Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
Green Warrior
QUOTE(Fetisov @ Sep 12 2008, 11:35 ) *
Πατρικ Μπερκ. Ελευθερος. Πρωην παικτης του ΠΑΟ. Εμπειρια απο Α1, Ευρωλιγκα, ΝΒΑ. Ιρλανδος. 77.gif

Μακάρι πάντα τον πήγαινα τον τρελοϊρλανδό 77.gif icon_drunk.gif
a bullet for your head
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 11 2008, 17:04 ) *
Εχεις κατι να προτεινεις σε 5αρι που να καλυπτει και το 4 αντι το αντιθετο? tongue.gif

Τσικιτισβιλι,Λοντσαρ(Κροατης),Μακ Ντοναλντ(Ταου).Σαν καθαρο power forwαrd,μου αρεσει πολυ κ ο Τζακσον Βρομαν(περσι στην Λιετιβους,προπερσι στην Τζιρονα)
theov
QUOTE(ironman @ Sep 12 2008, 14:15 ) *
μπουρουσης σοφοκλης βουισιτς βουγιουκας
πριντεζης ερτσεγκ

αχαχαχαχαχαχαχ γελασαμε
+20% σε monterei και ironman.οποιος συνεχισει να γελαει θα ακολουθησει.-rchos

Εγώ πάντως δεν γελάω καθόλου ειδικά αυτήν την στιγμή!

Προτιμώ να ¨γκρινιάζω¨ τώρα και να προλαβαίνω όσο γίνεται τα κακώς κείμενα, έτσι ώστε να γελάω στο τελός... Ως γνωστόν γελέι καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος...
kaukasios
QUOTE(theov @ Sep 12 2008, 16:57 ) *
Εγώ πάντως δεν γελάω καθόλου ειδικά αυτήν την στιγμή!

Προτιμώ να ¨γκρινιάζω¨ τώρα και να προλαβαίνω όσο γίνεται τα κακώς κείμενα, έτσι ώστε να γελάω στο τελός... Ως γνωστόν γελέι καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος...

αν η ομαδα δεν εχει τραυματισμους οι ψηλοι που εχουμε φτανουν και περισευουν.θα αφηνε ο coach την ομαδα ετσι?
Ginobili
QUOTE(kaukasios @ Sep 12 2008, 22:50 ) *
αν η ομαδα δεν εχει τραυματισμους οι ψηλοι που εχουμε φτανουν και περισευουν.θα αφηνε ο coach την ομαδα ετσι?

Υπήρχε χρονιά ποτέ που δεν είχαμε τραυματισμούς???? Κι αν τραυματιστεί κανάς Τσαρτσαρής πάλι...και βλέπουμε σχήματα με Διαμαντίδη,Σακοτα σαν 4αρια....τι θα λέμε??? Ότι είμασταν άτυχοι..???
Καταλαβαίνω ότι ίσως να καταντάει Γκρίνια αυτή η ιστορία με τον ψηλό....αλλά αδυνατώ να καταλάβω με τον ανθρώπινο εγκέφαλο μου...με ποια λογική παίρνουν ακόμα έναν PG,τον Βεργίνη στο ρόστερ....και θεωρούν περιττή την παρουσία ενός ψηλού. ohmy.gif
Κατανοώ πλήρως την αρέσκεια του Ζοτς στο περιφερειακό παιχνίδι,με την συνεχή κίνηση των παικτών,τα σκριν,το "πάσινκ γκειμ" και την εύρεση ελεύθερων παικτών για να σουτάρουν.Ωστόσο εδώ μιλάμε για υπερβολή,για έλλειψη του μέτρου...για έλλειψη ισορροπίας.Είναι εντελώς δυσανάλογη η παρουσία 10-11 περιφερειακών παικτών που σουτάρουν,και παίζουν με πρόσωπο στο καλάθι με 3 παίκτες ρακέτας που να μπορούν να ποστάρουν.Κι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο,είναι η εμμονή που επιδεικνύει τελευταία ο Ζοτς στο μονοδιάστατο περιφερειακό παιχνίδι ...με αποκορύφωμα τα πλέι οφς με τον Ολυμπιακό,όπου σουτάραμε περισσότερα 3ποντα από 2ποντα,που δεν πλησιάζαμε ρακέτα λες και ήταν ναρκοπέδιο....και που εν τέλη,ένας Ολυμπιακός ανοργάνωτος,χωρίς συστήματα,με "αντάρτικα" στοιχεία στο παιχνίδι του,μας δυσκόλεψε υπέρμετρα,πηγαίνοντας μας σε 5 παιχνίδια χάρις την υπεροχή του στην ρακέτα....
Θα μου πείτε...ενισχυθήκαμε στην ρακέτα με τον Πέκοβιτς....ναι όμως κι εγώ βλέπω ότι ο Ολυμπιακός δεν ενισχύθηκε λιγότερο στην ρακέτα αναλογικά με την περσινή του ομάδα....
Flexo
QUOTE(Ginobili @ Sep 13 2008, 16:15 ) *
Υπήρχε χρονιά ποτέ που δεν είχαμε τραυματισμούς???? Κι αν τραυματιστεί κανάς Τσαρτσαρής πάλι...και βλέπουμε σχήματα με Διαμαντίδη,Σακοτα σαν 4αρια....τι θα λέμε??? Ότι είμασταν άτυχοι..???
Καταλαβαίνω ότι ίσως να καταντάει Γκρίνια αυτή η ιστορία με τον ψηλό....αλλά αδυνατώ να καταλάβω με τον ανθρώπινο εγκέφαλο μου...με ποια λογική παίρνουν ακόμα έναν PG,τον Βεργίνη στο ρόστερ....και θεωρούν περιττή την παρουσία ενός ψηλού. ohmy.gif
Κατανοώ πλήρως την αρέσκεια του Ζοτς στο περιφερειακό παιχνίδι,με την συνεχή κίνηση των παικτών,τα σκριν,το "πάσινκ γκειμ" και την εύρεση ελεύθερων παικτών για να σουτάρουν.Ωστόσο εδώ μιλάμε για υπερβολή,για έλλειψη του μέτρου...για έλλειψη ισορροπίας.Είναι εντελώς δυσανάλογη η παρουσία 10-11 περιφερειακών παικτών που σουτάρουν,και παίζουν με πρόσωπο στο καλάθι με 3 παίκτες ρακέτας που να μπορούν να ποστάρουν.Κι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο,είναι η εμμονή που επιδεικνύει τελευταία ο Ζοτς στο μονοδιάστατο περιφερειακό παιχνίδι ...με αποκορύφωμα τα πλέι οφς με τον Ολυμπιακό,όπου σουτάραμε περισσότερα 3ποντα από 2ποντα,που δεν πλησιάζαμε ρακέτα λες και ήταν ναρκοπέδιο....και που εν τέλη,ένας Ολυμπιακός ανοργάνωτος,χωρίς συστήματα,με "αντάρτικα" στοιχεία στο παιχνίδι του,μας δυσκόλεψε υπέρμετρα,πηγαίνοντας μας σε 5 παιχνίδια χάρις την υπεροχή του στην ρακέτα....
Θα μου πείτε...ενισχυθήκαμε στην ρακέτα με τον Πέκοβιτς....ναι όμως κι εγώ βλέπω ότι ο Ολυμπιακός δεν ενισχύθηκε λιγότερο στην ρακέτα αναλογικά με την περσινή του ομάδα....

Συμφωνώ ότι δεν έχουμε εναλλακτικές σε ψηλούς σε περίπτωση τραυματισμού και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που την πατήσαμε και την προηγούμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα.
Αλλά πιστεύω πως πέρα απο τους τραυματισμούς που είχαμε μεγάλο ρόλο έπαιξε και η ανεπαρκής απόδοση του Ζίζιτς.
Φέτος, εκτός απο το ότι αποκτήσαμε παίκτη αντάξιο του Μπατίστ, κάναμε και προσθήκες παικτών με έφεση στο ριμπάουντ.
Αυτά μαζί με τις αλχημείες του Ζότς, μπορούν να καλύψουν τα όποια κενά μπορούν να προκύψουν στα ματς όπου οι αντίπαλοι έχουν περισσότερες λύσεις στην front line.

Όπως όλα δείχνουν απο την περασμένη χρονιά η επιθετικη γραμμή της ομάδας θα είναι γρήγορο και περιφερειακό μπάσκετ το οποίο θα δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες ρακέτες καθως και ελεύθερα τρίποντα.

Στους τελικους με τον Ολυμπιακό η ομάδα ήταν ντεφορμε δεν τις βγήκε το τρίποντο(η αστοχία μας στα πιο πολλά ματς δεν είχε προηγούμενο), αλλά κέρδισε.
Τα πολλά τρίποντα ήταν μία καλή λύση για να αντιμετωπιστεί η άμυνα ζώνη που χρησιμοποιούσε ο Γιαννάκης για 39' αγώνα.
Αν επιχειρήσει και πάλι το ίδιο δεν θα πάρει ούτε ένα παιχνίδι καθώς φέτος η ομάδα έχει πολλούς παίκτες με άψογα ποσοστά απο τα 6,25.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε κενή θέση για ακόμα μία μεταγραφή τον Ιανουάριο και δεν υπάρχουν και τόσοι πολλοί Πρκάτσιν...
VARDINOLATSIS
Παντως εμένα μου θα μου άρεσε και ο Πέροβιτς που γύρισε από το ΝΒΑ αλλά νομίζω πως το πήρε η ΜΑΛΑΓΑ sad.gif
theov
QUOTE(Ginobili @ Sep 13 2008, 16:15 ) *

Έτσι ακριβώς είναι φίλε Ginobili!

Δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα... +1
Ginobili
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Sep 13 2008, 20:42 ) *
Παντως εμένα μου θα μου άρεσε και ο Πέροβιτς που γύρισε από το ΝΒΑ αλλά νομίζω πως το πήρε η ΜΑΛΑΓΑ sad.gif

Βαλένθια, 3 χρόνια με 1.000.000/χρόνο....Στον Παναθηναικό με 800.000 θα ερχόταν....
Ginobili
Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ο Ομπράντοβιτς θα ποντάρει σε χαμηλά σχήματα, στα οποία η έννοια «τριάρι» θα περάσει στο ράφι. Πώς αλλιώς να χωρέσουν στην ίδια ομάδα οι Διαμαντίδης, Γιασικεβίτσιους, Σπανούλης, Νίκολας, Χατζηβρέττας; Η περσινή, χρυσοποίκιλτη προσπάθεια πήγε στράφι, επειδή δεν υπήρξε αντίδοτο στο «inside game» ομάδων όπως η Παρτίζαν και όχι μόνο.

Η άφιξη του Πέκοβιτς ανακουφίζει κάπως τη «λάιτ» μπροστινή γραμμή των Τσαρτσαρή, Μπατίστ, Φώτση, Σάκοτα, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι είναι επαρκής αυτή η στελέχωση, μια και έφυγαν οι Ντικούδης, Τομάσεβιτς. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον βαθμό προσαρμογής του ίδιου του Πέκοβιτς στα πλάνα ενός προπονητή που σπάνια τροφοδοτεί και εμπιστεύεται τους ψηλούς του.

Και ο Γιαβτόκας μια χαρά σέντερ ήταν, αλλά την πράσινη φανέλα τη φορούσε μόνο στις προπονήσεις και στην προθέρμανση…

SportDay / Παπαδογιάννης Νίκος
13/09/2008, 15:33

http://www.sport-fm.gr/article/146383
lakersdynasty
Μπραβο του που διαβαζει το φορουμ. biggrin.gif

Παντως εγω δεν ειμαι τοσο απαισιοδοξος. Και ο λογος ειναι οτι οσο ανορθοδοξος κι αν ειναι ο τροπος που θα παιξουμε για ακομη μια χρονια φετος (κυριε Παπαδογιαννη tongue.gif ) εχουμε αυτους που θελουμε για να παιξουμε οπως θελουμε σε αντθεση με περσι σε ειδος παικτων.

Ναι να παρουμε εναν επιπλεον παικτη βαρυ κορμι να ποσταρει και τα λοιπα. Η απαξιωση ομως του παροντως κορμου της ομαδας ειναι κατι που δεν με βρισκει συμφωνο. Αφου ξερουμε οτι ο Ζοτς στην ομαδα του θελει ακομη και ο Φροντιστης της ομαδας να μπορει να σουταρει τριποντα. Οσο για το αν ειναι λαϊτ ο Μπατιστ δεν το σχολιαζω καν.

Τωρα αυτη η αιτιολογια με τους ψηλους και τον ομπραντοβιτς ε νισαφι πια. Δεν τον διαλεξε τον Πεκοβιτς απτον Φεβρουαριο για να τον κανει Πρκατσιν. icon_drunk.gif Ναι εχει τις ικανοτητες για να ειναι ο Σεντερ που θελαμε εδω και καιρο και οποιος εχει ματια και βλεπει καταλαβαινει και γιατι τον ηθελε τοσο πολυ ο Ζοτς και τις διαφορες του με τα αλλα "βαρια" Σεντερ της Ευρωπης. Αυτη την σχεση ογκου-ταχυτητας μονο στον Σχορτσιανιτη οταν ειναι στα καλα του μπορεις να την βρεις.

Για την περιφερεια τωρα οταν καποιος θυμηθει οτι ο Χατζιβρεττας και ο Κετσμαν εχουν ξαναπαιξει στην ζωη τους 3αρια εστω κι αν δεν ειναι κλασσικοι παικτες αυτης της θεσης θα καταλαβει οτι ουσιαστικα εχουμε 7 παικτες για να καλυψουμε 3 θεσεις στην περιφερεια. Ακομη και με συμβατικα σχηματα:

1 Διαμαντιδης Σαρας
2 Νικολας Σπανουλης Κετσμαν
3 Περπερογλου Χατζιβρεττας Κετσμαν
(επιθετικα παντα γιατι αμυντικα πολλα αλλαζουν αναλογα με τον αντιπαλο και με τα μις ματς)

εχουμε τις επιλογες για να παιξουμε μια χαρα.

Ο Γιαφτοκας ηταν τοσο μια χαρα Σεντερ που ηταν χειροτερος του Σοφοκλη στις βολες και δεν μπορουσε καν να τελειωσει μια φαση μονος του αν δεν τον εβγαζες μονο του φατσα με το καλαθι δηλαδη με λιγα λογια αν δεν του εκανε πασες ο Γιασικεβιτσιους. Ε δεν θα κρατησεις στην ομαδα ενα Σεντερ που σου δημιουργει το μειονεκτημα που προσπαθεις να εκμεταλλευτεις στον βασικο σου αντιπαλο τουλαχιστον.

Φετος οσο τον ειδα βελτιωθηκε. Οταν πας για Φ4 ομως δεν εχεις το περιθωρειο να διορθωσεις πραγματα μονο να τα βελτιωσεις.

Ο Γιαφτοκας επρεπε να προσαρμοστει ο Πεκοβιτς πρεπει να βελτιωθει. Καμια σχεση.
VARDINOLATSIS
Το να συγκρίνεις τον Γιαφτόκας με τον Πεκοβιτς είναι τουλαχιστον υβρις 19.gif Ο πέκοβιτς χωρίς βοήθειες στο ενας εν ενός ΔΕΝ παιζεται.¨ΕΧΕΙ αξιόπιστο σουτάκι από τα 4 μετρα και κυρίως πολύ μεγάλο ποσοστοαπο την γραμμή.Εκει διαφέρει από όλους τους σεντερ του όγκου του 41.gif
j-kidd13
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 12 2008, 14:25 ) *
Οι Μπατιστ,Ζιζιτς,Ντικουδης ειναι ψηλοτεροι?Ξερεις πολυ καλα οτι το υψος καθ'αυτο δεν αποτελει το βασικοτερο κριτηριο για τον Ομπραντοβιτς,στο να δωσει σε παικτες τους ρολους στην θεση σεντερ.Τωρα..''μια χαρα παικτης,αλλα οχι για αυτο που χρειαζεται τωρα η ομαδα..'',τι ακριβως για σενα θα χρειαζοταν η ομαδα τωρα?

Η ομαδα φιλε μου πιστευω χρειαζεται εναν ακομα παιχτη σωματοδομης Πεκοβιτς...αυτο πιστευω οτι χρειαζεται...
a bullet for your head
QUOTE(j-kidd13 @ Sep 14 2008, 03:41 ) *
Η ομαδα φιλε μου πιστευω χρειαζεται εναν ακομα παιχτη σωματοδομης Πεκοβιτς...αυτο πιστευω οτι χρειαζεται...

Αυτες ειναι αποψεις φιλε μου κ μαλιστα σεβαστες...
a bullet for your head
QUOTE(Ginobili @ Sep 14 2008, 00:20 ) *
Βαλένθια, 3 χρόνια με 1.000.000/χρόνο....

Που το εχεις διαβασει?
lakersdynasty
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 14 2008, 04:02 ) *
Που το εχεις διαβασει?

http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=74789

Εδω το γραφει.

Παντως εγω αναρωτιεμαι με ποια λογικη ενας παικτης θα ερχοταν για τριτος Σεντερ σε μια ομαδα στην οποια θα παιζει μπρωστα του ως πρωτο-δευτερο Σεντερ ενας παικτης ο οποιος ηταν πισω του την προηγουμενη φορα που επαιξε Ευρωπη? blink.gif

Ειναι σαν να παραδεχεται οτι γυρισε 2-3 χρονια πισω. Οποτε δεν υπηρχε μια στο εκατομυριο για εμενα να ερχοταν στον ΠΑΟ. Καποιος αλλος απο αυτους που ειπωθηκαν κατα καιρους ισως. Αλλα αυτος οχι.
a bullet for your head
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 14 2008, 04:11 ) *
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=74789

Εδω το γραφει.

Παντως εγω αναρωτιεμαι με ποια λογικη ενας παικτης θα ερχοταν για τριτος Σεντερ σε μια ομαδα στην οποια θα παιζει μπρωστα του ως πρωτο-δευτερο Σεντερ ενας παικτης ο οποιος ηταν πισω του την προηγουμενη φορα που επαιξε Ευρωπη? blink.gif

Ειναι σαν να παραδεχεται οτι γυρισε 2-3 χρονια πισω. Οποτε δεν υπηρχε μια στο εκατομυριο για εμενα να ερχοταν στον ΠΑΟ. Καποιος αλλος απο αυτους που ειπωθηκαν κατα καιρους ισως. Αλλα αυτος οχι.
Ο Περοβιτς πολυδιαφημιζεται απ τα 17 του.Στους Ουωριορς ''δεν του βγηκε'',κ σιγουρα προτεραιοτητα του ηταν να βρει ενα περιβαλλον που θα χει αρκετο χρονο συμμετοχης.Ο Κατσικαρης ''τα χει καλα'' με το Σερβικο λομπυ,θα τον προσεγγισε κ θα τον ''εψησε'',παρολο που μαζι με τον Περοβιτς θα χει 4 σεντερ(Περοβιτς,Κουρτογλου,Βαν Ντε Σπιγκελ,Μιραλλες)!Θα συμφωνησω μαζι σου στην παρατηρηση που εκανες..
theov
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 14 2008, 01:16 ) *
...
Ναι να παρουμε εναν επιπλεον παικτη βαρυ κορμι να ποσταρει και τα λοιπα. Η απαξιωση ομως του παροντως κορμου της ομαδας ειναι κατι που δεν με βρισκει συμφωνο. Αφου ξερουμε οτι ο Ζοτς στην ομαδα του θελει ακομη και ο Φροντιστης της ομαδας να μπορει να σουταρει τριποντα. Οσο για το αν ειναι λαϊτ ο Μπατιστ δεν το σχολιαζω καν.
...

Να τον πάρουμε λοιπόν τον επιπλεον παικτη βαρυ κορμι να ποσταρει και τα λοιπα, άλλα πουντος;

Φίλε κανείς δεν απαξιώνει τον κορμό της ομάδας ίσα-ίσα το αντίθετο! Ο κορμός αυτός είναι κρίμα να αποκλείεται από ομάδες τύπου Παρτιζαν γιατί δεν φρόντισε να έχει την πληρότητα εκεί που πρέπει!!

Ο Batist και βεβαια είναι light για πεντάρι γιατί δεν ήταν και δεν πρόκειτε ποτέ να υπάρξει 5άρι! Κατά συνθήκη power forward παιζει ο άνθρωπος, η αλήθεια με μεγάλη επιτυχία, άλλα έως εκεί!

Όσο για τον ..Φροντιστή και τα τρίποντα δεν το σχολιάζω γιατί είναι ωραίο αστείο άλλα δεν μας βοήθησε και πολύ πέρυσι κόντρα στην Παρτίζαν!
lakersdynasty
Αλλο κοντος και αλλο light. Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.

Light ειναι ο Σακοτα που εχει το υψος αλλα οπου φυσαει ο ανεμος παει. tongue.gif

Τα τριποντα συμφωνω οτι δεν βοηθανε...οταν δεν εχεις ψηλους κατω απτο καλαθι. Αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι εδω και χρονια ετσι παιζουμε. Αν εχουμε ψηλους για τα ριμπαουντ πετυχαινει αν οχι δεν πετυχαινει. Αρα το ριμπαουντ ειναι το πρωβλημα μας και το αν υπαρχει σημειο αναφορας μεσα στην ρακετα (Πεκοβιτς Μπατιστ και...?).

Ειπαμε ο ψηλος θαρθει αργοτερα. Μονο αν υπαρξει τραυματισμος οπως καθε χρονο. Το ξερω δεν ειναι αυτο που θελουμε να ακουσουμε αλλα αυτο θα γινει.

Οσο για την απαξιωση του ροστερ εγω αναφερομαι πχ σε καποια σημεια οπως το γεγονος οτι ο Φωτσης δεν μπορει να ποσταρει.

Ε μα περσι δεν ειχαμε 4αρι για να παιξουμε το παιχνιδι μας οταν τραυματιστικε ο Τσαρτσαρης και τωρα εχουμε αλλο ενα και εναν αμφισβητουμενο μεν αλλα υπαρχει. Δεν θα αλλαξει το παιχνιδι μας οσον αφορα την συγκεκριμενη θεση. Το 4αρι πρεπει να εχει μακρυνο σουτ και ειναι προτυμοτερο απο το να εχει ως δυνατο του σημειο οχι το σουτ και την διεισδηση αλλα το ποσταρισμα.

Ανοιγει χωρους το 4αρι και κινειται στην ρακετα το 5αρι. Αυτο ειναι το "σχεδιο" για ποσταρισμα στον Παναθηναϊκο. Και η συνεργασια μεταξυ 2 ψηλων μεσα στην ρακετα οπου υπαρχει συνεργασια κυριως με προσωπο στο καλαθι.

Σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομουν και απλα δεν πρεπει να τα βλεπουμε ολα μαυρα οπου φαινεται οτι συμφωνουμε. Κατα τα αλλα...

Φερτε Σεντερ! Γιαννακοπουλε πουλα!!! 19.gif
Ginobili
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 14 2008, 13:59 ) *
Φερτε Σεντερ! Γιαννακοπουλε πουλα!!! 19.gif

Άσε ρε με του καβούριες που μπλέξαμεε...!!!! icon_drunk.gif
insideman75
Εγώ θα κάνω την ερώτηση και ας πέσετε να με φάτε. Θέλω καιρό να την κάνω. Τι σόι μπάσκετ είναι αυτό που στηρίζεται κατά 70% στο σούτ τριών πόντων? Τι μπάσκετ είναι αυτό που ΟΛΑ τα συστήματα και όλο το ομολογούμενος εντυπωσιακό πάσιγκ γκέιμ έχει ως σκοπό να βρεθεί ο πιο ελεύθερος παίκτης για να σουτάρει απ τα 6,50 μέτρα? Πως είναι δυνατό η ομάδα του ΠΑΟ να παρουσιάζει τέτοια ανισορροπία στις γραμμές της και να υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟ που να λένε … ο Ζότς ξέρει!!!! Και πέρυσι ήξερε αλλά η μέτρια Παρτιζάν ήξερε καλύτερα τελικά. Και φέτος με τον ίδιο τρόπο θα παίξει. Βασικά αν μπορούσε να παίξει με 5 ασσόδυα θα τα έκανε. Τρύπες φοβερές στο ρόστερ του ΠΑΟ. 3αρι υπάρχει μόνο ο Περπέργου και όσο για το Πέκοβιτς. Όπως μου έλεγε φίλος γνωστός μπασκετικός (από Μαρούσι)… 6 επιθέσεις του Σόφο και 3-4 του Μπουρούση είναι αμέσως 4 φάουλ… και μετά κλάψτα Χαράλαμπε.
Και για να κλείσω. Σε λίγο καιρό το τρίποντο θα πάει στα 7+ μέτρα. Εκεί θα δούμε τους προπονηταράδες του στυλ … γρήγορες πάσες και τρίποντο.
PanosIlio
Καλά μην υπερβάλουμε κιόλας tongue.gif

Ο Ζοτς σίγουρα ξέρει. Το ότι έχει κολλήματα έχει, είναι γνωστό. Το ότι με τη μεταγραφή του Νίκολας θα πήγαινε σε τέτοια σχήματα ήταν σχεδόν σίγουρο.

Η ομάδα έχει 5 ψηλούς, είναι αρκετοί? Κανένας δεν ξέρει. Πολλοί λέτε όχι, Εγώ πάλι λέω πως για το στυλ που από ότι φαίνεται θα παίξει ο Ζοτς περισσεύουν κιόλας.

Και άντε και όλοι φωνάζεται πως χρειάζεται ένα ακόμα κορμί, τι κορμί όμως? Ποιον παίχτη θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός για 6ο ψηλό που θα μπορούσε να αποδόσει σύμφωνα με τα στάνταρ που θέλει ο Ζοτς? Μιλάμε για 6ο βοηθητικό ψηλό, που όπως και να το κάνουμε δεν θα είναι επιπέδου Πέκοβιτς ή Μπατίστ. Χλωμό κάποιος πρωτοκλασάτος (γιατί όπως και να το κάνουμε σε ομάδα επιπέδου Παναθηναικού μόνο τέτοιοι παίχτες μπορούν να σταθούν) να δεχόταν να έρθει σαν αλλαγή του Μπατίστ και του Πέκοβιτς.

Αν υπάρχουν τραυματισμοί μεταγραφή θα γίνει αλλά θα είναι μεταγραφή στυλ Πρκτσιν, δηλαδή αχρείαστος παίκτης που το να υπήρχε από την αρχή της χρονιάς μάλλον θα μπέρδευε τα πράγματα.
insideman75
Μα για αυτό ακριβώς τον λόγο λέω ότι το ρόστερ του ΠΑΟ δεν έχει ισορροπίες. Δεν χωράει ψηλός που να έχει το δικαίωμα όσο καλός ή όχι και να είναι να ζητάει χρόνο.
Επίσης δεν είπα ή αν θες δεν εννοούσα πως δεν είναι καλός ο Ζότς. Εξάλλου θέλω δεν θέλω οι τίτλοι του μιλάνε. Παρ όλα αυτά έχω το δικαίωμα να λέω πως το μπάσκετ που παίζει δεν μου αρέσει και να πιστεύω πως απ του χρόνου μάλλον θα έχει πρόβλημα με την αλλαγή κανονισμών. Επίσης. Για να τα λέμε όπως έχουν τα πράγματα και όχι όπως θέλουμε ή όπως μας τα πλασάρουν τα πράγμα. Οκ του αρέσει το παιχνίδι με τρίποτα. Εκτός του Νίκολας υπάρχει άλλος παίκτης που έχει σταθερά καλό σούτ έξω απ την γραμμή? Γιατί ναι μεν ο μύθος λέει πως έχει αλλά εγώ (οκ πείτε με πωρωμένο που δεν) δεν βλέπω. Και το στηρίζω σε δύο πράγματα. Ο Φώτσης που παρουσιάζετε σαν τέτοιος σε έναν αγώνα μπορεί να έχει ας πούμε ¾ αλλά στους επόμενος δύο 1/5 ή 1/6 … υπερβάλλω? Δείτε τους αγώνες του στην εθνική. Όσο για τους υπόλοιπους… το ότι πέρυσι αν μαζί με την μπάλα έριχναν και λάσπη θα έφτιαχναν σπίτια πάνω στην στεφάνι είναι ψιλά γράμματα. (ειδικά στους τελικούς με ΟΣΦΠ οπού η δική μας ανεπάρκεια ως ομάδα τους έδωσε έναν ακόμα τίτλο).
Και για να κλείσουμε. Σε αυτά τα 12 περίπου χρόνια ο ΠΑΟ ναι είχε κατά περιόδους τρομερή ομάδα , άλλωστε 4 ευρωπαϊκά δεν λένε ψέματα. Όμως παρουσίασε και ομάδες που ήταν τόσο προβλέψιμες και βαρετές που έπαθαν στο τέλος ότι ακριβώς πάθανε. (π.χ η περυσινή). Επίσης είναι κοινό μυστικό πως ένας σοβαρός λόγος που η ομάδα έχει πάρει τα σερί πρωταθλήματα είναι η απουσία αντιπάλου όλα αυτά τα χρόνια. Με αυτό εννοώ πως ναι μεν ο Ζότς είναι καλός προπονητής αλλά οι τίτλοι του δεν όλοι λόγο των… προπονητικών σεμιναρίων που δίνει κάθε χρόνο.

Υ.Γ ξέχασα τον Σάρας στους σουτέρ... οτι πιο αξιόπιστο μετά τον Νίκολας.
a bullet for your head
QUOTE(insideman75 @ Sep 15 2008, 11:13 ) *
Εγώ θα κάνω την ερώτηση και ας πέσετε να με φάτε. Θέλω καιρό να την κάνω. Τι σόι μπάσκετ είναι αυτό που στηρίζεται κατά 70% στο σούτ τριών πόντων? Τι μπάσκετ είναι αυτό που ΟΛΑ τα συστήματα και όλο το ομολογούμενος εντυπωσιακό πάσιγκ γκέιμ έχει ως σκοπό να βρεθεί ο πιο ελεύθερος παίκτης για να σουτάρει απ τα 6,50 μέτρα? Πως είναι δυνατό η ομάδα του ΠΑΟ να παρουσιάζει τέτοια ανισορροπία στις γραμμές της και να υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟ που να λένε … ο Ζότς ξέρει!!!! Και πέρυσι ήξερε αλλά η μέτρια Παρτιζάν ήξερε καλύτερα τελικά. Και φέτος με τον ίδιο τρόπο θα παίξει. Βασικά αν μπορούσε να παίξει με 5 ασσόδυα θα τα έκανε. Τρύπες φοβερές στο ρόστερ του ΠΑΟ. 3αρι υπάρχει μόνο ο Περπέργου και όσο για το Πέκοβιτς. Όπως μου έλεγε φίλος γνωστός μπασκετικός (από Μαρούσι)… 6 επιθέσεις του Σόφο και 3-4 του Μπουρούση είναι αμέσως 4 φάουλ… και μετά κλάψτα Χαράλαμπε.
Και για να κλείσω. Σε λίγο καιρό το τρίποντο θα πάει στα 7+ μέτρα. Εκεί θα δούμε τους προπονηταράδες του στυλ … γρήγορες πάσες και τρίποντο.

Ο Ζελικο ηταν ισως ο πρωτοπορος των συγχρονων εξελιξεων στο μπασκετ...πολλοι τον μελετουν συνεχεια κ τον αντιγραφουν(βλεπε Ποποβιτς,Ρενεσες,Γιαννακης..).Οσον αφορα την Παρτιζαν,ειναι οντως μια επισημανσμενη παρατηρηση η ελλειψη εναλλακτικων λυσεων στους ψηλους κ η οποια στοιχησε.Απ την μια δεν εχει υπογραφτει κανενα συμβολαιο να κατακτα εσαει ο ΠΑΟ κ ο Ζελικο την Ευρωλιγκα κ απ την αλλη,η Παρτιζαν καθε αλλο παρα μετρια ομαδα ηταν..αν θελεις να αναζητησεις μια μετρια περσινη ομαδα με 20 εκ ευρω προυπολογισμο περιπου,δεν θα δυσκολευτεις ιδιαιτερα..(βλεπε ΕΝΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΣΦΠ,ειδικα στην σειρα παιχνιδιων με το Μαρουσι...κ χωρις κατι χειροπιαστο..)Τωρα αυτα περι φορτωματος με φαουλ του Πεκοβιτς απ τους Σοφο,Μπουρουση,πες του φιλου σου(απ το Μαρουσι),οτι αυτα ειναι ολα σχετικα..Τελος,σε καθε διαφοροποιηση των κανονισμων(σημαντικη η' δευτερευουσα),οι μεγαλοι προπονητες(Ζελικο,Μεσινα,Μπλατ),αναπροσαρμ
ζονται κ παντα εχουν να μας παρουσιασουν κατι καινοτομο(ποτε δεν στερευουν απο εμπνευσεις),ενω ''καχεκτυποι αντιγραφεις'',τυπου Γιαννακη,περιμενουν τις ''εξελιξεις για να τις αναπαραγαγουν...''.
a bullet for your head
QUOTE(insideman75 @ Sep 15 2008, 12:06 ) *
Και για να κλείσουμε. Σε αυτά τα 12 περίπου χρόνια ο ΠΑΟ ναι είχε κατά περιόδους τρομερή ομάδα , άλλωστε 4 ευρωπαϊκά δεν λένε ψέματα. Όμως παρουσίασε και ομάδες που ήταν τόσο προβλέψιμες και βαρετές που έπαθαν στο τέλος ότι ακριβώς πάθανε. (π.χ η περυσινή). Επίσης είναι κοινό μυστικό πως ένας σοβαρός λόγος που η ομάδα έχει πάρει τα σερί πρωταθλήματα είναι η απουσία αντιπάλου όλα αυτά τα χρόνια. Με αυτό εννοώ πως ναι μεν ο Ζότς είναι καλός προπονητής αλλά οι τίτλοι του δεν όλοι λόγο των… προπονητικών σεμιναρίων που δίνει κάθε χρόνο.

Οπως λες κ εσυ την τελευταια 12ετια ο ΠΑΟ εχει εξελιχθει σε ''Μιλαν του μπασκετ''!Οι ομαδες ποτε δεν ηταν προβλεψιμες κ βαρετες,ειχαν συγκεκριμμενες δυναμικες.Προσωπικα εξαιρετικα βαρετο κ προβλεψιμο(ρωτα Μαρουσι,ΤΣΚΑ,Αργεντινη και πολλους αλλους...)ειναι το παιχνιδι των ομαδων του ''διαχειριστη'' Γιαννακη.Μιας κ θιγεις τα προπονητικα σεμιναρια στα οποια ο Ζελικο ''διδασκει'',ισως θα ταν καλο να αρχιζει να παρευρισκεται κ ο Γιαννακης..(αν δεν προμηθευεται ηδη τα DVD των σεμιναριων...! smiley.gif )
insideman75
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 15 2008, 12:09 ) *
Ο Ζελικο ηταν ισως ο πρωτοπορος των συγχρονων εξελιξεων στο μπασκετ...πολλοι τον μελετουν συνεχεια κ τον αντιγραφουν(βλεπε Ποποβιτς,Ρενεσες,Γιαννακης..).Οσον αφορα την Παρτιζαν,ειναι οντως μια επισημανσμενη παρατηρηση η ελλειψη εναλλακτικων λυσεων στους ψηλους κ η οποια στοιχησε.Απ την μια δεν εχει υπογραφτει κανενα συμβολαιο να κατακτα εσαει ο ΠΑΟ κ ο Ζελικο την Ευρωλιγκα κ απ την αλλη,η Παρτιζαν καθε αλλο παρα μετρια ομαδα ηταν..αν θελεις να αναζητησεις μια μετρια περσινη ομαδα με 20 εκ ευρω προυπολογισμο περιπου,δεν θα δυσκολευτεις ιδιαιτερα..(βλεπε ΕΝΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΣΦΠ,ειδικα στην σειρα παιχνιδιων με το Μαρουσι...κ χωρις κατι χειροπιαστο..)Τωρα αυτα περι φορτωματος με φαουλ του Πεκοβιτς απ τους Σοφο,Μπουρουση,πες του φιλου σου(απ το Μαρουσι),οτι αυτα ειναι ολα σχετικα..Τελος,σε καθε διαφοροποιηση των κανονισμων(σημαντικη η' δευτερευουσα),οι μεγαλοι προπονητες(Ζελικο,Μεσινα,Μπλατ),αναπροσαρμ
ζονται κ παντα εχουν να μας παρουσιασουν κατι καινοτομο(ποτε δεν στερευουν απο εμπνευσεις),ενω ''καχεκτυποι αντιγραφεις'',τυπου Γιαννακη,περιμενουν τις ''εξελιξεις για να τις αναπαραγαγουν...''.

Αφενός δεν θα διαφωνήσω μαζί σου πως ο Ζότς ήταν πρωτοπόρος. Αυτό όμως πραγματικά δεν μου λέει τίποτα απολυτός. Αν πάλι σου αρέσει το μπάσκετ που… εισήγαγε ο Ζότς οκ αυτά είναι γνώμες. Όμως… διαφωνώ στο ότι η Παρτιζάν δεν ήταν μέτρια. Ήταν και φάνηκε στο final 4 . για την ανεπάρκεια την ομάδας μου μίλησα πρώτος εγώ. Ναι είμασταν τραγικοί… (πως αλλιώς θα ήμασταν δλδ. Με Καύκη, Τσακαλίδη, Παπαμακάριο και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις). Και τέλος…
Τώρα που το είδες ότι ο Γιαννάκης αντιγράφει τον Ζότς???? Ο ένα προτιμά περιφερειακό παιχνίδι με τρείς κοντούς, ο άλλος αρέσκεται να γεμίζει την ρακέτα με κορμιά. Και τέλος πάντων για να μην κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων δες τις επιλογές του ένα για την ομάδα του και δες και του άλλου.

Υ.Γ όσες εμπνεύσεις και να έχει ο Ζότς όταν θα αλλάξουν οι κανονισμοί τα ποσοστά απ το τρίποντο θα πέσουν.
a bullet for your head
QUOTE(insideman75 @ Sep 15 2008, 12:08 ) *
Υ.Γ ξέχασα τον Σάρας στους σουτέρ... οτι πιο αξιόπιστο μετά τον Νίκολας.

Και οι Περπερογλου,Τσαρτσαρης,Κετσμαν,Σακοτα,Φωτσ
ης,Βεργινης,Αλβερτης ειναι πολυ καλοι περιφερειακοι σουτερ,ενω σχετικα αξιοπιστοι ειναι κ οι Διαμαντιδης,Χατζηβρεττας,Σπανουλης.12 καλοι σουτερ εξωτερικης περιμετρου..μονο το Μαρουσι μπορει να επικαλεστει οτι διαθετει μια ''αναλογη ικανοτητα..''.
ironman
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 15 2008, 12:23 ) *
Προσωπικα εξαιρετικα βαρετο κ προβλεψιμο( ρωτα Μαρουσι)ειναι το παιχνιδι των ομαδων του ''διαχειριστη'' Γιαννακη.

ειδικα οι μαρουσιωτες θα συμφωνησουν απολυτα μαζι σου εχεις δικιο icon_drunk.gif
απλα απο μια μικρη ομαδα τους εκανε μια μεγαλομεσαια ομαδα και τους πηγε τελικο Α1 icon_drunk.gif

επισης αφου ο γιαννακης αντιγραφει τον ομπραντοβιτς πως γινεται οι ομαδες του σερβου να ναι εκτυφλωτικες και εκθαμβωτικες ενω οι αντιστοιχες του γιαννακη βαρετες και προβλεψιμες;;
silversurfer
κ αφού θα αλλάξουν οι κανονισμοί θα προσαρμοστεί ανάλογα, όπως έκανε κ κάνει!!
δε βλέπω το λόγω να επιμείνει σε περιφερειακό παιχνίδι όταν αλλάξουν οι κανονισμοί!! κ δεν υπάρχει μόνο το τρίποντο.. υπάρχει κ η διείσδυση την οποία έχουν ο Σπανούλης, ο Μήτσος (αν κ δε το κάνει πολύ) κ ο Περπε..
Δεν είναι μόνο το 3ποντο φέτος που θα στηρίξει την ομάδα!!
insideman75
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 15 2008, 12:23 ) *
Οπως λες κ εσυ την τελευταια 12ετια ο ΠΑΟ εχει εξελιχθει σε ''Μιλαν του μπασκετ''!Οι ομαδες ποτε δεν ηταν προβλεψιμες κ βαρετες,ειχαν συγκεκριμμενες δυναμικες.Προσωπικα εξαιρετικα βαρετο κ προβλεψιμο(ρωτα Μαρουσι,ΤΣΚΑ,Αργεντινη και πολλους αλλους...)ειναι το παιχνιδι των ομαδων του ''διαχειριστη'' Γιαννακη.Μιας κ θιγεις τα προπονητικα σεμιναρια στα οποια ο Ζελικο ''διδασκει'',ισως θα ταν καλο να αρχιζει να παρευρισκεται κ ο Γιαννακης..(αν δεν προμηθευεται ηδη τα DVD των σεμιναριων...! smiley.gif )

Ναι έχεις δίκιο… καθόλου βαρετό και προβλέψιμο. Ποιος εξάλλου θα περίμενε πως ¾ επιθέσεις του ΠΑΟ πέρυσι θα ήταν το ψάξιμο τις έξτρα πάσας στα φτερά για ελεύθερο τρίποντο? Και ¼ η αναζήτηση του πικ ν ρολ με Σπανούλη ή Διαμαντίδη και Μπατίστ…. Έχεις δίκιο!
a bullet for your head
QUOTE(ironman @ Sep 15 2008, 12:33 ) *
ειδικα οι μαρουσιωτες θα συμφωνησουν απολυτα μαζι σου εχεις δικιο icon_drunk.gif
απλα απο μια μικρη ομαδα τους εκανε μια μεγαλομεσαια ομαδα και τους πηγε τελικο Α1 icon_drunk.gif

επισης αφου ο γιαννακης αντιγραφει τον ομπραντοβιτς πως γινεται οι ομαδες του σερβου να ναι εκτυφλωτικες και εκθαμβωτικες ενω οι αντιστοιχες του γιαννακη βαρετες και προβλεψιμες;;

''Ρωτα το Μαρουσι'' του Μαρκοπουλου στην σειρα των ημιτελικων.Οσον αφορα το περι ανιας κ προβλεψιμοτητα κ βαρεμαρας,δηλωσα παραπανω υποκειμενισμο(προσωπικα..),βεβαια μπορει λιγοι,αρκετοι η' παμπολοι να συμφωνουν μαζι μου..Στο ερωτημα ''πως γινεται...'',ρωτα τον ιδιο..
insideman75
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 15 2008, 12:33 ) *
Και οι Περπερογλου,Τσαρτσαρης,Κετσμαν,Σακοτα,Φωτσ
ης,Βεργινης,Αλβερτης ειναι πολυ καλοι περιφερειακοι σουτερ,ενω σχετικα αξιοπιστοι ειναι κ οι Διαμαντιδης,Χατζηβρεττας,Σπανουλης.12 καλοι σουτερ εξωτερικης περιμετρου..μονο το Μαρουσι μπορει να επικαλεστει οτι διαθετει μια ''αναλογη ικανοτητα..''.

Αυτοί είναι απλά παίκτες που μπορούν βρουν το τρίποντο .. δεν είναι σουτέρ. Για τον φώτση έκανα ειδική αναφορά και όσο για τον Αλβέρτη ναι ΗΤΑΝ σουτέρ και πολύ καλός μαλιστά.
Φίλε silversurfer αν δεις καμιά μεγάλη διαφορά φέτος γράψε μου. Το ίδιο μπάσκετ θα παίξετε. Όσο για τις διεισδύσεις του Σπανούλη είναι πόσες? 3? 4? Ναι δίνει ποικιλία όντος.
a bullet for your head
QUOTE(insideman75 @ Sep 15 2008, 12:28 ) *
Όμως… διαφωνώ στο ότι η Παρτιζάν δεν ήταν μέτρια. Ήταν και φάνηκε στο final 4 . για την ανεπάρκεια την ομάδας μου μίλησα πρώτος εγώ. Ναι είμασταν τραγικοί… (πως αλλιώς θα ήμασταν δλδ. Με Καύκη, Τσακαλίδη, Παπαμακάριο και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις). Και τέλος…
Τώρα που το είδες ότι ο Γιαννάκης αντιγράφει τον Ζότς???? Ο ένα προτιμά περιφερειακό παιχνίδι με τρείς κοντούς, ο άλλος αρέσκεται να γεμίζει την ρακέτα με κορμιά. Και τέλος πάντων για να μην κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων δες τις επιλογές του ένα για την ομάδα του και δες και του άλλου.

Η Παρτιζαν αποκλειστηκε στους 8 απ την Ταου..ηταν ομαδα γεματη ταλεντο,σχεδον ολοι γηγενεις παικτες κ με μ.ο. ηλικιας τα 23 περιπου..Η ''αντιγραφη'' γινεται στο pick n roll game k split out game..
insideman75
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 15 2008, 12:47 ) *
Η Παρτιζαν αποκλειστηκε στους 8 απ την Ταου..ηταν ομαδα γεματη ταλεντο,σχεδον ολοι γηγενεις παικτες κ με μ.ο. ηλικιας τα 23 περιπου..Η ''αντιγραφη'' γινεται στο pick n roll game k split out game..

Αφενός έχεις δίκιο για την Παρτιζάν sorry για το λάθος.
Όσον αφορά το pick n roll game και split out game που αναφέρεις είναι παιχνίδι που το παίζουν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι προπονητές στον κόσμο. Και τέλος πάντων αν κάποιοι έχουν το copyright του παιχνιδιού αυτού τότε δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ο Ζότς αλλά κάποιοι άμπαλοι που τους λένε…
Τζον Στόκτον και Κάρλ Μαλόουν
blink.gif
Flash
Παιδιά το κουράσατε το ζήτημα και βγήκατε και off topic. Αν είναι να το συνεχίσετε κάντε το καλύτερα στο topic της σύγκρισης των rosters των δύο ομάδων ( http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...opic=5156&st=75 ) αλλά ρίχνοντας λίγο τους τόνους για να μη γίνει Ιράκ το φόρουμ άλλη μια φορά και πριν καν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. peace.gif peace.gif peace.gif
a bullet for your head
QUOTE(insideman75 @ Sep 15 2008, 12:52 ) *
Αφενός έχεις δίκιο για την Παρτιζάν sorry για το λάθος.
Όσον αφορά το pick n roll game και split out game που αναφέρεις είναι παιχνίδι που το παίζουν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι προπονητές στον κόσμο. Και τέλος πάντων αν κάποιοι έχουν το copyright του παιχνιδιού αυτού τότε δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ο Ζότς αλλά κάποιοι άμπαλοι που τους λένε…
Τζον Στόκτον και Κάρλ Μαλόουν
blink.gif

Για το copyright της συγκεκριμμενης συνεργασιας,σιγουρα πρεπει να γινει παλαιοτερη αναφορα-αναδρομη.Οι 2 που αναφερεις,την καναν της μοδας ξανα τοτε κ διασημη,για την μεταξυ τους καθ αυτο συνεργασια.Τις βασεις για τις ''συγχρονες προεκτασεις'' της συνεργασιας τις εβαλε ο Ζοτς.
a bullet for your head
peace.gif peace.gif
QUOTE(Flash @ Sep 15 2008, 13:01 ) *
Παιδιά το κουράσατε το ζήτημα και βγήκατε και off topic. Αν είναι να το συνεχίσετε κάντε το καλύτερα στο topic της σύγκρισης των rosters των δύο ομάδων ( http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...opic=5156&st=75 ) αλλά ρίχνοντας λίγο τους τόνους για να μη γίνει Ιράκ το φόρουμ άλλη μια φορά και πριν καν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. peace.gif peace.gif peace.gif

peace.gif peace.gif peace.gif
insideman75
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 15 2008, 14:17 ) *
Για το copyright της συγκεκριμμενης συνεργασιας,σιγουρα πρεπει να γινει παλαιοτερη αναφορα-αναδρομη.Οι 2 που αναφερεις,την καναν της μοδας ξανα τοτε κ διασημη,για την μεταξυ τους καθ αυτο συνεργασια.Τις βασεις για τις ''συγχρονες προεκτασεις'' της συνεργασιας τις εβαλε ο Ζοτς.

Αν θέλεις να τα πούμε (φιλικά πάντα) θα είμαι στο topic σύγκριση ρόστερ. Όσο για το pick n’ roll 2 πράγματα. Αφενός και πέρυσι ο ΟΣΦΠ με λιγότερο ταλέντο στην σύνθεση του το αντιμετώπισε περίφημα και άρα δεν έχω κάτι να φοβάμαι για αυτό και 2, οι δύο που ανέφερα πριν δεν το έκαναν μόδα… το ανακάλυψαν.
a bullet for your head
QUOTE(insideman75 @ Sep 15 2008, 14:52 ) *
Αν θέλεις να τα πούμε (φιλικά πάντα) θα είμαι στο topic σύγκριση ρόστερ. Όσο για το pick n’ roll 2 πράγματα. Αφενός και πέρυσι ο ΟΣΦΠ με λιγότερο ταλέντο στην σύνθεση του το αντιμετώπισε περίφημα και άρα δεν έχω κάτι να φοβάμαι για αυτό και 2, οι δύο που ανέφερα πριν δεν το έκαναν μόδα… το ανακάλυψαν.

Δεν τιθεται θεμα φιλικοτητας..Για την περσινη αντιμετωπιση του ΟΣΦΠ,θα πω οτι υπηρξαν παιχνιδια οπου ο ΟΣΦΠ,επεδειξε μεγαλο βαθμο προσαρμοστικοτητας(με τις αμυνες ζωνης),αλλα στα περισσοτερα(και εκ του τελικου αποτελεσματος),υπερισχυσε ο επιθετικος τυπος παιχνιδιου(επιθετικος προσανατολισμος)του ΠΑΟ.Το διδυμο Στοκτον-Μαλλοουν(υπο την καθοδηγηση του κοουτς Σλοαν),το ξαναεπανεφεραν τοτε στην μοδα..δεν το ανακαλυψαν..
silversurfer
Καλημέρα.. Σταματάει ο Θανάσης διαβάζω στα πρωτοσέλιδα??
Ginobili
QUOTE(insideman75 @ Sep 15 2008, 09:34 ) *
Ναι έχεις δίκιο… καθόλου βαρετό και προβλέψιμο. Ποιος εξάλλου θα περίμενε πως ¾ επιθέσεις του ΠΑΟ πέρυσι θα ήταν το ψάξιμο τις έξτρα πάσας στα φτερά για ελεύθερο τρίποντο? Και ¼ η αναζήτηση του πικ ν ρολ με Σπανούλη ή Διαμαντίδη και Μπατίστ…. Έχεις δίκιο!

Ο άλλος σου μιλάει για τα τελευταία 12 χρόνια...κι εσύ μιλάς αποκλειστικά για την περσινή χρονιά... icon_drunk.gif
Τι να σου πω??? Πολύ προβλέψιμος ο Ζοτς...στην Μπολόνια έβαλε τον Ντέγιαν 4άρι..και ο Μεσίνα ακόμη ψάχνεται....Και πολύ βαρετός επίσης...Ο πιο ωραίος τελικός στην ιστορία της Ευρωλίγκα.....με την ΤΣΣΚΑ στην Αθήνα....
Ginobili
QUOTE(silversurfer @ Sep 18 2008, 08:51 ) *
Καλημέρα.. Σταματάει ο Θανάσης διαβάζω στα πρωτοσέλιδα??

Υπάρχει απόγονος-διάδοχος,μην φοβάσαι....και είναι και πιο τρελός από τον Θανάση.... tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(Ginobili @ Sep 18 2008, 12:09 ) *
Υπάρχει απόγονος-διάδοχος,μην φοβάσαι....και είναι και πιο τρελός από τον Θανάση.... tongue.gif

Σε ποιον αναφερεσαι γιατι αρχιζω να φοβαμαι. blink.gif

Με την κακη εννοια...
j-kidd13
Και παλιότερα είχε ακουστεί οτι ο επόμενος στη διοίκηση θα είναι ο γιος του Παύλου ο Δημήτρης,ο οποίος έχει αναλάβει το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας...ο γιος ακούγεται οτι είναι πιο τρελλαμένος με τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τον πατέρα!Είχε και επεισόδιο με τον μέγιστο Ντίνο Ράτζα σε ένα παιχνίδι με τον Ούμπιακο(έπεσαν κάτι ψηλές...)
PARISINOS
Eπισης στους πολυ καλους σουτερ βαλτε και τον διαμαντιδη, ο οποιος εχει δουλεψει τοσο πολυ , που εχει γινει απο τους κορυφαιους σουτερ της ευρωπης.

Σουταρει κοντα 4 τριποντα ανα αγωνα, με συνολικα ποσοσα 45 τις εκατο στις τρεις απο τις τεσσερις χρονιες του στον ΠΑΟ στην ευρωλιγκα. Βασικα στο ελληνικο πρωταθλημα εχει ακομα παραπανω.

Σαρας, μητσος , νικολας και φωτσης ειναι απο τους καλυτερους σουτερ της ευρωπης στη θεση τους.

Τωρα για τον ζοτς. Στα 90ς με επιθεσεις 30 δευτερολεπτων, πιο αργο ρυθμο κλπ επαιζε με πολλα βαρια κορμια, σαμπονις, ρεμπρατσα κλπ. Αποτελεσμα 4 ευρωλιγκες.

Μετα με την αλλαγη του μπασκετ, ηταν ο πρωτος που εισηγαγε τα κοντα και ευελικτα σχηματα, με αποτελεσμα να κατακτησει αλλες δυο ευρωλιγκες.

τωρα που ξαναλλαζει το μπασκετ, ο ζοτς θα ειναι παλι εδω να πρωτοπορησει και να διδαξει μπασκετ. Οποιος πιστευει οτι ο ζοτς θα συνεχισει να παιζει με τους νεους κανονισμους οπως παιζει τωρα , απλα δεν εχει παρακολουθησει ζοτς απο παλια και την εξελιξη του.

Υ.Γ. το προβλημα με τον μικρο γιαννακοπουλο ειναι οτι μαλλον κουβαλαει περισσοτερη τρελλα απ οσο θαπρεπε. Καλο ειναι να παθιαζεσαι και να τα δινεις ολα για την ομαδα, αλλα μερικα πραγματα δεν αποτελουν μαγκιες και καλο ειναι να σεβεσαι ορισμενα πραγματα. βεβαια μικρος ειναι, λογικα θα μαθει.
a bullet for your head
QUOTE(PARISINOS @ Sep 18 2008, 15:13 ) *
Τωρα για τον ζοτς. Στα 90ς με επιθεσεις 30 δευτερολεπτων, πιο αργο ρυθμο κλπ επαιζε με πολλα βαρια κορμια, σαμπονις, ρεμπρατσα κλπ. Αποτελεσμα 4 ευρωλιγκες.

Μετα με την αλλαγη του μπασκετ, ηταν ο πρωτος που εισηγαγε τα κοντα και ευελικτα σχηματα, με αποτελεσμα να κατακτησει αλλες δυο ευρωλιγκες.

τωρα που ξαναλλαζει το μπασκετ, ο ζοτς θα ειναι παλι εδω να πρωτοπορησει και να διδαξει μπασκετ. Οποιος πιστευει οτι ο ζοτς θα συνεχισει να παιζει με τους νεους κανονισμους οπως παιζει τωρα , απλα δεν εχει παρακολουθησει ζοτς απο παλια και την εξελιξη του.

Πολυ καλα τα λες...100%
monterei
Τωρα που εξαντληθηκαν τα ονοματα θα αφοσιοθουμε στα σοβαρα πραγματα που ειναι η διατηρηση των κεκτημενων μας .
Οσο αφορα το Ζοτς ρε παιδια εκπλησομαι με ολα αυτα που γραφετε. Μετα απο τοσα χρονια δεν τον εχετε μαθει ακομα ?????????????
t0ny3
αρχισαν κιολας τα προβληματα με μπατιστ και περπερογλου.ας ελπισουμε να μη τραυματιστε κανεις γιατι τοτε τη βαψαμε
michael13
QUOTE(t0ny3 @ Sep 20 2008, 16:59 ) *
αρχισαν κιολας τα προβληματα με μπατιστ και περπερογλου.ας ελπισουμε να μη τραυματιστε κανεις γιατι τοτε τη βαψαμε

εντάξει στη προετοιμασία συμβαίνουν αυτά, πάντα!
lakersdynasty
QUOTE(michael13 @ Sep 20 2008, 20:58 ) *
εντάξει στη προετοιμασία συμβαίνουν αυτά, πάντα!

http://www.superbasket.gr/?c=139&a=107021

Ο Στράτος Περπέρογλου, που αισθάνθηκε κόπωση και ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση αποτελούν τα δύο πιο σημαντικά προβλήματα του Ομπράντοβιτς, αλλά και οι δύο παίκτες θα ταξιδέψουν κανονικά στη Μόσχα.

Σιγουρα ειναι απο την προετοιμασια. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.