Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προβλέψτε τους κορυφαίους της στατιστικής
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
NBAholic
Λοιπόν:

Πρώτος σκόρερ: Δίνω ελαφρό φαβορί τον Κόμπι, για το λόγο ότι ο Τσικς θα προσπθήσει να πείσει τον Άιβερσον να παίξει πιο ομαδικά. Αουσάιντερ οι Τζέιμς, Γουέιντ, ΤΜακ, Ζερμέν (όλοι παίζουν σε βαθιές ομάδες). Ο Νοβίτσκι θα με εκπλήξει αν διατηρήσει την περσινή του παραγωγικότητα, μετά και την ταλαιπωρία του Euro, ο δε Αμάρε θα αργήσει να επιστρέψει.

Ριμπάουντερ: Γκαρνέτ, γιατί, όπως συνέβη και με τους Λέικερς, η ομάδα του δεν ενισχύθηκε.

Ασίστ: Κιντ, γιατί θα έχει δίπλα του τον Κάρτερ όλη τη χρονιά (λέμε τώρα!), ενώ ο Αμάρε μάλλον θα λείψει από το Νας.

Κλεψίματα: Χιουζ και Τζέιμς στην 5άδα του Κλίβελαντ και όλου του ΝΒΑ στα κλεψίματα. Κρατάμε και μια θέση για τον ΑΙ.

Κοψίματα: Μπεν Ουάλας. Με χαμηλές επιδόσεις για τα δεδομένα πρωτιάς, πάντως.

Βολές: Νας/Πέτζα
Δίποντα: Θα σπάσει το ρεκόρ πρωτιών του Γουιλτ;
Τρίποντα: Πέτζα/Κόρβερ
Λάθη: Άιβερσον (ιδίως αν αποφασίσει να πασάρει κι άλλο)
dizzy_fingers
Και τώρα εσύ περιμένεις να ποστάρουμε τίποτα διαφορετικό από αυτά που έγραψες εσύ? tongue.gif

Δεν έχω πολλές διαφορές με τις προβλέψεις σου.

Στους σκόρερ, είναι αλήθεια πως o Κόμπι είναι ο μόνος από τους υποψήφιους που παίζει ως πρώτο βιολί σε ομάδα (αν και θα ήθελα πολύ να δω τον Άιβερσον να παίζει ομαδικά, meaning να δίνει σωστές πάσες και όχι να τις ξεφορτώνεται), και ειδικά με την τριγωνική επίθεση του Ζεν, μάλλον θα βάζει καλάθια με το κιλό φέτος (έκανε και φοβερή προετοιμασία το καλοκαίρι...δεν το λέω εγώ, η διαφήμιση της adidas 71.gif ).
Για να πω πάντως την αμαρτία μου, πιστεύω τόσο πολύ στη μεταμόρφωση του Κάρτερ, που αν δεν είχε τον Τζέφερσον δίπλα του, ίσως να έβαζα αυτόν στην πρώτη θέση.
Για McGrady τι λές?

Στα ριμπάουντ, από αντίδραση θα βάλω Wallace tongue.gif.

Ασίστ, Κιντ γιατί έχει Κάρτερ ΚΑΙ Τζέφερσον φέτος. Μία αριστερά, μία δεξιά θα τις δίνει τις πάσες...

Κλεψίματα, the same with you...

Τάπες: Πάω για Σακ. Αν το Μαϊάμι πάει τόσο καλά όσο υπολογίζουν όλοι φέτος, ο big daddy θα βάλει το χέρι του (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Στα υπόλοιπα, ψηφίζω κι εγώ τα ίδια (στα δίποντα, στον Σακ αναφέρεσαι ε?)
NBAholic
Για να πω πάντως την αμαρτία μου, πιστεύω τόσο πολύ στη μεταμόρφωση του Κάρτερ, που αν δεν είχε τον Τζέφερσον δίπλα του, ίσως να έβαζα αυτόν στην πρώτη θέση.

Ναι, θα είναι κι αυτός διεκδικητής. Αλλά δεν τον βλέπω να ανεβαίνει ένα επίπεδο ψηλότερα. Ο ΤΜακ μάλλον γύρω στους 26-27 πμό θα κυμανθεί. Ο Βαν Γκάντι θεωρείται προπονητής που δεν ευνοεί τους μεγάλους σκόρερ.

Τάπες: Πάω για Σακ. Αν το Μαϊάμι πάει τόσο καλά όσο υπολογίζουν όλοι φέτος, ο big daddy θα βάλει το χέρι του (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Στα υπόλοιπα, ψηφίζω κι εγώ τα ίδια (στα δίποντα, στον Σακ αναφέρεσαι ε?)

Ναι, στα 2ποντα αναφέρομαι στο Σακίλ, που θα πάει για τη 10η πρωτιά στην καριερα του...Ελλείψει μάλιστα Στούντεμαϊρ στο 1ο μισό της σεζόν, το έργο του θα γίνει ακόμα ευκολότερο.
Στις τάπες ο Σακίλ; Να μια ριψοκίνδυνη πρόταση. Εντάξει, δεν είναι το ίδιο πιθανό με το να βάλει τάπα στο στόμα του, αλλά μια απόδοση 15:1 την πιάνει.
dizzy_fingers
Ποντάρω στη μεταμόρφωση του Σακ, προς το καλύτερο, και στη μεταμόρφωση του Wallace (γενικά των Πίστονς δηλαδή, και η κατηφόρα θα πάρει και τον afro.gif ), προς το χειρότερο, όσον αφορά τις τάπες.

Να προσθέσουμε και μία κατηγορία στις πρωτιές?

Ποιός θα είναι ο πρώτος σε πρόστιμα φέτος, για μή τήρηση του κώδικα ενδυμασίας του ΝΒΑ? biggrin.gif

ΑΙ? Big Ben? Artest?
Εγώ ποντάρω στον πρώτο...Σίγουρα πάντως, τα νέα παιδιά (Lebron, Wade, Καρμέλο) θα είναι οι πρώτοι που θα στηρίξουν αυτήν την αλλαγή.
Είναι μέχρι να ξεψαρώσουν cool.gif.

Αν κάποιο άτομο πάντως ευνοείται από αυτούς τους κανονισμούς είναι σίγουρα ο Κidd...ή παλαιότερα ο Μαλόουν laugh.gif (η καουμπόικη ενδυμασία πιάνεται ως κυριλέ ντύσιμο στο US ε?)
NBAholic
Ποιός θα είναι ο πρώτος σε πρόστιμα φέτος, για μή τήρηση του κώδικα ενδυμασίας του ΝΒΑ?

ΑΙ? Big Ben? Artest?
Εγώ ποντάρω στον πρώτο...Σίγουρα πάντως, τα νέα παιδιά (Lebron, Wade, Καρμέλο) θα είναι οι πρώτοι που θα στηρίξουν αυτήν την αλλαγή.
Είναι μέχρι να ξεψαρώσουν .

Αν κάποιο άτομο πάντως ευνοείται από αυτούς τους κανονισμούς είναι σίγουρα ο Κidd...ή παλαιότερα ο Μαλόουν  (η καουμπόικη ενδυμασία πιάνεται ως κυριλέ ντύσιμο στο US ε?)

Άιβερσον, κλασικά. Δεν μπορώ να τον διανοηθώ με κοστούμι και γραβάτα. Πιθανή λύση: Οι αργοπορημένες αφήξεις. Εναλλακτική: Injury list!

Το καουμπόικο δε νομίζω πως πιάνεται. Κάπου είχα βρει τους κανόνες, αλλά δε θα το ψάξω τώρα..

Παρεπιπτόντως, αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που μένω κι εγώ εκτός ΝΒΑ. (...) Με τίποτα δεν πάω το ντύσιμο του ΑΙ, αλλά ούτε η επισημότης μου κάθεται καλά.
dizzy_fingers
Παρεπιπτόντως, αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που μένω κι εγώ εκτός ΝΒΑ.

Παρντόν? huh.gif
Εννοείς, πως δεν ασχολείσαι?

Σχετικά με τον κώδικα:
QUOTE(contra.gr)
Μόνο στο Halloween, γιορτή των ευχαριστιών, θα μπορούν οι παίκτες του NBA, να ντυθούν ο καθένας όπως θέλει. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα την Δευτέρα το βράδυ, οι παίκτες στον μαγικό κόσμο του NBA, θα αλλάξουν λούκ κωδικό ντυσίματος, δηλαδή από το αθλητικό θα πάνε στο κάζουαλ ντύσιμο, όπως αρμόζει σε επαγγελματίες παίκτες.

Ο κωδικός ντυσίματος θα λάβει χώρα από την 1η Νοεμβρίου και θα απαγορεύονται ρητώς οι παίκτες να κυκλοφορούν στις προπονήσεις των ομάδων τους, σε επίσημους αγώνες ή σε συγκεντρώσεις, κοντομάνικα μπλουζάκια, κοντά παντελονάκια, αλυσίδες και σταυρούς στον λαιμό, δαχτυλίδια, σανδάλια και μεγάλες μπότες. Τα εμφανίσιμα τζίνς επιτρέπονται να φορούν οι παίκτες, τα καπέλα άλλων αθλημάτων πλην του NBA, απαγορεύονται.

Τρανό παράδειγμα ήταν στην συνέντευξη τύπου του Allan Iverson, που φορούσε ένα καπέλο της ομάδας baseball, New York Yankees. Ο «κωδικός ντυσίματος» αναφέρεται σε όλους τους παίκτες και παράγοντες των ομάδων, καθώς και σε συνεντεύξεις με δημοσιογράφους, οι παίκτες πρέπει να είναι ευπρεπώς ντυμένοι και σενιαρισμένοι.

«Νομίζω πως είναι πολύ σωστό να έχουμε κωδικό ντυσίματος σε συνεντεύξεις τύπου ή σε αγώνες, αλλά νομίζω ότι τραβάει το σχοινί να υπάρχει και στις προσωπικές μας στιγμές» τόνισε ο βετράνος παίκτης των Phoenix Suns, Steve Nash. «Για τους νέους παίκτες, τους ρούκι που οι οικονομικές τους απολαβές είναι μηδαμινές, το μέτρο αυτό είναι κάπως σκληρό. Αλλά σίγουρα είναι καλό να υπάρχει κωδικός ντυσίματος. Ανεβάζει το πρεστίζ του αθλήματος. Ακόμα έχω μερικά καλά κομμάτια, από το Κολλέγιο, που μας ήθελαν να είμαστε στην τρίχα. Η ανακοίνωση ωστόσο δεν ανέφερε εάν θα υπάρξουν πρόστιμα σε περίπτωση που κάποιος δεν συμμορφωθεί» τόνισε ο ρούκι των Chicago Bulls, Eddie Basden.

Ο νέος νόμος ισχύει ακόμα και για παίκτες που βρίσκονται εκτός αποστολής σε έναν αγώνα και παρευρίσκονται στο γήπεδο. Η διοίκηση της κάθε ομάδα είναι υπεύθυνη για τον λούκ που θα δείχνουν οι παίκτες της.

«Κανένα πρόβλημα, όσον αναφορά τον νέο κωδικό ντυσίματος. Μερικοί παίκτες ίσως να προβληματίστηκαν στην αρχή, καθώς θα έπρεπε να αγοράσουν καινούργια ρούχα. Δεν ζητάνε πολλά από εμάς, αλλά να μην φοράμε σκισμένα τζιν, σανδάλια, κοντομάνικα και χρυσαφικά. Νομίζω πως κατά κάποιο τρόπο έχουν δίκιο» ανέφερε ο βετεράνος γκάρντ των Bulls, Eric Piatkowski.

Αντίθετοι με την εφαρμογή του νέου νόμου στο NBA, όσον αναφορά τον κωδικό ντυσίματος, είναι μόλις δυο παίκτες. Ο λόγος για τον αστέρα των Philadelphia Sixers, Allen Iverson και ο φόργουορντ των San Antonio Spurs, Tim Duncan. Μπορεί πολλοί παίκτες να είδαν με καλό μάτι την αλλαγή ντυσίματος, ωστόσο κάποιοι άλλοι δήλωσαν ότι δεν ανταποκρίνεται στον αθλητισμό. «Δεν πουλάμε στον χώρο του αθλητισμού με αυτόν τον τρόπο. Πουλούσαμε καθώς πολλά μικρά παιδιά χρησιμοποιούσανε το αθλητικό ντύσιμο, αλα hip-hop. Ίσως είναι λάθος αυτό» τόνισε ο γκάρντ των Suns, Raja Bell.

Για όποιον έξυπνο που το πρότεινε στον Στερν, νόμιζε ότι έτσι θα εξαλείψει το φαινόμενο hip-hop στο ΝΒΑ (το οποίο με τη σειρά του, το έχω σκυλοβαρεθεί...αμάν με τα yo! yonigga!), μάλλον θα πετύχει να το κάνει πιο gangsta (=απαγορευμένο=πιο περιζήτητο).
Καλό μέτρο θα ήταν αν υποχρεώνονταν οι παίχτες να ντύνονται κυριλέ μόνο στις ημέρες των επίσημων αγώνων, ή έστω στη συνεντευξη τύπου. Σε άλλες στιγμές, δεν πιστεύω πως ταιριάζει.
NBAholic
Παρντόν?
Εννοείς, πως δεν ασχολείσαι?

Ναι, καλά!
Εννοώ πως δεν παίζω, φυσικά! biggrin.gif
dizzy_fingers
Με τρόμαξες για μια στιγμή είναι η αλήθεια...
Αφού η στιγμή που θα σταματήσεις να ασχολείσαι με το ΝΒΑ είναι εκείνη που ο Warrior θα σταματήσει να είναι πρώτος στο OverplayBet, κι εγώ θα ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο που άφησε τον Μπάξτερ να φύγει το περασμένο καλοκαίρι biggrin.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.