Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ACB 2006-07
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
treathitch














Η Ισπανική λίγκα αρχίζει αύριο με το ντέρμπι Ρεάλ-Μάλαγα.
Θα δοκιμάσω μέχρι το απόγευμα να έχω γράψει ένα μικρό - αλλά προσεγμένο - αφιέρωμα.
Θέλω τη συνεργασία και την προσπάθειά σας να κρατηθεί το συγκεκριμένο thread σε υψηλούς ρυθμούς για να δοκιμάσουμε κι άλλα κόλπα στη συνέχεια.
Πάμε λοιπόν. Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Real Madrid - Unicaja Sá, 18:00
Grupo Capitol Valladolid - Akasvayu Girona Sá, 19:00
Alta Gestión Fuenlabrada - C.B. Granada Sá, 19:00
Gran Canaria Grupo Dunas - Polaris World CB Murcia Do, 12:00
Etosa Alicante - Winterthur F.C. Barcelona Do, 12:30
DKV Joventut - ViveMenorca Do, 12:30
Pamesa Valencia - TAU Cerámica Do, 12:30
Caja San Fernando - MMT Estudiantes Do, 12:30
Bruesa GBC - Lagun Aro Bilbao Basket Do, 19:00

Όπου Sá, βάλε Σάββατο, όπου Do, Κυριακή. Μια ώρα πίσω είναι η Ισπανία.
Για περισσότερες πληροφορίες www.acb.com
V@Roxe##13
Επισης καλο θα ηταν αν μπορει καποιος να ποσταρει τα ροστερ των ομαδων. Ξερει κανεις αν τελικα θα τη δειχνει την ΑCB το Σπορ+ και αν ναι, ποιο ματς θα δειξει απο αυτην την αγωνιστικη?
liolias
Καλη επιτυχια στον Βασιλιαδη!!
dizzy_fingers
Topic pinned.
Από φέτος θα παρακολουθούμε πιο στενά το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης με ειδήσεις, άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο, με σκοπό να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους Ισπανούς και μη παίχτες που απαρτίζουν τις 18 ομάδες της ACB.

Τί βλέπω στις ώρες?
12:00 και 12:30 το πρωί αγώνες?
Έχει κόσμο? Λέγανε να εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στην Ελλάδα...


Και για να πάρουμε μία γεύση του τί ατμόσφαιρα επικρατεί στα κλειστά της Ισπανίας κάθε Κυριακή, δείτε αυτό το βίντεο της παρουσίασης των Ταού-Μάλαγα σε περσινό μεταξύ τους παιχνίδι.
mono maroussi
εγω σας προτεινω να προσεξετε την Χιρονα..θα παει πολυ καλα φετος
liolias
Εγω πονταρω απο τωρα στην malaga!
Bonzo
Νομίζω ότι φέτος είναι η σειρά της Ταού να το σηκώσει...
ΊΣως η Μπαρτσελόνα να τη δυσκολέψει αλλά τα υπόλοιπα "φαβορί"(αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτός ο όρος σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα),δηλ Μάλαγα,Ρεαλ(για την Πανταλόνα δεν είμαι ενημερωμένος για το περσινό της ρόστερ) νομίζω ΄ότι έχουν αποδυναμωθεί
dizzy_fingers
Αναμένω με ενδιαφέρον το αφιέρωμα του treathitch για να δούμε από κοντά τις ομάδες, όχι από άποψη ρόστερ αλλά δυνατοτήτων-ικανοτήτων-αδυναμιών...

Σε 4 περίπου ώρες ξεκινάει το Ρεάλ-Μάλαγα.
mono maroussi
ξερει κανεις κανενα καναλακι απο νοβα που να δειχνει τα ματσακια?εγω τα μονα ποθ βρισκω ειναι κατι α2 ιταλιας απο ραισπορτ και κατι ματσακια απο αδριατικη λιγκα,σερβικο και βοσνιακο πρωταθλημα.χαχα
V@Roxe##13
Εγω πιστευω οτι αν η Μπαρτσα παρει μπροστα θα το παρει. Ακομα οι παικτες παντως της Μπαρτσελονα ειναι κουρασμενοι κυριως εξαιτιας της απανθρωπης προετοιμασιας του Ιβανοβιτς. Κακιουζης και Βασιλειαδης ειναι νομιζω οι μοναδικοι Ελληνες του πρωταθληματος.
treathitch
Λοιπόν, για να δούμε τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για την ACB.. Κατ’ αρχάς, πρόκειται για το κορυφαίο εθνικό πρωτάθλημα στον κόσμο, μετά το ΝΒΑ. Αν, μάλιστα, λίγο καθίσουμε και επεκτείνουμε τη σκέψη μας, θα δούμε ότι πρόκειται στην ουσία για μια διαφορετική «μπίζνα», η οποία αυξάνεται με τον καιρό. Τι εστί αυτή η «μπίζνα», η οποία ουσιαστικά αντιπροσωπεύει (γίνεται οδηγός, αν προτιμάτε για) το σύγχρονο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και τις κατευθυντήριες γραμμές που εκείνο συστηματικά ακολουθεί. Σαν πρωτάθλημα (και όχι ατομικά, όπως, ας πούμε μπορεί να μιλήσει κανείς για την ΤΣΣΚΑ και τη Μακάμπι), δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα άλλο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ούτε καν με το ιταλικό.
Αυτό συμβαίνει, αφενός λόγω της τεράστιας παράδοσης που υπάρχει, καθώς και του εκσυγχρονισμού του αθλήματος, με την προώθηση του marketing, τόσο από τις ομάδες, όσο και από την Ομοσπονδία τους. Παράλληλα, οι περισσότερες από τις συμμετέχουσες ομάδες βρίσκονται σε θέση να είναι ανταγωνιστικές, να έχουν γήπεδο γεμάτο, να κάνουν γερό scouting εκτός Ισπανίας φέτος. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που βρίσκεις οικονομικές ατασθαλίες στα σωματεία, ενώ όλα σχεδόν τα λατινοαμερικάνικα και βαλκανικά αστέρια στις ηλικίες 15-21 ετών είτε ανήκουν σε Ισπανικούς συλλόγους, είτε τα έχουν προσεγγίσει.

Πάμε λίγο σε μια αναδρομή. Μέχρι το 1990, γνωρίζαμε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, περίπου όπως στο ποδόσφαιρο. Οι μεν με Σαν Επιφάνιο, Σολοθάμπαλ, Χιμένεθ και Όντι Νόρις, οι δε με Ντράζεν, Μάρτιν, Ρομάι. Όταν η Μπανταλόνα έκανε την εμφάνισή της το 1991 στο Ευρωπαϊκό προσκήνιο και με ηγέτες το Τζόρντι Βιγιακάμπα και τους αδερφούς Γιοφρέσα έχασε μόλις με 2 πόντους από τους Λέικερς στο τότε McDonalds Open, πολλοί μίλησαν για τη διάδοχο της Γιουγκοπλάστικα στο Ευρωπαϊκό στερέωμα. Η Μπανταλόνα μπορεί να έχασε όπως έχασε από την Παρτιζάν και τους Τζόρτζεβιτς-Ντανίλοβιτς στην …έκπληξη του αιώνα το 1992, αλλά η Μπανταλόνα πήρε τελικά ευρωπαϊκό τίτλο το 1994, σε μία αντίστοιχη έκπληξη κόντρα στον Ολυμπιακό. Η Ρεάλ, με Σαμπόνις και Αρλάουκας έσκισε τους ερυθρόλευκους την επόμενη χρονιά και οι λούζερ της Μπαρτσελόνα χρειάστηκαν ένα γερό μεταγραφικό καλοκαίρι το 2002 για να κλείσουν Μποντιρόγκα, Ιλιέφσκι, Γιασικεβίτσιους, Φούτσκα και Φέμερλινγκ, να τους προσθέσουν στους Ναβάρο-Ντε λα Φουέντε και να κερδίσουν την Ευρωλίγκα το 2003.

Υπάρχει γενικώς μια αντίληψη ότι οι Ισπανοί είναι λούζερ σε γενικό επίπεδο, είτε συλλογικό, είτε εθνικό. Αυτή είναι μεν μια άποψη που ενισχύεται και από τα 80s onwards στο ποδόσφαιρο, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης του Μπουντραγκένιο και του Ούγκο Σάντσεθ και η εκπληκτική εκείνη Εθνική που είχαν δε σταύρωναν πρόκριση σε νοκ άουτ παιχνίδι. Ωστόσο, στο μπάσκετ, πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν ότι ούτε η ΤΣΣΚΑ, ούτε η Μακάμπι, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε παλαιότερα η Γιουγκοπλάστικα και ο Άρης είχαν ποτέ τον ανταγωνισμό που έχουν οι Ισπανικές ομάδες στο πρωτάθλημά τους.

Με βάση, λοιπόν, αυτή την εισαγωγή, να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στη φετινή σεζόν, αφού πρώτα πούμε ότι, ύστερα από μία εκπληκτική περσινή σεζόν, πρωταθλήτρια, defending champion, όπως την ονομάζουν οι Αμερικάνοι, είναι η Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία επικράτησε της Τάου Θεράμικα πέρσι με 3-0 στους τελικούς των πλέι-οφ.

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ:
Φέτος, η Ουνικάχα έχει κάνει μια βαθιά ανανέωση στο ρόστερ της. Ο φυσικός ηγέτης της, ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα, παίκτης για όλες τις δουλειές και με τεράστια ψυχικά αποθέματα, μετακόμισε στο Τορόντο, ενώ ο Ντανιέλ Σαντιάγκο, η παρέα του στη φροντλάιν δεν παίζει πια στη Μάλαγα. Ο Βάλτερ Ερμάν, παίκτης τεράστιας καριέρας στην ACB με τη Φουενλαμπράδα, αλλά που ποτέ δεν έπιασε στην Ουνικάχα, έκανε άλλο ένα καλό τουρνουά με την Εθνική της Αργεντινής και έκλεισε μεταγραφή στους Σάρλοτ Μπόμπκατς. Φέτος λοιπόν, όπως κάθε χρόνο, ο Πέπε Σάντσεθ θα ηγηθεί της ομάδας του Σέρζιο Σκαριόλο από την περιφέρεια, ως ένας εκ των κορυγαίων και πιο έμπειρων πόιντ γκαρντ στο International basketball. Ο Κάρλος Καμπέθας, αν και μόνιμος παγκίτης, θα είναι χρήσιμη βοήθεια από τον πάγκο, τόσο στον άσο, όσο και πίσω από το Μάρκους Μπράουν στο δύο. Ο Μπράουν γίνεται ολοένα και καλύτερος team-player, ένας γνήσιος σταρ από την ΤΣΣΚΑ με μεγάλες ηγετικές ικανότητες. Δε θα αναλάβει όμως μόνος του το σκοράρισμα, αφού ο Γίρι Βελς, ένας εντυπωσιακός σμολ φόργουορντ, ο καλύτερος Τσέχος που βγαίνει εδώ και 15 χρόνια θα μπορέσει να προσφέρει στους πρωταθλητές versatility, πάσιν γκέιμ και σουτ από την περιφέρεια που ελάχιστες ομάδες θα έχουν στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ φέτος. Πίσω τους ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος στα φιλικά έβγαλε μάτια και προσπαθεί τώρα να διεκδικήσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, κοιτώντας πάντα προς το μέλλον. Για κακή του τύχη, ο Βελς μαζι με τον αρχηγό της ομάδας Μπέρνι Ροντρίγκεθ θα παίζουν στο τρία, ώστε να περάσει στο τέσσερα ο combo forward Ισπανός ηγέτης και διάδοχος του Γκαρμπαχόσα, ο επίσης νεοαποκτηθείς Κάρλος Χιμένεθ, παίκτης μεγάλης εμπειρίας και ποιότητας. Ο Ρόμπερτ Γκούλιας έκλεισε μεν για ένα μήνα, αλλά φαίνεται ότι θα κάτσει περισσότερο, ώστε να μένει ως μπακ-απ του versatile, αλλά απογοητευτικού πέρσι και ασταθούς Εράζεμ Λορμπεκ, νέου παίκτη της χρονιάς για την Ευρωλίγκα για το 2005. Ο Φλοράν Πιετρούς, παρ’ ότι δεύτερος σκόρερ της Γαλλίας στο πρόσφατο μουντομπάσκετ, δεν είναι παίκτης για την επίθεση. Θα φανεί όμως ιδιαίτερα χρήσιμος σε άλλους, συμπληρωματικούς τομείς. Ο Ινιάκι Ντε Μιγκέλ είναι σούπερ για τελευταίος ψηλός από τον πάγκο. Αν πετύχουν τη χημεία σύντομα, τότε ένας ακόμη τίτλος δεν αποκλείεται να έρθει και φέτος.

Δεύτερη τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι, μόνιμη θαμώνας των φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας τα τελευταία χρόνια, η Τάου είναι το μεγάλο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Τόσο η περσινή διάλυση της Ουνικάχα και της Μπαρτσελόνα με τα δύο παράλληλα πρωταθλήματα, όπου αμφότερες εγκατέλειψαν έναν από τους δύο στόχους (οι Καταλανοί την ACB, οι της Μάλαγα την Ευρωλίγκα), όσο και η έξοχη σταθερότητά της την τελευταία εξαετία, έδωσαν και πάλι στην Τάου την αυτοπεποίθηση του ότι είναι πάντα η πιο ισχυρή. Και δεν έχει άδικο. Τα τελευταία χρόνια έχασε Νοσιόνι, Μασιγιάουσκας και Καλντερόν, αλλά παραμένει στην ελίτ. Το scouting της είναι το καλύτερο στον κόσμο εκτός ΝΒΑ, ενώ οι περισσότεροι παίκτες της (Λούις Σκόλα, Τιάγκο Σπλίτερ, Ιγκόρ Ρακόσεβιτς, Σερκάν Ερντογάν, Καγιά Πεκέρ) φέτος στο μουντομπάσκετ ηγήθηκαν των εθνικών τους ομάδων στο σκοράρισμα. Ωστόσο η Τάου φέτος τα θέλει όλα. Γι’ αυτό και έδιωξε τον υπερταλαντούχο Ρόκο-Λένι Ούκιτς, κι έφερε τον πιο έμπειρο συμπατριώτη του Ζόραν Πλάνινιτς. Γι’ αυτό ο Σκόλα και ο Σπλίτερ (θεωρούνται ως η κορυφαία φροντλάιν στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ σήμερα) δε φεύγουν με τίποτα λόγω buyout που ξεπερνάει κάθε λογική. Γι’ αυτό ο Ρακόσεβιτς μαθαίνει να προσαρμόζεται σε πιο team- και frontline-oriented mentalities. To παιχνίδι τους είναι πάρε-βάλε στους ψηλούς από τον Πάμπλο Πριζιόνι κυρίως, με τον Πλάνινιτς να τον διαδέχεται στον άσο, αλλά να παίζει και πλάγιος, όταν ο Αργεντίνος μένει μέσα. Ο Ρακόσεβιτς και ο Ερντογάν αναλαμβάνουν το σουτ και το περιφερειακό σκοράρισμα, όταν δεν είναι μέσα ο ρολίστας Σέρχι Βιδάλ, υπαρχηγός του Σκόλα και δεύτερη σημαία της ομάδας. Ο μεγάλος Αργεντίνος φόργουορντ κυριαρχεί βέβαια μέσα στη ρακέτα και είναι ο καλύτερος post σκόρερ στην Ευρώπη και εκ των κορυφαίων του πλανήτη και μάλιστα πάνω στην ακμή του ηλικιακά, αλλά τόσο η αμυντική του αδυναμία, όσο και ο πρόσφατος τραυματισμός του καθιστούν απαραίτητη την προσωρινή διαδοχή του. Ο Σπλίτερ, εντυπωσιακός στα φιλικά και καλύτερος αμυντικός από το Σκόλα αναλαμβάνει πλέον το go-to ρόλο στο ζωγραφιστό, ενώ ο Πεκέρ, μαζί με το νεαρό Μίρζα Τελέτοβιτς και τον για ένα μήνα παίκτη της ομάδας Ντάνιελ Φαγιάρδο θα τον συμπληρώνουν με πολύ χρόνο στο πάουερ φόργουορντ, παρ’ ότι – όπως άλλωστε και ο Σκόλα – κανείς από τους τρεις δεν είναι σε θέση να μαρκάρει στην περιφέρεια.

Το αν η Τάου ή η Ουνικάχα είναι πραγματικά τα φαβορί έρχεται να το αμφισβητήσει πρώτη απ’ όλους η Μπαρτσελόνα. Μετά από μία μάλλον αποτυχημένη σεζόν, οι μεταγραφές αυξήθηκαν, αλλά η χημεία που έχει αποκτήσει τόσο η Τάου, λόγω ενός συγκεκριμένου κορμού, όσο και η Ουνικάχα, λόγω Σκαριόλο, μάλλον δεν έρχεται άμεσα για τον συνήθως απαιτητικό Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Η φυγή του Σάμοντ Ουίλιαμς για το ΝΒΑ, του βετεράνου Γκρέγκορ Φούτσκα για την Γρανάδα και του μόνιμου τραυματία Μίλος Βούγιανιτς για τον Παναθηναϊκό αναπληρώθηκε ταχύτατα με την απόκτηση των Ρόκο-Λένι Ούκιτς, Γιάκα Λάκοβιτς, Μάριο Κασούν και Φραν Βάσκεθ. Ο ηγέτης, βέβαια, της ομάδας θα είναι και φέτος ο περσινός νικητής του MVP στην ACB, ο Ισπανός mega star, ο Χουαν Κάρλος Ναβάρο, τον οποίο πλέον έμαθαν και όσοι δε γνώριζαν στην Ελλάδα. Ο Τζιανλούκα Μπαζίλε θα τον συμπληρώνει στο δύο, με τους Ούκιτς-Λάκοβιτς ένα μάλλον άτυχο δίδυμο στο πόιντ, αφού κανείς από τους δύο (και κυρίως ο Σλοβένος) δεν είναι αρκετά δημιουργικός για μια τόσο απαιτητική και γεμάτη ομάδα. Ο Μιχάλης Κακιούζης μάλλον ανεβαίνει στο τρία για φέτος, αφού εκεί υπάρχουν μόνο ο Ρότζερ Γκριμάου και ο Ροντρίγκο Ντε λα Φουέντε, ενώ στο τέσσερα αποκτήθηκε για να βγει λίγο από τη ρακέτα ο Βάσκεθ με το τεράστιο συμβόλαιό του και να κάνει παρέα στον Τζόρντι Τρίας. Το ριμπάουντ πάντως δε θα’ ναι πρόβλημα για κείνους, χάρις στον Κασούν.και στον «γερνάω μαμά» Ντένις Μαρκονάτο.

Η ΤΕΤΑΡΤΗ;

Με δεδομένη πάντα την ποιότητα των τριών πρώτων ομάδων, στα χαρτιά τουλάχιστον εγώ δε βρίσκω άλλη ομάδα που να χτυπάει τον τίτλο φέτος, αν και τα ίδια λέγαμε και πέρσι και… Η τέταρτη θέση, πάντως, η οποία οδηγεί στην Ευρωλίγκα δεν είναι αμελητέα ποσότητα και εδώ θα γίνει σίγουρα σφαγή.

Θα φανεί σε πολλούς λίγο παράλογο, δεδομένης της περσινής αποτυχίας της ομάδας και του …ξεφουσκώματος στη μέση της σεζόν, αλλά θα τοποθετήσω εδώ τέταρτη τη Χιρόνα. Η καλή αυτή ομάδα, αφού ξεφορτώθηκε το Φραν Βάσκεθ, έκανε ένα στόλο καλές μεταγραφές Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς, Γκρέγκορ Φούτσκα και από πίσω ο Μαρκ Γκασόλ και ο Ντάριλ Μίντλετον (ναι, παίζει ακόμα!) καθόλου δε με χαλάνε, ειδικά μάλιστα αν δεν παίζω Ευρωλίγκα και δεν είναι πτώματα όλη τη σεζόν. Η περιφέρεια πιο αδύναμη, με Ντάριους Σαλένγκα στο πλάι και Μάριο Μαρίνοβιτς, Βίκτορ Σάντα στο πλάι του πάντα σταθερού Άριελ ΜακΝτόναλντ.

Η Ρεάλ μόνο πέμπτη; Ναι. Γιατί η προπέρσινη πρωταθλήτρια, αν και χωρίς σπουδαίες απώλειες (πλην Ζελαμπάλ), ακόμα και σήμερα δεν έχει την προσωπικότητα που χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα. Οι μεταγραφες, βέβαια, λαμπερές. Το πόιντ αναβαθμίστηκε με την άφιξη των Καρίμ Τουντσερί και Ραούλ Λόπεθ, ενώ ήρθε κι ο Τσαρλς Σμιθ να κάνει παρέα στο Λούις Μπούλοκ, το Μάρκο Τόμας (πότε θα παίξει μπάσκετ επιτέλουςwink.gif και τον Άλεξ Μούμπρου. Τα λέμε και τα ξαναλέμε ότι ούτε ο Αλέξ Ερβέλ, ούτε ο Φέλιπε Ρέγιες είναι σέντερ, αλλά ο Μάλκοβιτς δε βρήκε κάτι καλύτερο στην αγορά από τον Ράντκο Βάρντα να φέρει, μαζί με τον Νέτζαντ Σινάνοβιτς, ο οποίος ήταν …χάλιας πέρσι και γενικώς η Ρεάλ έχει γεμίσει streaky παίκτες, χωρίς σταθερότητα και εγγύηση. Τουλάχιστον, ξέρουμε ότι ο Ρέγιες παίρνει ριμπάουντ, ο Ερβέλ τα βάζει από μέση απόσταση, ο Τουντσερί είναι λογικός πόιντ γκαρντ και ο Σμιθ μεγάλος σκόρερ. Αρκούν αυτά;

Για να δούμε και λιγάκι την Παμέσα Βαλένθια, στη μετά-Ντικούδη εποχή. Ενώ η αποτυχία της να προκριθεί στα πλέι οφ πέρσι την άφησε στα πρόθυρα της διάλυσης, τελικά βρέθηκαν και τα λεφτά και η υπομονή και το κουράγιο της ανοικοδόμησης. Με δεδομένη μάλιστα την παραμονή του Βούλε Αβντάλοβιτς, η ομάδα είπε να ενισχυθεί στις υπόλοιπες θέσεις και κυρίως στο πάουερ φόργουορντ, όπου πέτυχε upgrade, με την απόκτηση του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, επι διετία σούπερ σταρ της Παρτιζάν και μόνιμο statistic freak της Ευρωλίγκας, αντί του Δήμου Ντικούδη. Η φροντλάιν τους είναι πολύ καλή και έμπειρη και μάλιστα δε θα κουραστεί χωρίς Ευρώπη και φέτος. Πάμε λοιπόν καλά με Ρόμπερτ Κίατζικ, Άλμπερτ Μιράλες, Χάρις Μουγεζίνοβιτς, ενώ στα πλάγια πολύ καλός είναι ο Μιντάουγκας Τιμίνσκας και ο Ισλανδός Γιον Στέφανσον. Με τον μέγα Ρούμπεν Ντάγκλας στο δυάρι και τον Άλμπερτ Όλιβερ πίσω από τον Αβντάλοβιτς, η Παμέσα μόνο αουτσάιντερ για την τετράδα δεν είναι…

Άφησα έβδομη την περσινή τέταρτη τη Χοβεντούτ Μπανταλόνα και θα κλείσω με αυτήν γιατί δεν προλαβαίνω πια, αλλά μάλλον δεν υπάρχουν και άλλοι δελφίνοι. Νέα ομάδα ηλικιακά, χτισμένη κατά πολύ πάνω στο ανερχόμενο αστέρι της χώρας και υποψήφιο φέτος για το ντραφτ. Το Ρουντι Φερνάντεθ. Ο Ρούντι, αν και έχει τις παραστάσεις, δεν έχει δείξει ακόμα την απαιτούμενη ηγετική σταθερότητα, ενώ είναι δεδομένο ότι μπορεί να αλλάξει την πορεία ενός αγώνα ερχόμενος από τον πάγκο, ή απλά όντας ρολίστας. Το ρόστερ δίπλα του, μέτριο… Ναι μεν οι Μαρσελίνιο Χουέρτας και Λούμπος Μπάρτον θα τραβήξουν την επίθεση της ομάδας, αλλά τόσο ο Έλμερ Μπένετ, όσο και ο Πάκο Βάσκεθ είναι αρκετά γέροι για να ηγηθούν της περιφερειακής γραμμής. Ο νεαρός Ρίκυ Ρούμπιο θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στα 15 του, αλλά, αν και εκπληκτικός αμυντικός, επιθετικά είναι ακόμη στατικός σουτέρ και σχετικά ακίνδυνος σλάσερ, λόγω σωματοδομής. Η φροντλάιν τους είναι μέτρια. Ο Άντριου Μπετς κουβαλάει την εμπειρία του παρέα όμως με τραυματισμούς, όπου και αν παίζει, ενώ ο Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ παραμένει unproven στα 26 του. Αυτόν τον Ντρου Σάλιβαν δεν τον θυμάμαι. Εκτός όλων αυτών, οι καημένοι έχουν και Ευρωλίγκα. Η τέταρτη θέση και η πρόκριση στο τοπ-16 στην Ευρωλίγκα θα αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Ενθαρρυντικές, πάντως, οι πολύ καλές τους εμφανίσεις στα φιλικά.
rchos
συντριβη για την μαλαγα απο τη ρεαλ στο πρωτο παιχνιδι της χρονιας! 85-56
τι εγινε ρε παιδια!δεν το περιμενα με τιποτα αυτο!ο μπραουν δεν επαιζε απο οτι καταλαβα!
καλος ο βασιλειαδης παντως!16 ποντοι!
παντως με γκουλιας να παιζει 20 λεπτα παει να πει οτι η μαλαγα στους ψηλους εχει προβλημα χοντρο!
treathitch
QUOTE(rchos7 @ Sep 30 2006, 10:29 PM) *
συντριβη για την μαλαγα απο τη ρεαλ στο πρωτο παιχνιδι της χρονιας! 85-56
τι εγινε ρε παιδια!δεν το περιμενα με τιποτα αυτο!ο μπραουν δεν επαιζε απο οτι καταλαβα!
καλος ο βασιλειαδης παντως!16 ποντοι!
παντως με γκουλιας να παιζει 20 λεπτα παει να πει οτι η μαλαγα στους ψηλους εχει προβλημα χοντρο!

Ξέχασα να αναφερθώ στον τραυματισμό του Μπράουν.
Η ήττα στην πρεμιέρα δε σημαίνει τίποτα (εκτός του ότι έχασα 5 ευρώ στο στοίχημα, αμέσως, αμέσως... 41.gif για να μάθω να στοιχηματίζω ντέρμπι την πρώτη αγωνιστική).
Θέλει δουλειά η ομάδα και - είπαμε - πολύ νωρίς ακόμα..
Μπράβο πάντως στο Βασιλειάδη και στη Ρεάλ. Ο Μάλκοβιτς, μάλιστα, άφησε το Σινάνοβιτς 15' στο παρκέ.... Δεν πάμε καλά!

ΕDIT: Νίκη με την ψυχή στο στόμα (75-74) της Χιρόνα, εκτός έδρας επί της Βαγιαδολίδ. Μαρίνοβιτς και ΜακΝτόναλντ κάνανε παπάδες (κι εγώ έλεγα αδύναμη την περιφέρειά της). 95-90 η Φουενλαμπράδα τη Γρανάδα.
Αύριο ξεκινάει το πρόγραμμα από το μεσημεράκι...
thrylos7
Μμμ.. αξιοσημείωτες οι 16 ασσίστ τις Ρεάλ... και ότι μόνο 2 παίκτες αγωνίστηκαν περισσότερο από 20'.. Οι πιο πολλοί είναι 15'-18'.. Ενδιαφέρον!

Ωραίο το αφιέρωμα btw... 41.gif
treathitch
Με ήρωα τον Πάμπλο Πριζιόνι (2 τρίποντα στο τελευταίο λεπτό) και μια βολή στην εκπνοή από τον Ρακόσεβιτς, η Τάου πέρασε από τη Βαλένθια με 95-94. Σπλίτερ και Χάουζ τους κρατούσαν μπροστά σ' όλο το παιχνίδι, αλλά η αφύπνιση του Ρούμπεν Ντάγκλας στο 3ο δεκάλεπτο, μαζί με ένα ιστορικό ντεμπούτο από τον Μιλόγεβιτς, έφεραν την Παμέσα μπροστά σ' όλο το β' ημίχρονο.
Σπλίτερ 17 π, 9 ριμπάουντ, Ρακόσεβιτς 15, Πριζιόνι 14, 6 ασίστ για την Τάου που είχε 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Μιλόγεβιτς 27, 9 ριμπάουντ, Αβντάλοβιτς 18 για την Παμέσα.

Ήττα για τη Μπαρτσελόνα από την Αλικάντε με 58-51. Χαλαρά ο Ρούντι και η Χοβεντούτ 89-72 τη Μενόρκα. Εκτός έδρας θρίαμβος της Εστουντιάντες επί της Κάχα Σαν Φερνάντο με 88-86.
Alexmei
Θα γίνουν τρελές ανατροπές φέτος στην ACB!.... εύχομαι στον Κακιούζη και Βασιλειάδη να τα πάνε πολύ καλά φέτος........

Από ότι βλέπω εγώ (αν και νωρίς), Νομίζω ότι θα έχει πολλές εκπλήξεις φέτος....
mikri prasini ollandeza
Ξέχασες τον Lakovic!!! wink.gif

Πολλά συγχαρητήρια threathitch(σωστά το έγραψα?) που ανεβάζεις το μπασκετικό επίπεδο του φόρουμ!! 41.gif
treathitch
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 1 2006, 06:13 PM) *
Ξέχασες τον Lakovitc!!! wink.gif

Lakovic wink.gif

QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 1 2006, 06:13 PM) *
Πολλά συγχαρητήρια threathitch(σωστά το έγραψα?) που ανεβάζεις το μπασκετικό επίπεδο του φόρουμ!! 41.gif

treathitch wink.gif

Αλλά δεν πειράζει... Η προσπάθεια μετράει. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
V@Roxe##13
Μπραβο ρε, ωραιο αφιερωμα. Δεν το περιμενα παντως αυτο απο την Μαλαγα, αλλα που παει ρε παιδια με Γκουλιας και Ντε Μιγκελ? Ο Ρουμπιο τι εκανε στο ματς της Μπανταλονα? Ας δωσει καποιος ενα Link για τους ποντους παντως.
thrylos7
Γιατί τι έχουν οι Γκούλιας και Ντε Μιγκέλ(κυρίως); Από τους ψηλούς της Ρεάλ μόνο ο Ρέγιες θεωρείται ανώτερός τους...

Το acb.com μια χαρά είναι... αν ξέρεις και ισπανικά ακόμη καλύτερα.. tongue.gif

Ά ρε Μιλόγιεβιτς... παλιά μου τέχνη κόσκινο!
Και ο Garces στη Βαλένθια; Αρχίζω να τη συμπαθώ όλο και περισσότερο...

Επέστρεψε ο Quincy στην Αλικάντε; Αλλά και πάλι είναι ο 2ος Lewis... (-4 έκανε το θηρίο..)
Πάλι μάγεψε η Μπαρτσελόνα...
dizzy_fingers
Τα αποτελέσματα:
bball.gif Ρεάλ - Μάλαγα 85-56 Στατιστικά

bball.gif ALTA GESTIÓN FUENLABRADA(πως να την αποκαλώ? 7.gif ) - Γρανάδα 95-90 Στατιστικά

bball.gif Βαγιαδολιδ - Χιρόνα 74-75 Στατιστικά


bball.gif Γκραν Κανάρια - Μούρθια 75-67 Στατιστικά


bball.gif Βαλένθια - Ταού 94-95 Στατιστικά


bball.gif Αλικάντε - Μπαρτσελόνα 58-51 Στατιστικά


bball.gif Κάχα Σαν Φερνάντο - Εστουντιάντες 86-88 Στατιστικά


bball.gif Χοβεντούτ - Μενόρκα 89-72 Στατιστικά


bball.gif Μπρουέσα - Μπιλμπάο 54-59 Στατιστικά


Πρέπει να βρούμε μία κοινή ονομασία για τις ομάδες, πως θα τις λέμε στα ελληνικά δηλαδή, γιατί με μερικές μικρές μπορεί να μπερδευόμαστε.
Και η ερώτηση της βραδιάς....Γιοβεντούτ ή Χοβεντούτ? tongue.gif tongue.gif
NBAholic
QUOTE
ALTA GESTIÓN FUENLABRADA(πως να την αποκαλώ?


Φουενλαμπράδα.

QUOTE
Και η ερώτηση της βραδιάς....Γιοβεντούτ ή Χοβεντούτ?


Χοβεντούτ, όπως επίσης Χοφρέσα, Χόρχε Γκαρμπαχόσα (όχι Γκαρμπαχόθα). Όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται για το αντίστοιχο του ιταλικού "γιουβέντους" και του αγγλικού "γιουθ".
rchos
QUOTE
Και η ερώτηση της βραδιάς....Γιοβεντούτ ή Χοβεντούτ? tongue.gif tongue.gif


α εγω την λεω μπανταλονα και ξεμπερδευω!
Igor
Ρε παιδια αυτος ο Ρουμπιο τι σοι ανθρωπος ειναι.. Λιγα στοιχιεα για αυτον ή ενα λινκ για deails..
Anaz
Πολυ ωραιο αφιερωμα!! 41.gif
Μου κανει εντυπωση που εβαλες την Χιρονα πάνω απ'την Ρεαλ,την οποια βλεπω φετος σαφως ενισχυμενη! Επισης μολις ειδα το ροστερ της Βαλενθια,κ μπορω να πω οτι ειναι πολυ δυνατη!!
Η Μπαρτσελονα χρειαζεται χρονο για να δεσει! Η Μαλαγα πολυ αποδυναμωμενη,ειδικα στην ρακετα. Νομιζω ο τιτλος θα παιχτει αναμεσα σε Μπαρτσα-Ταου με την Ταου μεγαλο φαβορι! Κ η τετραδα θα κλεισει με δυο εκ των Ρεαλ,Μαλαγα,Βαλενθια.Εκτος αν τα καταφερει η Χιρονα που θα'ναι κ πιο ξεκουραστη να μπει σφηνα..
dizzy_fingers
QUOTE(Igor @ Oct 4 2006, 11:18 PM) *
Ρε παιδια αυτος ο Ρουμπιο τι σοι ανθρωπος ειναι.. Λιγα στοιχιεα για αυτον ή ενα λινκ για deails..

Για αρχή εδώ

Μία καλή ανάλυση θα βρεις εδώ. (περίεργο που στο draftexpress.net δεν έχει προφίλ του...εκτός κι αν δεν έψαξα καλά)

Στη νίκη της ομάδας του με τη Βιβεμενόρκα, πέτυχε 4 πόντους και μάζεψε 4 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής.

treathitch
QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 5 2006, 02:41 AM) *
Για αρχή εδώ

Μία καλή ανάλυση θα βρεις εδώ. (περίεργο που στο draftexpress.net δεν έχει προφίλ του...εκτός κι αν δεν έψαξα καλά)

Στη νίκη της ομάδας του με τη Βιβεμενόρκα, πέτυχε 4 πόντους και μάζεψε 4 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής.


Αν πατήσει κανείς το όνομα "Ricky Rubio", θα βρει πολλά ωραία βιντεάκια.

www.draftexpress.com είναι το σάιτ Dizzy.. Για το Ρίκυ έχουν γραφτεί πολλά στο σάιτ. Tα παρακάτω είναι άρθρα, με κύριο θέμα το Ρούμπιο: wink.gif

http://draftexpress.com/viewarticle.php?a=1068
http://www.draftexpress.com/viewarticle.php?a=1100
http://www.draftexpress.com/viewarticle.php?a=1163
http://www.draftexpress.com/viewarticle.php?a=1441
http://www.draftexpress.com/viewarticle.php?a=1442
thrylos7
Δεν καταλαβαίνω γιατί βλέπετε τη Μάλαγα τόσο αποδυναμωμένη...
Για να αναθεωρήσετε(contra.gr):

QUOTE
Αφού δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ο Ντανιέλ Σαντιάγο γύρισε στην ομάδα που ξέρει ότι είναι απαραίτητος. Στην πρωταθλήτρια Ισπανίας Ουνικάχα Μάλαγα.
H συμφωνία για την επιστροφή του σέντερ από τον Πούερτο Ρίκο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί αλλά οι εξελίξεις έχουν ήδη δρομολογηθεί. Μάλιστα οι ιθύνοντες της Μάλαγα έχουν την πρόθεση να του προτείνουν επέκταση του συμβολαίου του για 2 χρόνια.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Ούγγρο σέντερ Ρόμπερτ Γκούλιας.
Anaz
Χμμ..Ετσι κατι γινεται..Γιατι Ντε Μιγκελ,Γκουλιας σε καμμια περιπτωση δεν ειναι παιχτες του επιπεδου των Σαντιαγκο,Γκαρμπαχοσα που εφυγαν..
thrylos7
Μα είναι και οι Χιμένεθ, Λόρμπεκ στο παιχνίδι... τώρα και με Σαντιάγκο, φοβερή ομάδα!
Anaz
O Ximeneθ καλός κ πολυ εμπειρος,οχι ομως κ ο σούπερ παιχτης!Εμενα χωρις Σαντιαγκο μου'κανε πολυ αδεια η ρακετα,καθως ο Γκουλιας δεν ειναι παιχτης υψηλου επιπεδου. αν γυρισει θα'ναι καλα..
Φοβερη ομαδα παλι δεν μπορω ομως να την πώ..!Δεν ξερω γιατι,αλλα κατι μου λειπει..Ο Γκαρμπαχοσα ισως..? rolleyes.gif
Warrior
Τα χθεσινά αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικης:

bball.gif Xιρόνα - Μπανταλόνα 72-63 Στατιστικά

bball.gif Εστουντιάδες - Βαγιαδολίδ 85-82 Στατιστικά

bball.gif Μάλαγα - Μπρουέσα 80-81 Στατιστικά

bball.gif Ταού - Φουενλαμπράδα 84-74 Στατιστικά

Ψιλοπαραπαιει η Μαλαγα στην αρχη της χρονιας μου φαινεται... huh.gif
Eγω την περιμενα καλυτερη παντως.

Aρθρα για ολους τους αγωνες υπαρχουν και στο betsmart.gr για οσους ενδιαφερονται για επιπλεον
πληροφοριες.


Οι σημερινοί αγώνες:

Μπιλμπάο - Αλικάντε
Γρανάδα - Ρεάλ
Μπαρτσελόνα - Γκραν Κανάρια
Μούρθια - Βαλένθια
Μενόρκα - Καχα Σαν Φερνάντο


Υ.Γ.Πολυ ωραιο αφιερωμα treathitch! 41.gif
treathitch
Για όσους είχαν έστω και μία αμφιβολία, όχι, η Μπάρτσα δε βρήκε ξαφνικά τη φόρμα της απέναντι στους Σίξερς. Τα ίδια χάλια έχει ακόμα. Εντός έδρας ήττα με 71-74 από Γκραν Κανάρια. Οι δικαιολογίες στερεύουν (όπως και οι μέρες του Ιβάνοβιτς στον πάγκο των μπλαουγκράνα ?).
liolias
Καλα ρε τι εχει παθει αυτη η Μαλαγα?
Warrior
QUOTE
Για όσους είχαν έστω και μία αμφιβολία, όχι, η Μπάρτσα δε βρήκε ξαφνικά τη φόρμα της απέναντι στους Σίξερς. Τα ίδια χάλια έχει ακόμα. Εντός έδρας ήττα με 71-74 από Γκραν Κανάρια. Οι δικαιολογίες στερεύουν (όπως και οι μέρες του Ιβάνοβιτς στον πάγκο των μπλαουγκράνα ?).


Εγω πιστευω οτι θα βελτιωθει στην πορεια η Μπαρτσελονα(και η Μαλαγα λογικα),ομως ειναι γεγονος οτι
απο οταν πηγε ο Ιβανοβιτς,περιμενα πολλα περισσοτερα απο αυτον.Και περυσι πολυ μετρια χρονια ηταν
για τους καταλανους.Τα στατιστικα του αγωνα:Mπαρτσελόνα-Γκραν Κανάρια 71-74



bball.gif Μπιλμπάο - Αλικάντε 85-87 Στατιστικά

bball.gif Γρανάδα - Ρεάλ 78-91 Στατιστικά

bball.gif Μούρθια - Βαλένθια 76-67 Στατιστικά

bball.gif Μενόρκα - Καχα Σαν Φερνάντο 83-74 Στατιστικά

Bαθμολογία
1.Ρεάλ 2-0
2.Ταού 2-0
3.Γκραν Κανάρια 2-0
4.Χιρόνα 2-0
5.Αλικάντε 2-0
6.Εστουντιάδες 2-0
7.Μπανταλόνα 1-1
8.Μπιλμπάο 1-1
9.Μούρθια 1-1
10.Μπουέρσα 1-1
11.Φουενλαμπράδα 1-1
12.Μενόρκα 1-1
13.Βαγιαδολίδ 0-2
14.Βαλένθια 0-2
15.Μπαρτσελόνα 0-2
16.Κάχα Σαν φερνάντο 0-2
17.Γρανάδα 0-2
18.Μάλαγα 0-2
sarounas
Η Ρεάλ εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής, κρίμα που δεν είναι Ευρωλίγκα φέτος που έχει τον Τσαρλς Σμιθ και τον Ραούλ Λόπεζ...
thrylos7
Καλύτερα γιατί θα έρθει από το Παλατάκι....

Κι αν δεν είναι σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ και δεν έχει κόσμο το γήπεδο, ακόμη καλύτερα... θα μπορείς να τους χαιρετήσεις χωρίς να φοβάσαι μη σου έρθει τίποτα στο κεφάλι..

offtopic.gif

Αν είχε κι ένα σοβαρό ψηλό εκτός από τον Ρέγιες ακόμα καλύτερα...
Anaz
QUOTE
Μπιλμπάο - Αλικάντε 85-87
3 περσινοι παιχτες του Ολυμπιακου στο παρκε κ τα πηγαν κ οι 3 πολυ καλα..
Warrior
Αήττητες συνεχίζουν Ταου και Χιρόνα στην Ισπανια μετα απο 3 αγωνιστικες!Η Μάλαγα εκανε την πρωτη της
νικη απεναντι στην Μπιλμπαο,ενω χωρις νικη παραμενει η Βαγιαδολιδ.Απο τους πρωτοπορους,σημερα η Ρεαλ
υποδεχεται την Μενόρκα,η Αλικαντε την Καχα Σαν Φερναντο,ενω η Εστουντιαδες δοκιμαζεται στην εδρα της
Μπανταλόνα.Την 1η τους νικη αναζητουν Μπαρτσελονα και βαλενθια στο ντερμπι της ημερας...

Τα χθεσινά αποτελέσματα:

bball.gif Ταού - Μούρθια 81-65 Στατιστικά

bball.gif Μπρουέσα - Χιρόνα 85-98 Στατιστικά

bball.gif Μάλαγα - Μπιλμπάο 92-79 Στατιστικά

bball.gif Βαγιαδολίδ - Γρανάδα 83-96 Στατιστικά

bball.gif Φουενλαμπράδα - Γκραν Κανάρια 58-43 Στατιστικά


Οι σημερινοί αγώνες:
Mπαρτσελόνα-Βαλένθια
Αλικάντε-Καχα Σαν Φερνάντο
Ρεάλ-Μενόρκα
Μπανταλόνα-Εστουντιάδες
thrylos7
Εύκολη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βαλένθια με 85-60...

Το πιο αξιοπερίεργο είναι το -1 rating του Μιλόγεβιτς!!!!!
(και το 36 του Γκάρσες...)

Ο Κακιούζης είχε 8 πόντους και 4 ρημπάουντ σε 20'.
liolias
Το Sport Plus της ΕΡΤ θα καλύπτει πλεον τους ισπανικούς αγώνες πρωταθλήματος !Ετσι λοιπόν από το Σάββατο ,αύριο 14/10.θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε τους σπουδαίους αγώνες από το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.Η αρχή γίνεται αύριο με την αναμέτρηση Εστουδιάντες-Μπαρτσελόνα
betsmart.gr
NBAholic
To Sport Plus αρχίζει να βγάζει τα χρήματά του...Οι παροικούντες εν βόθρω (στα αθηναϊκά ελληνικά, "βόθρος" είναι η επαρχία) βέβαια μάλλον θα καταριούνται για κάποιον καιρό ακόμη.
Warrior
w00t.gif

Πολυ καλη ειδηση!Και εψαχνα ενα καλο λογο για να παρω αποκωδικοποιητη.. biggrin.gif

Αυτο που λεει ο holic ομως,ειναι σημαντικο.Ουτε στην Πατρα δεν βλεπουν Sport+!! ohmy.gif
treathitch
Αν δεν υπήρχαν τα torrents, θα αγόραζα και γω sport +
sarounas
QUOTE(liolias @ Oct 13 2006, 08:22 PM) *
Το Sport Plus της ΕΡΤ θα καλύπτει πλεον τους ισπανικούς αγώνες πρωταθλήματος !Ετσι λοιπόν από το Σάββατο ,αύριο 14/10.θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε τους σπουδαίους αγώνες από το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.Η αρχή γίνεται αύριο με την αναμέτρηση Εστουδιάντες-Μπαρτσελόνα
betsmart.gr

ναι, το είδα και εγώ αλλά νομίζω ότι το δείχνουν σε βίντεο την Κυριακή το βράδυ.

πάντως μπράβο στο μπασκετικό τμήμα της ΕΡΤ και κυρίως στους Σκουντή, Ασπρούλια και Μελάγιες(nba, ACB) μια χαρά, τα καλά να λέγονται tongue.gif
jokey
Συγνώμη, τώρα σοβαρολογείτε? Εδώ στη Πάτρα δεν υπάρχει +? blink.gif ohmy.gif sad.gif
liolias
Οχι δεν υπαρχει.Απο οτι ξερω υπαρχει μονο στην Θεσσαλονικη και στην Αθηνα.
thrylos7
wav.gif

Θα το πάρω, δε γίνεται... Όντως, πολλά μπράβο! Όπως και να 'χει το θέμα με την επαρχία(που δεν είναι ευθύνη του μπασκετικού τμήματος), πόσο καιρό είχαμε να δούμε NBA και ACB(αυτό καθόλου) σε ελεύθερο κανάλι...
41.gif
rchos
ωραια κινηση απο την ερτ!μπραβο!
οσο για το θεμα με το που εκπεμπει μην βριζετε αμεσως χωρις ιδιαιτερο λογο!μεχρι τελη του χρονου το σπορ+ θα εκπεμπει σε ολες της μεγαλες πολεις σταδιακα και μετα μεσα στο 2007 θα επεκταθει σιγα σιγα στο 100% της επικρατειας!τωρα αν δεν κανω λαθος βρισκεται ακομη σε δοκιμαστικη λειτουρια σε αθηνα,σαλονικα,ηρακλειο και βολο νομιζω!μπορει να κανω λαθος σε ηρακλειο και βολο αλλα σιγουρα σε 4 πολεις ειναι!

εγω το πηρα τον αυγουστο για το παγκοσμιο!κανει την δουλεια του πλεον πολυ καλα!
Warrior
Νεα ηττα για την Μπαρτσελονα,αυτη τη φορα απο την Εστουντιαδες στην Μαδριτη με 94-84.

Οι Καταλανοι βρισκονταν μπροστα στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα,αλλα οι "φοιτητες" ηταν καταιγιστικοι
στην τελευταια περιοδο,ιδιαιτερα εξω απο τα 6,25μ!

Οι γηπεδουχοι ειχαν σαν "πρωτα βιολια" τους αμερικανους Μακντοναλντ και Γκαρνετ με 25π. και 19π.
αντιστοιχα.Απο την Μπαρτσελονα,που αγωνιστηκε χωρις τον Ναβαρο που επαθε διαστρεμμα στο ματς
της Πεμπτης,οι "δικοι μας" Λακοβιτς και Κακιουζης ειχαν 19 και 14 ποντους αντιστοιχα.

Ο Λακοβιτς στην τελευταια περιοδο σιγησε,εκανε λαθη και βγηκε με 5 φαουλ 2-3 λεπτα πριν τη ληξη του
αγωνα.Ο Κακιουζης εχασε ενα κρισιμο τριποντο στο τελος...

Η αμυνα της Μπαρτσα του Ιβανοβιτς ψιλοτραγικη και πολλα χαμενα αμυντικα ριμπαουντ!


Ωραιο ματσακι για ντεμπουτο τηλεοπτικων μεταδοσεων!

(Ναι,πηρα αποκωδικοποιητη!! 15.gif smile.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.