Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
SUMMA32
και εκει που πιστευαμε ολοι οτι τα πραγματα θα πηγαιναν νορμαλστην Β ΕΣΚΑΝΑ νασου και σκαει προσωρινη λεει διοικηση στην ΑΟ ΔΑΦΝΗ.Αντε και καλα αυτοι εχουν τα θεματα τους και δεν εξεταζω τα πως και γιατι... Ομως οι παικτες?θα μεινει τωρα ποια κανεις?ποιος ρισκαρει να παει με εναν προπονιτη(μολις τον πηραν) που καλος η κακος δεν εχει εμπειρια!!
και βεβαια δεν εχει ουτε το υποβοσθρο για να φερει αλλους παικτες..τον βλεπω να φευγει νυκτα..
Εξ ου οτι ξεκινησε και παιρνει αλλους προπονητες να του βρουν παικτες!!!!!καλα δεν συζητω για την κινηση (ετσι λενε)του πρωην προεδρου που οποιος μπαινει στο γηπεδο τον πιανει και τον ρωταει εχεις ομαδα?Κριμα γιατι αυτη η ομαδα αλλιως μας ειχε συνηθησει...ελπιζουμε να φτιαξουν τα πραγματα και μακαρι μακαρι να στησουν ομαδα
SUMMA32
τι ηθελα και μιλαγα!!προποντης χωρις να μπορει να μεταφερει τιποτα!
παικτες δεν εμειναν!
βαζει μικρους που καμια μα καμια εμπειρια δεν εχουν!και βεβαια δεν μπορουν να βοηθησουν.ισα ισα πιθανοτητες να χτυπησουν εχουν!δεν αξιοποιηει παικτες που ηταν στην ομαδα..αυτο παλι...τραγικος!!
και ποιο τραγικη αυτοι που του παρεδωσαν τα κλειδια!η πορεια στο πρωταθλημα αυτο δειχνει....κριμα για μια ομαδα που περσι προωαγωνιστουσε...αληθευει οτι βαζει 17 ετων παικτες????!οι οποιοι αν ηταν καλοι λες αντε κατι γινεται αν και παλι επικινδυνο, αλλα αυτοι λεει δεν μπορουν...να κανουν σχεδον τιποτα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.