Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Group F
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2014-15
Pages: 1, 2, 3
Zoys
1η (30/12-02/01) - 8η (26-27/02) αγωνιστική
Αρμάνι Μιλάνο - Νίζνι
Μάλαγα - Ολυμπιακός
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Λαμποράλ Κούτσα Αναντολού Εφές

2η (08-09/02) - 9η (05-06/03) αγωνιστική
Αναντολού Εφές - Μάλαγα
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λαμποράλ Κούτσα
Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο
Νίζνι - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

3η (15-16/01) - 10η (12-13/03) αγωνιστική
Μάλαγα - Αρμάνι Μιλάνο
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ - Ολυμπιακός
Λαμποράλ Κούτσα - Νίζνι
Αναντολού Εφές - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

4η (22-23/01) - 11η (19-20/03) αγωνιστική
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάλαγα
Νίζνι - Αναντολού Εφές
Ολυμπιακός - Λαμποράλ Κούτσα
Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

5η (29-30/01) - 12η (26-27/03) αγωνιστική
Μάλαγα - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Λαμποράλ Κούτσα - Αρμάνι Μιλάνο
Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νίζνι

6η (05-06/02) - 13η (02-03/04) αγωνιστική
Μάλαγα - Νίζνι
Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ - Λαμποράλ Κούτσα

7η (12-13/02) - 14η (09-10/04) αγωνιστική
Λαμποράλ Κούτσα - Μάλαγα
Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αρμάνι Μιλάνο
Νίζνι - Ολυμπιακός
salonikatasos
ο γκάουντλοκ δεν δίνει για κανένα λόγο τη μπάλα. με ένα pass-first παίχτη αντί αυτού που θα μοίραζε 4-5 ασίστ και θα έδινε 7-8 πόντους με 5-6 προσπάθειες η φενέρ θα μπορούσε να φτάσει πολύ ψηλά. τώρα στηρίζεται απλά στα ανεκτά ποσοστά του παραπάνω,που για να δώσει τους 15-20 πόντους που βάζει σε κάθε ματς,κάνει 15+ προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι. τα ίδια και ο weems από την άλλη,αλλά τουλάχιστον αυτός κάνει κι άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο. ο άλλος απλά βαράει τρίποντα και μπομπίτες από τα 5 μέτρα
tuareg
η αρμανι δεν εχει καταλαβει τι τη χτυπησε στο γ δεκαλεπτο
A.CAB
Ματσάρα απίστευτη το Φενέρ-ΤΣΣΚΑ. Διαρκείς εναλλαγές του σκορ, ανακάτεμα της τράπουλας, πολύ πάθος και ωραίες φάσεις. Τελικά ο μαθητής κέρδισε το δάσκαλο αλλά έγινε ωραία μάχη. Απ' τα καλύτερα ματς της διοργάνωσης μέχρι σήμερα.
Μερικές παρατηρήσεις.
Η ΤΣΣΚΑ έχει φοβερό οπλοστάσιο και παίζει πολύ σκεπτόμενο μπάσκετ με αρκετή ποικιλία σχεδίων. Ο Ουιμς έπαιξε 40 λεπτά αλλά ήταν ψιλοαπαράδεκτος επιθετικά όπου τα έχτισε. Βοήθησε στην άμυνα και στις ασιστ όμως. Πολύ καλή δουλειά και από τον Τεόντοσιτς αν και βάρεσε ένα κοκομπλόκ σε κάποιο σημείο. Εκεί ο Ιτούδης τον έβγαλε και έδωσε την μπαγκέτα στον ΝτεΚολό. Εκεί φαίνεται και η πληρότητα. Ο Χάινς έχει βρει σημαντικότατο ρόλο και πάλι ενώ ο Βοροντ΄σεβιτς δείχνει καλύτερος από ποτέ.
Η Φενέρ ανεβαίνει διαρκώς. Συνεχίζει να έχει προβλήματα αλλά δείχνει πως θα καλυτερέψει κι άλλο. Ο Ζήσης πολύ θετικός για πρώτη εμφάνιση θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από τον κωλοτούμπα Χικμαν. Απολαυστικός ο Μπογκντάνοβιτς σήμερα. Ο Πρέλντιτς έχει ψιλοπαρκαριστεί τελευταία. Μπορεί και να του κάνει καλό αυτό.
manosnismo
Να θυμησω πως σημερα η csska επαιζε με τον μετριο λογω της απουσιας teodosic.Προβλεπεται πιο δυνατη στη συνεχεια
manj13
A, oσον αφορα τον Ντε Κολο ηταν αυτος που παραλιγο να δωσει το ματς στη Φενερ με το ''αουτ φατσα με το τερμα'' και καπακι φαουλ και 2 βολες για τη Φενερ...Αν ημουν ο Χαινς που ηταν...Μπαρκλει απο κατω σε εκεινα τα σημειο θα τον κατακεφαλιαζα...
Η πληροτητα πληροτητα για ΤΣΣΚΑ αλλα μολις σφιγγουν τα γαλατα:Γουιμς-Τεοντοσιτς και Χαινς...οι αλλοι ''απελθετω''....
Το να λεγεσαι ΤΣΣΚΑ και να τρως ΚΑΛΑΘΙΑ ( evilmonkey.gif ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ!) ΣΕ ΣΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙ απο το Σαβας ειναι ντροπη για το αθλημα....
yorgos
Η ΤΣΣΚΑ ξεκίνησε φουριόζικα απέναντι στην Κάχα, με φοβερά ποσοστά, αλλά οι Βάσκοι μείνανε μέσα λόγω των απίστευτα πολλών επιθετικών ριμπάουντ, 15 (!) μέτρησα μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο περίμενα η διαφορά να φτάσει τους 30, αλλά παρά την άνοδο του Ουιμς η Κάχα έμεινε μέσα, έχοντας τον "δικό μας" Τζειμς καλό και έχοντας πάρει στο 30'...
21 επιθετικά ριμπάουντ...
Zoys
Όσο φιλότιμη προσπάθεια και να καταβάλλουν οι Βάσκοι (μείωσαν μέχρι και τους 5 πριν λίγο στο 76-71, αλλά και στο 79-74) η διαφορά στα ποσοστά με τα οποία σουτάρουν οι δύο ομάδες (ειδικά από τα 6,75 με 46% και 28% αντίστοιχα) παίζει σημαντικό ρόλο.
yorgos
Το ότι ο Μπερτάνς με τόσο άθλια εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση βγάζει όλο το ματς δείχνει και το πρόβλημα της Κάχα στη θέση.

Ο δε Μπέγκιτς δείχνει ότι έχει θέση σε ομάδα Ευρωλίγκας και δεν είναι περιττός.
SG3ptshooter
Όποιος άλλος πανηγυρίζει όποτε σαπίζει ο Rochestie να επικοινωνήσει με τη γραμματεία για τραπεζομάντηλο λινό από μένα για σας.
salonikatasos
πρώτη από σήμερα λοιπόν η τσσκα με το δεύτερο διπλό στην τουρκία. είναι κάτι το οποίο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο,αλλά δεν πίστευα ότι θα ξεκαθάριζε από τόσο νωρίς. εκτός αν κάνει κανά διπλό αύριο ο ολυμπιακός και μείνει στο κυνήγι αφού να κάνει 2 νίκες μέσα στην τουρκία δεν είναι και το πιο εύκολο. αν κάνει έστω μία πάντως,έχει πιθανότητες και τότε θα έρθει η τσσκα την 6η αγωνιστική για να τελειώσει την πρωτιά με διπλό στο σεφ. αλλιώς με 2 ήττες του ολυμπιακού,ίσως έρθει πιο χαλαρή και τότε ο οσφπ μπορεί να έχει την ευκαιρία να πάρει το πάνω χέρι για τη 2η θέση με μια πιθανή νίκη του
akratacity
μεγαλη νικη για την τσσκα η πιο κρισιμη φαση εγινε στο 64-66 οπου ο ντε κολο ποσταρει ο τεοντοσιτς κανει κακη πασα ομως ο διαιτητης εδωσε αυστηρο φαουλ στον ντρειπερ και τεχνικη ποινη στον παγκο για διαμαρτυρια οποτε με τρεις βολες ο ντε κολο και ο τεοντοσιτς με τριποντο στην επομενη φαση καθαρισαν το παιχνιδι (64-72)

παντως συνολικα η τσσκα ηταν καλυτερη ο ιτουδης εμπιστευεται πραγματικα ολο το ροστερ του πχ σημερα εβαλε τον κορομπκοφ διδυμο με τον βοροντσεβιτς (πολυ καλος) στους ψηλους σε ολο το κρισιμο 4ο δεκαλεπτο

για την εφες προσπαθησε ο περπερογλου αλλα υστερησε πολυ ο ερτελ (παρα τις 8 ασιστ) καθως εχασε σημαντικα σουτ θα πρεπει να κανει πιο πολλα για να δικαιολογησει τα λεφτα που ξοδεψε η εφες
yorgos
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 9 2015, 20:25 ) *
Όποιος άλλος πανηγυρίζει όποτε σαπίζει ο Rochestie να επικοινωνήσει με τη γραμματεία για τραπεζομάντηλο λινό από μένα για σας.


Φανταστική χρονιά κάνει πάντως, μισή ομάδα μόνος του.

ΤΣΣΚΑ χωρίς Ουίμς (γ...ώ το φάντασί μου μέσα), με Καούν ανύπαρκτο αλλά με τα γκαρντ της να δείχνουν ότι είναι η καλύτερη περιφέρεια στην Ευρώπη. Εύκολα το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αφού η πληρέστατη Ρεάλ έχει στον πάγκο ένα μανάβη με μαϊμού αναπηρική σύνταξη, η Μπάρτσα περνάει κριση, η Εφές δεν είναι ακόμη έτοιμη για πράγματα και η Φενέρ εξακολουθεί να έχει μια ανισορροπία που σοκάρει.
akratacity
QUOTE (yorgos @ Jan 15 2015, 23:32 ) *
Φανταστική χρονιά κάνει πάντως, μισή ομάδα μόνος του.

ΤΣΣΚΑ χωρίς Ουίμς (γ...ώ το φάντασί μου μέσα), με Καούν ανύπαρκτο αλλά με τα γκαρντ της να δείχνουν ότι είναι η καλύτερη περιφέρεια στην Ευρώπη. Εύκολα το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αφού η πληρέστατη Ρεάλ έχει στον πάγκο ένα μανάβη με μαϊμού αναπηρική σύνταξη, η Μπάρτσα περνάει κριση, η Εφές δεν είναι ακόμη έτοιμη για πράγματα και η Φενέρ εξακολουθεί να έχει μια ανισορροπία που σοκάρει.

τις ελληνικες ομαδες γτ τις ξεγραφεις τοσο νωρις???
yorgos
QUOTE(akratacity @ Jan 16 2015, 00:41 ) *
τις ελληνικες ομαδες γτ τις ξεγραφεις τοσο νωρις???

Καλά, ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει στην εξίσωση με το ρόστερ που έχει αυτή τη στιγμή. Τον Ολυμπιακό δεν τον ξεγράφω αλλά γενικώς οι περισσότεροι θεωρούσαμε στην αρχή της χρονιάς ότι τα 3 φαβορί για να πάνε Φ4 είναι οι δυο ισπανικές και η ΤΣΣΚΑ. Ε, οι ισπανικές μπάζουν, αν και εξακολουθούν να είναι φαβορί για το Φ4. Η τέταρτη θέση είναι ανοιχτή για ένα μάτσο ομάδες, μέσα σε αυτές και ο Ολυμπιακός, δεν τον έχω ξεγραμμένο, απλά έγραψα για τα φαβορί.

Αυτή η τέταρτη θέση είναι κελεπούρι για τον 2ο του ομίλου του Ολυμπιακού αλλά θα γίνει τέτοια σφαγή εκεί που είναι αδύνατον να προβλέψει κανείς ποια θα είναι.
επαθα λαστιχο
QUOTE(yorgos @ Jan 16 2015, 13:03 ) *
Αυτή η τέταρτη θέση είναι κελεπούρι για τον 2ο του ομίλου του Ολυμπιακού αλλά θα γίνει τέτοια σφαγή εκεί που είναι αδύνατον να προβλέψει κανείς ποια θα είναι.

Σε χάνω.Εννοείς το διασταύρωμα στο F4??Αν εννοείς αυτό πάντως,η πολύχρονη εμπειρία των F4 έχει δείξει ότι και οι 4 που θα μετά από τόσους αγώνες θα έχουν βρεθεί εκεί θα θεωρούνται διεκδικητές.Δεν είναι κλισέ και καλά ότι όλοι έχουν από 25% πιθανότητες.Και ειδικά από τότε που διευρύνθηκε η συμμετοχή ομάδων από τα δυνατά πρωταθλήματα.Τα 3 τελευταία χρόνια μάλιστα το πήραν οι θεωρούμενες ως "τέταρτες" σε δυναμικότητα.Ως τέταρτος πήγε ο ΟΣΦΠ το 12 και το 13,ως τέταρτη η Μακαμπι πέρυσι.Ή κατάλαβα λάθος?
yorgos
ΜΑ δεν είπα κάτι άλλο. Είπα ότι θεωρητικά οι 3 θέσεις είναι για τα 3 φαβορί και μάλλον η τέταρτη θα παέι σε όποιον βγει 2ος στον όμιλο του Ολυμπιακού. Και μετά ναι, έχουν σχεδόν ίσες πιθανότητες.


Η σημερινή ήττα της Νίζνι είναι από τα άγραφα, τρελή αυτοκτονία...
σπυριαρης
η τσσκα με ενα τεσσαρι αντι του νικολς εχει παρει ηδη την ευρωλιγκα
T.W.Is.M.
QUOTE(σπυριαρης @ Jan 17 2015, 10:09 ) *
η τσσκα με ενα τεσσαρι αντι του νικολς εχει παρει ηδη την ευρωλιγκα


Εχει τεσσαρι και καλυτερο απο τα περισσοτερα που υπαρχουν στην Ευρωπη, απλα δεν εχει παιξει καθολου απο την αρχη της σεζον και γι αυτο δεν ξερουμε σε τι κατασταση θα επιστρεψει. Δεν ξερω επισης και ποτε θα επιστρεψει.
Zoys
Άνετη επικράτηση επί της Malaga για την πιο κυρίαρχη ομάδα της διοργάνωσης όπως δηλώνει και το τελικό σκορ 101-74. Σε μεγάλη βραδιά το καυτό δίδυμο Teodosic-De Colo με 13 και 28 πόντους αντίστοιχα. Η επίδοση των 14 ασίστ του Milos είναι πλέον ρεκόρ για το Top-16 αφού ξεπέρασε τις 13 του Planinic στην ήττα της Khimki από τον Ολυμπιακό πριν 2 χρόνια. cool.gif

Πολύ καλό ματς έκανε και ο Demetris Nichols με 13 πόντους (2/2 δίπ., 3/4 τρίπ.) και 5 ριμπάουντ αποτελώντας μια ακόμα παραγωγική μονάδα στο πληρέστατο ούτως ή άλλως ρόστερ της Αρκούδας. Η ήττα για τους Ισπανούς ήρθε ακόμα πιο εύκολα και λόγω του ότι ο Granger κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα χωρίς να επαναλάβει ούτε το 1/3 της εμφάνισης του στο παιχνίδι της 1ης φάσης στη Μόσχα.
yorgos
Εντυπωσιακό το impact του Ζήση στη Φενέρ, νοικοκυρεύεται εμφανώς η ομάδα όταν μπαίνει μέσα.
manj13
QUOTE(yorgos @ Jan 17 2015, 04:49 ) *
ΜΑ δεν είπα κάτι άλλο. Είπα ότι θεωρητικά οι 3 θέσεις είναι για τα 3 φαβορί και μάλλον η τέταρτη θα παέι σε όποιον βγει 2ος στον όμιλο του Ολυμπιακού. Και μετά ναι, έχουν σχεδόν ίσες πιθανότητες.


Η σημερινή ήττα της Νίζνι είναι από τα άγραφα, τρελή αυτοκτονία...



Ο Σοφος το ΞΑΝΑΚΑΝΕ οταν διακυβευονταν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στην Πολη... wink.gif Συμπτωση ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ....Τεραστια αλεπου ο γερος...Θα τολμησω να τον βαλω πια ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΚΟΜΕΛΣΚΙ....
yorgos
Mατσάρα από τη Νίζνι, απίστευτος Ροστέστι και πάλι. Μου αρέσει πολύ αυτή η ομαδούλα: σωστές επιλογές ξένων και καλή χρήση των όχι και τρομερά ταλαντούχων Ρώσων. Πολύ καλή δουλειά ο κόουτς.
bodiroga10
πολυ καλη η νιζνι αλλα και απιστευτο συνοθυλευμα αυτο που εχει φτιαξει ο ντουντα στην εφες
manosnismo
H efes απο τοτε που εχει μπει ενεργα στο ροτεισον ο ερτελ παιζει ασχημα.Πριν απο αυτη τη μεταγραφη επαιζε ομορφο μπασκετακι.
bbplayer
Δεν ξέρω αν το έχετε παρει είδηση αλλά σε αντίθεση με.το τσίρκο που εχςι φτιάξει ο Ζοτς , ο Ντουντα σκ@τ@ πιάνει και τα κάνει χρυσάφι στην Εφες. Κλαίω...
SEF7
Με νικη σημερα επι της Καχα,θα ειμαστε μαζι με την ΤΣΣΚΑ στο 4 - 0.Θα απεχουμε απο τους αμεσως χειροτερους του ομιλου 2 νικες.Παροτι υπαρχουν αρκετα ματς ακομη στον ομιλο νομιζω πως με 2 νικες σημερα και την επομενη αγωνιστικη με την Εφες,θα εχουμε εξασφαλισει το πλεονεκτημα της εδρας στα πλευ οφ.Πιστευω οτι η Φενερ θα κανει κιαλλες ηττες και γενικα ολοι οπως φαινεται θα εχουν απωλειες απο ολους,με την ΤΣΣΚΑ και τον ΟΣΦΠ να δειχνουν μεγαλυτερη σταθεροτητα και προσηλωση στο κυνηγι των 2 πρωτων θεσεων.

Y.Γ. Διαισθανομαι τις εξης διασταυρωσεις στο τοπ - 8

ΤΣΣΚΑ - Παναθηναικος
Ολυμπιακος - Γαλατα
Ρεαλ - Ντιζνυ
Μπαρτσελονα - Φενερ

Στους ημιτελικους αν πανε ετσι τα ζευγαρια ξερει κανεις πως γινονται οι διασταυρωσεις στους ημιτελικους? rolleyes.gif
SEF7
Zαλγκιρις Μακαμπι 66 - 73 τελικο.Μαλλον δεν την χανει την 3η η' ακομη και την 2η θεση στον ομιλο της. Πρεπει να αναθεωρησω τα σταυρωματα που εφτιαξα πριν απο λιγο 41.gif
manj13
QUOTE(bbplayer @ Jan 23 2015, 20:19 ) *
Δεν ξέρω αν το έχετε παρει είδηση αλλά σε αντίθεση με.το τσίρκο που εχςι φτιάξει ο Ζοτς , ο Ντουντα σκ@τ@ πιάνει και τα κάνει χρυσάφι στην Εφες. Κλαίω...



Kαι η Μπαρτσα και το Σαν Αντονιο εχασαν απο την ΑΛΜΠΑ....Προφανως η ΑΛΜΠΑ ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ φιλε bbplayer...
bbplayer
k l a i o rolleyes.gif
yorgos
QUOTE
Ρεαλ - Ντιζνυ

Συζητείται αν τα ματς θα γίνουν στη Φλόριδα ή τη Eurodisney.
bbplayer
QUOTE(yorgos @ Jan 24 2015, 02:50 ) *
Συζητείται αν τα ματς θα γίνουν στη Φλόριδα ή τη Eurodisney.



24.gif 24.gif
Manu7
H Nίζνι προηγήθηκε στην 3η περίοδο αλλά όχι μόνο η Τσσκα το γύρισε αλλά πήρε και διαφορά. 69-62.

Μιλάμε για διαολεμένη ευστοχία. Τζάκσον και Βορόντσεβιτς χλατσώνουν για πλάκα.

Manu7
H Tσσκα προηγήθηκε μέχρι και με 11 πόντους. Ο Βορόντσεβιτς συνέχισε να ευστοχε, ο Μίλος μια από τα ίδια

αλλά ο Σέρβος θυμήθηκε τον παλιο καλό εαυτό του όταν και η Νίζνι μείωσε τη διαφορά στο τελευταίο 2λεπτο, ως και τους 2 πόντους. 2 τρίποντα από τα 7.5 μέτρα στο σίδερο, στο τέλος έχασε και μια βολή ενώ έκανε και το φάουλ στον Ρότσεστι που ισοφάρισε στέλνοντας το ματς στην παράταση. icon_drunk.gif
TakeshyKurosawa
Πάει να το δώσει ο Μίλος, αλλά ο κόρακας την κάνει τη δουλειά του!
Manu7
Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει...

Ο Μίλος επέστρεψε δριμύτερος με 7 συνεχόμενους πόντους στην παρατάση. Ωστόσο, στο 97-96 παίρνει πάλι το δύσκολο σουτ το οποίο και χάνει αλλά στέκεται τυχερός παίρνονταις ο ίδιος το ριμπάουντ και βγάζει ασσίστ για δίποντο.

Στην επίθεση της Νίζνι δεν δόθηκε φάουλ στον Ρότσεστι ενώ μετά το έκανε ο ίδιος στον Τζάκσον και κάπου εκεί πήγε τζάμπα ο κόπος της Νίζνι...

Δύσκολα τα πράγματα για τον Θρύλο στην έδρα της Νίζνι. Να υπενθυμίσω ότι η Φενέρ πέρασε από κει μέσα.

Όσο για την Τσσκα, στην επίθεση πραγματικά κεντάει. Αμυντικά ήταν απαράδεκτη.
yorgos
Έτσι ακριβώς, απαράδεκτη άμυνα από την ΤΣΣΚΑ, που πετούσε χαρταετό, ο μόνος που το πάλευε γιατί το έχει πάρει προσωπικά που ο Ρότσεστι είναι καλύτερος pg από αυτόν ήταν ο Τεόντοσιτς, που τον είδαμε να χαμηλώνει τα γόνατα και έως και να προσποιείται ότι παίζει άμυνα. Ε, όταν ο καλύτερος αμυντικός σου είναι ο Μίλος, πού πας; Κι η Νίζνυ στην άμυνα χαρταετό πετάει, συστηματικά μάλιστα, αλλά η επίθεσή της έχει τους καλύτερους αυτοματισμούς στην Ευρωλίγκα, οι ξένοι της εκπληκοί πραγματικά κι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο κόουτς, που στο ημίχρονο τον ρώτησαν "τι λείπει για να είστε σαν την
ΤΣΣΚΑ" και απάντησ "πολλά, πολλά, πολλά εκατομμύρια", χαχα, θεούλης.

Το ξαναλέγαμε ότι ο όμιλος του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιο εύκολος, αλλά η Νίζνυ το αποδεικνύει περίτρανα: τεράστιας δυσκολίας ο όμιλος του Ολυμπιακού, ποιος αποκλείει να χάσεις εντός από αυτή την ομάδα;
bbplayer
Τη Μάλαγα δεν την έχω δει ουτε μια φορά φέτος σε ολόκληρο ματς, της πλάκας ομάδας φαίνεται από τα λίγα που βλέπω. Πάντως το 2πλο εκει μέσα και μάλιστα με Γκόντα διαιτητή καλό μου φάνηκε tongue.gif
natouralistis
QUOTE (bbplayer @ Feb 2 2015, 12:22 ) *
Τη Μάλαγα δεν την έχω δει ουτε μια φορά φέτος σε ολόκληρο ματς, της πλάκας ομάδας φαίνεται από τα λίγα που βλέπω.


Βαθμολογία ACB

1. Μάλαγα 16-3

2. Ρεάλ Μαδρίτης 15-4

3. Μπιλμπάο 14-5

4. Μπανταλόνα 14-5

5. Μπαρτσελόνα 13-6
Johnaros
Ε, όχι και της πλάκας η Μάλαγα, πράγματι.

Cska - Nizhny από τις μεγαλύτερες ματσάρες φέτος.

Για να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός με την CSKA, που μοιάζει ανίκητη. Έχω φοβερή περιέργεια, θα είμαι στο ΣΕΦ για να μάθω.

Μεγάλο ενδιαφέρον και για την σύγκρουση της τραγικής στην euroleague επίθεσης της Μάλαγα με τους κανονιοβολισμούς της Νίζνι, αλλά και το παιχνίδι Fenerbahce - Laboral με την μεν Φενέρ να θέλει να ανοίξει την διαφορά από τους Ισπανούς και αυτούς να θέλουν να κρατηθούν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Και εδώ βέβαια μονομαχία μιας τρομερής επίθεσης με μια απο τις πιο σφιχτες αμυνες του τοπ 16.

Ανασκόπηση της προηγούμενης αγωνιστικής.
qspock
Μπραβο στις 2 ομαδες, Ολυμπιακο και ΤΣΣΚΑ για την ματσαρα που μας προσεφεραν. Διπλο μπραβο και στους ελληνες προπονητες τους. Σε τοπ επιπεδο ευρωλιγκας, η μαχη των παγων ηταν εντυπωσιακη.
Μερικες παρατηρησεις για τον Ιτουδη:
Η δουλεια του στην ΤΣΣΚΑ φαινεται και θα φανει κι οταν φτασει μεχρι το final four.
Απο κει και περα, εχει παρει απο τον Ομπραντοβιτς πολυ:
Προτιμαει σχηματα ημιψηλα, διχως σεντερ ή με κοντο σεντερ, οπως ο Ζοτς. Κατι που ή αποδιδει ή σε χαντακωνει. Αναλογα τον αντιπαλο.
Και εχει την εμμονη του Ζοτς να παιζει πολυ με τα φαουλ, ειδικα στο τελος. Κατι που κοντεψε να πληρωσει στο ματς με τη Νιζνι, αφου οταν ηταν μπορστα αν δεν εκανε φαουλ το ματς δε θα πηγαινε στην παραταση και πιθανοτατα θα κερδιζε.
Ομως οπως και ο Ζοτς, προτιμα να μη ρισκαρει καθολου σε αυτο.
Αντιθετα με τον Ντουντα ας πουμε που ειναι αλλης φιλοσοφιας.
Παντως, και μονο το γεγονος πως συγκρινουμε τον Ιτουδη με τον Ζοτς, λεει πολλα για την αξια του. Επισης το γεγονος πως ο προεδρος της ΤΣΣΚΑ λεει πως θα τον εχουν και του χρονου βρεξει χιονισει αφου τον εμπιστευονται απολυτα!

Πολυ καλα δειγματα και απο τον Σφαιροπουλο, ο οποιος εχει μεταμορφωσει τον Ολυμπιακο σε μια ομαδα με αμυνα γρανιτη!
Πραγματικα η ομαδα ακομα και σε μερα που δεν παιζει καλα, εχει ελπιδες νικης αφου ολα αρχιζουν και ολα τελειωνουν στην αμυνα! Ακρως ενθαρυντικα τα στοιχεια που δειχνουν οι 2 ελληνες προπονητες λοιπον σε κορυφαιο επιπεδο και σε μικρη ηλικια και οι 2.


ΥΓ: Και στην Ελλαδα ομως, η τριτη και τεταρτη θεση της Α1 (ΠΑΟΚ, Αρης) καταλαμβανονται απο ελληνες προπονητες (Μαρκοπουλος, Πριφτης).
Κατι σημαινουν ολα αυτα.
Η ελλαδα πλεον ειναι η πρωτη χωρα σε ικανους προπονητες!
bbplayer
QUOTE(manj13 @ Jan 22 2015, 23:47 ) *
Ο Σοφος το ΞΑΝΑΚΑΝΕ οταν διακυβευονταν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στην Πολη... wink.gif Συμπτωση ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ....Τεραστια αλεπου ο γερος...Θα τολμησω να τον βαλω πια ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΚΟΜΕΛΣΚΙ....



autoooooo!!! 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

SIMON SAYS :

1.. Ποτέ ο Μεγάλος δε χάνει δύο φορές σερί

2. Μετά απο time out βάζουμε πάντα καλάθι

3. Προβλέπω στό τέλος της σεζόν να έχουν μαζευτεί πολλοί... fan καις αντικειμενικοί στην υπογραφή μου.

4. Και με.τον Μπογκντανίβιτς... απόντα

5. Ντουντα γερά παρτους τα λεφτά

6. Τουμοροου ιζ εναδερ ντέι που έλεγε και η Σκάρλετ αλλά σήμερα θα το απολαύσω
bbplayer



https://www.youtube.com/watch?v=UvLEAPe___Y
yorgos
Άρχισε το κάπνισμα κι ο Καραγκούνης; Πάει χάλασε ο κόσμος.
A.CAB
Μεγάλη νίκη της Φενέρ σήμερα. Παλικαρίσια. Και μεγάλα σουτ από Γκάουντλουκ και Ζήση (ο οποίος είχε μόλις μία βολή μέχρι τότε). Κλειστό παιχνίδι αλλά με διαρκείς διακυμάνσεις. Καλύτερος της Εφές η συμπάθεια ο Ερτέλ και από τη Φενέρ ο Βέσελι που είναι λίρα εκατό. Φαίνεται πόσο ανεβαίνει η Φενέρ με καλό σέντερ μέσα. Ωραία και η μάχη των πάγκων αλλά το Αφεντικό αποδείχτηκε πιο γάτα. Εδώ έχει κάνει φέτος το Σαβάς κανονικό παίχτη.
SEF7
http://www.sport-fm.gr/article/bouizei-o-t...rilenko/2941017

Ελπιζω να μην επαληθευτουν οι φημες για ΤΣΣΚΑ και Κιριλενκο..Δυναμωνει ακομη περισσοτερο η Τσσκα και αν προχωρησει σε αυτη την κινηση γινεται ακομη μεγαλυτερο φαβορι για την Ευρωλιγκα.

Μα ποσο χρημα πια αυτη η ομαδα?...Αλλα ετσι ειναι..Αλλοι με Κιριλενκο και αλλοι με Τσαιρελη smiley.gif
manj13
Mολις αναδειχθηκε ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ της Ευρωλιγκας.....Μονο απο τον παγκο της μπορει να ΞΑΝΑΧΑΣΕΙ πια αυτη η ομαδα... sad.gif


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...i&Itemid=80
boumtze-boumtze
Τιποτα δεν τελειωνει μεχρι να βγει να τραγουδησει η χοντρη,που ελεγε και ο Γιατζογλου....
Αποδειξη οι τελικοι των τελευταιων ετων...
manj13
QUOTE(boumtze-boumtze @ Feb 25 2015, 16:12 ) *
Τιποτα δεν τελειωνει μεχρι να βγει να τραγουδησει η χοντρη,που ελεγε και ο Γιατζογλου....
Αποδειξη οι τελικοι των τελευταιων ετων...



Γεγονος...Αλλα θα χρειαστει....ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....για να το χασει....
Zoys
Nizhny-Samardo 33-27... 10/10 δίποντα για τον Samuels πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.