Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αναντολου Εφες-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
T.W.Is.M.
vs

Παρασκευη 4/4 21:00 Nova Sports 2

Ενα βημα απομενει για την προκριση στους προημιτελικους και πρεπει να γινει στην Κωνσταντινουπολη. Αντιπαλος η Αναντολου Εφες, η ουραγος του ομιλου που την περασμενη εβδομαδα διασυρθηκε εντος εδρας απο τη Λαμποραλ Κουτσα. Με νικη εξασφαλιζουμε σε μεγαλο ποσοστο την προκριση(κινδυνευουμε ακομα μονο σε περιπτωση νικων της Μαλαγα και της Φενερμπαχτσε ταυτοχρονα) και περιμενουμε τον Παναθηναικο την αλλη εβδομαδα για το ντερμπι της τελευταιας αγωνιστικης.
Η Εφες δε μοιαζει να ενδιαφερεται και πολυ για το υπολοιπο της Ευρωλιγκα, αλλα το ιδιο δεν ισχυε και για τη Λαμποραλ Κουτσα πριν 4 αγωνιστικες? Ας μην ξεχναμε οτι η περσινη της ευρωπαικη πορεια σταματησε στο ΣΕΦ(οπου εβαλε το χερι του...ξερετε ποιος tongue.gif ), καθως και οτι ο προπονητης της ειναι Ελληνας που με μια νικη επι του Ολυμπιακου θα ακουστει περισσοτερο απ το αναμενομενο για τη δουλεια του στην Τουρκια. Βεβαια η Εφες εχει δειξει ως τωρα πολυ κακη διαχειριση των κλειστων αγωνων, απ τους οποιους κερδισε μονο το εντος εδρας παιχνιδι με την Αρμανι χαρη σε ενα τριποντο του Πλανινιτς πισω απ τη σεντρα! Η αληθεια ειναι οτι μια ομαδα που θελει να εχει υψηλους στοχους δε δικαιολογειται να χασει τετοιο ματς, δεν παυει ομως να αντιμετωπιζει προβληματα τραυματισμων, αφου ουτε ο Πριντεζης ουτε ο Περπερογλου αναμενεται να παιξουν και η πιεση βρισκεται μονο στην πλευρα του Ολυμπιακου. Η αγχολυτικη αποψη της εβδομαδας λοιπον λεει οτι το παιχνιδι αυτο απο μονο του δεν εξασφαλιζει την προκριση. Ακομα ομως κι αν ερθει η ηττα, η προκριση ερχεται με νικη επι του Παναθηναικου.

Στο καθιερωμενο βιντεο εχουμε την τελευταια αναμετρηση των 2 ομαδων περσι στα πλει οφ της Ευρωλιγκα, που κριθηκε με δραματικο και ασχημο τροπο:


και ενα φιλικο προετοιμασιας απο το περσινο καλοκαιρι:
mixalisgate7
Αν η ομάδα ξεκινήσει να παίξει πιεστική άμυνα όπως έκανε με την Λαμποράλ και την Μάλαγα τότε θα κερδίσουμε πολύ εύκολα.
redleg7
Εχει τοσο αγχος η Εφες για το ματς της Παρασκευης που παιζει αποψε με την Καρσιγιακα laugh.gif
North_gato
Και οι δυο ομαδες εχουν κινητρα για την νικη. Η Εφες θεωρητικα εχει και ενα αντικινητρο, την ελλειψη στοχου απο την συνεχεια της διοργανωσης. Η δυναμικη δειχνει Ολυμπιακο. Φυσικα απαιτειται σοβαροτητα για να ερθουμε νικητες απο τα κατεχομενα.
erwi grey
Eιναι τεραστια η διαφορα δυναμικοτητας δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα για τη νικη, εγω αυτο που θελω να δω ειναι αν ο Σπανουλης θα συνεχισει να ειναι στην ιδια καλη κατασταση που εδειξε στην Μαλαγα, νομιζω οτι τελικα του εκανε καλο που εμεινε εξω γιατι φαινοταν απο την αρχη της περιοδου οτι ηταν επηρεασμενος απο το Eurobasket, με καλο Σπανουλη δε φοβαμαι καμια ομαδα.
yorgos
Θα το πάει στο τσούκου-τσούκου ο Αγγέλου λογικά, μόλις καταφέρει να τρέξει ο Ολυμπιακός (γιατί τα ριμπάουντ θα τα πάρει) θα ξεφύγει. Αν δεν τρέξει, μπορεί και να μπλέξει. Η Εφές αφήνει άπειρα περιφερειακά σουτ, αυτά που δεν έβαλε ο Παναθηναϊκός.
erwi grey
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 1 2014, 22:51 ) *
Ας μην ξεχναμε οτι η περσινη της ευρωπαικη πορεια σταματησε στο ΣΕΦ(οπου εβαλε το χερι του...ξερετε ποιος tongue.gif ),

Eνας σπουδαιος παικταρας. biggrin.gif
kotzito
Η Εφές θα το πάει λογικά το ματς όπως πάει και τα περισσότερα παιχνίδια μέχρι τώρα. Δηλαδή θα προσπαθήσει να τα πάει στους 65-70 πόντους και από εκεί και πέρα να τα χτυπήσει στο τέλος. Όσα ματς όμως τα έχει πάει κοντά στο σκορ έχει καταφέρει και τα έχει χάσει όλα ( ντάξει, του Πλάνινιτς είναι σαν να μην υπάρχει). Από την άλλη βεβαίως κι ο Ολυμπιακός φέτος στο top-16 όσα παιχνίδια έχουν πάει στα τελευταία λεπτά βρισκόμενος 4-5 πόντους πίσω, τα έχει χάσει κι αυτός. Οπότε νομίζω ότι θα πρέπει να τρέξουμε αρκετά στο ανοικτό γήπεδο κι αν καταφέρουμε να βάλουμε πάνω από 75-80 πόντους η Εφές δύσκολα θα μπορέσει να μας κοντράρει.
Μέσα στην ρακέτα υπερτερούμε, ειδικά ο Ντάνστον στο 4 μπορεί να πάρει αρκετούς πόντους με αντίπαλο τον Σαβάνοβιτς. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει κιόλας ο Ερντέν (όχι ότι είναι και κανάς παίκτης-φόβητρο βέβαια).


Άντε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, να κερδίσει κι ο ΠΑΟ την Μάλαγα και να ξεμπερδεύουμε από σενάρια. Αν συμβεί αυτό, θεωρώ σίγουρο ότι δεν θα παίξει ο Περπέρογλου στο ΣΕΦ ( ίσως κι ο Πρίντεζης), προκειμένου να μην ρισκάρει περαιτέρω τραυματισμό ή καταπόνηση.
PanosIlio
Τώρα πια αυτό το παιχνίδι είναι ταμάμ για τον τιτανοτεράστιο Κόλλινς να πάρει χρόνο και να κλείσει στόματα cool.gif

Αδιάφορο ματς, ώρα για πειραματισμούς και ξεκούραση. Ο στόχος έχει επιτευχθεί, ξεκινάμε προγραμματισμό για τα play-off.
LFO
Διαφωνώ . Καθόλου αδιάφορο ματς.

Πρέπει να νικήσουμε ωστε να συνεχίσουμε να έχουμε ρυθμό γιατι το ματς με τον Παο είναι κοντα και τα παιχνιδια στο τοπ 8 επισης κοντα. Ο προγραμματισμος εχει ήδη ξεκινησει.

Χρονο συμμετοχής σε ολους πλην Κολλινς ο οποιος δεν εχει βγει τυχαια απο το ροτεισον, να δουμε πιο πολυ Κατσιβελη, πιο πολυ Παπαπετρου, γιατι οχι και Αγραβάνη (δεν ξερω αν ειναι στην αποστολή...).

2 νικές μεχρι τελος του τοπ 16 για να ειμαστε καλα ολοι. Καλα ψυχολογικά.
plo koon
Με τα πολλά πάντως η ομάδα (αφού πέρασε διά πυρός και σιδήρου) φαίνεται να βρίσκει τον καλό της εαυτό στο κατάλληλο σημείο της σεζόν.

Και είναι σημαντικό γιατί βγήκαν στη φόρα όλες οι αδυναμίες, δοκιμάστηκαν όλα τα πιθανά σχήματα, γίναν αλλαγές, παίκτες παγκίτες πήραν αυτοπεποίθηση και πλέον όλοι περιμένουν Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ με το μαχαίρι στα δόντια. Αν είμαστε τυχεροί και παίξουμε πλήρεις, όποιον βρούμε θα τον πετάξουμε έξω. Το λέω και το πιστεύω.

Απλά πρέπει με κάποιον τρόπο να βάλουμε +1 γκαρντ στο παιχνίδι. Έχουμε 3 βδομάδες και 4-5 παιχνίδια να μπει δυνατά ο Κατσι και να μπορεί στα play off να βγάζει ένα 10λεπτάκι.
Air Kef
Ο Παπαπέτρου έδωσε το +1 γκαρ που χρειαζόμασταν, στέλνοντας τον Λοτζέσκι στο 2. Νομίζω ότι αυτό θα γίνεται με την επιστροφή Πέρπε. Αν σταματήσουν οι τραυματισμοί και πάμε πανοπλοι στους 8 πάντως, μπορείς να πεις οτι όντως η ομαδα φορμαρίζεται στην ώρα της και έχει δει όλες τις επιλογές που μπορεί να κανει με σχήματα, ρόλους κτλ κτλ.
redleg7
Ξεκαθαρα πραγματα.Απο αποψη υλικου,αγωνιστικων προσ/τητων κλπ η ομαδα μας ειναι ομαδα ξεκαθαρα φαιναλ 4.Δεν χωραει αμφισβητηση σε αυτο.Αν ο Λο ηταν υγιης η ομαδα θα ηταν κατ εμε και φαβορι για το 3 peat.Δεν νομιζω να μας σταματουσε τιποτα.Εστω και τωρα ελπιζουμε η ομαδα να ειναι υγιης (πανω απ ολα αυτο) και να φτασουμε στο πικ της αποδοσης μας οπως και περσι στα ματς της 8δας και επειτα.Ειμαστε σε καλο δρομο.Δεν εχω προτιμηση αναμεσα σε Ρεαλ και Τσσκα.Θεωρω οτι αν η ομαδα ειναι κομπλε θα διεκδικησει δυναμικα την εισοδο της στο φαιναλ 4.Το σιγουρο ειναι οτι θα μοχθησουν απαντες και οποιος θελει να μας αποκλεισει πρεπει να δωσει το μαξιμουμ της αποδοσης του.
Σημερα ισως ειναι καλο ο Σπανουλης να παιξει τοσο οσο χρειαζεται για να ειναι ακομα πιο φρεσκος.
Αγχος πλεον δεν υπαρχει αν και θεωρω εστω και για το γοητρο και την ψυχολογια η ομαδα επιβαλλεται να κλεισει με 2 νικες.

Γνωριζει καποιος ποσο του μηνα ξεκινανε οι προημιτελικοι?

edit...Στο προγραμμα στο επισημο σαιτ της Euroleague αναφερει οτι ξεκινανε 15 Απριλιου.
PanosIlio
Τα play off ξεκινάνε 15 Απριλίου, Μ. Τρίτη δηλαδή, κατευθείαν μετά τη λήξη του Top 16

http://www.euroleague.net/competition/format

ΛΟΛ δεν είδα το edit

QUOTE(LFO @ Apr 4 2014, 10:14 ) *
Διαφωνώ . Καθόλου αδιάφορο ματς.


Αδιάφορο ματς δεν σημαίνει κακή εμφάνιση και αφήνουμε το παιχνίδι στη μοίρα του. Προφανώς και πρέπει να είμαστε σοβαροί, αλλά πχ αν ο Σπανούλης είχε ας πούμε 15-20 λεπτά μέσο όρο στα 2 τελευταία παιχνίδια, δεν θα με χάλαγε κιόλας.

Πρέπει να είμαι και σωματικά έτοιμοι για τα play off, όχι μόνο ψυχολογικά.

Νταξ του Κόλινς ήταν αστείο. smile.gif
redleg7
QUOTE (PanosIlio @ Apr 4 2014, 13:08 ) *
Τα play off ξεκινάνε 15 Απριλίου, Μ. Τρίτη δηλαδή, κατευθείαν μετά τη λήξη του Top 16

http://www.euroleague.net/competition/format


Επισης αν πεσουμε με Τσσκα θα βλεπουμε απογευματιατικα τα παιχνιδια τα εκτος εδρας(στις 6 το απογευμα).Δεν ξερω αν περασει και η Λοκομοτιβ τι θα γινει με τα τηλεοπτικα γιατι και αυτη στα εντος την ιδια ωρα παιζει.
Zephyr
QUOTE(PanosIlio @ Apr 4 2014, 13:08 ) *
Νταξ του Κόλινς ήταν αστείο. smile.gif


Trible double θα κάνει ο Μαρντικόλης και θα βουλώσει στόματα tongue.gif !
Πλάκα πλάκα, αφού δεν γίνεται άλλη αλλαγή, καλό είναι να του δώσει χρόνο και ας πονάνε τα μάτια μας. Έρχονται δύσκολοι καιροί και πρέπει όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι, ειδικά στα guard δεν μας παίρνει να μένουν παίχτες παρκαρισμένοι. Το ίδιο ισχύει και για Κατσίβελη.
D-Wade
QUOTE(Air Kef @ Apr 4 2014, 11:45 ) *
Ο Παπαπέτρου έδωσε το +1 γκαρ που χρειαζόμασταν, στέλνοντας τον Λοτζέσκι στο 2. Νομίζω ότι αυτό θα γίνεται με την επιστροφή Πέρπε. Αν σταματήσουν οι τραυματισμοί και πάμε πανοπλοι στους 8 πάντως, μπορείς να πεις οτι όντως η ομαδα φορμαρίζεται στην ώρα της και έχει δει όλες τις επιλογές που μπορεί να κανει με σχήματα, ρόλους κτλ κτλ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όταν γυρίσει με το καλό ο Πέρπε ο Παπαπέτρου είτε θα βγει εκτός rotation είτε θα παίρνει 4-5 λεπτά . . . Να κάνει κανα 2 φάουλ, να παίξει καμια αμυνα, να πάρει και κανα σουτ . . .
erwi grey
QUOTE(Air Kef @ Apr 4 2014, 16:45 ) *
Ο Παπαπέτρου έδωσε το +1 γκαρ που χρειαζόμασταν, στέλνοντας τον Λοτζέσκι στο 2. Νομίζω ότι αυτό θα γίνεται με την επιστροφή Πέρπε. Αν σταματήσουν οι τραυματισμοί και πάμε πανοπλοι στους 8 πάντως, μπορείς να πεις οτι όντως η ομαδα φορμαρίζεται στην ώρα της και έχει δει όλες τις επιλογές που μπορεί να κανει με σχήματα, ρόλους κτλ κτλ.

Ετσι πιστευω κι εγω αν και εχω την εντυπωση οτι του Λοτζεσκι του αρεσει να παιζει στο 3, τελοσπαντων ο Παπαπετρου εχει δειξει οτι μπορει να βοηθησει, σημερα τον κοβω για πρωτο σκορερ.
frenchman7
Καποιο λινκ που να μην θελει flash player?
louie
τι παιζει με τον σλουκα και τα μπαζερ μπιτερ στα τελη δεκαλεπτων; μεταφυσικο
mixalisgate7
Αμάν μπήκε ο Κόλινς.
sacarame
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 4 2014, 21:07 ) *
Αμάν μπήκε ο Κόλινς.



Μαγική εμφάνιση από τον Μάρντι. Σε 4 λεπτά έχει γράψει 2 ασσίστ κι ένα κερδισμένο φάουλ για συνολικό ράνκινγκ 2. Έσπασε το ρεκόρ του.. tongue.gif
D-Wade
Νταααααξ τώρα που ξεμπούκωσε και ο Μάρντι εύκολα το ξανασηκώνουμε
mixalisgate7
QUOTE(sacarame @ Apr 4 2014, 21:15 ) *
Μαγική εμφάνιση από τον Μάρντι. Σε 4 λεπτά έχει γράψει 2 ασσίστ κι ένα κερδισμένο φάουλ για συνολικό ράνκινγκ 2. Έσπασε το ρεκόρ του.. tongue.gif


Αφού προκριθήκαμε στους 8 του έφυγε το άγχος tongue.gif
kotzito
Δεύτερος σε ranking μέχρι τώρα από τον Ολυμπιακό. Η πρώτη φόρα μάλλον που δεν είναι αρνητικός(για να φτάσει στο θετικό θέλει δρόμο ακόμα). Είναι το μυστικό όπλο που ετοίμαζε ο κόουτς. Για αυτό έχει παγώσει του Μπράουν. Είδε τον Μαντρί να ξεμπουκώνει laugh.gif
D-Wade
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 4 2014, 21:23 ) *
Αφού προκριθήκαμε στους 8 του έφυγε το άγχος tongue.gif

Είναι Αμερικανάκι ρε . . .Στην κανονική περίοδο παίζει πιο συγκρατημένα.Τώρα που πλησιάζουν τα play offs ανεβάζει στροφές.
Ο Αγγλος στο λινκ λέει το Καββαδα Καββιδαδης. Κλαίω 24.gif 24.gif 24.gif
mixalisgate7
QUOTE(D-Wade @ Apr 4 2014, 21:28 ) *
Ο Αγγλος στο λινκ λέει το Καββαδα Καββιδαδης. Κλαίω 24.gif 24.gif 24.gif


Στο λινκ που βλέπω εγώ το ματς τον Λοτζέσκι τον λέει Λογιέκι laugh.gif
North_gato
QUOTE (D-Wade @ Apr 4 2014, 21:28 ) *
Είναι Αμερικανάκι ρε . . .Στην κανονική περίοδο παίζει πιο συγκρατημένα.Τώρα που πλησιάζουν τα play offs ανεβάζει στροφές.
Ο Αγγλος στο λινκ λέει το Καββαδα Καββιδαδης. Κλαίω 24.gif 24.gif 24.gif


Θελει ομως προσοχη.. αν ανεβασει πολλες στροφες αποτομα θα κοψει κανενα στροφαλο.
Sence Of Defence
παιδιά η ομάδα δεν πείθει δυστυχώς.. βέβαια λείπουν πέρπε και πρίντε... αλλά και πάλι δεν πείθει..
με πιο δύσκολη ομάδα θα χουμε οσβαρό πρόβλημα στην οργάνωση.. για τον βάζελο δεν το συζητώ..
ούτε και φέτος βλέπω να παίρνουμε ματς.

Μπορείτε να με πυροβολήσετε όσο θέλετε smile.gif
North_gato
QUOTE (Sence Of Defence @ Apr 4 2014, 21:31 ) *
παιδιά η ομάδα δεν πείθει δυστυχώς.. βέβαια λείπουν πέρπε και πρίντε... αλλά και πάλι δεν πείθει..
με πιο δύσκολη ομάδα θα χουμε οσβαρό πρόβλημα στην οργάνωση.. για τον βάζελο δεν το συζητώ..
ούτε και φέτος βλέπω να παίρνουμε ματς.

Μπορείτε να με πυροβολήσετε όσο θέλετε smile.gif


Περιπου την ιδια αποψη εχω και εγω...
Δεοιχνουν να βαριουνται, η να αδιαφορουν, η να πιστευουν οτι ο τι και να γινει θα τον παρουν τον αγωνα.
Βεβαια και ο Μπαρτζωκας εχει βρει την ευκαιρια για μικροπειραματισμους. Ισως και αυτοις ειναι της ιδιας αποψης.
Βεβαια εξαρταται και ποια θεση θελει να κυνηγησει η ομαδα.
D-Wade
QUOTE(North_gato @ Apr 4 2014, 21:36 ) *
Περιπου την ιδια αποψη εχω και εγω...
Δεοιχνουν να βαριουνται, η να αδιαφορουν, η να πιστευουν οτι ο τι και να γινει θα τον παρουν τον αγωνα.
Βεβαια και ο Μπαρτζωκας εχει βρει την ευκαιρια για μικροπειραματισμους. Ισως και αυτοις ειναι της ιδιας αποψης.
Βεβαια εξαρταται και ποια θεση θελει να κυνηγησει η ομαδα.

Την τρίτη. Η ΤΣΣΚΑ δε φοβίζει.Όχι ότι θα είμαστε φαβορί αλλά δε θα είναι εύκολο γι'αυτούς
rankin
Αφήστε την κριτική και απολαύστε το Mardy's Show!
assistant
τετοιο coast to coast ουτε ο Λο......χαχαΜαρντι λεμε.
North_gato
QUOTE (rankin @ Apr 4 2014, 21:41 ) *
Αφήστε την κριτική και απολαύστε το Mardy's Show!



Αυτο που με φοβιζει ειναι το πως θα τελειωσει.
Μην φαει φλασια, δει διαδρομο και καρφωσει.. Τωρα σε ποιο καλαθι ειναι καλο ερωτημα.
erwi grey
Πλακα πλακα ο Κολινς τα βασικα τα κανει αποψε. laugh.gif
mixalisgate7
QUOTE(erwi grey @ Apr 4 2014, 22:02 ) *
Πλακα πλακα ο Κολινς τα βασικα τα κανει αποψε. laugh.gif


4 πόντους 4 ριμπάουντ 5ασίστ 12 ranking σε 17 λεπτά
airg
Mηπως βιαστηκαμε να τον κραξουμε;
Μακαρι να κανουμε κολοτουμπες για χαρη του.
Αποψε παντως ειναι πολυ καλος.
sacarame
Ααααααααστον μέσα ρε κόουτς. Ο παλίκαρος πάει για triple double ή για 5χ5 σε στατιστικές κατηγορίες.... tongue.gif cool.gif
mixalisgate7
QUOTE(sacarame @ Apr 4 2014, 22:20 ) *
Ααααααααστον μέσα ρε κόουτς. Ο παλίκαρος πάει για triple double ή για 5χ5 σε στατιστικές κατηγορίες.... tongue.gif cool.gif


Τον ξεκουράζει εν όψει Παναθηναϊκού laugh.gif
sacarame
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 4 2014, 22:23 ) *
Τον ξεκουράζει εν όψει Παναθηναϊκού laugh.gif



Εν όψει ΚΑΟΔ μάλλον. Θα βαρέσει 30λεπτο την Δευτέρα το απόγευμα... cool.gif
rankin
Άρχισε να διώχνει το αγχος απο πάνω του ο παιχταράς.
North_gato
QUOTE (rankin @ Apr 4 2014, 22:34 ) *
Άρχισε να διώχνει το αγχος απο πάνω του ο παιχταράς.



Τελικα η προπονηση με το παιδικο του Ολυμπιακου τον ωφελησε. Ποιος εξακολουθει να εχει την αποψη οτι δεν γινεται καλη δουλεια στις ακαδημιες του συλλογου?
redleg7
Επιθετικα η ομαδα ειναι απο τις κορυφαιες στην Ευρωπη.Ειτε παιζει με την Μιλανο χωρις Σπανουλη-Λο ειτε με την Φενερ χωρις Πετγουει-Λο ειτε με την Εφες χωρις Περπε-Πριντεζη καταφερνει και βαζει 85-90ρες για πλακα.Σημερα καναμε μια πολυ καλη προπονηση και πηραμε το ματς στο πολυ πολυ χαλαρο.Σπαν Μπραιαν και Ματ οι κορυφαιοι.Ο Κολινς εκανε το καλυτερο του ματς!
roko
Tελικα αυτη η Κωνσταντινουπολη πολυ μας παει ρε παιδακι μου tongue.gif
erwi grey
Kαλα ενταξει κοουτς μη την παρεις πολυ στα σοβαρα την εμφανιση του Κολινς και τον ξαναβαλεις σε κανα κρισιμο ματς και μας γυρισει παλι μπουμερανγκ. Νομιζω οτι αυτη ειναι η εμφανιση που δεν θα θυμαται κανενας μετα απο χρονια που θα αναγορευεται ο παικτουρας.
North_gato
Καλη η παρουσια τουΠαπαπετρου, αρχικα τον υπερχρησιμοποιησε, μετα τον ξεχασε στον παγκο.
Κακος ο Μαντζαρης.
Δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου ο Κατσιβελης...ουτε στο τριλεπτο του τελους...Προς αποχωρηση τον βλεπω.
plo koon
QUOTE (Sence Of Defence @ Apr 4 2014, 21:31 ) *
παιδιά η ομάδα δεν πείθει δυστυχώς.. βέβαια λείπουν πέρπε και πρίντε... αλλά και πάλι δεν πείθει..
με πιο δύσκολη ομάδα θα χουμε οσβαρό πρόβλημα στην οργάνωση.. για τον βάζελο δεν το συζητώ..
ούτε και φέτος βλέπω να παίρνουμε ματς.

Μπορείτε να με πυροβολήσετε όσο θέλετε smile.gif

Φτάνει που έχει πείσει σε όλο το δεύτερο γύρο παίζοντας ουσιαστικά με -1 με 2 βασικούς.

Καλή και οικονομική εμφάνιση σήμερα. Πάμε στο ΣΕΦ υγιείς να διεκδικήσουμε την 3η θέση.
redleg7
QUOTE (plo koon @ Apr 5 2014, 07:34 ) *
Φτάνει που έχει πείσει σε όλο το δεύτερο γύρο παίζοντας ουσιαστικά με -1 με 2 βασικούς.

Καλή και οικονομική εμφάνιση σήμερα. Πάμε στο ΣΕΦ υγιείς να διεκδικήσουμε την 3η θέση.

++++

Και να συνοπολογισουμε οτι μετα την ηττα απο την Μιλανο οι περισσοτεροι (οχι μονο απο εδω μεσα) δεν βρισκαν τον τροπο πως θα καναμε το 4/4.Και ομως η ομαδα εδειξε παλι εκει που η κατασταση ζοριζε οσο δεν παει οτι εχει εξαιρετικο μεταλλο.
airg
Ο ΠΕΤΓΟΥΕΪ «ΑΣΠΙΔΑ» ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΣ!
. Χάρηκα για τον Μάρντι Κόλινς και την εμφάνισή του απόψε. Βίωσα κι εγώ την ίδια κατάσταση, με τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους να σε επικρίνουν και να λένε πως δεν μπορείς να παίξεις. Αυτό είναι το μήνυμα της ζωής. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ό,τι κι αν λένε οι άλλοι. Πίστευε στις δυνατότητές σου και θα τους δείξεις
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/04/blog-post_5.html

Όχι, τον Κόλινς δεν τον ξέχασα. Στο πρώτο του καλό παιχνίδι στους δύο μήνες, δε θα τον αποθεώσω επειδή επιτέλους έπαιξε καλά. Μακάρι όμως να αποτελέσει το συγκεκριμένο ματς, εφαλτήριο για την ψυχολογική του κυρίως ανάταση. Πραγματικά στην Κωνσταντινούπολη έκανε όλα εκείνα για τα οποία τον απέκτησε ο Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη όλους τους παίκτες του. Και τον Κόλινς.
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-toy-olympiakoy

Στο παιχνίδι με την Εφές ακόμα και ο Μάρντι Κόλινς ήταν καλός και δείχνει να συνέρχεται σιγά-σιγα. Δεν γίνεται να ξέχασε το μπάσκετ. Είναι παίκτης που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ και χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού σε άμυνα κι επίθεση.
http://www.superbasket.gr/permalink/216412.html

Δεν βαζω αλλα links, για να μην κουρασω.
Μου κανει εντυπωση η σταση μας, στο φορουμ, που υποτιθεται αγαπαμε την ομαδα.
Για γκρινια, κραξιμο, φτυσιμο ειμαστε πρωτοι. Και γω μαζι.
Οταν ομως βλεπουμε τον Κολλινς να τα δινει ολα και να παιζει καλα, κουβεντα.
Τι γινεται; Μηπως εχουμε αναγκη αποδιοπομπαιο τραγο και οταν ο Κολλινς δειχνει οτι τελικα ισως να μπορει να προσφερει, δεν τον στηριζουμε;
Γιουχαρισμα σε παιχτη μας στο ΣΕΦ; Να δω θα τον χειροκροτησουμε, στην πρωτη καλη ενεργεια;
Ολοι συμφωνουμε οτι δεν ειναι Παουελ. Ειναι μαχητης και φιλοτιμος. Αν θυμηθουμε το Λο στην αρχη, αργησε να προσαρμοστει.
Ο Κολλινς μας στοιχισε στην αρχη, σε καποιους αγωνες.
Αν συνεχισει ετσι, θα ειναι κομματι της ομαδας. Αλλιως το καλοκαιρι γεια σας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.