QUOTE(NBAholic @ Apr 14 2006, 06:00 PM)
Ένας gunner σαν τον ΑΙ δεν μπορεί εύκολα να μπει στο πνεύμα ομάδων σαν τους Πίστονς, κι αν μπει, χάνει ένα μέρος της αποτελεσματικότητάς του...Αλλά από την άλλη, ποιος θα γνώριζε τον Μπίλαπς αν έπαιζε σε μια ομάδα σαν τη Φιλαδέλφεια;
Στο εχω ξαναπει.Εισαι ρατσιστης.Ποιος θα γνωριζε τον πιππεν αν δεν επαιζε στους μπουλς?
Και για να μην πάμε σε υποθέσεις, ποιος τον γνώριζε όσο έπαιζε σε Βοστώνη, Μιννεσότα, Ντένβερ, κτλ; Είχε καταντήσει γυρολόγος,
Οποιος παρακολουθουσε ΝΒΑ τον ηξερε....
τον βρήκε μια ομάδα με πολλούς καλούς παίχτες, τον ενέταξε δίπλα της και τον έκανε πρώτο μάγκα...
Αυτο δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα.
Ο γκαρνετ περασε τον πρωτο γυρο των πλεοφ οταν επαιξε διπλα στους κασελ και σπριουελ.Ο ρομπινσον πηρε πρωταθλημα οταν επαιξε με τον ντανκαν.ο μιτς ριτσμοντ πηρε πρωταθλημα επειδη επαιξε με τους λεικερς.Πρωτος μαγκας εγινε και στογιακοβιτς διπλα στον γουεμπερ και τον τζεισον γουιλλιαμς.Πρωτος μαγκας δεν εγινε και ο νοβιτζκι διπλα σε μαικλ φινλει?Α, ναι.Θυμασαι τους συμπαικτες του λαρρι μπερντ και του ματζικ τζονσον?
Α, παρεπιπτόντως, το ποσοστό εντόςπαιδιάς του Μπίλαπς είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι χειρότερο από του Άιβερσον.
Μικρη διαφορα.416 ο μπιλαπς, 448 ο αιβερσον.Πολυ καλυτερος στα τριποντα ο ο μπιλαπς, 435 εναντι 329.
Α!και ο αιβερσον παιζει και γυρω στα 7 λεπτα παραπανω και ειναι και λιγοτερο ομαδικος....
Αλλα μην ξεχνατε!Διαφορετικη η δουλεια του καθενος μεσα στο παρκε.
Τι καθομαι και λεω και εγω?Δεν μπορουμε να τους συγκρινουμε.Ο ενας (μπιλλαπς) ειναι πλειμεκερ και ο αλλος (αιβερσον) ειναι δυαρι.Και μην πειτε οτι παιζει στο 1.Απο αναγκη το κανει.
Την επομενη φορα να συγκρινεται τον μπεν γουαλλας με τον ερλ μποικινς.