Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πειτον vs Κιντ vs Mπιλαπς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
a bullet for your head
Γκαρι Πειτον,Τζεησον Κιντ,Τσονσει Μπιλαπς λοιπον...
Τρεις παικτες με παρομοιο σχεδον υψος,σκληροι,καλοι αμυντικοι και επιθετικοι παικτες,που συνεισφεραν πολυδιαστατα και ηταν υπερ-πολυτιμοι στις ομαδες τους.
Ποιον θεωρειτε καλυτερο παικτη?(ταλεντο,ατομικες διακρισεις,καριερα).
Das Kapital
Ψηφισα Μπιλαπς,μαρεσει πιο πολυ σαν παιχτης και ειναι γενικα απο τους αγαπημενους μου και το πρωταθλημα τον ανεβαζει πιο πολυ σε σχεση με τους αλλους,τον Πειτον δεν τον προλαβα στα καλα του αν και ηταν τρομαχτικος αμυντικος και σιγουρα μεγαλος παιχτης ενω και αυτος πηρε πρωταθλημα δεν το βαζω τοσο στα συν γιατι ο ρολος του δεν ηταν καταλυτικος.Τωρα για τον Κιντ θα την πω την κακια μου,σα παιχτης δε μαρεσει τοσο και ολη αυτη η ιστορια με τα triple doubles με παραξενευει,με κανει να πιστευω πως τον ενδιαφερουν πολυ τα στατιστικα,η δουλεια του pg δεν ειναι να παιρνει rebound θα προτιμουσα να εκανε τα τριπλ νταμπλ με κλεψιματα αν και ειναι σαφως δυσκολοτερο,αυτο το επισημαινω πολυ γιατι τη στιγμη που χωνεται για rebound θα μπορουσε να το παρει καποιος παιχτης της ομαδας του και αυτος να φυγει μπροστα ή να ζητησει την μπαλα και να κοντρολαρει την ομαδα.Γενικα πιστευω πως οποιοσδηποτε αν ψαχνοταν θα μπορουσε να παιρνει πολλα ρημπαουντ αν χωνοταν σε καθε διεκδικηση!
j-kidd13
Ο Γκαρι Πειτον ειναι φιλος και συναμα μεντορας κατα καποιον τροπο του Κιντ.Ηταν ο παιχτης τον οποιο θαυμαζε.
Προκειται για εναν εξαιρετικο πλει μεικερ,αν και οι παραστασεις που εχω απο αυτον δεν ειναι και ολοκληρωμενες.Επελεξα Τζεισον Κιντ(φυσικα.... smiley.gif ),τον οποιο θεωρω τον κορυφαιο πλει μεικερ στο nba μετα τον Ματζικ...Μπορει να υπολειπεται τον αλλων 2 στο σκοραρισμα(χωρις να ειναι κακος σκορερ στην καριερα του),αλλα ειναι απαραμιλλος ο τροπος που διαβαζει το παιχνιδι,οργανωνει,πασαρει.
hagi
Χωρίς να υποτιμώ τους άλλους δύο ψήφισα Κιντ.Νομίζω κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο τα οποία φαίνονται και από την στατιστική του.
Razorblade Fish
Νομιζω πως σαν κλαση ο κιντ ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια σκαλα πανω απ'τους αλλους...απιστευτη αισθηση του γηπεδου,φοβερος πασερ...σε διακρισεις φυσικα υπολειπεται των αλλων 2,και ειδικοτερα ο μπιλαπς ειναι φοβερος ηγετης και νομιζω πιο combo guard απο τους αλλους 2,πιο καλος σκορερ.


1.Kidd
2.Billups
3.Payton
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Το Γαντι ηταν αλλη κλαση.
SlobodaN
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 8 2009, 02:26 ) *
Το Γαντι ηταν αλλη κλαση.


O Μπίλαπς όμως "ήξερε" να παίρνει τις κούπες.

Το γάντι ναι μεν έπεσε στον μεγάλο Mαϊκλ αλλά στα κρίσιμα θόλωνε, χώρια που ήταν τροχοπέδι το μετριότατο του σουτ.

Σε αντίθεση με τον Τσόνσεϊ που έκανε θρύψαλλα τις άμυνες με τις μπόμπες του.

Aν είμουν όμως προπονητής σε μία ομάδα θα ξεκινούσα απο τον άσσο με την απόκτηση του JK.
a bullet for your head
Kαι οι 3 τους αναμφιβολλα ειναι πολυ σπουδαια ποιντ-γκαρντ και με ηγετικες ικανοτητες.
Πολυ καλοι παικτες,που μπορουσαν ομως να κανουν και τους συμπαικτες τους καλυτερους και δουλευαν για το συνολο.
Ο Πειτον στα 90' ηταν μεγαλη & σταθερη αξια,αμυντικος τερας,πολυ καλος επιθετικος παικτης & ασιστμαν,που καταφερε μαζι με τον Κεμπ να φτασουν στους τελικους με τους Σονικς.
Εκει,κοντρα στους Μπουλς δεν τα καταφεραν.Οπως δεν τα καταφεραν και οι Σανς των Μπαρκλει-Τζονσον,οπως και οι Τζαζ των Μαλλοουν-Στοκτον.
9 φορες στη καλυτερη αμυντικη 5αδα,ειναι πολυ σπουδαια επιδοση.Στα καλα του,σκοραριζε +20π,μοιραζε 8-9 ασιστ,επαιρνε 4-5 ρημπαουντ και εκλεβε 2-3 μπαλες.
Ο Κιντ,καταφερε και συνδυασε την ουσια με τον φαντεζι τροπο παιχνιδιου.Σουπερ αντιληψη και κιναισθηση,μαστερ στις ασιστ,πολυ καλος ρημπαουντερ και αμυντικος και σχετικα καλος σκορερ.
Καταφερε και οδηγησε 2 φορες τους Νετς σε τελικους αλλα δεν τα καταφερε.
Ο Μπιλαπς,μπορει να μην ξεκινησε εντυπωσιακα τη καριερα του,απ τη στιγμη ομως που πηγε στους Πιστονς,καθιερωθηκε ως ενας εκ των κορυφαιων παικτων της λιγκα.
Πρωταθλητης με τους Πιστονς,αποτελεσε βασικοτατο γραναζι αυτης της πολυ καλης ομαδας.
Καλος οργανωτης,καλος επιθετικος παικτης και αξιοπιστος αμυντικος.
Με το που πηγε στους Ναγκετς,τους αναβαθμισε πληρως και τους ανεβασε επιπεδο.
Οριακα ψηφισα Γκαρι Πειτον.
Air and King
Eδω ειναι μια συγκριση που για μενα αδικει τον Κιντ!
Ο Κιντ εχει περασει σε αλλο επιπεδο που οι κατα αλλα εξαιρετικοι Μπιλαμπς και Πειτον δεν το φτανουν.
Ο Κιντ βρισκεται στην σφαιρα του Ματζικ Τζονσον και του Οσκαρ Ρομπερτσον ως αξιες και ως τα πληρες πακετα στον ασσο και ειναι σιγουρα στο ΤΟΠ-5 των κορυφαιων πλειμεικερ ολων των εποχων εκει που σαφως δεν βρισκοναται ο Μπιλαμπς και ο Πειτον!
Απο εκει και περα ο Πειτον υπηρξε μεγαλος αμυντικος και ο Μπιλαμπς μεγαλος σουτερ και ειδικα clutch σουτερ.
Την πληρωτητα του Κιντ και τις ηγετικες αρετες του δεν τις φτανουν κατι που βαζω δευτερο τον Μπιλαμπς και τριτο τον Πειτον!

Ο Κιντ για μενα ειναι ο τριτος καλυτερος πλειμεικερ ολων των εποχων πισω απο τον Ματζικ Τζονσον και τον Οσκαρ Ρομπερτσον ενω τον βαζω δευτερο ως διορατηκοτητα μονο πισω απο τον Ματζικ στην Ιστορια του ΝΒΑ.

Επισης μιλαμε για εναν σιγουρα μελλοντικο Hall of famer (Κιντ) και για δυο υπο συζητηση (Μπιλαμπς και Πειτον).

Κατα σειρα προτιμησης

Κιντ........not enen close



Μπιλαμπς
Πειτον
Elio
Αν μη τι αλλο και οι τρεις τεραστια ποιντ με προσωπικοτητα, ολοκληρωμενοι παικτες που σπανια βρισκεις σημερα.

Τσονσι απιστευτος, οπλο σε αμυνα και επιθεση, μυαλωμενος παικτης, ηγετης.

Το γαντι επισης τεραστιος ομως κολαγε λιγο στα δυσκολα.

μακραν για εμενα Κιντ. Ο μαστερ του τριπλ νταμπλ, με πολυ μπασκετικο μυαλο, συνδυαζε θεαμα με ουσια. Μεγαλος ασσος. Πιστευω πως ειναι μακραν καλυτερος των αλλων δυο.


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.