Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
stoust
QUOTE (Voyager @ Nov 23 2014, 17:04 ) *
Δεν ήταν κάποιας άσχετης χώρας και κάποιας άσχετης ομάδας ο θάνατος του οπαδού.
Το ίδιο θα κάνατε και εσείς αν γινόταν κάτι αντίστοιχο με οπαδό της Παρτιζάν. Αντί αυτού βγάλατε κομπλεξισμό και οπαδικό μίσος με το να αρνηθείτε το αίτημα του Ολυμπιακού και να απειλήσετε με αποχώρηση . Και ο ΕΣΑΚΕ φυσικά δεν μπορεί να ελέγξει ούτε αυτήν την κατάσταση .
Μακάρι να μην αντιπροσωπεύει αυτή η κίνηση ολόκληρο το υγιές τμήμα του ΠΑΟΚ (σωματείο και φίλαθλους) .

Πόσο ακόμα πάτο έχει αυτό το βαρέλι σε αυτό το μπασκετικό πρωτάθλημα;;;


Εγώ πιστεύω πως από την στιγμή που ήθελε ο Ολυμπιακός να τιμήσει τον νεκρό ως αδελφό σωματείο, θα μπορούσε κάλλιστα να φορέσει μαύρα περιβραχιόνια. Δυστυχώς όσα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη πιθανότατα έχουν και πολιτικές προεκτάσεις (Κόσοβο) οπότε καλό θα είναι να μην μπλέκουμε σε τέτοια θέματα. Θέλω να πιστεύω πως δεν ετέθη θέμα σεβασμού προς τον νεκρό του Ερυθρού Αστέρα με την έννοια αυτή. Δηλαδή αν πχ (που να μην χρειαστεί ποτέ) γινόταν ένα παρόμοιο αίτημα για νεκρό του Ολυμπιακού δεν πιστεύω ότι θα υπήρχε αρνητική διάθεση από την οποιαδήποτε αντίπαλη ομάδα.
Bad Ass
Δεν χρειαζεται να ψαχνουμε πατηματα για να δικαιολογηθουν τα αδικαιολογητα.
Οτι και αν εχει συμβει οτι και αν εχει γινει μιλαμε για μια ψυχη.Εκει τελειωνει καθε ειδους αναλυση.

Δεν χρειαζεται ομως να απορουμε.Εδω μιλαμε για την χωρα που βεβηλωσαν το μνημειο της 7 εξω απο το γηπεδο Καραισκακη και που εχουν βρισει με τον πιο χυδαιο τροπο τα παιδια που χαθηκαν τοσο αδικα καποιες δεκαετιες πισω.
patissiotis
Ηθελα να ηξερα οι Αγγελοπουλοι και ο μπασκετικος Ολυμπιακος γιατι δεν κρατησαν ενος λεπτου σιγη για τον αδικοχαμενο φιλο του Εθνικου στην Κρητη. Για τον Κωστα Κατσουλη μιλαω που πηγε να δει ενα αγωνα της Γ' εθνικης και δεν γυρισε ποτε σπιτι του. Και μιλαω γιατι αυτος δεν ηταν χουλιγκανος, ειχε μπει νομιμα και με το εισιτηριο του στο γηπεδο και πληρωσε με τη ιδια του τη ζωη τη αγαπη του για τον Εθνικο και το ποδοσφαιρο. Δεν προκαλεσε κανενα επεισοδιο απεναντιας πηγε να προστατευσει γυναικες και παιδια. Μαλιστα ο ατυχος Κατσουλης γεννηθηκε και μεγαλωσε στον Πειραια. Για αυτον ουτε καν σκεψη για ενος λεπτου σιγη!!! Υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.

Βεβαια μπορει να εχει δικιο καποιος φιλος παραπανω που γραφει πως αν για καθε νεκρο φιλαθλο απο καθε γωνια του κοσμου κραταγαμε ενος λεπτου σιγη δεν θα υπηρχε αγωνας να ξεκιναει κανονικα αλλα στον ΠΑΟΚ τι θα στοιχιζε να πει το ναι? Απο πανω θα εβγαινε. Αλλα ηθελε ο ΠΑΟΚ να κανει "δημοσιες σχεσεις" με τους χουλιγκανους της Παρτιζαν οπως βεβαια ηθελε και ο Ολυμπιακος με τους αντιστοιχους του Ερυθρου Αστερα. Καμια τιμη σε νεκρο δεν ηθελε να αποδωσει ο Ολυμπιακος αλλα και η αποφαση του ΠΑΟΚ ειναι αδικαιολογητη...
natouralistis
Ο Ολυμπιακός ζήτησε ενός λεπτού σιγή σαν ελάχιστο φόρο τιμής σε ένα νέο παιδί που έχασε τη ζωή του άδικα.
Αυτό το νέο παιδί δεν σκοτώθηκε σε τροχαίο, ούτε σε λούνα παρκ. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας στην οποία μετέχει ο Ολυμπιακός. Στον ίδιο όμιλο μάλιστα, με Γαλατά και Ερυθρό Αστέρα.

Ένας φίλαθλος μιας ομάδας που επιφύλαξε στον Ολυμπιακό την καλύτερη φιλοξενία στην ιστορία του, έχασε τη ζωή του άδικα στα 25 του χρόνια. Που είναι το μεμπτό στο αίτημα μιας απόδοσης τιμής; Ποιές δημόσιες σχέσεις και κουραφέξαλα; Σωματεία που έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους είναι, κάτι που είναι στη σωστή κατεύθυνση και θα έπρεπε να είναι και ευρύτερο γιατί αυτός υποτίθεται είναι ένας από τους σκοπούς του αθλητισμού, να ενώσει τους λαούς. Οι ίδιοι οι Τούρκοι που ευθύνονται για τον χαμό του, κάνανε αυτό το ελάχιστο του ενός λεπτού σιγή, δεν θα πείραζε κανέναν να γίνει και στο ΣΕΦ. Έκαναν λάθος από τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ που το αρνήθηκαν και τους κράζουν ακόμη και ίδιοι τους οι οπαδοί.

Υ.Γ.1. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τη Γ΄Εθνική και δη τον Ηρόδοτο και τον Εθνικό.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με τους ταξιτζήδες του Κέιπ Τάουν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με τους ελαιοχρωματιστές της Βομβάης.
Αν είχε κάποια σχέση, θα μπορούσε σε ένα τραγικό συμβάν να ζητήσει εκ νέου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για κάποιον αδικοχαμένο άνθρωπο. Σήμερα το ζήτησε γιατί το συμβάν αφορούσε το πρωτάθλημα στο οποίο παίρνει μέρος, την Ευρωλίγκα.

Υ.Γ.2 Οι Σέρβοι οπαδοί δεν ξεκινήσανε μια βόλτα από Βελιγράδι - Κωνσταντινούπολη, πήγαν να δουν το παιχνίδι της ομάδας τους. Η Γαλατά τελείως προσχηματικά, επικαλέστηκε πως το γήπεδο είναι γεμάτο και τους άφησε με το έτσι θέλω έξω, να τους πλακώνει η αστυνομία. Τα άδεια καθίσματα το μαρτυρούν. Οπότε τις δηλώσεις του Αταμάν περί τρομοκρατών που επιτέθηκαν στο έθνος τους, γράψτε τις εκεί που πρέπει και μην τις οικιοποιείστε.
Bad Ass
Περαν του οτι συμφωνω με το τελευταιο ποστ να πω επισης οτι στον θανατο του οπαδου του Εθνικου( ο Θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του) υπηρξε αναβολη ολων των αθλητικων δραστηριοτητων.Απλα πραγματα.Σε αυτη την αναβολη συμφωνησε η Καε Ολυμπιακος και αυτο απο μονο του δειχνει για τον σεβασμο που υπαρχει σε καθε ανθρωπινη ψυχη.

Επισης για το τι ειναι και τι οχι υποκρισια να αντιστραφει το ερωτημα?Αν ο Ολυμπιακος αγωνιζοταν στην Πυλαια και του ζητουσαν να τηρηθει ενος λεπτου σιγη(το πιθανοτερο δε στο συγκεκριμενο πρωταθλημα δεν θα ρωτουσαν καν την ομαδα του Ολυμπιακου)επειδη χαθηκε ενα παλικαρακι απο την εξεδρα της Παρτιζαν τι θα απαντουσε η διοικηση του?Προφανης και αυτονοητη η απαντηση.

Αν δε(που δεν υπηρχε καμια περιπτωση) ο Ολυμπιακος ηταν στην θεση του Παοκ χτες και ειχε αρνηθει δεν μπορω να φανταστω τι θα γραφανε σε καθε ειδους ¨αντικειμενικο¨ μεσο.

Επαναλαμβανω δεν χρειαζεται να απορουμε ομως οταν πριν 23 χρονια χαθηκαν τοσες ζωες,μεταξυ των οποιων και παιδιων που υποστηριζαν την Αεκ,και υπαρχουν κατα καιρους εμετικα συνθηματα κατω των παιδιων που χαθηκαν τοσο αδικα(το πιο αρρωστημενο δε απο τους οπαδους ολων των ομαδων που εχουν κανει πρωταθλητισμο) και υπηρξεν ανωθεν εντολες να βεβηλωσουν το μνημειο των παιδιων εξω απο το γηπεδο Καραισκακη.

Οταν δεν σεβονται τα ιδια ¨τους¨ τα παιδια(δεν χρειαζεται να πω οτι ακομα και στο Γαλατα-Μπεσικτας αποφασισαν να κρατησουν ενος λεπτου σιγη) δεν θα επρεπε να εχουμε μεγαλυτερες απαιτησεις.

Κατα τ αλλα τρικυμια εν κρανιω γιατι μονο σε ενα πολιτικα λοβοτομημενο κεφαλι θα συνδεοταν στο ιδιο μηνυμα ο Marko Ivkovic,ο Κωνσταντινος Κατσουλης και ο Παυλος Φυσσας(γιατι ακομα και για αυτο το περιστατικο γραφτηκε σε διαφορα μεσα χτες απο κορυφαιους ¨σχολιαστες¨ του ειδους).

Σεβασμος επιτελους σε καθε ανθρωπινη ψυχη που χανεται.

Επισης κατι τελευταιο μεσα στον ολο εχετο οπαδισμου και παραφροσυνης για να δικαιολογηθει η χτεσινη ελεεινη ενεργεια,θα επρεπε να νιωθει την στοιχειωδη ντροπη καποιος που ανδωθηκε στον Ερυθρο Αστερα και εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης για αυτο που εγινε χτες και μαλιστα τολμησε να δικαιολογησει και τα αδικαιολογητα.Αυτο ξεπερναει τα τελευταια ορια της θρασυδειλιας Κ. Πρελεβιτς.
patissiotis
Κατ' αρχην για να υπαρχει μετακινηση οπαδων ακομα και στην ευρωλιγκα πρεπει να υπαρχει συννενοηση μεταξυ των ομαδων και της διοργανωτριας αρχης. Αυτο τουλαχιστον ισχυε μεχρι περσι. Προσοχη μιλαω για οργανωμενους. Γιατι μεμονωμενα μπορει να παει οποιοσδηποτε. Οι Σερβοι πηγαν οργανωμενα να μπουν χωρις καμια συννενοηση και εγινε το τραγικο και αποτροπαιο περιστατικο. Και συγχωρεστε με φιλοι μου αλλα αν καποιος ξεκιναει απο το Βελιγραδι για να παει στην Πολη να δει ενα ψιλοαδιαφορο ματς σε ομιλους ευρωλιγκας οργανωμενα και τσαμπουκαλιδικα εγω θα τον χαρακτηρισω χουλιγκανο. Ειδικα με την ατμοσφαιρα που υπαρχει στα Βαλκανια και με την αναζοπυρωση των εθνικισμων παει γυρευοντας (και μαλιστα στην Τουρκια που εχουν γινει πολλα και διαφορα). Αυτο δεν δικαιολογει τα μαχαιρωματα ουτε αθωωνει του Τουρκους χουλιγκανους-μαχαιροβγαλτες-δολοφονους αλλα βαζει τα πραγματα στη σωστη τους διασταση. Αν η ΚΑΕ Ολυμπιακος εκρινε οτι θα τιμουσε το νεκρο με ενος λεπτου σιγη καλα εκανε και για μενα κακως ο ΠΑΟΚ αρνηθηκε. Αλλα επιτρεψτε μου να χαρακτηρισω και τους μεν και τους δε υποκριτες και δημοσιοσχετιστες της κακιας ωρας.

Ο δολοφονημενος Κατσουλης δεν ηταν απλα ενας φιλαθλος του Εθνικου. Ηταν γνωστος σε ΟΛΟ τον Πειραια για την κοινωνικη του δραση και τους αγωνες του, δεν ειχε προκαλεσει ποτε του και ηταν γνωστος σε οπαδους διαφορων ομαδων. Δολοφονηθηκε αποτροπαια και πισωπλατα. Και ναι αναβληθηκε η αγωνιστικη ως ελαχιστος φορος τιμης, αλλα εγω δεν ειδα απο καμια ομαδα ενα μαυρο περιβραχιονιο, μια μαυρη σημαια, ενα πανο, κατι ρε παιδι μου. Δεν μπορω να καταλαβω πως και τι μας συνδεει περισσοτερο με τον ατυχο οπαδο του Ερυθρου Αστερα απο τον ατυχο Πειραιωτη συμπολιτη μας...

Υ.Γ.: Η αναβολη των αθλητικων δραστηριοτητων λογω της δολοφονιας του Κατσουλη επιβληθηκε απο τον Ανδριανο. Καμια ΚΑΕ Ολυμπιακο και κανενα αλλο δεν ρωτησε και πολυ καλα εκανε!!!
rankin
Εντάξει, νομίζω οτι ειναι ξεκάθαρο οτι ο ΠΑΟΚ έκανε ότι έκανε υπο το φόβο να θεωρηθεί οτι σκύβει το κεφάλι στον Ολυμπιακό...
Οι άνθρωποι τράβηξαν τα πάνδεινα όταν παραλίγο να στείλουν τον Μαρκόπουλο στο ΣΕΦ, αλλά εδώ μάλλον υπερέβαλαν εαυτόν και έκαναν κάτι που δεν νομίζω οτι η πλειοψηφία του κόσμου το ΠΑΟΚ θα κατέκρινε.
Φυσικά, το οτι θα ηταν "επικίνδυνο πολιτικά" να τηρηθεί ενος λεπτού σιγή, το βρίσκω ως αστείο (στην καλύτερη).
Δηλαδή, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκριναν οτι θα έπρεπε να τηρηθεί η σιγή, αλλά για να μην προκαλέσουν τους δολοφόνους, προτίμησαν να αρνηθούν το αίτημα του Ολυμπιακού;
Τι άλλο θα μπορούσαν να φοβηθούν; Μην δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο με Αλβανούς, Τουρκους και κοσοβάρους εθνικιστές, λόγω αυτής της πράξης και κηρύξουν τον πόλεμο στην Ελλάδα;;;
Αστεία πράγματα...

Κάποιοι μίλησαν επίσης για δημόσιες σχέσεις και παιχνίδια του Ολυμπιακού...
Ναι, ισχύει οτι οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν (πολύ) καλές σχέσεις, όπως ισχύει και το ότι πολλοί εξ αυτών, μόνο αγγελούδια δεν είναι...
Η πρόταση της ΚΑΕ ηταν στο πνεύμα της συμπάθειας ανάμεσα στο κόσμο των δυο ομάδων..
Ανεξάρτητα όμως απο τα όποια κίνητρα, η ουσία είναι οτι απλά τηρείς ενος λεπτού σιγή για ενα παιδί που χάθηκε.

Ο ΠΑΟΚ απο την άλλη, ένοιωσε οτι θα τον χρησιμοποιούσε ο Ολυμπιακός αν απλά έδειχνε σεβασμό στον πιτσιρικά που χάθηκε; Δεν το καταλαβαίνω...

Όπως έγραψα και νωρίτερα, προφανώς τρομοκρατήθηκαν και μόνο στην ιδέα να κατηγορηθούν απο μερίδα των οργανωμένων και υπέπεσαν σε αυτό το unfair..
salonikatasos
επειδή έχει περάσει 1,5 μήνας από το ματς του κυπέλλου και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις,ενώ ακουγόταν για απουσία 1 μήνα,ο πρίντεζης πότε γυρίζει?
Reggie Miller #31
Για εμένα αυτά που είπαν ως δικαιολογία από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον τραγικά και αστεία,ειδικά αν όντως απείλησαν με αποχώρηση.Κάπου άκουσα ότι αν καθυστερήσει ένα παιχνίδι τιμωρούνται και οι ομάδες.Δηλαδή αν αργούσαν 2 λεπτά τι θα γινόταν,θα έπεφτε έξω το κράτος;Εδώ ολόκληρη Παρτιζάν και στάθηκε υπέρ του οπαδού.Μικροοπαδικές αντιλήψεις εκ μέρους του ΠΑΟΚ,που προφανώς πιστεύω πως φοβήθηκε τις αντιδράσεις των οπαδών,αν και ένας σύνδεσμος του ΠΑΟΚ,προς τιμήν τους ήταν υπέρ του να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.Δεν το περίμενα αυτό από τον Πρέλεβιτς κυρίως...

Άσχετο βέβαια,αλλά οι οπαδοί της Παρτιζάν σήκωσαν πανό με τον άτυχο φίλαθλο,ήθελα να ήξερα σε ανάλογη περίπτωση τι θα έκαναν οι δικοί μας και του ΠΑΟ.
Basketofonos
Το τραγικό περιστατικό με τον θανατο του Σέρβου φαινεται να έχει πολιτικές-εθνικιστικες προεκτάσεις αλλά ας μείνουμε στα "μπασκετικά".

Ερώτησεις:

1) Αν το αίτημα το είχε υποβάλει ο Κόροιβος Αμαλιάδος, θα αρνείτο ο Πάοκ;;

2) Αν είχε προηγηθεί η στάση των οπαδών της Παρτιζαν, θα αρνείτο ο Πάοκ;;

3) Αν δεν είχε προηγηθεί το όλο θέμα με τον Μαρκόπουλο, θα αρνείτο ο Πάοκ;;

4) Αν είχε προηγηθει η στάση των οπαδών του Παοκ από την Νεάπολη (μαγκιά τους), θα αρνείτο ο Πάοκ;;

5) Αν είχε δει νωρίτερα το φως της δημοσιότητος το πανό των Τούρκων της Γαλατά για τους "επόμενους στοχους", θα αρνείτο ο Πάοκ;;

6) Αν δεν υπήρχε αδελφοποίηση Παοκ-Παρτιζάν, θα αρνείτο ο Πάοκ;;
Reggie Miller #31
Μέσα σε όλα τα άλλα διαβάζω πως ο Παπαπέτρου ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση και η αποθεραπεία του θα πάει πίσω 2-3 βδομάδες.Το παλικάρι το έχουν καταραστεί!
Η αποθεραπεία του Λοτζέσκι πάει καλά,αλλά δεν νομίζω ότι θα βιαστεί ο κόουτς να τον χρησιμοποιήσει...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129906205
airg
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Nov 25 2014, 00:19 ) *
Μέσα σε όλα τα άλλα διαβάζω πως ο Παπαπέτρου ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση και η αποθεραπεία του θα πάει πίσω 2-3 βδομάδες.Το παλικάρι το έχουν καταραστεί!

H υποθεση θυμιζει τον Ταρλατς.

Ειχε δεν ειχε παιξει στους μισους αγωνες της ομαδας.
Bad Ass
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ίβκοβιτς

QUOTE
Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου συναντήθηκε με εκπροσώπους της Γαλατασαράι και του Ερυθρού Αστέρα, με αφορμή το θάνατο του Μάρκο Ίβκοβιτς. Δείτε τι προέκυψε από τη συνάντηση.

O πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, ο συντονιστής του τμήματος μπάσκετ στη Γαλατασαράι, Μουράτ Οζιέρ και ο τζένεραλ μάνατζερ του Ερυθρού Αστέρα, Νταβόρ Ρίστοβιτς, συναντήθηκαν τη Δευτέρα (24/11) στα γραφεία της Euroleague Basketball στη Βαρκελώνη και θέλησαν να επικοινωνήσουν τα ακόλουθα.

"Κατ' αρχάς, θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας για το συμβάν της περασμένης Παρασκευής (21/11), στην Κωνσταντινούπολη, πριν το παιχνίδι των μεταξύ των ομάδων της Γαλατασαράι και του Ερυθρού Αστέρα και να ξεκαθαρίσουμε την πλέον ξεκάθαρη περιφρόνηση προς εκείνους που διενήργησαν το περιστατικό της βίας, το οποίο είχε ως θλιβερή συνέπεια το θάνατο του Μάρκο Ίβκοβιτς.

Δεύτερον, μεταφέρουμε τα συλλυπητήρια και την υποστήριξη μας για την οικογένεια και τους φίλους του Μάρκο. Όλη η οικογένεια της Euroleague Basketball είναι μαζί τους. Ο υπεύθυνος των διοργανώσεων, Ντιέγκο Γκιγιέν παρέστη στην κηδεία του νεαρού θύματος, ως εκπρόσωπος της λίγκας και των συλλόγων της.

Τρίτον, στέλνουμε μήνυμα ηρεμίας στους φιλάθλους μας και ζητούμε τη βοήθεια τους, προκειμένου να διασφαλίσουμε πως τέτοια συμβάντα δεν θα προκύψουν ποτέ ξανά. Και οι δυο οργανισμοί έχουν δεσμευτεί να λάβουν όλα τα πιθανά μέτρα, ώστε να συνεισφέρουν στην ήρεμη και αθλητική ατμόσφαιρα, εντός και εκτός γηπέδου, στο εγγύς μέλλον.

Το κύριο ενδιαφέρον της Euroleague Basketball και των οργανισμών της είναι πως το συμβάν αυτό θα ερευνηθεί εις βάθος, ενώ ξεκαθαρίζει ότι θα παρθούν μέτρα που θα διασφαλίζουν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ ξανά. Και οι δυο ομάδες, μαζί με τη λίγκα είναι σε συνεργασία με την αστυνομία, προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος.

Η Euroleague Basketball θα τιμήσει τη μνήμη του Μάρκο Ίβκοβιτς, με ενός λεπτού σιγή πριν τα τζάμπολ των αγώνων που θα διεξαχθούν αυτήν την εβδομάδα, για την Turkish Airlines Euroleague και το Eurocup".


Οσον αφορα το περιβοητο πανο χωρις σχολια...

Basketofonos
QUOTE (Reggie Miller #31 @ Nov 24 2014, 22:19 ) *
Μέσα σε όλα τα άλλα διαβάζω πως ο Παπαπέτρου ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση και η αποθεραπεία του θα πάει πίσω 2-3 βδομάδες.Το παλικάρι το έχουν καταραστεί!
Η αποθεραπεία του Λοτζέσκι πάει καλά,αλλά δεν νομίζω ότι θα βιαστεί ο κόουτς να τον χρησιμοποιήσει...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129906205


Την έχω περάσει και αν σε "πετυχει γεμάτα", είναι πολύ ζόρικη, εξαντλεί τον οργανισμο. Περαστικά του!!
Ilias7
Μετα την ηττα και τη κακη εμφανιση της Πεμπτης η ομαδα δειχνει να εχει διαθεση σημερα αν και το ταξιδι του γυρισμου ηταν πολυ μεγαλο μεγαλο θα ελεγα..

Μπορει ο αντιπαλος να μην ειναι δυνατος αλλα ειναι σημαντικο το οτι υπαρχει διαθεση..Οδηγος και παλι ειναι η αμυνα..

Καλο ποσοστο ευστοχιας στα τριποντα και 12/12 βολες μεχρι στιγμης..

Ο Αγραβανης αν συνεχισει να δουλευει πραγματικα μπορει να φτασει πολυ ψηλα..Σε καθε παιχνιδι δειχνει και καλυτερος..

Bad Ass
Το θετικο ειναι οτι δεν επιβαρυνθηκαν αρκετα οι πενταδατοι και δεν θα επιβαρυνθουν λογικα και στο ματς με την Νεπτουνας.Θετικο αυτο γιατι με τοσες απουσιες ειχαν ξεκινησει καποια σημαδια κοπωσης που εχουν αντικτυπο στην αμυντικη ενεργεια της ομαδας.
Ο Αγραβανης εκανε πολυ καλο ματς ξανα(στην Ευρωλιγκα κατεβαζει 5 ριμπαουντ ανα ματς και σουταρει με 63,6 απο το ζωγραφιστο ενω στην Α1 απο το τριποντο με τα αποψινα του ποσοστα εφτασε κοντα στο 39),ο Μαντζαρης ηταν πολυ καλος,ο Χαντερ κατεβασε 12 ριμπαουντ και ανεβασε και αλλο τους αριθμους του(πλεον στην Ευρωπη σουταρει απο το ζωγραφιστο με 68.8 και στην Ελλαδα με 52-53% ενω παραμενει ο πρωτος ριμπαουντερ της ομαδας με πανω απο 7-8 αν ματς συνολικα και με το αποψινο ματς σε ολες τις διοργανωσεις).Και ο Ντανστον εχει πολυ καλα ποσοστα(σημερα δεν επαιξε πολυ) με 67,7% στην Α1 και πανω απο 51 στην Ευρωλιγκα.
Δεν επαιξε πολυ ο Νταρντεν καθως δεν γινεται να επιβαρυνθει αλλο μεχρι να γυρισει ο Λοτζεσκι και ο Παπαπετρου.
Η ολη κοπωση κοστιζει και στην ενεργεια που βγαζει η ομαδα αμυντικα.
Καλο θα ηταν να δουμε νεα πραγματα σε αμυνα και επιθεση με την Νεπτουνας και να ξεκουραστουν καποιοι αθλητες περισσοτερο οσο εφικτο και αν ειναι αυτο με τις ατυχιες της ομαδας(σημερα παλι πηγε να προκυψει κατι καθως ο Λαφαγιετ κρατησε τον αστραγαλο του αλλα δεν πρεπει να ειναι κατι το ανησυχητικο).
Basketofonos
Δι'αβασα ότι το πρόβλημα του Λαφαγετ ειναι στον αχίλλειο...Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι ιδιαιτέρο γιατί ο τένοντας εκεί δεν αστειευεται.
Reggie Miller #31
Πάλι ενοχλήσεις στη μέση ο Πέτγουει...έχει θεματάκι τελικά,είναι ευαισθητούλης... smiley.gif
yorgos
O Ντάρντεν ξεκουράστηκε και θα παίξει πολύ μάλλον με τη Νεπτούνας... και είναι και φτηνός στο φάντασι...
TakeshyKurosawa
Άμα χρειάζεται ο Σπανούλης για να καθαρίσουμε τον Κοροιβό, τότε καλά στερνά!
bodiroga10
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Dec 7 2014, 13:36 ) *
Άμα χρειάζεται ο Σπανούλης για να καθαρίσουμε τον Κοροιβό, τότε καλά στερνά!

και οχι μονο ο σπανουλης αμα ειδες τον αγωνα υπηρξαν περιεργα σφυριγματα σε καθοριστικα σημεια ακομα και στην τελευταια φαση...
TakeshyKurosawa
QUOTE (bodiroga10 @ Dec 7 2014, 13:45 ) *
και οχι μονο ο σπανουλης αμα ειδες τον αγωνα υπηρξαν περιεργα σφυριγματα σε καθοριστικα σημεια ακομα και στην τελευταια φαση...


Δεν έχω ΟΤΕ δυστυχώς. Ας πούμε πάλι ότι η ομάδα δεν είναι πλήρης και όταν επανέλθουν Πρίντεζης και Λοτζέσκι θα λυθούν όλα μήπως παρηγορηθούμε. χμμ.
AirNick7
QUOTE(bodiroga10 @ Dec 7 2014, 13:45 ) *
και οχι μονο ο σπανουλης αμα ειδες τον αγωνα υπηρξαν περιεργα σφυριγματα σε καθοριστικα σημεια ακομα και στην τελευταια φαση...

γνωστη αλλωστε η ευνοια του ολυμπιακου στα ματς της Α1
bodiroga10
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Dec 7 2014, 13:50 ) *
Δεν έχω ΟΤΕ δυστυχώς. Ας πούμε πάλι ότι η ομάδα δεν είναι πλήρης και όταν επανέλθουν Πρίντεζης και Λοτζέσκι θα λυθούν όλα μήπως παρηγορηθούμε. χμμ.

προφανως και θα βελτιωθει και αν κανει μια-δυο αντικαταστασεις σε παικτες που δεν δενουν με το υπολοιπο συνολο για μενα λαφαγιετ και χαντερ και στην μαδριτη θα παει

QUOTE (AirNick7 @ Dec 7 2014, 13:51 ) *
γνωστη αλλωστε η ευνοια του ολυμπιακου στα ματς της Α1

εγω παντως και με την αενκ που τελικα εχασε ο ολυμπιακος αλλα και σημερα ειδαμε πολλα περιεργα σφυριγματα υπερ του ολυμπιακου
TakeshyKurosawa
QUOTE (bodiroga10 @ Dec 7 2014, 14:01 ) *
προφανως και θα βελτιωθει και αν κανει μια-δυο αντικαταστασεις σε παικτες που δεν δενουν με το υπολοιπο συνολο για μενα λαφαγιετ και χαντερ και στην μαδριτη θα παει


Το θέμα είναι ότι δεν θα γίνουν φίλε. Οι φετινοί στόχοι της ομάδας είναι να χάσουμε το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας και να αποκλειστούμε στους 8 πάλι με μειονέκτημα έδρας.
bodiroga10
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Dec 7 2014, 14:05 ) *
Το θέμα είναι ότι δεν θα γίνουν φίλε. Οι φετινοί στόχοι της ομάδας είναι να χάσουμε το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας και να αποκλειστούμε στους 8 πάλι με μειονέκτημα έδρας.

τελευταια φορα παντως που οι οπαδοι του ολυμπιακου ησασταν απογοητευμενοι ηταν το 1ο μισο του 11-12 και τελικα και πρωταθλημα πηρατε και ευρωπαικο αλλα φετος δεν εχετε ιβκοβιτς στον παγκο οποτε το ευρωπαικο δυσκολο αλλα το πρωταθλημα για μενα παραμενει οριακα φαβορι ο ολυμπιακος στους τελικους...
Bad Ass
Δικαιολογημενα ηταν τα περισσοτερα σφυριγματα.Τον Ελληνιαδη τον προειδοποιησαν οτι θα φαει τεχνικη ποινη και συνεχισε.Επισης δεν δωθηκε αντιαθλητικο πανω στον Σπανουλη και το ματσαρανε με αυτο που εγινε στον Σλουκα αν θυμαμαι καλα.
Τωρα να μιλαμε για διαιτησια και ευνοια Ολυμπιακου στα εγχωρια ματς προσωπικα απο μονο του με ξεπερναει.

Οσον αφορα το ματς της Κηφισιας 23 βολες σουταραν οι γηπεδουχοι και επαιζαν με 3 φαουλ οι Ντανστον και Χαντερ απο νωρις.Δεν εχουν περασει πολλες μερες απο αυτα που εγιναν στο Ρεθυμνο με Αναστοπουλο και Πουρσανιδη.
Ειναι γνωστο αλλωστε οτι υπαρχουν 2 κατηγοριες ομαδων στο πρωταθλημα.Αυτες που ψηφισαν Χαλβατζακη και αυτες που ψηφισαν Μαμαλακη.Οι πρωτοι το πληρωνουν ανα καιρους με χαρακτηριστικα τα παραδειγματα ομαδων οπως του Αρη και του Πανιωνιου στα ματς με Παοκ και Καοδ.Η λεγομενη ¨οργη¨ του Προεδρου.
Basketofonos
Το ματς δεν το είδα αλλά σίγουρα μετά το ματς με την Γαλατά φαίνεται η ομάδα να μην ειναι στα καλά της. Πόσο σοβαρό άλλοθι είναι οι βασικές απουσ΄΄ιες και τα αδιάφορα ματς; Θα το δούμε εν καιρώ...
Reggie Miller #31
Ο Λοτζέσκι σιγά σιγά μπαίνει στις προπονήσεις και ίσως πάρει χρόνο με τον Αστέρα,βολεύει βέβαια ότι έχουμε περάσει,άρα δεν χρειάζεται να βιαστεί να γυρίσει και να αποθεραπευτεί σωστά.Προφανώς για να είναι απόλυτα έτοιμος για τον ματς με τον Παναθηναικό.
Δεν έχω διαβάσει όμως κάπου τι γίνεται με τον Πρίντεζη,που λογικά ούτε αυτός θα μπει βιαστικά,ώστε να μπορεί να παίξει κι αυτός με τον Παο,αλλά δεν έχουν γράψει κάτι για την αποθεραπεία του.Ξέρει κανείς τίποτα;;

Weekendman
Αμάν ρε αιμοβόροι Αγγελόπουλοι ,σταματήστε να καταδυναστεύετε με τόσο αδιάντροπο τρόπο το παρασκήνιο του ελληνικού μπάσκετ ,γιατί μέχρι και ο Βαγγέλης ο Αλεξανδρής παραπονέθηκε!
Εντάξει πείθομαι όλο και περισσότερο ,ότι με την Ελληνική Basket League, καις περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα ,από ότι αν έβλεπες αδιάκοπα επί ένα 24ωρο εκπομπές της Αννίτας Πάνια…
frenchman7
Ο Λοτζέσκι έχει βγει εντελώς εκτός ρυθμού, πάρα πολύ διστακτικός στα σουτ και πολύ άστοχος.
Καλό είναι που παίρνει χρόνο τώρα έτσι ώστε στα κρίσιμα να έχει βρει την φόρμα του
Bad Ass
QUOTE (Weekendman @ Dec 15 2014, 22:42 ) *
Αμάν ρε αιμοβόροι Αγγελόπουλοι ,σταματήστε να καταδυναστεύετε με τόσο αδιάντροπο τρόπο το παρασκήνιο του ελληνικού μπάσκετ ,γιατί μέχρι και ο Βαγγέλης ο Αλεξανδρής παραπονέθηκε!
Εντάξει πείθομαι όλο και περισσότερο ,ότι με την Ελληνική Basket League, καις περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα ,από ότι αν έβλεπες αδιάκοπα επί ένα 24ωρο εκπομπές της Αννίτας Πάνια…

Το θεατρο του παραλογου.Μονο γελιο προκαλει η ολη κατασταση με τα οσα επικρατουν στον χωρο με τις ¨αιωνιες¨ καρεκλες της ομοσπονδιας.
Μετα τον Σκουρτοπουλο οπου στο Ρεθυμνο Αναστοπουλος και Πουρσανιδης, το νεο πουλεν, παρεδωσαν αλλο ενα σεμιναριο και ο τεχνικος του Ρεθυμνου πρωτοτυπησε ξανα και διαμαρτυρηθηκε για την διαιτησια 77.gif ηρθαν χτες και οι ¨μελισσες¨(Αλεξανδρης).
Και ολα αυτα 2 μηνες μετα την οριστικοποιηση της συμμετοχης του Πανιωνιου στην Α1.
Περιεργα πραγματα.
sacarame
QUOTE
Επειδή δεν γίνεται να συζητάμε το ίδιο πράγμα σε 3 διαφορετικά τόπικς, όλα τα ποστ μεταφέρθηκαν στο τοπικ του Κυπέλλου...



Παρομοίως..
Ilias7
Μετα την ολοκληρωση και της τελευταιας αγωνιστικης ο ερχομος της Μαλαγας στον ομιλο μας κανει ακομα πιο δυσκολο τον ηδη δυσκολο ομιλο που εχουμε..Καθως ειναι Ισπανικη ομαδα που μπορει να κανει τη ζημια ειδικα στην αρχη του Top 16 αφου ολοι ξεκινουν απο το μηδεν.Μεγαλο ρολο θα παιξει το προγραμμα των αγωνων..Παντως ειναι δεδομενο πως θα δουμε πολυ δυνατα και αμφιροπα παιχνιδια..

Σε σχεση με το περσινο ομιλο στο top 16 ο Ολυμπιακος,η Μαλαγα,η Κουτσα,η Φενερ και το Μιλανο ηταν παλι μαζι..

Bad Ass
Το σιγουρο ειναι οτι η Μαλαγα θα κοψει περισσοτερους βαθμους απο αυτους που θα εκοβε η Αλμπα στα φαβορι του ομιλου(Ολυμπιακος και Τσσκα τα ξεκαθαρα φαβορι του ομιλου και ακολουθουν οι Τουρκικες)καθως λογικα θα αποτελουσε σακο του μποξ στον ομιλο.Ειναι καλο να υπαρχουν βατες ομαδες(ο ομιλος θεωρητικα κατα την γνωμη μου ειναι πιο βατος σε σχεση με περσι)αλλα ακομα καλυτερο ειναι να μπορει ο καθενας να κερδιζει τον οποιοδηποτε και να μην υπαρχουν απλα καποια φαβορι και 2-3 ομαδες που θα χανουν απο ολους ενω θεωρω οτι θα εχουμε πιο βατο αντιπαλο στους προημιτελικους οπως διαμορφωθηκε ο ομιλος του Παο εφοσον παρουμε το πλεονεκτημα.Παιχνιδι με το παιχνιδι πλεον οπως καθε χρονο και με το καλο να επανελθουν ολοι στην ομαδα.
Manu7
Από πού προκύπτει ότι είμαστε με την Τσσκα τα φαβορί του ομίλου για το πλεονέκτημα έδρας;

Η εικόνα της ομάδας δικαιολογεί κάτι τέτοιο;

Μιλάμε για σκούρα πράγματα στον όμιλο...

Αν βγεις τριτοτέταρτος παίζεις με Μπάρτσα - Ρεάλ, αν βγεις πρωτοδεύτερος θα παίξεις με ΠΑΟ και εκεί έχει το γνωστό αποτέλεσμα...

Ελπίζω να μεταμορφωθεί ξαφνικά η ομάδα στο καλύτερο τώρα που πρέπει γιατί εώς τώρα μόνο μετριότητα μου έχει βγάλει τόσο στο παιχνίδι της όσο και η ατομική απόδοση των παιχτών παρά λίγων εκλάμψεων...

Bad Ass
Σαφως καθαρα μπασκετικα και απο αποψη ροστερ Ολυμπιακος,Τσσκα ειναι τα φαβορι του ομιλου και μετα ακολουθουν οι Τουρκοι με την Εφες να εχει το μειον, που ειναι σημαντικο στην διοργανωση,να μην εχει βαθος παγκου και να εχει απλα μια καλη πενταδα χωρις να εχει συμπληρωματικες λυσεις.


Επειδη συνηθως βλεπω τα πραγματα αν και απο το παρκε πιο αποστασιοποιημενα και ψυχραιμα να θυμισω οτι ο Ολυμπιακος επαιξε ολη την πρωτη φαση χωρις το βασικο του τεσσαρι,τριαρι και τον Παπαπετρου και αλλαξε προπονητη στο ξεκινημα της χρονιας επειδη το απαιτησαν ενα γκρουπ ατομων που απο τοτε δεν περασε απο το Σεφ ουτε απ εξω.Οποτε οσον αφορα την εικονα της ομαδας δεδομενου τις απουσιες που εχει και οτι εχει νεο κοουτς που δεν εχει κανει προετοιμασια με αυτη γνωριζουμε οτι απαιτειται χρονος.Παρολαυτα ο Ολυμπιακος διαθετει αυτη την στιγμη και ενω αντιμετωπισε τις παραπανω δυσκολιες/παραμετρους μια απο τις καλυτερες αμυντικες λειτουργιες στην Ευρωλιγκη που οπως και να το κανουμε η αμυνα δινει αποτελεσματα σε αυτο το επιπεδο.Ρεαλ και Μπαρτσελονα με ενα τιτλο την τελευταια 20ετια το γνωριζουν καλυτερα απο τον καθενα αυτο.


Επισης το ερωτημα μπορει να αντιστραφει η εικονα των Φενερ(γνωριζουμε τι αποτελεσματα εφερε στο Οακα και στα υπολοιπα ματς του Τουρικου Πρωταθληματος),της Εφες,της Μιλανο που δεν εχει καμια σχεση με την περσινη ομαδα και εχασε τους καλυτερους της ξενους(και αυτη με τα γνωστα αποτελεσματα φετος),της Λαμποραλ,της Νιζνι δικαιολογουν να βρισκομαστε σε mode απαισιοδοξιας?Μονο η Μαλαγα η οποια και αυτη σαφως δεν ειναι κανα μεγαθηριο και ειναι βατη ομαδα παρουσιαζει καλυτερα αποτελεσματα φετος σε σχεση με περσι αν και θεωρω οτι περσι ειχε καλυτερο ροστερ.Με λιγα λογια δεν υπαρχουν οι ομαδες που υπηρχαν στον ομιλο περσι κατα την γνωμη μου και καμια δεν αποτελει φοβητρο.

Eπισης το προγραμμα των αγωνων ειναι κατα σειρα με Μαλαγα εκτος,Μιλανο εντος,Φενερ εκτος,Λαμποραλ εντος,Εφες εκτος,Τσσκα εντος και Νιζνι εκτος το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλο καθως η σειρα των αγωνων παντα παιζει ιδιαιτερο ρολο.

Βεβαια την προσωπικη μου αποψη λεω και δεν χρειαζεται καποιος να συναινεσει με αυτη ουτε ειμαι απολυτος και το κυριοτερο θεωρια απο πραξη απεχουν παρα πολυ μεταξυ τους και ολα θα φανουν στο παρκε γι αυτο πανω απο ολα απαιτειται πολυ σκληρη δουλεια.

Ο Ολυμπιακος οσο ειχε κινητρο και διεκδικουσε την πρωτια πριν ερθουν τα τελευταια αδιαφορα ματς εδειξε τι μπορει να αποδωσει σε αμυνα και επιθεση.

Οποτε αν τα βαλουμε ολα κατω θεωρω οτι αν συντρεχουν 2 σημαντικες παραμετροι οπως το φορμαρισμα την σωστη στιγμη και η ομαδα να ειναι πληρης και να παιξει με το βασικο της 4ρι και τα υπολοιπα παιδια να ειναι υγιη ο Ολυμπιακος μπορει να παλεψει για το πλεονεκτημα εδρας.Το εκανε περσι σε χειροτερο ομιλο με περισσοτερες απουσιες και τον Σπανουλη να αντιμετωπιζει και το προβλημα της τενοντιτιδας οπου στα μισα ματς επαιζε με ενεση και στα αλλα μισα απουσιασε οπως το ιδιο ισχυει και για τον Πριντεζη και τον Περπερογλου.

Ψυχραιμια να υπαρχει γιατι και περσι και προπερσι ξεκινησαμε με αρνητικα ρεκορ (εδικα προπερσι στο Τοπ 16 ξεκινησαμε με ρεκορ 1-4 και εντος εδρας ηττες απο Μακαμπι και Σιενα) και μετα το γυρισαμε.

Σαφως τωρα που ξεκινανε τα πραγματικα δυσκολα πρεπει η ομαδα να βλεπει καθε ματς παιχνιδι με το παιχνιδι οπως κανει τα τελευταια χρονια και να δωσει ιδιαιτερη εμφαση στην αμυντικη της λειτουργια.Υγεια να υπαρχει και πιστευω οτι η ομαδα θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο σε καθε επιπεδο.Πανω απο ολα στηριξη στην ομαδα γιατι το αξιζει και το Σεφ να εχει την εικονα που εχω στην υπογραφη μου σε καθε ματς και αυτο απο μονο του θα δωσει εξτρα ωθηση στην ομαδα.
Bad Ass
Για να παραθεσω και αναλυτικα την σειρα των αγωνων οπου προσωπικα θεωρω καλο το προγραμμα.

QUOTE
1η-8η αγωνιστική (30/12 & 2/1 και 26-27/2)

Μάλαγα - Ολυμπιακός (2/1, 22:00)
Μιλάνο - Νίζνι
Φενέρ - ΤΣΣΚΑ
Λαμποράλ - Εφές

2η-9η αγωνιστική (8-9/1 και 5-6/3)

Εφές - Μάλαγα
ΤΣΣΚΑ - Λαμποράλ
Νίζνι - Φενέρ
Ολυμπιακός - Μιλάνο (8/1, 22:00)

3η-10η αγωνιστική (15-16/1 και 12-13/3)

Μάλαγα - Μιλάνο
Φενέρ - Ολυμπιακός
Λαμποράλ - Νίζνι
Εφές - ΤΣΣΚΑ


4η-11η αγωνιστική (22-23/1 και 19-20/3)

ΤΣΣΚΑ - Μάλαγα
Νίζνι - Εφές
Ολυμπιακός - Λαμποράλ
Μιλάνο - Φενέρ

5η-12η αγωνιστική (29-30/1 και 26-27/3)

Μάλαγα - Φενέρ
Λαμποράλ - Μιλάνο
Εφές - Ολυμπιακός
ΤΣΣΚΑ - Νίζνι

6η-13η αγωνιστική (5-6/2 και 2-3/4)

Μάλαγα - Νίζνι
Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ
Μιλάνο - Εφές
Φενέρ - Λαμποράλ

7η-14η αγωνιστική (12-13/2 και 9-10/4)

Λαμποράλ - Μάλαγα
Εφές - Φενέρ
ΤΣΣΚΑ - Μιλάνο
Νίζνι - Ολυμπιακός
basket72
QUOTE (Bad Ass @ Dec 20 2014, 08:12 ) *
Για να παραθεσω και αναλυτικα την σειρα των αγωνων οπου προσωπικα θεωρω καλο το προγραμμα.



Με βαση την εικονα τους στο πρωτο γυρο, Ολυμπιακος και ΠΑΟ θα ειναι ευχαριστημενοι με την τεταρτη θεση και τη συμμετοχη τους στα παιχνιδια των 8.
Αν οι διοικησεις τους ειναι ικανοποιημενες με την εισοδο τους στους 8 θα φανει απο τη μεταγραφικη περιοδο των ημερων.

Ο Ολυμπιακος εχει σαφες ελλειμα δημιουργιας και σκοραρισματος απο τη θεση 1 και τη θεση 5.
Εστω σε μια θεση εκ των δυο πρεπει να ενισχυθει.

Απο την αλλη ειναι αυτη η παραδοση που εχει στην Κωνσταντινουπολη που με κανει καπως πιο αισιοδοξο οτι θα σπασει μια εκ των δυο εδρων των αμεσων ανταγωνιστριων του για τη δευτερη θεση που δινει πλεονεκτημα εδρας.
Η αληθεια ειναι οτι στην Ευρωπη και δη στην Ισπανια τον εχουν μεσα στα φαβορι για φαιναλ φορ τον Ολυμπιακο λογω και της πορειας του τα τελευταια 3 χρονια.
Για να δουμε...αντε και να γυρισει και ο Πριντεζης και να μεινει κιολας μιας και το τοπιο ειναι καπως θολο σε σχεση με τον τραυματισμο του.
yorgos
Στα στοιχηματατζήδικα ο Ολυμπιακός φιγουράρει ως δεύτερο φαβορί μαζί με τη Φενέρ στον όμιλο, με την Εφές να είναι πολύ πίσω τέταρτη (προφανώς πρώτη η ΤΣΣΚΑ). Εγώ πάλι νομίζω ότι η Εφές θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις με Φενέρ και Ολυμπιακό τη δεύτερη θέση. Ο Ολυμπιακός είναι σε πιο δύσκολο όμιλο από τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει και καλύτερη ομάδα (κακά τα ψέμματα). Είναι τεράστιας σημασίας να βγει δεύτερος, όχι μόνο διότι θα έχει το πλεονέκτημα, αλλά διότι οι 2 πρώτοι του άλλου ομίλου αναμένεται να εμφανιστούν αισθητά καλύτεροι του τρίτου. Δεν είναι δηλαδή όπως πέρυσι που η διαφορά δεύτερου και τρίτου ήταν κάπως πιο μετριασμένες.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα κάνει κάποια κίνηση ενίσχυσης. Για τον Παναθηναϊκό το θεωρώ δεδομένο πως ο Ράιτ θα μας χαιρετίσει, αλλά στον Ολυμπιακό δε βλέπω εύκολα κάποιον να αντικαθίσταται.
Bad Ass
QUOTE (basket72 @ Dec 21 2014, 11:28 ) *
Με βαση την εικονα τους στο πρωτο γυρο, Ολυμπιακος και ΠΑΟ θα ειναι ευχαριστημενοι με την τεταρτη θεση και τη συμμετοχη τους στα παιχνιδια των 8.
Αν οι διοικησεις τους ειναι ικανοποιημενες με την εισοδο τους στους 8 θα φανει απο τη μεταγραφικη περιοδο των ημερων.

Ο Ολυμπιακος εχει σαφες ελλειμα δημιουργιας και σκοραρισματος απο τη θεση 1 και τη θεση 5.
Εστω σε μια θεση εκ των δυο πρεπει να ενισχυθει.

Απο την αλλη ειναι αυτη η παραδοση που εχει στην Κωνσταντινουπολη που με κανει καπως πιο αισιοδοξο οτι θα σπασει μια εκ των δυο εδρων των αμεσων ανταγωνιστριων του για τη δευτερη θεση που δινει πλεονεκτημα εδρας.
Η αληθεια ειναι οτι στην Ευρωπη και δη στην Ισπανια τον εχουν μεσα στα φαβορι για φαιναλ φορ τον Ολυμπιακο λογω και της πορειας του τα τελευταια 3 χρονια.
Για να δουμε...αντε και να γυρισει και ο Πριντεζης και να μεινει κιολας μιας και το τοπιο ειναι καπως θολο σε σχεση με τον τραυματισμο του.

Θεωρεις οτι οι εμφανισεις,τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα,το βαθος παγκου και η καταρτιση των ροστερ των Τουρκων ειδικα στο 5 και στα γκαρντ οτι τους καθιστα μεγαλυτερο φαβορι απο τον Ολυμπιακο για πλεονεκτημα εδρας?

Για τις υπολοιπες ομαδες χωρις να τις υποτιμω σε καμια των περιπτωσεων η Μαλαγα εχασε απο την Σαραγοσα αποψε και η Λαμποραλ απο την Μουρθια ενω η Νιζνι ηττηθηκε σχεδον με 30 ποντους απο την Τσσκα.

Εγω προσωπικα θα ηθελα μια εξτρα λυση στην φροντ λαιν κυριως στο 4 (αν μπορει να παιξει και 5 ακομα καλυτερα).
Ομως και παλι τιθεται το ερωτημα.Υπαρχουν ποιοτικοι ψηλοι?Γιατι αν υπηρχαν μαλλον η Τσσκα δεν θα επαιζε με τον Νικολς,η Ρεαλ με καποιον καλυτερο αντικαταστατη του Μιροτιτς και η Μακαμπι με καποιον διαφορετικο του Randle.

Απο εκει και περα ο Σφαιροπουλος θεωρω οτι αν ηθελε να κανει αλλαγη θα την εκανε.Εχει το ελευθερο να παρει και καποιον δικο του παιχτη αλλα απο τις δηλωσεις του καταλαβαινω οτι ειναι ικανοποιημενος με το ροστερ.

Στον ασσο θεωρεις οτι υπαρχουν παιχτες που μπορουν να ερθουν αυτη την στιγμη και να προσαρμοστουν αμεσα και να βοηθησουν σε σκορ και αμυνα?
Εδω η Φενερ περσι με πιο μεγαλο μπατζετ εψαχνε ασσο και πηρε παιχτη D league (Τζακσον) και εφυγε νυχτα.

Και τωρα ψαχνει δημιουργο καθως εχει προβλημα στην θεση και εχει δυσκολιες στο να βρει.

Ισχυει οτι ο Ολυμπιακος οπως λεει ο Γιωργος ειναι δευτερο φαβορι απο τους μπουκ μαζι με την Φενερ οπως ισχυει οτι ειναι στα 5 πρωτα φαβορι για φαιναλ φορ.

Aλλα οπως εγραψα αρχικα αλλο θεωρια και αλλο το τι θα δουμε στο παρκε.

Προσωπικα επειδη οπως εγραψα η αμυνα δινει τις νικες σε κομβικα ματς και ποσο μαλλον δινει τιτλους με ευχαριστει που με αρκετα προβληματα και νεο προπονητη η ομαδα εχει την καλυτερη αμυνα της διοργανωσης μαζι με την Εφες.
Επιβαλλεται ομως να γινουμε πολυδιαστατοι στην επιθεση και σαφως πιο γρηγοροι.

Οπως διαβασα ο Πριντεζης σημερα θα προπονηθει κανονικα.Ελπιζω να μην πιεστει να παιξει με τον Παναθηναικο.Θα ηθελα να προλαβει το ματς με την Μαλαγα προσωπικα μιας και δινω προτεραιοτητα στην Ευρωλιγκα.

Ο Παπαπετρου και αυτος αρχιζει προπονησεις αλλα οχι ακομα σε φουλ ρυθμους.Σταδιακα θα μπει και αυτος.
Zephyr
Θεωρώ ότι είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα έτσι όπως έκατσε ο όμιλος.
Καταρχάς η ΤΣΣΚΑ δεν παίζεται φέτος, πάμε παρακάτω.
Η Φενέρ έχει από πλευράς μονάδων ίσως το καλύτερο ρόστερ στην ευρώπη και ο Ζότς καίγεται να πάει φέτος καλά, αν δεν χαθεί στην μετάφραση όπως πέρσι θα είναι μια εκ των διεκδικητών.
Η Εφές έχει μπόλικο ταλέντο, δεν πείθει προς το παρόν ότι πάει καρφί για F4 αλλά είναι ομάδα του Ντούντα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η Αρμάνι είναι η κλασική κουλή ιταλική ομάδα που την μια σε κερδίζει με 30 και την άλλη χάνει με 30, εξαρτάται σε τι φάση θα πετύχουμε τον Χάκετ.
Έχω μετρήσει ήδη 4 ομάδες εκ των οποίων ανήκουν οι 2 στο δικό μας επίπεδο και οι άλλες 2 ένα επίπεδο πάνω.
Υπάρχει επίσης η πάντα υπολογίσιμη Μάλαγα, η Λαμποράλ που στην Ισπανία μας κέρδισε πανηγυρικά και η Νίζνι για να κάνει την "εύκολη" της υπόθεσης (η οποία βέβαια δεν είναι... Νεπτούνας).

Συμπέρασμα? Δεν επιτρέπεται χαλαρότητα. Ο Ολυμπιακός φέτος σε όσα παιχνίδια μπήκε αποφασισμένος, τα κέρδισε θυμίζοντας ψήγματα του πρόσφατου παρελθόντος. Σε όσα μπήκε χαλαρός με τον τίτλο του φαβορί είτε έχασε είτε κέρδισε με το ζόρι ομάδες που έπρεπε να κερδίσει στο ρελαντί. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, να μπαίνουμε με τα δεύτερα και να κερδίζουμε, πέραν των απουσιών υπάρχει και θέμα νοοτροπίας ή αν θέλετε θέμα χαρακτήρα των παιχτών. Αν δεν μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια σε κάθε παιχνίδι, φοβάμαι ότι ο αποκλεισμός δεν θα είναι και τόσο μακρινό σενάριο.
Ilias7
Ο όμιλος μας είναι απαιτητικός και δύσκολος αλλά αυτό κάποιες φορές μπορεί να βγει και σε καλό..

Με βάση την εικόνα των ομάδων στο πρώτη φάση η μόνη ομάδα που έχει ξεχωρίσει είναι η ΤΣΚΑ όπου δείχνει πολύ σταθερή και με Τεοντοσιτς και χωρίς αυτόν..Αλλά δε μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί ο όμιλος γιατί και η Ρεαλ πέρσι πήγαινε τρένο αλλά τελευταία αγωνιστική διάλεξε να βγει 2η για να παίξει μαζί μας στη φάση των 8. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι θα βγει 1η και δε θα κοιτάξει σκοπιμότητες.

Εφες-Φενερ: Κατά διαστήματα έπαιξαν καλό μπάσκετ στη πρώτη φάση αλλά κι αυτές έχουν τα προβλήματα τους.Η Εφες δε θεωρώ ότι έχει τόσο μεγάλος βάθος στο πάγκο(δε ξέρω τι θα γίνει με τον Ερτέλ) αλλά έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή στο πάγκο που συνήθως τις βρίσκει τις λύσεις.Από την άλλη η Φενερ θεωρώ ότι έχει καλύτερο ρόστερ από την Εφες αλλά κι αυτή έχει τα προβλήματα της τόσο οργανωτικά όσο και στις θέσεις τον ψηλών..Θεωρώ ότι με αυτές τις 2 ομάδες θα παλέψουμε για τη 2η θέση και πως θα παίξουν ρόλο και οι διαφορές πόντων σε πιθανές ισοβαθμίες..

Μάλαγα-Μιλάνο-Κούτσα:Τη Μάλαγα τη θεωρώ καλή ομάδα αλλά δεν έδειξε κάτι το φοβερό στη πρώτη φάση που θα σε κάνει να τη φοβάσαι,το ίδιο ισχύει και για τη Μιλάνο(δεν είναι σταθερή) και για τη Κούτσα(κι ας χάσαμε).Είναι ομάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά αλλά αν δεν γίνει κάποια έκπληξη θεωρώ ότι δεν έχουν ρόστερ για 8αδα.Μετά από 8-9 αγωνιστικές θεωρώ ότι θα έχουν μείνει πίσω στην υπόθεση πρόκριση.

Νίζνι:Θα το παλέψει στα παιχνίδια στην έδρα της αλλά ως εκεί.Θετικό ότι την έχουμε τελευταίο παιχνίδι εντός και πιθανόν να χρειαζόμαστε νίκη..

Δε ξέρω από που προκύπτει ότι ομάδες που δε παρουσίασαν κάτι καλύτερο από τον Ολύμπιακό στη πρώτη φάση έχουν περισσότερες πιθανότητες από τον Ολυμπιακό.Μπορεί να μην είχαμε τη καλύτερη εικόνα στην πρώτη φάση αλλά και προπονητή αλλάξαμε και σε κάθε παιχνίδι παίζαμε με -2 βασικούς παίχτες μας.Η ομάδα βασίζεται στην άμυνα κι αυτό είναι σημαντικό για το μίνι πρωτάθλημα του Top 16.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ολυμπιακός-Εφες και Φενερ θεωρώ ότι θα παλέψουν για τη 2η θέση όπου θα κριθεί στις λεπτομέρειες.Αποκλείω το ενδεχόμενο να μην είμαστε στην 8αδα..
Bad Ass
QUOTE (Zephyr @ Dec 22 2014, 09:35 ) *
Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, να μπαίνουμε με τα δεύτερα και να κερδίζουμε, πέραν των απουσιών υπάρχει και θέμα νοοτροπίας ή αν θέλετε θέμα χαρακτήρα των παιχτών.

Τα πρωτα της Μπαρτσελονα χτες παντως δεχτηκαν 102 ποντους απο την Εστουδιαντες ενω λιγες μερες πιο πριν ειχαν χασει απο την Σεβιλλη.Κανεις αντιπαλος δεν ειναι ατρωτος.Τα αποτελεσματα των Ευρωπαικων ομαδων φετος δειχνουν οτι και η ηττα απο υποδιαιστερους αντιπαλους ειναι στο προγραμμα.Η μονη διαφορα ειναι οτι στις υπολοιπες χωρες δινεται πιστωση χρονου και αφηνουν τις ομαδες να δουλεψουν με την ηρεμια τους απο τις διοικησεις των ομαδων μεχρι τους φιλαθλους/οπαδους.

Παντως το παραπανω επιβεβαιωνει αυτο που γραφεις.Δεν επιτρεπεται χαλαροτητα.Αν δεν παιξεις συγκεντρωμενα σε καθε ματς για 40 λεπτα σε αυτο το επιπεδο θα το πληρωσεις.
Manu7
Ας σταματήσουμε πια να χρησιμοποιούμε άσχημα αποτελέσματα ομάδων Ισπανίας κυρίως όπως Μπαρτσελόνα,Ρεάλ, Λαμποράλ κλπ για να υποστηρίξουμε την άποψη μας περί μείωσης του αντιπάλου. Συγκρίνουμε τον τουρισμό που κάνουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα του Εσάκε με την λίγκα ACB ? Ας έπαιζε η Θρυλάρα και η Πανάθα εκεί να σας έλεγα πόσες γκέλες θα έκαναν...
Bad Ass
Θα κανανε και ετσι ειναι η ομορφια του αθλητισμου.Απλα υπαρχει προβλημα νοοτροπιας και σε αυτη προσωπικα επικεντρωνομαι.Η ηττα ειναι στο προγραμμα.Υπαρχει προβλημα του πως διαχειριζομαστε τις νικες και τις ηττες της ομαδας μας.Απο τον υπερμετρο ενθουσιασμο στην απαξιωση.
Σαν λαος περισσοτερο μας ελκυει το ξενο και εχουμε μαθει να δινουμε περισσοτερα ελαφρυντικα σε αυτο καλο ειναι ουτε ισοπεδωση να υπαρχει ουτε Θεοποιηση κανενος.Το ιδιο ισχυει και για την ομαδα μας.
Basketofonos
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!

Ο όμιλος είναι αρκετά δυνατός και θα δούμε πολύ ωραια παιχνίδια!

1) Με βάση τα τωρινά δεδομένα Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ και οι 2 τούρκικες ειναι τα φαβορί για την πρόκριση.

2) Μιας και ΜΠΑρτσα και Ρεαλ ειναι πολύ πιθανο να καταλάβουν τις 2 πρώτες θέσεις, η ομάδα πρέπει να εστιάσει στην κατάληψη μιας εκ των 2 πρώτων θέσεων.

3) Η εικόνα στην πρώτη φάση δείχνει ξεκάθαρα πρόβλημα στην θέση 5 και λιγώτερο στην θέση 4. Μιας και φαίνεται να μην υπάρχει κάποια προσθηκη στον ορίζοντα, θα καλυφθεί εκ των ενδον το πρόβλημα;

4) Η αποφυγή του Παο σε αυτή την φάση ειναι καλή ειδηση

5) Η φάση των 16 είναι ένας μαραθώνιος 4 μηνών σχεδόν, πολλά εξαρτώνται από την φόρμα των ομάδων την κατάλληλη περίοδο, από τυχόν προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό, απουσίες λόγω τραυματισμού κλπ
kotzito
Χτες είχαμε και για πρώτη φορά την επιστροφή του Πρίντεζη μετά τον τραυματισμό. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί, πάντως είδαμε από μεριάς Σφαιρόπουλου μια προσπάθεια να ρυθμίσει το rotation στους ψηλούς ώστε να παίρνει χρόνο κι ο Αγραβάνης. Σίγουρα οι χρόνοι δεν ήταν τόσο ενδεικτικοί (αφού ο Πρι έπαιξε μόλις 7 λεπτά), αλλά ο κόουτς δοκίμασε και σχήματα με Πέτγουεϊ-Πρίντεζη ή Αγραβάνη-Πρίντεζη στην ίδια πεντάδα. Απέναντι σε πεντάρια που δεν παίζουν τόσο κοντά στο καλάθι θα μπορούσε να αποδώσει για κάποια λεπτά ίσως. Και χτες ο Πρίντεζης μάλιστα κέρδισε 2-3 φάουλ όντας 5αρι.

Πάντως αν διάβασε κανείς τις δηλώσεις των Αγγελόπουλων μετά το ματς, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ομάδα. Για τον πρώτο γύρο έχει δικαίωμα μέχρι μεθαύριο για μεταγραφή βέβαια, αλλά αν όχι τώρα, πιστεύω μετά την 7η αγωνιστική που θα έχουν φανεί οι αδυναμίες σε αυτή την θέση πολύ πιθανόν να έρθει κάποιος.
mόrfeas79
QUOTE (kotzito @ Dec 28 2014, 12:17 ) *
Χτες είχαμε και για πρώτη φορά την επιστροφή του Πρίντεζη μετά τον τραυματισμό. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί, πάντως είδαμε από μεριάς Σφαιρόπουλου μια προσπάθεια να ρυθμίσει το rotation στους ψηλούς ώστε να παίρνει χρόνο κι ο Αγραβάνης. Σίγουρα οι χρόνοι δεν ήταν τόσο ενδεικτικοί (αφού ο Πρι έπαιξε μόλις 7 λεπτά), αλλά ο κόουτς δοκίμασε και σχήματα με Πέτγουεϊ-Πρίντεζη ή Αγραβάνη-Πρίντεζη στην ίδια πεντάδα. Απέναντι σε πεντάρια που δεν παίζουν τόσο κοντά στο καλάθι θα μπορούσε να αποδώσει για κάποια λεπτά ίσως. Και χτες ο Πρίντεζης μάλιστα κέρδισε 2-3 φάουλ όντας 5αρι.

Πάντως αν διάβασε κανείς τις δηλώσεις των Αγγελόπουλων μετά το ματς, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ομάδα. Για τον πρώτο γύρο έχει δικαίωμα μέχρι μεθαύριο για μεταγραφή βέβαια, αλλά αν όχι τώρα, πιστεύω μετά την 7η αγωνιστική που θα έχουν φανεί οι αδυναμίες σε αυτή την θέση πολύ πιθανόν να έρθει κάποιος.


Μα οι αδυναμίες θεωρώ ότι έχουν ήδη φανεί. Πολύ φοβάμαι ότι η απόφαση να πάμε για μεταγραφές στον δεύτερο γύρο και αν, θα μας κοστίσει και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε στο τέλος. Ήδη στον πρώτο γύρο όλα τα κρίσιμα ματς τα παίζουμε εκτός ενώ και με την ΤΣΣΚΑ δεδομένης της έλλειψης που έχουμε στους ψηλούς δεν είναι σίγουρο ότι εντός τους έχουμε. Για να έχουμε βάσιμες ελπίδες για να περάσουμε (δεν συζητάω καν για δεύτερη θέση) θα πρέπει να κάνουμε κάποια μεγάλα διπλά . Το ερώτημα είναι με το υπάρχον ρόστερ, ακόμα και με την προσθήκη του Πρίντεζη, θα μπορέσουμε να τα κάνουμε αυτά τα διπλά την στιγμή μάλιστα που οι Τούρκικες ανεβαίνουν επίπεδο με τις μεταγραφές Ερτέλ και Ζήση; Για μένα είναι ξεκάθαρα αρνητικό το πρόγραμμα που έχουμε και η απόφαση να μην κάνουμε μεταγραφή σε θέση που έδειξε ακόμα και σε μέτριο όμιλο της πρώτης φάσης ότι πονάει, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για την συνέχεια.
gspara
QUOTE
Εκτός για 1,5 μήνα ο Αγραβάνης!

Σοκ στον Ολυμπιακό αφού ο Δημήτρης Αγραβάνης τραυματίστηκε στο χέρι λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του TOP-16 με τη Μάλαγα (02/01, 22:00) και θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα!


Η νίκη στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν από την Τρίτη (29/12) την προετοιμασία τους ενόψει Μάλαγα, παιχνίδι το οποίο θα είναι και το πρώτο τους ενόψει TOP-16.

Από την προπόνηση, ωστόσο, δεν έλειψαν και τα προβλήματα τραυματισμών. Ο Δημήτρης Αγραβάνης τραυματίστηκε στο χέρι και από τις ακτινογραφίες που έκανε διαπιστώθηκε πως θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα!

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Πρίντεζης προπονήθηκε κανονικά, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.


http://euroleague.sport24.gr/article/32218...-agravanhs.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.