Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Μαρούσι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
thrylos7
Πολύ σκληρή για να πεθάνει η ομάδα του Αμαρουσίου... έκανε το 2-2 και πλέον ...βλέπει τελικό αφού όλα θα κριθούν σε ένα ματς.

Το ματς θα γίνει το Σαββατοκύριακο(όταν βγει και η ώρα θα το προσθέσουμε) στο ΣΕΦ.

Το φαβορί, λόγω έδρας κυρίως, είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ποιος μπορεί να ξεγράψει το Μαρούσι;

Η χρονιά για το Μαρούσι θεωρείται ήδη επιτυχημένη.
Για τον Ολυμπιακό, ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταστρέψει όλη τη χρονιά. Γιατί θα θεωρηθεί αποτυχημένη, αφού ο βασικός στόχος, πέρα από το χτίσιμο της ομάδας και πέρα από το TOP 16, ήταν η συμμετοχή στον τελικό με τον Παναθηναϊκό...

Η σειρά είναι ίσως η πιο συναρπαστική μέχρι τώρα στα πλέι οφ(το' χει το Μαρούσι αυτό) και αποζημιώνει όσους δεν τα περίμεναν όλα από τους τελικούς..
Βέβαια, αν περάσει το Μαρούσι, οι τελικοί θα' ναι μια απ' τα ίδια...
Αν το αξίζει, ας περάσει. Γιατί αν κερδίσει στο ΣΕΦ θα το αξίζει και με το παραπάνω.
leonkalf
Το Σάββατο στις 7 είναι το ματς.

Αν και δεν είδα το παιχνίδι χθες, πιστεύω ότι έπρεπε ήδη να είχε "καθαρίσει" ο Ολυμπιακός.
Θέλω να πιστεύω ότι -έστω κι έτσι- θα περάσει στο 5ο ματς.

Τώρα αν τα συνεχόμενα παιχνίδια θα επηρεάσουν την απόδοση στον τελικό, θα δείξει.
Ο Παο ήδη ξεκουράζεται,προπονείται και περιμένει..
thrylos7
QUOTE
Ο Παο ήδη ξεκουράζεται,προπονείται και περιμένει..

Τον στήσαμε ε; tongue.gif
Ασ' τον(καμιά σχέση με ΑΕΚ tongue.gif ) να περιμένει...
Έχει αποδειχθεί αρκετές φορές(όπως και στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ) ότι η αναμονή δε συμφέρει.
Όχι ότι αποτελεί κριτήριο..
Τελευταία ο Έντνι έχει πέσει... και ο Σειμπούτις αλλά μάλλον λόγω Χατζή.

Για να δούμε και τον κόσμο...

Edit: Η ώρα του αγώνα άλλαξε...
Στις 20:00 στη ΝΕΤ.
morfi
Δεν θα εχει προβλημα ο ολυμπιακος.Εδω πηγαμε να αποκλεισουμε την μακαμπι στο μαρουσι θα κωλοσουμε?Εχω απολυτη πιστη στην ομαδα...

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!!!!!
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΤΕ!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Air Kef
Αν ο ΟΣΦΠ παίξει καλά δεν θα έχει πρόβλημα.
Η ομάδα πάντως εκτός έδρας έχει δείξει πως δεν είναι το ίδιο δυνατή με το ΣΕΦ,κάτι που μου λέει ότι στον τελικό,αν δεν κάνουμε καμια μλκ και πάμε πάντως,δεν έχουμε ελπίδα.
qspock
Αν ο Ολυμπιακος βγει 3ος, η φετινη χρονια δε θα ειναι αποτυχημενη γιατι τοτε τι ηταν η περσυνη και η προπερσυνη? Ο Ολυμπιακος χτιζει και εχει βαλει γερα θεμελεια. Βεβαια, ο Κοκκαλης εχει αποδειξει στο παρελθον οτι μπορει ανετα να τα γκρεμισει σε μια μερα ολα αυτα, αν εχουμε κανα στραβο αποτελεσμα που δεν αρεσει σε καποιους προσκειμενους του. Λεω ο Κοκκαλης, ασχετα με το αν ηταν αλλοι αυτοι που τον υποκινησαν να παρατησει το μπασκετ και να ασχοληθει μονο με το ποδοσφαιρο. Ο Κοκκαλης ειναι αυτος που παιρνει τις αποφασεις. Υπαρχει και ο Αγγελοπουλος, ο οποιος φετος εκανε καταπληκτικη δουλεια, αλλα ειναι μαλλον στη σκια του Κοκκαλη. Παντως οφειλω να παραδεχτω, οτι ο Ολυμπιακος στη συγχρονη ιστορια του δεν εχει ξαναβαλει τετοιες βασεις με τοσα νεα ταλεντα και κυριως ελληνοπουλα! Γι'αυτο μιλησα για γερες βασεις και για μια χρονια που πετυχε στον αρχικο της στοχο 100%. Για μενα, αποτυχια θα ειναι μονο αν χαθει η Ευρωλιγκα. Κατι το οποιο δε βλεπω πως μπορει να γινει, ασχετα με τα διαφορα που διαβαζουμε τελευταια και -αν το σκεφτει κανεις ωριμα- δε συμφερουν κανεναν!

Για το παιχνιδι του Σαββατου, αν ο κοσμος ξυπνησει και παει στο γηπεδο, δεν εχει τυχη το Μαρουσι. Αλλα ο κοσμος του Ολυμπιακου εχει την ιδια ασθενεια με αυτον του ΠΑΟ: Γεμιζει το γηπεδο σε ελαχιστα παιχνιδια, κι ας ειναι ημιτελικος αυτος που παιζει η ομαδα του... 68.gif
Ουτως η αλλως, τον πρωτο λογο εχει ο Ολυμπιακος, αυτο εδειξαν τα 2 προηγουμενα παιχνιδια στο ΣΕΦ και κυριως το δευτερο οπου το Μαρουσι επιασε το 100% των δυνατοτητων του, (ισως και παραπανω) αλλα εχασε ανετα στο τελος.
hagi
Σίγουρα όλοι θεωρούμε τον Ολυμπιακό σαν το μεγάλο φαβορί αλλά έχουμε δει ότι το Μαρούσι δεν τα παρατάει εύκολα.Πολλές φορές δεν κερδίζει η καλύτερη γενικά ομάδα αλλά αυτή που θα παίξει καλύτερα στο συγκεκριμένο αγώνα.
Έτσι λοιπόν επειδή είναι ένας αγώνας πιθανό να γίνει και ντέρμπι.
Πάντως ο Ολυμπιακός που σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από το Μαρούσι έχασε πιστεύω σε αξία απέναντι σε όλους τους φιλάθλους όσον αφορά τον τελικό (αν περάσει) απέναντι στον ΠΑΟ.
Και εννοώ ότι μετά από αυτές τις ήττες εκτός έδρας δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να σπάσει έδρα του ΠΑΟ αν φυσικά περάσει.
Όπως το ίδιο ισχύει και για το Μαρούσι που δείχνει δυνατό στην έδρα του αλλά αν περάσει στον τελικό δε νομίζω ότι έχει ελπίδα να πάρει το πρωτάθλημα και ειδικά να σπάσει έδρα στο ΟΑΚΑ..
thrylos7
Σωστά όλα αυτά q αλλά τι ομάδες ήταν οι περσινή και οι προπέρσινη...
Στόχος της ομάδας απ' την αρχή της χρονιάς είναι η επναφορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο, και να μπούμε στο μάτι του ΠΑΟ, να το δυσκολέψουμε(αν δεν τον κερδίσουμε...)

QUOTE
Και εννοώ ότι μετά από αυτές τις ήττες εκτός έδρας δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να σπάσει έδρα του ΠΑΟ αν φυσικά περάσει.

Μη φοβάστε τα εκτός έδρας... Αφού περάσαμε από το καυτό Γαλάτσι.. έδρα του ΠΑΟ(μέχρι πριν λίγες μέρες).. icon_drunk.gif
hellenic
Fantazteite na perasei to Marousi kai na nikisei stoys telikoys kai ton PAO... 69.gif
Nomizo pos an doume tin seira o Olympiakos einai to fabori na perasei ston teliko giati kathe omada kerdise apo 2 match stin edra tis!Megali epitixia gia to Marousi poy gia 3 synexomeni xronia einai stis 4kaluteres omades tis Elladas!
Tony_K
QUOTE
Έχει αποδειχθεί αρκετές φορές(όπως και στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ) ότι η αναμονή δε συμφέρει.

Βασικά το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν έχει αποδειχθεί και κάθε χρόνο όλοι ψάχνουν να δουν τι συμφέρει. Όπως αναφέρεςι το Ευρωμπάσκετ, σου θυμίζω πριν λίγες μέρες στο ΝΒΑ που οι ομάδες που είχαν παίξει πιο πρόσφατα, έχασαν την έδρα τους στο επόμενο παιχνίδι(βλ.Ντιτρόιτ, Ντάλας).Οπότε, περιμένουμε...

QUOTE
Αν ο Ολυμπιακος βγει 3ος, η φετινη χρονια δε θα ειναι αποτυχημενη γιατι τοτε τι ηταν η περσυνη και η προπερσυνη?

Δε συμφωνώ, γιατί δεν είναι ίδια τα μεγέθη. Δεν είναι δυνατόν να φτάνουμε στους 8 της Ευρωλίγκα και να μην μπορούμε να περάσουμε το Μαρούσι. Σίγουρα, δεν πρέπει να τα ζητάμε όλα μέσα σε ένα χρόνο αλλά γι'αυτό ακριβώς το λόγο θα θεωρηθεί επιτυχημένη η χρόνια αν μπούμε τελικό και όχι απαραίτητα αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα.

QUOTE
Αλλα ο κοσμος του Ολυμπιακου εχει την ιδια ασθενεια με αυτον του ΠΑΟ: Γεμιζει το γηπεδο σε ελαχιστα παιχνιδια, κι ας ειναι ημιτελικος αυτος που παιζει η ομαδα του...

Δε νομίζω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε τον κόσμο Ολυμπιακού-Παναθηναικού.Ο Παναθηναικός βάζει κόσμο μόνο τις χρονιές που ο Ολυμπιακός είναι σε καλά κατάσταση!Έχω την αίσθση ότι πέρσι και πρόπερσι είχε αρκετά λιγότερο κόσμο απ' ό,τι φέτος.

QUOTE
Και εννοώ ότι μετά από αυτές τις ήττες εκτός έδρας δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να σπάσει έδρα του ΠΑΟ αν φυσικά περάσει.

Δεν πρέπει να συγκρίνουμε ανόμαι πράγματα. Ο ίδιος Ολυμπιακός που έχασε από το Μαρούσι δεν είχε τη Μακάμπι στο αμήν για 40 λεπτά;Δηλαδή δεν είναι καυτή έδρα το Γιαντ Ελιάου(καλά καλά...το Νοκια Αρίνα);Ο ίδιος Ολυμπιακός δεν κέρδισε με κάτω τα χέρια τη Μάλαγα;Ο ίδιος Ολυμπιακός δεν κέρδισε με 25 πόντους τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, όπου ο Παναθηναικός έχασε; Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι η ιστορία έχει αμέτρητα παραδείγματα που μας απαγορεύουν από ένα ματς να βγάζουμε συμπέρασμα για ένα άλλο. Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός (αν κληθεί να το κάνει) αλλά αυτό δεν το καταλάβαμε επειδή έχασε στο Μαρούσι.Προς Θεού...

QUOTE
Μη φοβάστε τα εκτός έδρας... Αφού περάσαμε από το καυτό Γαλάτσι..

Τώρα μιλάς σωστά! icon_wave.gif
thrylos7
Πολύ ωραίες τοποθετήσεις από τον Τony-"νιώσε τον τίγρη μέσα σου"! tongue.gif Με βρίσκεις σύμφωνο.
HOULIGAN76
Καλή προσπάθεια κάναμε γενικώς αλλά το Σάββατο δεν....
Αν είχαμε το πλεονέκτημα της έδρας θα παίρναμε τον τίτλο.
Τουλάχιστον ελπίζω να είναι αμφίροπο το ματς {να έχει σασπενς βρε παιδιά}.
Προβλέπω να κυλήσει σε χαμηλό ρυθμό το ματς με την διαφορά να σταματά εκεί στους 10 πόντους υπερ του θρύλου.Πάντως με τον Αρη ελπίζω να ασελγούμε επι του πτώματος του πρωην αυτοκράτορα.
morfi
QUOTE(qspock @ May 26 2006, 06:51 AM)
Για το παιχνιδι του Σαββατου, αν ο κοσμος ξυπνησει και παει στο γηπεδο, δεν εχει τυχη το Μαρουσι. Αλλα ο κοσμος του Ολυμπιακου εχει την ιδια ασθενεια με αυτον του ΠΑΟ: Γεμιζει το γηπεδο σε ελαχιστα παιχνιδια, κι ας ειναι ημιτελικος αυτος που παιζει η ομαδα του... 68.gif
*

Μην πλεκεις τον κοσμο του ολυμπιακου με του παο 24.gif .Οι βαζελοι δεν μαζευουν κοσμο σε κανενα αθλημα... Οι οπαδοι του ολυμπιακου, ειδικα στην ευρωλιγκα) την τιμησαν την ομαδα και με το παραπανω...
hagi
Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού τελικά και στο ίδιο έργο θεατές.Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχανε μέσα στο Μαρούσι..

Τέλος πάντων λίγη σημασία έχουν αυτά τώρα..Νίκη που φέρνει τον Ολυμπιακό στον τελικό.
Νομίζω ότι είναι το καλύτερο για το πρωτάθλημα όπως και το Μαρούσι για μας..
Τώρα πιστεύω ότι θα δούμε ωραίους τελικούς και μικρούς τελικούς..
Tony_K
Εύκολο έργο του Ολυμπιακού χθες. Καθάρισαν το ματς οι δύο Αμερικάνοι, ο Έντνι με τον έλεγχο του ρυθμού και ο Λιούις με το σκορ. Από κοντά βοήθησαν επιθετικά οι Ζίζιτς, Χατζής και Παπαμακάριος (για ακόμη μια φορά εξαιρετικός και στην άμυνα). Ανέβηκε ο Πρίντεζης. Κάπου άνεξήγητα χαμένοι οι Βασιλόπουλος, Σειμπούτις(ανησυχητικό παρατεταμένο ντεφορμάρισμα) και Σχορτσιανίτης(δεν μπόρεσε ποτέ να μπεί στο ρυθμό του χθεσινού αγώνα). Πάμε για ωραίους τελικούς...
Tony_K
QUOTE
Πολύ ωραίες τοποθετήσεις από τον Τony-"νιώσε τον τίγρη μέσα σου"!  Με βρίσκεις σύμφωνο.

Να'σαι καλά, ευχαριστώ! smile.gif
thrylos7
Όντως ο Σειμπούτις είναι πολύ καιρό ντεφορμέ...
Και ο Βασιλόπουλος δε μου φαίνεται πολύ καλά..
Τον Σοφοκλή δεν τον φοβάμαι από άποψη φόρμας..
Τον Έντνι φοβάμαι.. μου φαίνεται κάπως αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα...
HOULIGAN76
Το ματς πρόλαβα να παρακολουθήσω λίγο.Ημουν για 15 φορά στην Μυκονο και δεν είχα πολύ χρόνο για να αφιερωθώ στον αγώνα.Για τιμωρία ελπίζω να μην πάω στην γκιλοτίνα.
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif Ωστόσο θα ασελγήσουμε στο πτώμα του Αρη. ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ Γερά με τσαμπουκά!!
thrylos7
QUOTE
Το ματς πρόλαβα να παρακολουθήσω λίγο.Ημουν για 15 φορά στην Μυκονο και δεν είχα πολύ χρόνο για να αφιερωθώ στον αγώνα.Για τιμωρία ελπίζω να μην πάω στην γκιλοτίνα.

Αυτή τη φορά τη γλύτωσες... Να μην επαναληφθεί! tongue.gif

QUOTE
Ωστόσο θα ασελγήσουμε στο πτώμα του Αρη

Εγώ γιατί νόμιζα ότι θα παίξουν μπάσκετ;
Tony_K
QUOTE
Τον Έντνι φοβάμαι.. μου φαίνεται κάπως αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα...

Ο Έντνι κράτησε πολύ καλά το ρυθμό προχθές. Νομίζω ότι έχει μεγάλη εμπειρία και θα παίξει (αν τον αφήσουν οι "γκρίζοι") καλά τώρα.
QUOTE
Ωστόσο θα ασελγήσουμε στο πτώμα του Αρη. ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ Γερά με τσαμπουκά!!

Προς Θεου!Καλώ τους σκληροπυρηνικούς ultras του Αμαρουσίου, που αναμένεται για ακόμη μία φορά να κατακλύσουν το αχανές κλειστό του Αγίου Θωμά, να δείξουν σεβασμό στον αντίπαλο και να μην προβούν στις γνωστές τους βαρβαρότητες!!! 69.gif
thrylos7
QUOTE
Ο Έντνι κράτησε πολύ καλά το ρυθμό προχθές. Νομίζω ότι έχει μεγάλη εμπειρία και θα παίξει (αν τον αφήσουν οι "γκρίζοι") καλά τώρα.

Ναι, καλός ήταν αλλά και πάλι δεν ήταν ο Έντνι του Φεβρουαρίου-Μαρτίου... Τελευταία δείχνει κουρασμένος... Μακάρι να παίξει όπως ξέρει τώρα.

Πάντως αυτές οι μαγικές διεισδύσεις του θυμίζουν Ρίβερς...
qspock
QUOTE(thrylos7 @ May 29 2006, 11:31 PM)
Πάντως αυτές οι μαγικές διεισδύσεις του θυμίζουν Ρίβερς...
*

Βασικα εμενα μου θυμιζει λιγο απο Γκαλη. Σε καποιες φασεις κατεβαινει, σταματαει στην κορυφη της ρακετας και σουταρει... καλαθι και φαουλ! Συνηθησμενη κινηση Γκαλη, ολο ετσι εκανε, ή εμπαινε μεσα. Και παλι καλαθι φαουλ ηταν εννοειται... 69.gif
Tony_K
QUOTE
Πάντως αυτές οι μαγικές διεισδύσεις του θυμίζουν Ρίβερς...

QUOTE
Βασικα εμενα μου θυμιζει λιγο απο Γκαλη.

Μάλλον συμφωνώ πιο πολύ στην παρομοίωση με Ρίβερς. Πολύ γρήγορη πρώτη ντρίμπλα και επιπλέον μια παροιμιώδης ευστοχία από τα 5-6 μέτρα. Στον Γκάλη θα μπορούσε να πει κάποιος ότι τον θυμίζει μόνο για το γεγονός ότι είναι πολύ διεισδυτικός, δε νομίοζω ότι η εναέρια κίνηση του σώματός του θυμίζει Γκάλη, άλλωστε δεν έχουν μεγάλη σχέση ως προς το τι κάνουν μέσα στο παρκέ.
Ας ελπίσουμε πάντως να ποδώσει στους τελικούς σύμφωναμε τις ικανότητές του.
morfi
QUOTE(thrylos7 @ May 29 2006, 10:31 PM)
Ναι, καλός ήταν αλλά και πάλι δεν ήταν ο Έντνι του Φεβρουαρίου-Μαρτίου... Τελευταία δείχνει κουρασμένος... Μακάρι να παίξει όπως ξέρει τώρα.
*

Ο εντνι ειναι ο καλυτερος πλειμεικερ στην ευρωπη...
Και οσο για την κουραση... λογικο δεν ειναι αφου ολη την χρονια κουβαλαει την ομαδα στις πλατες του?


QUOTE(thrylos7 @ May 29 2006, 10:31 PM)
Πάντως αυτές οι μαγικές διεισδύσεις του θυμίζουν Ρίβερς...
*

Εμενα μου θυμιζουν τον εαυτο μου... banana.gif 24.gif
thrylos7
QUOTE
Ο εντνι ειναι ο καλυτερος πλειμεικερ στην ευρωπη...

Θα έλεγα ο καλύτερος επιθετικά πλέι μέικερ στην Ευρώπη(και από τον Σόλομον).

Δε διαφωνώ καθόλου για την κούραση. Εξάλλου δεν είναι και 20άρης.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.