Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kainourgios Play Maker!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
hellenic
Apo www.sportime.gr

Η... αποπομπή του Λάιονελ Τσάρλμερς δημιούργησε κενό στο ρόστερ της ΑΕΚ, η οποία -έστω και με σχετική καθυστέρηση- αποφάσισε να το καλύψει. Η Ένωση συμφώνησε με τον Τζερέλ Μπλασινγκέιμ, παίκτη της κυπριακής Ενάδ, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.


Το Who is Who

Το πλήρες όνομά του είναι Τζερελ Ρομάν Μπλάσινγκέιμ. Γεννήθηκε στο Μπρούκλιν στις 12 Σεμπτεμρβίου του 1981 και έχει ύψος 1.78μ. Ξεκίνησε παίζοντας στο γυμνάσιο του Μπρούκλιν. Επόμενος σταθμός τους ήταν το κολέγιο του Λος Άντζελες, ενώ πριν την ΕΝΑΔ, με την οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο κυπριακό πρωτάθλημα, αγωνίστηκε στο Νιου Τσέρσεϊ (CBA).

Έχει σπουδάσει ψυχολογία και έχει έναν γιο, που τον έχει ονομάσει Τζερέλ Τζιούνιορ. Επίσης έχει πέντε αδέλφια (1 αδελφή και 4 αδελφούς)!



Den ksero tin na po...dioksan ton Chalmers gia na feroyn enan Amerikano apo tin Kypro!? den thelo na adikiso to paidi omos an emene o Chalmers mexri tora de tha eixe desei?
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
και όπως λένε οι άνθρωποι της Ένωσης " είναι ένας παίκτης που είναι καλός πασέρ αλλά στην Κύπρο έδειξε ότι μπορεί και να σκοράρει. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει καθώς του αρέσει να πασάρει περισσότερο από το να σκοράρει όπως φάνηκε στα ματς που τον είδαμε".


Εχει πηξει απο σκορερ η ΑΕΚ και εχει αναγκη επειγοντως καποιον να τους
δινει πασες...!! blink.gif 65.gif

Αμα,ειδικα,εδειξε στην Κυπρο οτι μπορει και να σκοραρει.. laugh.gif

Συμφωνω με τον hellenic,νωρις το θυμηθηκανε..Αλλα ετσι δεν σωνεται
η παρτιδα.Εκτος και αν βγει μεγαλο "λαυρακι" ο νεος.
Alexmei
sorry αλλά πώσες αγωνιστηκές έμειναν;;; για να ξέρουμε πόσο θα τον δούμε laugh.gif laugh.gif
kop-13
Η ΑΕΚ φέτος δεν βλέπεται ακόμα κ αν έρθει ο Kidd(sorry).
Είναι κ τα playoff αλλα δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κάτι!Μάλλον μπάλωμα είναι...
ashton
Ναι θα μας σώσει ο Blassingame...

Ο σχεδιασμός άψογος για νιοστή φορά από την ΚΑΕ...

Τον τελευταίο μήνα παίξαμε ένα ματς, θα μπορούσαν να τον είχαν φέρει ΠΡΙΝ το ματς με γαύρο, αλλά τον φέρνουνε μετά (κι αν τον φέρουνε)

Α και πέρασε και από το UNLV ο Jerel αλλά μάλλον έκοψε τις σπουδές για να πάει Κύπρο. Έχει κι ένα γιο 5 χρονών οπότε έχει κι έξοδα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.