Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pistons 50 years Anniversary Ceremony
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > History
aegeansheed
Aν και δεν είναι το πιο επίκαιρο post , μιας και δεν υπάρχει σπουδαία επικαιρότητα αυτές τις μέρες στο ΝΒΑ, σκεύτηκα να ανεβάσω υλικό από την τελετή εορτασμού των 50 ετών ύπαρξης των Pistons, τη βραδιά της 8ης Απριλίου 2008. Σε μια γιορτή που σμίγουν οι πρώτοι παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα, όπως ο νυν δήμαρχος του Detroit, David Bing και ο Bob Lanier, οι σκληροί Bad Boys και η τελευταία φουρνιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2004.

Η All-Pistons Team παρουσιάζεται με τους παίκτες παλιούς και νεότερους να περνούν φορώντας δερμάτινα εορταστικά μαύρα δερμάτινα (!) και με τους αρχηγούς των τριών ομάδων των 70's (Bing), 80's (Thomas) και 00's (Billups) να προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνα απόδειξης του καλύτερου!!!



Ο Chuck Daly πάτερ φαμίλιας πίσω στo φόντο, ενώ εντύπωση κάνει το Hollywoodιανό ντύσιμο του John Salley!!!

Τα παρακάτων vids έχουν αναρτηθεί στο www.need4sheed.com και περιλαμβάνουν σε δύο μέρη την επέτειο. Τα ανεβάζω για όποιον δεν είχε την τύχη να τα δει όταν συνέβαιναν.

Συγκινητικό το γεγονός ότι οι ομάδες που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα παρουσιάζονται υπό τη μουσική του γνωστού κομματιού των Europe...και τη φωνή του Ken Calvert που προλογίζει τους Bad Boys αρχικά, με τον John Mason να παίρνει το μικρόφωνο για να ξεσηκώσει το κοινό με τις μοναδικές φραστικές του εμπνεύσεις, ανακοινώνοντας τους σύγχρονους !!!

http://www.need4sheed.com/videos/all_time_team1.html [part 1]
http://www.need4sheed.com/videos/all_time_team2.html [part 2]

Enjoy!!! pistons3-sm.gif
lakersdynasty
QUOTE(aegeansheed @ Jul 27 2009, 23:39 ) *
Aν και δεν είναι το πιο επίκαιρο post , μιας και δεν υπάρχει σπουδαία επικαιρότητα αυτές τις μέρες στο ΝΒΑ, σκεύτηκα να ανεβάσω υλικό από την τελετή εορτασμού των 50 ετών ύπαρξης των Pistons, τη βραδιά της 8ης Απριλίου 2008.


Βρηκα τυχαια αυτο το τοπικ ψαχνοντας για κατι αλλο.

Απλα μια διευκρινηση. Οι Πιστονς τοτε γιορταζαν την 50η επετειο οχι της υπαρξης των Πιστονς αλλα της ελευσης της ομαδας στο Ντιτροιτ που εγινε το 1957.

Οι Πιστονς δημιουργήθηκαν το 1941 παίζοντας για το National Basketball League ένα απο τα 2 επαγγελματικά πρωταθλήματα τα οποία υπήρχαν τότε. (το άλλο ήταν το American Basketball League)

Οι Πίστονς, τοτε με εδρα το Φορντ Ουεϊν είχαν φτάσει σε 4 συνεχομενους τελικους ΝΒL απο το 1942 μεχρι το 1945 και κατέκτησαν 2 τίτλους τις 2 τελευταίες χρονιες.

Μετά μπήκε στην λιγκα ενας ψηλος διοπτροφόρος ονόματι Τζορτζ Μαϊκαν και μαζι με τον μεχρι τοτε "πιστον" Τζορτζ Μακντερμοτ κατέκτησαν το πρωταθλημα για τους Σικαγο Γκιαρς.


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.