμπεργκ στο Αλεξάνδρειο και το τουρνουά στο Τεράμο, δέχτηκαν πρόσκληση από τον ΑΠΟΕΛ για το τουρνουά στη μνήμη Μιχαήλ Ζιβανάρη (10-12/10), ενώ νωρίτερα θα συμμετέχουν στο μεγάλο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Κύπρο και κατά σειρά θα αντιμετωπίσουν τον Κερυανό (5/10), τη Λουκόιλ Ακαντέμικ (6/10) και τον Ολυμπιακό (8/10).

Σήμερα το πρωί εξάλλου η αποστολή του Αρη θα παραβρεθεί στο περίπτερο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην πρώτη ημέρα λειτουργίας της ΔΕΘ.


απο goalday


basketaris
QUOTE
Με μοναδικό απόντα τον Χάνο Μότολα ολοκληρώθηκε το πρωί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη για τη νέα χρονιά στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας με μία τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός του Άρη είδε τους παίκτες του σε προπόνηση πέντε εναντίον πέντε το Σάββατο ενώ το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή στην Ιταλία με την συμμετοχή στο τουρνουά της Τεράμο όπως και πέρσι.

Για το απόγευμα υπάρχει ρεπό, ενώ αύριο οι παίκτες του Άρη λογικά θα βρεθούν μόνο στην αίθουσα με τα βάρη έχοντας έτσι την ευκαιρία να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες πριν από την αναχώρηση το πρωί της Πέμπτης για την Ιταλία και την συμμετοχή στο τουρνουά της Τεράμο.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Παντελιάδης αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας για τη νέα χρονιάς δήλωσε: "Στο διάστημα αυτό προσπαθήσαμε μέσα από την σκληρή δουλειά να βάλουμε τις βάσεις για την χρονιά που μας περιμένει η οποία μόνο εύκολη δεν αναμένεται να είναι".

"Το θετικό είναι ότι έλειπε μόνο ο Μότολα και έτσι και οι καινούριοι παίκτες που αποκτήθηκαν άρχισαν να προσαρμόζονται με τα φιλικά που ακολουθούν να μας δίνουν την ευκαιρία να αρχίσουμε να δένουμε και μέσα στο παρκέ όλο και περισσότερο".

Όσο για τον στόχο της νέας χρονιάς για τον Άρη τόνισε: "Όπως ο κόσμος μας έτσι και εμείς αυτό που θέλουμε είναι το κάτι παραπάνω και για αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί".

απο sport24
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Η αποστολή του Αρη επέστρεψε από τον Αγιο Νικόλαο Νάουσας, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ο Γκόρντον Χέρμπερτ έστειλε μήνυμα ομαδικότητας.

«Οφείλουμε να παίζουμε ομαδικά και να κάνουν όλοι οι παίκτες τη βρώμικη δουλειά, όχι μόνον ένας ή δύο. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε μια σπουδαία ομάδα», τόνισε ο προπονητής του Αρη, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας και ειδικά από την προσαρμογή των Μπρέισι Ράιτ, Ρεϊσόν Τέρι. «Είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά», σχολίασε ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Τα... βουνά τελείωσαν για τον Αρη και ήρθε η ώρα των φιλικών. Την Πέμπτη η αποστολή της ομάδας αναχωρεί για το Τεράμο, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει η τοπική ομάδα. Το πρόγραμμα:

Παρασκευή Ζαλγκίρις - Μπεσίκτας (20:00), Τεράμο - Αρης (22:00).

Σάββατο: Αρης – Νικητής Ζαλγκίρις – Μπεσίκτας (20:00), Τεράμο - Ηττημένος Ζαλγκίρις – Μπεσίκτας (22:00).

Κυριακή: Μικρός Τελικός (19:00), Μεγάλος Τελικός (21:00).


υπάρχει περίπτωση μέσω δορυφόρου η μέσω net να δούμε κάνα παιχνίδι ? 39.gif για να το ψάξουμε...
basketaris
QUOTE(weirdo1977 @ Sep 12 2007, 08:09 ) *
υπάρχει περίπτωση μέσω δορυφόρου η μέσω net να δούμε κάνα παιχνίδι ? 39.gif για να το ψάξουμε...


Οι media partners που συνεργαζονται με την Τεραμο ειναι οι:

Tv Sei, Rete 8, Rtin Radio, Dream Team, AB Channel, La Città

(απο το επισημο site της ομαδας)

Νομιζω το 1ο και το τελευταιο καναλι τα πιανω στο δορυφορικο ελευθερα. Θα το ψαξω κι αλλο και θα μαθω.
Warrior
Ετσι και αλλιως παιδια πεφτει πανω στην Εθνικη το παιχνιδι... smile.gif

Αντε καλο ποδαρικο να εχουμε.Ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα,αλλα θα εχουμε ενα πρωτο μικρο δειγμα
σημερα...
QUOTE(betsmart.gr)
Τι δηλώνει ο Γκόρντον Χέρμπερτ για το ξεκίνημα των φιλικών

Ετοιμο για το πρώτο φιλικό τεστ του είναι ο Αρης. Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν αύριο (22.00) στο Τεράμο την τοπική ομάδα, στην αυλαία του τουρνουά που διοργανώνει η τελευταία. Ο άλλος αγώνας θα γίνει στις 20.00 ανάμεσα στη Ζαλγκίρις Κάουνμας και την Μπεσίκτας.

Για την σημασία που έχουν τα φιλικά προετοιμασίας όσον αφορά το μοντάρισμα της ομάδας, μίλησε στο ARISBC.GR ο Γκόρντον Χέρμπερτ: «Οι φιλικοί αγώνες θα μας δώσουν την δυνατότητα να εφαρμόσουμε όλα αυτά που δουλεύαμε στις προπονήσεις. Παράλληλα οι παίκτες μου θα έχουν μια καλή ευκαιρία να παίξουν κάτι που είναι απαραίτητο στην παρούσα φάση. Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε μοιράσει τους ρόλους και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στον καθένα μια δίκαιη ευκαιρία κάτι που το δικαιούνται εξάλλου. Βασικά μέχρι τώρα μόνο δύο μέρες παίξαμε στο γήπεδο και έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Οπότε είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε να δώσουμε μερικά φιλικά που θα μας βοηθήσουν».

Ο Καναδός κόουτς κάνοντας έναν μικρό απολογισμό για τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής από την προετοιμασία της ομάδας παρατήρησε: «Στην παρούσα φάση προσπαθούμε να έρθουμε σε καλή φυσική κατάσταση και στόχος μας είναι κάθε μέρα να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι στον συγκεκριμένο τομέα. Τα πράγματα μέχρι στιγμής είναι πολύ θετικά και ευτυχώς δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα σοβαρών τραυματισμών. Αυτό που μένει είναι να βρεθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να εφαρμόσουμε σωστά στο παρκέ όλα αυτά που κάναμε στις προπονήσεις. Στόχος μας είναι να είμαστε πανέτοιμοι όταν θα πάμε σε τρεισήμισι εβδομάδες να συμμετάσχουμε στο τουρνουά της Κύπρου. Να βρισκόμαστε δηλαδή σε ένα καλό επίπεδο της τάξεως του 75-80%, αφού αυτήν την στιγμή είμαστε περίπου στο 20%. Εξάλλου ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή και μέχρι τώρα δίναμε έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά και κάναμε δουλειά σε ατομικό επίπεδο».

Μοναδικός απών από τα φιλικά επί ιταλικού εδάφους θα είναι ο Χάνο Μότολα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Φινλανδίας και αναμένεται να φτάσει οικογενειακώς στην Θεσσαλονίκη (μαζί με την σύζυγο και τα δύο παιδιά του) την προσεχή Δευτέρα στις 15:20. «Είναι ευχάριστο το ότι θα έχουμε τον Μότολα για τα φιλικά στην Βουλγαρία, αλλά και σε αυτά της Κύπρου», συμπληρώνει ο Χέρμπερτ.
basketaris
Μετα απο σχετικη ερευνα, βρηκα οτι το παιχνιδι Τεραμο-Αρης (το σημερινο) θα το δειξει το TV SEI μαγνητοσκοπημενο τη Δευτερα στις 19:15 ωρα Ελλαδος. Αυτο το καναλι εχει τα δικαιωματα της ομαδας, αλλα δε θα το δειξει (απ' οσο βρηκα) ζωντανο. Δειτε live το καναλι απο το Internet:
http://old.tv6online.it/PAG_STREAMING.asp

Αρα, σημερα θα χουμε ραδιοφωνακι απο τις 22:00 ως τις 22:30 για το α' ημιχρονο και μετα FORZA Ελλαδαρα!!
hagi
QUOTE(basketaris @ Sep 14 2007, 16:03 ) *
Αρα, σημερα θα χουμε ραδιοφωνακι απο τις 22:00 ως τις 22:30 για το α' ημιχρονο και μετα FORZA Ελλαδαρα!!


Αν εννοείς ότι θα ακούσεις από το ραδιόφωνο το παιχνίδι του Άρη μάλλον είσαι πολύ αισιόδοξος.Εκτός και έχεις ακούσει κάτι..Μακάρι να λέγανε αλλά δε νομίζω..
basketaris
QUOTE(hagi @ Sep 14 2007, 13:16 ) *
Αν εννοείς ότι θα ακούσεις από το ραδιόφωνο το παιχνίδι του Άρη μάλλον είσαι πολύ αισιόδοξος.Εκτός και έχεις ακούσει κάτι..Μακάρι να λέγανε αλλά δε νομίζω..

Οχι, δεν εχω ακουσει τιποτα το συγκεκριμενο... Μαλλον, οπως λες, ειμαι πολυ αισιοδοξος... smile.gif Δηλαδη, Metropolis, Libero, δεν προβλεπεται να πουν τιποτα?? sad.gif
basketaris
QUOTE
Τεράμο - ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 82-78

Σε μια πραγματικά αμφίρροπη αναμέτρηση ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από την Τεράμο με 82-78 στην πρώτη μέρα του “Banca Tercas Cup 2007”.

Το αποτέλεσμα βέβαια λίγη σημασία έχει ακόμη και αν ήταν νικηφόρο, αφού αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον Gordon Herbert μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας είναι να δει από τους παίκτες του να εφαρμόζουν αυτά που δούλεψαν όλες τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις. Για το συγκρότημα του Καναδού κόουτς ξεχώρισε επιθετικά ο Jeremiah Massey, ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξαν οι νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί, Reyshawn Terry και Bracey Wright. Μοναδικός που δεν χρησιμοποιήθηκε από πλευράς ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν ο νεαρός Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Αύριο οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την Ζαλγκίρις Κάουνας στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), η οποία επιβλήθηκε της Μπεσίκτας με 84-73 στον εναρκτήριο αγώνα του τουρνουά που διοργανώνει η Τεράμο.

Τα δεκάλεπτα: 27-28, 38-39, 60-59, 82-78.

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Κάστλ 4, Τέρι 13, Σεραπίνας 8, Ράϊτ 13, Καλαϊτζής 3, Ηλιάδης 2, Σκορδίλης 2, Μάσεϊ 17, Αγαδάκος 10, Τσαλδάρης 6.
Τεράμο: Γιασάκοβ, Μπράουν 24, Βαλεντίνο 3, Τάκερ 24, Γιάνκο 2, Μαρζόλι 2, Λουίλι 1, Κάρα 14, Τσικιτζβίλι 12.

απο www.arisbc.gr
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE
15.09.2007
ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Ζαλγκίρις Κάουνας 90-85
Με ηγέτη στην επίθεση τον Ρέϊσον Τέρι που ήταν πραγματικά ασταμάτητος ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επιβλήθηκε της Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-85 στην δεύτερη μέρα του “Bancas Tercas Cup 2007” που διοργανώνει και φέτος η Τεράμο.
Το αποτέλεσμα βέβαια περνάει σε δεύτερη μοίρα για τον Γκόρντον Χέρμπερτ, αφού αυτό που προέχει στην παρούσα φάση για τον κόουτς του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι να εφαρμόζουν με επιτυχία οι παίκτες του όλα όσα δουλεύτηκαν και θα συνεχίζουν να δουλεύονται στις προπονήσεις.
Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με την χθεσινή τους εμφάνιση έχοντας μάλιστα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (57% 2π., 44% 3π.), ενώ οι «ψηλοί» της ομάδας ήλεγξαν τις εναέριες μονομαχίες μαζεύοντας συνολικά 37 ριμπάουντ (23 αμυντικά, 14 επιθετικά), έναντι 28 της Ζαλγκίρις (21 αμυντικά, 7 επιθετικά).
Ο Γκόρντον Χέρμπερτ χρησιμοποίησε μάλιστα όλους τους παίκτες του στην σημερινή αναμέτρηση δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς Σκορδίλη και Τσαϊρέλη. Στην επίθεση υπήρχε μεγάλη πολυφωνία, ενώ αυτός που «έκλεψε» την παράσταση ήταν ο Τέρι που σε 30’ σημείωσε 27 πόντους με 6/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 6/6 βολές, ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ.

Αύριο στην τελευταία μέρα του τουρνουά οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) την Μπεσίκτας.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 48-35, 69-63, 90-85.

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Κάστλ 5, Τέρι 27 (3), Σεραπίνας 6 (1), Ράϊτ 15 (2), Καλαϊτζής 3, Ηλιάδης 5 (1), Μάσεϊ 16 (1), Αγαδάκος 9, Τσαλδάρης 2, Τσαϊρέλης 2, Σκορδίλης.

Ζαλγκίρις Κάουνας: Γιούρακ 23, Μπράουν 5, Μπέαρντ 11, Καλνιέτις 6, Σαλένγκα 18, Ζουκάουσκας 10, Μίλακνις 2, Μοτιχούνας 1, Κόλινς 9.

www.arisbc.gr




Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με τον Παντελιάδη;
Warrior
Mε προλαβες και στην παραθεση και στο σχολιο! smile.gif

Οντως ρε παιδια,γιατι δεν εχει παιξει καθολου στα φιλικα??Κανας τραυματισμος ή ειναι εκτος πλανων?

Μαλλον φετος δεν θα ναι και το φορτε μας η αμυνα... unsure.gif
Ειναι νωρις βεβαια.
hagi
Ας είμαστε καλοί στην επίθεση και στην άμυνα γίνεται να βελτιωθείς..Στην επίθεση όμως δύσκολο..

Θα δούμε.Είναι αρχή ακόμα.
Warrior
Πλακα πλακα...απο ποτε ειχαμε να βαλουμε 90 ποντους??

Λιγο που εψαξα τα αποτελεσματα...η προηγουμενη(και η μοναδικη που βρηκα rolleyes.gif ) ηταν με τον ΠΑΟΚ στην
Πυλαια μετα απο δυο παρατασεις! biggrin.gif
basketaris
Πολυ καλη η παρατηρηση για τον Παντελιαδη! blink.gif Οντως δεν το ειχα προσεξει...
Ειναι πραγματικα αποριας αξιο, μαλλον τραυματισμο, ομως, το κοβω... Λιγοι εχουν το παθος του Σπυρου, οποτε δεν πιστευω να τιθεται θεμα μη υπολογισμου. Ακομη κι ετσι, στα φιλικα θα επαιζε 100%...

Παντως παρατηρω οτι η αμερικανικη τριπλετα Μασει-Ραιτ-Τερι σε καθε ματς εχει κατα βαση 50π. μ.ο. Παρα πολυ θετικο και αισιοδοξο αυτο... Βεβαια ειναι νωρις ακομα... Σημασια εχει οπως ειπωθηκε και πριν να βρεθουμε περισσοτερο επιθετικα, να αφομοιωσουν οι παικτες τα συστηματα και η αμυνα θα ερθει στην πορεια. Εξαλλου και ο Χερμπερτ βασιζει το παιχνιδι του στην αμυνα, οπως τονισε κι ο ιδιος κατ' επαναληψη...

Αυριο κλεινουμε με Μπεσικτας....
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE
Ο Γκόρντον Χέρμπερτ χρησιμοποίησε μάλιστα όλους τους παίκτες του στην σημερινή αναμέτρηση δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς Σκορδίλη και Τσαϊρέλη

κι από το πρώτο δημοσίευμα:
QUOTE
Μοναδικός που δεν χρησιμοποιήθηκε από πλευράς ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν ο νεαρός Μιχάλης Τσαϊρέλης.


κι αυτό από το επίσημο σάιτ της ομάδας. Και δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι ο Παντελιάδης έμεινε Θεσσαλονίκη γι αυτόν και αυτόν τον λόγο 39.gif
weirdo1977
QUOTE(basketaris @ Sep 14 2007, 16:03 ) *
Μετα απο σχετικη ερευνα, βρηκα οτι το παιχνιδι Τεραμο-Αρης (το σημερινο) θα το δειξει το TV SEI μαγνητοσκοπημενο τη Δευτερα στις 19:15 ωρα Ελλαδος. Αυτο το καναλι εχει τα δικαιωματα της ομαδας, αλλα δε θα το δειξει (απ' οσο βρηκα) ζωντανο. Δειτε live το καναλι απο το Internet:
http://old.tv6online.it/PAG_STREAMING.asp

Αρα, σημερα θα χουμε ραδιοφωνακι απο τις 22:00 ως τις 22:30 για το α' ημιχρονο και μετα FORZA Ελλαδαρα!!



παιδιά μπορέσατε να πάρετε εικόνα απ το κανάλι ? τόσες μέρες προσπαθώ και τίποτα... sad.gif
weirdo1977
τελικά πείρα με internet explorer... biggrin.gif αύριο θα δούμε τον Θεο wav.gif
Warrior
Για το παιχνιδι με την Ζαλγκιρις εχουμε καμια πληροφορια??
weirdo1977
QUOTE(Warrior @ Sep 16 2007, 15:11 ) *
Για το παιχνιδι με την Ζαλγκιρις εχουμε καμια πληροφορια??




αντιγράφω από άλλο forum :

δευτερα στις 19.15
τρίτη στις 22.00
τεταρτη 12.00


Edit: έψαξα στην σελίδα το πρόγραμμα k είδα πως δείχνει 3 φορες το ίδιο παιχνίδι..
basketaris
Εγω weirdo κανονικα οσες φορες το ανοιξα το Link μου εβγαλε εικονα... Περιμενεις πολλη ωρα και δε σου ανοιγει? Εχεις ADSL ή απλή συνδεση?

Παντως, στο site της Τεραμο, λεει:
QUOTE
L'emittente regionale TvSei, trasmetterà servizi e matches del secondo trofeo internazionale Banca Tercas Cup 2007, a partire dalla prossima settimana.

In particolare sono previsti approfondimenti per lunedì 17 settembre, ore 22,30, martedì 18, ore 11,30, e mercoledì 19, alle ore 16.

La partita vinta dal Siviglia Wear Teramo contro l'Aris Salonicco, verrà, invece, trasmessa in differita integrale nelle giornate di lunedì 17 settembre (ore 18,15), martedì 18 alle ore 21 e mercoledì 19 alle ore 11.


που, απ' οτι καταλαβα, σημαινει οτι τη Δευτερα θα εχει μεταδοση στις 23.30 ωρα Ελλαδας (22.30 Ιταλιας), την Τριτη στις 12.30 ωρα Ελλαδας και την Τεταρτη στις 17.00 ωρα Ελλαδας. Επιπλεον, μαλλον αλλαξε τη μεταδοση του Τεραμο-Αρης απο την Δευτερα 17/9 και ωρα 19.15 και το πηγε την Τριτη 18/9 22.00 και την Τεταρτη 19/9 στις 12.00
weirdo1977
ADSL έχω αλλα προσπαθούσα με firefox, με internet explorer μια χαρά άνοιξε...
Warrior
Παιδια τελικα τον εδειξε τον αγωνα,καταφερε να τον δει κανεις???
xavier
Χθες που προσπαθησα να το δω εκανε παρα πολλες διακοπες, σημερα το ειδα κανονικα(τουλαχιστον το μεγαλυτερο μέρος)

Οι αμερικανοι της τέραμο ξεκολώθηκαν στα 3οντα, παντως επιθετικά παιίξαμε αρκετα καλά.
Μασσευ, τερρυ πάρα πολυ καλοι, αγαδακος και σεραπινας μου άρεσαν επισης. Ο Καιλατζης ήταν πολύ καλος στην οργάνωση. Απο τον ραιτ περιμενω περισσότερα, αν και για να πω την αληθεια μερικα απο τα καλάθια του τα έχασα γιατι μου έκανε διακοπες. Είναι αρκετά ομαδικός, αλλα θα ήθελα να τον δω να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες...

Σημερα το βράδυ το ξαναδείχνει...

Συγχαρητήρια στον νέο υφυπουργο αθλητισμού
reignman
που το ξαναδειχνει??
xavier
http://old.tv6online.it/PAG_STREAMING.asp

shmera stis 10

kaneis click ekei pou leei
Clicca qui per guardare


protimhse ton internet explorer, gia firefox thes windows media player plugin

enallaktika vale sto windows media player
to sugkekrimeno url
mms://88.41.246.116:8080

an den to vlepoun polloi, kulaei kanonika xwris diakopes
basketaris
To ειδα κι εγω, εστω και με αρκετες διακοπες...
Συμφωνω 100% με την αναλυση του xavier! 41.gif
Ειλικρινα, ωρες-ωρες οι Αμερικανοι της Τεραμο μου εσπασαν τα νευρα! shot.gif Ο,τι βαρουσαν μεσα ηταν! Ουτε η εθνικη Ισπανιας 19.gif τετοιο πραγμα! Νομιζω παντως η ομαδα βαδιζει σε καλα μονοπατια...

Και τα δικα μου συγχαρητηρια στον νεο υφυπουργο αθλητισμου! 41.gif
weirdo1977
το streaming δουλεύει μια χαρά αυτήν την στιγμή
weirdo1977
δεν δείχνει Αρη όμως sad.gif
basketaris
QUOTE
Herbert: «Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε»

Η προετοιμασία στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει ακόμη πολύ δρόμο μέχρι να ολοκληρωθεί, αλλά η προσπάθεια που δείχνουν καθημερινά οι παίκτες της ομάδας έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Gordon Herbert που είδε με χαρά και τον Hanno Mottola να προστίθεται από σήμερα στις προπονήσεις.

Ο Καναδός κόουτς είχε την δυνατότητα μέσα από τα τρία φιλικά στο Τεράμο να σχηματίσει μια εικόνα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα: «Πριν πάμε στην Ιταλία για φιλικά, είχαμε παίξει όλο και όλο δύο μέρες στο γήπεδο σε αγώνα πέντε εναντίον πέντε, οπότε είναι προφανές ότι δεν μπορούμε από τώρα να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις ενός αγώνα», τονίζει και επισημαίνει: «Παρόλα αυτά όμως αυτό είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε. Αγωνιστήκαμε σκληρά και ήμασταν ενωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος των φιλικών αναμετρήσεων. Σίγουρα κάναμε πολλά λάθη και αυτό είναι επόμενο όταν δεν έχεις κάνει πολλές προπονήσεις. Αυτό όμως που έχει την πιο μεγάλη σημασία είναι ότι η προσπάθεια που κατέβαλλαν τα παιδιά ήταν πολύ καλή. Παίξανε πολύ καλά και ομαδικά στην επίθεση, δεν εκβιάσανε το σουτ, δώσανε έξτρα πάσες και σε γενικές γραμμές παίξαμε ομαδικά».

Η επιθετική συγκομιδή των «κίτρινων» στο πλαίσιο διεξαγωγής του “Banca Tercas Cup” ήταν άκρως ικανοποιητική και όπως τονίζει ο Herbert: «Πρέπει να πορεύεσαι πάντα ανάλογα με το υλικό που διαθέτεις. Αυτήν την στιγμή είμαστε πίσω στον αμυντικό τομέα και θα πρέπει να βελτιωθούμε, διότι αφήσαμε τους αντιπάλους μας στα φιλικά να πετύχουν πολλούς πόντους. Μέσα στα 12 δεκάλεπτα που παίξαμε στα τρία αυτά φιλικά παίξαμε περίπου τρία δεκάλεπτα καλά στην επίθεση και περίπου τρία επίσης στην άμυνα. Οπότε έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να καλύψουμε τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα».

Βέβαια ακόμη είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, με τον Herbert να δηλώνει ότι: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει πολλά πράγματα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην βάλουμε πολλά πράγματα από τόσο γρήγορα και να φτάσουμε την κατάλληλη στιγμή στο επιθυμητό επίπεδο. Η προσήλωση μας παραμένει στο πως θα βρεθούμε σε καλή μπασκετική κατάσταση και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με δεδομένο ότι έχουμε χρόνο στην διάθεση μας. Πρέπει να προσθέσουμε σταδιακά τα απαιτούμενα στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Ο κόουτς του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα έχει από σήμερα την δυνατότητα να δουλεύει με όλους τους παίκτες στην διάθεση του, έπειτα και από την έλευση του Hanno Mottola: «Είναι πολύ σημαντικό ότι πλέον έχουμε όλη την ομάδα στην διάθεση μας. Είμαστε τυχεροί που είχαμε μόνο μια απουσία παίκτη και είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε για δέκα μέρες καλές προπονήσεις πριν πάμε στην Βουλγαρία, ώστε να έχουμε προσθέσει κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας και να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε όταν πάμε εκεί πέρα, όπως επίσης να έχουμε προσθέσει ακόμη περισσότερα όταν θα πάμε στην Κύπρο».

Ενσωματώθηκε ο Mottola

Ένα νέο πρόσωπο θα προστεθεί από σήμερα στις προπονήσεις του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ο λόγος βεβαίως για τον Hanno Mottola που πέρασε σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, ενώ δύο ώρες πριν την έναρξη της αποψινής απογευματινής προπόνησης πήγε στο Αλεξάνδρειο για να συνομιλήσει με τον κόουτς της ομάδας, Godron Herbert, αλλά και να γνωρίσει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου που θα αποτελέσει το νέο του «σπίτι».

www.arisbc.gr
hagi
Αυτό που είδα από τα σκοράρισμα είναι ότι η ομάδα πάει φέτος (όπως το περιμένω) ψηλά..Και να σας πω το προτιμώ..Να έχουμε ψηλό σκορ και παράλληλα να μπορούμε να παίζουμε και άμυνα..Άντε να δούμε και την συνέχεια.
basketaris
QUOTE
Το σλόγκαν που υπάρχει στην ομάδα του Αρη είναι… «κανείς δεν δουλεύει περισσότερο από εμάς» και το αποκάλυψε ο Γκόρντον Χέρμπερτ, σε μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

Στο euroleague.net ξεκίνησε η παρουσίαση των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, με τον Αρη να είναι η πρώτη –βάση αλφαβητικής σειράς- ομάδα που μπαίνει στο “team focus” της Ευρωλίγκα. Η παρουσίαση μάλιστα συνοδεύεται κι από συνέντευξη του προπονητή του Αρη, οποίος μεταξύ άλλων τονίζει… «Εχουμε ένα σλόγκαν… κανείς δεν δουλεύει περισσότερο από εμάς. Προσπαθούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, γνωρίζουμε ότι η δουλειά παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά και ότι θα υπάρχει πίεση, αλλά θέλουμε να έχουμε ένα δυνατό σύνολο που θα μάθει να δουλεύει μαζί».

Ο Καναδός προπονητής του Αρη, αφού κάνει μία ανάλυση της ομάδας αναφέροντας τους παίκτες που αποκτήθηκαν και ότι έμεινε ένα σημαντικό γκρουπ παικτών από την περσινή χρονιά, χαρακτηρίζει τους φιλάθλους του Αρη σαν… «την πιο σκληρή έδρα που έχει επισκεφτεί στα 25 χρόνια καριέρα του στην Ευρώπη. Ο θόρυβος που δημιουργούν είναι απίστευτος, δεν μπορείς να ακούσεις τίποτε την ώρα που παίζεις. Οι φίλαθλοι δεν είναι απλά ο έκτος, αλλά ο έβδομος παίκτης της ομάδας, προσφέρουν τρομακτική βοήθεια στην ομάδα και πρέπει να τους κάνουμε να νιώθουν υπερήφανοι για εμάς», ενώ αναφέρει και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συνεργαστεί με τον Αρη… «Υπήρχαν αρκετοί λόγοι, η Θεσσαλονίκη που είναι μία μπασκετούπολη, οι εκπληκτικοί οπαδοί, οι καλύτεροι στην Ευρώπη, η πολύ καλή και επαγγελματική οργάνωση της ομάδας, το καλό κλίμα που υπάρχει γύρω από την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης».

www.superbasket.gr
hagi
To θέμα είναι να δούμε πως θα πάει η ομάδα στην πράξη.Μέσα στο γήπεδο..Η λέξη "δουλειά" είναι κλασική πιστεύω πλέον.Η δουλειά λοιπόν θα φανεί όταν αρχίσει το παιχνίδι..

Για να δούμε ο Γκόρντον θα τα καταφέρει φέτος να κάνει μια ομάδα όπως την περιγράφει και να ικανοποιήση τον κόσμο;
basketaris
QUOTE
Μοντάρισμα στο εξωτερικό...

Μπορεί ο Γκόρντον Χέρμπερτ να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ξεκίνησε με τις λιγότερες δυνατές απουσίες την προετοιμασία του Αρη και συνεχίζει πλέον με λευκό απουσιολόγιο, αλλά αναγνωρίζει πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμη δουλειά.

«Δουλέψαμε ελάχιστα μέσα στο γήπεδο στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και έχουμε παίξει μόνο τρία φιλικά παιχνίδια. Είμαστε ακόμη στην αρχή» υποστηρίζει ο Καναδός προπονητής, που θα έχει στη διάθεσή του μία ακόμη εβδομάδα δουλειάς με όλους τους παίκτες και τον Χάνο Μότολα, προτού ξεκινήσει μία σημαντική σειρά φιλικών αγώνων, από την οποία θα βγουν και χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και η εικόνα του νέου Αρη. Κι έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η εικόνα που θα παρουσιάσει ο Αρης στα δύο φιλικά, που αρχικά θα γίνουν στη Βουλγαρία. Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Λουκόιλ (28-29/9), ενώ ακόμη πιο δυνατά τεστ τους περιμένουν στη Λευκωσία. Εκεί ο Αρης θα αντιμετωπίσει αρχικά τον Κεραυνό (5/10), αμέσως μετά τη Λουκόιλ (6/10) και στις 8 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο πιο σημαντικό φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας. Αυτό το παιχνίδι μάλιστα, όσο κι αν οι προπονητές είθισται να λένε πως τα αποτελέσματα δεν μετρούν στην προετοιμασία, ίσως παίξει και το ρόλο της πρόβας τζενεράλε για τους «κίτρινους».

Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι του Αρη θέλουν να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο, για να δώσουν και στον κόσμο την ευκαιρία να δει την ομάδα. Οι «κίτρινοι» αναζητούν ημερομηνία και αντίπαλο και γίνεται προσπάθεια, ώστε να κλειστεί φιλικό παιχνίδι με ομάδα, το όνομα της οποίας θα αποτελέσει και «κράχτη» για τον κόσμο.

www.goalday.gr
weirdo1977
τα Μαυροσκούφεια δεν θα γίνουν φέτος ?
basketaris
weirdo, ειχα και γω την ιδια απορια...
Λιγο το οτι ο παραδοσιακα οικοδεσποτης Ηρακλης ειναι Α2 και ψιλοδιαλυμενος, λιγο το οτι περυσι εγιναν τα χιλια μυρια εκτος γηπεδου, λιγο η σταδιακη απαξιωση του θεσμου, μαλλον καταστησαν το τουρνουα αδιαφορο...
basketaris
QUOTE
Mottola: «Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ οργανωμένη ομάδα»

Στους ρυθμούς των διπλών προπονήσεων κινούνται σε καθημερινή βάση στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μετά την επιστροφή τους από την Ιταλία. Ο Gordon Herbert βλέποντας σήμερα το πρωί ότι ο καιρός δεν ευνοούσε για τρέξιμο στο βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, αποφάσισε να τροποποιήσει το πρόγραμμα βάζοντας μια προπόνηση στο Αλεξάνδρειο. Το παρών δίνουν κανονικά όλοι οι παίκτες της ομάδας, ενώ στο πλάνο του Καναδού κόουτς υπάρχει μια ακόμη προπόνηση στο γήπεδο το απόγευμα.

Όσον αφορά τον Hanno Mottola που ενσωματώθηκε την περασμένη Δευτέρα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μέρα με τη μέρα καλύπτει το χαμένο έδαφος: «Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στον δρόμο για να γίνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχω σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για όλα τα παιδιά στην ομάδα, για το προπονητικό τιμ, αλλά και για τον τρόπο που γίνονται οι προπονήσεις», τόνισε ο Φιλανδός διεθνής στο ARISBC.GR και υπογράμμισε: «Ξοδεύουμε αρκετό χρόνο προσηλωμένοι στις λεπτομέρειες και αυτός είναι ο τύπος του μπάσκετ που μου αρέσει. Έχουμε στην διάθεση μας έναν περίπου μήνα πριν αρχίσει η σαιζόν και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες βέβαια, αλλά θεωρώ ότι έχουμε όλα τα εχέγγυα για να γίνουμε πραγματικά πετυχημένοι».

Μιλώντας για τον εαυτό του και τα μέχρι τώρα συμπεράσματα που αποκόμισε κάνοντας προπόνηση φορώντας τα «κιτρινόμαυρα» παρατήρησε: «Νιώθω ότι έχω ταιριάξει καλά με την ομάδα. Η ομάδα διαθέτει ένα καλό γκρουπ παικτών και δεν βρίσκω κανένα απολύτως πρόβλημα σε προσωπικό, ή ομαδικό επίπεδο που να μην μας επιτρέψει να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά και σύντομα θα βρεθώ σε καλή κατάσταση. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά».

Αν και βρίσκεται μόλις τέσσερις μέρες στην Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος φόργουορντ δείχνει να εγκλιματίζεται τόσο ο ίδιος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του στο νέο τους περιβάλλον. Ο λόγος; «Όλοι ανεξαιρέτως στην ομάδα έκαναν τα πάντα για μένα αυτές τις λίγες μέρες που βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και χωρίς αμφιβολία ο ΑΡΗΣ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Έχω τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου ότι χρειαζόμαστε και αυτό μας βοηθάει πολύ στην άμεση προσαρμογή μας. Σίγουρα όταν πας σε ένα καινούργιο μέρος χρειάζεσαι να περάσεις μια περίοδο προσαρμογής και από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να γίνει αυτό άμεσα. Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι στην ομάδα κάνουν τέλεια δουλειά».

www.arisbc.gr
basketaris
QUOTE
21.09.2007 - Φιλικό αγώνα με το ICBS στο Αλεξάνδρειο

Αύριο (22/09) στις 13:00 στην αίθουσα συνδιαλέξεων του «Ηλίας Ζυγούρης» στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την αγωνιστική περίοδο 2007-08.

Λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 15:00, οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν το ICBS σε μια φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο.

www.arisbc.gr
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Έμαθε κανείς τι έγινε στο φιλικό με το ICBS?
thrylos7
Το ματς ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε σκορ.

Στον αγώνα αυτό έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Μότολα.
hagi
Στο τέλος της εβδομάδας είναι ένα δυνατό φιλικό για τον Άρη και μάλιστα με φουλ ρόστερ..Η Ακαντέμικ είναι μια καλή ομάδα πάντα και σίγουρα τα δύο φιλικά θα είναι ότι καλύτερο για να δέσει η ομάδα και να βγουν κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο.
basketaris
QUOTE
...
Δύο αγώνες θα δώσει στη Βουλγαρία

Τον καθιερωμένο αγιασμό πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων θα πραγματοποιήσει (σ.σ. πραγματοποιησε) σήμερα το απόγευμα (17.30) ο Άρης παρουσία σύσσωμης της ομάδας και της διοίκησης . Αύριο θα γίνει η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για τη νέα χρονιά και στη συνέχεια η αποστολή των κίτρινων θα αναχωρήσει οδικώς για τη Βουλγαρία, όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Ακαντέμικ Σόφιας. Ο Γκόρντον Χέρμπερτ (φωτογραφία) θα έχει στη διάθεση του για πρώτη φορά σε παιχνίδι προετοιμασίας τον Χάνο Μότολα, που ενσωματώθηκε τελευταίος στην ομάδα και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά. Χθες η ομάδα προπονήθηκε δύο φορές χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, το πρωί με βάρη και σουτ και το απόγευμα κάνοντας ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο.

www.makthes.gr
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE
27.09.2007
Αναχώρησαν οι «κίτρινοι» για την Βουλγαρία
Με προορισμό την Σόφια αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αφού προηγουμένως έγινε μια προπόνηση το πρωί στο Αλεξάνδρειο. Οι «κίτρινοι» όπως είναι γνωστό θα αντιμετωπίσουν στις 28 και στις 29 του μηνός την Loukoil Academic σε δύο φιλικές αναμετρήσεις από τις οποίες ο Gordon Herbert θα έχει την δυνατότητα να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.
Ο Καναδός κόουτς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του συμπεριλαμβανομένου και τον Δημήτρη Καραδολάμη που εξασφάλισε άδεια από την μονάδα που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Το πρώτο φιλικό με την μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/09) στις 18:00 στο Πράβετς και το δεύτερο το Σάββατο (29/09) στην Σόφια στις 17:30.
Τα δύο αυτά φιλικά τεστ επί βουλγαρικού εδάφους, αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν μέσα από την συμμετοχή των «κίτρινων» στο Διεθνές τουρνουά «Basketorama Νίκος Γκάλης» στην Κύπρο αναμένεται να βοηθήσουν πολύ στο μοντάρισμα της ομάδας με τον Δημήτρη Τσαλδάρη να τονίζει στο ARISBC.GR ότι: «Σιγά, σιγά, κομμάτι με το κομμάτι το παζλ του ΑΡΗ ολοκληρώνεται. Το θετικό είναι ότι πλέον είμαστε όλοι οι παίκτες μαζεμένοι, δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς και τα φιλικά στην Βουλγαρία, όπως και το τουρνουά στην Κύπρο θα δείξουν τα πρώτα δείγματα γραφής του φετινού ΑΡΗ. Μέσα στα φιλικά θα δούμε τις δυνατότητες που έχει ο καθένας μας και το καλύτερο που μπορεί να κάνει για να βοηθήσει την ομάδα».
Ο 27χρονος γκαρντ αναφορικά με το πρόγραμμα που επεφύλαξε η κλήρωση του νέου ελληνικού Πρωταθλήματος για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο υπογραμμίζει: «Μας περιμένει μια δύσκολη αρχή αφού η κλήρωση μας φέρνει αντιμέτωπους στην αρχή του πρωταθλήματος με πολύ καλές ομάδες και αν υπολογίσουμε ότι λίγες μέρες αργότερα θα έχουμε και την έναρξη της Ευρωλίγκα όπου επίσης έχουμε δυνατά παιχνίδια όπως το πρώτο με τη Μάλαγα και το δεύτερο εκτός έδρας με την Λε Μαν αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Πρέπει λοιπόν να είμαστε έτοιμοι σε τέτοιο βαθμό ώστε να διεκδικήσουμε κάθε παιχνίδι και να δείξουμε ότι ο ΑΡΗΣ και φέτος θα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα».
Όσο για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας όταν θα αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις παρατηρεί: «Μια ομάδα ποτέ δεν είναι έτοιμοι 100% στην πρώτη ή στην δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος, αλλά συνήθως αρχίζει και παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο στη μέση του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ. Παρόλα αυτά εμείς δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαστε αισιόδοξοι ότι όταν έρθει η ώρα της έναρξης του Πρωταθλήματος θα είμαστε όσο έτοιμοι χρειάζεται και θα προσπαθήσουμε να είμαστε το ίδιο δυνατοί και ακόμη καλύτεροι από πέρσι».
Η περσινή σαιζόν ήταν άκρως διδακτική για τον Δημήτρη Τσαλδάρη που είχε την ευκαιρία φορώντας την φανέλα του «Αυτοκράτορα» να αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες αγωνιζόμενος με επιτυχία σε υψηλό επίπεδο. Και μπορεί τα μεγάλα λόγια να μην αρέσουν καθόλου στον γκαρντ από την Δραπετσώνα, εντούτοις δεν κρύβει την αισιοδοξία του για τον ΑΡΗ που «χτίζεται», ενόψει μιας ακόμη δύσκολης χρονιάς με υψηλές απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και αρκετούς νέους παίκτες με την δική του ο καθένας φιλοσοφία για το μπάσκετ. Αυτό που έχω διακρίνει είναι ότι γίνεται πολύ σκληρή δουλειά από όλους μας και ο καθένας μας προσπαθεί να δώσει το καλύτερο που μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα. Κάνουμε υψηλού επιπέδου προπονήσεις και από εκεί για μένα ξεκινάνε όλα. Γενικότερα γίνεται μια πολύ καλή δουλειά τόσο μέσα, όσο και έξω από τις γραμμές του γηπέδου. Οπότε όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι ότι φέτος ο ΑΡΗΣ θα παρουσιάσει ένα πρόσωπο καλύτερο από το περσινό».


www.arisbc.gr

Άντε να δούμε!!!
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Ο Αρης έχασε από τη Λουκόιλ Ακαντέμικ στο πρώτο φιλικό του επί βουλγαρικού εδάφους με 87-81. Οι «κίτρινοι» ήταν πίσω στο σκορ από την αρχή της αναμέτρησης και δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση, παρά την αντεπίθεση της τέταρτης περιόδου. Ο Σιμόνας Σεραπίνας ήταν ο πρώτος σκόρερ του Αρη με 17 πόντους, ενώ τη ζημιά στην ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ έκανε ο Ντόντα Σμιθ με 29 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 40-34, 66-51, 87-81

ΑΡΗΣ: Κασλ, Τέρι 10, Σεραπίνας 17, Ράιτ 5, Καλαϊτζής 4, Ηλιάδης 13, Μότολα 1, Μάσεϊ 7, Αγαδάκος 16 w00t.gif , Τσαλδάρης 6, Παντελιάδης 2, Τσαϊρέλης.

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ: Μπερκς 7, Σμιθ 29, Στεφάνοφ 12 Ζαφίροφ 2, Αντιτς 15, Μπάνεφ 8, Στόικοφ 14.

Αύριο οι κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν ξανά την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας στις 17:30, αυτή τη φορά στη Σόφια.



ρε τον αγαδάκο...
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Βελτίωση στην άμυνα θέλει ο Χέρμπερτ

Θεώρησε πολλούς τους 87 πόντους που δέχτηκε η ομάδα του από την Ακαντέμικ

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ ήταν σκεπτικός μετά την ήττα του Αρη από την Ακαντέμικ. Οχι για την ήττα καθ' αυτή, αλλά για τους 87 πόντους που δέχτηκε η ομάδα του.

Ο κόουτς του Αρη βλέπει στα πρώτα φιλικά ότι ο Αρης έχει παρουσιάσει τεράστια βελτίωση σε σχέση με πέρυσι επιθετικά, όμως στην άμυνα δέχεται πολλούς πόντους. Κι αυτό είναι το πρώτο μέλημά του μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού έχει ξεκαθαρίσει ότι ποντάρει πολλά στην καλή αμυντική λειτουργία. Βέβαια ένα γνωμικό του μπάσκετ λέει ότι «η επίθεση είναι θέμα ικανότητας και η άμυνα δουλειάς και συνοχής», οπότε ο Φινλανδός κόουτς περιμένει το «δέσιμο» των νέων παικτών με τους παλιούς για να βελτιωθεί και σ' αυτόν τον τομέα η ομάδα του.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Σιμόνας Σεραπίνας (17 πόντοι με 5/8 τρίποντα), ο Λάζαρος Αγαδάκος είναι μέχρι τώρα η έκπληξη των «κιτρίνων», ενώ ο Χάνο Μότολα δεν έπαιξε πολύ στον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα του Αρη.


εδώ είναι και τα στατιστικά, Μοιραστηκε ο χρονος σε ολους.
basketaris
Μιας και εικονα απο το ματς δεν εχουμε, θα αρκεστω στα σχολια επι των στατιστικων:

bball.gif Ο Αγαδακος 16 ποντους και 8 ριμπαουντ!! 41.gif
bball.gif Ο Μοτολα ειχε 0/4 τριποντα (!!) blink.gif και ο Ραιτ δε βαρεσε κανενα...
bball.gif Ο Καλαιτζης ειχε 6 ασιστ! (...αλλα και 6 λαθη... ohmy.gif )
bball.gif Μας σφυριξαν 32 φαουλ και βαρεσαν 42 βολες!!!! blink.gif Ελεος... Ετσι εξηγουνται 87 ποντοι που φαγαμε...
bball.gif Χασαμε τα ριμπαουντ 34-28
bball.gif Καναμε 18 λαθη... Πολλα...

Θα δουμε και αυριο κι ισως βγαλουμε ασφαλεστερα συμπερασματα....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.