Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικος - Κιμκι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
priest
2 ηττες που ηρθαν με τραγικες εμφανισεις εχουν προκαλεσει για τα καλα τριγμους στην ομαδα και τωρα καλειται ο αρτζι για πρωτη φορα να αποδειξει αν εχει την ικανοτητα να προπονει στο ανωτερο επιπεδο...

Η ομαδα θα πρεπει να συνελθει συντομα,να διορθωσει τα λαθη της και να παιξει 40 λεπτα απολυτα συγκεντρωμενη στον στοχο της,δηλαδη την νικη.

Θεωρω οτι η ηττα θα μας οδηγησει μακρια απο την 3η θεση και μονο με υπερβαση ,συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα, θα μπορουσαμε να αντιστρεψουμε ενα τετοιο αποτελεσμα!

εδω εχει τα στατιστικα των 2 ομαδων : http://www.euroleague.net/main/results/sho...51#!preview
damian
πρέπει να'ναι το πιο αχολίαστο τόπικ αγώνα έβερ smile.gif
badder
H ομάδα δείχνει σοβαρά σημάδια αποσύνθεσης. Το χειρότερο είναι οτι το έχει καταλάβει και ο ΔΔ και δυσκολεύεται να ξεμάθει από την έννοια ομάδα που έχει συνηθίσει. Για αυτό και έχει ξενερώσει / βαρεθεί.

Οι όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν άμεσα. Και κυρίως αν θέλει ο κόσμος το καλό της ομάδας πρέπει να αποβάλει κάθε πίεση από πάνω της. Το ίδιο ισχυει και για την διοικηση. Φέτος δεν γίνεται τίποτα. Ας επικεντρωθούν στη δημιουργία κορμού για το μέλλον. Αυτό είναι το ρεαλιστικό και το μοναδικό που έχει νόημα.

Ο Άρτζι όπως και ο Μπάρτζι είναι καλός αλλά λίγος. Υπομονή.
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(damian @ Nov 10 2012, 01:12 ) *
πρέπει να'ναι το πιο αχολίαστο τόπικ αγώνα έβερ smile.gif


Είσαι άδικος, οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες tongue.gif
kseplenhs
μαζί με τα περσινά παιχνίδια με την τσσκα,σήμερα(χτες) ήταν το χειρότερο παιχνίδι του διαμαντίδη που θυμάμαι.Παρόλα αυτά,το κοντέρ έγραψε 35λεπτο.Ρε πεδουλάκη ντάξ' καταλάβαμε πως δεν έχεις εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους αλλά σεβάσου τον κιόλας.

Αν συνεχίσει η ίδια αντιμετώπιση,θα αρχίσει να φαίνεται ο διαμαντίδης ως η αιτία των κακών εμφανίσεων,κάτι που δεν ισχύει.Και στην τελική αν δεν φτιάξει τη λειτουργία της ομάδας χωρίς τον διαμαντίδη,τότε δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα ακόμα και αν ο διαμαντίδης έκανε χρονιά ανάλογη του 2010-2011
plo koon
Το κακό για τον ΠΑΟ εξακολουθεί να είναι ο ιδιοκτήτης του. Σήμερα η πράσινη είχε στο πρωτοσέλιδο:

QUOTE
Το τριφύλλι ΛΙΩΝΕΙ τους ρώσους, πιάνει Φενέρ και υποδέχεται τη Ρεάλ για την πρωτιά.


Θα μου πείτε "και αν κέρδιζε σήμερα, αποκλείεται να ήταν όντως έτσι"?

Όχι, αλλά δεν κάνεις τέτοια πρωτοσέλιδα. Προετοιμάζεις τον κόσμο για ένα do or die ματς και ζητάς στήριξη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αντί για αυτό ο κόσμος περίμενε ένα εύκολο ματσάκι και όταν το ματς στένεψε άρχισε η μουρμούρα. Απλή μαθηματική λογική.

Και τώρα αντιμετωπίζεις διάλυση επειδή ήσουν αρκετά ηλίθιος και αλαζόνας να διαφημίζεις ως πυραυλοκίνητα τα station vagon και να μιλάς ΑΝΟΙΚΤΑ για επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Δε γίνονται έτσι οι δουλειές.

Συγχαρητήρια στον Πεδουλάκη που από την ΑΡΧΗ κρατά χαμηλά τον πήχη και λέει τα πράγματα όπως έχουν. Αν όλος ο ΠΑΟ ακολουθούσε το παράδειγμά του τώρα θα ήταν στο 3-2 και θα χτυπούσε τις θέσεις 3-4 με άνεση. Τώρα θέλει ή μεγάλα διπλά ή μεγάλους άσσους.
T.W.Is.M.
Οποιος ηταν στο γηπεδο ή ειδε το παιχνιδι, ας μου πει πως εγινε. Αφησα το σκορ στο 38-33 και τωρα που γυρισα βλεπω το τελικο. Καταλαβα απο τα στατιστικα οτι ο Διαμαντιδης δε βλεποταν, αλλα μονο αυτο εφερε μια εντος εδρας ηττα απο τη Χιμκι?(δεν το λεω υποτιμητικα για τους Ρωσους, αλλα δεν ειναι και ομαδα ανωτερου επιπεδου απο τον Παναθηναικο)
Κατι αλλο που χτυπησε στο ματι ηταν τα 0 ριμπαουντ του Σχορτσανιτη και τα 0/7 σουτ του Πανκο.
Τα πραγματα παντως εχουν δυσκολεψει επικινδυνα. Οταν εχεις παιξει εντος με τους 2 κυριους ανταγωνιστες(η Ρεαλ δεν πιανεται και η Φενερμπαχτσε εχει ενα θεωρητικο προβαδισμα απ τους υπολοιπους) και εχεις μια νικη στον ποντο και μια ηττα, υπαρχει κινδυνος αποκλεισμου! Στο τελος πιστευω οτι θα τα καταφερει ο ΠΑΟ, αλλα σιγουρα πρεπει να παρουσιαστει διαφορετικος απ οτι την τελευταια εβδομαδα.
thalys
Κακή άμυνα με πολλούς εύκολους πόντους και κακές περιστροφές. Αυτό με ανησυχεί περισσότερο από την αστοχία μας. Εντάξει ο Πάνκο έχει σπάσει τα στεφάνια, ο ΔΔ έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του, ο Κίτσεν και ο Ούκιτς δεν βλέπονται, ο Σόφο φορτώθηκε με φάουλ. Όλα αυτά να τα δεχτώ για την επίθεση.

Για την άμυνα δεν καταλαβαίνω τι φταίει. Θεωρητικά έχουμε τους παίχτες για να παίξουμε πιεστική άμυνα. Κανονικά από εκεί θα έπρεπε να ψάχνουμε να βρούμε ρυθμό και επιθετικά, αφού τα άλλα όπλα δεν δουλεύουν και οργανωτής καλός είναι μόνο ο Διαμαντίδης. Γιατί δεν παίζουμε δυνατή άμυνα λοιπόν; Με εξαίρεση τους Πάνκο και Γιαννόπουλο, όλοι οι άλλοι μπορούν να παίξουν καλή άμυνα. Ακόμα και ο Σχορτσανίτης ή ο Σκορδίλης μια χαρά μπορούν να ανταποκριθούν σε άμυνα ζώνης πχ.

Ουσιαστικά η μόνη καλή εμφάνιση μας απέναντι σε αντίπαλο τουλάχιστον ισοδύναμο, ήταν το δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό. Τον αγώνα με την Ρεάλ δεν τον μετράω γιατί δεν είχαν δείγμα αγώνων να μας διαβάσουν και ήταν από ταξίδι, ενώ η Ολύμπια δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.
Anaz
QUOTE(plo koon @ Nov 10 2012, 01:53 ) *
Το κακό για τον ΠΑΟ εξακολουθεί να είναι ο ιδιοκτήτης του. Σήμερα η πράσινη είχε στο πρωτοσέλιδο:



Θα μου πείτε "και αν κέρδιζε σήμερα, αποκλείεται να ήταν όντως έτσι"?

Όχι, αλλά δεν κάνεις τέτοια πρωτοσέλιδα. Προετοιμάζεις τον κόσμο για ένα do or die ματς και ζητάς στήριξη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αντί για αυτό ο κόσμος περίμενε ένα εύκολο ματσάκι και όταν το ματς στένεψε άρχισε η μουρμούρα. Απλή μαθηματική λογική.

Και τώρα αντιμετωπίζεις διάλυση επειδή ήσουν αρκετά ηλίθιος και αλαζόνας να διαφημίζεις ως πυραυλοκίνητα τα station vagon και να μιλάς ΑΝΟΙΚΤΑ για επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Δε γίνονται έτσι οι δουλειές.

Συγχαρητήρια στον Πεδουλάκη που από την ΑΡΧΗ κρατά χαμηλά τον πήχη και λέει τα πράγματα όπως έχουν. Αν όλος ο ΠΑΟ ακολουθούσε το παράδειγμά του τώρα θα ήταν στο 3-2 και θα χτυπούσε τις θέσεις 3-4 με άνεση. Τώρα θέλει ή μεγάλα διπλά ή μεγάλους άσσους.
Δεν εχω δει καθολου το ματς, αλλα θεωρω πως ολο το ζουμι ειναι αυτο. Τα λεμε καποιοι απο την αρχη της χρονιας συνεχεια.Δεν γινεται δουλεια ετσι.
Στο αμιγως αγωνιστικο τα πραγματα ειναι εξισου απλα και προφανη.. Πλην Διαμαντιδη -που με τις υπαρχουσες συνθηκες δεν μπορει κι αυτος να αποδωσει οπως παλιοτερα- δεν υπαρχει αλλος περιφερειακος να δωσει δημιουργια και σουτ σε υψηλο επιπεδο.

Μεχρι να ερθει παιχτης ή να μεταμορφωθει ενας εκ των Κιτσεν-Ουκιτς, προσωπικη αποψη ειναι οτι πρεπει να ενταξει περισσοτερο τον Ξανθοπουλο ο Αρτζι. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να ξεκουραζει λιγο τον ΔΔ, ασε που ειναι καλυτερος πασερ απο τους αλλους δυο. Κι ας ψαξει στο μεταξυ για καναν φτηνο μαυρουκο σβουρα, τοσοι κυκλοφορουν, κατι καλο μπορει να βρει. Εστω για την Ευρωλιγκα. Μιας και απ'οτι φαινεται ο Αρμστρονγκ ειναι για να φευγει και θα ερθει αλλος ψηλος στη θεση του.
xaris_
χτες παιξαμε πολυ κακη αμυνα ο Διαμαντιδης πρεπει να εκανε το χειροτερο παιχνιδι απο τοτε που ειναι στον Παναθηναικο και η ομαδα ηταν αστοχη με μηδεν ψυχολογια και στο τελος η ηττα ηρθε φυσιολογικα
paodynasty
NΤΡΟΠΗ

Εγώ ντράπηκα χθες για λογαριασμό του Διαμαντίδη και της Εννοιας που λέγεται μπασκετικός Παναθηναικός. Μόλις 3000 στο γήπεδο και υπήρχε από την αρχή μια περιρέουσα ατμόσφαιρα στον κόσμο ότι θα χάσουμε και μια μουρμούρα χωρίς προηγούμενο σε παιχνίδι μάλιστα που ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα. Αυτό μεταφράστηκε σε βαρίδι στα πόδια των παικτών μιας ομάδας που είναι φανερό όχι ότι δεν προσπαθεί, αλλά ότι ακόμα δεν ξέρει τι να κάνει με τη μπάλα στην επίθεση αλλά πολλές φορές και στην άμυνα. Ακόμα και ο τεράστιος Διαμαντίδης λύγισε με αυτές τις συνθήκες. Εχασε την 1η προσωπική βολή και ο κόσμος μουρμουρούσε και χειροκροτούσε να βάλει τη 2η με τρόπο που θα άρμοζε στο Χαραλαμπόπουλο. Πέρα από μουρμούρες και γκρίνιες το πρώτο και ίσως μοναδικό σύνθημα ακούστηκε στην εξέδρα ήταν στο 2ο ημίχρονο !!! Τι να πω, για τον Κίτσεν που έκανε το καλύτερο του επίσημο παιχνίδι και πάλι άκουσε τη μουρμούρα ??!!

Ακόμα και οι "στερημένοι" (σε πολλά εισαγωγικά) Ολυμπιακοί μετά από 2η συνεχόμενη βαριά ήττα και πολύ κακή εμφάνιση στήριξαν την ομάδα τους που έχει μάλιστα και πολύ λιγότερες δικαιολογίες.

Αγωνιστικά δε θα πω τίποτα, δεν έχει κανένα νόημα για μενα. Με αυτή την αμφισβήτηση παίκτες όπως ο Κίτσεν (καθαρά θέμα ψυχολογίας) δε θα αποδώσουν ποτέ. Και μην ακούσω για "δικαιολογίες". Δεν ισχύει αυτό το επιχείρημα και αποδείχτηκε και χτες το βράδυ με την εικόνα (όχι αγωνιστική εμφάνιση μόνο) του Μήτσου. Η ψυχολογία στον Αθλητισμό είναι πολύ μεγάλο θέμα.

Ντρέπομαι για λογαριασμό αυτών που γιούχαραν την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Μια ομάδα που έχει 10 νέους παίκτες (στη 12άδα μόνο) και 2 μήνες ζωή.
AZ1980
Τα χουμε πει από το καλοκαίρι, όσο κι αν κάποιοι έκραζαν: με αυτό το παρελθόν, μέτριους (ή και κακούς) παίκτες, και, κυρίως, αυτόν τον αρχικαραγκιόζη πρόεδρο η ομάδα δεν πάει πουθενά.

Απλά ας ελπίσουμε όταν χαθούν οριστικά οι όποιες ψεύτικες ελπίδες καλλιεργήθηκαν στους αδαείς η ομάδα να μπορέσει να συγκεντρωθεί απερίσπαστη σε αυτό που αποτελεί το πραγματικό της ταβάνι για φέτος: να παίξει καλό μπασκετάκι, έστω χαμηλών απαιτήσεων, αλλά τουλάχιστον μπάσκετ που να βλέπεται.




bball.gif
rchos
Σας παρακαλώ λίγη παραπάνω προσοχή στους χαρακτηρισμούς σε δημόσια πρόσωπα.

Το παιχνίδι με την Καντού την μεθεπόμενη βδομάδα είναι το πιο κρίσιμο για τον Παναθηναικό στην Ευρωλίγκα.

Αυτό με την Ρεαλ και να χαθεί δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου βαθμολογικά.Ίσως φυσικά να βαρύνει τόσο πολύ ψυχολογικά που να είναι η τελική μαχαιριά.

Η ομάδα θέλει την στήριξη του κόσμου τώρα πιο πολύ από ποτέ.Ο Παναθηναικός βιώνει καταστάσεις φέτος που ένας 20χρονος οπαδός του δεν έχει ξαναζήσει στο μπάσκετ.

Είναι πολύ σημαντικό να γίνουν άμεσα οι 1-2 αλλαγές.Θα βοηθήσουν την ψυχολογία πολύ 2 εύστοχες κινήσεις.

Η Κίμκι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σαν ομάδα αλλά χτες έπαιξε τον Παναθηναικό έξυπνα και από την στιγμή που αχρηστεύτηκε ο Σόφο και μετά το παιχνίδι κύλαγε υπέρ της με τον τραγικό αυτό Διαμαντίδη.
sni79per
ο μητσος δικαιουται να κανει κ 1 κ 2 κ 20 ματς ασχημα,ειδικα με αυτους που εχει για συμπαιχτες.
χωρις λεφτα διαθεσιμα για αλλαγη 2 παιχτων κ προπονητη που θα δωσουν εμπειρια(προσωπικοτητα) κ χωρις να φαινεται ο ιδιοκτητης να αλλαζει μυαλα αμεσα δεν βλεπω προκοπη.
περιμενω με ενδιαφερον την συνεχεια...
priest
ολοι μαθαινουν φετος στον παο απο τον προεδρο μεχρι τους παικτες και το τεχνικο επιτελειο και ολοι θα πρεπει απλα να κανουμε υπομονη...

πιστευω οτι μπορουμε να πετυχουμε περισσοτερα και να παιξουμε καλυτερο μπασκετ με τους ιδιους παικτες!


ειχα γραχει πως ο πεδουλακης πρεπει να διαχειριστει σωστα την κριση και τους παικτες στην διαρκεια του αγωνα και εως τωρα δεν το εχει κανει!ειναι δικο του θεμα να φερει την ηρεμια στην ομαδα και να της δωσει κινητρο να παιξει.εχθες δεν χασαμε επειδη η κιμκι ηταν καλυτερη,αλλα λογω ενος τραγικου διαμαντιδη(που επεμενε ο αρτζυ να τον εχει μεσα για 35 λεπτα) και πανκο ενω για λογους που δεν ξερω δεν επαιξαν καθολου οι γιαννοπουλος και ξανθοπουλος.

απο κει και περα με το που πηρε την πρωτη μεγαλη διαφορα η κιμκι,ηρθε και η καταρρευση!


Τελος το τελευταιο που θελει η ομαδα ειναι απολυση τεχνικου επιτελειου,αφορισμος των παικτων και αποδοκιμασιες!ετσι το μονο που θα επιτευχθει θα ειναι η διαλυση της ομαδας....
Mono
Paodynasty εγω ντρέπομαι για όλους αυτούς που δε γιουχαραν.. Η ομάδα δεν έχει δυνατότητες !! ... Θα μάθει ο Ουκιτς να μην παίζει μπάσκετ αλανας στα 28 του και με προπονητή τον αρτζι η ξαφνικά θα γίνει μηχανή ασίστ και ομαδικότητας .. Που όταν οργανώνει περνάει η μισή επίθεση και βάλε για να δώσει την μπάλα σε συμπαίκτη του, μ αρέσει που τον έχουν και 2αρι και βαράει τρίποντα στο ταμπλό ... Τραγικός παίκτης τραγική μεταγραφή και 800 χιλιαρικα δείχνει επίσης οτι αυτός που κάνει της επιλογές ο τρακης με λίγα λόγια δεν ξέρει τι του γίνεται ... Πάρε μια μια της μεταγραφές ..
Υπάρχει περίπτωση να αποδώσει ο Αρμστρονγκ ; .. Δεν έχει μπασκετικο iq το παιδί δεν κάνει για ευρωπαϊκό μπάσκετ και πόσο μάλλον για τον Παναθηναϊκό που η φανέλα ζυγίζει τόνους ... Δε μπορούν να την αντέξουν τέτοιοι παίκτες ... Τραγική επιλογή !
Ο Πανκο στα 35 του με αποτυχημένο πέρασμα απο τον Παοκ που πέρασε απαρατηρητος όλο το διάστημα που έπαιζε στην Ελλάδα και χωρίς παραστάσεις σε μεγάλες διοργανώσεις πως ακριβώς θα αντέξει την φανέλα του Παναθηναϊκού και θα βελτιωθεί ? στα δύσκολα κρύβεται και προσπαθεί να ξεφορτωθεί όσο πιο γρήγορα την μπάλα ... Αυτός ο παίκτης θα γίνει ξαφνικά ηγέτης στα 35 του και θα πάρει την ομάδα στης πλάτες του όντας ως βασικό σου 4αρι ... Αυτα δε γίνονται ούτε στης ταινίες του Χόλιγουντ ... Αλλη μια τραγική επιλογή που δικαιολογήθηκε ως MVP του ισπανικου πρωταθλήματος ... Ο Σοφο ειναι άλλη μια επιλογή που δε ταιριάζει σε ομάδα που θέλει και πρέπει να κάνει Πρωταθλητισμό όταν αυτός ειναι το βασικό σου πενταρι ... Ειναι να τον έχεις για ένα 15λεπτό να σου δώσει αυτα που μπορεί ποιοτικά και όχι να βασίζεται όλο το παιχνίδι πάνω του ... Προβλέψιμο και μη αποτελεσματικό ! Οπως και ο Κώστας ο τσατσαρης που ειναι επίσης για ένα 15λεπτο ποιοτικού μπάσκετ και του έχουν δώσει ρόλο βασικού .. Ο λασμε ήταν καλή επιλογή δείχνει να κατέχει τα απαραίτητα και κάνει συγκεκριμένη δουλειά αλλα ειναι περιορισμένων δυνατοτήτων και ρολιστας σε μια ομάδα στρωμένη ... Κάτι που δεν είμαστε πλέον ... Γιατι κάποιοι το καλοκαίρι αποφασισανε να διαλύσουν μια ομάδα πρότυπο του ελληνικού αθλητισμού που δούλευε σε όλους του τομείς σαν ελβετικο ρολόι για να το αντικαταστήσουν με αυτο το έκτρωμα του αρτζι που προπονουσε μέχρι προχθές το περιστέρι και μιλάει αγγλικά επιπεδου δημοτικού όντας επαγγελματίας προπονητής ... Που ως τώρα αντί να βελτιώνεται η ομάδα δε δείχνει ούτε ένα δείγμα βελτιώσεις η έστω οτι έχει κάποιο πλάνο η παίζει κάποιο σύστημα και δε λέω να κάνουν μαγικά τριγωνακια οι παίκτες και να βρίσκονται τυφλά ... Αλλα το γύρω γύρω όλοι στην μέση ο σοφοκλης δεν ειναι μπάσκετ ούτε το κάνω τα δικά μου εγω vs όλοι σας τρελοΟυκιτς ...
Δεν έχεις καθαρό σουτερ.
Οργανωτή πέρα απο τον Διαναντιδη .
4αρι. !
Προπονητή..
Και πλέον Διοίκηση..

Εγω δε θυμάμαι ποτε τον Παναθηναϊκό πρωτοσέλιδο θρίαμβος επειδη νικησε το Ρέθυμνο, ούτε θυμάμαι ποτε πρωτοσέλιδα *πύραυλοκινητος Ξανθοπουλος* και σουπερμαν Αρμστρονγκ .. ούτε θυμάμαι στο μπασκετικο τμήμα ποτε μου να βρίσκουν φανταστικους εχθρούς όπως την νοβα τον κάθε δημοσιογράφο και τον κάθε μάνατζερ ... Αυτα μόνο στο ποδόσφαιρο τα είχαμε ζήσει γιατι στο μπάσκετ ξέραμε οτι δουλεύουν όπως πρέπει χωρίς πολυ μπλα μπλα και σαλτσες αλλα με μεθοδικότητα και πλάνο και αν κάποιος όπως ο καρμιρης πήγαινε να πει την χαζομαρα του έπαιρνε πληρωμένη απάντηση το 5o και τέλος το παραμύθι..
Ο κόσμος πρέπει να γιουχαρει τον πραγματικό υπεύθυνο που δεν ειναι άλλος απο τον τρακη..
Αυτοί οι παίκτες αυτο ξέρουν αυτο παίζουν το ίδιο και ο προπονητής δε φταίνε ... Φταίνε αυτοί που τους φερανε...


Το να πας απο obradovic σε επιλογη πεδουλακη είναι σαν να έχεις Φεράρι και την δίνεις για γιουγκο..

Χωρίς να θέλω να προσβαλω της μπασκετικες σου γνώσεις paodynasty που σίγουρα ειναι καλύτερες απο της δικές μου και της σέβομαι ... Αλλα Χωριο που φαίνεται κολαούζο δεν θελει !

Αμα δεν αντιδράσουμε θα καταντησουν το τμήμα όπως αυτο του ποδοσφαίρου ήδη έχουν προσλάβει τους κατάλληλους ανθρώπους (βλέπε Γκοντζο) και ακολουθούν πρακτικές τζιγξερ !
sni79per
αποψη μου οτι γιουχαρεις καποιον οταν σε κοροιδευει κ δεν προσπαθει.
καποιοι τοσο ξερουν τοσο παιζουν.
αυτη την φτωχη προσωπικοτητα εχουν καποια παιδια κ ειναι λογικο να τους...καταπινει η φανελα.
δεν βγηκε νομιζω κανεις να πει απο το τεχνικο τιμ κ τους παιχτες οτι θα ειμαστε μεσα στα φαβορι.
εκαναν λογο να ξαναπαρουμε πισω το πρωταθλημα κανοντας μια καλη ομαδα κ στην ευρωπη οτι καλυτερο κατσει.
τα μμε του ΔΓ κ ο ιδιος βγαζουν αλαζονεια κ μονο αυτοι χρειαζονται αποδοκιμασια σε βαθος χρονου,μπας κ αλλαξουν μυαλο κ σταματησουν την κοροιδια.
A.CAB
Το ότι η ομάδα είναι καινούργια και ότι ακόμα ψάχνεται είναι απόλυτα κατανοητό. Για την ακρίβεια είναι τόσο καινούργια σε όλα τα επίπεδα που θα ήταν αφύσικο να πετάει τέτοια εποχή. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα ξεκινάει από τον άσχετο που έχουμε για πρόεδρο και καταλήγει πάλι σ' αυτόν.
Ξέρω πιπέρι στο στόμα αν πούμε κάτι για τον Δ.Γ. γιατί αυτός βάζει λεφτά αλλιώς θα καταστρεφόμασταν και τόσα χρόνια μας είχε στην κορυφή. Ε λοιπόν τόσα χρόνια δεν μας είχε αυτός στην κορυφή αλλά ο πατέρας και ο θείος του. Και ούτε αυτοί ήταν μόνοι τους αλλά με έναν μελιτζανί προπονητή παρέα. Οι καραγκιοζιές του Ιουνίου τώρα πληρώνονται. Επίσης δεν νομίζω ότι έχει κάποιος παράπονο για το ότι ο ΔΓ βάζει λεφτά. Αλλά με το που τα δίνει και τι επιλογές έχει κάνει. Επίσης ο τρόπος που έχει χειριστεί επικοινωνιακά όλη αυτή την αλλαγή σελίδας είναι για κλάματα. Και αυτό είτε το θέλουμε είτε όχι περνάει και στον κόσμο και στους άπειρους παίχτες που μαζέψαμε.

Χθες φάνηκε πόσο έλειπαν ένας δυο παίχτες της παλιότερης ομάδας. Τώρα φαίνεται πως η χημεία και η εμπειρία είναι πολύ πιο σημαντικά στοιχεία από αυτά που νομίζει ο ΔΓ ή και ο Πεδουλάκης. Τον Μήτσο πρώτη φορά τον βλέπω έτσι. Εκνευρισμένος, θολωμένος και έχει έναν προπονητή να τον εκθέτει κανονικότατα αφήνοντάς τον σε αυτή την κατάσταση μέσα για 35 λεπτά. Ο τύπος κάνει μπαμ ότι δεν έχει στήριγμα πουθενά. Έχει τη μπάλα και δεν ξέρει με ποιόν να παίξει. Επίσης είναι 32 στα 33. Δεν παίζει να πάρει όλη την ομάδα απ' το χεράκι. Αυτό έγινε πριν 2 χρόνια. Αλλά τότε εκτός από πάγκο είχε και μερικούς συμπαίκτες (που διάφοροι χειροκροτητές και κλάψες τους βγάλανε κακούς και πουλημένους....) που ξέρανε τα κατατόπια και όταν έκαιγε η μπάλα ήξεραν τι πρέπει να γίνει. Εδώ με το πρώτο σερί της Κίμκι το διαλύσαμε.

Είναι τόσα τα λάθη του καλοκαιριού που θα μπορούσα να γράψω βιβλίο αλλά για να μείνω στο χθεσινό παιχνίδι, έχω να πω πως η ομάδα συνεχίζει να παίζει με 4 εναντίον 5. Δεν έχουμε 4άρια. Απλά και κατανοητά. Ο Κωστάκης δεν μπορεί. Έβγαλε το πρώτο μήνα, θα χρειαστεί δυο μήνες ανάσες τώρα και θα τον ξαναδούμε για κανά 15ήμερο τον Γενάρη με αυτούς τους ρυθμούς. Ο Πάνκο τα έχει δει όλα. Είδε στα 35 πως είναι να παίζεις με πίεση 2 φορές τη βδομάδα και να μην έχεις το ελεύθερο να σουτάρεις όσο θες. Μετά ο Ούκιτς είναι ο παίχτης που γνωρίζαμε. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης μας είναι ο Ούκιτς. Δεν ξέρω ποιός είναι υπεύθυνος για αυτή την μεταγραφή αλλά ντροπή του... Ο Κουζίνας εμένα δεν με έχει χαλάσει ίσως γιατί το παιδί πρώτη φορά παίζει σε τέτοιο επίπεδο και δείχνει να προσπαθεί. Δεν φταίει αυτός που θέλουμε να καθαρίζει ματσάκια μόνος του. Καλά ο Χίλτον φαίνεται η τραγικότητά του από το ότι ο Σκορδίλης προσφέριε περισσότερα. Μετά υπάρχει έλλειψη πρωτοκλασσάτων Ελλήνων. Και επιστρέφοντας στο Μήτσο είναι εμφανές ότι είναι κι αυτός καινούργιος παίχτης, καινούργιας ομάδας. Να τους πιάσει στ' αποδυτήρια να τους βάλει τις φωνές, να δώσουν όρκο νίκης κτλ; Ποιούς; 3 μήνες τους ξέρει. Άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Δυστυχώς τον βλέπω το καλοκαίρι να παίρνει όλη τη φετινή ευθύνη πάνω του. όχι μόνο από αυτούς που τους έχει πονέσει ανά τα χρόνια (αυτοί αυτό περιμένουν) αλλά και από την ίδια τη διοίκηση...

Ο Πεδουλάκης στην ψυχολογία της ομάδας παίρνει 0. Δεν ξέρω δεν φαίνεται να εμπνέει. Δείχνει να πελαγώνει πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι. Είναι τόσα πολλά τα λάθη του κοουτσαρίσματός του που καλύτερα να μην αρχίσω. Αλλά η ντροπή (που δικαιολογεί ένα μέρος των αποδοκιμασιών) είναι η εμετική εικόνα της ομάδας που επί 15 χρόνια πρωταγωνιστούσε στην Ευρώπη να παρατάει το παιχνίδι ενώ δεν έχει τελειώσει. Να μην μαρκάρουν στα τελευταία 5 δεύτερα. Γιατί είναι φαίνεται εφυσηχασμένοι και δεν τους νοιάζει η διαφορά. Είναι υπεράνω. Απαράδεκτη εικόνα για αυτή την ομάδα. Βασικός υπεύθυνος ο προπονητής. Ο πρόεδρος σε έχει πείσει ότι πας για το 7ο φέτος οπότε λογικό είναι να μην σε νοιάζουν ματσακια με κάποια Κίμκι. Κρατάς δυνάμεις για το Λονδίνο.

Δυστυχώς τώρα είναι αργά αλλά η όλη στάση της ομάδας πρέπει ν' αλλάξει. Να αναθεωρίσουμε το υλικό μας και τους στόχους μας. Όσο καπηλευόμαστε το όνομα 6στερος (που πέρα από Μήτσο και Τσάρτσα κανείς δεν το αξίζει ούτε το κέρδισε ακόμα) τόσο το χειρότερο. Αν κρατάγαμε χαμηλούς τόνους και όχι πανηγύρια με θριάμβους ενάντια στον ΑΓΟΡ ή επιτεύγματα όπως η υπογραφή Άρμστρονγκ τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Τώρα δουλειά και κάπως να ξυπνήσουν οι παίχτες και το τεχνικό τιμ. Αν δεν περάσουμε ούτε στους 16, είναι ΝΤΡΟΠΗ. Και αφήστε τις δικαιολογίες περί μπάτζετ γιατί δεν χρειάζεσαι 30 μύρια για να πας στους 16.
thalys
Η ομάδα που είχαμε μέχρι πέρσι δεν μπορούσε να διατηρηθεί. Δεν έχει τα έσοδα ο Παναθηναϊκός για να καλύψει τα έξοδα που θα προέκυπταν. Το εισιτήριο της Δευτέρας κοστίζει 3 ευρώ και κάτι μου λέει ότι στην πόρτα παίζει να μπει κόσμος και τζάμπα. Τα τηλεοπτικά είναι λίγα με τάση μείωσης και τα έσοδα από διαφημίσεις είναι σε ελεύθερη πτώση. Οι μισές διαφημίσεις μας είναι της Βιανέξ και της DPG ούτως ή άλλως.

Από τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες δεν θέλουν ή δεν μπορούν να βάζουν μερικά εκατομμύρια από την τσέπη τους κάθε χρόνο, κι έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αυτό, πρέπει η ομάδα να πορευτεί με διαφορετικό τρόπο.

Το καλοκαίρι η ομάδα αυτή δεν μπορούσε να διατηρηθεί. Οι Καϊμακόγλου, Βουγιούκας και Καλάθης πήραν συμβόλαια πολύ πάνω από την αξία τους. Συμβόλαια με τα οποία εξασφαλίζονταν για μια ζωή. Είναι αμφίβολο αν θα μπορούσαμε να ματσάρουμε τις απολαβές τους ακόμα και τις καλές χρονιές. Ο Μπατίστ έκανε κακή χρονιά, είναι ευπαθής και δεν αντέχει πάνω από 15 λεπτά πλέον. Όσο κι αν πονάει, από τη στιγμή που πιάνει θέση ξένου, είχε έρθει η ώρα να αποχαιρετήσει. Ο μόνος που δεν έπρεπε να φύγει ήταν ο Περπέρογλου, γιατί ήταν Έλληνας και φτηνός.

Όσο για τον Ομπράντοβιτς, δεν πιστεύω ότι ο μόνος υπαίτιος της φυγής του είναι ο Δημητράκης που δεν τον πήγαινε ή δεν τον γούσταρε. Μαζί κάναν τις βόλτες τους τόσα χρόνια, χάλασε ξαφνικά η σχέση τους σε ένα καλοκαίρι; Πιο λογικό μου φαίνεται απλά να έφτασε η σχέση τους σε τέλμα. Ο Ζοτς δεν είχε όρεξη να σηκώσει τα μανίκια και να δουλέψει στο δύσκολο και αβέβαιο πρότζεκτ του νέου Παναθηναϊκού, ο δε Δημητράκης δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να δώσει στον Ομπράντοβιτς τις εγγυήσεις και την σιγουριά που επιθυμούσε. Κι όταν λέω εγγυήσεις δεν μιλάω για χρήματα.

Από τη στιγμή που συνέβησαν όλα αυτά, ξέραμε ότι θα έχουμε μια νέα ομάδα, με 2 παίχτες μόνο παλιούς και καινούργιο προπονητή. Ούτε στο κολλεγιακό δεν υπάρχει τέτοια ανανέωση από χρονιά σε χρονιά. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση είναι αναμενόμενα. Η ομάδα θέλει στήριξη. Τώρα την έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ. Σε όρους NBA δεν μπορέσαμε να κάνουμε rebuilding on the fly και τώρα πάμε για total overhaul. Αυτό σημαίνει 2-3 χρόνια που θα βλέπουμε μια διαφορετική ομάδα από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Δεν θα νικάμε σε κάθε αγώνα. Δεν θα πηγαίνουμε για τίτλους. Δεν θα είμαστε πρωταγωνιστές. Είναι συνηθισμένο στον αθλητισμό αυτό, όταν κλείνει ο κύκλος μιας ομάδας. Δεν είμαστε οι πρώτοι, δεν είμαστε οι τελευταίοι και σίγουρα δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε. Είναι η ώρα του Ολυμπιακού τώρα, που έχει πιο νέους παίκτες και έτοιμο κορμό.

Τούτων λεχθέντων, το καλοκαίρι κάναμε τραγικά λάθη.

Πρώτα απ'όλα επικοινωνιακά, τα οποία χρεώνονται αποκλειστικά στον ΔΠΓ. Ο RG έχει κρατήσει χαμηλά τον πήχη στα θέμα αυτό. Ούτε εξάστερος, ούτε υποσχέσεις για διακορεύσεις χρειάζεται να δίνουμε. Έπρεπε να βγει ξεκάθαρα και να πει την αλήθεια. Σε 2-3 χρόνια θα έχουμε ξανά ομάδα δυνατή.

Το δεύτερο λάθος είναι το ότι δεν έχει οργανωθεί σωστά η ΚΑΕ. Ο ΔΠΓ δεν μπορεί να είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Ο πατέρας του πήρε τίτλους όταν άφησε πιο σχετικούς από αυτόν να κάνουν μεταγραφές. Η ομάδα θέλει general manager και πρέπει να οργανώσει το τμήμα scouting. Αμφιβάλλω δε αν υπάρχει ένας άνθρωπος στην ΚΑΕ που να ξέρει τι είναι τα sabermetrics και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επιλογή παιχτών. Το αστείο είναι ότι πρόκειται για σχετικά φτηνό και ασφαλή τρόπο για να ξεσκαρτάρεις παίχτες και να επικεντρωθείς σε κάποιους στόχους.

Το τρίτο λάθος ήταν ότι τράβηξε τόσο πολύ η διαδοχή του Ομπράντοβιτς και αναγκαστήκαμε να τρέχουμε να καλύψουμε 13 θέσεις στο ρόστερ μας από τα μέσα Ιουλίου στην ουσία.

Το καλό είναι ότι όλα αυτά διορθώνονται, αρκεί ο ιδιοκτήτης της ομάδας να συνειδητοποιήσει τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Η χρονιά μπορεί να έχει χαθεί. Ο ΠΑΟ όμως δεν υπάρχει για μια χρονιά ή δύο. Έχουμε αποκτήσει 2-3 παιδιά που σε βάθος χρόνου μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικοί παίχτες. Το καλοκαίρι η αγορά θα έχει μεγαλύτερο βάθος. Ο προπονητής μας θα ξέρει την ομάδα καλύτερα και είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό διευθυντή. Ο Πεδουλάκης ήταν γνωστό ότι δυσκολεύεται να κάνει σωστές μεταγραφικές επιλογές. Είναι τεράστιο λάθος να μην τον πλαισιώνουμε με έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει τη δουλειά αυτή. Δεν είναι τεμπέλης ή άχρηστος, κακό και ανισόρροπο ρόστερ έχει. Τον Πόποβιτς να φέρναμε, με το ρόστερ που έχουμε δουλειά δεν θα έκανε.
Lazeras
Συμφωνώ σε όλα με τον thalys.Και το έχω ξαναπει...Στις χαρές και στις λύπες μαζί.Αυτη η ομάδα ήταν είναι και θα είναι το καμάρι του ΠΑΟ.Όποιος δεν αντέχει καναπέ και ας το γυρίσει στην μπαλίτσα να βλέπει τον άμπαλο τον Αλαφούζο και τον καταστροφέα Φερέιρα.Στήριξη στην ομάδα και χειροκρότημα...
Kanzler
Τραγικος ο Διαμαντιδης. Σε τετοια κατασταση δεν θελω να τον βλεπω ουτε εγω, παρ´ οτι τον επικρινω στην αποφαση του να μην παιζει στην Εθνικη ομαδα. Εχθες ηταν να τον λυπασαι. Διαμαντιδη, εαν δεν εχεις μονον οικονομικες αλλα και αθλητικες φιλοδοξιες, επιστρεφα πισω στην Εθνικη ομαδα για νεες επιτυχιες. Οι μεγαλοι παιχτες για επιτυχιες παιζουν. Οι καλυτεροι Ελληνες παιχτες ενωμενοι σε μια ομαδα μπορουν να γραψουν παλι ιστορια. Βλεποντας ρεαλιστικα την κατασταση, ο Παναθηναικος σημερα ειναι πλεον, δυστυχως για το ελληνικο Μπασκετ, μια μετρια ομαδα της Euroleague. Ο Παναθηναικος χρειαζεται δυο δυνατους Αμερικανους, αλλα που να τους βρει με λιγα λεφτα?
Harvester
Οσο ψηλα πηγαινεις τοσο μεγαλυτερος ειναι ο θορυβος οταν πεφτεις. Ειχα να ακουσω αποδοκιμασιες και σφυριγματα
μαζεμενα απο την δευτερη χρονια του Μαλκοβιτς, δεν μου αρεσαν αλλα ο καθενας εχει την δικη του αντιδραση. Τεραστια
εντυπωση μου προκαλει η κατασταση του ΔΔ, φαινεται ξενερωμενος απο το περιφερομενο τσιρκο που εχει διπλα του
μεγαλωμενος φυσικα σ'ενα μπασκετικο περιβαλλον που ηταν ολα τακτοποιημενα μεχρι την τελευταια λεπτομερεια.
Ο ΔΔ δεν ειναι ο παικτης που θα δημιουργησει φασεις για τον εαυτο του οπως ο Σπανουλης και η συνεισφορα του στο
παιχνιδι ειναι σε πολλους τομεις βοηθουμενος ομως και απο ενα καλο συνολο, ελπιζω το χαος που επικρατει διπλα του
να μην τον παρασυρει σε σταθερα καθολικη πτωση.
Τωρα η ομαδα δεν βλεπεται, δεν υπαρχει ομοιογενεια [πως να υπηρχε αλλωστε] δεν υπαρχει ταλεντο, δεν εχουν γινει
καλες επιλογες παικτων και εσχατως φαινεται δεν υπαρχει και πλανο στο παιχνιδι.
Δεν με πειραζει η ομαδα να μην παει στους οκτω και να μην παρει πρωταθλημα αλλα να εχει ενα μπασκετικο πλανο και να αποφυγει τις συντριβες που προφανως θαρθουν.
Η μεταβαση στην μετα ΖΟΤΣ εποχη μπορουσε να γινει πιο ομαλα και πιο οργανωμενα αποφευγοντας ριψοκινδυνα στοιχηματα οπως Σοφοκλης , ασσος ο Ουκιτς, σεντερ ο Αστροναυτης
lightday
QUOTE(Harvester @ Nov 10 2012, 17:27 ) *
Οσο ψηλα πηγαινεις τοσο μεγαλυτερος ειναι ο θορυβος οταν πεφτεις. Ειχα να ακουσω αποδοκιμασιες και σφυριγματα
μαζεμενα απο την δευτερη χρονια του Μαλκοβιτς, δεν μου αρεσαν αλλα ο καθενας εχει την δικη του αντιδραση. Τεραστια
εντυπωση μου προκαλει η κατασταση του ΔΔ, φαινεται ξενερωμενος απο το περιφερομενο τσιρκο που εχει διπλα του
μεγαλωμενος φυσικα σ'ενα μπασκετικο περιβαλλον που ηταν ολα τακτοποιημενα μεχρι την τελευταια λεπτομερεια.
Ο ΔΔ δεν ειναι ο παικτης που θα δημιουργησει φασεις για τον εαυτο του οπως ο Σπανουλης και η συνεισφορα του στο
παιχνιδι ειναι σε πολλους τομεις βοηθουμενος ομως και απο ενα καλο συνολο, ελπιζω το χαος που επικρατει διπλα του
να μην τον παρασυρει σε σταθερα καθολικη πτωση.
Τωρα η ομαδα δεν βλεπεται, δεν υπαρχει ομοιογενεια [πως να υπηρχε αλλωστε] δεν υπαρχει ταλεντο, δεν εχουν γινει
καλες επιλογες παικτων και εσχατως φαινεται δεν υπαρχει και πλανο στο παιχνιδι.
Δεν με πειραζει η ομαδα να μην παει στους οκτω και να μην παρει πρωταθλημα αλλα να εχει ενα μπασκετικο πλανο και να αποφυγει τις συντριβες που προφανως θαρθουν.
Η μεταβαση στην μετα ΖΟΤΣ εποχη μπορουσε να γινει πιο ομαλα και πιο οργανωμενα αποφευγοντας ριψοκινδυνα στοιχηματα οπως Σοφοκλης , ασσος ο Ουκιτς, σεντερ ο Αστροναυτης



να θυμηθούμε και την πρώτη/δεύτερη χρονιά Σουμποτιτς που ήμασταν μπατε σκύλοι στην ευρώπη...Θέλει σαφώς ψυχραιμία η ομάδα τώρα. Και επιτέλους να φανεί ένα πλάνο ... Για ένα δύο τρία χρόνια φτιάχνεται και μετά βλέπουμε... Δεν φταίει κανένας Δ.Γ κανένας ΔΔ.... τώρα χτίζεται μια ομάδα και έχει όλες τις παιδικές ασθένειες...λάθος επιλογές , λίγοι παίχτες, 'λάθος' κόουτς...με ψυχραιμία θα τον βρεί τον δρόμο της αλλά όχι βιαστικά. Ας μπαίνει στους 16 σταθερά και ας διεκδικεί το πρωτάθλημα σταθερά και κάποια στιγμή θα ξαναβγεί στην επιφάνεια.
kostas b
QUOTE (A.CAB @ Nov 10 2012, 14:31 ) *
Το ότι η ομάδα είναι καινούργια και ότι ακόμα ψάχνεται είναι απόλυτα κατανοητό. Για την ακρίβεια είναι τόσο καινούργια σε όλα τα επίπεδα που θα ήταν αφύσικο να πετάει τέτοια εποχή. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα ξεκινάει από τον άσχετο που έχουμε για πρόεδρο και καταλήγει πάλι σ' αυτόν.
Ξέρω πιπέρι στο στόμα αν πούμε κάτι για τον Δ.Γ. γιατί αυτός βάζει λεφτά αλλιώς θα καταστρεφόμασταν και τόσα χρόνια μας είχε στην κορυφή. Ε λοιπόν τόσα χρόνια δεν μας είχε αυτός στην κορυφή αλλά ο πατέρας και ο θείος του. Και ούτε αυτοί ήταν μόνοι τους αλλά με έναν μελιτζανί προπονητή παρέα. Οι καραγκιοζιές του Ιουνίου τώρα πληρώνονται. Επίσης δεν νομίζω ότι έχει κάποιος παράπονο για το ότι ο ΔΓ βάζει λεφτά. Αλλά με το που τα δίνει και τι επιλογές έχει κάνει. Επίσης ο τρόπος που έχει χειριστεί επικοινωνιακά όλη αυτή την αλλαγή σελίδας είναι για κλάματα. Και αυτό είτε το θέλουμε είτε όχι περνάει και στον κόσμο και στους άπειρους παίχτες που μαζέψαμε.

Χθες φάνηκε πόσο έλειπαν ένας δυο παίχτες της παλιότερης ομάδας. Τώρα φαίνεται πως η χημεία και η εμπειρία είναι πολύ πιο σημαντικά στοιχεία από αυτά που νομίζει ο ΔΓ ή και ο Πεδουλάκης. Τον Μήτσο πρώτη φορά τον βλέπω έτσι. Εκνευρισμένος, θολωμένος και έχει έναν προπονητή να τον εκθέτει κανονικότατα αφήνοντάς τον σε αυτή την κατάσταση μέσα για 35 λεπτά. Ο τύπος κάνει μπαμ ότι δεν έχει στήριγμα πουθενά. Έχει τη μπάλα και δεν ξέρει με ποιόν να παίξει. Επίσης είναι 32 στα 33. Δεν παίζει να πάρει όλη την ομάδα απ' το χεράκι. Αυτό έγινε πριν 2 χρόνια. Αλλά τότε εκτός από πάγκο είχε και μερικούς συμπαίκτες (που διάφοροι χειροκροτητές και κλάψες τους βγάλανε κακούς και πουλημένους....) που ξέρανε τα κατατόπια και όταν έκαιγε η μπάλα ήξεραν τι πρέπει να γίνει. Εδώ με το πρώτο σερί της Κίμκι το διαλύσαμε.

Είναι τόσα τα λάθη του καλοκαιριού που θα μπορούσα να γράψω βιβλίο αλλά για να μείνω στο χθεσινό παιχνίδι, έχω να πω πως η ομάδα συνεχίζει να παίζει με 4 εναντίον 5. Δεν έχουμε 4άρια. Απλά και κατανοητά. Ο Κωστάκης δεν μπορεί. Έβγαλε το πρώτο μήνα, θα χρειαστεί δυο μήνες ανάσες τώρα και θα τον ξαναδούμε για κανά 15ήμερο τον Γενάρη με αυτούς τους ρυθμούς. Ο Πάνκο τα έχει δει όλα. Είδε στα 35 πως είναι να παίζεις με πίεση 2 φορές τη βδομάδα και να μην έχεις το ελεύθερο να σουτάρεις όσο θες. Μετά ο Ούκιτς είναι ο παίχτης που γνωρίζαμε. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης μας είναι ο Ούκιτς. Δεν ξέρω ποιός είναι υπεύθυνος για αυτή την μεταγραφή αλλά ντροπή του... Ο Κουζίνας εμένα δεν με έχει χαλάσει ίσως γιατί το παιδί πρώτη φορά παίζει σε τέτοιο επίπεδο και δείχνει να προσπαθεί. Δεν φταίει αυτός που θέλουμε να καθαρίζει ματσάκια μόνος του. Καλά ο Χίλτον φαίνεται η τραγικότητά του από το ότι ο Σκορδίλης προσφέριε περισσότερα. Μετά υπάρχει έλλειψη πρωτοκλασσάτων Ελλήνων. Και επιστρέφοντας στο Μήτσο είναι εμφανές ότι είναι κι αυτός καινούργιος παίχτης, καινούργιας ομάδας. Να τους πιάσει στ' αποδυτήρια να τους βάλει τις φωνές, να δώσουν όρκο νίκης κτλ; Ποιούς; 3 μήνες τους ξέρει. Άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Δυστυχώς τον βλέπω το καλοκαίρι να παίρνει όλη τη φετινή ευθύνη πάνω του. όχι μόνο από αυτούς που τους έχει πονέσει ανά τα χρόνια (αυτοί αυτό περιμένουν) αλλά και από την ίδια τη διοίκηση...

Ο Πεδουλάκης στην ψυχολογία της ομάδας παίρνει 0. Δεν ξέρω δεν φαίνεται να εμπνέει. Δείχνει να πελαγώνει πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι. Είναι τόσα πολλά τα λάθη του κοουτσαρίσματός του που καλύτερα να μην αρχίσω. Αλλά η ντροπή (που δικαιολογεί ένα μέρος των αποδοκιμασιών) είναι η εμετική εικόνα της ομάδας που επί 15 χρόνια πρωταγωνιστούσε στην Ευρώπη να παρατάει το παιχνίδι ενώ δεν έχει τελειώσει. Να μην μαρκάρουν στα τελευταία 5 δεύτερα. Γιατί είναι φαίνεται εφυσηχασμένοι και δεν τους νοιάζει η διαφορά. Είναι υπεράνω. Απαράδεκτη εικόνα για αυτή την ομάδα. Βασικός υπεύθυνος ο προπονητής. Ο πρόεδρος σε έχει πείσει ότι πας για το 7ο φέτος οπότε λογικό είναι να μην σε νοιάζουν ματσακια με κάποια Κίμκι. Κρατάς δυνάμεις για το Λονδίνο.

Δυστυχώς τώρα είναι αργά αλλά η όλη στάση της ομάδας πρέπει ν' αλλάξει. Να αναθεωρίσουμε το υλικό μας και τους στόχους μας. Όσο καπηλευόμαστε το όνομα 6στερος (που πέρα από Μήτσο και Τσάρτσα κανείς δεν το αξίζει ούτε το κέρδισε ακόμα) τόσο το χειρότερο. Αν κρατάγαμε χαμηλούς τόνους και όχι πανηγύρια με θριάμβους ενάντια στον ΑΓΟΡ ή επιτεύγματα όπως η υπογραφή Άρμστρονγκ τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Τώρα δουλειά και κάπως να ξυπνήσουν οι παίχτες και το τεχνικό τιμ. Αν δεν περάσουμε ούτε στους 16, είναι ΝΤΡΟΠΗ. Και αφήστε τις δικαιολογίες περί μπάτζετ γιατί δεν χρειάζεσαι 30 μύρια για να πας στους 16.


Το σωστότερο κείμενο...δεν αλλάζω ούτε τελεία........
lightday
QUOTE(Mono @ Nov 10 2012, 13:44 ) *
....
Το να πας απο obradovic σε επιλογη πεδουλακη είναι σαν να έχεις Φεράρι και την δίνεις για γιουγκο..

Χωρίς να θέλω να προσβαλω της μπασκετικες σου γνώσεις paodynasty που σίγουρα ειναι καλύτερες απο της δικές μου και της σέβομαι ... Αλλα Χωριο που φαίνεται κολαούζο δεν θελει !

Αμα δεν αντιδράσουμε θα καταντησουν το τμήμα όπως αυτο του ποδοσφαίρου ήδη έχουν προσλάβει τους κατάλληλους ανθρώπους (βλέπε Γκοντζο) και ακολουθούν πρακτικές τζιγξερ !


Μάλλον είσαι μικρός στην ηλικία για τα λες αυτά....Δυστυχώς ή ευτυχώς για τους σημερινούς 20+ δεν έχουν ζήσει εποχές γκάλη , κόμαζετς, πάσπαλι, μυριούνη, οικονόμου.... Εκει να δείς πώς χτυπάγαμε τα κεφάλια μας στον τοίχο με το να έχεις πανακριβη ομάδα και να σου κάνουν πλάκα ... οπότε χαλαρώστε..
και σε σε παρακαλώ άσε τις αρρώστιες τύπου ποδοσφαιρικά έξω... Οι γιαννακόπουλοι έχουν κάνει άπειρα λάθη και θα ξανακάνουν ,αλλά μέχρι στιγμής αυτοί βάζουν τα μπικικίνια ....δεν οφελεί ένας 'πόλεμος ' με την δίοικηση ...αυτό θα αποτελειώσει ότι έχει μείνει...(όπως στο ποδόσφαιρο).
AZ1980
Γι' αυτό εξ' αρχής γκρίνιαξα ηχηρά για την περιρρέουσα ατομόσφαιρα που καλλιεργήθηκε γύρω από την νέα ομάδα. Διότι, πέραν της επικοινωνιακής ανοησίας που επικράτησε, στην δημιουργία αυτού του κλίματος, αν κανείς τη συνδυάσει με τις κινήσεις που έγιναν, ήταν ηλίου φαεινότερη η εν βρασμώ, εντελώς επιπόλαιη οριοθέτηση στόχων.

Αν κάποιος θέλει να πάρει την Ευρωλίγκα ή το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ευρώπης, πολύ απλά πρέπει να πληρώσει έξυπνα και αρκετά ώστε να χει ένα σύνολο ποιοτικών παικτών, ικανών να ανταπεξέλθουν στην επιδίωξη τέτοιων στόχων. Γνωστό και δεκτό.

Αν πάλι κάποιος θέλει να χτίσει ομάδα με έναν ορίζοντα τριετίας, ξεκαθαρίζει δημόσια πως αυτός είναι στο εξής ο στόχος του, και ρίχνεται στη δουλειά αποφορτισμένος από κάθε άγχος, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητά του, μέσα από ένα πολύ οργανωμένο scouting, την δημιουργία ενός κορμού αποτελούμενου κυρίως από Έλληνες, αλλά και ξένους, επιδιώκοντας όμως χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και ψάχνοντας περιπτώσεις παικτών ορεξάτων κι εξελίξιμων.

Ο ΠΑΟ, συνεπαρμένος από την αυθαίρετη καπηλεία του "εξάστερου" στάτους της προηγούμενης εκδοχής του από τον μαθημένο σε ποδοσφαιρο-πρωτοσέλιδες νοοτροπίες πρόεδρό του, δεν έκανε τίποτα από τα δυο, και αυτό ήταν ευδιάκριτο πολύ καιρό τώρα σε όποιον παρατηρούσε τα πράγματα με ψυχραιμία. Προτίμησε μια μεσοβέζικη, πολύ πρόχειρη προσέγγιση, δημιουργώντας μια ομάδα που ούτε να κατακτήσει τίτλους μπορεί, λόγω του χαμηλού δείκτη ποιότητάς της, αλλά ούτε και σαν απαρχή της οικοδόμησης ενός καινούριου κορμού μπορεί να αξιοποιηθεί, μιας και οι περισσότεροι παίκτες που ήρθαν είναι σε ώριμη ηλικία και χωρίς πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το δε βάρος που τους φορτώθηκε είναι τόσο δυσανάλογο προς τις αθλητικές/ψυχικές αντοχές τους, που θα δυσκολευτούν να αποδώσουν ακόμα και αυτά τα όποια πράγματα θα μπορούσαν.

Κοινώς... ΛΑΘΟΣ, από την κορφή ως τα νύχια... Ομάδα χωρίς εφικτούς ξεκαθαρισμένους στόχους, αυτό είναι που εκνευρίζει τον κόσμο, όχι οι ήττες αυτές καθ' αυτές, μην αμφιβάλλετε.



bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.