Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Warrior
QUOTE(Anaz @ Jan 25 2007, 07:48 PM) *
καπου ακουγα οτι αν ο Ολυμπιακός μπει στο δευτερο γκρουπ μάλλον πέφτει με Τσσκα.Και γιατι να μην πέσει με Μπάρτσα αν μπει αυτη στο πρώτο γκρουπ, ρωτώ.. rolleyes.gif


Ο Ολυμπιακος θα μπει στο 2ο γκρουπ αν κερδισει η Ντιναμο.Η Ντιναμο παει στο 1ο γκρουπ σε αυτην την
περιπτωση.Η Μπαρτσελονα δεν εχει ελπιδες να παει στο 1ο γκρουπ,οποτε ο Ολυμπιακος πεφτει σε ΤΣΣΚΑ.
Air Kef
thrylakias καλώς ήρθες στο φόρουμ(τωρα σε βλεπω εγω πρωτη πρώτη φορα biggrin.gif ),καλες συζητησεις!

Απλα θα σε παρακαλουσαμε να μην χρησιμοποιεις γκρικλις αλλα έστω ανορθώγραφα ελληνικα χωρίς τονους,ειναι πολυ προτιμοτερο!


Γιαυτα που λες για τον Ολυμπιακο,θα συμφωνησω στο οτι δν με εκφράζει καθολου αυτή η ομάδα ,αλλα όχι επειδή βλεπω 4 Αμερικανούς μέσα(αυτο το εxει και ο Άρης,που με εκφράζει και πέρσι και φέτος),αλλα για το μπασκετ που παιζει..Εχεις δικιο,ειναι και δικη μου άποψη,πως έτσι που παιζουμε η φάση των 8 ειναι το ταβάνι.

Σιχαινας λυπήσου τον υπολογιστη!Ποσο δίκιο έχεις για αυτο που ειπες,ότι πέρσι ανυπομωνούσαμε να έρθει το επόμενο παιχνιδι...Γιατι παίζαμε ΜΠΑΣΚΕΤ πέρσι ρεεεεε!

Πολυ δικιο και ο απκατ.Έχει χάσει ολα τα μεγάλα ματς.Εγώ θα ελεγα καλύτερα,πως εχει χάσει ολα τα ματς με σοβαρές ομάδες.Και η εξηγηση ειναι πολύ απλή και οφείλεται στο μπάσκετ που παιζει.Μια σοβαρή ομάδα παιζει και σοβαρή άμυνα και απέναντι σε τετοια άμυνα ο Ολυμπιακος δν μπορει να κανει το παιχνιδι που ζητάει ο Γκερσον..


Πλέον,νομιζω πως ο Πεν δν ειναι ο μονος λογος που παιζουμε έτσι.Ίσως όλη αυτη η κατάσταση με το κακο μπάσκετ,την απουσια Ματσε,την ιστορια με τον Σοφο και γενικα το κλιμα που επικρατει στην ομάδα έχουν ξενερώσει τους παικτες που παίζουν..Απλα ελπιζω αυτο να αλλάξει σύντομα γιατι σε 3-4 βδομάδες αρχιζει η χρονια και αν θελουν να κανουν κατι φέτος έρχεται η ώρα.. peace.gif
thrylos7
QUOTE
Πλέον,νομιζω πως ο Πεν δν ειναι ο μονος λογος που παιζουμε έτσι.


Ασφαλώς! Ποτέ δεν ήταν. Χθες όμως ήταν τραγικός, στις 3-4 φορές που ήταν στη θέση 1. Με πλέι μέικερ τον Άκερ παίξαμε, για πρώτη ίσως φορά τόσο καθαρά.

Η εμφάνιση ως επί των πλείστων ήταν μέτρια, αλλά είχαμε και κάποιες άτυχες στιγμές. Έξι(!!) φορές χάσαμε τη μπάλα μόνοι μας (γλυστρούσε από χέρια, πόδια), ενώ μέτρησα 3 χαμένα λέι απ του Μπουρούση (σαν αυτά του Ουίλκινσον ντε)(αν ήταν στη θέση του ο Σόφο θα είχαμε 7-8 πόντους παραπάνω). Όχι, αυτά δεν είναι δικαιολογίες, καθώς στα κρίσιμα, εκεί που είχαμε μειώσει στους 4, μείναμε πίσω από δικές μας χαζομάρες.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Στακ ήταν καταπληκτικός και από τη στιγμή που βγήκε, οι αντίπαλοι μπορούσαν να απειλήσουν και πέρα από την περιφέρεια.

Πλέον κάποια πράγματα έπαψαν να μη λειτουργούν και απλά δε λειτουργούν καλά. Πρόοδος είναι αυτό. Πείτε με τρελό, αλλά περιμένω μεγάλη βελτίωση μέσα στον επόμενο μήνα, πριν ακόμα επιστρέψει ο Μασιγιάουσκας.
sihainas
Λογικό είναι να υπάρξει βελτίωση...αφού...χειρότερα δεν γίνεται να παίξει tongue.gif
Air Kef
Όντως..

Δν το ειδα το ματς,αλλα το ποστ σου ειναι ενα αισιοδοξο μυνημα..Αλλα με Ακερ πλει μεικερ που παμε..
thrylos7
Κι όμως γίνεται... είμαστε ικανοί για όλα... laugh.gif

Είχα την καλύτερη θέση σε όλη την καφετέρια... Μπροστά (εντελώς όμως) στην τηλεόραση... biggrin.gif

Δεν υπήρχε τεράστια διαφορά, αλλά θεωρώ πως είναι καλύτερα με Άκερ. Και ξαναλέω πως το ουσιαστικό πρόβλημα δεν ήταν, ή δεν είναι ο Πεν.

Ατομικά, τα στοιχήματα είναι 4. Στεφάνοφ, Στακ, Σόφο και Μάτσε. Τα δύο πρώτα προηγούνται χρονικά...
dizzy_fingers
Ο Στεφάνοφ έπαιξε καθόλου χθες?

Όσο έβλεπα το ματς ο Πεν είχε χάσει τελείως το παιχνίδι κι όμως ο Γκέρσον δε δοκίμαζε έστω να τον ρίξει στο παιχνίδι.
thrylos7
Όχι, ο Στεφάνοφ δεν πήρε χρόνο.

Μπα, ο Πεν ήταν τόσο τραγικός που ο Γκέρσον δέησε να τον βάλει στο 2 και ακολούθως να τον βγάλει... Έπαιξε μόλις 21'!
apkat
Βρε παιδια ο Ολυμπιακος ειναι καθε μερα και χειροτερος χωρις καμια υπερβολη..Οταν χαναμε απο την Εφες στην Τουρκια ελεγα εφταιγαν τα σουτ των Τουρκων(11/12 τρ τελευταιο δεκαλεπτο) απο την Ταου λεγαμε οτι ηταν κριση.Μετα τα Χριστουγεννα εντος με τη Λε Μαν που κινδυνεψαμε να χασουμε ελεγα τα δακρυγονα μες εβγαλαν εκτος ρυθμου..Πλεον εχω σταμετησει τις δικαιολογιες.Η ομαδα εχει χασει με κατω τα χερια τα 2 τελευταια παιχνιδια και παιζει μπασκετ επιπεδου σχολικου..Αυτο δεν ειναι ουτε θεμα κρισης ουτε θεμα ατυχιας..Η ομαδα δεν παιζει μπασκετ..

Πλεον δεν κανει ουτε αυτα που εκανε στην αρχη της χρονιας.Τοτε δεν επαιζε καλο μπασκετ αλλα ετρεχε.Ουτε καν τρεχει.Η πρωην καλυτερη επιθεση της Ευρωπης πλεον δεν βαζει ουτε 70 ποντους..Κατι θα χει στο μυαλο του ο Γκερσον φανταζομαι και Θελω να πιστευω.Ελπιζω να μην ελπιζει μονο σε επιστροφη Ματσε,Σοφο γιατι αυτοι οι δυο δεν μπορουν να αλλαξουν την εικονα της ομαδας..Το μονο που μπορει να κανουν ειναι να ανεβασουν λιγο την ποιοτητα της ομαδας..

Αν η φετινη επενδυση δεν συνεχιστει και του χρονου κριμα τα λεφτα που δοθηκαν γιατι φετος ειναι λιγο ουτοπικο να περιμενουμνε κατι..Ας με διαψευσει ο Πινχας
Dromeas7
Σωστό το Avatar Sihainas!!!!!!!Κρίμα για αυτόν τον παίχτη είμαι σίγουρος ότι μπορούσε να δώσει πολύ περισσότερα απο χαρίσηδες και λοιπόύς.

I'm very sad with my team...Είμαστε κάτι απο Παναθηναικό στο ποδόσφαιρο με τις επιλογές που κάνουμε. 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
Anaz
QUOTE(Warrior @ Jan 26 2007, 12:06 PM) *
Ο Ολυμπιακος θα μπει στο 2ο γκρουπ αν κερδισει η Ντιναμο.Η Ντιναμο παει στο 1ο γκρουπ σε αυτην την
περιπτωση.Η Μπαρτσελονα δεν εχει ελπιδες να παει στο 1ο γκρουπ,οποτε ο Ολυμπιακος πεφτει σε ΤΣΣΚΑ.

Oταν πόσταρα δεν είχε χάσει η Μπαρτσα απ'την Τσσκα.. wink.gif
Anaz
Παιδια όλα αυτα που λέτε περι final four,και οτι οι 8 είναι το ταβανι και εχουμε χασει τα μεγαλα ματς,κλπ κλπ..μπορει να μην έχετε άδικο ΑΛΛΑ.. Το final four ή ενα τροπαιο, σε σημαντικό βαθμό ειναι και θέμα συγκυριών! Παραδειγματα που αποδεικνυουν αυτο είχαμε πολλά τα περασμένα χρονια!Οπως αυτα των Ταου,Παο,Τσσκα! Εγω θα διαλέξω το περσινο της Μακάμπι! Υπηρχε κανεις που να είχε ενθουσιαστει πέρσι ειδικά στον πρώτο γύρο απ'την Μακάμπι?? Κι όμως τα καταφερε ως τον τελικό! Βελτιωθηκε στον δευτερο γύρο,σε αντιθεση με την Ρεαλ, βρηκε τον απειρο Ολυμπιακό-που αυτοκτόνησε στο Σεφ με την μπαρτσα και βγήκε δευτερος- στους 8 με πλεονεκτημα έδρας και πήρε την πρόκριση στις λεπτομέρειες!
Ας πάμε και στο δικό μας φετινο τωρα.. Αν κερδισει η Δυναμο την αλλη βδομάδα, πέφτουμε με Τσσκα στους 16,άρα κατα πάσα πιθανοτητα θα κληθουμε να αντιμετωπίσουμε στους 8 με μειονεκτημα εδρας ενα απ'τα φαβορι. Απ'την άλλη αν κερδίσει η Εφες, πέφτουμε με την Μπαρτσα και έχουμε σοβαρες πιθανοτητες να μπουμε με πλεονεκτημα στους 8 όπου λογικα θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όχι σαφως καλυτερη μας!Αν ανακαμψει και λίγο η ομαδα λοιπόν ο δρόμος για το final four είναι ανοιχτός, ενω σε αντιθετη περιπτωση (νικη Δυναμο0 πολύ δυσβατος! ολα αυτα βέβαια,με την προυπόθεση οτι όλα κυλούν "ομαλα", γιατι και πάλι όλο και κάποια έκπληξη στους 16 μπορεί να αλλάξει τελείως τα δεδομένα! ολα αυτά τα λέω για να σας δείξω οτι είναι θεμα ΚΑΙ συγκυριών και ας μην βιαζόμαστε! Το οτι δεν είμαστε στα μεγαλα φαβορι όπως η Τσσκα,η Ταου και ο Παο, το ξέρουμε! Απο'κει κ πέρα λοιπόν,όλα ειναι ανοιχτα κ ακόμη είναι νωρις..

Το οτι ο φετινός Ολυμπιακός δεν μας εχει κερδίσει κ δεν σε ευχαριστει να τον βλέπεις όπως ο περσινός,θα συμφωνήσω.. sad.gif
Air Kef
Εχεις πολύ δικιο αλλα δν μπορούμε να ελπίζουμε σε συγκυριες για προκριση στο Φ4..Και η Μακάμπι απλα δν ενθουσιάζε.Ο Ολυμπιακος απογοητεύει.
apkat
Σωστα αυτα που λες αλλα δεν εχουν καμια σημασια αν ο Ολυμπιακος συνεχιζει να παιζει ετσι..Αυτη τη στιγμη αν η ομαδα επαιζε στους 16 και σε σχετικα βατο ομιλο θα εβγαινε τεταρτη..Αμφιβαλω αν αυτη τη στιγμη το τονιζω μπορει να κερδισει μεγαλη ομαδα ακομα και στο ΣΕΦ..

Το οτι δεν ειμαστε στα πρωτα φαβορι αυτη τη στιγμη προφανως και το ξερουμε..Το θεμα ειναι οτι με τις μεταγραφες που εγιναν και τον προπονητη που ηρθε θα επρεπε να ειμαστε..
enypnio
τι να κάνουμε δε έπιασε ο Γκέρσον συμβαίνουν και αυτά
επίσης ποιές μεταγραφές, το πρόβλημα είναι στον άσσο αυτή την στιγμή, το βασικό, ε άσσο της προκοπής δεν είχαν πάρει...

θα μου πεις βρίσκονταν άσσος? εδώ ο Πάο πήρε τον Βούγιανιτς ώντας τραυματίας, και ο Ολυμπιακός τον Στεφάνοφ που επίσης ειχε να παίξει μπάσκετ από του αγίου... (επίσης θλάση είχε ο Στεφάνοφ γι' αυτό δεν έπαιξε στην Μόσχα, ούτε με πανελλήνιο θα παίξει) ...

Αλλά ότι και να λέμε ο Γκέρσον δεν έπιασε στην Ελλάδα (και είναι ρίσκο να πάρει προπονητή που δεν έχει φύγει ποτέ από την χώρα του) εξαιρούνται οι Σέρβοι λόγο χαρακτήρα που πιάνουν στην Ελλάδα λόγω κοινών χαρακτηριστικών

σας λέω το παιχνίδι στην Μόσχα αν το αφήναν στον Σφαιρόπουλο θα κράταγε την διαφορά τουλάχιστον
losers can win
συμφωνώ ότι ο γκερσον δεν έχει πεισει όχι τόσο από πλευράς αποτελεσμάτων αλλά πιο πολύ λόγω στυλ παιχνιδιού
οι βασιλόπουλος,σοφο δεν έχουν πάρει χρόνο (ο δευτερος βέβαια αυτοκαταστρέφεται), ο στακ θα έπρεπε να έχει πιο σημαντικό ρόλο
αλλά υπάρχει χρόνος για να αλλάξει νοοτροπία είναι πολύ νωρις για να πουμε πως απέτυχε ο γκερσον
Anaz
QUOTE
Το οτι δεν ειμαστε στα πρωτα φαβορι αυτη τη στιγμη προφανως και το ξερουμε..Το θεμα ειναι οτι με τις μεταγραφες που εγιναν και τον προπονητη που ηρθε θα επρεπε να ειμαστε..
Xωρις Ματσε (και Σοφο),δεν νομιζω..Εξαλλου μην ξεχνάμε οτι είμαστε και νεα ομάδα ενώ Παο,Τσσκα(κυριως) και Ταου είναι ετοιμες απο περσι! Ποτε δεν θα εβαζα τον Ολυμπιακο αναμεσα σε αυτες τις τρεις,ιδιαιτερα μετα τον τραυματισμο του Ματσε! Το θεμα ειναι οτι τον τελευταιο καιρο η ομαδα δειχνει οτι δεν ειναι απλα ενα σκαλοπατακι πιο κατω, αλλα αρκετα..
QUOTE
Αυτη τη στιγμη αν η ομαδα επαιζε στους 16 και σε σχετικα βατο ομιλο θα εβγαινε τεταρτη..Αμφιβαλω αν αυτη τη στιγμη το τονιζω μπορει να κερδισει μεγαλη ομαδα ακομα και στο ΣΕΦ..
ελα..υπερβολικο!(Οχι ΠΟΛΥ όμως..) Παντως στο τοπ16 μπορει να ειναι αρκετα διαφορετικά τα πραγματα..!Μηπως η Μπαρτσα δεν απογοητευει με τις τελευταιες εμφανισεις της?? wink.gif
QUOTE
Εχεις πολύ δικιο αλλα δν μπορούμε να ελπίζουμε σε συγκυριες για προκριση στο Φ4..
Βεβαιως και μπορούμε!Οπως ειπα πλην των 3 "μεγαλων" η τεταρτη θέση δείχνει ανοιχτη και αναμεσα στους διεκδικητές είμαστε και εμεις..Με λίγο ευνοικές συγκυρίες,και βέβαια αγωνιστική πρόοδο,μπορούμε να την καπαρώσουμε!Και στην Αθηνα όλα γίνονται..! Αισιοδοξία... smiley.gif
Air Kef
Περισσότερο με την διατύπωση κολλάω..

Πρώτα πρέπει να έρθειη αγωνιστικη βελτίωση(ή ανάσταση,έτσι που παιζουμε) και μετά να ελπίζουμε σε συγκυριες..
Anaz
Bεβαια αν το καλοσκεφτειτε αυτο που προβληματίζει είναι οτι ουσιαστικά ΠΟΤΕ δεν απέδωσε η ομάδα αυτά που (δικαίως) περιμέναμε!Μια μόνο νίκη απέναντι σε μεγάλο αντιπαλο και αυτη κόντρα σε μια πολύ ελλειπή και κακή Ταου όταν ακόμη οι ομάδες ηταν ανέτοιμες! Προσωπικά δεν είδα ΟΥΤΕ ΕΝΑ παιχνίδι της ομάδας που να με αφησε απολυτα ικανοποιημένο..
Warrior
H Nτιναμο κερδισε στην Τουρκια και ετσι ο Ολυμπιακος ειναι 3ος οτι και να κανει.....

Αυτη την στιγμη κερδιζει 75-73 43" πριν τη ληξη!
enypnio
kala re paidia ti final four kai trixes lete ama tromazei o olympiakos na kerdisei tin kolonia sto SEF
apkat
Για αλλη μια φορα ο Ολυμπιακος ηταν για γελια και κερδισε παραπολυ δυσκολα την μαχητικη Κολωνια..Φυσικα ετσι δεν παμε πουθενα..Ειδα η Εφες ειναι τριτο γκρουπ δυναμικοτητας οποτε φανταστειτε να μας ξαναπεσει τι εχει να γινει..Κριμα παντως η ομαδα να εχει καταντησει ετσι ωστε να μην μπορει να κερδισει ευκολα μικρες ομαδες εντος..

Ο Γκερσον αποδοκιμαστηκε οπως ηταν αναμενομενο κυριως για τη μη χρησιμοποιηση του Στακ..
Anaz
Και τώρα Τσσκα....
Η Εφες δεν ξαναπέφτει με μας. 18.gif
thrylakias32
Etsi opos irthan ta pragmata simera,tha itan kalitera na chasoume apo ton sako tou box gia na tarakounithoun epitelous oi psila istamenoi kai na dioxoun ton achristo gerson,alla distichos tha sinechisei i katrakila kai euchomai mono na min ginoume rezili stin sinechia.
Warrior
Ο Ολυμπιακος απο το 3ο γκρουπ θα εχει μια εκ των Μαλαγα/Μπανταλονα απο οτι φαινεται!!
apkat
Προτιμαω σε αυτην την περιπτωση Μαλαγα..Την θεωρω χειροτερη απο την Μπανταλονα συν οι δυο νικες μας περσυ που νομιζω θα μας δωσουν ψυχολογια..Παντως ετσι κυριολεκτικα παμε για τελευταιοι σε οποιονδηποτε ομιλο. 68.gif

Αντε ρε Πινι ανεβασε μας λιγο wink.gif
Warrior
Tελικα δεν ξερω αν ισχυει αυτο που ειπα... blush.gif

"Πονοκεφαλος" αυτοι οι περιορισμοι και ο τροπος διεξαγωγης της κληρωσης! 40.gif biggrin.gif
Μαλλον υπαρχουν πολλα πιθανα σεναρια...
Anaz
αστε ρε παιδια θα μπλεξετε, μην την ψαχνετε.. Κοντος ψαλμός! Λιγη σημασια εχει εξαλλου.
rchos
τσσκα
ολυμπιακος
μαλαγα-μπανταλονα

αυτες ειναι οι πιο πιθανες!
νομιζω οτι το τσσκα-ολυμπιακος ειναι σιγουρο σχεδον γιατι ο ολυμπιακος θα μπει πρωτος στην κληρωση απο το δευτερο γκρουπ δυναμικοτητας αρα ουτε με παο ουτε με ταου η δυναμο μπορει να κληρωθει!αν δεν εμπαινε πρωτος και καποια αλλη ομαδα επεφτε πανω στην τσσκα(μακαμπι) τοτε θα επεφτε με τον παο!αφου ομως μαλλον θα μπει πρωτος δεν υπαρχει τετοιο θεμα.με την τσσκα θα πεσει!
μετα απο τον τριτο ομιλο η ορτεζ και η εφες πολυ δυσκολο να πεσουν στον ομιλο μας λογο των περιορισμων(η εφες πολυ μα πολυ πιθανο να πεσει με τον παο).οποτε εχουμε μπανταλονα και μαλαγα με τις ιδιες πιθανοτητες!οπου και εγω προτιμω μαλαγα!
απο το τεταρτο γκρουπ ειναι πολυ δυσκολο να πουμε τι θα γινει!ειναι πολυ πιθανο ο αρης να πεσει στον ομιλο του ολυμπιακου(το ιδιο πιθανο και στον ομιλο του παο).

παντως βλεποντας τις ομαδες με οποιες και να κληρωθει αν δεν παιξει οπως μπορει και πρεπει δεν παει πουθενα!αν παιξει δεν φοβαται τπτ!ειδωμεν!
thrylos7
Ελπίζω το πρώτο ματς να είναι στη Μόσχα... Αφού δεν προλαβαίνουμε να φτιάξουμε μέχρι τότε, τουλάχιστον να χάσουμε το δυσκολότερο... rolleyes.gif

Μα καλά, 77-73 την Κολωνία; Δεν ξέρω τίποτα για το ματς, αλλά το αποτέλεσμα δε συνιστά κάποια ιδιαίτερη τιμή, όταν μάλιστα όλοι στην ομάδα μιλούσαν για έναν τελικό (προσωπικά διαφωνούσα, αλλά φαίνεται πως ήξεραν τι λέγανε...), άρα πολύ κρίσιμο αγώνα...

Οι αντίπαλοι μας στο TOP 16 με απασχολούν από λίγο εώς καθόλου. Αυτό που με απασχολεί και μόνο είναι η απόδοση της ομάδας, η οποία αν δε βελτιωθεί, δε θα έχουμε ελπίδες. Αν πράγματι βελτιωθεί, τότε πράγματι δε φοβόμαστε κανέναν και το μόνο που θα με απασχολεί σχετικά με την κλήρωση θα είναι ο όμιλος με τον οποίο θα διασταυρωθούμε...

Υπάρχει βέβαια και η τρίτη, πιο λογική ίσως περίπτωση, που "θέλει" να βελτιωνόμαστε, αλλά όχι υπερβολικά, οπότε, τώρα που το σκέφτομαι, με απασχολούν οι αντίπαλοι στο TOP 16... biggrin.gif

Με ιντριγκάρει πάντως η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ...
Anaz
QUOTE
Οι αντίπαλοι μας στο TOP 16 με απασχολούν από λίγο εώς καθόλου. Αυτό που με απασχολεί και μόνο είναι η απόδοση της ομάδας, η οποία αν δε βελτιωθεί, δε θα έχουμε ελπίδες. Αν πράγματι βελτιωθεί, τότε πράγματι δε φοβόμαστε κανέναν και το μόνο που θα με απασχολεί σχετικά με την κλήρωση θα είναι ο όμιλος με τον οποίο θα διασταυρωθούμε...
Συμφωνω απολυτα!Τουλαχιστον εδω που εφτασαν τα πραγματα μετα την ηττα της Εφες..
Ειδα μονο το 1ο ημιχρονο του αγωνα,και πειτε με τρελο αλλα εχω την αισθηση οτι η ομαδα βαδιζει σιγα σιγα στο δρομο της βελτιωσης.Δεν ξερω ομως αν θα προλαβει να φτασει πριν να ειναι αργα!

QUOTE
εχουμε μπανταλονα και μαλαγα με τις ιδιες πιθανοτητες!οπου και εγω προτιμω μαλαγα!
Δεν εχω προτιμηση!περισσοτερο μ'ενδιαφερει ο 4ος..και πιο πολυ ακόμα το προγραμμα..
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Feb 2 2007, 01:59 AM) *
Ελπίζω το πρώτο ματς να είναι στη Μόσχα... Αφού δεν προλαβαίνουμε να φτιάξουμε μέχρι τότε, τουλάχιστον να χάσουμε το δυσκολότερο... rolleyes.gif


Δευτερη αγωνιστικη πατε στην Μοσχα,ενω υποδεχεστε την ΤΣΣΚΑ την τελευταια αγωνιστικη του Top-16!

Ειναι προκαθορισμενες οι αγωνιστικες:

Once the Draw of the Groups has concluded, the Calendar Draw will be held to determine the calendar of all the Top 16 games. TOP 16 games will be held according to the following chart:

1st competition date 1-4 2-3
2nd competition date 4-3 1-2
3rd competition date 2-4 3-1
4th competition date 4-1 3-2
5th competition date 4-2 1-3
6th competition date 3-4 2-1
Papaloukas 4 ever
Το πρόγραμμα είναι δεδομένο:
"Once the Draw of the Groups has concluded, the Calendar Draw will be held to determine the calendar of all the Top 16 games. TOP 16 games will be held according to the following chart:

1st competition date 1-4 2-3
2nd competition date 4-3 1-2
3rd competition date 2-4 3-1
4th competition date 4-1 3-2
5th competition date 4-2 1-3
6th competition date 3-4 2-1 "

και

Given the above chart, the calendar for the teams is as follows:





1st
2nd
3rd
4th
5th
6th

Team 1 H
H
A
A
H
A

Team 2 H
A
H
A
A
H

Team 3 A
A
H
H
A
H

Team 4 A
H
A
H
H
A


H=home A=away


Warrior με πρόλαβες στο τσακ
Warrior
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Feb 2 2007, 09:16 AM) *
Warrior με πρόλαβες στο τσακ


Eιμαι σε φορμα απο χθες... tongue.gif
Εχω κερδισει ολες τις "μαχες" που εχουν κριθει στο νημα!! 19.gif
biggrin.gif
thrylos7
Ναι, το' χα ξεχάσει αυτό...

Αν και δεν έχει πολλή λογική το γεγονός ότι η πρώτη ομάδα παίζει στην έδρα της δεύτερης τελευταία αγωνιστική... Ούτε σ' αυτό το σημείο έχει προβάδισμα - πλεονέκτημα για την κατάκτηση της κορυφής του ομίλου...

1η αγωνιστική στο ΣΕΦ με τον τρίτο ε; Αμάν, αμάν, βρήκαμε το ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο ασφαλώς...

Και ανάμεσα σε πρώτη και δεύτερη αγωνιστική παίζουμε στο ΟΑΚΑ για την Α1; Ε ρε γλέντια...
Anaz
Kατι μου λεει οτι θα κληρωθουμε με Τσσκα,Μπανταλόνα,Ρωμα. Και την φοβαμαι πολυ την Ρομα! rolleyes.gif
reignman
τελικα κληρωθηκαμε με Τσσκα , Μπανταλονα και Παρτιζαν. καλη μας τυχη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.