Help - Search - Members - Calendar
Full Version: H AEK sto euroleague fetos!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
hellenic
Katasrtofiki itan fetos i poreia tis aek stin europi!ksekiniese sxetika kala me nikes enantion strasbourg kai zalgiris omos apo ki kai pera...!oxi pos i AEK eixe omadara omos bamberg,strasbourg kai ljubljana mporouse aneta na toys parei!pisetbo pos xalase i ximia otan irthe o chalmers...
dizzy_fingers
Και χωρίς τον Τσάλμερς δε νομίζω να τα πήγαιναν καλύτερα.
Αυτή η καθίζηση στο 4ο δεκάλεπτο, που τους κόστισε όλα σχεδόν τα ματς, δεν ήταν αποκλειστικό φταίξιμο του αμερικανού.
Αυτός έφταιγε σε άλλα, αλλά ποιόν να πρωτοκατηγορήσεις σε αυτήν την ομάδα.

Είναι αλήθεια πως από ένα σημείο και μετά (στην αρχή κιόλας της σεζόν) κανείς δεν είχε την όρεξη να βλέπει την ΑΕΚ...όλα μίζερα ήταν - και είναι ακόμα γαμώτο -, οι παίχτες - όσοι δεν έχουν πουληθεί ακόμα - έχουν χρωστούμενα από πέρσι, ο κόσμος δεν πάταγε που δεν πάταγε στο γήπεδο - τώρα έχει και τη δικαιολογία να συνεχίσει την αποχή - τα αποτελέσματα στο παρκέ ήταν αποκαρδιωτικά....και πραγματικά λυπάμαι τα παιδιά στην ομάδα.

Με τί όρεξη να παίξουν μετά?

Πλέον δεν ψάχνω να βρω ευθύνες για το σημερινό χάλι της ομάδας, καθώς πλέον τα δάχτυλα που δείχνουν από δω κι από κεί έχουν γίνει πάρα πολλά....απλά ας ελπίσουμε ότι από του χρόνου θα έχουμε μία υγιή ΑΕΚ, κι ας μην είναι η επιτυχημένη περσινή ομάδα ή του 2001.
Απλά, να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο, να πληρώνονται οι παίχτες, κι ας μην είναι πρώτης διαλογής σε πρώτη φάση, και να παρουσιάζει μία αξιοπρεπή εικόνα στο παρκέ.
Αν για να γίνουν αυτά, χρειάζεται να φύγει ο Φιλίππου, ας το κάνει επιτέλους. Αλλά μετά, δεν θα υπάρχει δικαιολογία "δεν πατάω στο κλειστό λόγω ξεπουλήματος των παιχτών"....


Τώρα, όσον αφορά την Ευρώπη...το γεγονός ότι του χρόνου δε θα παίζει στην Ευρωλίγκα, είναι καλό.
1) Δεν θα φανούν οι όποιες αδυναμίες που θα έχει του χρόνου, όπως φάνηκαν φέτος που έπαιζε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση..κακά τα ψέμματα, η ΑΕΚ φέτος δεν ήταν για Ευρωλίγκα, σε κανένα επίπεδο (μόνο στο marketing).
2) Μπορεί μία καλή (πιθανή) πορεία στο Uleb Cup να λειτουργήσει ευεργετικά για πολλά πράγματα, όπως η χημεία της ομάδας, η διάθεση και το πιο σημαντικό, η σχέση της ομάδας με τον κόσμο.
3) Πού ξέρετε? Αν δεν έχει τα λεφτά της Ευρωλίγκας, μπορεί ο Φιλίππου να την κάνει wink.gif.
qspock
Ο Φιλιππου ηταν να την κανει φετος αλλα τελικα αλλαξε γνωμη. Αυτο τελικα ισως δεν ηταν καλο ομως. Γιατι τη διαμαχη οπαδων-Φιλιππου φετος την "κερδιζουν" οι πρωτοι, αφου δε μπορει να τους πει κανεις (οπως περσυ): Γιατι δεν ερχεστε αφου κερδιζουμε?

Δε ξερω τι θα γινει, αλλα κατι πρεπει να γινει συντομα γιατι η κατηφορα δεν εχει τελειωμο. Απο την εποχη της ομαδαρας του Ιωαννιδη (final four) και του Ιβκοβιτς (Saporta cup) πηγε στην εποχη των νεοτερων ταλεντων με φτηνους ομως ξενους και της αξιοπρεπους παρουσιας, και φετος περιοριζεται στο ευκολοτερο ελληνικο πρωταθλημα.

Του χρονου τι ακολουθει αραγε? 68.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.