harris
May 14 2005, 21:41
μπα ,σοβαρα????δεν ριξατε τα καγκελα και στο τσακ σας κρατησαν τα ΜΑΤ????Λεω ψεματα???εαν εχεις οποιαδηποτε αντιρρηση ,βρες το φυλλο αγωνα που συνεταξαν οι δυο διαιτητες και διαβασε αυτα που εγραψαν...εξαλλου για εισβολη οπαδων στον αγωνιστικο χωρο τιμωρηθηκατε προς στιγμην για μια αγωνιστικη..
Η διαιτησια ηταν σφαγιαστικη με τα πρασινα γυαλια που εβλεπες το ματς ...και μετα απλα σας εδιναν το70% των σφυριγματων...
Επισης η Παπαηλια σας τα εχωσε ακομα μια φορα ,οταν κανατε ντου για να μπειτε πριν την εναρξη του ματς και οταν μερικοι πηγαν να σκορπισουν στις κερκιδες ,πηγε και τους οδηγησε πισω απο την μπασκετα με τους υπολοιπους ....μηπως λεω και σε αυτο ψεματα???
Οσο γι'αυτο που λες οτι τα λεω αυτα επειδη ετσι με συμφερει ,εισαι τελειως λαθος ,γιατι ειδικα εδω μεσα εχω αποδειξει οτι παντα μιλαω αντικειμενικα.....και επειδη εσυ δεν με εχεις γνωρισει ακομα απο τα ποστ μου ,καλο θα ηταν να συζητας μαζι μου αντικειμενικα...
Υ.Γ. ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ???
tha me trelaneis?
eides na rixnoume ta kagela????
ta kagela metakinithikan ligo brosta.de ta riksame.
kai oute mpikame mesa.
kai de mas kratisan ta mat.ta mat kathontan xoris na kanoun tpt(kai den itan mat...YMET itan ....)
meta to ntou den eida tin papailia na mas ta xonei epidi kaname ntou.
mporei na min eixa mpei akoma mesa otan to kane....ti na sou po...
kai ego me to ntou mpika.
kai o monos logos pou kaname ntou,itan to klima olon ton ipolipon imeron....oute isitiria de mas dinane!
kala,i sizitisi gia tin dietisia de vgenei pouthena giati oute go mporo na se piso oti mas eixan kseskisei mexri to simio auto kai oute esy mporeis na me piseis oti mas edinan to 70% ton sfirigmaton
gia na se rotiso,de to aksizame to protathlima?
harris
May 15 2005, 12:56
τλπ ,εγω ξερω τι εγραψαν στο φυλλο αγωνος.....
δεν ειπα οτι δεν το αξιζατε.σε μερικα ματς σας εσφαξε η διαιτησια (βλεπε siemens στην Θεσσ/νικη) και σε αλλα σας ευνοησε.παντως δεν ειχατε και την υπερομαδα που ηταν δυο κλασεις πανω απο τις υπολοιπες ,ετσι???πολλα ματς τα πηρατε στον ποντο...
Tafos toy indoy
May 15 2005, 15:06
Harris κοιταξε, στις εσπεριδες η διαιτησια ηταν απαισια ωσ το ντου και ασ λες οτι θες...τα καγκελα οντος μετακεινηθηκαν μπροστα,αλλο αυτο και αλλο τα ριξαμε,η ανθη οντος τα χωσε σε αυτον που της πεταξε καταλαθοσ το μπουκαλι...
ολα αυτα που λες ειναι λαθος...μετα που μας ευνοησε η διαιτησια?που ερχονταν και μας εσφαζε μεσα στον ταφο?
οντος δεν ειχαμε την ομαδα που ηταν δυο κλασεις ανοτερη,αλλα ειχαμε εναν προπονητη κλασεις ανωτερο απο ολους τους αλλους (κατι τυπου δεσποτακη ειναι για α' εσκα! ) και ειμασταν πιο ομαδα απο ολες τις αλλες!
συν αυτο ειμασταν η μοναδικη αθηναικη που ειχε δυο σταθερες και καλες ξενες. και αν ασχολαισε με τον χωρο ξερεις ποσο μετραει αυτο..
Τωρα για κατι αλλο, οι εσπεριδες τι να πουνε?που φετος ειχαν χαλασει μια περιουσια στην διαιτησια και παλι ηρθαν 3? και για εσας βεβεα μην αρχησω!που στο μεταξυ σας ματς πηγατε να το δωσετε τοσο φανερα!μεχρι κα οι δικοι σας φωναζανε!ασ ειναι καλα η καλεντζου που ειχε τσιπα να το παρει μονη της!
ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ ΜΕ 16 ΠΟΝΤΟΥΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΕ,ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΚΛΟΤΣΑΓΕΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΛΠ...ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΦΩΝΑΖΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ...
Η ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΒΟΛΕΣ ΤΗΝ ΛΑΤΣΙΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΝ?
ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟ 3 ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΝΑΤΕ 9,10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑΘΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΛΑ?
ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΦΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΟΠΟΥ ΕΘΕΑΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΣΤΗΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΕ ΕΜΑΣ...ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ (ΘΥΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΗΛΙΑ)
Tafos toy indoy
May 15 2005, 15:18
QUOTE (greece4 @ May 12 2005, 01:44 PM)
καλα τα λεει ο χαρης κ οι κοπελες..
οσο για το φιλαθλητικο, αν πω οτι λυπαμαι, θα πω ψεμματα!! στο καλο...
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
ΛΟΓΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
harris
May 15 2005, 15:21
λοιπον ,βαζεις πολλα θεματα μαζι ,αλλα θα σου απαντησω ....
Κατ'αρχην....
Ο Μαρινος ειναι οντως καλος προπονητης και φυσικα καλυτερος απο τον Δεσποτακη .ο οποιος προπονει την Γλυφαδα στην Α ΕΣΚΑΝΑ...
Η Σκιμπε ειναι παρα πολυ καλη παικτρια και η Γκαχαν μια απλα καλη ξενη...ηταν ομως πραγματι σταθερες και δεν χρειαστηκε να κανει η ομαδα αλλαγες στην μεση της σεζον και αυτο μετρησε στο τελικο αποτελεσμα..
Θυμαμαι που σε ειχα δει στο Σπορτιγκ - Εσπεριδες και ημουν φυσικα και εγω εκει...
Αν θυμασαι ,το α δεκαλεπτο ηταν 26-11!!!Απλα μετα ξυπνησαν οι Εσπεριδες και μειωσαν....Γιατι να το δωσουμε???Εμεις θα πεφταμε και εσεις επρεπε να χασετε και τα δυο ματς για να παρουν αυτες το ματς....οποτε δεν συνεφερε κανεναν...
Οταν μειωσαν στους δυο ,ο Λυκογιαννης αν θες να μαθεις το μονο που ελεγε ,ηταν οτι δεν μπορει να τις βοηθησει γιατι δεν του εδιναν σημασια....μην συκοφαντεις ετσι τον Σπορτιγκ..
Μηπως θυμασαι στο Σπορτιγκ-ΠΑΟ του πρωταθληματος οτι στο 3ο δεκαλεπτο βαλαμε μονο ενα καλαθι και αυτο απο την Τουλα?Μηπως ηταν και αυτο στημενο???Γιατι το ιδιο ακριβως συνεβη...
Ξερεις,απο τον Πανιωνιο χασαμε εντος και αυτο μας εβαλε στην ζωνη του υποβιβασμου...μην λες ασυναρτησιες και πραγματα που δεν στεκουν...
Οσο γι'αυτο που λες για την Παπαηλια ,ξερεις καλα ποιος κυριος φατιει και ξερεις επισης καλα οτι εγω δεν ειμαι Σπορτιγκ λογω των διοικουντων ,αλλα επειδη αγαπαω αυτη την ομαδα..
Γενικα θα σε παρακαλεσω να προσεχεις αυτα που γραφεις ,οχι για κανεναν αλλο λογο ,αλλα επειδη τα ξερω και εγω οσο τα ξερεις και εσυ.....και φυσικα παντα μιλαω οσο πιο αντικειμενικα μπορω....
Tafos toy indoy
May 15 2005, 15:30
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΑΓΓΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ....
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΗΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΧΑΡΗ...ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ..
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΗΛΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΑΣΤΟ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΗ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΘΕΣ ΡΕ?)
ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΕΝΙΚΟΣ!
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΟΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, Η ΓΚΑΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΞΕΝΗ! ΑΠΛΑ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΘΟΡΥΒΗ, ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ!
Η ΣΚΙΜΠΕ ΑΠΛΑ ΑΘΟΡΥΒΑ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ!
harris
May 15 2005, 15:35
Αν θυμασαι ειμασταν συνεχεια μπροστα ,εστω και με μικρη διαφορα και το χασαμε στο τριτο....τλπ
Εγω ξερω πολυ καλα ποιος φταιει στην υποθεση της Ανθουλας και αν θες το συζηταμε μεσω πμ.....
Ο Λυκογιαννης ειναι Σπορτιγκιτης ,πηρε την ομαδα στο χειλος του γκρεμου και την εσωσε ....αδικα τον κατηγορεις και αν του πεις τετοιο πραγμα θα σε σκοτωσει...
ΑΧΧΧΧΧ.......η Γκαχαν....ειναι πανεμορφη....
Εισαι δημοσιογραφος????εγω σπουδαζω .....πρωτο ετος...
Tafos toy indoy
May 15 2005, 15:39
QUOTE (harris @ May 12 2005, 01:36 PM)
Η δευτερη καλυτερη ομαδα στην ιστορια του γυναικειου μπασκετ ειναι ο ΔΑΣΑΛ....
ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΑΛ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ!
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 6-7 ΧΡΟΝΩΝ!ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ) ΤΟΝ ΘΕΩΡΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ!
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΛ ΣΤΟ FINAL4 ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΤΥΗΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΤΟ 92 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...
Tafos toy indoy
May 15 2005, 15:42
ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ!
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...
harris
May 15 2005, 15:59
ναι αλλα ο ΔΑΣΑΛ εχει 3 συνεχομενα πρωταθληματα ,με τρεις παικτριες μας βεβαια,μην το ξεχναμε αυτο...
τον εβριZαν οι δικοι μας ?????δεν νομιζω....τον σEβονται ολοι...
πες μο ομως ,υπηρχε οφελος για τον Σπορτινγκ να χασει η να νικησουν οι Εσπεριδες???
greece4
May 15 2005, 18:03
α, peka, thanx!! ψιλοτρομαξα προς στιγμην! lol
Tafos toy indoy
May 15 2005, 21:33
nai,oti o sakopoulos den ithele na to parei i papailia..kai etsi pareteine tis elpides stis esperideas eno kai emeis pezame taytoxronoa stin ptolemaida opoy to paixnidi itan oriako...
harris
May 15 2005, 23:28
Ο Σπορτιγκ ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ για να κανει τετοιες μικροψυχες κινησεις ,να εισαι σιγουρος γι'αυτο.....
Οταν πηγε η Ανθουλα φετος στον ΠΑΟ ,ειχαν συμφωνησει οι πρασινοι με τον Σπορτιγκ να μην αγωνιστει στα μεταξυ μας παιχνιδια ,αλλα αυτο δεν συνεβη...φανταζομαι το γνωριζεις ....αν οχι ρωτα την ιδια..
Basketomania
May 16 2005, 08:37
Ρε παιδια ασχετα απ'το θεμα της Παπαηλια...Δεν ειναι ηλιθια η συμφωνια που κανουν οι ομαδες οταν δινουν μια παικτρια(μονο στο γυναικειο το εχω συναντησει) να της απαγορευουν να παιξει στα μεταξυ τους παιχνιδια????
Βεβαια δεν ξερω και κανεναν που να την εχει τηρησει αλλα δεν παυει να ειναι γελοιο το ολο σκηνικο
harris
May 16 2005, 10:24
ειναι οντως ηλιθια ..........
παντως ο Σπορτιγκ το τηρησε στο πρωταθλημα και δεν χρησιμοποιησε την Βασιλειου εναντιον του ΔΑΣΑΛ.....
Τοτε ποιος ο λογος των μεταγραφων ρε παιδι μου???
Με ποιο σκοπο γινεται ολο αυτο... Μιλαμε για ηλιθιες συμφωνιες!!!
dizzy_fingers
May 16 2005, 15:46
Και είναι μόνο για την πρώτη σεζόν, ή για όσο θα παίζει στην νέα της ομάδα η παίχτρια?
...κι αν μετά πάρει αμέσως μεταγραφή σε άλλη ομάδα, δε θα πρέπει να παίζει ενάντια στις άλλες 2 παλιές της ομάδες στο πρωτάθλημα?
![laugh.gif](../style_emoticons/default/laugh.gif)
j/k
Αστο αμα το παμε ετσι τοτε σε λιγο θα καταντησει να μην παιζει καθολου...
Συνηθως αυτες οι συμφωνιες ειναι μεταξυ ομαδων οπου η παιχτρια δινεται δανεικη για ενα χρονο και ετσι συμφωνουν να μην παιξει στα μεταξυ τους παιχνιδια. Αν τωρα τυχει και την επομενη χρονια ανανεωθει η συμφωνια τοτε φανταζομαι θα ισχυει παλι το ιδιο...
Basketomania
May 16 2005, 16:37
Αυτα ειναι μ@#$κιες...και φυσικα δεν γινονται πουθενα αλλου...
Tafos toy indoy
May 16 2005, 20:07
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!Η ΤΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ?
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΑΔΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ.ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ...
harris
May 16 2005, 20:47
Ακου για να μαθεις ....ο ΠΑΟ εδιωξε την Τουλα και εμεις την πηραμε ελευθερη..δεν την αγορασαμε για να υπαρχει τετοιος ορος ....
Οσο για τον Σπορτιγκ ,καλυτερα να λες αυτα που εννοεις ,αλλιως κρατα το στομα σου κλειστο....οκ??Μην εισαι εριστικος γιατι δεν θα κανεις τπτ εδω μεσα με αυτον τον τροπο...
Tafos toy indoy
May 16 2005, 21:04
tha soy po ena pragma, na akoys polla kai na kratas liga stin zoi soy!
kala kaneis kai ypostirizeis tin omada soy alla min fanatizese giati pleon xaneis aytomata to dikio soy.k eisai mikros gia na krineis akoma.panta pezonte polla paixnidia,les o pao na afine eleytheri tin toyla?
greece4
May 16 2005, 21:19
ontws, einai polu xazos oros!!
dizzy_fingers
May 16 2005, 21:43
![17.gif](../style_emoticons/default/17.gif)
Sorry που θα γίνω ο σπαστικός της παρέας...αλλά θα ήθελα να κάνω μία μικρή παρατηρησούλα για τα κεφαλαία και τα greeklish...
Ok...την έκανα....φεύγω...
harris
May 16 2005, 22:02
QUOTE (Tafos toy indoy @ May 16 2005, 09:04 PM)
tha soy po ena pragma, na akoys polla kai na kratas liga stin zoi soy!
kala kaneis kai ypostirizeis tin omada soy alla min fanatizese giati pleon xaneis aytomata to dikio soy.k eisai mikros gia na krineis akoma.panta pezonte polla paixnidia,les o pao na afine eleytheri tin toyla?
ειμαι αρκετα μεγαλος ωστε να ακουω και να μπορω απο μονος μου να κρινω με οσο το δυνατον μεγαλυτερη αντικειμενικοτητα....ΟΚ??
απο οτι βλεπω δεν αμφισβητησες το οτι την Τουλα την πηραμε ελευθερη...αρα ειμαι ηδη 1-0....επισης δεν μου ειπες ακομα τα βρομικα παιχνιδια του Σπορτιγκ....2-0...αν θες να κανουμε ΣΥΖΗΤΗΣΗ ,σε παρακαλω να επιχειρηματολογεις σε αυτα που λες και να μην αφηνεις υπονοουμενα.
αφου λοιπον εσυ ξερεις γιατι η Τουλα εμεινε ελευθερη ,πες μας και εμας ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ....
LEFTERIS733
May 17 2005, 16:32
QUOTE (harris @ May 15 2005, 04:35 PM)
Εισαι δημοσιογραφος????εγω σπουδαζω .....πρωτο ετος...
ΑΡΔ
harris
May 17 2005, 17:45
δεν διαφωνω μαζι σου.....
LEFTERIS733
May 17 2005, 18:46
Χωρις παρεξηγηση ετσι;
Tafos toy indoy
May 17 2005, 21:45
ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΠΕΣ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΓΩΝΑ...
ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ...
harris
May 17 2005, 23:08
αυτο το ξερει ολος ο κοσμος ....σιγα....
αν ξερεις κατι αλλο πες'το......
Απο τη νεα σεζον μονο μια ξενη επιτρεπεται να αγωνιζεται στο πρωταθλημα...
Αντι να το κανουμε καλυτερο, το χειροτερευουμε. Θα μου πειτε ομως ετσι δινεται ευκαιρια σε ελληνιδες παικτριες να κερδιζουν χρονο συμμετοχης.
Εχει τα θετικα, εχει και τα αρνητικα η αποφαση της ΕΟΚ...
harris
Jun 10 2005, 11:24
Πλακα πλακα, πως βλεπετε αυτη την αοφαση????? Θετικη η αρνητικη ???
Εσυ ομως δεν μας ειπες τη γνωμη σου χαρη...
harris
Jun 10 2005, 11:46
Αν αυτο γινοταν σε φαση που το πρωταθλημα ηταν δυνατο και σε υψηλο επιπεδο, θα ελεγα πως γινεται για καλο, ωστε να βγουν περισσοτερες ελληνιδες παικτριες
Τωρα ομως, το πρωταθλημα ειναι στα χειροτερα του και αυτο μου λεει πως γινεται ωστε να μειωθει το κοστος των ομαδων....
και αφηστε τους κυριους να λενε πως αυτο γινεται για καλο των ελληνιδων....
Tafos toy indoy
Jun 10 2005, 16:18
ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΡΙΓΛΙΑ ΚΚΛΠ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 2 ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ...
ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΤΙ ΚΑΝΥΟΜΕ? ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...ΠΕΡΑΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....!
harris
Jun 10 2005, 19:29
Νομιζω οτι οι περισσοτεροι θα συμφωνουμε σε αυτο.......
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΙΑ.............
Basketomania
Jun 10 2005, 19:55
Δυστυχως συμφωνω!!!Σε λιγα χρονια παντως προβλεπω να μην υπαρχουν και παικτριες...Ενδεικτικα να αναφερω οτι στην ΕΣΚΑΗ (Αχαια-Ηλεια) πριν 4 χρονια υπηρχαν 2 κατηγοριες τοπικου και πλεον εχει μεινει 1 με 5 ή 6 ομαδες κι αυτες επιπεδου δαπεδου...Κατι αναλογο συμβαινει και σε αλλες περιφερειες πχ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ...Ακομα και η ΕΣΚΑ σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια εχει αποδυναμωθει αρκετα αλλα τουλαχιστον εκει υπαρχουν ομαδες και γινεται 1 αξιοπρεπες πρωταθλημα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.