Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σκοτώθηκε ο Γκρίφιν!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Western Conference
Pierce
QUOTE
Θρήνος "σκέπασε" το ΝΒΑ μετά την είδηση του χαμού του Έντι Γκρίφιν! Ο ταλαντούχος -πλην προβληματικός- άσος των Τίμπεργουλβς άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο 25χρονος φόργουορντ βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε δεν σταμάτησε, για άγνωστο λόγο, σε διάβαση τρένου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία. Κάποιοι κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά και μόλις χθες αναγνωρίστηκε πως ο Γκρίφιν ήταν ο νεκρός, λόγω των εκτεταμένων εγκαυμάτων σε ολόκληρο το σώμα του. Αναγνωρίστηκε από την οδοντοστοιχία του και η είδηση του χαμού του προκάλεσε συγκίνηση στον κόσμο του μπάσκετ.

Ο Γκρίφιν που "μεταπήδησε" από το γυμνάσιο κατευθείαν στο ΝΒΑ θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αμερικανικού μπάσκετ. Ουσιαστικά, όμως, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες αντιμετωπίζοντας προβλήματα αλκοολισμού, ναρκωτικών και κατάθλιψης.

Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχε συλληφθεί μεθυσμένος να αυνανίζεται δημόσια βλέποντας ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στο τζιπ του.

Εχει παίξει στους Ρόκετς και στους Τίμπεργουλβς.
www.sport24.gr


επιλεχθηκε στο Νο7 του ντραφτ του 2001 απο τους Νετς αλλα οπως λεει και το αρθρο ποτε δεν καταφερε να δειξει αν οντως ηταν τοσο μεγαλος παιχτης λογω του αλκοολ. μαλιστα το περιστατικο με την ταινια θυμαμαι πριν κανα 6μηνο να το αναφερει ο καρυδας σε μια μεταδοση ΝΒΑ....
κριμα. sad.gif ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει
NBAholic
sad.gif
Ήταν κατά πάσα πιθανότητα μεθυσμένος. Δεν ήταν καν το πρώτο ατύχημα που είχε και ήταν άλλωστε γνωστό ότι έκανε κατάχρηση αλκοόλ. Ακόμη πιο τραγικό είναι το ότι είχε σκοτωθεί εδώ και 3-4 μέρες και χρειάστηκε η εξέταση της οδοντοστοιχίας του για να εξακριβωθεί. Και, κατά τραγική σύμπτωση, όπως και το τελευταίο θύμα τροχαίου στο ΝΒΑ, Μαλίκ Σίλι, ήταν παίκτης της Μινεσότα.
Τι άλλο να πεις...

QUOTE
Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχε συλληφθεί μεθυσμένος να αυνανίζεται δημόσια βλέποντας ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στο τζιπ του.


Άσχετο, αλλά πρόσφατα διάβασα ότι για αυτό το λόγο κινδυνεύει πλέον ακόμη και με ισόβια ένας άλλος πρώην ΝΒΑερ, ο Μπάιρον Χιούστον.
Gravedigger
Κρίμα για τον Eddie...Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα αν είχε λίγο μυαλό παραπάνω και δεν έμπλεκε συνέχεια...
Alexmei
Έλα gravedigger έχεις δουλειά.

R.I.P.
General
RIP Eddie


Τόσο καλός blocker, και καλό τριπόντο για το ύψος του.
Alexmei
Γιατί στο nba.com δεν γράφει τίποτα;

Edit. βρήκα.http://www.nba.com/nba_news/eddie_griffin_crash.html
kostasvc15
Δεν το ειχα δει αυτο το τοπικ!Στεναχωριθηκα ρε γμτ... sad.gif
Κριμα στο παλικαρι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.