Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ρωσία-Σερβία
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Flash
Σχόλια για τον προημιτελικό.
kotzito
Ωραιο παιχνιδι θα ειναι αυτο.Οι Σερβοι ειναι καλυτεροι ως ομαδα αλλα και οι Ρωσοι δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα.Οι Σερβοι θα πρεπει να εκμετταλευτουν το παιχνιδι μεσα στην ρακετα οπου εχουν δυνατους παικτες,σε αντιθεση με τους Ρωσους που ουσιαστικα σε 2-3 ψηλους βασιζονται.Μετα απο πολλα χρονια οι γειτονες μας εχουν την ευκαιρια να διεκδικησουν καποιο μεταλλιο και δεν νομιζω να αφησουν αυτη την ευκαιρια να παει χαμενη.Πιστευω οτι θα ειναι ενα σκληρο παιχνιδι που θα φτασει πανω απο 75 ποντους.



Προβλεψη:δυσκολη νικη των Σερβων με 5-6 ποντους με τον Μιλος να παιρνει την ομαδα πανω του.
nikopoli
συμφωνω μαζι σου οι σερβια εχει καλυτερους παιχτες (αυτο το eurobasket) θα ναι δυσκολος αγωνας και για τις
δυο ομαδες,αλλα οι σερβοι πιστευω θα νικησουν χαρις τα σουτ του theodosic και tepic στο τελος οπως με τη λιθουανια
kobe #24
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ 4. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. Η ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Play73
...Καμμία πιθανότητα αυτή η Ρωσία να δυσκολέψει τους Σέρβους. Πολυ μεγάλη διαφορά στο σύνολο των παιχτών. Εαν φτάσει αυτή η Ρωσία στους 4 τότε τι αλλο να συζητάμε...
sir-elric
οι μεν εχουν τα κορμια ή δε τα γκαρντ.
xristos_metal
Η Σερβια ειναι καλυτερη ομαδα,αλλα η Ρωσια θα την δυσκολεψει πολυ.Νομιζω ομως οτι θα περασει η Σερβια εστω και δυσκολα.
treathitch
Οι Ρώσοι του Μπλατ κερδίζουν στα δύσκολα. Αν το ματς τραβήξει και είναι close, παραμένουν στο παιχνίδι. Αν το τρέξουν οι Σέρβοι και δε φθαρεί γρήγορα ο Κρστιτς από το μαρκάρισμα του Μοζγκόφ, τότε μάλλον θα περάσουν αρκετά μπροστά από νωρίς. Με δεδομένη την κούρασή τους από το χθεσινό τους ματς (τράβηξε αυτό, το πήραν στο τέλος) με τη Λιθουανία, οι Σέρβοι θα προτιμούσαν να καθαρίσουν από το πρώτο ημίχρονο. Αν το πετύχουν, τότε είναι ξεκάθαρο φαβορί. Αν δεν το κατορθώσουν, τότε το ματς είναι 50-50

Σε κάθε περίπτωση, είναι ο αγαπημένος μου προημιτελικός. Ματς των προπονητών και εδώ θα φανεί ποιος από τους δύο έχει κάνει την καλύτερη δουλειά (θεωρώ ότι είναι οι δύο κορυφαίοι κόουτς του τουρνουά)
Ευμένης
QUOTE(sir-elric @ Sep 17 2009, 16:05 ) *
οι μεν εχουν τα κορμια ή δε τα γκαρντ.


Οπότε αν συγχωνευθούν το παίρνουν άνετα το χρυσό! Μετά τις διαλυμένες Γιουγκοσλαβία και Σοβ. Ένωση θα έχουμε το κράτος Φρανκεστάιν Σερβορωσσία!! smiley.gif

Πέρα από την πλάκα όμως νομίζω ότι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, Μικρό προβάδισμα στους Σέρβους@
alexkalagr
Ρωσια...!!! ετσι απλα...
Tretiak
Μετά το 1ο δεκάλεπτο φαίνεται ότι η Ρωσία είναι ένα κλικ πιο ώριμη . Πιο έτοιμη. Φαίνεται ότι έχει αβαντάζ. Πάντως προβλέπεται ενδιαφέρουσα και η συνέχεια
whoever81
Πολλή καλή άμυνα η Σερβία στο 2ο δεκάλεπτο! Μόλις 4 πόντους πέτυχε η Ρωσσία. Δύσκολα θα το χάσει το ματς η Σερβία και πλέον πάει ολοταχώς για μετάλλιο.
Tretiak
Όντως , αλλάξανε τα κόζα. Ομολογώ δεν το περίμενα... Για να δούμε
apkat
Θα ειναι κριμα αυτη η αστεια ομαδα που λεγεται Ρωσσια να προχωρησει παραπερα..Μονο ο Μπλατ τραβαει σε αυτην την ομαδα και η αποκαλυψη της διοργανωσης Μοζγκοφ..Ολοι η υπολοιποη ομαδα ειναι αστεια και για εμενα θα επρεπε να ειχαν αποκλειστει και νωριτερα.
kotzito
Εχουν ανεβασει στροφες οι Σερβοι και μονο με θαυμα θα χασουν το ματς.Οι Ρωσοι ξεκινησαν καλα αλλα στην συνεχεια φανηκε η ελλειψη του παικτη-σταρ και η απειρια αυτης της ομαδας.Στα ματια μου η Σερβια φανταζει ισως η πιο ικανη ομαδα του τουρνουα και δεν θα με εκπληξει καθολου αν παρει και την 1η θεση.Aλλη μια καλη εμφανιση απο τον Τεοντοσιτς και σημερα.Μαζι με τον Παρκερ οι καλυτεροι πλει-μεικερ σε αυτο το Ευρωμπασκετ.


edit:Στους 10 η διαφορα τωρα με 4 λεπτα να απομενουν.Δυσκολα παντως οι Ρωσοι θα την φτασουν κατω απο 3-4 ποντους πιστευω.
Tretiak
Τα παιδιά της Ρωσίας δεν τα κατάφεραν (θεωρώ απίθανο να γυρίσει ο αγώνας...) Πάντως τους αξίζει ένα μπράβο για όσα κατάφεραν. Συνεχίζουμε.
Καλή επιτυχία στη συνέχεια στους Σέρβους . Άντε και με το χρυσό στο στήθος .
Μιας και στο προηγούμενο ευρωμπάσκετ το κύπελλο επέστρεψε σπίτι του (Μόσχα) , είναι καιρός φέτος να επισκεφτεί και το εξοχικό του (Βελιγράδι)
(ούτε ο Σκουντής δεν θα το σκεφτόταν αυτό...) smiley.gif
Leon_cp3
Πανάξια η Σερβία,ένα επίπεδο πάνω από τους Ρώσους,μακάρι αυτή η ομάδα να φτάσει μέχρι τον τελικό και να παίξουμε μαζί τους. smiley.gif Πολλά μπράβο σε Τεόντοσιτς.Επίσης πολύ καλοί Τρίπκοβιτς και Πέροβιτς.(Ο Τέπιτς πήγε να χάσει το ματς μόνος του. 68.gif )
kobe #24
ΣΕΡΒΙΑ 79 - ΡΩΣΙΑ 68 τελικα η Σερβια καταφερε να παρει σχετικα ευκολλα την νικη προκριση και περιμενει τον αντιπαλλο της
kotzito
Tελος.Οι Σερβοι ηρθαν με κεκτημενη ταχυτητα και πηραν την νικη με 68-79.Πολυ καλη ομαδα που παροτι δεν εχει παικτες σταρ οπως ο Γκασολ,ο Ναχμπαρ και ο Παρκερ καταφερε να περασει στα ημιτελικα κανοντας απο την αρχη του τουρνουα πολυ καλα παιχνιδια,και εχασε μονο 2 ματς στις λεπτομερεις.O Iβκοβιτς εχει καταφερει να παιρνει το 100% απο καθε παικτη.Σιγουρα εχουν αρκετες ελπιδες να περασουν στον τελικο,ενω στην αρχη της διοργανωσης κανεις δεν τους υπολογιζε.Μπραβο αξιζει και στους Ρωσους οι οποιοι χωρις Κριαπα,Κιριλενκο και Χολντεν εφτασαν μεχρι εδω.Τωρα συνειδητοποιω παντως πως καταφεραμε και χασαμε απο τους Ρωσους,οι οποιοι παροτι εφτασαν εδω ειναι αρκετα μετριοι.
Μήτσος-Jimmys-ΔΣ#18#
Mεγαλη Σερβία, μεγάλε Ντούντα....εσβησες το ψέμα του Μπλάτ!!!!!! smiley.gif

Πλήγμα ο Μπιέλιτσα...το χειροτερο παιχνίδι του τουρνουά για τον Τεπιτς ενω μεγαλος ο Τεοντοσιτς...

Μπράβο στην Σερβία που λογικα θα παιξει ημιτελικο με Σλοβενους...

Δ.
Green Warrior
Ψυχωμένη και δεμένη ομάδα η Σερβία πέτυχε και με το παραπάνω τον στόχο της και τώρα πάει για την υπέρβαση. Αυτά τα πιστιρίκια και ως σύνολο και ατομικά έχουν πολύ μέλλον

QUOTE(Tretiak @ Sep 17 2009, 19:42 ) *
Τα παιδιά της Ρωσίας δεν τα κατάφεραν (θεωρώ απίθανο να γυρίσει ο αγώνας...) Πάντως τους αξίζει ένα μπράβο για όσα κατάφεραν. Συνεχίζουμε.
Καλή επιτυχία στη συνέχεια στους Σέρβους . Άντε και με το χρυσό στο στήθος .
Μιας και στο προηγούμενο ευρωμπάσκετ το κύπελλο επέστρεψε σπίτι του (Μόσχα) , είναι καιρός φέτος να επισκεφτεί και το εξοχικό του (Βελιγράδι)
(ούτε ο Σκουντής δεν θα το σκεφτόταν αυτό...) smiley.gif


Το σπίτι και το εξοχικό που λες γκρεμήστηκαν και τα 2 το 1991 και στη θέση τους χτίστηκαν άλλα. Το ένα από τα καινούργια ήταν προσωρινό σπίτι (1995-2002) στο άλλο πήγε για πρώτη φορά πριν 2 χρόνια...
sir-elric
αυτα τα σερβακια πολυ μου αρεσουν, ειχα καιρο να δω ομαδα σε ευρωμπασκετ και πολυ καιρο ευρωπαιους παικτες να ξερουν τοσο καλα τα βασικα. να απειλουν ολοι.. σκοτωμος θα γινει με τους σλοβενους

ο μουργκονοφ ειναι ο επομενος μεγαλος ευρωπαιος σεντερ και η αποκαλυψη του ευρωμπασκετ. οπως οτι ο μπλατ ειναι ο καλητερος προπονητης της διοργανωσης.
Tretiak
Ένα μεγάλο μπράβο στον τεράστιο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Τί δάσκαλος, τί προπονηταράς, τί μεγαλείο! Σεβάσμια μορφή!
mrproedros
Eurobasket 2009 Poland : Russia - Serbia [/color[color="#FF0000"]]68-79 , Quarter Final Round (17-9-09)

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
Gravedigger
QUOTE (sir-elric @ Sep 18 2009, 10:03 ) *
ο μουργκονοφ ειναι ο επομενος μεγαλος ευρωπαιος σεντερ και η αποκαλυψη του ευρωμπασκετ. οπως οτι ο μπλατ ειναι ο καλητερος προπονητης της διοργανωσης.

Ο ξανθός που πέρασε και από τον Μακεδονικό (Morgunov)?Δυστυχώς έλειπε φέτος!

Αλλά εσύ μάλλον εννοείς τον Mozgov!
Razorblade Fish
QUOTE(Gravedigger @ Sep 18 2009, 17:37 ) *
Ο ξανθός που πέρασε και από τον Μακεδονικό (Morgunov)?Δυστυχώς έλειπε φέτος!

Αλλά εσύ μάλλον εννοείς τον Mozgov!


Δυστυχως για τους αντιπαλους εννοεις,ετσι? tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.