QUOTE(ilpostino @ Jan 8 2010, 19:53 )

απλα διαφωνουμε παιδια, αυτο ειναι ολο!
δεν ειμαι μεσα στα πραγματα για να ξερω τι εγινε ακριβως αλλα θα μου προξενουσε μεγαλη εκπληξη να συνεχιζε ο σλοβενος στον παο. δεν εβλεπε ο ζοτς οτι το παιδι δεν εκανε για την ομαδα του? το τι βγαινει και τι οχι προς τα εξω ειναι αλλο θεμα και δε θα το συζητησουμε εδω! επειδη γραφτηκε ντε και καλα οτι "ετσι εγιναν τα πραγματα" δε σημαινει οτι θα το υιοθετησω κιολας! βασει δικης μου λογικης , μπορει λανθασμενης , βγαζω το δικο μου συμπερασμα.
καλα ειναι το παιδι εκει που ειναι στη βαρκελωνη , θα σηκωσει και καμια κουπα φετος, αλλα ακομα καλυτερα εμεις που εν τη απουσια του το σηκωσαμε 2 φορες απο τοτε.
απλα μια αφελη ερωτηση να κανω :
δε θα βολευε τον ζοτς , του οποιου ηταν επιλογη ο σλοβενος , να του την κανει ο λακοβιτς (ξεροντας οτι ειχε προταση απο μπαρτσα) και να μη τον διωξει ο ιδιος παραδεχομενος , με αλλα λογια , το σφαλμα της μεταγραφης του , η οποια , επαναλαμβανω , ηταν δικη του επιλογη? δε θα ηταν βολικο για το σερβο μια τετοια εξελιξη?
Πραγματικα ilpostino εισαι θεος. Εχεις πλεξει μια ιντριγκα στο μυαλο σου και αυτο ειναι, παει και τελειωσε.
Λοιπον για να τελειωνουμε, επειδη με συνδεει μια στενη σχεση με τον Γιαννη τον Μελισση θα σου πω τι εγινε μηπως λεω μηπως και σταματησεις ολο αυτο το πραγμα.
Ο Ζοτς ηθελε σαν παλαβος να μεινει ο Λακοβιτς καθως τον θεωρουσε κακως για σενα και για πολλους τον καλυτερο του γκαρντ. Ο Λακοβιτς του ελεγε ναι κοουτς και εγω θελω να μεινω και οτι θα τα βρουμε και θα υπογραψω, και μια ωραια πρωια πηγαινει και του λεει¨, κοουτς υπεγραψα στην Μπαρτσελονα. Απο εκεινη τη στιγμη και μετα ο Ομπραντοβιτς ουτε του ξαναμιλησε και οπου τον βλεπει θελει να τον φαει ζωντανο.
Ετσι εχουν τα πραγματα.
Υ.Γ Οσο για την ερωτηση σου, η απαντηση ειναι απλη. Σιγα μην κωλωνε ο Ζοτς να πει οτι δεν γουσταρω να τον κρατησω και αφηστε τον να φυγει. Τι ειχε να φοβηθει? Μηπως τον διωξουνε?