Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MHN MAΣ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pierce
Σημερα τα παλικαρια εγραψαν ιστορια. και οχι μονο για την αεκ αλλα για το συνολο του ελληνικου ποδοσφαιρου. αν ειναι ονειρο αφηστε μας να ξυπνηουμε. η ατμοσφαιρα απιστευτη στο γηπεδο Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η. 77.gif icon_drunk.gif 19.gif Τα λογια ειναι περιττα. ω ρε γ@μω την αρρωστια μου. ολοι μασαγανε σιδερα κανενας μα κανενας δεν υστερησε . ο σορε επαιζε μονος του στην αρχη και μετα τους ξυπνησε ολους. εμερσον τσιριλο δελλας λυμπε ποιον να αφησεις και ποιον να πιασεις









Αν είναι όνειρο, μην μας ξυπνάτε! Η ΑΕΚ έκανε το θαύμα και όπως είχε πει ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ, ήταν πραγματικά "μεγάλη" κόντρα στην Μίλαν. Η Ένωση επικράτησε με 1-0 των Ιταλών με το μαγικό γκολ-φάουλ του Ζούλιο Σέζαρ και τον Στέφανο Σορεντίνο να κατεβάζει τα ρολά σε όλες τις προσπάθειες των επιθετικών του Κάρλο Αντσελότι. Χρυσό τρίποντο για τους "κιτρινόμαυρους" οι οποίοι έφτασαν στους 7 βαθμούς και πέρασαν στην δεύτερη θέση του ομίλου, ένα βαθμό πάνω από την Λίλ.

Ήρωας Σορεντίνο

Τα πρώτα λεπτά ήταν εφιαλτικά για την ΑΕΚ. Οι αμυντικοί της Ένωσης με πρωτεργάτη τον Τζιωρτζόπουλό, έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, με συνέπεια οι επιθετικοί της Μίλαν να έχουν στήσει αντίσκηνο στην περιοχή των "κιτρινόμαυρων". Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον ρυθμό, καθώς το κέντρο ήταν ανύπαρκτο στα πρώτα 15 λεπτά.

Έτσι η Μίλαν, με τους Κακά και Ιντζάκι να έχουν μεγάλα κέφια έφτασαν ουκ ολίγες φορές μπροστά από τον Σορεντίνο, ο οποίος όμως ήταν πραγματικός κέρβερος! Θύμα του Ιταλού πορτιέρο έπεσε ο Πίπο Ιντζάκι, ο οποίος έκανε τα πάντα, αλλά γκολ δεν μπόρεσε να βάλει. Η αρχή έγινε στο 10' όταν ο Ο Ιντζάγκι βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ, με τον Σορεντίνο όμως να του λέει το πρώτο όχι.

Στο 17' και πάλι ο επιθετικός της Μίλαν έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Σόρε ήταν εκεί. Ο Ινζάγκι έφυγε για ακόμα μια φορά στην πλάτη της άμυνας της Ένωσης, ύστερα από λανθασμένη απομάκρυνση του Τζιωρτζόπουλου, αλλά ο Ιταλός κίπερ έδιωξε σε κόρνερ.

Το τρίτο και μεγαλύτερο "οχι" όμως ο Σορεντίνο το είπε στο 21ο λεπτό. Ο Ιντζάκι έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία ύστερα από σέντρα του Μπονέρα από τα αριστερά, αλλά ο φύλακας άγγελος της ΑΕΚ σταμάτησε και πάλι τον "Πίπο".

Η ώρα του Σέζαρ

Μετά το πρώτο εφιαλτικό 25λεπτό, η ΑΕΚ ανέβασε στροφές και άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Ο Τζιωρτζόπουλος και ο Παπασταθόπουλός ξεπέρασαν το αρχικό μούδιασμα, ενώ οι Μαντούκα και Τόζερ άρχισαν να παίρνουν προσπάθειες στο χώρο του κέντρου.

Η φάση που έβαλε φωτιά στο ΟΑΚΑ έγινε στο 32'. Ο Λυμπερόπουλος κέρδισε φάουλ από τον Μπονέρα και ο Σέζαρ πήρε το όπλο του. Ο Βραζιλιάνος με αριστοτεχνική εκτέλεση πέρασε την μπάλα από το τείχος, ξεγέλασε τον Ντίντα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Τα τελευταία 10 λεπτά κύλησαν ομαλά για την Ένωση, καθώς οι Ιταλοί ήταν εκνευρισμένοι με το γεγονός πως δεν μπορούσαν να πετύχουν τέρμα και έτσι η μπάλα χανόταν πολλές φορές στο κέντρο, χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τους "κιτρινόμαυρους" που πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Ξάνα ο Πίπο

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ακριβώς όπως ξεκίνησε και ο αγώνας. Με τον Ιντζάκι δηλαδή για χάνει ένα ακόμα γκολ. Στο 49' ο Γιανκουλόφσκι έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Πίπο πάνω στην κίνηση τσίμπησε την μπάλα, η οποία όμως δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σορεντίνο.

Οι Ιταλοί προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, αλλά η πίεση των χαφ της ΑΕΚ, σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό των παικτών της Μίλαν, έκαναν πιο εύκολα το έργο της Ένωσης που κρατούσε το αποτέλεσμα.

Σε μία ξαφνική αντεπίθεση, οι "κιτρινόμαυροι" θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0, αλλά ο Ντίντα όρθωσε το ανάστημα του. Ο Τζιωρτζόπουλός έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Σέζαρ με πλασέ στην κίνηση προσπάθησε να νικήσει τον Βραζιλιάνο κίπερ, ο οποίος όμως με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Ψυχοφθόρο 20λεπτο

Τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα σίγουρα δεν ήταν ότι το καλύτερο για καρδιακούς. Η Μίλαν πίεζε, αλλά η ΑΕΚ με μαζική άμυνα κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα. Ο Φερέρ σε μία προσπάθεια να ελέγξει τον ρυθμό πέρασε στον αγώνα τον Κυριακίδη και τον Μόρα, επιλογές που έφεραν συνοχή στα μετόπισθεν των "κιτρινόμαυρων".

Έτσι ΑΕΚ κράτησε τη νίκη με το σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους οπαδούς της Ένωσης να γιορτάζουν την μεγάλη νίκη, που φέρνει την ΑΕΚ στην δεύτερη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς, με την Λιλ να έχει 6.

www.sport-fm.gr
FANISTELROOY
Μπραβο μωρη ΑΕΚαρα...
Warrior
Εγω τωρα θα δω το 2ο ημιχρονο ρε τσογλανια!!

Γιατι μου το χαλασατε?? angry.gif

biggrin.gif
dizzy_fingers
Φοβερό παιχνίδι, από κάθε άποψη...όπως θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο wink.gif.
FANISTELROOY
QUOTE(Warrior @ Nov 22 2006, 03:32 AM) *
Εγω τωρα θα δω το 2ο ημιχρονο ρε τσογλανια!!

Γιατι μου το χαλασατε?? angry.gif

biggrin.gif

Δεν στο χαλασαμε εμεις..Εσυ μπηκες στο Ιντερνετ! Δες το ΚΕΦ που εχει σβησει τον υπολογιστη και βλεπει τιβι
Warrior
Που να φανταστω!! tongue.gif

Δεν μπηκα σε αθλητικα site.Xαζευα τα Off-topic στο ημιχρονο...
trefoil 13
Ο τελικός του τσάμπιονς λιγκ ήταν σήμερα;;; Μπερδεύτηκα λίγο... Τα πανηγύρια βλέπετε με μπέρδεψαν... Μια νίκη δεν ήταν μόνο βρε παιδιά;;;
Pierce
αρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρωστια θελω να το βλεπω εκτος απο το να το ακουω w00t.gif
sihainas
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 22 2006, 03:55 AM) *
Ο τελικός του τσάμπιονς λιγκ ήταν σήμερα;;; Μπερδεύτηκα λίγο... Τα πανηγύρια βλέπετε με μπέρδεψαν... Μια νίκη δεν ήταν μόνο βρε παιδιά;;;


Με τη Ραπιντ Βουκουρεστίου την άλλη βδομάδα για το UEFA θα είναι απλά μια νίκη... με τη Μίλαν...δεν το λες απλα νίκη... το λες θρίαμβο...

Πραγματικά το χάρηκα σήμερα... δεν ξέρω γιατί αλλά για την ΑΕΚ χαίρομαι όταν πηγαίνει καλά... πράγμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει και με τον ΠΑΟ... peace.gif

Πραγματικά αν εξαιρέσεις εκείνες τις 3 φάσεις-τετ-α-τετ της Μίλαν η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη... μπορεί να μην έκανε πολλές φάσεις αλλά σου έδειχνε ότι θα το πάρει το παιχνίδι... ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ...


(ο εκφωνητής σήμερα μας έβγαλε τον Ιντζαγκι χασογκόλη...τι άλλο θα ακούσουμε από τους Έλληνες δημοσιογράφους?)
Pierce
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 22 2006, 03:55 AM) *
Ο τελικός του τσάμπιονς λιγκ ήταν σήμερα;;; Μπερδεύτηκα λίγο... Τα πανηγύρια βλέπετε με μπέρδεψαν... Μια νίκη δεν ήταν μόνο βρε παιδιά;;;

δεν κερδιζεις καθε μερα τη μιλαν... και για μας τελικος του τσαμπιονς λιγκ κυπελου πρωταθληματος ολα μαζι ηταν σημερα
Air Kef
Δν τον έβγαλε χαζογκολη,απλά ειπε ότι έχασε 3 γκολ.!

Μπράβο ρε ΑΕΚ,δώσε παράδειγμα γιατί κάποιοι πουλάνε παραμύθια και νομιζουν ότι δν βλεπουμε.

Γουριορ:

11:30 είχα γράψει στο μσν "Μην μου μιλατε για ΑΕΚ το βλεπω τωρα στην ΝΕΤ" και άρχισαν να μπαινουν και το έκλεισα..

Και μολις μπηκα..!!

Τρεφιλ:

Μπες στο νοημα.
kolossos
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 22 2006, 05:33 AM) *
Φοβερό παιχνίδι, από κάθε άποψη...όπως θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο wink.gif.


Οι εξελίξεις αναμένονται τρομακτικές icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif 69.gif 19.gif
qspock
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 22 2006, 05:55 AM) *
Ο τελικός του τσάμπιονς λιγκ ήταν σήμερα;;; Μπερδεύτηκα λίγο... Τα πανηγύρια βλέπετε με μπέρδεψαν... Μια νίκη δεν ήταν μόνο βρε παιδιά;;;


Μην μπερδευεσαι. Αλλο το μπασκετ, αλλο το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα... Ασε τους ποδοσφαιρικους να χαρουν την μοναδικη αυτη στιγμη σαν να μην υπαρχει αλλη 19.gif blove.gif
klearxos
Συγχαρητηρια στην ΑΕΚ!
Πολυ μεγαλη νικη! Μακαρι να ολοκληρωσει το θριαμβο σε δεκαπεντε μερες και να προκριθει στην επομενη φαση.
Οπως και να εχει ομως θα εχουμε τουλαχιστον δυο ομαδες στην Ευρωπη και το 2007.
Ηδη ανεβηκαμε στη 14η θεση με αυτην τη νικη!
Και παλι συγχαρητηρια!
suspect
Για να κερδισεις μια ομαδα οπως η Μιλαν που οσο κανει ο Κακα κανουν 14 σουπερ λιγκες ολες μαζι, χρειαζεσαι

1. ευστοχια ( 1/3 εμεις, 0/10 η Μιλαν )
2. καλη αμυνα
3. γκαντεμια αντιπαλου / μεγαλη αποδοση δικου μας τερματοφυλακα

Ολα αυτα συνεβησαν και καναμε μια τρομακτικης σημασιας νικη.

τρομακτικης και για ψυχολογικους λογους, και για βαθμους στη χωρα μας, και για πρακτικους. Περαν του οικονομικου κερδους ειμαστε σιγουρα στο ουεφα και παμε για την επομενη φαση.

μπραβο στην ομαδα, ειχε αναγκη μιας μεγαλης επιτυχιας.

Ελπιζω να μην τρελαθουν απο αυτο το αποτελεσμα γιατι υπαρχει πολυς δρομος ακομα.

ειμαστε η πρωτη ελληνικη ομαδα που κερδισε τη Ρεαλ και η πρωτη που κερδιζει τη Μιλαν.

αυτα ειναι τα καλα με μας τους ΑΕΚτζηδες.
δεν βαριομαστε ποτε.

σημερα μας αποκλειει το Χαϊδαρι, αυριο στελνουμε για ριγανη τη Μιλαν.

υγ. Μου εκανε εντυπωση το εξης:
Σε περιπτωση που ηταν ελληνικη ομαδα στη θεση της Μιλαν, η μπαλα θα ηταν ακομα στον αερα απο τις γιομες. Αντιθετα χθες το βραδι δεν ειδα ουτε μια.
Air Kef
QUOTE
αυτα ειναι τα καλα με μας τους ΑΕΚτζηδες.
δεν βαριομαστε ποτε.

σημερα μας αποκλειει το Χαϊδαρι, αυριο στελνουμε για ριγανη τη Μιλαν.


Τα πες ολα! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
αεκτζού
Θέλω να τ’ ακούω, να τ’ ακούω να το λες! 41.gif Ήταν η ομάδα τόσο καλή χθες που καμία εξίσωση δε μπορούσε να την περιγράψει! Άντε και εις άλλα με την ίδια επιτυχία!
Alexmei
QUOTE
αυτα ειναι τα καλα με μας τους ΑΕΚτζηδες.
δεν βαριομαστε ποτε.

σημερα μας αποκλειει το Χαϊδαρι, αυριο στελνουμε για ριγανη τη Μιλαν.



24.gif
liolias
Μπραβο στην Αεκ γιατι εφερε βαθμους στην Ελλαδα αλλα κυριως τα μπραβο αξιζουν στον κοσμο της.
Pierce
http://www.sportime.gr/gfr/CHLE07_AEK_-MILA1-0_1-0.wmv για να το εχουμε για παντα 41.gif
Keyser_Soze
Άλλη μία τεράστια νίκη για την ΑΕΚΑΡΑ χθες την οποία πρέπει να ομολογήσω πως την πανηγύρισα περισσότερο απ' ότι αυτήν με τη Μίλαν.

2-1 το Αιγάλεω εκτός έδρας (στο γήπεδο που αποκλειστήκαμε απο το Χαιδάρι)

Τι κι αν ήμασταν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια με τη Μίλαν, τι κι αν αποχώρησαν τραυματίες 2 βασικά στελέχη μας μέχρι το 30' (Έμερσον και Μαντούκα), τι κι αν τελειώσαμε το παιχνίδι με 9 παίκτες (αποβολή Τσιρίλο στο 35' και Καμπάνταη στο 83'), τι κι αν η διαιτησία έκανε τα πάντα για να φύγουμε ηττημένοι από το Αιγάλεω, το θέμα είναι το εξής...
ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!! Κάποιος να μας σταματήσει ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexmei
ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο βγήκε MVP της 5ης αγωνιστικής CL.... είπα να το πω καθώς δεν βλέπω football αλλά αυτό δν μπόρεσα να το αγνωήσω...

Άρθρο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.