Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 50 Child Stars!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
eftychia
Προχθες ειδα για νιοστή φορά αυτο το θεμα στο καναλι της Nova E! και ειπα "αφου μου αρεσει τοσο πολυ ας φτιαξω ενα τοπικ με 50 παιδια αστερες του παρελθοντος!" Μερικοί μπορει να μη σας λενε τιποτα, αλλοι παλι αναγνωριζονται με την πρωτη ματια! ΠΑμε λοιπον

50.

Cast of "Facts of life"
Δημοφιλης σειρα της δεκαετιας του 80 με πρωταγωνιστριες 4 κοριτσια. Τη δυναμικη Τζο (Nancy McKeon),τη σνομπ Μπλαιρ (Lisa Whelchel), τη μοναδικη Tootie(Kim Fields) και την ντροπαλη Mindy Cohn(επαιξε τη Βιλμα στο Σκουμπι Ντου). Στο Family Guy γινεται συχνα αναφορα στη σειρα!

49.

Η Erin Murphy εινι η γλυκια Τάμπιθα στη σειρα Be witched!Παρατησε την ηθοποιϊα και πηρε θεση πισω απο τις καμερες! Εχει 4 παιδια!

48

O Chad Allen εγινε γνωτος απο τη σειρα "my 2 dads" και υστερα πρωταγωνιστησε στη σειρα " Dr Quinn μονη στην αγρια δυση". Αν και ειχε κοσμησει με τις αφησες του ολα τα κοριτσιστικα δωματια , δε νομιζω να τον ενοιαξε ιδιαιτερα αφου ειναι δηλωμενος Gay!

47


H Natalie Portman εγινε γνωστη απο την ταινια "Λεον- The Professional" και σιγουρα με το iq που διαθετει δε θα χανοταν υστερα απο αυτην την επιτυχια. Εγινε η Πριγκιπισσα Λέιλα,αποφοιτησε απο το Χαρβαρντ και προταθηκε για Οσκαρ για την ταινια Closer! Οχι κι ασχημα...

46


Neil Patrick Harris. Εγινε γνωστος σαν "teenager" ιδοφυϊα απο τη σειρα " Doogie Houser MD". Θεωρειτε προδρομος της Σαρα Τζεσικα Παρκερ αφου στο τελος καθε επεισοδίου κατεγραφε στον υπολογιστη του την ημερα του.

45.



Ολοι εχουμε δει τα "Goonies" εκατονταδες φορες. Ο γλυκος, λιγο ψευδος με ασμα (στην ταινια) Sean Astin μεγαλωσε και του ανεθεσαν ενα μεγαλο αθλο! Σαν μικρο χαριτωμενο Χομπιτ να μεταφερουν το δαχτυλιδι στην ταινοα Lord of the rings! Ειναι ο πιστος φιλος του Φροντο!

44.

H Sara Gilbert υποδύεται την τσαμπουκαλου κορη της Ροζαν Μπαρ στο "Roseanne". Ειναι ετεροθαλης αδερφη της Μελισα Γκιλμπερτ (ελατε τωρα που δε θυμαστε τη Λορα Ινγκλς), ειναι κολλητη με τον Ντι Καπριο και εχει ενα μικρο ρολο στην ταινια "high Fidelity"(η κοπελα του Ντικ)

43.

Η Νικολ Εγκερτ γινεται γνωστη απο τη σειρα "Charles in charge". Ο Σκοτ Μπέιο (που στη σειρα κανει τον "νταντα "της) τα φτιαχνει μαζι της αλλα μετα απο καιρο χωριζουν.Επειτα πρωταγωνιστει σε μια "σειρουλα" το Baywatch και απλα αποθεωνεται σαν Σαμερ Κουιν.

42.

Η Τινα Ματζορινο ειναι το γλυκουλι κοριτσακι απο το εργο "When a man loves a woman". Eπισης οσοι εχετε δει το Napoleon Dynamite ειναι η κοπελα του Ναπόλεον!

41.

Τα παιδια απο το Saved by the bell ειναι σαν μια εφηβικη εκδοχη απο τα "φιλαρακια"!Εχουμε τον Ζακ(παιζει τωρα σε σειρα του NBC),τον A.C. Slater(παρουσιαστης στο Ε!), την Κελι Καπόφσκι(αφου παιζει τη σκυλα Βαλερι στο Μπεβερλι Χιλς, το 2005 παντρευεται ), τη Τζεσι Σπάνο (Showgirls), τη Λισα Τερτλ (καποιες σειρες) και τελος τον Κορυφαιο Σκριτς (γυριζει πορνο γιατι δεν ειχε να φάει!)

40.


Τα αδερφια Σάβατζ (Φρεντ και Μπεν) επαιξαν και εγιναν διασημα αντιστοιχα στις σειρες "The wonder years" "Boy meets world".Αποφοιτούν κι οι 2 απο το Στανφορντ και τωρα ο Φρεντ θελει να ασχοληθει με τη σκηνοθεσια!

39.

Πες τε μου υπηρχε κανεις που να μην εβλεπε (στον Αντενα αν θυμαμαι καλα) το Family matters???Και φυσικα ολοι θα θυμαστε τον Έρκελ!!! Ο Τζαλιλ Γουάιτ αρχικα ηταν να παιξει μονο σε ενα επισοδιο αλλα προκαλεσε τετοιον πανικο που τον κρατησαν για μονιμο. Κυκλοφόρησε μεχρι και σε κουκλα. Τωρα για το αν ειναι τοσο βλαμενο οσο ηταν στη σειρα , μαλλον το πτυχειο απο το UCLA μας δειχνει αλλα.

38.

Tia & Tamera Mowry. Οι διδυμες απο το Sister sister, kαι αυτες οχι απλα διασημες αλλα και με πτυχειο ψυχολογιας παρακαλω! Η Ταμερα δανεισε τη φωνη της σε επεισοδιο του Φαμιλι Γκάι

37.



Στο νουμερο αυτο εχουμε παιδια αστερες που εθιστηκαν τοσο απο τη δοξα οσο κι απο τα ναρκωτικα και ετσι κατεστρεψαν μια λαμπρη καριερα. Τοντ Μπριτζες, Χέιμ και Φελντμαν Κόρει(οι οποιοι ηταν κι οι 2 οι πιο υψηλομισθοι παιδια αστερες) και τελος Ντανι Μποναντούτσι. Ολοι παλι τωρα προσπαθουν να ξαναερθουν στο προσκηνιο. Προσωπικα πηγαινα τρελα τον Κορι Φελντμαν (Stand by me, Goonies).

36.

Jason Bateman. Γνωστος απο το Silver Spoon και το Hogan Family που μετα απο αυτο περναει πισω απο τις καμερες. Το 2003 παιζει στη σειρα Arrested development.

35.

Jonathan Taylor Thomas. Παιζει στο Home Imrovement το γιο του Tim Alen και η αληθεια ειναι οτι κερδισε το ρολο επειδη οντως εμοιαζε στο γιό του. Ολοι τον φωναζουν Jtt πραγμα που τον εκνευριζει!Κι αυτος αποφοιτησε απο το Χαρβαρντ παρακαλω!

34.



Lacey Chabert. Τη θυμοσαστε απο τη σειρα Party of five που εκανε τη μικρη αδερφη! Πριν απο αυτο ειχε παιξει στο Μπροντγουει ενω αφου σπουδασε(κι αυτη) το 2004 παιζει στην ταινια "Mean girls" διπλα στη Λιντσει Λοχαν

33.

Η γλυκια Αμαντα Μπάινς ξεκιναει την καριερα της με το "All that" και γινεται τοσο αγαπητη που στα 13 της αποκτα το δικο της σόου. Παιζει στο Big Fat Liar και συμπρωταγωνιστει με την Τζεν Γκαρθ στο what i like about you. (το εδειχνε το Σταρ μια εποχη)

32.

Η Thora Birch πηρε το ονοματης απο τον Σκανδιναβικο Θεο ΘΟΡ. Κανει το ντεμπουτο της σε μια διαφημιση σουπας και ακολουθουν οι ταινιες. Επαιζε στο HOcus Pocus τη μικρη αδεφη και προκαλει μεγαλη αισθηση ο ρολος της στο American beauty.

31.

Rick Schroder. Προκαλει το φθονο ολων των παιδιων αφου στη σειρα Silver Spoon ειχε τα πιο αξιοζηλευτα παιχνιδια. Tρια χρονια πριν εκανε το ντεμπουτο του στο εργο The champ. Τωρα πρωταγωνιστει στη σειρα NYPD.


30.

Ηταν το καημενο παιδακι στη σειρα Roseanne. Ο Μαικλ Φισμαν πλεον δεν ειναι καθολου καημενος αφου εχει 2 παιδακια
29.

Lindsay Lohan! Γινεται γνωστη απο το ριμεικ του Ντισνει Parent trap παιζοντας διπλο ρολο. Ακολουθει μετα απο καποια χρονια το Freaky Friday και τοτε την ερωτευονται ολοι. Δυστυχως ομως τωρα τελευταια εχει χασει πολυ τον ελεγχο και αντιμετωπιζει πιθανοτητα φυλακισης εως και 6 χρονια για κατοχη ναρκωτικων και οδηγηση υπο την επήρειά τους. Κριμα ...

28.

Αυτή η γλυκειά φατσουλα είναι η Hallie KAte Eisenberg και ισως μερικοι να τη θυμαστε απο διαφημίσεις της Pepsi που είχε εναλλαξ τη φωνη του Μαρλον Μπραντο, της Αριθα Φρανκλιν και του Τζο Πέσι. 9 ετων επαιξε στο Μπροντγουει ενω ισως καποιοι αλλοι να τη θυμαστε απο το Insider. Παντως ειναι τοσο χαριτωμενη που σε κανει να θες να σκοτωσεις τα παιδια σου.

27.

Η Μελίσα Γκίλμπερτ η γνωστη Λόρα που ολοι καθομασταν και βλέπαμε με τις ωρες στο σηριαλ "Μικρο σπιτι στο λιβαδι". Εκανε καποιες σχεσεις με ουκ ολιγους ηθοποιους (οχι τοσο ασπιλη οσο προεβαλλε στο σηριαλ) οπως ο Τομ Κρουζ και ο Ρομπ Λοου. Ενω αρχικα ειχε τη μανα της ως ατζεντισα τελικα την απελυσε. Φαντασου τι θα τραβαγε.

26.

Ο μικροσκοπικος Εμάνουελ Λιους εγινε γνωστος απο το σηριαλ Webster, ενω οταν ηταν μικρος εδωσε παρασταση για τον Ριγκαν, ήταν στενος φιλος με τον Μαικλ Τζάκσον, ενω ειχε και μια πολυ πετυχημενη διαφημιση στα Burger Kings. Μετα απλα τελειωσε το κολλεγιο, εκανε stand up comedy και τωρα του ανηκει μια δισκογραφικη. Απλα.

25.

Candace Cameron Buret η αλλιως η DJ η μεγαλη αδερφη απο το Full House. Ειναι η αδερφη του διασημου Κιρκ Καμερον ενω ο τηλεοπτικος της μπαμπας ηταν αυτος που της εκανε προξενιο με τον αντρα της, που ειναι μαζι μεχρι και σημερα και εχουν 3 παιδια. Nice...

24.

Η Gaby Hoffman οταν ηταν μικρη εμενε στο διασημο Chelsey hotel ( σ αυτο που εμεναν και ο Λεοναρντ Κοεν, και η Τσελσι Κλιντον πηρε εμεσα το ονομα της απο αυτο το ξενοδοχειο, big story!) αφου η μανα της ειναι η Βίβα σουπερ σταρ και μουσα του Αντι Γουορχολ. 6 χρονων παιζει για πρωτη φορα την κορη του Κοστνερ στο Field of dreams ενω καποια χρονια αργοτερα παιζει και στο Sleepless in Seattle. Τωρα προσπαθει να ερθει στο προσκηνιο παλι.

23.



Ο Λεοναρντο πριν παιξει σε μια ασημαντη ταινια που λεγεται Τιτανικος, μολις 16 χρονων παιζει στο Parenthood και στο Growing Pains. Το 93 συμπρωταγωνιστει με τον Ντε Νιρο (This boys life) ενω να μην αναφερω την πραγματικα σαρωτικη ερμηνεια του στο Whats eating Gilbert Grape (για αυτο εξαλλου προταθηκε και για Οσκαρ). Συνεχιζει ακαθεκτος με πιο ωριμες επιλογες σε ρολους (Πληροφοριοδοτης, Ματωμενο διαμαντι) και πραγματικα αποδεικνυει οταν δεν ηταν μια φουσκα.

22.

Ο Λανσ Κεργουιν γινεται γνωστος απο τη σειρα James at 15(James at 16) , που ασχολειται με τα εφηβικα προβληματα, κι ηταν αυτη η σειρα που ενεμπνευσε το σεναριογραφο του Dawson Creek.Κατανταει αλκοολικος(ο Λανς,οχι ο σεναριογραφος) και μετα την αποτοξινωση, εχει γινει συμβουλος νεων κι εχει 3 παιδια.

21.

Ο Λούκας Χαας γινεται γνωστος απο το εργο "The witness" ενω στα 13 του λαμβανει υποψηφιοτητα για Εμι για το "The Ryan white story". Αλλες ταινιες που ισως τον εχετε δει Mars Attack, Music Box (το περιεργο με αυτη την ταινια ειναι οτι εγραψε το σεναριο της ο σεναριογραφος και μετα απο 1 χρονο η ιστορια εγινε πραγματικοτητα, ο πατερας του ηταν Ναζι!-οπως καταλαβαινετε η ταινια διαπραγματευεται εναν γειτονα που κατηγορειται για Ναζι αρχικα το διαψευδει, αλλα τελικα ειναι, οπως εγινε και με τον πατερα του!) και στο σηριαλ 24.

20.



Η Τατιανα Αλι ξεκινησε απο το Σεσαμι Στριτ, μετα ειχαμε λιγο απο Μπροντγουει και τελος ηταν η ξαδερφη του Γουιλ Σμιθ στον Πριγκιπα του Μπελ Αιρ. Ο Γουιλ μετα την 5η σεζον την πειθει να ξεκινησει καριερα στο τραγουδι και δεν τα παει ασχημα. Α και για την ιστορια κι αυτη αποφοιτησε απο το Χαρβαρντ.

19.

Γνωστος ως ο μικρος κατασκοπος "Agent Cody Banks",ο Φρανκι Μουνιζ μαλλον τη ζηλεια μας μας προκαλει αφου εχει συλλογη απο αγωνιστικα αυτοκινητα. Το 2005 αρραβωνιαστηκε κιολας!

18.

Ο Ρος Μαλινγκερ ειναι ο γλυκος γιος του Τομ Χανκς στο αγρυπνος στο Σιατλ που παιρνει την τυχη του πατερα του στα χερια του οταν τηλεφωνει σε ραδιοφωνικη εκπομπη! Απο κει κι επειτα οχι πολλα...


17.

Raven Simone. Είναι η μικρή Ολίβια από το Cosby Show, η οποία προστέθηκε την 6η σεζόν. Στα 7 της, έπαιξε στο "hanging with mr Cooper" και αργότερα είχε το δικό της σόου "That's so Raven" όπου έγραψε και το theme music του σόου. Έχει βγάλει ως τώρα, 3 άλμπουμ.

16.

Elijah Wood. Ξεκίνησε από τα έργα Avalon, Radioflyer και το forever young με τον Μελ Γκίμπσον, μεγαλύτερή του όμως επιτυχία ήταν ως Φρόντο στο Lord of the Rings. Μετά από αυτό το blockbuster έχει μεταπηδήσει σε πιο cult παραγωγές. Όπως και να'χει το όνομά του είναι συνιφασμένο με την επιτυχία.

15.

Rodney Allen Rippy. Έγινε γνωστός στην Αμερική και πολύ αγαπημένος από την διαφήμιση των Burger Puns, η οποία κέρδισε βραβείο ακαδημίας τηλεόρασης για την πιο πετυχημένη διαφήμιση των τελευταίων 50 ετών. Βγήκαν μέχρι κούκλες και φρίσμπι με τη φάτσα του.

14.

Kirsten Dunst! Μπορεί να περηφανεύεται ότι φίλησε πριν από την Αντζελίνα και την Τζένιφερ Άνιστον τον Μπραντ Πιτ στην ηλικία μόλις των 11 ετών για την ταινία interview with a vampire(for the record είχε δηλώσει για το φιλί ότι ήταν η πιο αηδιαστική εμπειρία). Για αυτήν την ταινία προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα. Ακολούθησαν ταινίες όπως Αυτόχειρες Παρθένοι, Eternal Sunshine of the spotless mind, Spiderman οι οποίες αποδυκνείουν ότι αυτό το κορίτσι ήρθε για να μείνει.

13.

Soleil Moon Frye. Η γνωστή Punky Brewster από το ομότιτλο σήριαλ είναι τώρα παντρεμένη με τον παραγωγό του Punk'd, ενώ το 93 έκανε εγχείρηση μείωσης στήθους. biggrin.gif

12.

Kirk Cameron. Ήταν ο Μπραντ Πιτ των '80s. Πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ Growing Pains όπως και σε άλλες διάσημες εφηβικές ταινίες των 80s. Το 91 παντρεύεται κι από τότε μένει με την ίδια γυναίκα, αφήνει την υποκριτική και φτιάχνει την κατασκήνωση για άρρωστα παιδιά.

11.

Keishia Knight Pullian. Στα 6 χρόνια της είναι η μικρότερη που έχει λάβει υποψηφιότητα για ΕΜΜΥ. Ξεκίνησε από το Sesamy Street, ενώ στα 5 της έλαβε μέρος στο Cosby Show ως Ρούντι.

10.

Gary Coleman. Γνωστός από τη σειρά Different Strokes. Ο λιλιπούτειος ηθοποιός, το 2004 έβαλε υποψηφιότητα για κυβερνήτης της California. Δυστυχώς είχε αντίπαλο τον Άρνι....

9.

Dakotta Fanning. Στα 6 της πρωταγωνιστεί στο I am Sam και λαμβάνει το βραβείο κριτικών. Μπορεί να είναι μικρή, αλλά η καριέρα της είναι τεράστια και συγκρίνεται μόνο αντίστοιχες φτασμένων ηθοποιών. Το εντυποσιακο ειναι πως σε καθε της συνεντευξη νιωθεις οτι μιλαει μια Σαρανταρα! Παρολα αυτα τη θεωρω απιστευτα ομορφουλα και γοητευτικη

8.

Jonathan Lipnicki. Είναι το χαριτωμένο παιδάκι με τα γυαλάκια από το Jerry Maguire, το οποίο γεμίζει με πληροφορίες τον Τομ Κρουζ. Στα γυρίσματα τον φωνάζανε El fuego, δηλαδή "φωτιά" λόγω της μεγάλης ενεργητικότητάς του. Πρωταγωνίστησε ακόμα, στο Stuart Little και τώρα η βασική του ασχολία είναι με τη σχολική ομάδα του polo.

7.

Ο Haley Joel Osment κατα τη γνωμη μου ειναι ο πιο χαρισματικος "παιδικος αστερας". Αν το θυμαστε απο το Forest Gump που επαιξε το γιο του Forest,και στην ηλικια των 11 συμπρωταγωνιστει με τον Mπρους Γουιλις στην ταινια σταθμο στην καριερα του "6η αισθηση" ο οποιος προταθηκε και για Οσκαρ. Ακολουθησαν εξισου καλες επιλογες ταινιων, οπως Τεχνητη Νοημοσυνη και Pay it Forward(Kevis Spacy Hellen Hunt). Οσοι εχουν δουλεψει μαζι του μιλουν για ενα πολυ προσγειωμενο παιδι που εχει απιστευτο ταλεντο και φυσικα σπουδαιο μελλον!


6.

"You got it dude" ηταν η μοναδικη ατακα που ελεγαν οι αδερφες Ολσεν (εναλλαξ ποτε η μια ποτε η αλλη αφου αυτοντουμπλαριζονταν) στο Full House. Ξεκινησαν να παιζουν απο 9 μηνων και τωρα σιγα σιγα εχουν χτισει μια αυτοκρατορία, ειτε απο βιντεοκασσετες ειτε απο σειρα ρουχων, γενικα οτι υπαρχει στη σουμπιζ οι Ολσεν το κανουν. Σχεδον ζυγιζουν κι οι 2 μαζι οσο ενας κανονικος ανθρωπος, ενω αυτο που μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση οταν εβλεπα ενα ντοκυμαντερ απο τη ζωη τους, ειναι οτι απο μικρες τα λεφτα που παιρναν δεν τα αγγιζαν μπαιναν σε τραπεζα κι ο μπαμπας τους τους εδινε 40 δολαρια την εβδομαδα, τα οποια αν δεν καναν δουλειες μεσα στο σπιτι δεν τα παιρναν! Σωστη ανατροφη, για αυτο και τωρα ειναι απο τις πιο πλουσιες γυναικες στη σοου μπιζ!

5.

Η Alyssa Milano υποδηθηκε τη Σαμανθα στο "who's the boss" και απεδειξε ποια ειναι πραγνατικα ο αρχηγος απο την επιτυχημενη της πορεια, στο Melrose Place(ηθελε να αποταξει την εικονα της γλυκιας Σαμανθα) και στο"Charmed" (Οι μαγισσες ντε καθε βραδυ στο Σταρ!!!! Εμενα μου αρεσει η Ροουζ Μαγκοουαν ομως)

4.

Ο Henry Thomas ειναι ο 10 χρονος Έλιοτ απο τη "μαγευτικη" ταινια Ε.Τ!Επαιξε ακομα στο "All the pretty Horses" kai sto "Gangs of New York".

3.

Δε θα μπορουσα να αναφερθω στον Ε.Τ. χωρις να κατευθυνθω συνηρμικα στην ΘΕΑ Ντρου Μπαριμορ!Η γλυκια "Γκέρτι" αφου εζησε μια πολυταραχη ζωη(9 χρονων εκανε το πρωτο τσιγαριλικι και 13 πηγε για αποτοξινωση) με ναρκωτικα , διαζυγια κλπ απεδειξε ποσο ταλαντουχα ειναι με το να μεινει στο προσκηνιο, οχι απλα σαν ηθοποιος αλλα και σαν παραγωγος(της ανηκει η Flower films- Never been kissed, Chrlie Angels), καθαριζοντας τελειως απο το ασχημο παρελθον της.

2.

Στην ηλικια των 10 ετων γινεται Super Star οταν κανει τον χαριτωμενο αλλα μες στην αταξια Κεβιν στο "Home Alone"(κατι σαν τον Ντενις τον τρομερο). Δυστυχως η ασυδοσια των γονιων του για να του φανε την περιουσια τον οδηγουν σε μετριες επιλογιες ταινιων και εναν γαμο στην ηλικια των 17 ετων (πηρε διαζυγιο μετα απο 2 χρονια). Οπως λεει κι ο λαος"Αμαρτιες γονεων πεδευουσι τεκνα".

1.
Φυσικα στο νουμερο 1 υπαρχει ενας συνοστισμος αφου δεν εχουμε 1 αλλα 3 ageless παιδια αστερες! Τα παιδια Σιμσον!!! Ο Μπαρτ, η Λισα και η Μαγκι για σχεδον 2 δεκαετιες με την πρωτοποριακη τους σατιρα μας κανουν οχι μονο να μην τους βαρεθουμε αλλα να αποκτουμε εξαρτηση. Καθε χρονο πιο αστειοι και εφευρετικοι (τυχερη Λισα καθε χρονο κλεινεις τα 8). Τα κιτρινα αδερφακια Σιμσον ειναι απλα ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΑ!!!


Αυτα ηταν τα 50 παιδια αστερες σε πληρη ανταποκριση απο το Ε!
Περιμενω τις δικες σας προσθηκες!
mstam
etsi na saronoun oi simpsons!!!
NBAholic
Θλιβερή ιστορία, αλλά να προσθέσω τη Χίδερ Ο'Ρουρκ στη λίστα (Πόλτεργκαϊστ).
Επίσης: Πού είναι η Σίρλεϊ Τεμπλ;
dizzy_fingers
Ξέχασες τον stewie:

biggrin.gif

Ωραία λίστα, με πολλά πράγματα που δε γνώριζα όπως ο Sean Austin που έπαιζε στα γκούνις ohmy.gif.

Κι αυτό το παιδί στο Jerry Maguire, πώς έχει γίνει έτσι icon_drunk.gif.
Air Kef
wtf...


Click to view attachment
dizzy_fingers
Η αλήθεια είναι πως περιμαμε τον Καζ' να το ποστάρει laugh.gif!
Flash
David Faustino που έπαιξε τον Μπαντ Μπάντι στο "Married with children", ίσων την πιο cult κωμική σειρά που έχω δει μέχρι στιγμής (εξαιρούνται simpsons και south park επειδή είναι animated).
eftychia
QUOTE(NBAholic @ Aug 24 2007, 18:19 ) *
Θλιβερή ιστορία, αλλά να προσθέσω τη Χίδερ Ο'Ρουρκ στη λίστα (Πόλτεργκαϊστ).
Επίσης: Πού είναι η Σίρλεϊ Τεμπλ;



Χρησιμοποιησα τα παιδια αστερες οπως τα ειχε το Ε! αλλα εχεις απολυτο δικιο εκπλησομαι παρα πολυ που δεν βαλαν τη Σιρλει Τεμπλ! Επισης ενα αλλο ατομο που θα ηθελα να προσθεσω (προσωπικο δικο μου νουμερο 1 με τους Σιμσον παρεα) ειναι ο Τζον Κιουζακ (surprise surprise) που ξεκινησε πολυ μικρος κι αυτος 17 χρονων στην ταινια "Class" κι αμεσως μετα το "Sixteen candles" που εγινε μεγαλη επιτυχια με την Molly Ringwald(κι αυτη θα μπορουσε να θεωρηθει child star)
Silver8
QUOTE(eftychia @ Aug 25 2007, 15:43 ) *
Χρησιμοποιησα τα παιδια αστερες οπως τα ειχε το Ε! αλλα εχεις απολυτο δικιο εκπλησομαι παρα πολυ που δεν βαλαν τη Σιρλει Τεμπλ! Επισης ενα αλλο ατομο που θα ηθελα να προσθεσω (προσωπικο δικο μου νουμερο 1 με τους Σιμσον παρεα) ειναι ο Τζον Κιουζακ (surprise surprise) που ξεκινησε πολυ μικρος κι αυτος 17 χρονων στην ταινια "Class" κι αμεσως μετα το "Sixteen candles" που εγινε μεγαλη επιτυχια με την Molly Ringwald(κι αυτη θα μπορουσε να θεωρηθει child star)


Και γαμώ τα topic 77.gif . Mιλάμε θυμήθηκα τύπους που μικρός τους έβλεπα φανατικά αλλά τους είχα ξεχάσει. Ειδικά με αυτό που αναφέρεις για τον Σκριτς(saved by the bell) ο οποίος άρχισε μετά να γυρίζει πορνό έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ο μεγάλος Σκρίτς πορνοστάρ? Απίστευτο! icon_drunk.gif
McRae
Εγω εναν απολυτο παιδικο σταρ θυμαμαι...

rchos
ο ζορντι κταν ειδωλο τοτε για ολους!θεος!


οσο για τη λιστα 2 σχολια.το νουμερο 29 αδικειται απιστευτα!τουλαχιστον στο νουμερο 1 επρεπε να ειναι!τελικα της επιβληθηκε ενα 24ωρο φυλακιση για αυτα που λες!παντως την αγαπαμε και πιστευουμε οτι θα βρει ξανα τον δρομο της!



το νουμερο 8 στη δευτερη φςτο πως κατηντησε ετσι θεε μου! ohmy.gif
sarounas
QUOTE(Silver8 @ Aug 25 2007, 21:35 ) *
Και γαμώ τα topic 77.gif . Mιλάμε θυμήθηκα τύπους που μικρός τους έβλεπα φανατικά αλλά τους είχα ξεχάσει. Ειδικά με αυτό που αναφέρεις για τον Σκριτς(saved by the bell) ο οποίος άρχισε μετά να γυρίζει πορνό έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ο μεγάλος Σκρίτς πορνοστάρ? Απίστευτο! icon_drunk.gif

πράγματι εξαιρετικό τόπικ 41.gif
αυτό με τον Σκριτς αληθεύει ή είναι απλώς φήμες;
jois21
Hellen Page (Hard Candy - 2005) 77.gif
eftychia
QUOTE(sarounas @ Aug 26 2007, 14:25 ) *
αυτό με τον Σκριτς αληθεύει ή είναι απλώς φήμες;


Βεβαια και αληθευει και ειχε βγει και ειχε πει οτι το εκανε γιατι ειχε πολυ αναγκη απο τα λεφτα. (ολο αυτο μετα την επιτυχια του στο "Πριν χτυπησει το κουδουνι". Δες κι αυτο (δεν ξερω βεβαια αν επιτρεπεται...)http://www.tmz.com/2006/09/27/screech-sex-tape-preview/

Την Hellen Page πρωτη φορα την ακουω στη ζωη μου....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.