Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός 2009-2010 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
il postino
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jan 3 2010, 18:37 ) *
Έτσι ειχε ειπωθεί.

υπηρχε περιπτωση ο ζοτς να κραταγε για τη σεζον 2006-2007 τον λακοβιτς? ουτε μια στο εκατομμυριο! τα εφερε ετσι ο σερβος ωστε να φανει οτι δεν τον εδιωξε απο τη μια και να κανει και τη δουλεια του απο την αλλη (να τον ξεφορτωθει δηλαδη). αμα δεν εκλεινε στη μπαρτσα ο λακοβιτς θα εβρισκαν τροπο να τον σουταρουν! δεν ειναι παικτης πρωτης γραμμης για τετοιες ομαδες ο σλοβενος!
Marciulionis
Μια χαρά παίκτης πρώτης γραμμής είναι ο Λάκοβιτς και μια χαρά μας έκανε, και θα τον κρατούσαμε, και γι αυτό το επίπεδο κάνει. Κι εδώ που τα λέμε δε πήγε σε καμιά ομαδίτσα, στη Μπαρτσελόνα πήγε... Μιλάτε ορισμένοι λες και έφυγε από εμάς και πήγε στην Ολύμπια Λάρισας...
Ginobili
QUOTE(ilpostino @ Jan 4 2010, 19:06 ) *
υπηρχε περιπτωση ο ζοτς να κραταγε για τη σεζον 2006-2007 τον λακοβιτς? ουτε μια στο εκατομμυριο! τα εφερε ετσι ο σερβος ωστε να φανει οτι δεν τον εδιωξε απο τη μια και να κανει και τη δουλεια του απο την αλλη (να τον ξεφορτωθει δηλαδη). αμα δεν εκλεινε στη μπαρτσα ο λακοβιτς θα εβρισκαν τροπο να τον σουταρουν! δεν ειναι παικτης πρωτης γραμμης για τετοιες ομαδες ο σλοβενος!

Εννοείται ότι ήθελε να τον κρατήσει τότε ο Ζοτς
giannis_
QUOTE(ilpostino @ Jan 4 2010, 21:06 ) *

o λακοβιτς μπορει να εκνευριζε εμας οταν βαραγε κατι αψυχολογητα τελειως τριποντα,αλλα ηταν το αγαπημενο παιδι του ζοτς.
μας την εφερε ασχημα, μας αφησε στα κρυα του λουτρου να ψαχνομαστε για παιχτες,ασχετα που μας βγηκαν οι σανι και βουγιανιτς.
Αλλα δεν πειραζει αποδειχτηκε γκαντεμης smiley.gif με το που εφυγε ηρθε η κουπα...
mrproedros
Euroleague 2010 - Week 9 - Gameday 1 : Παναθηναϊκός - Πρόκομ 74-66 (6-1-10) Highlights

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 36-38, 51-50, 74-66
ΠΑΟ (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 6 (1), Σπανούλης 6, Περπέρογλου 5 (1), Μπατίστ 13, Φώτσης 5 (1), Νίκολας 13 (3), Τσαρτσαρής 4, Πέκοβιτς 10, Καλάθης 2, Σερμαντίνι 2, Γιασικεβίτσιους 8
ΠΡΟΚΟΜ (Πατσέσας): Σέβεριν, Χάρινγκτον, Λόγκαν 6, Κοστρέφσκι, Γιάγκλα 4, Λάπετα 3, Σκότκα, Βάρντα 4, Γουντς 16, Μπάρελ 12, Γιούινγκ 19 (3), Χριτσάνιουκ 2
Alexandris Eleftherios
Άσχετο αλλά...

Είδα το βίντεο και διαπίστωσα πως ο εκφωνητής είναι...

Α) Αδερφή.
Β) Πάσχει απο εγκεφαλικό.
Γ) Μόλις είχε ξυπνήσει.

Ακόμα και όταν μετέδιδε τα καρφώματα των Γουντς και Μπατίστ μίλαγε λες και ήταν νεκρός. smiley.gif
Manu7
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jan 7 2010, 03:55 ) *
Άσχετο αλλά...

Είδα το βίντεο και διαπίστωσα πως ο εκφωνητής είναι...

Α) Αδερφή.
Β) Πάσχει απο εγκεφαλικό.
Γ) Μόλις είχε ξυπνήσει.

Ακόμα και όταν μετέδιδε τα καρφώματα των Γουντς και Μπατίστ μίλαγε λες και ήταν νεκρός. smiley.gif

Χαχαχα γενικά όλοι οι εκφωνητές της Euroleague μιλάνε σαν πιωμένοι... 69.gif
Και έχουν και όλοι παρόμοια σπαστική εκνευριστική και άθλια φωνή...
Πού τους βρήκαν?Και τι εθνικότητας είναι αυτοί?
Μιλάμε για απορίες όχι αστεία.... wacko.gif
il postino
ορισμενοι θεωρουν το λακοβιτς παιχταρα ,με ψυχη, που δεν κολωνει πουθενα και επιχειρημα τους ειναι οτι φευγοντας απο τον παο δεν πηγε σε τυχαια ομαδα αλλα στην μπαρτσα. οκ!

γνωμη μου ειναι οτι ενας καλος παικτης , στον οποιο δε μπορει να στηριζεται μια ομαδα για να πατησει την κορυφη της ευρωπης!

επισης , οπως παλιοτερα ο λιθουανος ο καρνισοβας , ετσι και αυτος , οταν ληγει το τριτο δεκαλεπτο πρεπει να παρκαρει στον παγκο!
colonel gomelsky
QUOTE(ilpostino @ Jan 7 2010, 19:47 ) *
ορισμενοι θεωρουν το λακοβιτς παιχταρα ,με ψυχη, που δεν κολωνει πουθενα και επιχειρημα τους ειναι οτι φευγοντας απο τον παο δεν πηγε σε τυχαια ομαδα αλλα στην μπαρτσα. οκ!

γνωμη μου ειναι οτι ενας καλος παικτης , στον οποιο δε μπορει να στηριζεται μια ομαδα για να πατησει την κορυφη της ευρωπης!

επισης , οπως παλιοτερα ο λιθουανος ο καρνισοβας , ετσι και αυτος , οταν ληγει το τριτο δεκαλεπτο πρεπει να παρκαρει στον παγκο!

και γω ακριβώς την ίδια εικόνα έχω για τον Σλοβένο. Μόνη μου διαφωνία το ότι βάζεις το όνομα του Αρτούρας στην ίδια πρόταση με τον Λάκοβιτς. Άλλη κλάση ο Λιθουανός.

Παίχτες σαν τον Λάκοβιτς χρειάζονται όλες οι μεγάλες ομάδες. Αλλά όχι για πρωταγωνιστές. Η Μπαρτσελόνα έχει την τύχη να έχει δύο (Λάκοβιτς, Μπαζίλε). Κανείς όμως στην ομάδα δεν ξεχνάει ότι Λα Μπόμπα RULES...
il postino
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 7 2010, 19:52 ) *
και γω ακριβώς την ίδια εικόνα έχω για τον Σλοβένο. Μόνη μου διαφωνία το ότι βάζεις το όνομα του Αρτούρας στην ίδια πρόταση με τον Λάκοβιτς. Άλλη κλάση ο Λιθουανός.

Παίχτες σαν τον Λάκοβιτς χρειάζονται όλες οι μεγάλες ομάδες. Αλλά όχι για πρωταγωνιστές. Η Μπαρτσελόνα έχει την τύχη να έχει δύο (Λάκοβιτς, Μπαζίλε). Κανείς όμως στην ομάδα δεν ξεχνάει ότι Λα Μπόμπα RULES...

εμοιαζαν οι δυο τους στα guts ή οχι?
Marciulionis
QUOTE(ilpostino @ Jan 7 2010, 19:47 ) *

Όχι απλά ορισμένοι ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζονται ότι είναι τελείως άχρηστος και πλάθουν σενάρια επισημονικής φαντασίας στο μυαλό τους, κατά τα οποία προσπαθούσαμε να τον ξεφορτωθούμε...
il postino
QUOTE(Marciulionis @ Jan 8 2010, 13:02 ) *
Όχι απλά ορισμένοι ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζονται ότι είναι τελείως άχρηστος και πλάθουν σενάρια επισημονικής φαντασίας στο μυαλό τους, κατά τα οποία προσπαθούσαμε να τον ξεφορτωθούμε...

φιλε marciulionis (για να σταματησει το "ορισμενοι" smiley.gif ) προσωπικα θα ενιωθα μεγαλη εκπληξη αν τον κρατουσαν μετα την περιοδο 2005-2006. δε με επειθε αυτο το παιδι οτι στηριζομενοι πανω του (σε μικρο ή σε μεγαλο βαθμο) μπορουσαμε να παμε παρακατω! μη ξεχνας οτι σε εκεινον τον παο ο λακοβιτς ειχε πολυ μεγαλο μεριδιο στο παιχνιδι της ομαδας , πολυ μεγαλυτερο απο οτι ειχε αργοτερα στην μπαρτσελονα. επιθετικα ολα ξεκιναγαν και τελειωναν με αυτον!

να μου πεις οτι μπορουσαμε να τον κρατησουμε (ή οτι ειχαμε την προθεση να τον κρατησουμε) βαζοντας και αλλους διπλα του και παλι διαφωνω γιατι η εικονα του δε συναυδει με την εικονα μιας μεγαλης ομαδας δεδομενου οτι ειναι πολυ λιγος σε ζορικες καταστασεις. παικτικα , ειναι κοντος με ο,τι αυτο συνεπαγεται στην αμυνα , ενω επιθετικα ειναι το χειροτερο δυαρι στην ευρωπη (συγκρινομενος με παικτες της θεσης του που ανηκουν σε μεγαλες ομαδες) απο πλευρας χειρισμου της μπαλας. ολα αυτα μπαινουν στην ακρη αν συνυπολογισουμε οτι ευκολα πελαγωνει οταν κρινονται καταστασεις μετα τον απριλη.

σεβομαι οτι μπορεις να τον εχεις σε εκτιμηση αλλα τουλαχιστον εγω εχω διαφορετικη αποψη!
rchos
βρε συ ilpostino ειναι αλλο πραγμα να κρινεις εναν παιχτη και να λες οτι δεν ηταν αρκετος για βασικο στελεχος του παο(οντως ο λακοβιτς ειναι λιγος για πρωτο βιολι σε ομαδα τιτλων ενω συμπληρωματικος οπως στην μπαρτσαμια χαρα) και αλλο να διαστρεβλωνεις καποια πραγματα που εγιναν τον καιρο που εφυγε ο λακοβιτς.

η αποψη οτι δεν ειναι καλος παιχτης η οτι αλλο ειναι αποψη του καθενος αλλα οτι ο παναθηναικος ηθελε να τον κρατησει ειναι αληθεια.δεν μπορουμε να το αλλαξουμε καποια χρονια μετα με το ετσι θελω.
Marciulionis
QUOTE(ilpostino @ Jan 8 2010, 18:45 ) *
φιλε marciulionis (για να σταματησει το "ορισμενοι" smiley.gif ) προσωπικα θα ενιωθα μεγαλη εκπληξη αν τον κρατουσαν μετα την περιοδο 2005-2006. δε με επειθε αυτο το παιδι οτι στηριζομενοι πανω του (σε μικρο ή σε μεγαλο βαθμο) μπορουσαμε να παμε παρακατω! μη ξεχνας οτι σε εκεινον τον παο ο λακοβιτς ειχε πολυ μεγαλο μεριδιο στο παιχνιδι της ομαδας , πολυ μεγαλυτερο απο οτι ειχε αργοτερα στην μπαρτσελονα. επιθετικα ολα ξεκιναγαν και τελειωναν με αυτον!

να μου πεις οτι μπορουσαμε να τον κρατησουμε (ή οτι ειχαμε την προθεση να τον κρατησουμε) βαζοντας και αλλους διπλα του και παλι διαφωνω γιατι η εικονα του δε συναυδει με την εικονα μιας μεγαλης ομαδας δεδομενου οτι ειναι πολυ λιγος σε ζορικες καταστασεις. παικτικα , ειναι κοντος με ο,τι αυτο συνεπαγεται στην αμυνα , ενω επιθετικα ειναι το χειροτερο δυαρι στην ευρωπη (συγκρινομενος με παικτες της θεσης του που ανηκουν σε μεγαλες ομαδες) απο πλευρας χειρισμου της μπαλας. ολα αυτα μπαινουν στην ακρη αν συνυπολογισουμε οτι ευκολα πελαγωνει οταν κρινονται καταστασεις μετα τον απριλη.

σεβομαι οτι μπορεις να τον εχεις σε εκτιμηση αλλα τουλαχιστον εγω εχω διαφορετικη αποψη!

Δεν έχω διάθεση να μπώ σε ντιμπέιτ για το πόσο καλός είναι ή όχι ο Λάκοβιτς, αλλά αυτά που λες στη 2η παράγραφο, άλλα είναι υπερβολικά κι άλλα δεν ισχύουν.. Εγώ προσωπικά δεν τον έχω σε καμία τεράστια εκτίμηση, άλλα ότι τον είχε και τον ήθελε ο Ζότς δίνοντας του και τη μπαγκέτα του μαέστρου εξ ολοκλήρου ουκ ολίγες φορές είναι γεγονός κι όχι άποψη. Άλλα να πιστεύεις ότι σε καλό μας βγήκε που έφυγε (αυτό πιστεύω εγώ) κι άλλο να πλάθεις σενάρια ότι τον διώξαμε και να τον απαξιώνεις τελείως...

il postino
απλα διαφωνουμε παιδια, αυτο ειναι ολο!

δεν ειμαι μεσα στα πραγματα για να ξερω τι εγινε ακριβως αλλα θα μου προξενουσε μεγαλη εκπληξη να συνεχιζε ο σλοβενος στον παο. δεν εβλεπε ο ζοτς οτι το παιδι δεν εκανε για την ομαδα του? το τι βγαινει και τι οχι προς τα εξω ειναι αλλο θεμα και δε θα το συζητησουμε εδω! επειδη γραφτηκε ντε και καλα οτι "ετσι εγιναν τα πραγματα" δε σημαινει οτι θα το υιοθετησω κιολας! βασει δικης μου λογικης , μπορει λανθασμενης , βγαζω το δικο μου συμπερασμα.

καλα ειναι το παιδι εκει που ειναι στη βαρκελωνη , θα σηκωσει και καμια κουπα φετος, αλλα ακομα καλυτερα εμεις που εν τη απουσια του το σηκωσαμε 2 φορες απο τοτε.

απλα μια αφελη ερωτηση να κανω :

δε θα βολευε τον ζοτς , του οποιου ηταν επιλογη ο σλοβενος , να του την κανει ο λακοβιτς (ξεροντας οτι ειχε προταση απο μπαρτσα) και να μη τον διωξει ο ιδιος παραδεχομενος , με αλλα λογια , το σφαλμα της μεταγραφης του , η οποια , επαναλαμβανω , ηταν δικη του επιλογη? δε θα ηταν βολικο για το σερβο μια τετοια εξελιξη?

lamar
QUOTE(ilpostino @ Jan 8 2010, 19:53 ) *
απλα διαφωνουμε παιδια, αυτο ειναι ολο!

δεν ειμαι μεσα στα πραγματα για να ξερω τι εγινε ακριβως αλλα θα μου προξενουσε μεγαλη εκπληξη να συνεχιζε ο σλοβενος στον παο. δεν εβλεπε ο ζοτς οτι το παιδι δεν εκανε για την ομαδα του? το τι βγαινει και τι οχι προς τα εξω ειναι αλλο θεμα και δε θα το συζητησουμε εδω! επειδη γραφτηκε ντε και καλα οτι "ετσι εγιναν τα πραγματα" δε σημαινει οτι θα το υιοθετησω κιολας! βασει δικης μου λογικης , μπορει λανθασμενης , βγαζω το δικο μου συμπερασμα.

καλα ειναι το παιδι εκει που ειναι στη βαρκελωνη , θα σηκωσει και καμια κουπα φετος, αλλα ακομα καλυτερα εμεις που εν τη απουσια του το σηκωσαμε 2 φορες απο τοτε.

απλα μια αφελη ερωτηση να κανω :

δε θα βολευε τον ζοτς , του οποιου ηταν επιλογη ο σλοβενος , να του την κανει ο λακοβιτς (ξεροντας οτι ειχε προταση απο μπαρτσα) και να μη τον διωξει ο ιδιος παραδεχομενος , με αλλα λογια , το σφαλμα της μεταγραφης του , η οποια , επαναλαμβανω , ηταν δικη του επιλογη? δε θα ηταν βολικο για το σερβο μια τετοια εξελιξη?

Πραγματικα ilpostino εισαι θεος. Εχεις πλεξει μια ιντριγκα στο μυαλο σου και αυτο ειναι, παει και τελειωσε.
Λοιπον για να τελειωνουμε, επειδη με συνδεει μια στενη σχεση με τον Γιαννη τον Μελισση θα σου πω τι εγινε μηπως λεω μηπως και σταματησεις ολο αυτο το πραγμα.

Ο Ζοτς ηθελε σαν παλαβος να μεινει ο Λακοβιτς καθως τον θεωρουσε κακως για σενα και για πολλους τον καλυτερο του γκαρντ. Ο Λακοβιτς του ελεγε ναι κοουτς και εγω θελω να μεινω και οτι θα τα βρουμε και θα υπογραψω, και μια ωραια πρωια πηγαινει και του λεει¨, κοουτς υπεγραψα στην Μπαρτσελονα. Απο εκεινη τη στιγμη και μετα ο Ομπραντοβιτς ουτε του ξαναμιλησε και οπου τον βλεπει θελει να τον φαει ζωντανο.
Ετσι εχουν τα πραγματα.

Υ.Γ Οσο για την ερωτηση σου, η απαντηση ειναι απλη. Σιγα μην κωλωνε ο Ζοτς να πει οτι δεν γουσταρω να τον κρατησω και αφηστε τον να φυγει. Τι ειχε να φοβηθει? Μηπως τον διωξουνε?
rchos
βρε συ τα δεδομενα ειναι δεδομενα.ο ζοτς ποτε δεν κολωσε να πει τι πιστευει και αυτο οι φιλοι του παο το εχετε κανει πολυ σωστα σημαια.αν δεν ηθελε τον παιχτη θα το ελεγε.ειναι δυνατον να εχει κανει ο παο προταση στον λακοβιτς θελοντας να τον διωξει?που να ξερουν οτι ο γιακα θα παιξει που***α και θα υπογραψει στην μπαρτσα.ειναι πανω ακι απο επιστιμονικη φαντασια αυτο που λες.
ο ζοτς μεσα στα χρονια εχει φαει πολλα κολληματα ενα εκ των οποιο ηταν και ο λακοβιτς.παντως μην ξεχναμε οτι τα λαθη του ποτε δεν ειχε προβλημα να τα διορθωσει.αν ειχε τετοια σκαλωματα ο φωτσης δεν θα γυρναγε στην ομαδα.

για να καταλαβεις ποσο λογικο ειναι αυτο που λες θα μπορουσε πολυ ανετα ενας ολυμπιακος να γυρισει να σου πει οτι στο θεμα του περπερογλου ο ολυμπιακος επιτηδες συμφωνησε με τον παιχτη και οχι πρωτα με τον πανιωνιο γιατι ηξερε οτι αν εμπαινε χοντρα στο παιχνιδι ο παο θα αναγκαζοταν να μπει και αυτος για να παρει εναν παιχτη που στον ολυμπιακο δεν τον πιστευαν και ετσι θα την παταγε ο παναθηναικος.ιστοριες για αγριους δηλαδη.

Υ.Γ. πολυ φιλικα το λεω και χωρις να θελω να θιξω κανεναν αλλα τετοιες αποψεις ειναι που κατα ενα μεγαλο βαθμο κανουν τον ζοτς ακομη πιο αντιπαθητικο στις μαζες των μη παναθηναικων.οταν καποιος γιγαντωνετε απο τους οπαδους μιας ομαδας ακομη και σε στιγμες που δεν υπαρχει λογος η φυσιολογικη αντιδραση των υπολοιπων ειναι να προσπαθουν να τον μειωσουν οπως μπορουν.ο ζοτς ειναι τεραστιος προπονητης μα καποια πραγματα που λεγονται κατα καιρους για αυτον ειναι απιστευτα υπερβολικα(ειτε απο τους μεν ειτε απο τους δε)
il postino
δεκτα αυτα που λετε και λογικα , οποτε οπισθοχωρω. κραταω αυτο που ελεχθει οτι και να τον κραταγαν το σλοβενο θα ηταν ενα ακομα κολλημα του ζοτς.

@lamar

αν σε κουραζουν αυτα που διαβαζεις δεν εχεις παρα να μην συμμετεχεις στην κουβεντα (ως προς το υφος)

παρολαυτα σεβαστοτατη η θεση και η αποψη σου.την κραταω!
colonel gomelsky
Κι όσο εμείς μαλώνουμε tongue.gif για τα μάτια του Λάκοβιτς, μια ομάδα που ακούει στο όνομα Τίμπεργουλφς μας παίρνει τον Πέκοβιτς.

Μπλόκο στο αεροδρόμιο λέμε!
Nik7
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 11 2010, 16:13 ) *
Κι όσο εμείς μαλώνουμε tongue.gif για τα μάτια του Λάκοβιτς, μια ομάδα που ακούει στο όνομα Τίμπεργουλφς μας παίρνει τον Πέκοβιτς.

αυτο ρε ταβαριτς δεν το καταλαβαινω.
μπορουν στη μεση της σεζον να παρουν τον παικτη;
νομιζα οτι απλα εχει buy-out στο τελος της καθε σεζον να παει ΝΒΑ.
αν οντως ισχυει, προκειται για πατατα του νομικου τμηματος παρομοια σε μεγεθος με αυτη του σισκα.
colonel gomelsky
QUOTE(Nik7 @ Jan 11 2010, 18:56 ) *
αυτο ρε ταβαριτς δεν το καταλαβαινω.
μπορουν στη μεση της σεζον να παρουν τον παικτη;
νομιζα οτι απλα εχει buy-out στο τελος της καθε σεζον να παει ΝΒΑ.
αν οντως ισχυει, προκειται για πατατα του νομικου τμηματος παρομοια σε μεγεθος με αυτη του σισκα.

Απ όσο ξέρω δεν μπορούν εν τω μέσω της σεζόν. Και το καλοκαίρι να τον πάρουν όμως πλήγμα θα είναι. Πάντως δεν νομίζω ότι ήταν για κάθε χρονιά το μπάι άουτ. Νομίζω ότι από φέτος το καλοκαίρι ισχύει.

Αν πάντως το σενάριο ευσταθεί η μόνη λύση που έχουμε είναι νέο παχυλό συμβόλαιο + τον Ζοτς να του πιπιλίζει τα αυτιά ενάντια στο ΝΒΑ.
Ginobili
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 11 2010, 18:10 ) *
Απ όσο ξέρω δεν μπορούν εν τω μέσω της σεζόν. Και το καλοκαίρι να τον πάρουν όμως πλήγμα θα είναι. Πάντως δεν νομίζω ότι ήταν για κάθε χρονιά το μπάι άουτ. Νομίζω ότι από φέτος το καλοκαίρι ισχύει.

Αν πάντως το σενάριο ευσταθεί η μόνη λύση που έχουμε είναι νέο παχυλό συμβόλαιο + τον Ζοτς να του πιπιλίζει τα αυτιά ενάντια στο ΝΒΑ.

Βασικά....κανά γερό μπινελίκι χρειάζεται να του ρίξουν γιατί φέτος δεν μας τα λέει καλά.Να αρχίσει να παίρνει και προσωπικές ενέργειες και να τις τελειώνει,όπως πέρσι.Όχι να τον κάνει συνέχεια μάγκα ο Σάρας,βγάζοντας τον μόνο του.Υπάρχουν και στιγμές που δεν βγαίνει εύκολα το σύστημα,και πρέπει ο ίδιος να παίρνει την μπάλα και να ποστάρει με την πλάτη.
Επίσης να ξεσκιστεί και στην προπόνηση να βάζει τις βολές!!!! Άκου κει...που μου θέλει και ΝΒΑ....τι το πέρασε το ΝΒΑ??? Τι νομίζει....ότι θα τον μαρκάρει ο Βούισιτς εκεί????
il postino
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 11 2010, 17:13 ) *

ειχαμε καποια εξελιξη?
Ginobili
QUOTE(ilpostino @ Jan 11 2010, 18:21 ) *
ειχαμε καποια εξελιξη?

όχι ρε....από το καλοκαίρι βλέπουμε.Σιγά μην στον πάρουν στα μέσα της χρονιάς....δεν υπάρχει περίπτωση.
balomazoxtra
Εγώ πάντως διάβασα αυτό: http://www.prasinanea.gr/html/ent/879/ent.10879.asp
colonel gomelsky
http://www.prasinanea.gr/html/ent/879/ent.10879.asp

Εδώ λέει ότι τον προορίζουν για βασικό και ότι ο μάνατζέρ του πήγε ήδη στην Αμερική. Άρα δυστυχώς κάτι θα παίζει. Ίσως να σωθούμε με 2,5 μύρια το χρόνο και κανονίζοντάς του ραντεβού με Μίλισιτς, Γιάριτς και λοιπούς για να τον μεταπείσουν rolleyes.gif (αν και δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο ίδιος το σκέφτεται)
giannis_
Πω ρε φουστηηη μ ελεος πια με τους τραυματισμους εκτος κ ο πεκο.προσφερομαι να βοηθησω την ομαδα μ να συμπληρωσει παιχτες tongue.gif
επισης http://prasinanea.gr/html/ent/902/ent.10902.asp
Magnus92
QUOTE(giannis_ @ Jan 11 2010, 22:52 ) *
Πω ρε φουστηηη μ ελεος πια με τους τραυματισμους εκτος κ ο πεκο.προσφερομαι να βοηθησω την ομαδα μ να συμπληρωσει παιχτες tongue.gif
επισης http://prasinanea.gr/html/ent/902/ent.10902.asp

Εξω και οι Διαμαντίδης / Σπανούλης . . . Καλα παμε ρε...
Βεργινη ετοιμασου ! βασικος θα παιξεις ....
traveller
Δείχνει τώρα το παιχνίδι με το Περιστέρι το Eurosport2 , με σχολιασμό στην αγγλική γλώσσα. Σε μερικά σημεία του παιχνιδιού κρύβουμε τη μπάλα και ο Σάρας δείχνει να πατάει καλά. Μακάρι.

Το πως γύρισε το πόδι του Σπανούλη ...καλά εντάξει...μιλάμε ακούμπησε ο αστράγαλος στο παρκέ ohmy.gif ohmy.gif . Φαίνεται να είναι βαρύ το διάστρεμμα ρε γμτ!
colonel gomelsky
Και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του μεγάλου Ίμπο:

http://www.prasinanea.gr/html/ent/911/ent.10911.asp

Πάντως εκείνο το τρίποντο με την προσποίηση στον τεράστιο Τζινόμπιλι θα μείνει για πάντα στην ιστορία...
Green Warrior
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2010, 12:13 ) *
Και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του μεγάλου Ίμπο:

http://www.prasinanea.gr/html/ent/911/ent.10911.asp

Πάντως εκείνο το τρίποντο με την προσποίηση στον τεράστιο Τζινόμπιλι θα μείνει για πάντα στην ιστορία...

Μου φαίνεται πως ήταν απέναντι στον Μπετσίροβιτς
colonel gomelsky
QUOTE(Green Warrior @ Jan 12 2010, 14:38 ) *
Μου φαίνεται πως ήταν απέναντι στον Μπετσίροβιτς

Όχι απέναντι στον Μανού ήταν. Μάλιστα η προσποίηση ηταν όλα τα λεφτά

Από το δεύτερο λεπτό και μετά
mrproedros
Euroleague - Week 10 : Όλντενμπουργκ - Παναθηναϊκός 64-67 (13-1-10) Highlights

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />

Τα δεκάλεπτα: 10-20, 25-33, 49-50, 64-67
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (Κρούνιτς): Σκέκιτς 4, Στράουτς, Φόστερ 15 (2), Μαϊστόροβιτς 12 (1), Χάιν, Γκάρντνερ 2, Πόλντινγκ 19 (4), Κάρτερ 7 (2), Μπούμτσε Μπούμτσε 5.
ΠΑΟ (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 6, Περπέρογλου 3 (1), Μπατίστ 21, Φώτσης 7 (1), Νίκολας 14 (4), Τσαρτσαρής 2, Καλάθης 10, Σερμαντίνι 2, Γιασικεβίτσιους 2.
xristos_metal
Καταγμα ο Τσαρτσαρης?
Flash
Καλά κρασιά. Πως έγινε πήλινος ο Κώστας στην ηλικία των 30 ετών δεν το κατάλαβα.

1 μήνα εκτός καθώς θα βάλει γύψο αυτή τη φορά στο δεξί χέρι.

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/6572...%81%CE%AE%CF%82

Μου αρέσει που αφήσαμε τον Γκόλεματς, βέβαιοι πλέον για την πληρότητα της front line μας icon_drunk.gif
Nik7
παρτε ενα ψηλο επειγωντως!!
ετσι κι αλλιως επρεπε να γινει αυτο, αλλα τωρα ειδικα, ειναι επιτακτικη αναγκη.
ερωτηση:
αν παρουμε τον μαυροειδη, θα μπορει να παιζει μονο ευρωλιγκα;
ελπιζω να μην προλαβε να υπογραψει στη μακαμπι.
αλλιως, για σκεφτειτε εναλλακτικα ονοματα.
il postino
QUOTE(Flash @ Jan 18 2010, 20:34 ) *
Καλά κρασιά. Πως έγινε πήλινος ο Κώστας στην ηλικία των 30 ετών δεν το κατάλαβα.

Μου αρέσει που αφήσαμε τον Γκόλεματς, βέβαιοι πλέον για την πληρότητα της front line μας icon_drunk.gif

σε περιπτωση που το μαρουσι εχει για πουλημα τον μαυροειδη δεν κανουμε κατι για αυτο?

Razorblade Fish
QUOTE(ilpostino @ Jan 18 2010, 20:40 ) *
σε περιπτωση που το μαρουσι εχει για πουλημα τον μαυροειδη δεν κανουμε κατι για αυτο?

Τον εχει για πουλημα.αφου το καλοκαιρι τελειωνει το συμβολαιο του.Αλλα δεν μπορει να παιξει Ελληνικο πρωταθλημα και νομιζω ειναι πιο πολυ,αν οχι μονο,5αρι.Οχι;
polympoumpounas
QUOTE(Nik7 @ Jan 18 2010, 20:40 ) *
παρτε ενα ψηλο επειγωντως!!
ετσι κι αλλιως επρεπε να γινει αυτο, αλλα τωρα ειδικα, ειναι επιτακτικη αναγκη.
ερωτηση:
αν παρουμε τον μαυροειδη, θα μπορει να παιζει μονο ευρωλιγκα;
ελπιζω να μην προλαβε να υπογραψει στη μακαμπι.
αλλιως, για σκεφτειτε εναλλακτικα ονοματα.

O Mαυροειδης λογικα μονο Ευρωπη θα μπορει να παιζει, ο Μασσευ ομως παντου cool.gif .
Πολλες λυσεις γενικα, αλλα λιγες οι πραγματικα ποιοτικες.Για να δουμε, λογικα καποια κινηση θα γινει...
pou_pws_pote
ιδανικη λυση για τον παναθηναικο θα ταν ο καιμακογλου οχι ο μαυροειδης

αλλα αμα δεν μπορει να παιζει στο πρωταθλημα (σιγουρο αυτο)
τι να τον κανει
a bullet for your head
QUOTE(Flash @ Jan 18 2010, 20:34 ) *

Στο αρθρο που ανεφερες παρατηρησα αυτο..
''Αυτή είναι η δεύτερη ατυχία του Τσαρτσαρή για φέτος αφού στις αρχές Οκτωβρίου είχε υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού χεριού του.''.

Χωρις να ειμαι και ειδικος,νομιζω ομως οτι το 5ο μεταταρσιο ειναι το οστο πανω απ το μικρο δακτυλο του ποδιου μας..

Paris87
Αντε να (ξανα) επανελθει ο Κωστας...
Και μετα το καλο ματς με την ΑΕΚ. τωρα??? Ο Μαυροειδης οντως ειναι 5αρι αλλα νμιζω οτι μπορει να παιξει και 4 γιατι ειναι γρηγορος αλλα χωρις σουτ...
Ginobili
Ναι....άμα πάρουμε τον Μαυροειδή θα παίζει μόνο Ευρωλίγκα.....Αντί να κινηθούμε να πάρουμε τον Μάσει τόσο καιρό... icon_drunk.gif τον χάσαμε και αυτόν....

Γκρεγκ?? Δεν αφήνεις ελεύθερο τον Χάισλιπ....??? Αφού δεν τον χρειάζεσαι,άστον να τον πάρουμε εμείς μπας και σωθούμε...
pou_pws_pote
QUOTE(Paris87 @ Jan 18 2010, 20:50 ) *
Αντε να (ξανα) επανελθει ο Κωστας...
Και μετα το καλο ματς με την ΑΕΚ. τωρα??? Ο Μαυροειδης οντως ειναι 5αρι αλλα νμιζω οτι μπορει να παιξει και 4 γιατι ειναι γρηγορος αλλα χωρις σουτ...

τελειως ασχετο αλλα φιλε δεν υπαρχει ξαναεπανελθει
οπως δεν υπαρχει ξαναεπαναλαμβανει.

επανελθει σκετο ειναι

φιλικα παντα smiley.gif
Nik7
QUOTE(Ginobili @ Jan 18 2010, 19:50 ) *
Ναι....άμα πάρουμε τον Μαυροειδή θα παίζει μόνο Ευρωλίγκα.....Αντί να κινηθούμε να πάρουμε τον Μάσει τόσο καιρό... icon_drunk.gif τον χάσαμε και αυτόν....

Γκρεγκ?? Δεν αφήνεις ελεύθερο τον Χάισλιπ....??? Αφού δεν τον χρειάζεσαι,άστον να τον πάρουμε εμείς μπας και σωθούμε...

κι εγω πιστευω οτι ο χαισλιπ ειναι καταπληκτικος παικτης, αλλα το προβλημα με τους αμερικανους ειναι οτι δυσκολα αφομοιωνουν τα συστηματα του ΠΑΟ.
νομιζω οτι χρειαζεται ενας μπαρουτοκαπνισμενος ευρωπαιος τυπου σμοντις ή αντερσεν (ξερω οτι ειναι ανεφικτες λυσεις απλα ως υποδειγμα το αναφερω).
κι εγω καιμακογλου θαθελα αλλα μονο για ευρωλιγκα ειναι κριμα.
il postino
QUOTE(Ginobili @ Jan 18 2010, 20:50 ) *
Αντί να κινηθούμε να πάρουμε τον Μάσει τόσο καιρό... icon_drunk.gif τον χάσαμε και αυτόν....

εκλεισε καπου ο μασευ?
a bullet for your head
QUOTE(ilpostino @ Jan 18 2010, 20:56 ) *
εκλεισε καπου ο μασευ?

Οχι ακομη...αποδεσμευθηκε παντως απ τη Ρεαλ..
il postino
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 18 2010, 20:57 ) *
Οχι ακομη...αποδεσμευθηκε παντως απ τη Ρεαλ..

αυτο το γνωριζω. σιγα αλλωστε μην τον εδινε σε εμας η ρεαλ (για να τον κυνηγουσαμε νωριτερα) . τωρα που δεν εχει ομαδα, γιατι οχι? απο το να παει στη μουρθια....
Flash
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 18 2010, 18:49 ) *
Στο αρθρο που ανεφερες παρατηρησα αυτο..
''Αυτή είναι η δεύτερη ατυχία του Τσαρτσαρή για φέτος αφού στις αρχές Οκτωβρίου είχε υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού χεριού του.''.

Χωρις να ειμαι και ειδικος,νομιζω ομως οτι το 5ο μεταταρσιο ειναι το οστο πανω απ το μικρο δακτυλο του ποδιου μας..

Τα μεταταρσια οστά είναι φυσικά στο πόδι όμως το άρθρο γράφει 'μετακάρπιο' : 'είχε επίσης υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο του αριστερού χεριού του'. Μπορεί βέβαια να το διόρθωσαν στο εν τω μεταξύ (διαβάζοντας basketforum smiley.gif).

Εdit: To άρθρο έχει σίγουρα αλλάξει αφού πλέον αναφέρει ότι ουσιαστικά πρόκειται για υποτροπή του προηγούμενου τραυματισμού στο ίδιο ακριβώς σημείο.
Ginobili
Αν δεν έχει κλείσει ακόμα στην Μούρθια ο Μάσει(νόμιζα είχε κλείσει).....μακάρι να τον παίρναμε....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.