QUOTE(frenchman7 @ May 31 2011, 09:58 )
Για Σπέτσες-Υδρα που δεν έχω πάει. Διασκέδαση-Παραλίες-κανα φθηνό δωμάτιο
Λέω να πάω πεμπτοπαρασκευή Υδρα και απο εκεί Σπέτσες για Σκ!
Και γενικά άνοιξα αυτό το θέμα για κουβεντούλα γενικά γύρω από προορισμούς καλοκαιρινούς!
Κι εγώ πχ μπορώ να δώσω πληροφορίες για άλλα μερη..
λοιπόν
Σπέτσες είχα πάει πριν 4 περίπου χρόνια , τα σκ μαζεύει πολύ κόσμο
είχα μείνει στην κουνουπίτσα σε κάτι ενοικιαζόμενα που τα είχα βρει μέσω γνωστού, είναι κανα 10λεπτο να πας με τα πόδια μέχρι την χώρα και κανα 15λεπτο ποδαρόδρομος να πας στην παλιά πόλη όπου έχει νυχτερινή ζωή (κλαμπάκια, μέχρι ρεμπετάδικο αλλά και για πιο χαλαρό ποτάκι)
μπάνιο δεν είχα πολυκάνει , θυμάμαι είχε παραλία και μετα την κουνουπίτσα αλλά και στην χώρα μέσα, επίσης μια μέρα οι φίλες μου είχαν πάρει καραβάκι απ την χώρα και τους είχε πάει μονοήμερη στο πίσω μέρος του νησιού
για την
Ύδρα τώρα έιχα πάει πριν 2 χρόνια Πρωτομαγιά ένα τριήμερο, έιναι πολύ ωραίο νησί για βόλτες όλο πλακόστρωτο!!!
πάλι κάτι ενοικιαζόμενα είχαμε βρει μέσα στα στενά που ήταν πιο φτηνά, για μπάνιο δεν έιχαμε πάει λόγω εποχής, όμως μας είχαν πει πως πάς με καραβάκι δεν έιναι πολύ προσιτές οι παραλίες της
Βασικότατο έιναι πως και στα 2 νησιά δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα οπότε να ξέρεις πως όλες οι αποστάσεις γίνονται με τα πόδια (το λέω γιατί εμείς με τις βαλίτσες είχαμε ένα θέμα) όμως και τα δύο νησιά είναι πολύ γραφικά!!!!
ελπίζω να βοήθησα λίγο