Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Peritri
Έλα ρε Γιωργάρα, νωρίς μας θυμήθηκες tongue.gif

Για τον Μπάμπη λογικά θα απορεί σύσσωμη όλη η ΕΣΚΑ για το που βρίσκεται cool.gif . Είναι φαντάρος και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Πρέβεζα με προπονητή τον Ζέρβα. Δεν ξέρω εαν κατάφερε να πάρει μετάθεση και να συνεχίζει να παίζει εκεί (Α' τοπικό πάνε για Γ' εθνική)
v-span
Παιδιά ο μέγας Μπάμπης Γόντικας όντως ανήκει στο δυναμικό της Νικόπολης Πρεβέζης την οποία και οδηγελι στη Γ'Εθνική κατηγορία. Αγωνίζεται σε αυτήν την ομάδα λόγω στρατού απλά είχε την ατυχία να πάρει μετάθεση για......................ΚΑΡΠΑΘΟ!!! Και τώρα την παλεύει με κάτι άδειες και ταξίδια κατά μήκος όλης της Ελλάδας για να παίξει.
taper
επειδή εμεις κάνουμε πόλεμο εκ των έσω δείτε σας παρακαλώ το attachment για να δείτε ποιοι γίνονται αρχηγοί smiley.gif
loufer
QUOTE(taper @ Jan 25 2008, 12:07 ) *
επειδή εμεις κάνουμε πόλεμο εκ των έσω δείτε σας παρακαλώ το attachment για να δείτε ποιοι γίνονται αρχηγοί smiley.gif

Πείτε φίλοι forumites, με τέτοιους συμπαίκτες στην ομάδα τι τους θέλουμε τους αντιπάλους...
Εμείς είμαστε ικανοί να κατεβούμε μόνοι μας σε αγώνα και να τον χάσουμε...
Την απάντηση στο θρασύτατο taper θα την δώσω στην επόμενη προπόνηση. Δηλαδή ο ΥπΑρχηγός tripontokoutalas τι είναι ρε ΣΟΦ? Δε θέλω καν να φανταστώ... shot.gif shot.gif shot.gif

Υ.Γ. Ούτε το αστυνομικό τμήμα που είναι απέναντι από το σπίτι σου δε σε σώζει (τσιράκι των μπάτσων)...
ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif

Βόμβες στου σπίτι του TAPER θα σκάει σήμερα ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif
tripontokoutalas
Λεβεντοχώρι, 25.01.08

Loufer....δε σε χάλασε το ppt ε??? Εγώ δεν έχω γράψει πουθενά στο forum ότι είμαι υπαρχηγός..εσύ όλο βάζεις κεφαλαία....

Lord7 καλά σου λέει ο Peritri....Δώσε λίγο συνοχή στα posts σου....Και αν θες τη γνώμη μου...δύσκολα θα βρείς καλούς διατητές μέχρι την εθνική κατηγορία...γιατί πολύ απλά...χέστηκε η Φατμέ στο Γιαννί Τζαμί για το ποιός θα ανέβει απο Β' ΕΣΚΑ σε Α' απο Γ' ΕΚΑΣΚ (ναι έχω παίξει και εκεί!) σε Β' και ΚΛΑΗΝ ΜΑΗΝ...

Ταπέρ....άσε τον αρχηγό(με πολύ μικρό "άλφα" και όχι μόνο..) στην ψευδαίσθησή του..μην του καταστρέφεις το όνειρο...άσε δε, που κυκλοφορεί φήμη ότι ο προηγούμενος αρχηγός του ΓΕΡΑΚΑ αγνοείται, 2 μέρες μετά την έλευση του loufer στην ομάδα...

Giwrgos_foa....ο Okoulaja δεν είναι τραβέλι...είναι - κατά τον ίδιον πάντα - gangsta....(Τζίσους...πού παέι αυτή η νεολαία.....)
loufer
QUOTE(tripontokoutalas @ Jan 25 2008, 12:32 ) *
Λεβεντοχώρι, 25.01.08

Loufer....δε σε χάλασε το ppt ε??? Εγώ δεν έχω γράψει πουθενά στο forum ότι είμαι υπαρχηγός..εσύ όλο βάζεις κεφαλαία....

Lord7 καλά σου λέει ο Peritri....Δώσε λίγο συνοχή στα posts σου....Και αν θες τη γνώμη μου...δύσκολα θα βρείς καλούς διατητές μέχρι την εθνική κατηγορία...γιατί πολύ απλά...χέστηκε η Φατμέ στο Γιαννί Τζαμί για το ποιός θα ανέβει απο Β' ΕΣΚΑ σε Α' απο Γ' ΕΚΑΣΚ (ναι έχω παίξει και εκεί!) σε Β' και ΚΛΑΗΝ ΜΑΗΝ...

Ταπέρ....άσε τον αρχηγό(με πολύ μικρό "άλφα" και όχι μόνο..) στην ψευδαίσθησή του..μην του καταστρέφεις το όνειρο...άσε δε, που κυκλοφορεί φήμη ότι ο προηγούμενος αρχηγός του ΓΕΡΑΚΑ αγνοείται, 2 μέρες μετά την έλευση του loufer στην ομάδα...

Giwrgos_foa....ο Okoulaja δεν είναι τραβέλι...είναι - κατά τον ίδιον πάντα - gangsta....(Τζίσους...πού παέι αυτή η νεολαία.....)

Μοσούλη, 25.01.2008

Υποτίθεται ότι είσαι επαγγελματίας (έχεις και επιχείρηση τρομάρα σου), οπότε οι ανακρίβειες δε θα σε βοηθήσουν στη μετεξέλιξή σου (αν ξέρεις τι σημαίνει αυτό)... Μπορεί να μην έγραψες στο forum για την ιδιότητά σου ως Υπαρχηγός στον ΚΑΟ, αλλά στην προπόνηση το διατυμπανίζεις σε όλους τους συμπαίκτες σου, και κάνεις και τον τσάμπα μάγκα σε ένα μέλος του παιδικού ( ρε παιδιά τον βάζει να του σηκώνει τη μπάλα από το παρκέ)...

Η διαιτησία δυστυχώς φέτος είναι πολυ χειρότερη σε σχέση με πέρσι, έχει παρατηρηθεί επίσης το φαινόμενο να μας σφυρίζουν συνεχώς γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν επαφή με το άθλημα... Πιθανόν να έχουν κάνει κάποια ανακατανομή στους ομίλους και στις κατηγορίες.Παλιά μας σφύριζε και κανένας Θεονάς, Σέρρας οι οποίοι κάνουν και παιχνίδια σε Εθνικές κατηγορίες... Αν δεν κάνω λάθος ο Βιδάλης( ο παλιός διαιτητής) πρέπει να είναι υπεύθυνος των ορισμών.

Ο taper με τον tripontokoutala, προσπαθούν να με εκθρονίσουν εδώ και καιρό, αλλά εις μάτην, αν θέλουν να πάνε στον Κρόνο να κάνουν τους μάγκες...και να το παίξουν αρχηγοί...

Giorgos Foa, ο tripontokoutalas παρέα με τον Okoulaja κάνουν ντους, βγάλε τα συμπεράσματά σου, και όλως τυχαίως έρχονται και μαζί στους αγώνες...Του δίνει φαίνεται ''προσωπικές'' συμβουλές, ο taper είμαι σίγουρος ότι τη βρίσκει μόνο με το να βλέπει...

Υ.Γ. : '' Λ Ο Γ Ι Κ Α "
tripontokoutalas
QUOTE(loufer @ Jan 25 2008, 12:56 ) *
Μοσούλη, 25.01.2008

Η διαιτησία δυστυχώς φέτος είναι πολυ χειρότερη σε σχέση με πέρσι, έχει παρατηρηθεί επίσης το φαινόμενο να μας σφυρίζουν συνεχώς γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν επαφή με το άθλημα...

Ο Μισογύνης!!!!

Giorgos Foa, ο tripontokoutalas παρέα με τον Okoulaja κάνουν ντους, βγάλε τα συμπεράσματά σου, και όλως τυχαίως έρχονται και μαζί στους αγώνες...Του δίνει φαίνεται ''προσωπικές'' συμβουλές, ο taper είμαι σίγουρος ότι τη βρίσκει μόνο με το να βλέπει...

Ο λούφερ φοβάται να κάνει ντους μαζί μας.........

Πήγε κανείς στο χορό????? Στέφανε????
taper
Ο taper με τον tripontokoutala, προσπαθούν να με εκθρονίσουν εδώ και καιρό, αλλά εις μάτην, αν θέλουν να πάνε στον Κρόνο να κάνουν τους μάγκες...και να το παίξουν αρχηγοί...

άμα θέλαμε θρόνους και σκήπτρα θα το είχαμε κάνει απο καιρο.άλλωστε όλοι ξέρουν ποιος έχει το λαικό ερισμα στην ομάδα.Απλώς μας αρέσει να πηγαίνουμε κόντρα στηνεξουσία και να την ελέγχουμε όταν παρεκτρέπεται

είσαι δηλαδή αρχηγός σε μια ομάδα φούστηδων και ηδονοβλεψιών?

ξέρω ότι σας κουράζουμε μερικές φορές με τα τεκτενόμενα στην ομάδα μας
1.απλώς μεταφέρουμε το καλό κλίμα της ομάδας μας
2.και αποσυμπιεζόμαστε από τη μονοτονία και τη ρουτίνα της δουλείας
smiley.gif καλό πσκ
taper
Μοσούλη, 25.01.2008

1.Ο taper με τον tripontokoutala, προσπαθούν να με εκθρονίσουν εδώ και καιρό, αλλά εις μάτην, αν θέλουν να πάνε στον Κρόνο να κάνουν τους μάγκες...και να το παίξουν αρχηγοί...

2.Giorgos Foa, ο tripontokoutalas παρέα με τον Okoulaja κάνουν ντους, βγάλε τα συμπεράσματά σου, και όλως τυχαίως έρχονται και μαζί στους αγώνες...Του δίνει φαίνεται ''προσωπικές'' συμβουλές, ο taper είμαι σίγουρος ότι τη βρίσκει μόνο με το να βλέπει...

1.άμα θέλαμε θρόνους και σκήπτρα θα το είχαμε κάνει απο καιρο.άλλωστε όλοι ξέρουν ποιος έχει το λαικό ερισμα στην ομάδα.Απλώς μας αρέσει να πηγαίνουμε κόντρα στηνεξουσία και να την ελέγχουμε όταν παρεκτρέπεται

2είσαι δηλαδή αρχηγός σε μια ομάδα φούστηδων και ηδονοβλεψιών?

καλό πσκ
Johnny
Μετα την αθωωση μου απο την ιστορια με τον Ζαχοπουλο καθως ο ανακριτης επισημοποιησε την μη εμπλοκη μου στο ολο ζητημα(ημουν 10 μερες υπο κρατηση) επιστρεφω στο φορουμ για να καταθεσω τις αποψεις μου για το ισως πιο εντυπωσιακο πρωταθλημα της Β ΕΣΚΑ τα τελευταια 26 χρονια.....δεν εχω να πω πολλα απλα θελω να δηλωσω στον φιλο μου peritri επειδη ειδα οτι πιστευει την Παλατιανη(φανηκε απο την προβλεψη του)να μην φοβηθει να μας παιξει διπλο μεσα στην Κερατεα.....και βλεπετε σας το λεω απο τωρα γιατι εγω δεν ειμαι μετα Χριστο προφητης οπως ειναι πολλοι μεσα στο φορουμ...λοιπον μαγκες Κερατεα-Παλατιανη=καρφι2....
Peritri
Έγινε ρε Johnny, θα ποντάρω και... το σπίτι μου biggrin.gif

Και είχα ανησυχήσει αλλά έτσι όπως τα εξήγησες βγαίνει νόημα, γουέλκαμ μπακ λοιπόν...
tripontokoutalas
Johnny...μέσα στην Κερατέα τη συγκεκριμένη ομάδα δεν την κερδίζεις....αν παιζατε στο Palatiani Hall Centre μπορεί και να βαζα....(όχι πάνω από 3 δίπιττα πάντα!)
Johnny
QUOTE(tripontokoutalas @ Jan 25 2008, 19:52 ) *
Johnny...μέσα στην Κερατέα τη συγκεκριμένη ομάδα δεν την κερδίζεις....αν παιζατε στο Palatiani Hall Centre μπορεί και να βαζα....(όχι πάνω από 3 δίπιττα πάντα!)

το θεμα ειναι οτι παντου ειναι Palatiani Hall Centre γιατι οι ultras μας ακολουθουν παντου.....αν κερδισουμε μεσα στην Κερατεα περιμενω κερασμα απο σενα 3 διπιττα και μια μεριδα πατατες και μια τυροκαυτερη....θα το κανουμε το διπλο...ειμαστε τρελοι εμεις οι Παλατιανιωτες
BILL79
QUOTE(Johnny @ Jan 26 2008, 00:46 ) *
το θεμα ειναι οτι παντου ειναι Palatiani Hall Centre γιατι οι ultras μας ακολουθουν παντου.....αν κερδισουμε μεσα στην Κερατεα περιμενω κερασμα απο σενα 3 διπιττα και μια μεριδα πατατες και μια τυροκαυτερη....θα το κανουμε το διπλο...ειμαστε τρελοι εμεις οι Παλατιανιωτες

Johny εμεις θα βγαλουμε τιποτα ή παλι στο τζαμπα;;;
Johnny
QUOTE(BILL79 @ Jan 26 2008, 15:16 ) *
Johny εμεις θα βγαλουμε τιποτα ή παλι στο τζαμπα;;;

θα σου δωσω το ενα διπιττο και θα σε αφησω να τσιμπησεις λιγο απο την τυροκαυτερη....
triponter
QUOTE(loufer @ Jan 25 2008, 10:56 ) *
Μοσούλη, 25.01.2008

Υ.Γ. : '' Λ Ο Γ Ι Κ Α "

QUOTE(taper @ Jan 25 2008, 11:46 ) *
smiley.gif καλό πσκ

ρε γιδακια αφηστε τον Κρονο ησυχο, γιατι θα παιξουμε παλι φιλικο και θα σας κανουμε ρομπα...τον Ταπερ βεβαιως και τον θελουμε αρχηγο μας...ειναι προτυπο μπασκετμπολιστα και ταιριαζει και στην ομαδα..χαβαλες, τραυματιας συχνα και οποτε θελει, και τριποντερ...τελειο ταιριασμα...

Οσο για σενα Λουφερακο, μεινε στην β΄γιατι μπορει και να πεσεις tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

και προσεχε μη σε πετυχω σε καμια προπονηση και βαλουμε κανα στοιχηματακι και χασεις την περιουσια σου...

ακομα θυμαμαι εκεινο το θρυλικο μπασιμο σου, που ξεκινησες τα βηματα απο τη σεντρα και κουτουλησες τελικα στον τοιχο...και το θεικο ηταν οτι σου σφυριξαν αδικα βηματα 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

και ελεος πια με το κλιμα σας....

καθε φορα πλακωνεστε και μαλωνετε...ειμαι μαρτυρας....

και το τραγικο...ιδρωνετε στην προπονηση σας...ημαρτον...που ακουστηκαν αυτα... icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Peritri
Βριλήσσια - ΟΦΗΗ 70τόσο-60τόσο.

Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Περαστικά στον συνφορουμίτη stelios11 (αν δεν κάνω λάθος) ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό...

Καλή ομάδα ο ΟΦΗΗ αλλά η έλλειψη ψηλών κάνει ''μπαμ'' ενώ στην περιφέρεια έχει πολύ μπασκετικά παιδιά...
loufer
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί εντόνως το γεγονός να δέχομαι ''επίθεση'' όχι μόνο από τους συμπαίκτες μου, αλλά και από ''φίλους'' με τους οποίους κάνουμε προπόνηση στο ίδιο γήπεδο.
Έτσι και ο εντιμότατος φίλος κατέβαινε να κάνει προπόνηση μαζί μας, δε θα έβγαζε ούτε το ζέσταμα. Όσο για το στοιχηματάκι στα τρίποντα, σου έχω πει τόσες φορές να το πάμε αλλά είσαι μονίμος τραυματίας ή φαγωμένος (κόψε πια τα κοψίδια πριν την προόνηση). Το φιλικό που είχαμε παίξει πριν 800 μήνες, απλά δεν αποτελεί κριτήριο καν, με το λελέκι-Λάζαρο Βορεάδη το βοηθό σας να σφυρίζει. Άλλο συνθήκες αγώνα και άλλα τα φιλικά-ότι να'ναι...
Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε, και μπορεί και να τα πούμε του χρόνου στην Β' , αν εμείς τελικά καταφέρουμε και σωθούμε...
taper
QUOTE(loufer @ Jan 28 2008, 09:54 ) *
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί εντόνως το γεγονός να δέχομαι ''επίθεση'' όχι μόνο από τους συμπαίκτες μου, αλλά και από ''φίλους'' με τους οποίους κάνουμε προπόνηση στο ίδιο γήπεδο.
Έτσι και ο εντιμότατος φίλος κατέβαινε να κάνει προπόνηση μαζί μας, δε θα έβγαζε ούτε το ζέσταμα. Όσο για το στοιχηματάκι στα τρίποντα, σου έχω πει τόσες φορές να το πάμε αλλά είσαι μονίμος τραυματίας ή φαγωμένος (κόψε πια τα κοψίδια πριν την προόνηση). Το φιλικό που είχαμε παίξει πριν 800 μήνες, απλά δεν αποτελεί κριτήριο καν, με το λελέκι-Λάζαρο Βορεάδη το βοηθό σας να σφυρίζει. Άλλο συνθήκες αγώνα και άλλα τα φιλικά-ότι να'ναι...
Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε, και μπορεί και να τα πούμε του χρόνου στην Β' , αν εμείς τελικά καταφέρουμε και σωθούμε...

εμεις σε αγαπάμε και σε πιστεύουμε ΑΡΧΗΓΕ μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν εκτός από εμας να σε προσβάλλει

έκανε μια καλή νίκη και έβγαλε γλώσσα ο φαγάς

αλλά ας τους χαρίσουμε μια φορά την ικανοποίηση για ένα φιλικό μπας και δουν την αλήθεια κατάματα smiley.gif
taper
QUOTE(triponter @ Jan 26 2008, 22:17 ) *
ρε γιδακια αφηστε τον Κρονο ησυχο, γιατι θα παιξουμε παλι φιλικο και θα σας κανουμε ρομπα...τον Ταπερ βεβαιως και τον θελουμε αρχηγο μας...ειναι προτυπο μπασκετμπολιστα και ταιριαζει και στην ομαδα..χαβαλες, τραυματιας συχνα και οποτε θελει, και τριποντερ...τελειο ταιριασμα...

εγώ θέλω να γίνω αρχηγός μόνο στη θέση του ΑΡΧΗΓΟΥ

αλλιως αμα έρθω στον κρόνο θα θέλω να γίνω τριποντέρ στη θέση του ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ smiley.gif
loufer
QUOTE(taper @ Jan 28 2008, 10:14 ) *
εμεις σε αγαπάμε και σε πιστεύουμε ΑΡΧΗΓΕ μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν εκτός από εμας να σε προσβάλλει

έκανε μια καλή νίκη και έβγαλε γλώσσα ο φαγάς

αλλά ας τους χαρίσουμε μια φορά την ικανοποίηση για ένα φιλικό μπας και δουν την αλήθεια κατάματα smiley.gif

Συμφωνώ μαζί σου taper, αλλά να παίξουμε ένα δεκάλεπτο μόνο, γιατί αλλιώς θα χρειάζεται οξυγόνο ο Φαταούλας...Σεμνά και ταπεινά πάντα όπως λέει και ο Πρωθυπουργός μας.
tripontokoutalas
QUOTE(Johnny @ Jan 26 2008, 00:46 ) *
...θα το κανουμε το διπλο...ειμαστε τρελοι εμεις οι Παλατιανιωτες

Ότι είστε τρελοί, το ξέρω, τα έχω ξαναπεί και για πέρσι με το τρελό διπλό στον Ωρωπό που δεν ανέβηκε ποτέ....αλλά έχω την αίσθηση ότι η Κερατέα δεν έχει κάνει ήττα εντός..(δεν το έχω ψάξει) και γενικά δείχνει ανίκητη εντός - έξω κάνει νερά...
tripontokoutalas
QUOTE(loufer @ Jan 28 2008, 10:20 ) *
Συμφωνώ μαζί σου taper, αλλά να παίξουμε ένα δεκάλεπτο μόνο, γιατί αλλιώς θα χρειάζεται οξυγόνο ο Φαταούλας...

Θερμή Παράκληση...Μπορεί να γίνει 5/λεπτο???
loufer
QUOTE(tripontokoutalas @ Jan 28 2008, 12:02 ) *
Θερμή Παράκληση...Μπορεί να γίνει 5/λεπτο???

5λεπτο με 2 τεχνικά και 1 διαφημιστικό time-out?
tripontokoutalas
Όχι ρε 3 τάιμ άουτ....

Θα παίξουμε 2 2.5λεπτα με 1 δεκάλεπτο ημίχρονο...Και μην ακούσω τπτ, ότι θα έχει χαμηλό σκορ....
Stelios11
Φίλε Peritri,δυστυχώς είναι σοβαρό το διάστρεμμα....
Λογικά κανένα μήνα εκτός....
Η ομάδα των Βριλλησίων εχεί πολύ καλή ομάδα,με πολλά αθλητικά παιδιά που καθαρίζουν τα ριμπάουντ πολύ εύκολα και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να κυνηγήσει κάτι παραπάνω!!!!! 41.gif
Φίλε Peritri,εδώ και 16 χρόνια που παίζω στην συγκεκριμένη ομάδα,πότε δεν θυμάμαι να είχαμε ψηλούς(ποιοτικούς) παίχτες,maximum να φτάνανε το 1,96....και όσοι ήταν ψηλότεροι δεν είχαν "μπασκετική παιδεία"......!!!
Καλή συνέχεια Στα Βριλλήσια.... 77.gif
loufer
QUOTE(Stelios11 @ Jan 28 2008, 12:27 ) *
Φίλε Peritri,δυστυχώς είναι σοβαρό το διάστρεμμα....
Λογικά κανένα μήνα εκτός....
Η ομάδα των Βριλλησίων εχεί πολύ καλή ομάδα,με πολλά αθλητικά παιδιά που καθαρίζουν τα ριμπάουντ πολύ εύκολα και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να κυνηγήσει κάτι παραπάνω!!!!! 41.gif
Φίλε Peritri,εδώ και 16 χρόνια που παίζω στην συγκεκριμένη ομάδα,πότε δεν θυμάμαι να είχαμε ψηλούς(ποιοτικούς) παίχτες,maximum να φτάνανε το 1,96....και όσοι ήταν ψηλότεροι δεν είχαν "μπασκετική παιδεία"......!!!
Καλή συνέχεια Στα Βριλλήσια.... 77.gif

Περαστικά Στελάρα... Ελπίζω να επανέλθεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Εάν δεν έχετε κάποιον φυσιοθεραπευτή πες μου,έχω 1-2 να σου πω
Stelios11
QUOTE(loufer @ Jan 28 2008, 12:43 ) *
Περαστικά Στελάρα... Ελπίζω να επανέλθεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Εάν δεν έχετε κάποιον φυσιοθεραπευτή πες μου,έχω 1-2 να σου πω

Να 'σαι καλά ρε loufer,ευχαριστώ για τα περαστικά...και 'γώ το ίδιο εύχομαι(όσον το δυνατόν γρηγορότερα στο γήπεδο) 69.gif
Όσον αφορά,το φυσιοθεραπευτή,έχω έναν δικό μου,που πάω αρκετά συχνά..... biggrin.gif
Thanks πάντως.... icon_wave.gif
soulinakos5
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β ΕΣΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ??
Stelios11
QUOTE(soulinakos5 @ Jan 28 2008, 16:54 ) *
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β ΕΣΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ??

Νομίζω, "soulinako5" πως η αγωνιστική αναβάλλεται......Αυτή την πληροφορία έςω μέχρι τώρα,αν κάποιος έχει διαφορετική πληροφορία,παρακαλείσθε να μας το επισημάνετε .... biggrin.gif
triponter
QUOTE(taper @ Jan 28 2008, 08:17 ) *
εγώ θέλω να γίνω αρχηγός μόνο στη θέση του ΑΡΧΗΓΟΥ

αλλιως αμα έρθω στον κρόνο θα θέλω να γίνω τριποντέρ στη θέση του ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ smiley.gif

QUOTE(loufer @ Jan 28 2008, 08:20 ) *
Συμφωνώ μαζί σου taper, αλλά να παίξουμε ένα δεκάλεπτο μόνο, γιατί αλλιώς θα χρειάζεται οξυγόνο ο Φαταούλας...Σεμνά και ταπεινά πάντα όπως λέει και ο Πρωθυπουργός μας.

ρε..........βγαζετε και γλωσσα.....σας εχουμε οποτε θελετε, αλλα σωστα το ματς θα διαρκεσει 7,5 λεπτα....

θελω 2 για να ζεσταθω και τα υπολοιπα 5,5 φτανουν για νας σας κανουμε ρομπα...

και μη ξεχασουμε μετα τον αγωνα να παμε για μασα για να παρουμε πισω αυτα που καψαμε...

και μικρε ταπερακο, για να γινεις τριποντερ στην θεση του τριποντερ πρεπει να ισιωσεις πρωτα το σουτ σου και δευτερον να μην ξανακοψεις ποτε στην ζωη σου...ουτε αμυνα θα παιζεις...

αρχισε απο αυτα τα βασικα..και μετα θα σε μαθω πως να βαζεις και την μπαλα στο καλαθι ... tongue.gif
asxeto_username
Σε περίπτωση που δεν τα μάθατε...

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 90-40

Δε θα επικαλεστώ τις πολλές απουσίες που είχαμε... Σίγουρα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα...
Συνεχίζουμε...
taper
QUOTE(asxeto_username @ Jan 30 2008, 10:49 ) *
Σε περίπτωση που δεν τα μάθατε...

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 90-40

Δε θα επικαλεστώ τις πολλές απουσίες που είχαμε... Σίγουρα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα...
Συνεχίζουμε...

δυστυχώς η πρώτη ομάδα που έπεσε, εκτός και αν το φονικό όπλο 6[b] θυμηθεί τα νιάτα του και πάρει την ομάδα στις στοιβαρέσ του πλάτες
loufer
QUOTE(taper @ Jan 30 2008, 12:22 ) *
δυστυχώς η πρώτη ομάδα που έπεσε, εκτός και αν το φονικό όπλο 6[b] θυμηθεί τα νιάτα του και πάρει την ομάδα στις στοιβαρέσ του πλάτες

Κανείς δεν έχει πέσει ακόμα... Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πέρσι τέτοια εποχή ο Αχιλλέας είχε τις ίδιες νίκες, και παίξαμε μαζί του την τελευταία αγωνιστική το ματς-θανάτου-όποιος χάσει- πέφτει...
Αμέσως να καταδικάσεις την πρώην ομάδα σου...Αχάριστε
Την Πέμπτη παίζουμε κανονικά με Αστέρες και Δευτέρα με ΕΦΟΑ... Φέρσου σαν επαγγελματίας ( icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif ) , κοιμήσου καλά , μην βγεις και μην πιεις...

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ
taper
QUOTE(loufer @ Jan 30 2008, 13:01 ) *
Κανείς δεν έχει πέσει ακόμα... Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πέρσι τέτοια εποχή ο Αχιλλέας είχε τις ίδιες νίκες, και παίξαμε μαζί του την τελευταία αγωνιστική το ματς-θανάτου-όποιος χάσει- πέφτει...
Αμέσως να καταδικάσεις την πρώην ομάδα σου...Αχάριστε
Την Πέμπτη παίζουμε κανονικά με Αστέρες και Δευτέρα με ΕΦΟΑ... Φέρσου σαν επαγγελματίας ( icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif ) , κοιμήσου καλά , μην βγεις και μην πιεις...

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ

ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ 77.gif
loufer
QUOTE(taper @ Jan 30 2008, 13:44 ) *
ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ 77.gif

Αποφάσισες τελικά να εισακούσεις τον Αρχηγό σου για μια φορά, δε σε αναγνωρίζω, κάποιο λάκο έχει η φάβα, και είναι ''μέσα'' και ο tripontokoutalas...
asxeto_username
QUOTE(taper @ Jan 30 2008, 12:22 ) *

αναγκαζόμαστε να πάμε άσχημα για να κάνει κίνηση η διοίκηση, να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρει πίσω τον taper!!!
taper
Λόγω ημέρας και θρησκευτικής κατάνυξης(αλλάκαι οπαδικών πεποιθησεων) αυτοαποκαλούμε αυτή την εβδομάδα Mohamed TAPER.

Τελικά τα λαμόγια-ιερόσυλοι της Εσκα όρισαν να γίνει αγωνιστική σήμερα?
Θα παίξουμε με μαύρες κορδέλες?
Θα γίνει 1 λεπτού σιγη?

Αληλουια sad.gif
Stelios11
QUOTE(taper @ Jan 31 2008, 10:09 ) *
Λόγω ημέρας και θρησκευτικής κατάνυξης(αλλάκαι οπαδικών πεποιθησεων) αυτοαποκαλούμε αυτή την εβδομάδα Mohamed TAPER.

Τελικά τα λαμόγια-ιερόσυλοι της Εσκα όρισαν να γίνει αγωνιστική σήμερα?
Θα παίξουμε με μαύρες κορδέλες?
Θα γίνει 1 λεπτού σιγη?

Αληλουια sad.gif

Φίλε, taper,εμάς μας είπαν πως η αγωνιστική αναβάλλεται.....
Εσείς παίζεται κανονικά???? 68.gif
Έχω την εντύπωση πως δεν είναι θέμα της ΕΣΚΑ,αλλά των γηπέδων (οι υπάλληλοι έχουν αργία,λόγω της κοίμησης του Χριστόδουλου)....και έτσι τα γήπεδα θα είναι κλειστά..... 69.gif
Εξάλλου,η ΕΣΚΑ δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση στο επίσημο site της.....
Τέλος πάντων,εάν παίζεται καλή επιτυχία....
lord7
QUOTE(Stelios11 @ Jan 31 2008, 10:10 ) *
Φίλε, taper,εμάς μας είπαν πως η αγωνιστική αναβάλλεται.....
Εσείς παίζεται κανονικά???? 68.gif
Έχω την εντύπωση πως δεν είναι θέμα της ΕΣΚΑ,αλλά των γηπέδων (οι υπάλληλοι έχουν αργία,λόγω της κοίμησης του Χριστόδουλου)....και έτσι τα γήπεδα θα είναι κλειστά..... 69.gif
Εξάλλου,η ΕΣΚΑ δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση στο επίσημο site της.....
Τέλος πάντων,εάν παίζεται καλή επιτυχία....

απο οσα ξερω τα δημοσια γηπεδα δεν θα γινουν οι αγωνεσ....στα ιδιωτικα γινονται....για μενα αθτο ειναι ντροπι.....δηλαδη οι μιση πενθουν και οι αλλοι μισοι παιζουν?
nik8
ποιοι αγωνεσ θα γινουν και ποιοι οχι????
Peritri
Βριλήσσια - ΕΦΟΑ, αναβάλλεται.
taper
QUOTE(Peritri @ Jan 31 2008, 12:41 ) *
Βριλήσσια - ΕΦΟΑ, αναβάλλεται.

τελικά πρώτα εμείς

έτσι για να μην σπάσει η παράδοση smiley.gif
taper
Παρεπιμπτόντως Γερακας - *** ΔΕΝ αναβάλλεται
taper
και επειδή θα έρθουν πολλοί κατάσκοποι να μας δουν το εισητήριο ορίστηκε στα 80 € εκτός των διαρκείας
nik8
αλλα εχετε μαθει???
BILL79
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ ΤΣOY
ουτε κ εμεις. να δουμε ποτε θα παιξουμε αυτα τα παιχνιδια. NBA γιναμε παιχνιδι καθε 3 μερες.
niki6
Ο αγωνας ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ θα γινει κανονικα.
Thunder
Kαι νικησε ο ΑΟΚ για ενα ποντο... smile.gif
niki6
QUOTE(Thunder @ Feb 1 2008, 00:17 ) *
Kαι νικησε ο ΑΟΚ για ενα ποντο... smile.gif

Πραγματι. Ακριβες σκορ δυστυχως δεν θυμαμαι παρ'ολα αυτα εγινε ενα πολυ ενδιαφερον παιχνιδι με τις δυο ομαδες να πηγαινουν μαζι στο σκορ σε ολη τη διαρκεια του αγωνα. Θεωρω δικαιο το αποτελεσμα διοτι η ομαδα του Χαλανδριου ηταν στο μεγαλυτερο διαστημα λιγο μπροστα. Παντως η Πευκη ειχε τη δυνατοτητα να παρει το παιχνιδι, καθως ειχε δυο βολες 3 δευτερολεπτα πριν το τελος ενω εχανε με 1 ποντο, και τις εχασε και τις δυο.. wacko.gif Κερδισε η ομαδα που εκανε τα λιγοτερα λαθη, παρ'οτι εκαναν και οι δυο πολλα. Συγχαρητηρια στην ομαδα του ΑΟΚ και καλη συνεχεια στην Πευκη! bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.