platanero verde
Feb 22 2012, 09:38
QUOTE (platanero verde @ Feb 22 2012, 09:07 )
[font="Arial Black"][/font]
ι
Αυτός που για την Κηφισιά ποστάρει
και θάβει όποιον δεν γουστάρει
ό,τι αξίζει θα το πάρει....
Για την τελευταία αγωνιστική είχα προβλέψει ένα τουλάχιστον διπλό στα 3 ντέρμπι. Ήλθαν τελικά 2 διπλά και παρ' ολίγο 3, αν δεν υπήρχαν οι βολές για την Ηλιούπολη στο τέλος. Μπράβο στον Παπάγο που παρ' όλες τις πολλές απουσίες (Κασιούμη, Τριανταφύλλη, Μελισσάρη, Τάτα) το πάλεψε μέχρι το τέλος. Παρασκευόπουλος.........37! Εγώ επιμένω, αν και ξέρω ότι δεν είναι σωστό να ξεχωρίζει κανείς ένα παίκτη αποκόπτωντας τον από την ομάδα. Αλλά αναρωτιέμαι: Θα ήταν η ΦΕΑ διεκδικήτρια για άνοδο ομάδα χωρίς το Νο.7, τα Πετράλωνα χωρίς το Νο.11 ή ο Παπάγος χωρίς τον προαναφερθέντα;
Και η Κηφισιά που θα ήταν χωρίς την βοήθεια των διαφόρων "καλόβουλων" που ποστάρουν, κριτικάρουν και συμβουλεύουν;
platanero verde
Feb 22 2012, 14:11
QUOTE (PRINCE13!!! @ Feb 22 2012, 02:49 )
η κηφισια ξαναρχεται μεγαλε, ακου που σε λεω,το κουρασαμε το θεμα ,σκοπος ηταν η παραμονη και φτασαμε να διεκδικουμε ανοδο,και να θυμασαι στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο και σε παρακαλω βλεπε καλυτερα η ρωτα τους μπασκετικους που καθονται διπλα σου οπου κι αν παμε με ποιες ομαδες παιζει η κηφισια γιατι μαλλον μπερδευτηκες..κηφισια is back και θα το δειτε ολοι οι ομιλουντεσ... φυσικα οποιος την μυριζει την σπυριαρα καταλαβαινει τι λεω και για ποιο κομματι λεω,ο μπιλαλης ξερει τι κανει και αυτοι που τον κραζουν καλα θα κανουν να το βουλωσουν γιατι δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τα .....μαλλια του.τελος ειμαι ο εκτορασ οικονομοπουλος και εχω 10 κιλα βαρακια μεσα στα παντελονια μου ,αυτο παει σε ολους οχι σε σενα ,και βγαινω μπροστα απο οποιον πει η κανει μαλακιες σε εμενα, σε συμπαικτη μου η στουσ προπονητεσ .ααα,και αν νομιζεις οτι λαικιζω σε παραπεμπω στα 10kg..
υγ.. παρακολουθω και εχω φωτογραφικη μνημη απο οσουσ παρακολουν τα παιχνιδια μας και εΒγαλα το συμπερασμα οτι μιας και εισαι ο μοναδικος οπαδος μασ που δεν εχει χασει παιχνιδι, εισαι ο πατερας μου γι αυτο
ΜΠΑΜΠΑ ΦΕΡΕ ΓΑΛΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ..τΑ φιλια μου
Ρε Έκτορα με το ωραίο όνομα και τα 10κιλα βαρίδια δεν μας τα λες καλά. Μπράβο στον πατέρα σου που δεν χάνει αγώνα αλλά μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι είναι κομπιουτεράκιας και γράφει και στα φόρουμ. Και μάλιστα να χαρακτηρίζει τον ίδιο του τον γιο τραγικό και ανύπαρκτο όσο κακό θέαμα και αν παρουσιάζετε σε κάποια ματς; Δεν την ψάχνεις καλύτερα σε άλλους συγγενείς, πατέρες και αδελφούς άλλων;
Να μου επιτρέψεις να σου δώσω και εγώ μια συμβουλή (την ίδια με τον buzzerman): Αφού ασχολείσαι και προπονητικά απ' ότι ξέρω με το άθλημα, σταμάτα να απαντάς σε κακοπροαίρετα σχόλια (δεν έχεις καμιά ανάγκη), ανασυνταχθείτε σαν ομάδα, κάνε ότι θα έκανες αν ήσουν προπονητής σε αυτή την ομάδα. Δεν χρειάζεται να είσαστε μόνο καλοί παίκτες. Εκτός από καλό ρόστερ απαιτείται και ωριμότητα για την άνοδο και όχι συμπεριφορές γυναικείας ομάδας που η μια τρώει τον γκόμενο της άλλης και γίνεται η υπόθεση μπάχαλο.
σε φιλώ
QUOTE (platanero verde @ Feb 22 2012, 14:05 )
Ρε Έκτορα με το ωραίο όνομα και τα 10κιλα βαρίδια δεν μας τα λες καλά. Μπράβο στον πατέρα σου που δεν χάνει αγώνα αλλά μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι είναι κομπιουτεράκιας και γράφει και στα φόρουμ. Και μάλιστα να χαρακτηρίζει τον ίδιο του τον γιο τραγικό και ανύπαρκτο όσο κακό θέαμα και αν παρουσιάζετε σε κάποια ματς; Δεν την ψάχνεις καλύτερα σε άλλους συγγενείς, πατέρες και αδελφούς άλλων;
Να μου επιτρέψεις να σου δώσω και εγώ μια συμβουλή (την ίδια με τον buzzerman): Αφού ασχολείσαι και προπονητικά απ' ότι ξέρω με το άθλημα, σταμάτα να απαντάς σε κακοπροαίρετα σχόλια (δεν έχεις καμιά ανάγκη), ανασυνταχθείτε σαν ομάδα, κάνε ότι θα έκανες αν ήσουν προπονητής σε αυτή την ομάδα. Δεν χρειάζεται να είσαστε μόνο καλοί παίκτες. Εκτός από καλό ρόστερ απαιτείται και ωριμότητα για την άνοδο και όχι συμπεριφορές γυναικείας ομάδας που η μια τρώει τον γκόμενο της άλλης και γίνεται η υπόθεση μπάχαλο.
σε φιλώ
Α και κάτι άλλο: Πες στον μπαμπά σου το γάλα που θα φέρει το βράδυ στο σπίτι να μην είναι μολυσμένο με αφλατοξίνη (είναι καρκινογόνος ουσία) που υπάρχει σε πολλά επώνυμα γάλατα.
PRINCE13!!!
Feb 22 2012, 14:55
QUOTE (platanero verde @ Feb 22 2012, 14:11 )
σε φιλώ
Α και κάτι άλλο: Πες στον μπαμπά σου το γάλα που θα φέρει το βράδυ στο σπίτι να μην είναι μολυσμένο με αφλατοξίνη (είναι καρκινογόνος ουσία) που υπάρχει σε πολλά επώνυμα γάλατα.
ναι Platanero verde,χαχα ,ποσο δικιο εχετε ολοι τελικα!!απλα επειδη επιλεξαμε να ειμαστε ερασιτεχνες και δεν κυνηγαμε το επομενο συμβολαιο και ουτε οπαδους εχει η ομαδα που να ειχαν αφισα του παπαλουκα και του τσιαπα και του coach μπαρτζωκα απο τα παλια χρονια τησ κηφισιας θεωρησα οτι οποιος και να ειναι απο την "συγχρονη" ιστορια τησ ομαδας καπως συνδεεται με αυτην αλλα πλεον δεν με νοιαζει υστερα κι απο συμβουλες το ν12 που εχει φαει τα γηπεδα με το κουταλι,δικιες σου,του buzzerman και αλλων.(θα τα γραφω κι εγω με νουμερα,οποιος θελει μεταγραφικα,να ψαξει.χαχα)
nairepao
Feb 22 2012, 18:17
Δυστυχως η Κηφισια εχει κακη προιστορια με το φορουμ. Καποιοι δεν ηταν εγκρατεις και ζουσαν πρωτα για να γραψουν και να τους γραψουν στο φορουμ.
Το φορουμ ειχε υποκαταστησει τα αποδυτηρια και πρωτα μαθαιναμε τις αποψεις καποιων απο το φορουμ και μετα τις ακουγαμε δια ζωσης. Το αποτελεσμα ηταν κουβεντες που θα επρεπε να γινονται στα αποδυτηρια να γινονται στο φορουμ και μαλιστα με ασχημους χαρακτηρισμους.
Ευτυχως εκεινη την χρονια δεν το πληρωσαμε ακριβα, αλλα μας κοστισε παρα πολυ.
Εκτορα Οικονομοπουλε, εγω που την περιοδο εκεινη που ανεφερα ειχα εμπλακει σε ασχημες ιστοριες χωρις να το θελω, θα σου πω το εξης και αν θες κρατα το:λιγα και καλα στο φορουμ και μην το παιρνεις σοβαρα.
Κι επειδη εισαι παρορμητικος, να ξερεις οτι ο γραπτος λογος διαφερει τοσο πολυ απο τον προφορικο που οι παρεξηγησεις γινονται χωρις να το καταλαβεις...
PRINCE13!!!
Feb 22 2012, 18:58
QUOTE (nairepao @ Feb 22 2012, 18:17 )
Δυστυχως η Κηφισια εχει κακη προιστορια με το φορουμ. Καποιοι δεν ηταν εγκρατεις και ζουσαν πρωτα για να γραψουν και να τους γραψουν στο φορουμ.
Το φορουμ ειχε υποκαταστησει τα αποδυτηρια και πρωτα μαθαιναμε τις αποψεις καποιων απο το φορουμ και μετα τις ακουγαμε δια ζωσης. Το αποτελεσμα ηταν κουβεντες που θα επρεπε να γινονται στα αποδυτηρια να γινονται στο φορουμ και μαλιστα με ασχημους χαρακτηρισμους.
Ευτυχως εκεινη την χρονια δεν το πληρωσαμε ακριβα, αλλα μας κοστισε παρα πολυ.
Εκτορα Οικονομοπουλε, εγω που την περιοδο εκεινη που ανεφερα ειχα εμπλακει σε ασχημες ιστοριες χωρις να το θελω, θα σου πω το εξης και αν θες κρατα το:λιγα και καλα στο φορουμ και μην το παιρνεις σοβαρα.
Κι επειδη εισαι παρορμητικος, να ξερεις οτι ο γραπτος λογος διαφερει τοσο πολυ απο τον προφορικο που οι παρεξηγησεις γινονται χωρις να το καταλαβεις...
ναι παναθα μου ποσο δικιο εχεις. ποια περιοδο ησουν? παιξαμε συμπαικτες? ρε συ προβληματα δεν εχουμε και προβληματα δημιουργουμε και γι αυτο παρεξηγηθηκα εγω αν διαβασεις τα ποστ μου ..περασαμε μια αγωνιστικη καμψη και καποιοι κοιταξαν να το εκμεταλλευτούν η περιμεναν στην γωνια . οποιος φοραει παντελονια κανει κακοπροεραιτη κριτικη οταν ολα πανε καλα,οχι στα στραβοπατηματα.. αυτο παει σε οποιον σκεφτεται ετσι. τελος συμφωνω και επαυξανω για τον γραπτο λογο ομως δεν φανταζεσαι ..ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ και οποιος καταλαβε καταλαβε
nairepao
Feb 22 2012, 22:46
QUOTE(PRINCE13!!! @ Feb 22 2012, 18:58 )
ναι παναθα μου ποσο δικιο εχεις. ποια περιοδο ησουν? παιξαμε συμπαικτες? ρε συ προβληματα δεν εχουμε και προβληματα δημιουργουμε και γι αυτο παρεξηγηθηκα εγω αν διαβασεις τα ποστ μου ..περασαμε μια αγωνιστικη καμψη και καποιοι κοιταξαν να το εκμεταλλευτούν η περιμεναν στην γωνια . οποιος φοραει παντελονια κανει κακοπροεραιτη κριτικη οταν ολα πανε καλα,οχι στα στραβοπατηματα.. αυτο παει σε οποιον σκεφτεται ετσι. τελος συμφωνω και επαυξανω για τον γραπτο λογο ομως δεν φανταζεσαι ..ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ και οποιος καταλαβε καταλαβε
Γιαυτο εγω σου λεω περιορισε το φορουμ οσο μπορεις και μην το παιρνεις σοβαρα. Καποιοι κανουν κακη χρηση του, παρεκτρεπονται, ειναι και τετοια η φυση του μεσου που σε μπλεκει σε ατερμονες συζητησεις και καταληγεις να τσακωνεσαι με οποιον σου μιλαει πολυ ευκολα.
Την περιοδο που επαιζα εγω οταν ειμασταν Γ ΕΣΚΑ ειχαμε πολυ μεγαλο προβλημα με το φορουμ, ρωτα τον Μπιλαλη και θα σου πει.
Κι επειδη εσυ εισαι παικτης που γουσταρει το καλο κλιμα και την καλη παρεα στα αποδυτηρια, στο λεω θα χαλαστεις πολυ ασχημα ετσι και δημιουργηθουν παρομοιες καταστασεις οπως τοτε...
Π.Σ.
ΕΣΚΑκιας
Feb 23 2012, 14:22
QUOTE (nairepao @ Feb 22 2012, 22:46 )
Γιαυτο εγω σου λεω περιορισε το φορουμ οσο μπορεις και μην το παιρνεις σοβαρα. Καποιοι κανουν κακη χρηση του, παρεκτρεπονται, ειναι και τετοια η φυση του μεσου που σε μπλεκει σε ατερμονες συζητησεις και καταληγεις να τσακωνεσαι με οποιον σου μιλαει πολυ ευκολα.
Την περιοδο που επαιζα εγω οταν ειμασταν Γ ΕΣΚΑ ειχαμε πολυ μεγαλο προβλημα με το φορουμ, ρωτα τον Μπιλαλη και θα σου πει.
Κι επειδη εσυ εισαι παικτης που γουσταρει το καλο κλιμα και την καλη παρεα στα αποδυτηρια, στο λεω θα χαλαστεις πολυ ασχημα ετσι και δημιουργηθουν παρομοιες καταστασεις οπως τοτε...
Π.Σ.
+1
PRINCE13!!!
Feb 23 2012, 16:00
QUOTE (ΕΣΚΑκιας @ Feb 23 2012, 14:22 )
+1
ναι συμφωνω,αλλωστε εγω δεν ειχα λογαριασμο ,ουτε καν παρακολουθουσα τι γραφοταν τοσο καιρο. επεσε συρμα οτι καποιος εγραψε κακοπρεραιτα μια κριτικη και τοτε μπηκα.απλα αυτο. τα φιλια μου εσκακια
Δαφνη Δαφνιου --- Μ.Ε.Λ.Α.Σ 40-61.
QUOTE(platanero verde @ Feb 22 2012, 09:38 )
Για την τελευταία αγωνιστική είχα προβλέψει ένα τουλάχιστον διπλό στα 3 ντέρμπι. Ήλθαν τελικά 2 διπλά και παρ' ολίγο 3, αν δεν υπήρχαν οι βολές για την Ηλιούπολη στο τέλος. Μπράβο στον Παπάγο που παρ' όλες τις πολλές απουσίες (Κασιούμη, Τριανταφύλλη, Μελισσάρη, Τάτα) το πάλεψε μέχρι το τέλος. Παρασκευόπουλος.........37! Εγώ επιμένω, αν και ξέρω ότι δεν είναι σωστό να ξεχωρίζει κανείς ένα παίκτη αποκόπτωντας τον από την ομάδα. Αλλά αναρωτιέμαι: Θα ήταν η ΦΕΑ διεκδικήτρια για άνοδο ομάδα χωρίς το Νο.7, τα Πετράλωνα χωρίς το Νο.11 ή ο Παπάγος χωρίς τον προαναφερθέντα;
Και η Κηφισιά που θα ήταν χωρίς την βοήθεια των διαφόρων "καλόβουλων" που ποστάρουν, κριτικάρουν και συμβουλεύουν;
Δε καταλαβαίνω τι σχέση έχουν οι κριτικές και τα ποσταρίσματα στο φόρουμ με την πορεία μιας ομάδας.Το πόσο αβανταδόρος ή κακόβουλος είμαι θα το επιβεβαιώσει κάποιος εύκολα αν ανατρέξει σε παλιά μου ποσταρίσματα(ακόμα και από προηγούμενες χρονιές) που για τους ίδιους παίκτες που γράφω ότι είναι κακοί ή τραγικοί,γράφω τα πιο κολακευτικά σχόλια.Απλά γράφω αυτό που βλέπω σε κάθε ματς και τίποτα παραπάνω.Σχολιαζω την αγωνιστική επίδοση των παικτών και την αθλητική τους συμπεριφορά.Προσωπικά και οφέλη δεν έχω από,και με κανένα.Οι παράλογες διαστάσεις που πήρε σε αυτό το φόρουμ μια κριτική που έκανα σε ένα παίκτη για ένα κακό του παιχνίδι,και η αγωνία κάποιων να τον υπερασπιστούν και μάλιστα χωρίς να έχουν δει από ότι φαίνεται το παιχνίδι,δείχνει ότι οι αβανταδόροι είναι άλλοι.
ΥΓ Το Πετρούπολη ήταν προφανώς τυπογραφικό λάθος
Η Κηφισιά απο ότι έμαθα(δεν ήμουν εκεί) κέρδισε άνετα τη Πολιτεία
erasitexnis
Feb 24 2012, 20:01
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 67-74
Πρώτη ήττα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ εντός εδρας.
Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις απουσίες, στις οποίες προστέθηκε κι άλλη μια σε εκείνες του αγώνα με την Ηλιούπολη. Προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και μερικές φορές με 10+, αλλά στο τέλος δεν άντεξε. Με το καλό να επιστρέψουν οι απόντες και η ομάδα στις νίκες.
Πολύ καλός ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Πολύ καλή η διαιτησία.
Κόουτς Σγουρίτσα να σου ζήσει η κόρη.
Μ.Ε.Λ.Α.Σ --- Φ.Ε.Α 58-88.
Thunder
Mar 1 2012, 23:35
Πευκη - Πετραλωνα 59-51
tommie1983
Mar 2 2012, 13:41
QUOTE (erasitexnis @ Feb 24 2012, 20:01 )
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 67-74
Πρώτη ήττα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ εντός εδρας.
Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις απουσίες, στις οποίες προστέθηκε κι άλλη μια σε εκείνες του αγώνα με την Ηλιούπολη. Προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και μερικές φορές με 10+, αλλά στο τέλος δεν άντεξε. Με το καλό να επιστρέψουν οι απόντες και η ομάδα στις νίκες.
Πολύ καλός ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Πολύ καλή η διαιτησία.
Κόουτς Σγουρίτσα να σου ζήσει η κόρη.
Παρολίγον έκπληξη στην Πολιτεία χθες.
Πολιτεία- Ολυμπιάδα Παπάγου=63-68.Show απο το Νο. 7 της Ολυμπιάδας που την έβλεπε βαρέλι και εμπειρία-ψυχραιμία κράτησαν την νίκη για την Ολυμπιάδα όταν ο ψηλός της Πολιτείας θυμήθηκε ότι τους έριχνε 1-2 κεφάλια και μερικά κιλά σε μυς και αποφάσισε να βάλει μερικά καλάθια.
Πολύ δουλεμένη ομάδα η Ολυμπιάδα,φαβορί στα μπαράζ...
erasitexnis
Mar 8 2012, 23:43
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑ 73-67
Ομορφο παιγχνίδι.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ πιο έτοιμη και ψύχραιμη στο τελευταίο πεντάλεπτο.
Καλή η διαιτησία. Εξαιρετικά αθλητική συμπεριφορά και από τις δύο ομάδες.
ΚΑΡΕΑΣ --- Μ.Ε.Λ.Α.Σ 76-67.
Μ.Ε.Λ.Α.Σ --- Αναγεννηση Πετραλωνων 60-73.
erasitexnis
Mar 16 2012, 00:38
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - Ε.Φ.Ο.Α. 64-63
Συναρπαστικό παιγχνίδι. Κερδισε η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ με πολύ καλή άμυνα στο τελευταίο 5λεπτο.
Η Κηφισιά κέρδισε τη Πεύκη σε ένα ντέρμπι στην εξέλιξη του αλλά με όχι τόσο καλό μπάσκετ και απο τις δύο ομάδες.Η Πεύκη ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού πράγμα που οφείλοταν κυρίως στην αφλογιστία της Κηφισιάς που δεν έβρισκε λύσεις στην επίθεση.Η Κηφισιά κατάφερε να περάσει μπροστά από την καλή της άμυνα(ζώνη) και να κλέψει τη νίκη με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο.Από ότι δείχνουν τα πράγματα το ποιοί θα μπουν στη πεντάδα θα κριθεί τη τελευταία αγωνιστική
Χορευτης
Mar 23 2012, 00:46
Ειχα πει στον ευατο μου να μην γραψω αν δεν τελειωσει κ η τελευταια αγωνιστικη ανεξαρτητου αποτελεσματος αλλα ηθελα να πω δυο πραγματακια για το παιχνιδι που εγινε με τα πετραλωνα.
Ειμασταν πολύ κακοι κ ειδικα στο πρωτο ημιχρονο δεν μπηκαμε ποτε στο γηπεδο. Το καμπανακι επρεπε να το ειχαμε ακουσει από την περασμενη αγωνιστικη με τον καρεα που χαναμε μεχρι κ 10 ποντους μεσα στην εδρα μας. Τα πετραλωνα μπηκαν πολύ ψυχωμενα κ προηγηθηκαν μεχρι κ με 17 ποντους ενώ σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου κρατουσαν μια διαφορα γυρω στους 10 ποντους κ εμεις με καποια ξεσπασματα φταναμε μεχρι τους 5 με τρομερη προσπαθεια αλλα κ παλι δεν μπορουσαμε να δωσουμε κατι παραπανω να περασουμε. Δεν ξερω ισως δεν το πιστεψαμε ποτε.
Θελω να πω κατι για τους διαιτητες οι οποιοι για μενα δεν βρεθηκαν σε καλη μερα εχουμε τα παραπονα μας αλλα σε καμια περιπτωση δεν παιξανε ρολο για το αποτελεσμα, τον κυριο με την καραφλιτσα (κ ας με συγχωρεσει δεν ξερω το ονομα του) δεν τον ξερω αλλα δεν πηραμε ουτε ένα σφυριγμα στο πρωτο ημιχρονο,επαιζε 70% εδρα αλλα με τετοια αμυνα με συγχωρειτε χωνι δεν μπορεις να ζητας πραγματα κ να εχεις απαιτησεις. Στο δευτερο ισσοροπησε. Για τον άλλο διαιτητη τον μαγγωνακη που τον γνωριζω κιολας όχι προσωπικα αλλα τον ξερω κ σαν παιχτη κ σαν διαιτητη που τον θεωρω πολύ καλο διαιτητη δυστυχως σημερα απογοητευτηκα. Δεν θα κατσω να ασχοληθω κ να πω μια μια τις φασεις που πιστευω ότι αδικηθηκε η ομαδα μου, αλλοστε δεν εχει καμια σημασια, αλλα ρε μαγγωνακη σου απευθυνομαι στον ενικο γτ ξερω ότι μπαινεις κ διαβαζεις κ σιγουρα θα το διαβασεις , ησουν κακος σημερα, κακος για την δικη μου κριση, σου φυγανε φασεις κ σφυριγματα που δεν πιστευα στα ματια μου. Συγνωμη που σου κανω αναφορα αλλα πιστευω ακομα κ δεν αλλαζω αποψη ότι εσυ κ ο καρδαρης που μεταπειδησατε στη εσκα ειστε πολύ καλοι διαιτητες κ επειδη εχετε παιξει κ παιζεται μπασκετ θα πρεπει να ξεχωριζετε από ολους τους αλλους γτ ειστε νεοι,φιλοδοξοι κ το κυριοτερο ξερετε από μπασκετ. Για να τελειωνω με αυτό το θεμα σημερα απογοητευτηκα.
Όμως δεν τρεχει τπτ ηρθε μια ηττα από μια καλη ομαδα κ η υποθεση ανοδος-πρωταθλημα είναι στα δικα μας χερια .. κανουμε υπερπροσπαθεια εδώ κ πολύ καιρο κ εχουμε μεινει 7 ανδρες κ 4 εφηβοι κ μια γροθια θα παλεψουμε για το 2 στα 2 χωρις να κοιταμε το τι θα κανουν οι αλλοι. Συγχαρητηρια στα πετραλωνα ηταν καλυτεροι σημερα κ εμεις παμε κ κοιταμε το επομενο παιχνιδι.
Συγνωμη αν σας κουρασα.
erasitexnis
Mar 23 2012, 00:55
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ 2
nikolas_asteri
Mar 29 2012, 01:21
Thunder
Mar 29 2012, 22:32
Μελας - Πευκη 62-83
Thunder
Apr 5 2012, 23:10
Πευκη - Ηλιουπολη 74-75 σ'ενα χορταστικο ματς.Συγχαρητηρια στην Ηλιουπολη για την ανοδο της.Καλη επιτυχια στην Α'.
Escobar
Apr 6 2012, 00:10
Ντρόπη και Αίσχος!!!Απαράδεκτη διαιτησία στον αγώνα Δάφνης Δαφνίου-Κηφισιάς.Η ομάδα της Κηφισιάς κατακρεουργήθηκε από τους κυρίους με τα γκρι, το πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι.έδειχνε ότι το ήθελε περισσότερο απο την αδιάφορη ομάδα της Δάφνης αλλά ας όψεται...
Υ.Γ πολλά συγχαρητήρια στην ΟΜΑΔΑ της Κηφισιάς που παρά τα όσα ακούστηκαν την τελευταία εβδομάδα ότι θα έχανε επίτηδες για να αποφύγει τα Πετράλωνα αποδείχτηκε ότι ηταν αναληθή και εμπρηστικά.
erasitexnis
Apr 6 2012, 00:12
ΚΑΡΕΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ 61-74
Δεν άλλαξε κάτι στις 5 πρώτες θέσεις.
Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1η ανεβάινει στην Α΄ΕΣΚΑ. Συγχαρητήρια και καλή τύχη.
Οι επόμενες 4 ομάδες συμμετέχουν σε αγώνες play-offs, μετά το ΠΑΣΧΑ, για άλλη μια θέση ανόδου. Υπάρχει πλεονέκτημα έδρας με βάση την κατάξη στην κανονική διάρκεια και χρειάζονται 3 νίκες. Μεταφέρονται οι νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια από την κανονική διάρκεια. Αναλυτικά:
(1) ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ
πλεονέκτημα έδρας ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, νίκες 1-1
(2) ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΠΕΥΚΗ
πλεονέκτημα έδρας ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, νίκες 0-2
Νικητής (1) - Νικητής (2) για την άνοδο.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ έχει πλεονέκτημα έδρας και νίκες 2-0 και με τα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ και με την ΠΕΥΚΗ.
Η ΚΗΦΙΣΙΑ έχει 0-2 νίκες με τα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, 1-1 νίκες με την ΠΕΥΚΗ και μειονέκτημα έδρας και με τους δύο.
nikolas_asteri
Apr 6 2012, 02:08
Συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη. Έδειξε τη μεγαλύτερη σταθερότητα μέσα στη χρονιά και ανεβαίνει δίκαια.
Akapoulkos
Apr 6 2012, 13:46
Σε ένα ματς οπου η Πεύκη γύρισε απο το -10, η Ηλιούπολη κατάφερε να φύγει νικήτρια αφού η Πευκη δεν καταφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα που είχε. εχασε το παιχνιδι μεσα απο τα χερια της. Οπως θα ανεβει η ηλιουπολη ετσι θα πεσει.
(ΥΓ. Εννοειται δεν λειψαν οι τραμπουκισμοι απο τους οπαδους της Ηλιουπολης στην εξεδρα για αλλη μια φορα)
Χορευτης
Apr 6 2012, 17:42
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ..
Υ.Γ. AKAPOYLKO ΑΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ Κ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ AYTO Κ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ...
Peritri
Apr 6 2012, 20:31
QUOTE(nikolas_asteri @ Apr 6 2012, 04:08 )
Συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη. Έδειξε τη μεγαλύτερη σταθερότητα μέσα στη χρονιά και ανεβαίνει δίκαια.
Βγάλε το ''point guard'' από το αγαπημένη σου θέση. ΕΛΕΟΣ!
Μπράβο στην Ηλιούπολη. Αναβολή παραλίας - ρακέτας για 1,5 μήνα!
pritanis
Apr 7 2012, 05:12
QUOTE(Akapoulkos @ Apr 6 2012, 22:46 )
Σε ένα ματς οπου η Πεύκη γύρισε απο το -10, η Ηλιούπολη κατάφερε να φύγει νικήτρια αφού η Πευκη δεν καταφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα που είχε. εχασε το παιχνιδι μεσα απο τα χερια της. Οπως θα ανεβει η ηλιουπολη ετσι θα πεσει.
(ΥΓ. Εννοειται δεν λειψαν οι τραμπουκισμοι απο τους οπαδους της Ηλιουπολης στην εξεδρα για αλλη μια φορα)
(
1)Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ Κ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ -4 ΠΑΙΚΤΕΣ(ΒΑΣΙΚΟΥΣ!) ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ
2)ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!!!
3)ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ....
4)ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ, ΣΦΗΡΙΖΑΝ 60-40 ΠΕΥΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Κ ΜΕΤΑ
5)ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΧΤΙΚΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
6)ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΟΥΤΕ Ι ΜΑΝΑ ΣΑΣ...
7)ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ,ΕΚΠΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (12 ΤΡΙΠΟΝΤΑ!!),ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ Κ ΤΟ ΠΗΡΑΝ!
ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!
Χορευτης
Apr 7 2012, 08:41
QUOTE(pritanis @ Apr 6 2012, 21:12 )
(
1)Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ Κ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ -4 ΠΑΙΚΤΕΣ(ΒΑΣΙΚΟΥΣ!) ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ
4)ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ, ΣΦΗΡΙΖΑΝ 60-40 ΠΕΥΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Κ ΜΕΤΑ
5)ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΧΤΙΚΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
6)ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΟΥΤΕ Ι ΜΑΝΑ ΣΑΣ...
7)ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ,ΕΚΠΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (12 ΤΡΙΠΟΝΤΑ!!),ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ Κ ΤΟ ΠΗΡΑΝ!
ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ...
http://www.youtube.com/watch?v=lixAYJ4XYSI...ttgKT2lx-gyc%3DΦΟΒΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ Κ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ...
Χορευτης
Apr 7 2012, 08:41
QUOTE(pritanis @ Apr 6 2012, 21:12 )
(
ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ...
http://www.youtube.com/watch?v=lixAYJ4XYSI...ttgKT2lx-gyc%3DΦΟΒΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΑΝΕ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Κ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ Κ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ...
nikolas_asteri
Apr 7 2012, 13:57
QUOTE (Peritri @ Apr 6 2012, 21:31 )
Βγάλε το ''point guard'' από το αγαπημένη σου θέση. ΕΛΕΟΣ!
Πως μπορώ να έχω άλλη αγαπημένη θέση όταν ζω τη μαγεία του να παίζεις ΕΣΥ point guard?
kudelin8
Apr 8 2012, 01:30
σε συγχρωνους goebbels τεινουν οι παιχτες της ηλιουπολης στα τελευταια post...η προπαγανδα πεφτει συννεφο αλλα ταχουμε πει το οπαδιλικι στην ελλαδα πουλαει οπου υπαρχουν προθυμα αρρωστα μυαλα...τι να πρωτοσχολιασεις....εδω εχουν παραπονα(αν ειναι δυνατον στο προχθεσινο παιχνιδι) απτην διαιτησια που μεσα στην ηλιουπολη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σφυριξει καλυτερα απο 80-20...μιλανε για μη γενομενους τραμπουκισμους οταν διπλα μας 5-6επιστημονες ηλιουπολιτες(αξια πνευματικα τεκνα του τσακογιαννισμου) προπυλακιζαν ΕΝΑΝ φιλαθλο της αντιπαλης ομαδας...μιλανε για μικροτητα ανθρωπου που την ακολουθει η ατακα <<εσας δεν σας βλεπει ουτε η μανα σας>>...τουλαχιστον δεν μας βλεπει ενας φτιαγμενος απο ουσιες οχλος που προσωποποιει στην ομαδα σας την χαρα της καθημερινοτητας του....μαγκες σοβαρευτειτε η κατηγορια ειναι χαμηλη....τι οπαδοι και απιστευτο κοινο και πρασινα αλογα...οι ομαδες ειναι παρεες παιχτων-τεχνικου τιμ...και σεις ειστε υπερηφανοι που εχετε απο πισω μια στρατια καταφανεστατα ανακολουθη με το νοημα του πρωταθληματος και με προβληματα που μονο αν εθελοτυφλειτε δν τα βλεπετε...βεβαια καλα κανετε και τους αφιερωνετε την ανοδο.χωρις την αμεση(εισβολη σε αποδυτηρια) και εμμεση(κατα συρροη απειλες διαιτητων)βοηθεια τους η me que un club ηλιουπολη σας μπορει και να μην προλαβαινε τα πλει οφ...
παμε στα δικα μας τωρα η ομαδα εδειξε ψυχη και παρα το οχι τρελο ροστερ εκλεισε θεση για τα πλει οφ...καλο πλασαρισμα απεναντι στα πετραλωνα ελπιζω να τελειωσουμε αμεσα την σειρα και μετα ελπιζουμε σε θαυμα κηφισσιας...οχι οτι δεν μαρεσει η ομαδα της κηφισσιας αλλα θεωρω την ολυμπιδα την καλυτερη ομαδα του ομιλου...εξαιρετικη επιθεση με μπροσταρη παρασκευοπουλο και πολυ καλη αμυνα ειδικα οταν γυριζει σε ζωνη....ελπιζουμε σε καλη post season για να τα πουμε και του χρονου με τα καλοπαιδα της ηλιουπολης....
pritanis
Apr 8 2012, 05:45
QUOTE(kudelin8 @ Apr 8 2012, 10:30 )
σε συγχρωνους goebbels τεινουν οι παιχτες της ηλιουπολης στα τελευταια post...η προπαγανδα πεφτει συννεφο αλλα ταχουμε πει το οπαδιλικι στην ελλαδα πουλαει οπου υπαρχουν προθυμα αρρωστα μυαλα...τι να πρωτοσχολιασεις....εδω εχουν παραπονα(αν ειναι δυνατον στο προχθεσινο παιχνιδι) απτην διαιτησια που μεσα στην ηλιουπολη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σφυριξει καλυτερα απο 80-20...μιλανε για μη γενομενους τραμπουκισμους οταν διπλα μας 5-6επιστημονες ηλιουπολιτες(αξια πνευματικα τεκνα του τσακογιαννισμου) προπυλακιζαν ΕΝΑΝ φιλαθλο της αντιπαλης ομαδας...μιλανε για μικροτητα ανθρωπου που την ακολουθει η ατακα <<εσας δεν σας βλεπει ουτε η μανα σας>>...τουλαχιστον δεν μας βλεπει ενας φτιαγμενος απο ουσιες οχλος που προσωποποιει στην ομαδα σας την χαρα της καθημερινοτητας του....μαγκες σοβαρευτειτε η κατηγορια ειναι χαμηλη....τι οπαδοι και απιστευτο κοινο και πρασινα αλογα...οι ομαδες ειναι παρεες παιχτων-τεχνικου τιμ...και σεις ειστε υπερηφανοι που εχετε απο πισω μια στρατια καταφανεστατα ανακολουθη με το νοημα του πρωταθληματος και με προβληματα που μονο αν εθελοτυφλειτε δν τα βλεπετε...βεβαια καλα κανετε και τους αφιερωνετε την ανοδο.χωρις την αμεση(εισβολη σε αποδυτηρια) και εμμεση(κατα συρροη απειλες διαιτητων)βοηθεια τους η me que un club ηλιουπολη σας μπορει και να μην προλαβαινε τα πλει οφ...
παμε στα δικα μας τωρα η ομαδα εδειξε ψυχη και παρα το οχι τρελο ροστερ εκλεισε θεση για τα πλει οφ...καλο πλασαρισμα απεναντι στα πετραλωνα ελπιζω να τελειωσουμε αμεσα την σειρα και μετα ελπιζουμε σε θαυμα κηφισσιας...οχι οτι δεν μαρεσει η ομαδα της κηφισσιας αλλα θεωρω την ολυμπιδα την καλυτερη ομαδα του ομιλου...εξαιρετικη επιθεση με μπροσταρη παρασκευοπουλο και πολυ καλη αμυνα ειδικα οταν γυριζει σε ζωνη....ελπιζουμε σε καλη post season για να τα πουμε και του χρονου με τα καλοπαιδα της ηλιουπολης....
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO ΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ PLAYOFF ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΜΕ....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ PLAYOFF
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΨΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΑΜΕ.....
Χορευτης
Apr 8 2012, 10:18
QUOTE(kudelin8 @ Apr 7 2012, 17:30 )
Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΠΑΤΖΕΤ Κ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΡΙΘΜΙΤΙΚΑ ΡΟΣΤΕΡ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 15 ΑΤΟΜΑ ΡΟΣΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 12 ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΕΙ Κ ΛΕΓΑΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΑΙΤ Κ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ...http://www.athlisi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7972:-l-r&catid=390:2011-07-17-22-09-14&Itemid=387 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. Κ ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΤ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ) ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ, Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Κ ΑΚΟΥ Κ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΒΕΛΣ Κ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΜΑΣ Κ.....ΟΥΝ Κ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Κ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΞΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΓΤ Η Α ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
Υ.Γ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ
kudelin8
Apr 8 2012, 11:33
φιλε πρυτανη ασε τις αναληθιες και τις φατσουλες προφανως και μιλαω για το παιχνιδι στην ηλιουπολη...αλλα μαλλον οταν συναθλητες σου κινδυνευαν γιατι τολμησαν να σας κοντραρουν και να παραπονεθουν για την διαιτησια εσυ χτυπαγες το τυμπανο στην εξεδρα...τωρα σαυτα που γραφεις εσυ χορευτη πραγματικα τι να πω...κανονικα δν χρειαζεται ναπαντησω αλλα θα το κανω για την πλακα...μου παραθετεις δηλωσεις του προεδρου μας...τις βρισκω απολυτα σωστες...εκρουσε το καμπανακι απτην αρχη για να ξερουν ολοι που βρισκοντε και ποιος ειναι ο στοχος...προφανως δν εφυγε κανεις και ο στοχος μας που ηταν τα πλει οφ και οχι η απευθειας ανοδος επετευθει...για μπατζετ ειναι αστειο ναμιλας μερικες δεκαδες ευρω παραπανω δεν ξεχωριζουν τις ομαδες...για αλλες ομαδες του ομιλου ψαξε μεγαλα μπατζετ...τα 12παιδια απτα σπλαχνα της ομαδας δικιολογουν εν μερει την ασυλια σας στα μπαχαλα που δημιουργουν οι επιστημονες...εχετε ζησει απο μικροι το <<μεγαλειο>> της ομαδας της ηλιουπολης σου ειπα αλλωστε το δογμα του τσακογιαννισμου εχει γαλουχησει οπαδους και παιχτες...οσο για τις τελευταιες γραμμες μαλλον εκπεμπουμε σε αλλο μηκος κυμματος...η κατηγορια ειναι Β ΕΣΚΑ..οχι Α1..παιζουμε για την παρτη μας αντε και για τους κοντινους μας ανθρωπους..δεν θα ελεγα τιποτα ομως και για μια ομαδα που ειχε μεγαλη αλλα υγειη εξεδρα...αν πιστευεις οτι αυτοι ειναι υγιεις δεν επηρεαζουν αποτελεσματα κ αξιζουν ναπαιζεις την μπαλιτσα για παρτη τους λυπαμαι πολυ δν μπορω να σε καταλαβω...δεν γινεται ναφευγεις απτο σπιτι σου ναπαιξεις εκτος εδρας και να μην εισαι σιγουρος για την σωματικη σου ακεραιοτητα οταν την αλλη μερα εχεις την κανονικη σου δουλεια...και δν γινεται εσεις που παιζουμε το ιδιο αθλημα να εθελοτυφλειτε και να προσκυνατε σαυτες τις συμπεριφορες.....οσο για τον αν και ποτε θανεβουμε κατσε μην ημαστε και του χρονου στην ιδια κατηγορια...
pritanis
Apr 8 2012, 13:31
QUOTE(kudelin8 @ Apr 8 2012, 20:33 )
φιλε πρυτανη ασε τις αναληθιες και τις φατσουλες προφανως και μιλαω για το παιχνιδι στην ηλιουπολη...αλλα μαλλον οταν συναθλητες σου κινδυνευαν γιατι τολμησαν να σας κοντραρουν και να παραπονεθουν για την διαιτησια εσυ χτυπαγες το τυμπανο στην εξεδρα...τωρα σαυτα που γραφεις εσυ χορευτη πραγματικα τι να πω...κανονικα δν χρειαζεται ναπαντησω αλλα θα το κανω για την πλακα...μου παραθετεις δηλωσεις του προεδρου μας...τις βρισκω απολυτα σωστες...εκρουσε το καμπανακι απτην αρχη για να ξερουν ολοι που βρισκοντε και ποιος ειναι ο στοχος...προφανως δν εφυγε κανεις και ο στοχος μας που ηταν τα πλει οφ και οχι η απευθειας ανοδος επετευθει...για μπατζετ ειναι αστειο ναμιλας μερικες δεκαδες ευρω παραπανω δεν ξεχωριζουν τις ομαδες...για αλλες ομαδες του ομιλου ψαξε μεγαλα μπατζετ...τα 12παιδια απτα σπλαχνα της ομαδας δικιολογουν εν μερει την ασυλια σας στα μπαχαλα που δημιουργουν οι επιστημονες...εχετε ζησει απο μικροι το <<μεγαλειο>> της ομαδας της ηλιουπολης σου ειπα αλλωστε το δογμα του τσακογιαννισμου εχει γαλουχησει οπαδους και παιχτες...οσο για τις τελευταιες γραμμες μαλλον εκπεμπουμε σε αλλο μηκος κυμματος...η κατηγορια ειναι Β ΕΣΚΑ..οχι Α1..παιζουμε για την παρτη μας αντε και για τους κοντινους μας ανθρωπους..δεν θα ελεγα τιποτα ομως και για μια ομαδα που ειχε μεγαλη αλλα υγειη εξεδρα...αν πιστευεις οτι αυτοι ειναι υγιεις δεν επηρεαζουν αποτελεσματα κ αξιζουν ναπαιζεις την μπαλιτσα για παρτη τους λυπαμαι πολυ δν μπορω να σε καταλαβω...δεν γινεται ναφευγεις απτο σπιτι σου ναπαιξεις εκτος εδρας και να μην εισαι σιγουρος για την σωματικη σου ακεραιοτητα οταν την αλλη μερα εχεις την κανονικη σου δουλεια...και δν γινεται εσεις που παιζουμε το ιδιο αθλημα να εθελοτυφλειτε και να προσκυνατε σαυτες τις συμπεριφορες.....οσο για τον αν και ποτε θανεβουμε κατσε μην ημαστε και του χρονου στην ιδια κατηγορια...
ΦΙΛΕ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...
Κ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟ Π ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ BASKET ΜΕ ΑΥΤΑ.
me lene konto kai seferli
Apr 9 2012, 00:15
QUOTE(kudelin8 @ Apr 8 2012, 02:30 )
φιλαρακο εισαι παιχτης της πευκης?
QUOTE(pritanis @ Apr 7 2012, 05:12 )
(
ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!
Συγχαρητήρια για την άνοδο.Δε νομίζω ότι οι οπαδοί της ηλιούπολης έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την άνοδο,αλλά σίγουρα έβαλαν το χεράκι τους.Οσο για τους τραμπουκισμούς πρέπει να ξαναδείς την έννοια της λέξης και δε το λέω με διάθεση ειρωνίας.Δε σημαίνει ότι πρέπει να μπούνε στο γήπεδο οι οπαδοί και να τα κάνουν λαμπόγιαλο για να χαρακτηριστούν τραμπούκοι.Ξαναλέω ότι από όλες τις ομάδες ακούστηκαν παράπονα για απειλές προς παίκτες και διαιτητές.
Όσο για το πρώτο που αναφέρεις(το σχολιάζω γιατι αναφερόταν συνέχεια μέσα στη χρονιά) σχετικά με τις ελλείψεις βασικών,δε νομίζω ότι υπήρξε ομάδα στη κατηγορία που δεν είχε τραυματισμούς και απουσίες.Αυτά είναι μέσα στο πρωτάθλημα και πρέπει η κάθε ομάδα να τα διαχειρίζεται.
kudelin8
Apr 9 2012, 15:49
QUOTE (MAGI @ Apr 9 2012, 14:32 )
κανονιστε να νικησετε την ολυμπιαδα εσεις...μας το χρωστατε απτο δωρο στο ζηριννειο τον προηγουμενο μηνα
me lene konto kai seferli
Apr 9 2012, 22:15
QUOTE(kudelin8 @ Apr 9 2012, 16:49 )
κανονιστε να νικησετε την ολυμπιαδα εσεις...μας το χρωστατε απτο δωρο στο ζηριννειο τον προηγουμενο μηνα
σταματηστε τωρα να μιλατε για την ηλιουπολη...παει αυτο,μην ασχολειστε με πρωταθλητες κλπ!!!!ετοιμαστειτε για τα πλει οφ!!!!
QUOTE(kudelin8 @ Apr 9 2012, 16:49 )
δώρο???
kudelin8
Apr 10 2012, 00:26
QUOTE (peter @ Apr 9 2012, 23:19 )
δώρο???
εβγαλε τα ματια της η πευκη στο τελευταιο λεπτο για να γυρισει αυτο το ματς
jhantzop
Apr 10 2012, 15:19
Play-offs
26/4
21:30 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (1-1)
20:15 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ (0-2)
29/4
Κηφισιά-Ολυμπιάδα Παπάγου (αν χρειαστεί)
QUOTE(jhantzop @ Apr 10 2012, 16:19 )
Play-offs
26/4
21:30 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (1-1)
20:15 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ (0-2)
29/4
Κηφισιά-Ολυμπιάδα Παπάγου (αν χρειαστεί)
1-1 είναι άρα θα χρειαστεί Jhantzop μου.....
jhantzop
Apr 11 2012, 10:43
QUOTE(peter @ Apr 10 2012, 19:53 )
1-1 είναι άρα θα χρειαστεί Jhantzop μου.....
Έχεις δίκιο peter! Διορθώνω...
Play-offs26/421:30 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (1-1)
20:15 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ (0-2)
29/4ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ (αν χρειαστεί)
PRINCE13!!!
Apr 13 2012, 18:47
QUOTE (kudelin8 @ Apr 9 2012, 16:49 )
δεν κανουμε χαρες τζουτζουκο ..παιζουμε για παρτη μας... μη ξεχνας οτι η ομαδα που προτιμας να αντιμετωπισεις στον τελικο τερματισε πρωτη στον πρωτο γυρο και γενικως επαιζε καλα πριν απο το ΣΟΚ με τον παιχταρα ΛΑΓΟΠΟΔΗ και ηταν σε φορμα.. δεν ξερω αν θα ανεβεις η ποιος θα ανεβει αλλα σιγουρα θα γινουν τρομερες μαχες στα PLAY off και να ξερεις θα πουλησουμε πολυ ακριβα το τομαρι μας...
ΥΓ ανοιξαμε ξανα το μαγαζι ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.