Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ερώτηση-δίλημμα για τους φίλους των Αιωνίων
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
NBAholic
Για την ακρίβεια 2 ερωτήσεις προς τους φίλους των ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.

1) Υποθέστε ότι δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα σας είτε να κερδίσει με πιθανότητα 100% (κατευθείαν) έναν μόνο από τους δυο μεγάλους τίτλους της χρονιάς (πρωτάθλημα ή Ευρωλίγγα) και να χάσει τον άλλον είτε να παίξει κανονικά και να τους διεκδικήσει και τους δυο με τις κανονικές της πιθανότητες. Ποιο από τα δύο επιλέγετε;

2) Υποθέστε ότι είναι γραφτό η ομάδα σας να κερδίσει ακριβώς έναν από τους 2 αυτούς τίτλους. Ποιον θα επιλέγατε; Η απάντηση ίσως δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο φαίνεται.
kop-13
Είναι εύκολο.
Θα ήθελα να παίξουμε κ τους 2 τελικούς κανονικά κ αν είναι να πάρουμε μόνο τον ένα θα διάλεγα τυφλά την Euroleague!
Ούτε λόγος...
NBAholic
Το δίλημμα είναι το εξής: Θα προτιμούσε ένας Παναθηναϊκός να πάρει το μεγαλύτερο από τους δυο τίτλους, χάνοντας όμως απ'τον αιώνιο αντίπαλο στον Τελικό της Α1; Δε νομίζω να το επιλέξουν όλοι αυτό.
kop-13
Ειδικά στο μπάσκετ δεν με απασχολεί κ πολύ μια ήττα απο τον ολυμπιακό ή ακόμα κ ένας χαμένος τελικός γιατί είμαι πολύ χορτασμένος κ σίγουρος οτι θα είναι περιστασιακό.
Ένα ευρωπαϊκό όμως είναι ασύγκριτο!
rchos
προσωπικα πιστευω και εγω για την ομαδα μου οτι θα προτιμουσα να παμε και στους 2 τελικους και οτι γινει!ενω στην δευτερη ερωτηση και εγω με κλειστα ματια ευρωλιγκα!

βεβαια καταλαβαινω οτι ειδικα για τους φιλους του ολυμπιακου οι ερωτησεις εινα οντως πολυ δυσκολες και οι δυο(ειδικα η δευτερη)!γιατι ειναι μια ομαδα που τα τελευταια χρονια ειναι χωρις τιτλους και παντα υπο του παναθηναικου οποτε το να κερδισεις τον τιτλο μετα απο μια σειρα παιχνιδιων με τον παο οπως και να το κανουμε σε ιντριγκαρει!
jjc
1) Εγω σαν Ολυμπιακος θα ηθελα να παίξει κανονικά και να τους διεκδικήσει και τους δυο με τις κανονικές της πιθανότητες.

2) Αν και εχουμε χρονια να κερδισουμε ενα πρωταθλημα, το να κερδισουμε την Ευρωλιγγα, την οποια ψαχνει απεγνωσμενα τα τελευταια χρονια ο Παναθηναικος, και μαλιστα μεσα στο σπιτι του με τρελαινει αφανταστα!!!!!!!!
teneatis
φυσικά και να πάει 2 τελικούς και ότι γίνει! Απλώς αν χάσει πάλι με τον ίδιο τρόπο δεν θα το αντέξω.
mikri prasini ollandeza
Τελικό Eυρωλίγκα με οσφπ το πρότεινε κανείς?Έτσι θα τον νικήσουμε, θα πάρουμε Ευρωλίγκα!Πρωτάθλημα, χαρισμά τους!Έχουμε βαρεθεί να το παίρνουμε!Αλλά θα έχουμε μια νίκη στο ιστορικό μας απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος τότε!
reignman
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Nov 1 2006, 01:30 AM) *
Τελικό Eυρωλίγκα με οσφπ το πρότεινε κανείς?Έτσι θα τον νικήσουμε, θα πάρουμε Ευρωλίγκα!Πρωτάθλημα, χαρισμά τους!Έχουμε βαρεθεί να το παίρνουμε!Αλλά θα έχουμε μια νίκη στο ιστορικό μας απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος τότε!

αυτο που λες δεν γινεται! smile.gif οταν 2 ομαδες απο την ιδια χωρα βρισκονται στο f4 τοτε αντιμετοπιζουν η μια την αλλη στην αρχη και ποτε στον τελικο smile.gif

εγω θα προτιμουσα να παρω το πρωταθλημα και απλα να βρεθω στον τελικο της ευρωλιγκας..
αφενώς πρωταθλημα εχω πολλα χρονια να δω οποτε θα παρω μια γευση. αφετερου θα εχω πεταξει τον παναθηναικο στον μικρο τελικο wink.gif sounds promising
amanolar
Δεν υπάρχει δίλλημα.

Ευρωλίγκα δαγκωτο! Θα είναι και στην Αθήνα!

Το ελληνικό εκτός απο το οτι είναι σχετικά αδιάφορο το έχω όποτε θέλω. tongue.gif

reignman ωραίο avator :-)
XANIA74
FYSIKA THN EUROLEAGUE MES TO SPITI TOY BAZELOY , THA EINAI MIA XARA NOMIZO EEXEXEXXE
apkat
Στο πρωτο ερωτημα επειδη ο Ολυμπιακος ειναι απογοητευτικος για την ωρα διαλεγω τον ενα σιγουρο τιτλο..

Στο δευτερο οσο μεγαλυτερος τιτλος και αν ειναι η ευρωλιγκα με εξιταρει απιστευτα το πρωταθλημα επειδη μου εχει λειψει τοσο πολυ..Ειναι παρα πολυ δυσκολη η απαντηση πραγματικα δεν ξερω!!με βαρια καρδια θα πω ομως ευρωλιγκα!!

αυτο που λες δεν γινεται! οταν 2 ομαδες απο την ιδια χωρα βρισκονται στο f4 τοτε αντιμετοπιζουν η μια την αλλη στην αρχη και ποτε στον τελικο

Αν δεν κανω λαθος αυτο εχει καταργηθει οποτε θεωρητικα και μονο(γιατι εχουμε τα χαλια μας και το φαιναλ4 ειναι ονειρο) νομιζω μπορουμε να παιξουμε τελικο με Παο..
XANIA74
opos diabasa tvra sthn klhrvsh den ginetai na paijoyn olympiakos - pao ara pame pano se tsska exm
exm, gia na doyme th tha doyme smile.gif apo tis alles pantos kalytera roma toy floroy toy bodiroga para partizan kata th gnomh moy
Green Warrior
Φαίνεται σας έχει λείψει ο Ντέγιαν γαυράκια και τον πεθυμίσατε tongue.gif
enypnio
αμά ήμουνα Παναθηναικός θα προτιμούσα την Ευρολίγκα

άμα ήμουνα Ολυμπιακός το Πρωτάθλημα

ως ουδέτρος ας πάρει την Ευρολίγκα μια Ελληνική ομάδα και ας είναι και ο Άρης
grigoris
Σόρρυ παιδιά αλλά όποιος επιλέγει το πρωτάθλημα από την Ευρωλίγκα μάλλον κάπως στραβά τα βλέπει,δε συγκρίνονται τα 2 μεταξύ τους!Ποιά αίγλη έχει το ένα και ποιά το άλλο?Μην τρελαθούμε εντελώς.Και όχι μόνο την Ευρωλίγκα αλλά και οποιονδήποτε ευρωπαϊκό τίτλο.
apkat
Ο Ματσιγιαουσκας πχ σε συνεντευξη ειχε πει οτι προτιμαει το πρωταθλημα..Αλλα αυτος ειναι και τρελος smiley.gif
kastr
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ. Δεν υπάρχει καμία άλλη απάντηση απο πλευράς ΠΑΟ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.