Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FC Barcelona vs Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
j-kidd13
vs


Δεύτερη αγωνιστική για το top-16,κόντρα στην Μπαρτσελόνα,στην Ισπανία.Δίχως αμφιβολία πολύ δύσκολο παιχνίδι,που πετυχαίνει την ομάδα σε κακό timing μετά τον διασυρμό απο τον ΠΑΟΚ με 17 πόντους.Στην πρεμιέρα,σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός,και στη μεγαλύτερη διάρκεια του κυνήγαγε την Μακάμπι,κατάφερε στο τέλος μέσα απο την καλή του άμυνα και το καλό πρόσωπο που παρουσίασε να πάρει το παιχνίδι.Ο αγώνας με τους Καταλανούς είναι εκ προοιμίου πολύ δύσκολος,και απαγορεύονται εμφανίσεις όπως αυτές με Μακάμπι για κάτι περισσότερο απο 3 δεκάλεπτα,και ΠΑΟΚ.
Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για το παιχνίδι με μοναδικό απών τον Κόνιαρη.


Highlights της nova από τον αγώνα της πρώτης φάσης στην Ισπανία.




Σχόλια για το παιχνίδι.
yorgos
Θα φάμε 20 πόντους. (γούρι biggrin.gif )
SG3ptshooter
E νταξ, δεν έχουμε φόρμα δεκτό, αλλά έχουν σοβαρές απουσίες στις ίδιες μάλιστα θέσεις κι έρχονται από συνεχόμενες ήττες. Μπορούμε να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο της ήττας με διαφορά που λες.
whaler
Κάποια στιγμή θα σταματήσει η κοιλιά, δε γίνεται να έχουμε μόνο μια εκτός έδρας νίκη ως ώρας. Αν είμαστε αμυντικά καλοί (περιορίσουμε τη Μπάρτσα στους 70-75 πόντους) και να μην αφήνουμε τον Χουέρτας να σουτάρει ανεξέλεγκτα ή τον Χεζόνια να κάνει πάρτι όπως ο Τάιους στον αέρα, ίσως έχουμε μια ευκαιρία. Πάντα με τη λογική ότι είμαστε το αουτσαϊντερ.
TakeshyKurosawa
Η Μπάρτσα έχει τεράστιες απουσίες αυτή τη στιγμή. Βέβαια άκουσα ότι επιστρέφουν Όλεσον και Αμπρίνες, αλλά λογικά βρίσκονται σε πολύ χάλια κατάσταση. Πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟ παίξει πολύ καλή άμυνα από το πρώτο λεπτό του αγώνα και με μία μεγάλη εμφάνιση του Σλότερ μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι.
yorgos
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 7 2015, 14:41 ) *
E νταξ, δεν έχουμε φόρμα δεκτό, αλλά έχουν σοβαρές απουσίες στις ίδιες μάλιστα θέσεις κι έρχονται από συνεχόμενες ήττες. Μπορούμε να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο της ήττας με διαφορά που λες.

Περιμένω ξέσπασμα της Μπάρτσα μετά από άθλια αποτελέσματα. Και ματς σε ρυθμούς Edwin Jackson.

Τη διαφορά την είπα για γούρι. Πιο κοντά στους 12-14π. μας βλέπω. Απλά όποτε λέω ότι θα φάμε 20 παίζουμε αξιοπρεπέστατα.
manj13
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Jan 7 2015, 14:55 ) *
Η Μπάρτσα έχει τεράστιες απουσίες αυτή τη στιγμή. Βέβαια άκουσα ότι επιστρέφουν Όλεσον και Αμπρίνες, αλλά λογικά βρίσκονται σε πολύ χάλια κατάσταση. Πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟ παίξει πολύ καλή άμυνα από το πρώτο λεπτό του αγώνα και με μία μεγάλη εμφάνιση του Σλότερ μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι.



''.... επιστρέφουν Όλεσον και Αμπρίνες, αλλά λογικά βρίσκονται σε πολύ χάλια κατάσταση...''Eνω εμεις..... σφυζουμε ενεργειας και ευμαρειας tongue.gif ....Μακαρι να βλεπω λαθος και ας μου πετατε ντοματες, αλλα μας βλεπω για 20 ποντους ρελαντι.... sad.gif
CG.
Και οι δυο ομαδες σε κακη κατασταση για αλλους λογους βεβαια.
Ειναι ευκαιρια να κανουμε μια καλη εμφανιση στον αγωνα γιατι και οι καταλανοι δεν ειναι στα καλυτερα τους.
Μακαρι να αλλαξουμε ροτα
A.CAB
http://www.superbasket.gr/permalink/286023.html

Άνευ Παππά και πάλι. Ξανανέβηκε ο πυρετός! Περίεργη αρρώστια έχει ο τύπος. Ασανσέρ κανονικό εδώ και μέρες. Ίσως χρειαστεί καμιά βεντούζα να στρώσει.

Το ματς εννοείται πως είναι εξαιρετικά δύσκολο από όλες τις απόψεις αλλά επειδή και η Μπαρτσελόνα δείχνει σε κακή κατάσταση αυτή τη στιγμή ίσως είναι καλή ευκαιρία να τα δώσουμε όλα, να ευχηθούμε να μπούνε τα σουτ (Γιαννάκη ακουςwink.gif μπας και κάνουμε την έκπληξη. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
salonikatasos
κάποια από τις 2 ομάδες θα ξεσπάσει επιθετικά σε αυτό το ματς,γιατί και οι 2 πάνε άσχημα στα τελευταία παιχνίδια. δύσκολο ματς φυσικά όπου είμαστε το ξεκάθαρο outsider,αλλά δεν γίναμε ξαφνικά ομαδούλα της σειράς που πάει εκεί για να χάσει τιμητικά. η ήττα βέβαια είναι εντός προγραμμάτος,αλλά μια νίκη θα μας δώσει ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση. προσωπικά βέβαια πιστεύω ότι ακόμα και να κερδίσουμε τη μπάρτσα στο τέλος θα τερματίσουμε από κάτω της,αφού σε αυτή τη φάση της ευρωλίγκας είναι διαχρονικά η καλύτερη ομάδα στο να παίρνει τη θέση που θέλει. πιο ευάλωτη μου φαίνεται η ρεάλ. ο στόχος από την αρχή του τοπ16 όμως ήταν το 5-2 στον πρώτο γύρο,οπότε ό,τι extra έρθει καλοδεχούμενο. το άγχος πάντως θα το έχει η μπαρτσελόνα που είναι στο 0-1 και παίζει στην έδρα της και όχι εμείς
AJSlaughter6
Μπαρτσελόνα –Παναθηναϊκός (preview)

O Παναθηναϊκός συνεχίζει την πορεία του στο top-16 της Ευρωλίγκα με ένα πολύ δύσκολο ματς στο Παλαού Μπλαουγκράνα, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, το οποίο βρίσκει και τις δύο ομάδες στη χειρότερη τους φάση.

Οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα είναι από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά ντέρμπι, αφού μιλάμε για 2 από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία της Ευρωλίγκα. Το αυριανό παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ιδιαίτερο», καθώς και οι δύο ομάδες έχουν κάνει «κοιλιά» στην απόδοσή τους. Οι «πράσινοι», από την μια πλευρά υπέστησαν μια απροσδόκητη ήττα στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι καταλανοί μετρούν 3 σερί ήττες, δύο στο πρωτάθλημα από τις Ομπραντόιρο και Μπιλμπάο, και μια στην Ευρωλίγκα από την Άλμπα. Επομένως, αυτό το ματς βρίσκει και τις δύο ομάδες στη χειρότερη στιγμή τους(αποδοτικά) , αλλά και στην κατάλληλη στιγμή για ανάκαμψη.

Ένας κομβικός παράγοντας που μπορεί να κρίνει το παιχνίδι είναι η έδρα, καθώς η μεν Μπαρτσελόνα έχει(στην Ευρωλίγκα) μόλις μια ήττα εντός έδρας από την Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Παναθηναϊκός μόλις μια εκτός έδρας νίκη επί της αδύναμης Τουρόβ. Η έδρα της Μπαρτσελόνα είναι,έτσι κι αλλιώς, μια από τις έδρες που οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να «φτύσει αίμα» για να πάρει το «διπλό». Αυτό που είδαμε στο τελευταίο ματς στην Βαρκελώνη,όμως, ήταν έναν Παναθηναϊκό που κόντραρε μέχρι τέλους τους Ισπανούς, με τον Νέλσον εκτός και με πρωτοφανή αστοχία στα τρίποντα (2/20). Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, έφτασε πολύ κοντά στο διπλό, και, με στοιχειώδη ευστοχία στα τρίποντα, ίσως να μιλούσαμε για άλλο αποτέλεσμα.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι οι απουσίες της Μπαρτσελόνα. Η σημαντικότερη από αυτές είναι αυτή του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο “La Bomba”, ακόμα και στην ηλικία των 34 χρονών που βρίσκεται, είναι ένας παίκτης που ασκεί τεράστια επιρροή στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Από τους Ισπανούς υπάρχει περίπτωση να λείπουν και οι Όλεσον και Αμπρίνες, δύο επίσης πολύ σημαντικά εργαλεία για τους Καταλανούς. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός θα έχει μόλις μια απουσία, αυτή του Νίκου Παππά, που είναι μεν σημαντική απουσία, αλλά ο Έλληνας γκαρντ δεν αποτελεί κομβικό παίκτη για τους «πράσινους».

Κλειδί του Παναθηνϊκού για να μπορέσει να κοντράρει την Μπαρτσελόνα, είναι η σκληρή άμυνα. Επίσης, οι «πράσινοι» πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουν τα εκτός έδρας ποσοστά τους στα τρίποντα, αλλιώς δύσκολα θα καταφέρουν να κοντράρουν την Μπαρτσελόνα, αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός έδρας. Εκτός αυτού, κλειδί για να σταματήσει ο Παναθηναϊκός τους Καταλανούς είναι η καλή άμυνα πάνω στον Χουέρτας. Ο Βραζιλιάνος γκαρντ αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της Μπαρτσελόνα και η απενεργοποίησή του θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους Ισπανούς.

Συμπερασματικά, το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Όμως να τονίσουμε εδώ ότι το άγχος δεν θα το έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς έτσι κι αλλιώς είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Το άγχος θα το έχει η Μπαρτσελόνα, η οποία μετά από συνεχόμενα κακά αποτελέσματα, χρειάζεται οπωσδήποτε μια νίκη. Ενδεχόμενη ήττα των μπλαουγκράνα θα οδηγούσε την ομάδα σε 0-2 στην Ευρωλίγκα, και κατ’επέκταση θα την απομάκρυνε αισθητά από την διεκδίκιση της πρώτης και ίσως της δεύτερης θέσης.
t0ny3
Η αυριανη μερα νομιζω ειναι απο της πιο δυσκολες του φετινου Παναθηναικου. Ερχομαστε απο μια ηττα με τον ΠΑΟΚ, τη γνωστη υποθεση του κυπελλου και μια επικειμενη ηττα απο την Μπαρτσελονα, που ειναι λογικο μεσα στην Ισπανια, θα βαρυνει το κλιμα. Τωρα θα φανει πως μπορει να αναπεξελθει η ομαδα στις δυσκολες στιγμες.

Δυσκολο ματς και περισσοτερο επειδη ειναι εκτος εδρας και φετος εχουμε κανει μονο ενα διπλο. Η Μπαρτσελονα θα εχει απουσιες, αλλα και παλι ειναι πολυ επικινδυνη ομαδα και φανηκε το προβλημα μας με τα ψηλα κορμια στο τελευταιο ματς της πρωτης φασης.

Εχω προαισθημα πως θα χασουμε ευκολα με την πρωτη ευκαιρια που θα παρει διαφορα η Μπαρτσελονα. Προβλεπω ηττα με 10-15 ποντους. Το μονο που θελω ειναι μια καλη παρουσια, κι οχι εμφανιση οπως με τον ΠΑΟΚ.
Zoys
3/3 τρίποντα ο Hezonja και κρατάει τη μέτρια Barcelona κοντά στο σκορ. Ο 19χρονος είναι ο μόνος παίκτης από το ρόστερ των Καταλανών που παίζει με καθαρό μυαλό και έχει σφυγμό σε αντίθεση με την υπόλοιπη ομάδα που δείχνει εγκλωβισμένη. Μεγάλο credit στην άμυνα του Ivanovic στα πρώτα 15 λεπτά.
Anubis
Δυστυχως το 25-35 του 17 εγινε 37-37 και το παιχνιδι ξεκιναει απο μηδενικη βαση
t0ny3
Οτι χτιζαμε για 20 λεπτα χαθηκε μεσα σε 2 λεπτα...
whaler
A ρε Βλάντο...
manj13
To ποσο απεχουν σε ''αβγα'', ο Γιανκοβιτς απο τον Αμπρινες και τον Χεζονια φανηκε σε 1,5 λεπτο....
badder
Τοσα λάθη από την Μπαρτσελόνα μαζεμένα δεν έχω ξαναδεί, Πολλή βιασύνη. Προφανώς και συνέβαλε η άμυνα. Δυστυχώς όταν ηρέμησαν επανήλθαν. Εντάξει δεν είναι και περίεργο, η διαφορά ποιότητος είναι εμφανής. Ο Γκιστ στη καλή του μέρα δεν φτάνει. Μόνη ελπίδα, όπως και σε άλλα ματς, να μπουν τα τρίποντα.

Κατά τα άλλα ο Ιβάνοβιτς πάλι μαγικά κάνει με το υλικό που διαθέτει.
provat
QUOTE(manj13 @ Jan 9 2015, 22:29 ) *
To ποσο απεχουν σε ''αβγα'', ο Γιανκοβιτς απο τον Αμπρινες και τον Χεζονια φανηκε σε 1,5 λεπτο....


Θέμα εμπειρίας ειναι..
αν σκεφτούμε οτι μερικούς μήνες πριν γυάλιζε τον παγκο, καλα είναι.
Η αγωνιστική άνοδος μοιραία έχει ενα τίμημα.
j-kidd13
H ομαδα εχει μαι σταθερη διαφορα και η ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης και καθαρου μυαλου εφερε το 12-2 απο τη Μπαρτσελονα.
Ο Γιανκοβιτς ΤΡΑΓΙΚΟΣ.Ο Χεζονια και ο Αμπρινες μοιαζουν σαν να εχουν 10ετη εμπειρια σε σχεση με τον χεσμενο Γιανκοβιτς.
Η ομαδα μπορει παρ ολα αυτα...Κριμα που φεραμε με χαζομαρες το ματς στην ισοπαλια.
manj13
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 9 2015, 22:42 ) *
H ομαδα εχει μαι σταθερη διαφορα και η ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης και καθαρου μυαλου εφερε το 12-2 απο τη Μπαρτσελονα.
Ο Γιανκοβιτς ΤΡΑΓΙΚΟΣ.Ο Χεζονια και ο Αμπρινες μοιαζουν σαν να εχουν 10ετη εμπειρια σε σχεση με τον χεσμενο Γιανκοβιτς.
Η ομαδα μπορει παρ ολα αυτα...Κριμα που φεραμε με χαζομαρες το ματς στην ισοπαλια.



''Ο Χεζονια και ο Αμπρινες μοιαζουν σαν να εχουν 10ετη εμπειρια σε σχεση με τον ΧΕΣΜΕΝΟ Γιανκοβιτς.''

Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ που ανεφερες ειναι που επιτεινει το ΤΡΑΓΙΚΟΣ που ανεφερες....Η διαφορα του σε αθλητικοτητα και μπασκετικη διορατικοτητα καταπινονται...
Αυτο ομως ή το διορθωνεις και γινεσαι Χαινς,Χατζηβρεττας ακομη και Σλουκας ή θα κρυβεσαι παντοτε...Η λοιπον θα το ξεπερασει γρηγορα ή επιστροφη καπου που ΔΕΝ θα του ζητουνται ευθυνες και οπως -ολοι οι μετριοι- θα ΞΑΝΑΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ.....
t0ny3
Για τω Θεω τι κανει ο Χουερτας;
G-arenas
θα χασουμε εναν αγωνα επειδη ο ιβανοβιτς δεν βαζει τον νελσον πανω στον χουερτας!!4 στα 4 σε 4 επιθεσεις!!!
badder
Αυτά είναι τα μειονεκτήματα της επιλεκτικής άμυνας. Επιλέγεις να μεινει κάποιος ελεύθερος και αυτός σου βάζει 5/5 τρίποντα χωρίς άμυνα.
j-kidd13
Ρε τι κανουν γαμ. την π.....α μου.
Τι πραγματα ειναι αυτα με τα τριποντα.
Ξεφτιλικια να τρως 6 σερι τριποντα.
G-arenas
QUOTE (badder @ Jan 9 2015, 22:52 ) *
Αυτά είναι τα μειονεκτήματα της επιλεκτικής άμυνας. Επιλέγεις να μεινει κάποιος ελεύθερος και αυτός σου βάζει 5/5 τρίποντα χωρίς άμυνα.

δεν αφηνεις ποτε ελευθερο τον ισως καλυτερο σουτερ της αντιπαλης 5αδας ομως ειδικα αν ειναι και στην μερα του κιολας...
Zoys
Ο Huertas σκοράρει και για λογαριασμό του Oleson και του Jackson απόψε.
t0ny3
Ερωτηση: Ο Παππας τι εχει και δεν ειναι στην 12αδα;
j-kidd13
QUOTE(t0ny3 @ Jan 9 2015, 22:56 ) *
Ερωτηση: Ο Παππας τι εχει και δεν ειναι στην 12αδα;

Αρρωστος
pan24
QUOTE (t0ny3 @ Jan 9 2015, 22:56 ) *
Ερωτηση: Ο Παππας τι εχει και δεν ειναι στην 12αδα;

Ιωση...
Τωρα τι ιωση ειναι αυτη τοσο καιρο...
G-arenas
QUOTE (t0ny3 @ Jan 9 2015, 22:56 ) *
Ερωτηση: Ο Παππας τι εχει και δεν ειναι στην 12αδα;

καλα αυτο που κανει ο χουερτας σημερα δεν προκειτε να το ξανακανει στην καριερα του!!ελεος δικο μας παιχνιδι να χαθει απο
τα τριποντα του χουερτας!!
t0ny3
Οπως και να την πεταξει ο Χουερτας μπαινει μεσα... Στα περισσοτερα εφταιγε η αμυνα, αλλα εβαλε και δυο μεγαλα σουτ!
lightday
QUOTE(t0ny3 @ Jan 9 2015, 22:56 ) *
Ερωτηση: Ο Παππας τι εχει και δεν ειναι στην 12αδα;

πυρετό είχε ανεβάσει...τον έχει πάει κανα 10 ήμερο .

Ρε Χουέρτας γόρι μου , τι θα γίνει, είπαμε , αλλά αυτό δεν γίνεται να πετάς την μπάλα και να σβήνει στο καλάθι...Αι σιχτιρ σήμερα
G-arenas
αηδια καταντησε καθε επαφη και φαουλ!!κ μεις ουτε ενα!
badder
Ο Γιανκοβιτς ματιασμένος είναι και σήμερα...

Αν σου χαρίζουν την ευκαιρία να κερδίσεις και την πουλάς τόσο εύκολα, πρέπει να το ψάξεις.
t0ny3
Ειχαμε ευκαιριες στο τελος, κριμα... Ηταν ευκαιρια να κλεψουμε σημερα το διπλο!

Ικανοποιημενος ομως απο την εικονα της ομαδας σε ενα δυσκολο εκτος εδρας ματς με ενα απο τα φαβορι του ομιλου.
salonikatasos
κρίμα μεγάλη ευκαιρία σήμερα. δεν πειράζει αν συνεχίσουμε έτσι στον όμιλο δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. το παιχνίδι χάθηκε πιστεύω στα 2 τρίποντα του φώτση,1 να είχε μπει θα είχαμε κερδίσει γιατί θα άλλαζε όλο το μομέντουμ. δεν πειράζει,προχωράμε
υγ1. σε ένα ματς μας μπήκαν τα τρίποντα εκεί μέσα και οι άλλοι βαρούσαν με 60%
υγ2. μεγάλη παιχτούρα ο νέλσον,κουβάλησε μόνος του την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο
Dred11
O Νέλσον ήταν εκπληκτικός απόψε. Κρίμα.
G-arenas
QUOTE (t0ny3 @ Jan 9 2015, 23:28 ) *
Ειχαμε ευκαιριες στο τελος, κριμα... Ηταν ευκαιρια να κλεψουμε σημερα το διπλο!

Ικανοποιημενος ομως απο την εικονα της ομαδας σε ενα δυσκολο εκτος εδρας ματς με ενα απο τα φαβορι του ομιλου.

ε οχι και να το κλεψουμε...εγω θεωρω οτι ηταν δικο μας παιχνιδι που κριθηκε στα σουτ του χουερτας,στις κακιστες επιλογες που ειχαμε σε παρα πολλα σημεια του παιχνιδιου και τα πολυ ευκολα φαουλ που εδιναν σε καθε επαφη...ελαφρως καλυτερες επιλογες να ειχαμε σε καποιες φασεις θα το παιρναμε το παιχνιδι...
j-kidd13
Το ματς χαθηκε στη μ.....α του Μητσαρα,που του εφυγε η μπαλα μεσα απ τα χερια.Αν επαιρνες κεφαλι εκει τους εκοβες τα ποδια.
salonikatasos
πάντως πιστεύω ότι αν παρουσιαστούμε σοβαροί απέναντι στη ρεάλ μπορούμε να κάνουμε εκεί το εκτός έδρας διπλό εκτός προγράμματος. αλλά πραγματικά ήταν μεγάλη ευκαιρία σήμερα. δείξαμε όμως ότι μπορούμε κι εκτός έδρας και πιστεύω θα αρχίσουν σιγά σιγά και τα μεγάλα διπλά
manj13
Το ματς, συμμετεχοντος του συγκινητικου για το ''πιστευω'' του Νελσον, πηγε να το παρει στο τελος η... ''γενια του 2011'' ΔΔ & Φωτσης...Ειδικα στο 2ο χαμενο 3ποντο του Αντωνη ο ΔΔ εχει ηδη αποφασισει οτι ΔΕΝ τη δινει σε ΚΑΝΕΝΑ αλλο...Αυτον ΞΕΡΕΙ σε ΤΕΤΟΙΑ σουτ σ αυτον ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ...Ας τους βαλουμε λοιπον στην κλωνοποιηση οσο ο Ναβαρο βλεπει τα 7/10 ΑΔΙΑΦΟΡΑ ματς με...τζινακι...
Την ολη προσπαθεια ανατροπης την...τελειωνει ο Γιανκοβιτς με την.... καταπληκτικη αμυνα στον Ντοελμαν ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΕΡΑ....
Οταν βλεπεις τον Ιβανοβιτς ,να σχεδιαζει με...μανια Νικολσον στη ''Λαμψη'' σχεδια ανατροπης στο πινακακι, με βλεμμα οτι το σχεδιο θα εκτελεσουν...οι Μπουλς του Τζορνταν πραγματικα....RESPECT!!! 41.gif 77.gif Ειδικα οταν βλεπεις τον αντιπαλο κουτς 68.gif να χει ''αντιδρασεις Μπαρτζωκα'' οταν βλεπει μια Μερσεντες να ''πλησιαζει'' τη Φεραρι του....
Η ομαδα και στα υπολοιπα ματς Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ θα ναι αυτο που ειδαμε σημερα....Συγκινητικη για την προσπαθεια το παθος καποιων ''παρασημοφορημενων'' παικτων και το θρασος καποιων που το ματι τους γυαλίζει ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΕΚΕΙ....Οσο για το αηττητο του ΟΑΚΑ ειναι θεμα συγκυριας ακομη ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ....
Το ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΓ......
salonikatasos
QUOTE (manj13 @ Jan 9 2015, 23:46 ) *
Το ματς, συμμετεχοντος του συγκινητικου για το ''πιστευω'' του Νελσον, πηγε να το παρει στο τελος η... ''γενια του 2011'' ΔΔ & Φωτσης...Ειδικα στο 2ο χαμενο 3ποντο του Αντωνη ο ΔΔ εχει ηδη αποφασισει οτι ΔΕΝ τη δινει σε ΚΑΝΕΝΑ αλλο...Αυτον ΞΕΡΕΙ σε ΤΕΤΟΙΑ σουτ σ αυτον ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ...Ας τους βαλουμε λοιπον στην κλωνοποιηση οσο ο Ναβαρο βλεπει τα 7/10 ΑΔΙΑΦΟΡΑ ματς με...τζινακι...
Την ολη προσπαθεια ανατροπης την...τελειωνει ο Γιανκοβιτς με την.... καταπληκτικη αμυνα στον Ντοελμαν ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΕΡΑ....
Οταν βλεπεις τον Ιβανοβιτς ,να σχεδιαζει με...μανια Νικολσον στη ''Λαμψη'' σχεδια ανατροπης στο πινακακι, με βλεμμα οτι το σχεδιο θα εκτελεσουν...οι Μπουλς του Τζορνταν πραγματικα....RESPECT!!! 41.gif 77.gif Ειδικα οταν βλεπεις τον αντιπαλο κουτς 68.gif να χει ''αντιδρασεις Μπαρτζωκα'' οταν βλεπει μια Μερσεντες να ''πλησιαζει'' τη Φεραρι του....
Η ομαδα και στα υπολοιπα ματς Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ θα ναι αυτο που ειδαμε σημερα....Συγκινητικη για την προσπαθεια το παθος καποιων ''παρασημοφορημενων'' παικτων και το θρασος καποιων που το ματι τους γυαλίζει ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΕΚΕΙ....Οσο για το αηττητο του ΟΑΚΑ ειναι θεμα συγκυριας ακομη ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ....
Το ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΓ......

έχει σπάσει το αήττητο ρε συ χαχαχα. του χρόνου πάλι smiley.gif
CG.
Καλη προσπαθεια σημερα.δυστηχως ξενερωσαμε στο τελος γιατι ηταν ματς που το ειχες αν προσεχες.αλλα ως συνηθως στο τσακ δεν εχεις την δυναμη εκτος να το παρεις.τελευταιο λεπτο καταφεραμε να μην κανουμε μια επιθεση της προκοπης και να εχουμε τρια λαθη σε τρεις κατοχες.κριμα γιατι θα της εκανε μεγαλη ζημια της μπαρτσα το διπλο.καλη προσπαθεια ομως με μικρο rotation για ακομη μια φορα.
τρομερος ο νελσον σημερα.μεγαλη βοηθεια.
bodiroga10
QUOTE (manj13 @ Jan 9 2015, 23:46 ) *
.
Η ομαδα και στα υπολοιπα ματς Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ θα ναι αυτο που ειδαμε σημερα....Συγκινητικη για την προσπαθεια το παθος καποιων ''παρασημοφορημενων'' παικτων και το θρασος καποιων που το ματι τους γυαλίζει ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΕΚΕΙ....Οσο για το αηττητο του ΟΑΚΑ ειναι θεμα συγκυριας ακομη ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ....
Το ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΓ......

για μενα η αληθεια ειναι καπου στην μεση. ουτε οτι η ομαδα θα σπασει την εδρα της ρεαλ ουτε καν της μακαμπι αλλα ουτε και πως εκτος απ τις δυο ισπανικες μπορει καποια αλλη να σπασει το οακα υπο φυσιολογικες συνθηκες.

για να κανει η ομαδα ομως το βημα παραπανω απ τους 8 θελει το κατι παραπανω που αυτην την στιγμη μονο με μεταγραφη μπορει να δωθει.

και επειδη σε ολους μας αρεσει να αναπολουμε το παρελθον νομιζω οτι περισσοτερο απ τον λασμε αυτος που θα κουμπωνε καταπληκτικα στο σημερινο ροστερ ειδικα με την επιμονη τον τελευταιο μηνα να ποσταρει το 3αρι ο ιβανοβιτς ειναι ο ματσιουλις.
manj13
QUOTE(salonikatasos @ Jan 9 2015, 23:54 ) *
έχει σπάσει το αήττητο ρε συ χαχαχα. του χρόνου πάλι smiley.gif



Σορρυ ΔΕΝ το εθεσα σωστα....Εννοω το ''αηττητο'' ΚΑΙ απο ομαδες που μπορουμε να ''κουλαντρισουμε'' οπως π.χ τη Μακαμπι....Απο ομαδες σαν την Μπαρτσελονα προσωπικα πηγαινω στο γηπεδο οχι με προπτικη οτι θα κερδισω ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ για να ΚΛΕΨΕΙ το ματς.... sad.gif
salonikatasos
QUOTE (manj13 @ Jan 9 2015, 23:59 ) *
Σορρυ ΔΕΝ το εθεσα σωστα....Εννοω το ''αηττητο'' ΚΑΙ απο ομαδες που μπορουμε να ''κουλαντρισουμε'' οπως π.χ τη Μακαμπι....Απο ομαδες σαν την Μπαρτσελονα προσωπικα πηγαινω στο γηπεδο οχι με προπτικη οτι θα κερδισω ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ για να ΚΛΕΨΕΙ το ματς.... sad.gif

ε δεν έχει άλλη ομάδα σαν την μακάμπι ο όμιλος. οι άλλες 4 εκτός των 3 μεγάλων είναι χειρότερες ομάδες από εμάς. το θέμα είναι να σπάσουμε κι εμείς καμιά έδρα. το μεγάλο διπλό πιστεύω θα είναι είτε στη μακάμπι είτε στη ζαλγκίρις και όχι στην άλμπα που η νίκη πρέπει να είναι μονόδρομος
CG.
Με δυο προσθηκες η ομαδα θα γεμιζε βαθος και θα ειχε αλλη οντοτητα.
Το να βλεπειςτην μπαρτσα με 5-6 γκαρντ να κανει μεταγραφη τον τζακσον (η υπερβολη) η την ρεαλ να χει 4 σεντερ , η την τσσκα να σκεφτεται να προσθεσει παιχτη στο 4 και συγκεκρημενα τον κιριλενκο, τις τουρκικες να παιρνουν πλειμεικερ αλλα ακομα και την μακαμπι να κανει διορθωτικες κινησεις παρα το πιο σφιχτο μπατζετ απο μας και συ να διωχνεις επι της ουσιας και να μην εκμεταλευεσαι ενα μαξιμουμ της ομαδας σου ειναι τουλαχιστον στεναχωρο.
manj13
QUOTE(CG. @ Jan 10 2015, 00:04 ) *
Με δυο προσθηκες η ομαδα θα γεμιζε βαθος και θα ειχε αλλη οντοτητα.
Το να βλεπειςτην μπαρτσα με 5-6 γκαρντ να κανει μεταγραφη τον τζακσον (η υπερβολη) η την ρεαλ να χει 4 σεντερ , η την τσσκα να σκεφτεται να προσθεσει παιχτη στο 4 και συγκεκρημενα τον κιριλενκο, τις τουρκικες να παιρνουν πλειμεικερ αλλα ακομα και την μακαμπι να κανει διορθωτικες κινησεις παρα το πιο σφιχτο μπατζετ απο μας και συ να διωχνεις επι της ουσιας και να μην εκμεταλευεσαι ενα μαξιμουμ της ομαδας σου ειναι τουλαχιστον στεναχωρο.



+1.....
bbplayer
Σορυ για το ύφος αλλα έχω σκάσει. ΘΑ ΞΣΣΤΡΑΒΩΘΕΙ κανείς να ενισχύσει την.ομάδα ? Ειναι.επιλογή του κόουτς να ΕΧΟΥΜΕ ένα.και μοναδικό sf που πέρσι έπαιζε πενταλεπτα και αν? Να.μας τρελάνουν θέλουν ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.