Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 1ος Τελικος Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος 24/05/08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
lakersdynasty
Λοιπον...

Αφου κερδισε και ο Ολυμπιακος οπως κερδισε ηρθε η στιγμη που ολοι περημεναμε.

Θα κερδισει ευκολα ο Παναθηναϊκος?

Θα τον επηρεασει το κενο διαστημα? Η μηπως θα επηρεασουν τον ΟΣΦΠ τα συνεχωμενα παιχνιδια?

Ειναι ικανος ο ΟΣΦΠ για να κανει την εκπληξη και να σπασει την εδρα στο πρωτο πολυ σημαντικο παιχνιδι?


Κατα την αποψη μου ολα θα εξαρτηθουν απο το ποσο καλα θα μπει στον αγωνα ο ΠΑΟ. Απο αυτον εξαρταται. Με δεδομενο οτι οι ερυθρολευκοι θα μπουν φουριοζοι για να πετυχουν οτι καλητερο μπορουν ο ΠΑΟ με την συμπεριφορα του θα δειξει ποια εξελιξη θα εχει το παιχνιδι.
sherman
Ρε γαμωτο οταν ειδα οτι ανοιξες θεμα, μπηκα μονο για να γραψω μια συγκεκριμενη κουβεντα, αλλα με προλαβες.

ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!

Αντε να νιωσουμε τον απιστευτο παλμο του ΟΑΚΑ, απο το ματς με τη Σιενα εχω να ζησω ατμοσφαιρα, μου χει λειψει!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑ bball.gif bball.gif bball.gif
George_12ISL
Απλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ο εαυτός του.
Μην ξεγελαστούν και νομίσουν ότι θα κάνουν προπόνηση.
Το "φάρδος" τώρα του Γιαννάκη έφτασε στο τέλος του...
kotzito
Για να σπασει απο το πρωτο παιχνιδι την εδρα ο Ολυμπιακος θα ειναι δυσκολο.Καλυτερα αν ειναι να την σπασει,να το κανει στο 2ο η στο 3ο παιχνιδι(αν γινει) για να μην την πατησουμ οπως με τηω ΤΣΣΚΑ.Και φυσικα θα πρεπει να βελτιωθουμε ως ομαδα.Ειδικα ο Γουντς,ο οποιος τους τελευταιους 2 μηνες περιπου ειναι σαν να μην υπαρχει και ελλειψει Ματσε θα πρεπει να παρει μαζι με τον Γκριρ το βαρος του περιφερειακου σουτ στα χερια του.
hagi
Νομίζω ότι αυτό που θα δούμε στους τελικούς από τον Ολυμπιακό , δεν θα έχει σχέσει με αυτά που είδαμε απέναντι στο Μαρούσι.
Πιστεύω ότι θα μπει πολύ πιο γερά από την αρχή γιατί ξέρει ποιον έχει να αντιμετωπίσει.Βέβαια εδώ έρχεται το θέμα τον τραυματισμών και γενικά των απουσιών..Μπορεί και να μην μπορέσει να αντιδράσει.
Ο Παναθηναϊκός από την άλλη δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση φέτος αλλά δεν ξέρουμε αν θα του βγει σε καλό η ξεκούραση.

Το σίγουρο είναι ότι το πλεονέκτημα για μένα το έχει ο Παναθηναϊκός , όχι μόνο για την έδρα αλλά και γιατί θεωρώ ότι είναι μακράν καλύτερη ομάδα,χωρίς όμως να αποκλείω και την έκπληξη.Στο μπάσκετ όλα γίνονται.

Το καλό είναι ότι θα δούμε κόσμο στο γήπεδο και από τις δύο πλευρές.Το θέμα είναι να μην γίνει πανικός και χαμός ως συνήθως.Ελπίζω να δούμε μια καλή σειρά με ενδιαφέρον και αγωνία και σίγουρα καλό μπάσκετ..
dizzy_fingers
Δε χρειάζεται να γράψω, πιστεύω, να είστε προσεχτικοί σε αυτό το τόπικ smiley.gif .
nicolicius
Το οτι ειμαστε μακραν καλυτερη ομαδα παροτι δεν πιασαμε την αποδοση που μπορουμε φετος ειναι γνωστο.
Φετος καναμε καλα παιχνιδια με οσφπ οποτε νομιζω πως θα παρουσιαστουμε οπως πρεπει ωστε να κατακτησουμε το νταμπλ και να παμε ηρεμα και ωραια για την επομενη χρονια.

Πολλα μπραβο παντως στο Μαρουσι! 41.gif
Rondo
Περιμένω νίκη του Παναθηναϊκού όχι όμως άνετη εκτός από μια περίπτωση...Ο Ολυμπιακός να είναι η παιδική χαρά που ήταν με το Μαρούσι...Τότε ο Παναθηναϊκός θα πάρει νίκη με διαφορά 20+ πόντων ακόμα και αν είναι μέτριος...Δεν ξεγελιέμαι, απλά με τον τόσο ασταθή οσφπ μόνο ο χρόνος θα μας δικαιώσει ή θα μας διαψεύσει...
Air Kef
Ελπίζω σε δυνατό πρώτο ματς γιατι εχει πέσει πολύ ξενέρα εκατέρωθεν απο τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού.

Ειδικα αν αναλογιστούμε την περσινή θεαματική,απολαυστική,καταπληκτική και χορταστική σειρά που μας πρόσφεραν αυτες οι ομάδες,φέτος μας φαίνονται ως αγγαρεία νομιζω.

Οι του ΠΑΟ,το θεωρούν σίγουρο και λογικό ειναι οταν βλεπουν τετοιο αντιπαλο,ενω οι του Ολυμπιακού κουράζονται ακομα και να δουν την ομάδα τους,φοβούνται τα χειρότερα και σκέφτονται ηδη τις καλοκαιρινές μεταγραφές και τον σχεδιασμο για την νεα σεζόν.

Μονο οι παικτες μπορούν να αλλαξουν αυτό το κλίμα κι ελπίζω σε πολυ δυνατό πρώτο ματς,ώστε να ζεσταθούμε για τα καλά. Κλειδί για να δουμε καλή σειρά ειναι να κανει ο Ολυμπιακος μια νικη στα πρωτα 2 ματς και να δειξει ότι ειναι εδώ,πως θα παλέψει και δεν θα παραδωθεί χωρίς μάχη.Μαχη σαν την περσινή.


Προσωπικα δεν πιστεύω πως μπορεί να παρει το πρωταθλημα φέτος ο ΟΣΦΠ,γιατι δεν μπορει να παρει 3 ματς απο τον ΠΑΟ σε αυτην την κατασταση.

Ελπίζω ο Γιαννακης να εχει βρει αλλο τρόπο άμυνας και να μην μετράμε παλι τα ελεύθερα τρίποντα του ΠΑΟ και να καταργιόμαστε για το 60% στα τριποντα. biggrin.gif
t0ny3
ο ολυμπιακος θα ειναι σιγουρα βελτιωμενος και καλυτερος.πιστευω ομως οτι ευκολα η δυσκολα θα παρουμε το πρωταθληματακι και ο ολυμπιακος για μια ακομη χρονια δε θα εχει κανει την υπερβαση.
enypnio
η σειρά αρχίζει με τα εξής δεδομένα

1) ο ολυμπιακός με απουσίες και εξαντλημένος

2) ο Πάο χωρίς ρυθμό αλλά ξεκούραστος

3) ο πάο ως απόλυτο φαβορί (πιό δίκαια από ότι πέρσυ που αν έβαζε κανείς τιν διαφορά πόντων των μέχρι τότε παιχνιδιών θα ήταν από πάνω ο ΟΣΦΠ)

4) ο Σπανούλης και ο Σάρας αλλάζουν την Μπάλα πράγμα που άργησε να συμβεί για διάφορους λόγους

5) ο Πάο έχει ψηλούς έστω και αναλώσιμους πια

6) το πιό σημαντικό είναι το δεύτερο παιχνίδι γιατί στο πρώτο λόγο απουσιών και κούρασης δύσκολα

7) ο ΟΣΦΠ δεν έχει τον παίχτη κλάσσης να τον πάρει από το χεράκι όπως πέρσυ που είχε τον μάτσε και έκανε την διαφορά

8) ο Ζότς διαβάζει καλύτερα τον Δράκο από ότι τον ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ

9) άμα πάρει το δεύτερο μάτς ο ΟΣΦΠ μάλλον θα πάμε σε 5 παιχνίδια αν και η φετινή ομάδα του πάο δεν φημίζεται για σταθερότητα
tasoula13
Ξεχάσατε τους πιο σημαντικούς παράγοντες Μαστραφτσής Κουκουλεκείδης στο πρώτο ματς, μουζάκης στο τρίτο αν η διατησία είναι μόνο 40-60 υπέρ του οσφπ δε θα έχουμε πρόβλημα.Γι αυτό γεμάτο γήπεδο χωρίς ακρότητες.
enypnio
υπάρχει ειδικό φόρουμ για την διαιτησία ...

όποιος θέλει ας ανοίξει τόπικ αν δεν έχει ανοιχτεί ήδη
sherman
QUOTE
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον πρώτο τελικό των φετινών πλέι οφ που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Μάνος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Γεωργαντής, για τον Ολυμπιακό παρέστη ο Γιάννης Τσιρώνης, την αστυνομία ο Διευθυντής Βορειοανατολικής Αττικής κ. Κορδάλης και τη ΔΕΑΒ ο κ. Τσίτζος. Για τον δεύτερο τελικό, θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη αύριο στις 11:00 π.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιακός πάντως ζήτησε να μην τοποθετηθούν ηχεία κοντά στον πάγκο της ομάδας του, αίτημα που ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε. Η διαφωνία σημειώθηκε στα πρακτικά και θα υπάρξει απόφαση από την αστυνομία. Το πάθημα... έγινε μάθημα στους «ερυθρόλευκους», καθώς πέρυσι είχαν δημιουργηθεί επεισόδια ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, καθώς η ένταση ήταν ιδιαίτερα υψηλή με αποτέλεσμα να μην ακούν οι παίκτες τις εντολές του τότε προπονητή της ομάδας του Πειραιά, Πίνι Γκέρσον. Είχαν ακολουθήσει τραγελαφικά γεγονότα με τον Ολυμπιακό να αποσυνδέει τα ηχεία και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τα επανασυνδέουν.



Οι αποφάσεις της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (Σάββατο, 24/5) έχουν ως εξής:

1. Το τμήμα 103 πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα μείνει κενό.

2. Στο τμήμα 105 πίσω από τη γραμματεία θα παραμείνουν κενά 35 καθίσματα.

3. Οι πέντε πρώτες σειρές πίσω από το καλάθι που είναι στην πλευρά του πάγκου των «ερυθρόλευκων» θα παραμείνουν κενές.

4. Η είσοδος των δυο ομάδων θα γίνει από την κεντρική φυσούνα.

5. Σε περίπτωση που μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού θελήσουν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, τότε ο Παναθηναϊκός θα τους φιλοξενήσει είτε στα επίσημα, είτε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.



Ακουσον ακουσον, ο "κυριος" τσιρωνης- αυτο το αποπλυμα τσιρακι του Κοκκαλη- εχει απαιτησεις σχετικα με την ασφαλεια της αποστολης του ολυμπιακου.
Αντι οι ανθρωποι των ερυθρολευκων να τοποθετησουν καμια σοβαρη προσωπικοτητα βαζουν αυτη τη μαιμου.

Μηπως να παιξουμε τα ματς στο κλειστο του Κορυδαλλου ??
lakersdynasty
Ο καθενας πιστευω κανει την δουλεια του. smile.gif

Τον Τσιρωνη αυτο τον βαζουν να κανει αυτο κανει και βγαζει το μεροκαματο του. tongue.gif

Απλα θα πρεπει να συμμορφωθει και η αλλη πλευρα για να κανουμε και εμεις βημα προς τα πισω και περυσι ειδαμε οτι μετα απο ενα πρωτο παιχνιδι που με βαση τα δεδομενα των ντερμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ηταν εκκλησια το γηπεδο ακολουθησε ενα οχι και τοσο "φιλικο" παιχνιδι στο ΣΕΦ. biggrin.gif

Οποτε γιατι να εμπιστευτεις καποιον ο οποιος σου εδειξε οτι δεν ειναι αξιος της εμπιστοσυνης σου? Αντε και τα χαμηλωσαμε τα μεγαφωνα. Μετα μου εξασφαλιζει κανεις κατι? Στο κατω κατω σε και στο ΣΕΦ εχουν εκκοφαντικη μουσικη και διαφορα ηχιτικα τρικ που σπανε σου σπανε τα νευρα.
Weekendman
Ο Παναθηναικός φαίνεται το μεγάλο φαβορί στους Τελικούς
QUOTE
Το οτι ειμαστε μακραν καλυτερη ομαδα παροτι δεν πιασαμε την αποδοση που μπορουμε φετος ειναι γνωστο.
Φετος καναμε καλα παιχνιδια με οσφπ οποτε νομιζω πως θα παρουσιαστουμε οπως πρεπει ωστε να κατακτησουμε το νταμπλ και να παμε ηρεμα και ωραια για την επομενη χρονια.

Και φαίνεται εν μέρη δικαιολογημένη η παραπάνω άποψη, αυτό όμως σημαίνει και κάτι θετικό για τον Ολυμπιακό, μέτα την εμφάνιση του Ολυμπιακού με το Μαρούσι η πλειοψηφία των Παναθηναικών περιμένει μια βέβαιη επικράτηση του ΠΑΟ και απο την πλευρά του ο Ολυμπιακός χωρίς Μασιγιάουσκας,χωρίς ουσιαστικά τριάρι,με τον Μπουρούση μοναδικό υγιειή σέντερ,και τον Βασιλόπουλο να επανήλθε μόλις απο τραυματισμό δεν έχει τίποτα να χάσει όποτε το βάρος πέφτει στον ΠΑΟ που πρέπει να κατακτήσει και τον μοναδικό τίτλο για τα ανδρικά ομαδικά τμήματα του ΠΑΟ στην επέτειο των 100 χρόνων του.
-Μην ξεχνιόμαστε τέτοια άσχημη εμφάνιση με τόσα αίρμπολ και άστοχο κάρφωμα στον αιφνιδιασμό(Βασιλόπουλος) δεν πρόκειται να ξανακάνει εύκολα ο Ολυμπιακός.
-Τα δύο απο τα τρία παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ κρίθηκαν στο τέλος
-Και να μην βελτιώσει την άμυνα του ο Ολυμπιακός θα έχει ο ΠΑΟ πάλι 60% στα τρίποντα;
Αυτά τα σύντομα σχόλια για αρχή.
Air Kef
QUOTE(Τασουλα13)
Ξεχάσατε τους πιο σημαντικούς παράγοντες Μαστραφτσής Κουκουλεκείδης στο πρώτο ματς, μουζάκης στο τρίτο αν η διατησία είναι μόνο 40-60 υπέρ του οσφπ δε θα έχουμε πρόβλημα.Γι αυτό γεμάτο γήπεδο χωρίς ακρότητες.



Και με αυτό το ωραιότατο ποστ,φτάνεις, το προφανώς πολυπόθητο για σενα, 100% του warn,κοινως γράφεις κανονικά τους κανόνες του φορουμ κ τους συνομιλητές του.

Αρχικά μπαν για 2 μέρες,θα σου δωθεί η ευκαιρια να ξαναποστάρεις με την εναρξη του 1ου τελικού.Και λέω αρχικά,γιατι αν αυτη η συμπεριφορά σου συνεχιστεί,θα ακολουθησουν και αλλες παρομοιες αποφάσεις.



QUOTE(sherman)
Ακουσον ακουσον, ο "κυριος" τσιρωνης- αυτο το αποπλυμα τσιρακι του Κοκκαλη- εχει απαιτησεις σχετικα με την ασφαλεια της αποστολης του ολυμπιακου.
Αντι οι ανθρωποι των ερυθρολευκων να τοποθετησουν καμια σοβαρη προσωπικοτητα βαζουν αυτη τη μαιμου.

Μηπως να παιξουμε τα ματς στο κλειστο του Κορυδαλλου ??




Ευτυχώς που έγινε και παράκληση για ήρεμα ποστ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ.
Anaz
QUOTE
Ακουσον ακουσον, ο "κυριος" τσιρωνης- αυτο το αποπλυμα τσιρακι του Κοκκαλη- εχει απαιτησεις σχετικα με την ασφαλεια της αποστολης του ολυμπιακου.
Αντι οι ανθρωποι των ερυθρολευκων να τοποθετησουν καμια σοβαρη προσωπικοτητα βαζουν αυτη τη μαιμου.

Μηπως να παιξουμε τα ματς στο κλειστο του Κορυδαλλου ??
Ρε παιδια ειμαστε σοβαροι??? Με τι ευκολια κανετε τετοιους χαρακτηρισμους για προσωπα που δεν γνωριζετε και μαλιστα χωρις καμμια αφορμη?? Νομιζω πρεπει να γινει edit το post. 33.gif
spysta
QUOTE(tasoula13 @ May 22 2008, 09:49 ) *
Ξεχάσατε τους πιο σημαντικούς παράγοντες Μαστραφτσής Κουκουλεκείδης στο πρώτο ματς, μουζάκης στο τρίτο αν η διατησία είναι μόνο 40-60 υπέρ του οσφπ δε θα έχουμε πρόβλημα.Γι αυτό γεμάτο γήπεδο χωρίς ακρότητες.

Εγω θα ελεγα 90-10 υπερ του ΟΣΦΠ .. μην σου πω και 100-0 υπερ του

Δεν θελω να ειμαι εριστικος ... αλλα ρε tasoula .. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ .. 68.gif 68.gif ειναι αναγκη να προκαλεις ετσι ?

ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει το δικαιωμα να αποκαλει καποιον αλλον ''αποπλυμα τσιρακι'' .. πολυ ασχημο .. πιστευω οτι γινομαι κατανοητος ..χωρις να θελω να οξυνω τα πνευματα ..
Pierce
spysta βλεπεις οτι το θεμα το εχει επιληφθει μοντ, για ποιο συγκεκριμενο λογο απαντας;
spysta
QUOTE(pierce21 @ May 22 2008, 16:39 ) *
spysta βλεπεις οτι το θεμα το εχει επιληφθει μοντ, για ποιο συγκεκριμενο λογο απαντας;

Eχεις δικιο .. σβησε το ποστ μου για να μην δοθει συνεχεια
sherman
QUOTE(Anaz @ May 22 2008, 16:07 ) *
Ρε παιδια ειμαστε σοβαροι??? Με τι ευκολια κανετε τετοιους χαρακτηρισμους για προσωπα που δεν γνωριζετε και μαλιστα χωρις καμμια αφορμη?? Νομιζω πρεπει να γινει edit το post. 33.gif



Δεν γνωριζω το ποιόν του τσιρωνη??

2006....

QUOTE
Ανεύθυνος... υπεύθυνος ασφαλείας

Τον μέχρι πρότινος Αττικάρχη, Γιάννη Τσιρώνη, θα έχει πλέον για υπεύθυνο στα θέματα ασφαλείας του ο Ολυμπιακός, όπως γνωστοποίησε. Όσο για το ποιος είναι ο εν λόγω κύριος και το κατά πόσο είναι εύστοχη αυτή η κίνηση, το γεγονός ότι είχε επιφορτιστεί τα μέτρα ασφαλείας στο περίφημο ντέρμπι της Ριζούπολης, νομίζουμε ότι λέει πολλά από μόνο του...


Ειναι αυτος που επετρεψε τα επεισοδια της Ριζουπολης το 2003, αποκρυπτωντας τι εγινε την ιδια ημερα στα αποδυτηρια του Παναθηναικου....

Στην διαρκεια των επεισοδιων της Ριζουπολης οι τσιρωνης και μπαλοκας επιναν καφε με τον πετρο κοκκαλη γελωντας !

Τωρα και με τη βουλα πλεον ειναι ενας εμμισθος υπαλληλος.
Air Kef
OK.

Sherman 20% warn και 2 μερες,μέχρι την εναρξη των τελικών δηλαδή.

Παρακαλώ αυτη η συζητηση να ληξει εδώ.
ironman
ωραια αρχισαμε peace.gif
σοβαρα τωρα επειδη με ξερω συμβουλευω τους μοντς να μου χωσουν ενα μπαν για οσες μερες διαρκεσουν οι τελικοι αλλιως προβλεπω μαχες μεχρις εσχατων με την αγαπητη τασουλα 19.gif tongue.gif
SlobodaN
Φίλτατοι καλησπέρα και απο μένα. Ξέρω ότι αυτό που θα γράψω είναι εν μέρει off topic αλλά δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο στο ΝΒΑ και είπα να το παραθέσω εδώ. (Νew Boy in town γαρ και δεν γνωρίζω ακόμα όλα τα topic εδώ). Λοιπόν πριν λίγο καιρό παράγγειλα απο το shop του ΝΒΑ.com μία συλλογή dvd εν ονόματι "25 YEARS OF CHAMPION". Αποτελείται απο 5 διπλης όψεως dvd και είναι αφιερωμένα στην ιστορία του ΝΒΑ απο την περίοδο 1979-1980 μέχρι και την περίοδο 2003-2004. Επικεντρώνεται κυρίως στα συμβάντα των playoff και των τελικών χωρίς να παραλείψει βέβαια και σύντομα στοιχεία, βίντεο και στατιστικά απο την regular season.Να αναφέρω επι προσθέτως ότι η συνολική διάρκεια των dvd ξεπερνάει τις 20 ώρες οπότε καταλαβαίνετε.. Βέβαια επειδή δεν ήταν PAL και δεν τα διάβαζε το player μου αναγκάστικα να τα "σπάσω σε 10 μονά" αλλά μικρό το κακό.Είναι πραγματικά απίστευτη εμπειρία και μόνο που τα βλέπεις και μάλιστα είχαν βγει σε limited edition τότε ίσα ίσα τα πρόλαβα.. Όποιος τα διαθέτει απο εδώ μπορει να μου πει και τις δικές του εντυπώσεις..
apkat
Δεν βρηκες χωρο στο φορουμ του ΝΒΑ και βρηκες χωρο στους τελικους της Α1;;; blink.gif blink.gif blink.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ενδιαφερον παντως ακουγεται..
SlobodaN
Λάθη του πρωτάρη ελπίζω να μην κάτσω πάγκο.. cool.gif Ναι φίλε μου όντως είναι εξαιρετικά dvd ίσως σε κάνα ebay na υπάρχει ακόμα τίποτα στοκαρισμένο googlise το δεν χάνεις και τίποτα..
kotzito
Ξεκινανε αυτο το Σαββατοκυριακο οι τελικοι της Α1.Ειναι ο Ολυμπιακος ικανος να σπασει την κυριαρχια του ΠΑΟ;Η για 3η συνεχομενη χρονια θα βγει δευτερος;Μπορει ο Γιαννακης να κανει αυτο που δεν καταφεραν οι Καζλαουσκας και Γκερσον;
Weekendman
Ας κάνω μια σύγκριση μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού πρίν τους Τελικούς
Γενικά για τις ομάδες
Ο Παναθηναικός έχει σαν πλεονέκτημα αυτό που έχει και ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο την νοοτροπία του πρωταθλητή που ξέρει οτι δεν χάνει εύκολα, έχει όμως και κάτι άλλο 12 παίκτες που ακολουθούν πιστά τα συστήματα του Ομπράντοβιτς χωρίς να παίζει ρόλο το όνομα του παίκτη που είναι στον Παναθηναικό και το ομαδικό παιχνίδι που βγαίνει δίνει σίγουρα περισσότερες πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου απο το πιο ατομικό στύλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού που απο την πλευρά του θα έχει σαφώς λιγότερο αγχός αφού τα 1500-2000 άτομα που πήγαν στον 5ο ημιτελικό δεν δείχνουν πίστη για νίκη του Ολυμπιακού στους τελικούς.

Γκάρντ
Ο Παναθηναικός έχει σαφώς την υπεροπλία με την πλειάδα παικτών που έχει απέναντι στον Ολυμπιακό που το βάρος σηκώνουν Γκρίρ,Μπλάκνει,Τεόντοσιτς, για τον Διαμαντίδη δεν υπάρχει αμφιβολία οτι θα προσφέρει,Για τους Σπανούλη και Γιασικεβίτσιους δεν είμαι και τόσο σίγουρος ο μεν Γιασικεβίσιους είναι αδύναμος κρίκος στην άμυνα και χαλάει μερικές φορές τα περίφημα συστήματα του Ομπράντοβιτς, ο μέν Σπανούλης μπορεί να κάνει επιθετικά και αμυντικά(π.χ κερδισμένα επιθετικά φάουλ) εκπληκτικά παιχνίδια αλλά μερικές φορές με τα λάθη του μπορεί να βλάψει και τον ΠΑΟ.
Απο τον Ολυμπιακό ο Γκρίρ συνήθως καταφέρνει να ανταποκρίνεται στις δύσκολες αποστολές αλλά έχει δύο αντιπάλους την κούραση και τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπαλών αμυντικών ,και ειδικά αν δεν κερδίζει φάουλ απο αυτά τότε ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό, ο Μπλάκνει είναι ο αξιόπιστος πλεί-μεικερ, αν το βοηθήσει ο Τεόντοσιτς που ανεβαίνει τελευταία θα είναι ικανός να αντέξει απέναντι στον ΠΑΟ.

Τριάρια
Σε θεωρητικό επίπεδο ο Γούντς των απίστευτων προσόντων φαίνεται καλύτερος απο τον Γούινστον,και ο Βασιλειάδης με τα πιο πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και θανατηφόρο(υποτίθεται) σούτ, καλύτερος απο τον Περπέρογλου, στην πραγματικότητα όμως οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού σε χειρότερη κατάσταση δεν μπορεί να βρεθούν.
Επιπλέον ο Ουίνστον πάντα κόντρα στον Ολυμπιακό είναι καλός, και ο Περπέρογλου ανεβαίνει επίσης όποτε προβάδισμά και εδώ για ΠΑΟ, αν συνέλθει ο Γούντς βέβαια αλλάζουν τα δεδομένα, αλλά αν κάποιος προσφέρει απο την θέση αυτή θα είναι ο Βασιλόπουλος.

Θέσεις 4 και 5
Οι Τσαρτσαρής και Μπατίστ είναι δυό παίκτες που παίζουν και στις δύο θέσεις 4 και 5,έχουν συμβάλει σε αρκετά πρωταθλήματα του ΠΑΟ με την ποιότητα τους και φαίνεται να κάνουν ένα καλύτερο ζευγάρι φόργουορντ απο τον ακρογωνιαίο λίθο του Ολυμπιακού Βασιλόπουλο, και τον φιλότιμο αλλά όχι παίκτη έτοιμο για να πάρει ένα τίτλο με δικές του ενέργειες Πρίτεντζη(όπως Μπατίστ) δεν είναι τεράστια η διαφορά στη σύγκριση αυτή αλλά πάλι ο ΠΑΟ έχει το πλεονέκτημα.
Στα πιο βαριά... κορμιά θεωρητικά ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει ένα πλεονέκτημα με Μπουρούση,Τσακαλίδη και τον Σχοτσιαρνίτη(ακόμα και για 10-15 λεπτά) ,όμως με τους Τραυματισμό του Τσακαλίδη ,όπως και πέρσι ο Μπουρούσης θα πρέπει να παίξει στα κρίσιμα σημεία,και ακόμα και αν πιθανώς ο Σχοτσιαρνίτης παίξει καλά τα 10-15 λεπτά του,και πάλι ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρος για πλεονέκτημα .
Ο Παναθηναικός με Τομάσεβιτς,Ζίζιτς,Ντικούδη και όχι μόνο(Μπατίστ,Τσαρτσαρής) έχει την δυνατότητα να κάνει φάουλ στον Σχοτσιαρνίτη και να τον στέλνει στις βολές οπότε να μειώνει σαφώς την πιθανότητα να παίρνει πόντους απο τον Σόφο ο Ολυμπιακός, παρόλου που το ίδιο πρόβλημα με τις βολές θα έχει ο Τσακαλίδης αν παίξει ποτε, θα ήταν χρήσιμο να παίξει γιατί με την άμυνα και τα ριμπάουντ που παίρνει θα βελτιώσει την αμυντική επίδοση(που δίνει πρωταθλήματα) ,αν είναι σε καλή κατάσταση οι ψηλοί του Ολυμπιακού ελαφρο πλεονέκτημα για ΟΣΦΠ, αν μείνει ο Μπουρούσης και ο ευατός του οι όχι και τόσο άσχημοι σέντερ του ΠΑΟ θα έχουν αυτοί τον έλεγχο.

Ο ΠΑΟ έχει το πλεονέκτημα όμως δεν πιστεύω σε 3-0 για τον ΠΑΟ, με δεδομένο τα 2 απο τα 3 παιχνίδια κρίθηκαν στο τέλος και ότι κόντρα στο Μαρούσι επικρατούσε μια γενική χαλαρότητα και συντήρηση στον Ολυμπιακό... περιμένω μια σειρά 4 η 5 παιχνιδιών με τον Ολυμπιακό να απειλεί σε ένα τουλάχιστον εκτός έδρας παιχνίδι ,αν και πέρσι που ο Ολυμπιακός φαινόταν καλύτερος δεν επικράτησε για αυτό φέτος δεν έχω τόση αισιοδοξία αλλά ούτε και απελπισία.
Marciulionis
Θα αποτολμήσω κι εγώ μια σύγκριση των 2 ομάδων από ψιλοοπαδική (άλλα όχι απόλυτα ψευδή) σκοπιά και με λίγο χιούμορ.

Γενικά για τις 2 ομάδες
Ο Παναθηναϊκός έχει 13 παίκτες που ξέρουν μπάσκετ και είναι έτοιμοι να μπουν στο παρκε, ο Ολυμπιακός 2-3? Ο ΠΑΟ έχει συστήματα σε άμυνα ΚΑΙ επίθεση, τα συστήματα του Ολυμπιακού στην επίθεση περιορίζονται στο σύστημα "σταυρό" που έχει εφαρμοστεί με επιτυχια(?) και στην εθνική, η μπάλα στο Γκριρ(Σπανούλη) κι οι υπόλοιποι (μαζί και οι φίλαθλοι) κάνουν το σταυρό τους και στο "περάστε τη μπάλα στο χοντρό ψηλό να βάλει καλάθι", επίσης δοκιμασμένο με επιτυχία(?) στην εθνική. Επίσης ο ΠΑΟ έχει το καθοριστικό παράγοντα έδρα ενώ τέλος η "ψυχή του πρωταθλητή", τα άστρα, τα ταρώ, η χειρομαντία, ο καφές που διάβασε η γιαγιά μου η κούλα, η διαιτησία, το σάπιο κατεστημένο, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο Βασιλακόπουλος, ο Καραμανλής και ο ΚΑΙΡΟΣ (δεν έχει κρύο άρα μπορούν να προπονηθούν τα παιδιά) είναι μαζί του.

Γκάρντ
Σπανούλης,Διαμαντίδης,Γιασικεβίτσιους,Χατ
ηβρέττας απέναντι στο Γκριρ... Πόσο να αντέξει ο δαιμόνιος αμερικανός? Ο φιλότιμος Μπλακνεϋ, ο ταλαντούχος Τεοντοσιτς, ο Παπαμακάριος και ο Καφκής υστερούν κατά πολύ των αντιπάλων τους και έχουν σοβαρά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού απόρρεια και των 2 βασικών συστημάτων του Ολυμπιακού στην επίθεση (βλ. παραπάνω)

Τριάρια (ή τριαροτεσσάρια ή ότι άλλο είναι... peace.gif )
Ο Ουίνστον αν και με μέτρια χρονιά σεληνιάζεται με τον Ολυμπιακό ενώ ο Περπέρογλου σε κάθε του εμφάνιση δικαιώνει την καλοκαιρινή του επιλογή, αν και αναμένεται να εμφανιστεί ιδιαίτερα ψαρωμένος σε ματς ειδκών συνθηκών όπως αυτά με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς. Από την άλλη ο Γούντς αν και εξαιρετικά ταλαντούχος και ικανός να ανατρέψει τις ισορροπίες στη μέρα του μοιάζει εύκολα αντιμετωπίσιμος από την άμυνα του ΠΑΟ καθώς στηρίζεται πάρα πολύ στη "μπούκα" και το σουτ του μόνο ως αξιοπιστο δε χαρακτηρίζεται ενώ τελευταία μοιάζει και χαμένος σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου όλα είναι όμορφα κι ωραία. Ο Βασιλείαδης αναμένεται να παίξει στη θέση που αποδιδει καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια: αυτή του από το πάγκο εμψυχωτή, ενώ πολλά θα κριθούν από την απόδοση του Βασιλόπουλου, σε άμυνα και επίθεση που έρχεται με φόρα,πάθος,ψυχή και "ενέργεια" (το εκπληκτικό του αυτό προτέρημα έναντι των άλλων αθλητών σύμφωνα με τους Σκουντηδο-Χατζηγεωργίου-ς) και έπειτα από μεγάλη εμφάνιση κόντρα στο Μαρούσι να αποδείξει ότι αξίζει το νέο του συμβόλαιο.

4άρια (τα καθαρά cool.gif )
Τσαρτσαρής,Ντικούδης-Πρίντεζης σημειώσατε 1. Αν και ο Γιώργος είναι καλός δυνατός και φιλότιμος υστερεί κατά πολύ των πιο έμπειρων, δυνατών και με συγκεκριμένες οδηγίες παικτών του ΠΑΟ.

5άρια
Ο Ογκόλιθος που λέγεται Σχορτσιανίτης μπορεί από μόνος του να ανατρέψει ισορροπίες και προγνωστικά άλλα κάποια ερωτηματικά σχετικά με την αγωνιστική του κατάσταση εξακολουθούν να υπάρχουν. Ο κολυμβητής-NBAer τραυματίστηκε και θα μπορούσε να δώσει πολύτιμες ανάσες στους χρήσιμους ψηλούς του Ολυμπιακού. Ο Λουκάς παραμένει too soft για τη θέση του και ιδιαίτερα ψαρωμένος στον Ολυμπιακό γενικά. Τέλος πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα μπούν τα τρίποντα του Γιάννη - Reggie Miller - Μπουρούση όπως πέρυσι, που διεκδικεί τη παγκόσμια πρωτιά να παίζει 5 στην άμυνα, και εξαιρετικά μάλιστα μαζεύοντας όλα τα "σκουπίδια" και σκιάζοντας το καλάθι στους αντίπαλους επιτιθέμενους, και κάτι μεταξύ 2 και 3 στην επίθεση γυρνώντας γύρω-γύρω κάνοντας 3ποντα και σουτ από το χάι ποστ. Από την άλλη μεριά δεσπόζει η επιβλητική παρουσία του ,απελπιστικά μόνου κατά τα άλλα, Μπατιστ που όσο αντέξει έχει ο θεος γιατί αν κουραστεί και μπει ένας εκ των Ζιζιτς-Πρκάτσιν θα αλλάξουν τα δεδομένα στη ρακέτα(εις βάρος του ΠΑΟ)

Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω να δούμε ωραίους και πολλούς τελικούς...
VARDINOLATSIS
Ωραιο το ποστ σου αλλά ο Πρκατσιν δεν παιζει Α1 . Επίσης ξέχασες τον Τομο που αν τον κρατήσει η μέση του είναι καταλυτικός και τον Μπετσιροβιτς που σαν παικτης ψυχολογιας που είναι αν του μπουν τα πρώτα δύο σουτ , μπορει να βαλει 15 πόντους ευκολα. rolleyes.gif
Marciulionis
QUOTE(VARDINOLATSIS @ May 23 2008, 17:44 ) *
Ωραιο το ποστ σου αλλά ο Πρκατσιν δεν παιζει Α1 . Επίσης ξέχασες τον Τομο που αν τον κρατήσει η μέση του είναι καταλυτικός και τον Μπετσιροβιτς που σαν παικτης ψυχολογιας που είναι αν του μπουν τα πρώτα δύο σουτ , μπορει να βαλει 15 πόντους ευκολα. rolleyes.gif


Ναι! Όταν γράφω με παρασύρει ο ειρμός των σκεψεών μου και ξεχνάω πράγματα. Λογικό ως ένα σημείο να ξεχάσω αυτούς τους 2 αφού δεν τους έχω δει να παίζουν παρά ελάχιστες φορές φέτος... Πάντως κρατάω μικρό καλάθι για παίκτες που έχουν αγωνιστεί από λίγο έως καθόλου μες στη χρονια....
nikefalin
QUOTE(Marciulionis @ May 23 2008, 17:50 ) *
Ναι! Όταν γράφω με παρασύρει ο ειρμός των σκεψεών μου και ξεχνάω πράγματα. Λογικό ως ένα σημείο να ξεχάσω αυτούς τους 2 αφού δεν τους έχω δει να παίζουν παρά ελάχιστες φορές φέτος... Πάντως κρατάω μικρό καλάθι για παίκτες που έχουν αγωνιστεί από λίγο έως καθόλου μες στη χρονια....

μετά τον περυσινό 5ο τελικό του Παπανικολάου καλά κάνεις
εξάλλου όλοι οι παίκτες με ελάχιστες εξαιρέσεις έχουν υπάρξει πρωταγωνιστές ή έχουν παίξει (ή ακόμα παίζουν) πρωταγωνιστικούς ρόλους (εξαίρεση ο Τσακαλίδης)
Marciulionis
QUOTE(nikefalin @ May 23 2008, 17:55 ) *
μετά τον περυσινό 5ο τελικό του Παπανικολάου καλά κάνεις
εξάλλου όλοι οι παίκτες με ελάχιστες εξαιρέσεις έχουν υπάρξει πρωταγωνιστές ή έχουν παίξει (ή ακόμα παίζουν) πρωταγωνιστικούς ρόλους (εξαίρεση ο Τσακαλίδης)


Κρατάω μικρό καλάθι δε σημαίνει ότι δε τους υπολογίζω άλλα ότι δεν έχω την απαίτηση από αυτούς να μπούν και να πάρουν το παιχνίδι όπως δεν είχα την απαίτηση να το κανει ο παπ πέρυσι. Αν γίνει καλώς να γίνει απλά δε το θεωρώ πολύ πιθανό... ξανα...
Air Kef
Στις 19.00 απο την ΕΤ1 το ματς σήμερα.

Γενικα υπαρχει ψιλοχαλαρό κλίμα,κατι μαλλον καλό.



Παρακαλούνται οσοι δεν ειναι ήρεμοι κατα την διάρκεια του ματς και μετά απο αυτό,να μην ποστάρουν κατι που θα μετανιώσουν για να διατηρηθεί η ηρεμία στο τοπικ και οι μπασκετικες συζητήσεις.

Για ακομα μια φορα να σας θυμήσω οτι υπάρχει και ειδικο τοπικ για συζητηση των διαιτητικων αποφάσεων ,στο ιδιο κλιμα παντα που επικρατει σε ολο το φορουμ. smile.gif


Let's enjoy the game. bball.gif
leonkalf
Θα πάει κανείς ΟΑΚΑ?
Εγώ ευελπιστώ να βρω εισιτήριο και να είμαι μέσα...

bball.gif Καλή διασκέδαση!! bball.gif

blove.gif
Ginobili
QUOTE(leonkalf @ May 24 2008, 11:27 ) *
Θα πάει κανείς ΟΑΚΑ?
Εγώ ευελπιστώ να βρω εισιτήριο και να είμαι μέσα...

bball.gif Καλή διασκέδαση!! bball.gif

blove.gif

Ναι θα πάω εγώ...(όπως πάντα εδώ και 3 χρόνια με διαρκείας).Θα σαι μέσα...????? Αλίμονο σου....!!!! Ένας Ολυμπιακός στην "ιερή" μας έδρα..??? w00t.gif w00t.gif w00t.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif Πρέπει να σε βρω να σε καρφώσω οπωσδήποτε.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Λοιπόν....αρχίζω να προετοιμάζομαι για τον μεγάλο πόλεμο...γυαλίζω τα αεροβόλα μου... shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif









(Πλάκα κάνω..εεεε....!!!!) tongue.gif
Καλόν αγώνα να έχουμε...και να κερδίσει ο καλύτερος!!!(Ο Παναθηναικός...)
Weekendman
Οι Τελικοί που περιμέναμε όλο τον χρόνο αρχίζουν σε λίγες ώρες, για όσους υποτιμούν τον Ολυμπιακό και πιστεύουν σε ένα 3-0 του Παναθηναικού γιατί είναι πολύ καλύτερος απο τον Ολυμπιακό, να υπενθυμήσω απλώς ότι ο ΠΑΟ αντιμεντωπίζει την ομάδα που νίκησε εκτός έδρας και τις δύο φιναλίστ της φετινής Ευρωλίγκας και έβγαλε έξω απο την διοργάνωση την πρώτη ομάδα της Ισπανίας στην κανονική περίοδο την Ρεάλ ,όποτε θα ήταν λίγο απρόσεχτο να μην υπολογίζεται ο Ολυμπιακός και ας μην είναι προς το παρόν σε καλή κατάσταση. Αυτά όμως ,μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα χωρίς να το καταλάβεις.
Τέλος πάντων ευελπιστώ σε καλούς τελικούς με θέαμα ,αγωνία(εκτός και αν είναι 3-0 για ΟΣΦΠ) και ατμόσφαιρα όπως η περσινή των τεσσάρων πρώτων Τελικών.
leonkalf
QUOTE(Ginobili @ May 24 2008, 15:11 ) *
Ναι θα πάω εγώ...(όπως πάντα εδώ και 3 χρόνια με διαρκείας).Θα σαι μέσα...????? Αλίμονο σου....!!!! Ένας Ολυμπιακός στην "ιερή" μας έδρα..??? w00t.gif w00t.gif w00t.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif Πρέπει να σε βρω να σε καρφώσω οπωσδήποτε.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Λοιπόν....αρχίζω να προετοιμάζομαι για τον μεγάλο πόλεμο...γυαλίζω τα αεροβόλα μου... shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
(Πλάκα κάνω..εεεε....!!!!) tongue.gif
Καλόν αγώνα να έχουμε...και να κερδίσει ο καλύτερος!!!(Ο Παναθηναικός...)

Να μεταμφιεστώ δηλαδή??? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
laugh.gif

Σε προσκαλώ και στην δική μας έδρα.. Μπάσκετ θα πάμε να δούμε, να περάσουμε καλά!! bball.gif
ironman
παντως απ οτι εχω δει σε φορουμ κλπ θα ναι αρκετοι ολυμπιακοι στο οακα σημερα. καμια 20αρα-30αρα μην παει το μυαλο σας σε εκατονταδες tongue.gif

ελπιζω να μην αποκαλυφτουν κι εχουμε τπτ ντραβαλα shot.gif
kotzito
Για τελικους ασυνηθιστο φαινομενο.Διαβαζα σημερα οτι τα εισιτηρια δεν εχουν πουληθει ολα.Ας λαβουμε υποψη ομως οτι βγηκαν χθες νομιζω.Ας ελπισουμε οτι θα επαναληφθει και φετος το σασπενς των περσινων μονομαχιων,χωρις ομως φαλτσοσφιρυγματα και επεισοδια εντος και εκτος γηπεδου.
asthessaloniki
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=65704
giannis_
Kαι εγω ξερω 2-3 ολυμπιακους που θα ναι σημερα οακα!Παντως απο οτι ξερω εισητηρια υπαρχουν,αυτα των 20 και των 30 ευρω,των 10 κανανε φτερα!Πιστευω οτι θα ναι καλο ματς και οτι μαλλον δεν θα εχουμε επεισοδια και διαφορα τετοια!Το τελευταιο καιρο εχουν ηρεμησει τα πραγματα κ απο τις 2 πλευρες!
Παντως εχω ενα μικρο αγχος για την αρχη του αγωνα μεχρι να βρουν ρυθμο οι παιχτες μας μετα απο τοσο καιρο χωρις αγωνιστικη δραση αλλα πιστευω στο γηπεδο θα μ φυγει!Τεσπα θα δουμε σε λιγο.....
ironman
απ οτι διαβασα στο σπορτ24 ειχαν βγει για προθερμανση ο παπαμακαριος και ο καυκης μηπως αυτο σημαινει οτι ειναι εκτος αποστολης ο σοφο;; sad.gif
man10
Μαλλον θα ειναι ο Βασιλειαδης εξω.
ironman
ελπιζω να μην εχει κανει τετοια...
ο βασιλειαδης ειναι υπεραπαραιτητος σε περιπτωση που ειναι στον κοσμο του παλι ο γουντς
vastravoud
Είναι κανονικά στη 12άδα ο Βασιλειάδης. Απόντες είναι ο Τσακαλίδης και ο Μάτσε.

Αλλά γιατί αναρωτιέσαι, δε νομίζω ότι τέθηκε τέτοιο θέμα. Με την αποχώρηση του Τζάκσον και τους τραυματισμούς η 12άδα βγαίνει άνετα.
Air Kef
Ο rankin ανέφερε οτι ο Σοφο θα ειναι εκτος για ολους τους τελικους μιας και αντιμετωπιζει προβληματα με τα γονατα του και πρεπει να προφυλαχθει.
vastravoud
Νομίζω ότι είπε πως απλά θα προφυλαχθεί και δε θα παίξει πολύ.
vastravoud
Και να το πρώτο όσκαρ της ανοησίας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.