Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - Αρης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
weirdo1977
διάβασα κάτι ωραίο σήμερα... αν ξαναχάσουμε ας δίνουμε το παιχνίδι στα χαρτιά κάθε χρόνο να τελειώνει η υπόθεση... κάτι μου λέει όμως πως περάσαμε το κατώτερο σημείο της κοιλιας k ανεβαίνουμε...
ashton
Κυριακή 11 Μαρτίου
16:00
ζωντανά στην ΕΤ1 (αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι την Κυριακή και πάει κι αυτό σε κάνα σπορτ+)
Air Kef
Καλα δν ειστε και αδικημενοι απο τα τηλεοπτικα.. smile.gif

16.00 παντως ήταν και το ματς Ολυμπια-ΑΕΚ που ενω ειχε προγραμματιστει για ΕΤ3 πηγε τελικα στο ΣΠΟΡ+..

Όσο βελτιωμενη και να ειναι η ΑΕΚ,νομιζω πως ο Άρης θα το παρει το ματς,δύσκολα βέβαια,αλλα θα το παρει..
Aristofanis
Νίκησε τον Άρη στο κύπελλο τον Σεπτέμβριο γιατί να μην το κάνει και τώρα?
nikefalin
QUOTE(Aristofanis @ Mar 6 2007, 03:21 PM) *
Νίκησε τον Άρη στο κύπελλο τον Σεπτέμβριο γιατί να μην το κάνει και τώρα?


Αν ο Άρης εμφανιστεί κουρασμένος από την Ευρώπη όλα (ξανα)γίνονται..., ο Άρης υπερέχει δεν τίθεται ζήτημα, αλλά αν δεν σπάσει τη ζώνη που "φορά" ο Μαρκόπουλος στα 2 τελευταία παιχνίδια τότε το παιχνίδι θα πάει πόντο πόντο. Να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι και ο Φέλτον.

Νίκος
klearxos
Θα ηθελα να δω πριν κλεισω τα 30 μου ξανα τον Αρη να κερδιζει εκτος εδρας την ΑΕΚ.
Ζηταω πολλα?
thrylos7
Με την παράδοση που έχει δημιουργηθεί περίμενα την ΑΕΚ ν' αναγεννηθεί από αυτό το ματς και όχι από την προηγούμενη εβδομάδα με την Ολύμπια... rolleyes.gif

Πώς κι έτσι θα δούμε εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ στην τηλεόραση; rolleyes.gif
EXPLOITED ARIS
QUOTE(thrylos7 @ Mar 7 2007, 03:02 AM) *
Με την παράδοση που έχει δημιουργηθεί περίμενα την ΑΕΚ ν' αναγεννηθεί από αυτό το ματς και όχι από την προηγούμενη εβδομάδα με την Ολύμπια... rolleyes.gif

Πλακα πλακα...
Νομιζω παντως πως ηρθε η ωρα να σπασει αυτη η παραδοση.
Αλλιως βρειτε μου καπου να κρυφτω... tongue.gif ph34r.gif
geosider
QUOTE(Aristofanis @ Mar 6 2007, 01:21 PM) *
Νίκησε τον Άρη στο κύπελλο τον Σεπτέμβριο γιατί να μην το κάνει και τώρα?

ξέχασέ το με τίποτα δεν χάνουμε από την ΑΕΚ τώρα
basketaris
Ταπουτος off για την Κυριακη...
Κανονικα μεσα ο Φελτον...

Υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην πω τιποτα για το ματς, ουτε προβλεψεις... Μπας & σπασει η γκινια μας με αυτην την ομαδα... Θα το τηρησω... smile.gif
ashton
Δεν υπάρχει λόγος. Το ματς είναι (δυστυχώς) διπλό..

η παράδοση ξεκίνησε με το τρίποντο του Γκέκου στο ματς Κυπέλλου στο Μόσχος, και τέλειωσε με το τρίποντο του Ταπούτου στο ματς Κυπέλλου φέτος..
basketaris
ashton, το βλεπεις δηλαδη σημειολογικα? Ως ενας κυκλος που ανοιξε και θα κλεισει με το ιδιο σκηνικο?
Μακαρι, για την ομαδα μου, να επιβεβαιωθεις, αλλα ας φυλαμε τα ρουχα μας για να εχουμε τα μισα. Δεν ξερουμε πως θα επιδρασει η κουραση του ΑΡΗ απο τα συνεχη ταξιδια (αλλαγη 5 πτησεων σε διαστημα 3 ημερων!). Αν παιξει ο ΑΡΗΣ οπως με Δυναμο, λογικα η Αεκ, δεν εχει τυχη... Για να δουμε...
klearxos
Κερδισαμε! wav.gif wav.gif

Εβαλε ο Καλαιτζης 7 ποντους! wav.gif wav.gif

Εβαλε ο Φλετσερ 6 ποντους!!! wav.gif wav.gif wav.gif w00t.gif w00t.gif
weirdo1977
λέω να ανοίγω συχνότερα topics biggrin.gif συγχαρητήρια στην ομάδα για την επαγγελματική της εμφάνιση... αν αρχίσει k ανεβαίνει k ο φλέτσερ κάποιοι πρέπει να αρχίσουν να φοβούνται tongue.gif
Pierce
οπως φαινεται ο αστον ειχε απολυτο δικιο.
η ομαδα κλαταρε απο την πολυ καλη και πιεστικη αμυνα του αρη και το ματς ηρθε φυσιολογικα ετσι οπως ηρθε . αντεξαμε δυστυχως μονο για 15-20 λεπτα.
ashton
από τη στιγμή που δεν πρόλαβα να ανοίξω και το σχετικό τόπικ, όλα ήταν δεδομένα :-(

25 πόντους στο κεφάλι από τον Άρη που μας κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια στην Αθήνα...
Παράλληλα ήταν και η πιο βαριά μας ήττα στην ιστορία από αυτούς...

Τραγική εμφάνιση σε όλο το 40λεπτο.

όταν γκάζωσε ο Άρης εμείς κοιτάγαμε...

Κάπως προσπαθούσαν Γκαγκαλούδης, Κόμματος, Γκργκούρεβιτς, Μάκης χωρίς να είναι κανείς τους στους διακριθέντες...

QUOTE
Ματσόν: "Πρώτα η Μπενετόν"
Απέφυγε να σχολιάσει το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει τη δεύτερη θέση, ο Αντρέα Ματσόν, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα του οδήγησε τον αντίπαλο σε 21 λάθη.

"Θέλαμε πολύ τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, γιατί είχαμε χάσει μεσοβδόμαδα στην Μόσχα από την Ντινάμο. Ήταν μία ήττα που μας πλήγωσε και χρειαζόμασταν τη νίκη στην προσπάθειά μας, να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση με τη λήξη της κανονικής περιόδου".

"Πιστεύω ότι με τις εμφανίσεις μας και τα αποτεκλέσματα που έχουμε φέρει, αξίζουμε τη θέση στην οποία βρισκόμαστε, αλλά θα παλέψουμε πολύ δυνατά και για τη δεύτερη θέση. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει 21 λάθη".

"Συγχαρητήρια στους παίκτες. Έκαναν πολύ καλή δουλειά. Μου είχαν πει ότι ο Άρης είχε να κερδίσει 17 χρόνια την ΑΕΚ στην Αθήνα και είναι καλό ότι σπάσαμε την παράδοση. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Μπενετόν την Τετάρτη, στο οποίο πάμε για να κερδίσουμε".

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον χαρακτήρα τελικού, του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό: "Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε το ματς με την Μπενετόν Τρεβίζο. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεχωριστά, γιατί είμαστε μια ομάδα που δεν έχουμε τους σούπερσταρ".

Στα πολλά λάθη της ομάδας του, στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Σούλης Μαρκόπουλος: "Συχγαρητήρια στον Άρη για την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, αλλά από ένα σημείο και μετά αυτό ήταν αδύνατο. Μας κόστισαν τα 21 λάθη τα οποία δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις, απο την στιγμή που απέναντί σου έχεις μια ομάδα όπως ο Άρης, που παίζει σκληρή και δυνατή άμυνα. Δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτές τις άμυνες".

"Παίξαε πολύ άσχημα καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ Και αυτό είχε να κάνει με το ότι ο Άρης, δεν είχε εύκολο καλάθι στη ζώνη. Στο δεύτερο ημίχρονο τα 3 συνεχόμενα τρίποντα του Σκέιλς, έδωσαν διαφορά στον Άρη και το παιχνίδι, εξελίχθηκε σε τυπική διαιδισκασία. Έχουμε δύσκολους αγώνες, στη συνέχεια με ομάδες που ζητούν, τα ίδια πράγματα με μας".

Για τις συνθήκες που επικρατούν στην ΑΕΚ, ο τεχνικός της "Ένωσης", είπε: "Αυτό που με δυσαρεστεί είναι ότι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, δεν προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, κάτι που δεν συμβαίνει με μας. Θέλω να πιστεύω ότι έχει εκτονωθεί η κρίση, αλλά δεν είμαι και στο μυαλό των παικτών. Όταν μπαίνει κάποιος στο γήπεδο, για προπόνηση πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένος σε αυτήν".


sport24.gr
EXPLOITED ARIS
Καιρος ηταν να σπασει αυτη η παλιοπαραδοση ugly1.gif
Ειναι καιρος να αρχισει μια καινουρια!!!
Οσο για τον αγωνα δε σηκωνει συζητηση απο τη στιγμη που μεχρι και ο Φλετσερ εβαλε 6 ποντους. 40.gif 40.gif 40.gif
Αντε τωρα για τη δευτερη θεση shot.gif
ashton
και η κριτική







4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ

Ξεκίνησε πολύ καλά, έβγαλε ένα drive και 2 τρίποντα, αλλά στη συνέχεια έπεσε και έμεινε στην μετριότητα την ώρα που η ομάδα παρέπαιε.

5. ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Κακή εμφάνιση.. Τα 2 λάθη και τα 2 χαμένα σουτ (με τάπες του Μάσεϊ σε μπασίματα) μας στοίχισαν τη δυνατότητα να τελειώσουμε μπροστά το ημίχρονο.



6. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Από την περιφέρεια έδωσε κάποιες λύσεις (3/7 3π), αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήταν από τους χειρότερους αλλά απλά άλλος ένας μέτριος.

9. ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΓΓΟΥΝΗΣ

Πήρε χρόνο και δεν ήταν απαρατήρητος όσο έπαιξε, σκοράροντας 5π με ένα τρίποντο κι ενα καλάθι από κατω



10. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ηταν ο 1ος σκόρερ μας, καλός κοντά στο καλάθι (4/4 2π και 8-0ρ), αλλά δεν έδωσε αυτά που θα περιμέναμε... κατάχρηση στο 3π που ήταν και παλι άστοχος (1/5)



11. ANTE GRGUREVIC

Είχε διάθεση, πάλεψε κάτω από τα καλάθια, έβγαλε κάποιους πόντους (6π), πήρε και 8 ρημπάουντ. Δε νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε και περισσότερα σε μόνιμη βάση. Επίσης φάνηκε πως στις βολές δεν μπορεί το παλουκάρι... 0/3 σήμερα (ενώ είχε και 1/6 την περασμένη βδομάδα)



12. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πήρε κάποιο χρόνο συμμετοχής (κι όχι μόνο όταν είχε κριθεί το ματς). Δεν έδειξε τίποτα όμως.

14. JASMIN PERKOVIC

Εκτός κλίματος, τους πόντους τους έβαλε στο τελευταίο τρίλεπτο που το πουλάκι είχε πετάξει. Φοβόταν να πάρει προσπάθειες, ανύπαρκτος κάτω από τα καλάθια.



15. BRENT SCOTT

Τροφοδοτήθηκε αρκετά αλλά άλλο Άρης κι άλλο Ολύμπια ή Μακεδονικός... Πάλι καλά που έβαλε τις περισσότερες βολές (8/10), γιατί στα υπόλοιπα... μαύρα χάλια... 1/6 διποντα και 6 λάθη.


16. JOSKO GARMA

Δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο. Αυτό μου λέει πως μετράει μέρες.



18. LAVELLE FELTON

Μέτριος προς κακός. Εχει δυνατότητες (μακριά χέρια-ψηλος, καλός για άμυνα), αλλά ήταν εκτός κλίματος. 2/7 διποντα, 0/2 τριποντα, καμιά ασιστ.

19. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΚΑΒΑΣ

Δεν έπαιξε. Περίμενα να τον βαλει πάντως στο τέλος.


Κόσμος γύρω στους 600

ο οποίος σε όλο το 40λεπτο έλεγε υβριστικά για τον Άρη, ο Χριστοδούλου βαρέθηκε να κάνει παρατηρήσεις και 99% το επόμενο ματς θα είναι κεκλεισμένων...


εδώ ο Χριστοδούλου πάει στη γραμματεία για να γράψει την παρατήρηση



στην εξέδρα και ο Σάλε με τον Χατζή



Ντράγκαν Σάκοτα



Χατζής



Χατζής με Γρανίτσα τζούνιορ



τέλος αγώνα
hagi
Πολλά μπράβο στα παιδιά για την εμφάνισή τους..Έδειξαν ότι πραγματικά είμαστε από τις καλύτερες ομάδες της Α1 φέτος..
Σπάσανε και την παράδοση..

Δυστυχώς όμως η ΑΕΚ ήταν τραγική..Λυπάμαι που έχει καταντήσει έτσι..Ενώ έχει παίχτες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω..

Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά και πάμε παρακάτω..Τώρα θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς για να πάρουμε την δεύτερη θέση..Θα είναι μεγάλη επιτυχία..
thrylos7
Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Χατζή ξανά στην ΑΕΚ του χρόνου; rolleyes.gif Στον Πανιώνιο ούτως ή άλλως δεν πολυχρησιμοποιείται...
Warrior
QUOTE
Δυστυχώς όμως η ΑΕΚ ήταν τραγική..Λυπάμαι που έχει καταντήσει έτσι..Ενώ έχει παίχτες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω..


Οντως πολυ κακη η ΑΕΚ χθες και γενικοτερα ομως.Ευτυχως εκανε την extra-νικη(που λεγαμε...) στην Λαρισα
απεναντι στην Ολυμπια και απομακρυνθηκε(σχετικα) απο την επικινδυνη ζωνη.

Εμεις ειμασταν πολυ καλοι χθες,σε συνεχεια της καλης εμφανισης στη Μοσχα.Φαινεται οτι ξεπερασαμε την
"κοιλια" του προηγουμενου μηνα.Κατι που συνεβει σε συνδυασμο με κατακορυφη ανοδο της αποδοσης του
Σκειλς,που στα τελευταια παιχνιδια ειναι εξαιρετικος...

Χθες ολα ξεκινησαν απο την πολυ καλη αμυνα παλι,ενω Γιαννουλης,Μασει και Σκειλς(και γενικοτερα ολη
η ομαδα) ειχαν πολυ διαθεση.Πολυ καιρο ειχαμε να δουμε τοσο ανετη εκτος εδρας νικη και κυριως ομορφο
μπασκετ.Στους τελευταιους αγωνες ο Αρης μου θυμιζει την ομαδα προ Χριστουγεννων.Μακαρι να ειναι
αναλογη η συνεχεια.Ερχεται μεγαλο παιχνιδι την αλλη βδομαδα....

Ο Γιαννουλης,αν συνεχισει ετσι,ισως να αποδειχτει η μεταγραφη του ψηλου που χρειαζομασταν.
geosider
QUOTE(geosider @ Mar 9 2007, 03:13 PM) *
ξέχασέ το με τίποτα δεν χάνουμε από την ΑΕΚ τώρα

χεχεχε, το χα πει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε τώρα, ευχαριστήθηκα και για την διαφορά και μην μου πείτε ντροπή γιατί όταν και μεις ήμασταν σε τέτοια χάλια η ΑΕΚ μας πατούσε στο κεφάλι, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα
hellenic
Mia xara tha itan an erthei stin AEK o Xatzis kati poy den moy fainetai kai poli paralogo giati ston Panionio pleon ton exoyn monima ston pango!Kai se pia omada na paei?To mono tha itan na figei sto eksoteriko omos den to blepo...!An kai einai pleon poli argos exei akoma to farmakero sout!
Tora stin AEK fetos:O Felton den edikse akoma kati to spoudeo!Polla sout,liga eustoxa omos pisteuo pos tha beltiothei me ton xrono kai tha odigisei tin AEK se nikes,omos den pisteuo na ftasoume sta Play-Off!
ashton
ποια playoff ??? στα playoff πάνε ομάδες που έχουν σωθεί... η ΑΕΚ δυστυχώς δεν είναι τέτοια...

όσο για το Χατζή, είναι λίγο δύσκολη η επιστροφή από τη στιγμή που οι 2 πλευρές είναι σε διαμάχη για τα χρωστούμενα.
nikefalin
QUOTE(ashton @ Mar 13 2007, 09:39 PM) *
ποια playoff ??? στα playoff πάνε ομάδες που έχουν σωθεί... η ΑΕΚ δυστυχώς δεν είναι τέτοια...

όσο για το Χατζή, είναι λίγο δύσκολη η επιστροφή από τη στιγμή που οι 2 πλευρές είναι σε διαμάχη για τα χρωστούμενα.

Μα καλά , φεύγωντας πέρυσι δεν τον είχαν εξοφλήσει ? Έτσι είχαν πει, πως δηλαδή πρώτα εξοφλήθηκε και μετά του δώσαν την ελευθέρας.....

Νίκος
suspect
ο Χατζης παιρνει μια πολυ ωραια συνταξη στον Πανιωνιο.
Ο Φελτον δεν καταλαβα για ποιον λογο ηρθε.
Στοχους δεν εχουμε, πλει οφ δεν, ευρωπη δεν, αρα τι να τον κανουμε;

Οσο για το παιχνιδι, υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ των ομαδων.
φυσιολογικη και η ηττα και το σκορ.
hellenic
Ego anarotieme gaiti argise o Aris toso kairo na mas nikisei stin Athina!An skeftei kaneis oti exase to kalokairi sto kupello...
ashton
ο Χατζής δεν έχει αποδεχθεί τον διακανονισμό που πρότεινε η ΚΑΕ για τα 162,000 χρωστούμενα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.