Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πόρτλαντ-Χιούστον
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
Pierce
port1-sm.gif VS hous1-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.
benchwarmer
Πραγματικα 50-50. Δεν μπορει να προβλεψει κανεις. Για αλλη μια φορα θα τολμησω να εμπιστευω τους Ροκετς (σε κακο θα μου βγει). Ροκετς σε 7.
j-kidd13
Εγω αντιθετα βλεπω το Πορτλαντ σε 7...Χωρις τον Τ mac (οχι οτι εκανε και τιποτα συγκλονιστικα πραγματα οταν επαιζε) πλεον ειναι μονο ο Γιαο και ο Αρτεστ να τραβανε το κουπι.Βλεπω οτι ο ενθουσιασμος και το ταλεντο των Μπλειζερς(με τη συνδρομη του Ροι...) θα γυρει υπερ τους την πλαστιγγα.
Edel
Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι αυτής της φάσης.

Ο Μπράντον όμως θα πάρει το πιστόλι του και θα τις καθαρίσει τις ρουκέτες.
Elio
Δυσκολη σειρα ελπιζω ομως η ομαδα μου το Πορτλαντ να καθαρισει το χιουστον.

Φοβαμαι πολυ τον Αρτεστ που ειναι σε εξαιρετικη φορμα οπως και τον κινεζο. Το πορτλαντ βεβαια χανει στην εμπειρια κερδιζει ομως στην εκρηκτικοτητα και στο επιπεδο του μπασκετ που παιζει ειδικα εφετος. Λειπει και ο T-mac.

Αντε να δουμε!
koutsou10
κ εγω πιστευω πωσ δυσκολα(4-3)αλλα θα περασει το πορτλαντ...πολυ καλυτερη σαν ομαδα,χωρισ εμπειρια ομωσ...
απο την αλλη οι ρουκετεσ ειναι η του υψουσ η του βαθουσ αλλα με μεγαλη εμπειρια...
a bullet for your head
Δυσκολη σειρα,αλλα αφου οι Μπλειζερς απεφυγαν τους Μαβερικς... rolleyes.gif
Αναμενω με ενδιαφερον αυτο το 1ο ''κρας-τεστ'' των Μπλειζερς..στην αρχη της σεζον ειχα πει πως μπορουν να φτασουν εως το 2ο γυρο των πλει-οφ..
Δυσκολη ομαδα οι Ροκετς,που εχει αμυντικους προσανατολισμους και ενα πολυ αξιολογο κορμο 8 παικτων.
Οι Μπλειζερς,αν θελουν να εχουν καλη τυχη σ'αυτη τη σειρα,θα πρεπει:
-Οι ψηλοι Πρζιμπιλα,Οντεν,να περιορισουν την επιθετικη δραστηριοτητα του Κινεζου.
-Τα ποιντ-γκαρντ Μπλεικ.Ροντριγκεθ,να κανουν καλυτερη δουλεια στο παρκε,απ τα αντιστοιχα των Ροκετς,τους Μπρουκς,Λοουρι.
-Να κερδισουν τη μαχη των ρημπαουντ.
Για να δουμε λοιπον..
reignman
πολυ δυσκολη σειρα! δεν θα χασω παιχνιδι...
δεν μπορω και δεν θελω να κανω προβλεψη.
Air and King
Ενδιαφερον σειρα.
Ξεκινωντας να πω κατι για το Χιουστον.Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι μια ζωη ολοι στις αποτυχιες επεφταν πανω στον Μακρειντι με τα χιλια προβληματα μεσης γονατα και τον Γιαο τον χαιδευαν.Λοιπον εχει πολυ καλη τεχνικη καταρτηση εχει διαφημηστει παρα πολυ αλλα ειναι λιγος.Ηγετης ειναι?Οχι.Υπερβαση εχει κανει?Οχι.Αν υπηρχε καποιος που ηταν ηγετης αυτος ηταν ο (οποτε λαχει) υγιειης Μακρειντι.
Παμε τωρα στην σειρα.Προβλεπω Πορτλαντ.Το Χιουστον δεν με πειθει καθολου!
Οι Μπαρουτοκαπνισμενοι πιτσιρικαδες του Ορεγκον ειναι πιο πληρης ως ομαδα απο το Χιουστον.Θεωρω απο το Χιουστον ο μονος που θα διασωθει ειναι ο Αρτεστ.Με τον Αρτεστ μπροσταρη δεν πας πουθενα.Αν ο Γιαο δεν καταλαβει οτι πρεπει να βαζει πραμα σε πολλα παιχνιδια και να παιρνει την ομαδα στις πλατες δεν προκειται ποτε να γινει μεγαλος παιχτης(καλη η τεχνικη αλλα δεν φτανει).Τριανταρηζεις Γιαο τι περιμενεις?
Που εισαι ρε Τ-Μac?Αυτος τουλαχιστον περυσι χωρις τον Γιαο το παλεψε με την Γιουτα εβαλε και μια 40αρα με τον ομο τπυ μπαταρησμενο για να δω τον Κινεζο θα κανει κανενα μεγαλο παιχνιδι?Μακαρι να με διαψευσει!
Πορτλαντ σε 6 παιχνιδια 4-2.Μπραντον Ροι,Λαμαρκους Ολντριτζ και τα υπολοιπα σουπερ μωρα ξεκιναν την "Legacy" τους¨.
nikolas12
Θα συμφωνησω με ολα τα παραπανω.Το Χιουστον και εμενα δε με πολυπειθει.Προβλεπω Πορτλαντ με 4-2 ή 4-3.
kotzito
Με την εικονα των δυο ομαδων μεχρι τωρα βλεπω επικρατηση του Πορτλαντ με 4-2.Ομως το γεγονος οτι εστω και χωρις τον Τ-Μακ οι Ροκετς ειναι πιο εμπειροι με κανει να τους δινω καποιες πιθανοτητες να προκριθουν.Ας μην ξεχναμε οτι τα πλει-οφφ εχουν ελαχιστη σχεση με την κανονικη σεζον.Οποτε μπορει και να πεσω εξω.Οποιος και να περασει παντως θεωρω οτι δεν θα φτασει στους τελικους της Δυσης.
reignman
Αν ο Οντεν δεν τραυματιστει παλι και δεν φορτωθει με φαουλ... Μπορει ανετα λογο δυναμης να ειναι το αντιπαλο δεος για τον Γιαο και να τον περιορισει... Αν περιοριστει και ο Γιαο τοτε ο Αρτεστ μονος του δεν μπορει να κανει την διαφορα σε παραπανω απο 1 - 2 παιχνιδια max σε ολη την σειρα...
T.W.Is.M.
Δυο ειναι για μενα τα σημεια κλειδια. Οι ποιντ γκαρντ και το matchup Οντεν/Πρζιμπιλα με Γιαο. Αν οι σεντερ του Πορτλαντ αντεξουν εναντιον του Κινεζου, το Πορτλαντ εχει μεγαλο προβαδισμα. Επισης στον ασο θεωρω οτι εχουν ταλαντουχους αλλα ασταθεις παιχτες και η ομαδα που θα παρει τα πιο πολλα απ αυτη τη θεση εχει αλλο ενα αβανταζ. Πιστευω οτι το Πορτλαντ θα παρει ενα προβαδισμα, αλλα λογω απειριας θα χασει μια μεγαλη ευκαιρια να καθαρισει τη σειρα. Στο τελος ομως βλεπω την παραδοση των Ροκετς να μην περνανε γυρο να συνεχιζεται. 4-3 βλεπω για τους Μπλειζερς με το ΛαΜαρκους Ολντριτζ να δινει το κατι παραπανω στην επιθεση.
a bullet for your head
Την τελευταια στιγμη θα αποφασιστει αν θα αγωνιστει ο Οντεν στο 1ο ματς κοντρα στους Ροκετς,καθως αισθανεται καποιες μικροενοχλησεις.
Παντως απουσιασε απ τη προπονηση της Παρασκευης..
Αυτη η γκαντεμια με τον Οντεν ειναι τι να πω...Ευτυχως που ο Πρζιμπιλα βρισκεται σε πολυ καλη κατασταση,ομως το να τα βαλει μονος του με τον Κινεζο,ειναι πολυ δυσκολη αποστολη..
Παρατηρησα παντως,οτι στα τελευταια ματς της ρεγκιουλαρ σιζον,''ενεργοποιηθηκε'' και ο Φραι..για να δουμε..θα προσφερει μια επιπλεον λυση στη φροντ-λαιν των Μπλειζερς?
a bullet for your head
Να τι δηλωσαν οι Μπατιερ & Αρτεστ για τον Μπραντον Ροι και οι οποιοι θα κληθουν να μαρκαρουν τον νεαρο ασσο των Μπλειζερς & τι ο Ροι για αυτους:
"He has a great understanding of the game for a young guy, and a great feel for the game," Battier said. "When you add his athleticism and his ball control, that's a tough guy to stop. It's going to be a long series for Ron and me."

"He's a good player. The coach designs plays around him and he makes Portland what they are," Artest said about Roy. "I don't really have a game plan. I just guard people the same way, for years. I just try to play aggressive and I actually let the coach dictate how we want to guard him."

Roy admitted that Artest and Battier are among the toughest defenders he's faced. That said, he's looking forward at another opportunity to face them.

"I'm excited about the challenge. I get to play against Shane Battier and Ron Artest in my first playoff series, and it can only help make me better," he said. "So I'm looking forward to the opportunity.

But he added with a grin: "And we're going to try to shut those guys down, too. It's not a one-way thing."

Για να δουμε...θα κουβαλησει ο Ροι την ομαδα και στα πλει-οφ?
Θα δειξει-αποδειξει στα πρωτα του πλει-οφ,οτι θα ειναι ''παρων'' και σε αυτες τις σειρες των παιχνιδιων?






Gravedigger
Οι Blazers πάντως δείχνουν 'κουμπωμένοι' στο ξεκίνημα του αγώνα.Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι για τους περισσότερους παίχτες είναι ο 1ος τους αγώνας στα playoff.23-34 το 1ο 12λεπτο με τον Yao να έχει 16 με 7/7 FG...Ελπίζω να ξυπνήσουν.
a bullet for your head
QUOTE(Gravedigger @ Apr 19 2009, 06:02 ) *
Οι Blazers πάντως δείχνουν 'κουμπωμένοι' στο ξεκίνημα του αγώνα.Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι για τους περισσότερους παίχτες είναι ο 1ος τους αγώνας στα playoff.23-34 το 1ο 12λεπτο με τον Yao να έχει 16 με 7/7 FG...Ελπίζω να ξυπνήσουν.

Πολυ ασχημο το ξεκινημα των Μπλειζερς στο 1ο ημιχρονο...εχουν δεχτει 62 ποντους!
Ο Κινεζος οργιαζει με 24 ποντους,εχοντας απολυτη ευστοχια.. angry_red.gif
Οι Ροκετς,ελεγχουν τα ρημπαουντ κ σουταρουν εξαιρετικα στα 2ποντα(κοντα στο 66%).
Απ τους Μπλειζερς μονο ο Ροι εχει διασωθει..
Αν δεν βελτιωσουν την αμυνα τους και αν δεν μπουν στο παιχνιδι(επιθετικα) οι Αλντριτζ,Αουτλοου & Ρουντι, θα συντριβουν σημερα..
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 19 2009, 06:48 ) *
Πολυ ασχημο το ξεκινημα των Μπλειζερς στο 1ο ημιχρονο...εχουν δεχτει 62 ποντους!
Ο Κινεζος οργιαζει με 24 ποντους,εχοντας απολυτη ευστοχια.. angry_red.gif
Οι Ροκετς,ελεγχουν τα ρημπαουντ κ σουταρουν εξαιρετικα στα 2ποντα(κοντα στο 66%).
Απ τους Μπλειζερς μονο ο Ροι εχει διασωθει..
Αν δεν βελτιωσουν την αμυνα τους και αν δεν μπουν στο παιχνιδι(επιθετικα) οι Αλντριτζ,Αουτλοου & Ρουντι, θα συντριβουν σημερα..

Τελος 3ης περιοδου και το ματσακι παει δυστυχως για συντριβη...
Η αμυνα δεν βελτιωθηκε,απεναντιας υπηρξε ΚΑΙ επιθετικο προβλημα σ'αυτη τη περιοδο..
Παρολο που ο Κινεζος φορτωθηκε με 4ο φαουλ και αντικατασταθηκε,ανελαβαν δραση οι Μπρουκς και Αρτεστ..
Κακιστοι οι Αλντριτζ,Αουτλοου,Ρουντι,Μπλεικ...
a bullet for your head
Ελπιζω αυτη η σφαλιαρα των 27 ποντων,να τους τσουξει καμποσο και να τους κανει να ''ωριμασουν'' ταχυρρυθμα,μπας και επανελθουν στη συνεχεια της σειρας αυτης...
Αν πρεπει να κρατησω ενα θετικο απ'αυτο το ματς,ειναι η αποδοση του Οντεν,που ηταν αμφιβολλο αν θα επαιζε και παρολα αυτα καταφερε σε 22' συμμετοχης να εχει 15π(6|7 2ποντα,3|4 βολες),5ρ,1κοψ..καθως και τα 8 μολις λαθη..
Οι Ροκετς κυριαρχησαν κατα κρατος στα ρημπαουντ με 44,εναντι μολις 30 των Μπλειζερς,ενω σουταραν και με πολυ καλυτερα ποσοστα..
Οι Μπλειζερς περαν της κακιστης αμυνας τους,τα πηγαν τρισχειροτερα κ στην επιθεση εχοντας:
-41.7% στα διποντα
-Το εκπληκτικο 9% στα τριποντα!!
-62.5% στις βολες..
Με αποκορυφωμα τους μολις 14π που σημειωσαν στη 3η περιοδο..
Οι Ροι,Αλντριτζ,Μπλεικ δεν αγωνιστηκαν στη 4η περιοδο.
Ο Ροι το παλεψε οσο μπορουσε(21π,2ασ,2ρ,1κοψ σε 32' συμμετοχης).
Οι αλλοι ηταν για κλαματα(Αλντριτζ,Μπλεικ,Ρουντι)..
Δεν εφτανε ο μπελας του Κινεζου και του Αρτεστ,προστεθηκε κ αυτος του Μπρουκς...φανηκε τελειως η ''γυμνια'' των Μπλεικ & Ροντριγκεθ..
Γνωμη μου ειναι πως ισως θα πρεπει να δοθει ευκαιρια στον Μπειλες..μπορει να ειναι απειρος,ομως μπορει να ταλαιπωρησει επιθετικα τον Μπρουκς κ οι Μπλειζερς να βρουν μια επιπλεον επιθετικη λυση..
Μπορει η ποστ-σιζον,να μην προσφερεται για ''πειραματα'',ομως οταν ο Μπρουκς βαζει 27π με 5|8 τριποντα,συν 7ασ,τοτε τι να πεις..??
Για να δουμε τι θα γινει στο 2ο ματς.. angry_red.gif angry_red.gif
Air and King
Εδω νομιζω πεσαμε ολοι απο τα συννεφα οχι για την νικη των Ροκετς αλλα με τον εμφατικο τροπο που ηρθε.Το Πορτλαντ εφαγε μια γερη σφαλιαρα οπου του θυμισε οτι αλλο Κανονικη Περιοδος και αλλο Πλειοφ!
Οσο για τους Ροκετς ο Γιαο(λες και με ακουσε που του τα εχωσα) οσο αγωνιστηκε ηταν εξαιρετικος.Βεβαια εχει πολυ βουνο ακομα να ανεβει.Ακομα δεν εχει περασει πρωτο γυρο στην καριερα του.X-factor ο Μπρουκς.Αυτος ηταν εκτος προγραμματος και εκανε ζημια!
Οι Μπλειζερς καλουνται να ισοφαρησουν την σειρα και να δουμε τι χαρακτηρα θα δειξουν μιας και ειναι απειρη ομαδα.Παντως προσωπικα τους πιστευω ακομα και θεωρω οτι θα περασουν.Το 2ο παιχνιδι ειναι ζωης και θανατου για αυτους!
Elio
Ελεος ρε παιδες! Τετοια ξεφτιλα δεν την περιμενα! Απο τον Κινεζο μωρε????? ugly1.gif

Φανηκε η απειρια? Αισχρη εμφανιση και θα πρεπει να καταλαβουν οτι τωρα ηρθαν τα πλειοφ. Επισης πιστευω οτι στον ασσο η ομαδα ειναι τρομερα ευαλωτη! Ο Μπλεικ κανει για μπακ- απ και οχι για βασικο ποιντ στο ΝΒΑ. Δεν μιλαω για ροντριγκεζ καθολου. Οσο για τον μπειλεςς ειναι ενας ασος που δεν μπορει να φτιαξει παιχνιδι και ειναι ακομα πολυ απειρος! Επρεπε να εχουμε εναν Bibby, Felton, A.Miller.

Παιδες επεσα απο τα συννεφα!!!!! ugly8.gif Δεν το περιμενα αυτο το πραγμα! Με την καμμια! Ελπιζω να σοβαρευτουν και να παρουν το επομενο παιχνιδι οπως και το πρωτο μεσα στο χιουστον για να τους σπασουν τον τσαμπουκα. Αλλιως.............

Τετοια διαφορα ρε γαμωτο? Τετοια εμφανιση μεσα στην εδρα μας? ΟΧΙ! sad-smiley-009.gif
Elio
Καλημερα παιδες...........κοιταξτε αυτο.

http://www.columbian.com/article/20090417/SPORTS01/704179903

Συμφωνω σε ολα και ειδικα στο γεγονος πως αυτη η σειρα θα δειξει το μεταλλο αυτης της ομαδας.
pain of salvation
Χρονια πολλά σε όλους...
μολις σας διαβαζα και τωρα το εμαθα... sad-smiley-009.gif
...κοιταμε μπροστα
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 16 2009, 17:08 ) *
Οι Μπλειζερς,αν θελουν να εχουν καλη τυχη σ'αυτη τη σειρα,θα πρεπει:
-Οι ψηλοι Πρζιμπιλα,Οντεν,να περιορισουν την επιθετικη δραστηριοτητα του Κινεζου.
-Τα ποιντ-γκαρντ Μπλεικ.Ροντριγκεθ,να κανουν καλυτερη δουλεια στο παρκε,απ τα αντιστοιχα των Ροκετς,τους Μπρουκς,Λοουρι.
-Να κερδισουν τη μαχη των ρημπαουντ.

Σαν ''προφητικα'' φαινονται αυτα τα σχολια μου..
Ο Γιαο ηταν ο λογος που οι Ροκετς καταφεραν κ ξεφυγαν απο νωρις στο σκορ και επεβαλλαν το ρυθμο κ την ψοχολογια τους..
Καταφερε κ εβαλε 24π,ολους στο 1ο μερος με τελεια στατιστικη.
Πιστευω οτι αυτο το ''εργο'' θα ξανα-επιχειρηθει απ τους Ροκετς στην αρχη του 2ου ματς..να ''ταισουν'' πολυ τον Κινεζο..
Εκει θα πρεπει οπωσδηποτε οι Μπλειζερς να βρουν ''αντιδοτο''..
Γνωμη μου ειναι πως θα πρεπει απ την αρχη να παει πανω του ο Οντεν.Βεβαια ειναι επιρρεπης στα φαουλ,ωστοσο πιστευω οτι θα δυσκολευε περισσοτερο τον Κινεζο αντι του Πρζιμπιλα.
Ειναι ''κομβικης σημασιας'' το να μην βρει στη αρχη τον ρυθμο του ο Κινεζος..
Απο κει κ περα,ο Αλντριτζ οφειλει να ''επανορθωσει'' για τη προηγουμενη κακιστη εμφανιση του και να παρει τον αερα του Σκολα..
Οπως επισης κ οι Ρουντι & Μπλεικ..
Ειπωθηκε απ τον φιλο Elio,οτι ο Μπειλες ειναι απειρος κ οχι τοσο καλος οργανωτης.
Αν ο Μπρουκς(που δεν ειναι ουτε αυτος εμπειρος η' καλος οργανωτης),δειξει παλι οτι τον ''εχει'' τον Μπλεικ,τοτε θεωρω το ''ριξιμο στα βαθια'' του Μπειλες επιβεβλημενο..
ΑΜΥΝΑ-ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ-ΡΥΘΜΟΣ,ειναι το μαγικο τριπτυχο..εαν οι Μπλειζερς τα πανε καλα σ'αυτους τους 3 τομεις,θα ισοφαρισουν και τη σειρα..
Elio
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχαμε ρυθμο και το τριπτυχο που αναφερει ο φιλος bullet for your head δεν υπηρξε. Η ομαδα πιαστηκε στον υπνο με την φορε της κανονικης περιοδου και εκει φανηκε η απειρια μας. Αλλο πλειοφ αλλο κανονικη περιοδο.

Το αλλο λαθος ειναι οτι παιξαμε τον Γιαο χωρις βοηθειες απο πισω. Ετσι ειναι ασυναγωνιστος ο κινεζος! Ο Ολντριτζ δεν υπηρξε καν. Ευχομαι να βγουν τωρα τα ματς απ γιατι αν γινει το 2-0 στο καλο και να μας γραφεται. Ο Μπειλες δεν με πειθει, μακαρι να βγει τι να πω...............
a bullet for your head
QUOTE(Elio @ Apr 21 2009, 20:03 ) *
Ο Μπειλες δεν με πειθει, μακαρι να βγει τι να πω...............

Αν και σημερα ο Μπρουκς,απ την αρχη,αρχισει να ''κανει παρτι'' με τον Μπλεικ,τοτε δεν νομιζω οτι θα πηγαινε στραφι μια ευκαιρια στον Μπειλες..
Ο πιτσιρικας ειναι πολυ αθλητικος και επιθετικος παικτης..θα μπορουσε να ''προβληματισει'' τον Μπρουκς..
Θα δουμε..
pain of salvation
Ναι ρε ομάδα!... port1-sm.gif
107-103,σημαντική νίκη για να πάρουμε λίγο τα πάνω μας.
Roy,τι να πω για σενα παιδι μου...42λεπτα , 42ποντοι, 15/27 εντος παιδιάς, 10/12 βολες, 7ριμπ., 1κοψ.
Aldridge,πηρε το αιμα του πισω... 43λεπτά, 27 πόντοι, 11/19 εντος παιδιάς, 5/8 βολες, 12ριπμ., 3κοψ.

Δεν υπήρξε Yao(υπήρξε Brooks πάλι...)

Υ.Γ. Ρε Oden...6 φάουλ σε 11 λεπτά?
Basketikoc
Πολυ σημαντικη νικη για το Πορτλαντ που κερδισε ψιχολογια και αφου ''ξεμπουκωσαν'' ο Ροι με τον Αλντριτζ το Πορτλαντ αυξανει τις πιθανοτητες του.Εχω παρατησησει πως οση ωρα ο Οντεν ειναι στο παρκε και δεν εχει προβλημα με τα φαουλ ειναι αρκετα παραγωγικος και τελειωνει με καλα νουμερα τα παιχνιδια.Πρεπει να λυθει λποιπον αυτο το προβλημα και τοτε θα δουμε σιγουρα εναν αλλο Οντεν.
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 21 2009, 19:14 ) *
Ειναι ''κομβικης σημασιας'' το να μην βρει στη αρχη τον ρυθμο του ο Κινεζος..
Απο κει κ περα,ο Αλντριτζ οφειλει να ''επανορθωσει'' για τη προηγουμενη κακιστη εμφανιση του και να παρει τον αερα του Σκολα..
Οπως επισης κ οι Ρουντι & Μπλεικ..
Αν ο Μπρουκς(που δεν ειναι ουτε αυτος εμπειρος η' καλος οργανωτης),δειξει παλι οτι τον ''εχει'' τον Μπλεικ,τοτε θεωρω το ''ριξιμο στα βαθια'' του Μπειλες επιβεβλημενο..
ΑΜΥΝΑ-ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ-ΡΥΘΜΟΣ,ειναι το μαγικο τριπτυχο..εαν οι Μπλειζερς τα πανε καλα σ'αυτους τους 3 τομεις,θα ισοφαρισουν και τη σειρα..

1ον,ο Κινεζος δεν βρηκε ρυθμο στην επιθεση.
2ον,οι Μπλειζερς ελεγξαν εστω και οριακα τα ρημπαουντ(36 εναντι 35 των Ροκετς),ενω ειχαν καποιες κατοχες παραπανω λογω των 5κλ(εναντι ενος),κ των 7κοψ(εναντι ενος),οπως επισης κ μολις 5 λαθη!
Ναι..5 μολις λαθη!Στο προηγουμενο κακιστο ματς ειχαν 8 λαθη..που σημαινει οτι και απειροι που ειναι σαν ομαδα,στατιστικα στα λαθη τα πηγαινουν περιφημα.
3ον,ο Αλντριτζ ''επανορθωσε'',κ βοηθησε σημαντικα τον Ροι στο σκοραρισμα της ομαδας.
4ον,τον Ροι..??ΠΟΙΟΝ?ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ? 77.gif 77.gif 77.gif
5ον,συνεισφεραν επιθετικα και οι Ρουντι,Μπλεικ.Ειδικα ο Ισπανος ειχε σε 19' συμμετοχης,11π(με σχεδον τελεια στατιστικη),2κλ,1ρ,1ασ.
Απο κει κ περα,ο Μπρουκς παλι υπερισχυσε του Μπλεικ.Βεβαια το ματς ηταν σχετικα ελεγχομενο.Παρολα αυτα στη θεση του ποιντ-γκαρντ πονανε οι Μπλειζερς..
Το τριπτυχο,σε γενικες γραμμες καλυφτηκε..
Πολυ μεγαλη υποθεση που καταφεραν και αναστρεψαν την εις βαρος τους ψυχολογια κ ισοφαρισαν τη σειρα..
Αναμενω ενα μεγαλο διπλο,για να αφησω τον εαυτο μου να εκδηλωθει περισσοτερο..μεχρι τοτε..''Σεμνα & ταπεινα''..
Elio
Καλημερα σε ολους!

Οπως ειπωθηκε τεραστια νικη με εναν Ροι για οσκαρ 77.gif 77.gif 77.gif

Επισης πολυ καλος ο Aldridge, οπως και το διδυμο Πριτζμπιλλα, οντεν που κρατησε το κινεζο σε στους 11-8 και τον επαιξε οπως πρεπει, απο μπροστα δηλαδη και με βοηθειες.

Εχω φρικαρει ομως γιατι, ο βαφερ ηρθε απο τον παγκο και εβαλε 21, ο brooks παλι φωναξε στον Blake πριν το τζαμπολ here is the party icon_drunk.gif . Αμαν ποια με αυτον τον ασσο, εχουμε προβλημα στην πιο νευραλγικη θεση του μπασκετ. Δηλάδη αν ο blake αντιμετωπισει κανα billups στα πλειοφ τι θα γινει?????????? w00t.gif outlaw και Batum παλι δεν υπηρξαν στο παιχνιδι.


Μην παρεξηγηθω. Θελω οσο τιποτε να κερδισει η ομαδα και να περασει την σειρα αυτη και μετα δεν με ενδιαφερει....απλα να περασουν τους ροκετς. Οταν βλεπω ομως οτι μεσα στην εδρα μας παλι σε ολο το παιχνιδι παει ποντο ποντο, με τον κινεζο να μην παιζει καλα, και με τον αρτεστ οκ τοτε πιστευω οτι υπαρχει ενα ζητημα.

Δηλαδη μεσα στο χιουστον για να κερδισουμε (που παση θυσια πρεπει να γινει αυτο) θα πρεπει να βαλει ο ροι 67 και ο aldridge 44? Οι αλλοι (Outlaw, Batum, Fernandez) που ειναι? Με τον ασσο τι θα γινει επιτελους?


Και παλι μπραβο στην ομαδα αλλα για να περασουμε θα πρεπει να παιξουμε ακομα καλυτερα απο εχθες.


Παμε γερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 41.gif
pain of salvation
@ bullet...σεμνα & ταπεινα? οκ τα καταλαβαινω σε αυτο το σημειο...αμα αρχισουν τα σκουρα ομως,θα το γυρισουμε οπως στην regular season...αισιοδοξια εσυ,μιζερια εγω και θα γινει το θαυμα biggrin.gif
@ Elio...Billups? ...μην προτρεχεις,έχουμε τους Lakers πρωτα...ενα ενα tongue.gif
και ναι αμα λαχει,67 ο Ροι και 44 ο Ολτντριτζ,δεν μας χαλαει καθολου,ασε που μπορουν να το κανουν κιολας...
και μην αρχιζουμε την γκρινια για τον ασσο...η επιλογη εχει γινει,η ομαδα με αυτους πορευεται και ο Blake κανει οτι μπορει...
η ομαδα χτιζεται,λαμπρο μελλον ανατελει στο Ορεγκον...υπομονη
a bullet for your head
QUOTE(Elio @ Apr 22 2009, 12:06 ) *
ο brooks παλι φωναξε στον Blake πριν το τζαμπολ here is the party icon_drunk.gif . Αμαν ποια με αυτον τον ασσο, εχουμε προβλημα στην πιο νευραλγικη θεση του μπασκετ. Δηλάδη αν ο blake αντιμετωπισει κανα billups στα πλειοφ τι θα γινει??????????

Ισως ειναι νωρις για τετοιες κουβεντες,ομως οι Μπλειζερς πρεπει να δωσουν τα ρεστα τους το καλοκαιρι και να φερουν εναν αξιολογο ποιντ-γκαρντ..
Με τον Κρις Πολ ας πουμε,''θα πεφταν τα τσιμεντα''!Θα ηταν πραγματικη ''κοσμογονια''!
Γνωμη μου επισης ειναι πως θα πρεπει να κοιταξουν κ τον Παργκο..σαν 2ος θα ηταν σουπερ λυση..τη στιγμη που τωρα οι Μπλειζερς πορευονται με τον Ροντριγκεθ..
Εντωμεταξυ ειδα οτι ο Μουτομπο τραυματιστηκε σοβαρα στο γονατο κ παει για χειρουργειο κ τελος καριερας..
Ασχημα μαντατα για τον πολυ συμπαθη Ντικεμπε..
Απ την αλλη βεβαια,ο Γιαο μενει πλεον μονος του στη θεση του σεντερ..
Elio
Ο Μουτομπο οντως ειχε εναν ασχημο τραυματισμο και ο ιδιος δηλωσε πως το μπασκετ για αυτον τελειωσε. Συμπαθεστατος οντως.

Για τον ασσο- Για να παρουμε τον Πωλ θα πρεπει να δωσουμε την μιση ομαδα. Θα πρεπει να παρθει ενα ποιντ που ξερει ποτε να τρεξει και ποτε να ηρεμησει την ομαδα, που θα μπορει οποτε χρειαζεται να σκοραρει, κτλ. Η Bibby η Andre Miller, βοηθηστε γιατι δεν μπορω να βρω καποιον αλλο.


Ξανα-ματα-λεω. Τρελαινομαι για την ομαδα αλλα αν πρεπει να βαζει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ροι 42 για να κερδισουμε ενα τοσο κλειστο παιχνιδι μεσα στο Rose Garden τοτε δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα.

Παμε γερα!

a bullet for your head
QUOTE(Elio @ Apr 22 2009, 12:31 ) *
Ο Μουτομπο οντως ειχε εναν ασχημο τραυματισμο και ο ιδιος δηλωσε πως το μπασκετ για αυτον τελειωσε. Συμπαθεστατος οντως.

Για τον ασσο- Για να παρουμε τον Πωλ θα πρεπει να δωσουμε την μιση ομαδα. Θα πρεπει να παρθει ενα ποιντ που ξερει ποτε να τρεξει και ποτε να ηρεμησει την ομαδα, που θα μπορει οποτε χρειαζεται να σκοραρει, κτλ. Η Bibby η Andre Miller, βοηθηστε γιατι δεν μπορω να βρω καποιον αλλο.


Ξανα-ματα-λεω. Τρελαινομαι για την ομαδα αλλα αν πρεπει να βαζει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ροι 42 για να κερδισουμε ενα τοσο κλειστο παιχνιδι μεσα στο Rose Garden τοτε δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα.

Παμε γερα!

Τους Μπιμπι & Μιλλερ δεν νομιζω οτι θα τους δωσουν οι ομαδες τους.
Για τον Πολ ακουγεται οτι οι Χορνετς σκεφτονται να τον παραχωρησουν,με ''μνηστηρα'' τους Μαβερικς..
Ειχα διαβασει προσφατως,οτι μαζι με τον Πολ,θα κοιταξουν να σπρωξουν κ ενα ''μεγαλο συμβολαιο'' ακομα,στη λογικη πακετου..δηλαδη Πετζα η' Τσαντλερ..
Μετα κ απο ενα προωρο οπως φαινεται αποκλεισμο τους απ τους Ναγκετς,ισως τελικα να αποκτησει κ περισσοτερες πιθανοτητες..
Αλχημειες θα μπορουσαν να υπαρξουν..ενα πακετο με τους Μπλεικ,Ουεμπστερ,Πρζιμπιλα,Αουτλοου κ καμια μελλοντικη επιλογη στα ντραφτ για τους Πολ & Πετζα,ακουγεται εφικτο.. rolleyes.gif
Τελος,πιστευω οτι κ τα υπολοιπα παιχνιδια θα ειναι κλειστα..προβλεπω μεγαλες μαχες εως το τελος..
Boom Dizzle
Κριμα για τον Μουτομπο...Πραγματικα σπουδαιος παικτης και συμπαθης!Τωρα αγωνιστικα οι Μπλειζερς θεωρω οτι θα κανουν μια τουλαχιστον νικη στο Χιουστον καθως οι ρουκετες δεν εχουν σεντερ πισω απο τον κινεζο...Πιστευω ομως οτι η σειρα θα παει στα 7 παιχνιδια καθως ειναι πολυ αμφιρροπο ζευγαρι!
Elio
Νομιζω οτι ο Bibby μενει ελευθερος το καλοκαιρι.......


Τωρα οσον αφορα τον Πωλ δεν το συζητω. Θα ειναι τεραστια κινηση. Το κοβω ομως σχεδον αδυνατο. Ποτε δεν ξερεις στο ΝΒΑ.

pain of salvation
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 22 2009, 11:49 ) *
Τους Μπιμπι & Μιλλερ δεν νομιζω οτι θα τους δωσουν οι ομαδες τους.
Για τον Πολ ακουγεται οτι οι Χορνετς σκεφτονται να τον παραχωρησουν,με ''μνηστηρα'' τους Μαβερικς..
Ειχα διαβασει προσφατως,οτι μαζι με τον Πολ,θα κοιταξουν να σπρωξουν κ ενα ''μεγαλο συμβολαιο'' ακομα,στη λογικη πακετου..δηλαδη Πετζα η' Τσαντλερ..
Μετα κ απο ενα προωρο οπως φαινεται αποκλεισμο τους απ τους Ναγκετς,ισως τελικα να αποκτησει κ περισσοτερες πιθανοτητες..
Αλχημειες θα μπορουσαν να υπαρξουν..ενα πακετο με τους Μπλεικ,Ουεμπστερ,Πρζιμπιλα,Αουτλοου κ καμια μελλοντικη επιλογη στα ντραφτ για τους Πολ & Πετζα,ακουγεται εφικτο.. rolleyes.gif
Τελος,πιστευω οτι κ τα υπολοιπα παιχνιδια θα ειναι κλειστα..προβλεπω μεγαλες μαχες εως το τελος..

Ειπα ο Outlaw δεν παει πουθενα...
δεν θα το αφησω εγω
a bullet for your head
QUOTE(Elio @ Apr 22 2009, 13:02 ) *
Νομιζω οτι ο Bibby μενει ελευθερος το καλοκαιρι.......


Τωρα οσον αφορα τον Πωλ δεν το συζητω. Θα ειναι τεραστια κινηση. Το κοβω ομως σχεδον αδυνατο. Ποτε δεν ξερεις στο ΝΒΑ.

Αν ο Μπιμπι μενει ελευθερος,θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση..
Τη περιπτωση του Πολ δεν θα την χαρακτηριζα ανεφικτη η' αδυνατη..
Μ'αυτον στο ροστερ,θα ανατρεπονταν οι ισορροπιες στη λιγκα..και θα δημιουργουταν ομαδα που θα εκανε πρωταθλητισμο για πολλα χρονια..
Μονο με τη σκεψη με πιανει ριγος..

QUOTE(pain of salvation @ Apr 22 2009, 13:05 ) *
Ειπα ο Outlaw δεν παει πουθενα...
δεν θα το αφησω εγω

Αν ειναι για ''καλο σκοπο'',θα καταφερω να σε πεισω εως τοτε.. smiley.gif
pain of salvation
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 22 2009, 11:09 ) *
Αν ο Μπιμπι μενει ελευθερος,θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση..
Τη περιπτωση του Πολ δεν θα την χαρακτηριζα ανεφικτη η' αδυνατη..
Μ'αυτον στο ροστερ,θα ανατρεπονταν οι ισορροπιες στη λιγκα..και θα δημιουργουταν ομαδα που θα εκανε πρωταθλητισμο για πολλα χρονια..
Μονο με τη σκεψη με πιανει ριγος..


Αν ειναι για ''καλο σκοπο'',θα καταφερω να σε πεισω εως τοτε.. smiley.gif


ΟΚ...αν ειναι για το καλο...
αλλα θελεις καλο επιχειρημα,διοτι τον Outlaw τον εχω συνδιασει με το νεανικο μας προσωπο,το τρεξιμο,το παθος,τα buzzer-beaters, τα "nasty" dunks και και...

Καλα για Paul,μετακομιζω στο Portland

Κανω copy και ενα post μου που εφυγε μαζι με του Bullet...οχι πως χασατε τιποτα δηλαδη...:
"@ bullet...σεμνα & ταπεινα? οκ τα καταλαβαινω σε αυτο το σημειο...αμα αρχισουν τα σκουρα ομως,θα το γυρισουμε οπως στην regular season...αισιοδοξια εσυ,μιζερια εγω και θα γινει το θαυμα
@ Elio...Billups? ...μην προτρεχεις,έχουμε τους Lakers πρωτα...ενα ενα
και ναι αμα λαχει,67 ο Ροι και 44 ο Ολτντριτζ,δεν μας χαλαει καθολου,ασε που μπορουν να το κανουν κιολας...
και μην αρχιζουμε την γκρινια για τον ασσο...η επιλογη εχει γινει,η ομαδα με αυτους πορευεται και ο Blake κανει οτι μπορει...
η ομαδα χτιζεται,λαμπρο μελλον ανατελει στο Ορεγκον...υπομονη"
a bullet for your head
QUOTE(pain of salvation @ Apr 22 2009, 13:19 ) *
ΟΚ...αν ειναι για το καλο...
αλλα θελεις καλο επιχειρημα,διοτι τον Outlaw τον εχω συνδιασει με το νεανικο μας προσωπο,το τρεξιμο,το παθος,τα buzzer-beaters, τα "nasty" dunks και και...

Καλα για Paul,μετακομιζω στο Portland

Κανω copy και ενα post μου που εφυγε μαζι με του Bullet...οχι πως χασατε τιποτα δηλαδη...:
"@ bullet...σεμνα & ταπεινα? οκ τα καταλαβαινω σε αυτο το σημειο...αμα αρχισουν τα σκουρα ομως,θα το γυρισουμε οπως στην regular season...αισιοδοξια εσυ,μιζερια εγω και θα γινει το θαυμα
@ Elio...Billups? ...μην προτρεχεις,έχουμε τους Lakers πρωτα...ενα ενα
και ναι αμα λαχει,67 ο Ροι και 44 ο Ολτντριτζ,δεν μας χαλαει καθολου,ασε που μπορουν να το κανουν κιολας...
και μην αρχιζουμε την γκρινια για τον ασσο...η επιλογη εχει γινει,η ομαδα με αυτους πορευεται και ο Blake κανει οτι μπορει...
η ομαδα χτιζεται,λαμπρο μελλον ανατελει στο Ορεγκον...υπομονη"

Οπως ειπα και παραπανω,θα δειξω μια αυτοσυγκρατηση εως οτου οι Μπλειζερς κανουν(αν κανουν..που θα ηθελα να κανουν.. rolleyes.gif ),το διπλο στο Χιουστον..
Για τον Αουτλοου δεν αντιλεγω..ομως ο Πολ δεν θα μπορουσε να ειναι το καλυτερο επιχειρημα?
Οπως κ να χει,ειμαστε εκτος θεματος(φταιω εγω σ'αυτο)..οτι ειναι να δουμε,θα το δουμε στον σχεδιασμο του καλοκαιριου..
Προς το παρον,προεχουν οι ''Ρουκετες''..
pain of salvation
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 22 2009, 12:26 ) *
Οπως ειπα και παραπανω,θα δειξω μια αυτοσυγκρατηση εως οτου οι Μπλειζερς κανουν(αν κανουν..που θα ηθελα να κανουν.. rolleyes.gif ),το διπλο στο Χιουστον..
Για τον Αουτλοου δεν αντιλεγω..ομως ο Πολ δεν θα μπορουσε να ειναι το καλυτερο επιχειρημα?
Οπως κ να χει,ειμαστε εκτος θεματος(φταιω εγω σ'αυτο)..οτι ειναι να δουμε,θα το δουμε στον σχεδιασμο του καλοκαιριου..
Προς το παρον,προεχουν οι ''Ρουκετες''..


Ας τους δωσουμε τον Frye,στην θεση του παρανομου...
οντως ειμαστε off-topic...
παμε για το διπλο,
η σειρα δεν χωρα προγνωστικα
Elio
Ειμαστε way OF the topic και σε αυτο φταιω μαλλον εγω και η εμμονη μου με τον ασσο. Προεχουν οι Ρουκετες και ελπιζω να παρουμε ενα διπλο μεσα στο Χιουστον!


Αντε, Παμε Γερα!
reignman
Πολυ υπουλος ηταν ο τραυματισμος του Ντικεμπε. Περνει επιθετικο ο Οντεν και καθως παει να τον μαρκαρει το γονατο του φανηκε να διπλωνει sad.gif
Πονεσα μεσα στην καρδια μου. Κριμα για αυτον τον μεγαλο μπασκετμπολιστα και τιμιο γιγαντα να τελειωσει ετσι αδοξα η καριερα του.
Δεν βλεπω να αντεχει πλεον ο Γιαο...
Θα δουμε τι αλχημειες θα κανει το Χιουστον. Αλλα το βλεπω να πηγαινει για 4-2 υπερ του Πορτλαντ.
a bullet for your head
QUOTE(reignman @ Apr 22 2009, 14:22 ) *
Πολυ υπουλος ηταν ο τραυματισμος του Ντικεμπε. Περνει επιθετικο ο Οντεν και καθως παει να τον μαρκαρει το γονατο του φανηκε να διπλωνει sad.gif
Πονεσα μεσα στην καρδια μου. Κριμα για αυτον τον μεγαλο μπασκετμπολιστα και τιμιο γιγαντα να τελειωσει ετσι αδοξα η καριερα του.
Δεν βλεπω να αντεχει πλεον ο Γιαο...
Θα δουμε τι αλχημειες θα κανει το Χιουστον. Αλλα το βλεπω να πηγαινει για 4-2 υπερ του Πορτλαντ.

Μπορει ο Γιαο να εμεινε ο μοναδικος σεντερ,ομως θα παρει παραπανω χρονο ο Λαντρι,οποτε θα πρεπει να συνυπολογιστει κ αυτο στην επερχομενη τακτικη που θα ακολουθηθει..
Η σειρα ειναι πολυ δυσκολη..μου φαινεται οτι θα κριθει στα 7 ματς..
benchwarmer
Πολυ μεγαλη σειρα αναμενεται αυτη.
Υπαρχει ο Λαντρι και ο Χειζ, αλλα δεν νομιζω να μπορει κανεις απο αυτους να παιξει τον Οντεν. Οι Ροκετς παντως εχουν την εδρα πλεον, και να τολμησω να πω πως αν ο Σκολα συνεχισει τις εμφανισεις στο 15+π/10ρ, οπως και να δινουν λυσεις ο Μπρουκς με τον Γουαφερ, θα εχουν τον πρωτο λογο οι Ροκετς. Τα παντα θα κριθουν σε αυτα τα δυο παιχνιδια τωρα.. Απο το 3-1 δεν νομιζω να μπορουν να το γυρισουν οι Μπλειζερς.
a bullet for your head
QUOTE(benchwarmer @ Apr 22 2009, 14:37 ) *
Πολυ μεγαλη σειρα αναμενεται αυτη.
Υπαρχει ο Λαντρι και ο Χειζ, αλλα δεν νομιζω να μπορει κανεις απο αυτους να παιξει τον Οντεν. Οι Ροκετς παντως εχουν την εδρα πλεον, και να τολμησω να πω πως αν ο Σκολα συνεχισει τις εμφανισεις στο 15+π/10ρ, οπως και να δινουν λυσεις ο Μπρουκς με τον Γουαφερ, θα εχουν τον πρωτο λογο οι Ροκετς. Τα παντα θα κριθουν σε αυτα τα δυο παιχνιδια τωρα.. Απο το 3-1 δεν νομιζω να μπορουν να το γυρισουν οι Μπλειζερς.

Εκτος του αγωνιστικου σκελους,η απωλεια του Μουτομπο περισσοτερο θα επηρρεασει ψυχολογικα τους Ροκετς.
Με τους Σκολα,Αρτεστ,Ουαφερ,Μπρουκς να τα πηγαινουν καλα στο 2ο ματς,οι Ροκετς εχασαν.
Ο καλος Αλντριτζ,δεν εχει να φοβηθει κανεναν Σκολα..
Τα καιρια σημεια εξακολουθουν να ειναι η αντιμετωπιση του Γιαο,το πως θα αντιμετωπιστει καλυτερα ο Μπρουκς κ η μαχη των ρημπαουντ.
Air and King
Καταρχας ενα μεγαλο μπραβο στον Μπραντον Ροι 41.gif .Μολις στο δευτερο του παιχνιδι στα πλειοφ ισοφαρισε το δευτερο ρεκορ στην Ιστορια των Μπλειζερς του Ντρεξλερ.Δεν ξερω ποσοι βαζουν στοιχημα οτι θα τον ξεπερασει.Εγω πονταρω ηδη πολλα οτι θα τα καταφερει.Ειναι μεγαλυτερη κλαση ο μικρος!Πρωτος παραμενει(guess who?)o Mπονζι Γουελς(που παιζει ακομα στην Κινα?) απεναντι στους Μαβερικς το 2003 με 45 ποντους.
Παντως η αληθεια ειναι οτι οι Μπλειζερς "εφτυσαν αιμα" και χρειαστηκαν μεγαλο παιχνιδι απο τον Ροι και τον Ολντριτζ για να φτασουν στην νικη.Οι Ροκετς παρολο που ειχαν σε κακη μερα τον Γιαο εχασαν και τον Μουτομπο(κριμα φοβερος αθλητης μα πανω απο ολα ανθρωπος) παρολα αυτα αντεξαν και απειλησαν μεχρι το τελος.
Πιστευω οτι οι Μπλειζερς θα κλεψουν ενα ματς στο Χιουστον και τελικα θα περασουν μαλλον στα 7 παιχνιδια.
Παντως οι Ροκετς οντως θα ηταν "η καλυτερη ομαδα" που ειχαν αν ηταν υγειης ο Μακρειντι.Κριμα........"η καλυτερη ομαδα που δεν θα δουν ποτε".

a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ Apr 22 2009, 16:36 ) *
Καταρχας ενα μεγαλο μπραβο στον Μπραντον Ροι 41.gif .Μολις στο δευτερο του παιχνιδι στα πλειοφ ισοφαρισε το δευτερο ρεκορ στην Ιστορια των Μπλειζερς του Ντρεξλερ.Δεν ξερω ποσοι βαζουν στοιχημα οτι θα τον ξεπερασει.Εγω πονταρω ηδη πολλα οτι θα τα καταφερει.Ειναι μεγαλυτερη κλαση ο μικρος!Πρωτος παραμενει(guess who?)o Mπονζι Γουελς(που παιζει ακομα στην Κινα?) απεναντι στους Μαβερικς το 2003 με 45 ποντους.
Παντως η αληθεια ειναι οτι οι Μπλειζερς "εφτυσαν αιμα" και χρειαστηκαν μεγαλο παιχνιδι απο τον Ροι και τον Ολντριτζ για να φτασουν στην νικη.Οι Ροκετς παρολο που ειχαν σε κακη μερα τον Γιαο εχασαν και τον Μουτομπο(κριμα φοβερος αθλητης μα πανω απο ολα ανθρωπος) παρολα αυτα αντεξαν και απειλησαν μεχρι το τελος.
Πιστευω οτι οι Μπλειζερς θα κλεψουν ενα ματς στο Χιουστον και τελικα θα περασουν μαλλον στα 7 παιχνιδια.
Παντως οι Ροκετς οντως θα ηταν "η καλυτερη ομαδα" που ειχαν αν ηταν υγειης ο Μακρειντι.Κριμα........"η καλυτερη ομαδα που δεν θα δουν ποτε".

Ο Ουελς δεν καθησε πολυ στη Κινα.
Μαλιστα αφοτου εφυγε,δηλωσε πως περασε και ''πολιτιστικο-πολιτισμικο'' σοκ.. smiley.gif
Για τον Ροι,μηπως θα πρεπει να εξοικειωνομαστε με την ατακα ''Roy Rules?''.. rolleyes.gif
Παντως με τον ΜακΓκρειντι η αληθεια ειναι πως δεν υπηρχε κ πολυ καλη χημεια στους Ροκετς,ουτε καλη αμυντικη συνοχη.
Απ τον τραυματισμο του και μετα,θεωρω οτι οι Ροκετς τα πανε καλυτερα..
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 22 2009, 17:01 ) *
Ο Ουελς δεν καθησε πολυ στη Κινα.
Μαλιστα αφοτου εφυγε,δηλωσε πως περασε και ''πολιτιστικο-πολιτισμικο'' σοκ.. smiley.gif
Για τον Ροι,μηπως θα πρεπει να εξοικειωνομαστε με την ατακα ''Roy Rules?''.. rolleyes.gif
Παντως με τον ΜακΓκρειντι η αληθεια ειναι πως δεν υπηρχε κ πολυ καλη χημεια στους Ροκετς,ουτε καλη αμυντικη συνοχη.
Απ τον τραυματισμο του και μετα,θεωρω οτι οι Ροκετς τα πανε καλυτερα..

Ο Φετινος ο Μακρειντι ηταν ισως ο χειροτερος σε ολη του την καριερα.Ο υγειης Μακρειντι καποια περιοδο ηταν και ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο.Η χημεια ειναι κατι σημαντικο σιγουρα αλλα αν θες να πας μακρια πρεπει να διαθετεις σουπερσταρ οταν βεβαια αυτοι ειναι οπως πρεπει.
Ο Γιαο οπως βλεπεις με 11 ποντους δεν κανει δουλεια.Ο Ρικ Σμιτς για παραδειγμα εχει κανει πιο μεγαλα παιχνιδια Πλειοφ στην καριερα του απο τον Γιαο.
Ο Μακρειντι εχει αποδειξει οταν δεν τον προδηδουν η μεση και τα γονατα του τι παιχτης ειναι.Φονιας κανονικος!
Ο Καλυτερος παιχτης της σειρας παιζει στο Πορτλαντ και λεγεται Μπραντον Ροι!Αυτοι οι παιχτες κανουν την διαφορα πολλες φορες παραπανω απο την χημεια η οποια θα σε παει ως ενα σημειο αλλα μετα θες ατομικη ποιοτητα στο ΝΒΑ.
Elio
Το αστειο της ολης υποθεσης ειναι οτι πιστευω ακραδαντα οτι αν επαιζε ο φετινος μακ στην σειρα αυτη τωρα θα ηταν 2-0 και πιθανως να τελειωνε 4-1 υπερ των μπλειζερς. Θυμηθειτε περυσι χωρις τον κινεζο το σερι τον ροκετς! Αυτη η ομαδα δεν μπορει να αποδωσει αν παιζουν και οι δυο αυτοι σουπερ σταρ.

Θελω να τονισω επισης τις επιλογες του τρελο Αρτεστ ειδικα στην επιθεση. κακιστως σημερα!

Αντε βρε ομαδα! port1-sm.gif 77.gif 77.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.