Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σενάρια-Trades
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
SG3ptshooter
QUOTE
Knight to Suns, Carter-Williams and Ennis to Bucks, Isaiah Thomas and picks to 7ers


wacko.gif

A όχι, έχει κι άλλο:
QUOTE
It essentially works like a four-way deal with Celtics joining in to take on Isaiah Thomas and Philly stocking up future first-rounders
Boom Dizzle
Το τελευταίο trade ειναι ότι να ναι...απορώ γιατί οι ομάδες άλλαξαν Γκαρντ κ ειδικά οι Μπακς...
απ τ άγραφα κανονικά!!!
kotzito
Επίσης KJ McDaniels στο Houston για Canaan και 2nd round pick, και τράμπα Prigioni - Shved.


Όσον αφορά τους Suns, ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί αρκετά με τις τελευταίες κινήσεις, αν επιβεβαιωθούν όλες. Χοντρικά άλλαξαν το μισό ρόστερ περίπου. Thomas, G. Dragic, Z. Dragic, Plumlee, Ennis έφυγαν και ήρθαν Knight, Granger, Salmons, Cole, Justin Hamilton, Marcus Thornton μαζί με 2 pick πρώτου γύρου από Miami και ένα από Βοστόνη (μέσω Cleveland). Ενώ θα μπορούσαν δίνοντας τον Dragic να πάρουν κάποιον ψηλό στην θέση δηλαδή που πονάει η ομάδα, ουσιαστικά φαίνεται να πετάνε λευκή πετσέτα για φέτος.


Αρκετά κερδισμένοι πάντως φαίνεται να βγήκαν οι Thunder. Έδιωξαν τον Jackson που δεν ταίριαζε τόσο στο στυλ της ομάδας και το καλοκαίρι πιθανότατα να έφευγε και στην θέση του ήρθε επιτέλους ένας αξιοπρεπής ψηλός όπως ο Kanter. Επίσης πήραν και τον DJ Augustin, ώστε να υπάρχει πίσω από τον Westbrook ένα καλό pg ακόμα. Βέβαια το Detroit ξεμένει από pg νομίζω τώρα.
SteveNashidis
Aυτό που πάντα μπλέκεται η Philly με τρελαίνει . Οι τύπου εκεί πέρα παίζουν Manager στάνταρ.

1o trade
Miami : Goran Dragic, Zoran Dragic
Suns : Danny Granger, Heat 1st round pick 2017 (top 7 protected) , Heat 1st round pick 2021 unprotected ( να ζήσουμε να το θυμόμαστε blink.gif ),
John Salmons

Νew Orleans : Norris Cole, Justin Hamilton and Shawne Williams

2o τετραπλό trade:
Boston : Isaiah Thomas
Milwaukee Bucks. : Tyler Ennis,Miles Plumlee, Michael Carter Williams
76ers : top 5 protected 2016 Lakers pick
Suns : Brandon Knight, Kendall Marshall ( sad-smiley-009.gif ) , Marcus Thorton , Cavaliers 1st round pick 2016


Marshall+Salmons πήραν πόδι αμέσως. WAIVED icon_wave.gif
To Pick των Lakers ακόμα απορώ γιατί το δώσαμε καθώς του χρόνου γίνεται τοπ 3 protected. 68.gif
ΠΗΓΗ:
kotzito
QUOTE(Voyager @ Feb 19 2015, 23:31 ) *
Aυτό που πάντα μπλέκεται η Philly με τρελαίνει . Οι τύπου εκεί πέρα παίζουν Manager στάνταρ.

1o trade
Miami : Goran Dragic, Zoran Dragic
Suns : Danny Granger, Heat 1st round pick 2017 (top 7 protected) , Heat 1st round pick 2021 unprotected ( να ζήσουμε να το θυμόμαστε blink.gif ),
John Salmons

Νew Orleans : Norris Cole, Justin Hamilton and Shawne Williams

2o τετραπλό trade:
Boston : Isaiah Thomas
Milwaukee Bucks. : Tyler Ennis,Miles Plumlee, Michael Carter Williams
76ers : top 5 protected 2016 Lakers pick
Suns : Brandon Knight, Kendall Marshall ( sad-smiley-009.gif ) , Marcus Thorton , Cavaliers 1st round pick 2016


Marshall+Salmons πήραν πόδι αμέσως. WAIVED icon_wave.gif
To Pick των Lakers ακόμα απορώ γιατί το δώσαμε καθώς του χρόνου γίνεται τοπ 3 protected. 68.gif
ΠΗΓΗ:



Πρέπει πάντως να είμαστε ίσως οι μόνοι χαμένοι από αυτό το trade αφού

1) Οι Bucks πήραν έναν παίκτη που ναι μεν είναι άσουτος αλλά θα προσφέρει σε ασίστ και ριμπάουντ, έναν ψηλό ακόμα στην θέση του μόνιμα απών Sanders και έναν PG ταλαντούχο
2) Οι 76ers πήραν ένα αρκετά καλό pick λογικά, οπότε τώρα με τα 250151531 pick που έχουν μαζέψει κάνουν άνετα καλό παιχνίδι την ημέρα του draft.
3) Οι Celtics έδωσαν έναν παγκίτη και ένα pick που λογικά θα πάει πάνω από 22-25 για έναν καλό pg-sg και έχουν γενικά αρκετά ώστε σε 2 χρόνια να γίνουν ξανά top-6 ομάδα στην Ανατολή.


Επίσης Cavs, Bulls και Clippers κοιτάνε για...Perkins
pmam
Περιμένω επαναφορά βίντατζ άβαταρ!
zakari
H Philadelphia δε πήρε τίποτα...ποιά μελλοντικα draft τώρα...γιατί να φύγει ο MCDaniels?
manosnismo
Επιτελους εφυγε το καρκινωμα ο Knigt.Τετοιο εγωπαθη παιχτη εχω χρονια να δω
SteveNashidis
Ποιο είναι το θέμα τώρα. Από την στιγμή που κάνεις τρέιντ υπό αυτές τις συνθήκες σε εκμεταλλεύονται οι άλλοι και ποτέ δεν βγαίνεις κερδισμένος . Ο άτιμος/πανούργος kidd ακύρωνε το τρέιντ αν δεν έπαιρνε τον Tyler Ennis. Ο plumlee ήταν ευκαιρία να φύγει και για τον Ισαία βρέθηκε μόνο η Βοστώνη που τον ήθελε . Πολύ ωραία μέχρι εδώ.

Με Ennis, Plumlee, Isaiah σε καλο συμβόλαιο παίρνεις τον Knight άνετα.
Μόνο που οι Bucks δεν είχαν κάποιο αντάλλαγμα για να δώσουν ώστε να πάρουν τον MCW (είτε δεν ήθελαν) , ο οποίος αν δεν πήγαινε στο Μιλγουόκι , το trade πάλι θα ακυρώνονταν . Οπότε αναγκαστήκαμε να δώσουμε και το 1st round pick . Πολλοί λένε να μην υπερεκτιμούμε το συγκεκριμένο pick γιατί οι Lakers θα είναι μέσα στις πρώτες 5 θέσεις για pick . Οι μεθεπόμενοι όμως περιορισμοί το κάνουν ένα ελκυστικότατο pick . (protected top 5 in 2015, top 3 in 2016-17, unprotected in 2018). Κάπως έτσι αιτιολογώ το γεγονός ότι δώσαμε τόσα πολλά .


αν στηριξουμε goodwin kai warren να το δεχτώ αλλά αν δω hero ball από Thorton,Knight,Granger(αν μείνει) τότε θα έχουμε κάνει άλλη μια πατάτα πιο μεγαλειώδης και από τις προηγούμενες . Οι άλλοι στην αριζόνα πιστεύουν λόγω των φετινών στατιστικών ότι ο Νάιτ είναι καλύτερος του Ντράγκιτς. icon_drunk.gif

QUOTE
The 2015 Draft will just be Sam Hinkie calling every prospect and welcoming them to 76ers. "Any chance you can get hurt and sit out a year?"


Nίκο τι θα έλεγες γιαυτό το trade ;
QUOTE
With those 2 open spots in Phoenix Suns roster we can trade Robert Sarver,Lon Babby, Ryan McDonough, Morris twins, Amare's house and his shoes for Billy King ,Prokhorov , Joe Johnson, & 1st round pick from @ATLHawks.
SG3ptshooter
Η απομάκρυνση Knight απ' τους Pistons είχε φανεί εκείνο τον καιρό πολύ λογική. Άλλο αν μετά είδαν πολλοί πως ο Jennings ήταν μία απ' τα ίδια και η παράλληλη "άνοδος" αγωνιστικά -ή σε νούμερα, αν θέλετε- του Knight προβλημάτισε. Και τώρα η παραχώρησή του απ' τους Bucks προ της ανάγκης για υπογραφή μεγάλου συμβολαίου που θα σήμαινε την εμπιστοσύνη τους στο Brandonα ως maker του μέλλοντος για το Milwaukee, είναι άλλη μια αποχή από ψήφο εμπιστοσύνης της ομάδας που είχε το Knight ως prospect στη θέση του pg. Σίγουρα κι αυτοί με τον WC-W δεν θα δουν απαραίτητα μεγαλύτερη προκοπή, αλλά αποφάσισαν να ανακατέψουν την τράπουλα. Δε μπορεί παρά να σημαίνει κάτι σπουδαίο κατά τη γνώμη μου, όταν ο Knight είχε τους μέσους όρους που είχε. Και δεν είναι μόνο η είσοδός του στο HoF του Shaqtin' a fool. Εγώ πέρα από μέτριες ικανότητες που αμβλύνεται η εντύπωσή τους από το χώρο και την ελευθερία, βλέπω, ενθυμούμενος ακόμα κι ένα ejection που είχαν πνίξει στο final4 που έπαιξε, και πιθανά θέματα συμπεριφοράς/συνεννόησης/χαρακτήρα.

Οι Sixers που έδωσαν τον Carter-Williams αλλά πάσαραν τον Elfrid το καλοκαίρι γιατί τότε είχαν pg, αν περιμένουν να χτίσουν μέσα απ' το draft με αυτές τις επιλογές αλλά και το πόσο γρήγορα τις αποχωρίζονται αντί να τις παλέψουν, έφυγε και o KJ, θα αλλάζουν prospects για picks πολύ καιρό. 19.gif

Το ξέρω πως με βρίσκετε υπερβολικό ίσως στο πόσο δεν πιστεύω στις τακτικές των Sixers και προφανώς οι Thunder λειτουργούν ως παράδειγμα ομάδας που με τρομερές επιλογές έφτασε απ' το πάτωμα στην κορυφή, αλλά μπορώ να καταδείξω τόσα αποτυχημένα παραδείγματα της εκκαθάρισης, πχ πρόσφατοι Cavs κατά την απουσία του ΛεΠα, αν και το αγαπημένο μου είναι οι Edmonton Oilers που το μισό τους roster είναι picks πρώτου γύρου και ακόμα αγναντεύουν απ' το βάθος, έχουν φτάσει στο σημείο που έχουν φύγει οι πρώτοι "first rounders" γιατί τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και είτε ο παίκτης είτε η ομάδα δε θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία αποτυχίας. Ρισπέκτ.
jasonick
Είσαι σίγουρος; Αν έρθει ο King ετοιμάσου για max συμβολαιο στον Knight, ξεπούλημα όλων των picks για cash και ανταλλαγή όλων των νέων παικτών για παλαίμαχους βετεράνους. tongue.gif



Άντε καλορίζικος ρε tongue.gif και όπως σου έγραψα για Suns πιστεύω αυτά:

QUOTE
θα μπορουσατε με τα τρειντ να αλλαζατε τακτικη και απο την ομαδα με τα πολλα guards να πηγαινανατε σε κατι διαφορετικο αλλά τελικα παλι στα ιδια ειστε με πριν, με τη διαφορά οτι εχετε χειροτερο παικτη. το πιο δυσαρεστο ειναι οτι το καλοκαιρι θα πρεπει να δωσετε αρκετα λεφτα για να κρατησετε τον knight και μεσα σε ολα αυτα χασατε το pick των lakers και το prospect του ennis (πιο ακυρο draft pick πεθαινεις) αλλα και το rookie συμβολαιο του plumlee χωρις ουσιαστικο ανταλλαγμα.
τουλαχιστον στο trade του thomas, πηρατε ενα pick απο cavs. να πω την αληθεια ποτε δεν μου αρεσε ο τομας, την βρηκα μια χαρα κινηση.
klow13
http://nyloncalculus.com/wp-content/upload...10.12.12-PM.png

Να προσθεσω και αυτη τη φοτο του knight να ξενερωσει ακομα περισσοτερο ο χρηστος.Παντως μονο καρκινωμα δεν τον θεωρω οπως ειπε ο φιλος πιο πανω και λενε και πολλοι φιλοι των bucks στα φορουμ.Sg σε σωμα pg,ομως ηταν ηγετης της εκπληξης της φετινης σεζον,πολυ καλος αμυντικος και στις 2 θεσεις των γκαρντ,καλος σκορερ,καλος σουτερ που ειναι πολυ σημαντικο στο ταιριασμα του με κουμπο(και εδω δεν ξερω τι θα γινει με mcw),σχετικα βελτιωμενος και στην οργανωση υπο τις οδηγιες του kidd και εδινε ενθουσιασμο αναλογο του γιαννη στην ομαδα.

Ταιριαζει πολυ με bledsoe κατ εμε,θα μπορεσει να παιξει και περισσοτερο off the ball.Παλι ελκυστικο μπασκετ θα βλεπουμε απο φοινιξ και δεν νομιζω οτι παρατανε τη φετινη χρονια,απλα παραμενουν ouτsider.Το θεμα ειναι αν θα θελησετε να ικανοποιησετε τις απαιτησεις του,13-15 m ακουγεται οτι ψαχνει,και ηταν ο βασικος λογος που εφυγε απο bucks.To πικ των λεικερς δεν επρεπε να φυγει πραγματι.
sacarame
QUOTE(pmam @ Feb 20 2015, 00:23 ) *
Περιμένω επαναφορά βίντατζ άβαταρ!



Done.. Και παραγγελία φανέλας ετοιμάζεται... smiley.gif
SteveNashidis
Θα συμφωνήσω με Νίκο και Shooter και θα διατηρήσω τις αμφιβολίες μου για το fit Βledsoe-Knight. Nώντα μακάρι να βγείς αληθινός για Knight και για Counsins που με είπες χθές tongue.gif tongue.gif
H όλη υπόθεση διαβάζοντας αυτό (thnx για το link jasonick ) είναι ότι ο Δράκος ήταν δυσαρεστημένος πολύ καιρό . Απορίας άξιο είναι ότι όταν βλέπεις έναν δυσαρεστημένο παίκτη που τυχαίνει να είναι ο allstar σου πως αντιδράς και πως διαχειρίζεσαι την όλη κατάσταση. Αν εκμεταλλεύτηκαν τον ήρεμο χαρακτήρα του τότε καλά τους έκανε και 2 μέρες πριν ζήτησε ανταλλαγή. Λέει περισσότερα το link δεν θέλω να επεκταθώ. Πλέον περνάμε σε μια άλλη φάση rebuilding που ήρθε λόγω κακών χειρισμών και όχι λόγω τερματισμού μιας κομπανίας παικτών λόγω ηλικίας .

Οι Sixers και η Boston έχουν πάρα πολλά draft picks και απορώ πως θα τα χρησιμοποιήσουν . Βλέποντας αυτό τρόμαξα.

Μετράω πρόχειρα χωρίς τους περιορισμούς :
4 1st round picks & 7 2nd round picks το 2015
3 1st round picks & 2 2nd round picks το 2016
1 1st round pick & 1 2nd round pick το 2017
1 1st round pick & 5 2nd round picks to 2018
1 1st round pick & 4 2nd round picks to 2019
1 1st round pick & 2 2nd round picks to 2020

Σύνολο 31 pick για 5 χρόνια . Για βοστώνη να βγουν οι ειδικοί thalys και jvalin.

Πάντως ο Kidd πάει να φτιάξει κάτι καλό. Τώρα από την περίμετρο ποιος θα βάζει τρίποντα είναι ένα θέμα. Ταμπούρι ζώνη και ξύλο βλέπω στα playoffs στο 1ο ματςαπ με Bucks tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE(klow13 @ Feb 20 2015, 15:51 ) *
Να προσθεσω και αυτη τη φοτο του knight να ξενερωσει ακομα περισσοτερο ο χρηστος.Παντως μονο καρκινωμα δεν τον θεωρω οπως ειπε ο φιλος πιο πανω και λενε και πολλοι φιλοι των bucks στα φορουμ.Sg σε σωμα pg,ομως ηταν ηγετης της εκπληξης της φετινης σεζον,πολυ καλος αμυντικος και στις 2 θεσεις των γκαρντ,καλος σκορερ,καλος σουτερ που ειναι πολυ σημαντικο στο ταιριασμα του με κουμπο(και εδω δεν ξερω τι θα γινει με mcw),σχετικα βελτιωμενος και στην οργανωση υπο τις οδηγιες του kidd και εδινε ενθουσιασμο αναλογο του γιαννη στην ομαδα.

Ταιριαζει πολυ με bledsoe κατ εμε,θα μπορεσει να παιξει και περισσοτερο off the ball.Παλι ελκυστικο μπασκετ θα βλεπουμε απο φοινιξ και δεν νομιζω οτι παρατανε τη φετινη χρονια,απλα παραμενουν ouτsider.Το θεμα ειναι αν θα θελησετε να ικανοποιησετε τις απαιτησεις του,13-15 m ακουγεται οτι ψαχνει,και ηταν ο βασικος λογος που εφυγε απο bucks.To πικ των λεικερς δεν επρεπε να φυγει πραγματι.

Αυτό που λες στο τέλος είναι όλο το πρόβλημα όμως που θα είχα, αν ήμουν φίλος των Suns. Δε στέκομαι μόνο στο ότι τον απέρριψαν ως μελλοντικό τους ηγέτη στην περιφέρεια δύο ομάδες τις τελευταίες 2 σεζόν, αλλά πολύ περισσότερο στο ότι θα σου κοστίσει τουλάχιστον 12m για να επενδύσεις πάνω του, ενώ υπάρχουν τόσα ερωτηματικά. Είναι τέτοιο το timing που οι Suns από δύο μήνες με το Knight στο roster τους και πιθανή αποτυχία εισόδου στα offs ή έστω ένα 1st round exit, θα κληθούν να βγάλουν συμπεράσματα της δυνητικής του αξίας και να πάρουν μια πολύ δεσμευτική απόφαση για το μέλλον τους. Πάντως δεν απορρίπτω καθόλου να ταιριάζουν σε έναν καλό βαθμό με το Bledsoe, αυτό δεν ανεβάζει απαραίτητα τους Suns επίπεδο ούτως ή άλλως όμως. Tόσο έδαφος έχασαν χτες.

Και οι Bucks δεν πανηγυρίζω που πήραν την άλλη μου "αδυναμία". - Μα όλοι οι παιχταράδες χαιρετήσανε χτες, και τα πήγαιναν τόσο καλά! laugh.gif - Δε δεσμεύτηκαν όμως οι Bucks, τσίμπησαν και τον Ennis κι έχουν 2 prospects να προσπαθήσουν να εξελίξουν σε κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει κατά τη γνώμη τους με πιο συμφέροντα τρόπο. Αφού δεν ήθελαν να πληρώσουν το Knight, χαμένοι μακροπρόθεσμα δε βγήκαν. Κι αυτοί για το 1st round exit τους πήγαιναν ούτως ή άλλως, βγάλε και τα λεφτά του Sanders, μπορούν να κοιτούν στη free agency με αρκετή αισιοδοξία.

Επίσης δεν έχω πρόβλημα που ο Knight είναι "sg σε σώμα pg", άλλωστε αν έχεις τους κατάλληλους παίκτες γύρω σου και με τον Chalmers δηλωμένο ως PG σηκώνεις τίτλο. Το θέμα είναι που θα βρεις 2-3 παιχταράδες γύρω απ' το Knight, αν πρέπει να τους πληρώνεις όλους "χρυσούς" για να μείνουν. Eιδικά οι Suns που έχουν πληρώσει ήδη ακριβά συμπληρωματικούς παίκτες που τους έκριναν ως απαραίτητους, όπως τον "δεύτερο" Μorris και τον Tucker ξερωγώ.

Εμείς δε με χάλασε που φέραμε το Mini-Russell, ο Singler δεν μας έκανε και ο Augustin όσο και να μου άρεσε δε θα είχε το potential να καλύψει μακροπρόθεσμα αυτό το ρόλο του βασικού. Δεν ξέρω κι εμείς πόσα είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε, θέλω να δω πως θα τα πάει πρώτα. Χρειαζόμαστε ακόμα ενίσχυση στην περιφέρεια όπως και να χει, ο Jennings με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πάρει τον δρόμο του κι αυτός. Εν καιρώ.
klow13
Συμφωνω στα περισσοτερα,σιγουρα ειναι κερδισμενοι οι μπακς οπως και να το δουμε.Σωστο και το point σου για τη free agency.Απλα δεν μαρεσει τοσο ο mcw(και το φιτ) που ουτε το rookie contract του μου λεει κατι.

Για τους σανς,εστω και αν δεν εχουμε δειγμα γραφης ακομα,θα ναι τουλαχιστον ακατανοητη επιλογη αμα δεν τον ανανεωσουν μετα τα χθεσινα.Κακα τα συμβολαια μαρκους,τακερ(του τακερ μου αρεσε πολυ στην offseason για τιμιοτατο 3&d παικτη,τωρα δεν ξερω),αλλα εχουν τοσα assets οι σανς που δεν νομιζω οτι υποθηκευουν και το μελλον τους.Το μη χειρον βελτιστον,οποτε αμα ανανεωσουν knight το bledsoe-knight ειναι καλη αρχη για τα επομενα χρονια.

Για reggie,τα χθεσινα reports οτι εχει αρνηθει προσφορα 48 μυρια για 4 χρονια πως σου φαινονται?
SG3ptshooter
QUOTE(klow13 @ Feb 20 2015, 21:10 ) *
Συμφωνω στα περισσοτερα,σιγουρα ειναι κερδισμενοι οι μπακς οπως και να το δουμε.Σωστο και το point σου για τη free agency.Απλα δεν μαρεσει τοσο ο mcw(και το φιτ) που ουτε το rookie contract του μου λεει κατι.

Όσο και να μη σ' αρέσει ο WC, σου αρέσει περισσότερο απ' ότι αρέσει σε μένα. tongue.gif Και για το fit το δέχομαι πως γίνεται να μην είναι καταλληλότερος. Απλά το rookie contract του δεν είναι 12+ μύρια και δεν τους δυσκολεύει ούτε να το ξεφορτωθούν, ούτε να το ανανεώσουν, ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένοι θα είναι όταν θα έρθει η ώρα. Του Knight η ώρα είχε έρθει και προχώρησαν παρακάτω. Και μην ξεχνάμε πως ο kidd δεν έκανε πίσω αν δεν έπαιρνε και τον Ennis, που είναι ίσως ο πιο high profile υγιής rookie που κανείς μας δεν έχει δει αρκετά, μιας και δεν έχει πάρει πραγματικά την ευκαιρία του. Εκεί ελπίζω προσωπικά.

Για Suns θα πω απλά πως τουλάχιστον ανεβαίνει το cap τα επόμενα χρόνια και η διαχείρισή του είναι διαρκής ευθύνη, μπορούν να βρουν λύσεις, επιθετικοί είναι σίγουρα οπότε πολλά γίνονται.

QUOTE(klow13 @ Feb 20 2015, 21:10 ) *
Για reggie,τα χθεσινα reports οτι εχει αρνηθει προσφορα 48 μυρια για 4 χρονια πως σου φαινονται?

Ως βασικός έχει τραβήξει πολύ ο Reggie, αν μπορέσει να τους πείσει σε τόσο σύντομο διάστημα πως είναι ο άνθρωπός τους και ότι αξίζει 12 το χρόνο κι αυτός, ας του τα δώσουν.
jasonick
QUOTE
Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 9 λεπτάΠριν από 9 λεπτά

Milwaukee has traded forward Ersan Ilyasova to Detroit for Caron Butler and Shawne Williams, league sources tell Yahoo.


Να επιβεβαιώσει γνωστός Houston fan ότι θα τον πάρει του χρόνου στο fantasy στον 3ο γύρο. tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE
Milwaukee has traded forward Ersan Ilyasova to Detroit for Caron Butler and Shawne Williams, league sources tell Yahoo.

ΈΕΕτσι. Ευτυχώς που δεν πέσαμε στην παγίδα να υπερ-πληρώσουμε το ψέμα τον Carroll. Να μας τα φάνε άλλοι εμπειρότεροι στην υπεξαίρεση χρημάτων. icon_drunk.gif
klow13
QUOTE (jasonick @ Jun 11 2015, 22:23 ) *
Να επιβεβαιώσει γνωστός Houston fan ότι θα τον πάρει του χρόνου στο fantasy στον 3ο γύρο. tongue.gif

Δεν φανταζεσαι τι προσπαθειες εκανα να τον παρω φετος απο τον kudelin για να μην χαλασει το σερι.Αλλα οχι,george hill ξερο δεν εδινα tongue.gif

QUOTE (SG3ptshooter @ Jun 11 2015, 22:25 ) *
ΈΕΕτσι. Ευτυχώς που δεν πέσαμε στην παγίδα να υπερ-πληρώσουμε το ψέμα τον Carroll. Να μας τα φάνε άλλοι εμπειρότεροι στην υπεξαίρεση χρημάτων. icon_drunk.gif

Tι εννοεις?Ερσαν στο 3 με μονρο και ντραμοντ στο 4-5?Οχι ρε συ,πονοματος.
Εμενα πιο πολυ για οιωνος φυγης μονρο μου κανει η εστω ενας τολιβερ των πλουσιων απο παγκο.
Dwyane ''the flash'' Wade
Ο Ιλιασοβα στο Ντιτροιτ και πλεον το Μιλγουοκι εχει αρκετο χωρο στο σαλαρι για να προσελκυσει παικτη.
επαθα λαστιχο
Τι ισχύει παίδες για τον Σμιθ και το συμβόλαιό του?Θα έχουν μερική απαλλαγή οι Πίστονς ή θα συνεχίσουν να πιάνουν cap space τα εγγυημένα του ως είναι?
boumtze-boumtze
Ανανεωθηκε το συμβολαιο του Παπανικολαου στο Χιουστον,και ηδη συζητιεται ανταλλαγη του συν ενα ντραφτ πικ στους Πιστονς για τον Τζενινγκς.....
SG3ptshooter
QUOTE(boumtze-boumtze @ Jun 12 2015, 17:38 ) *
Ανανεωθηκε το συμβολαιο του Παπανικολαου στο Χιουστον,και ηδη συζητιεται ανταλλαγη του συν ενα ντραφτ πικ στους Πιστονς για τον Τζενινγκς.....

To pick νούμερο 18. Stan κάντο προχτές. bball.gif
a bullet for your head
QUOTE(klow13 @ Jun 12 2015, 00:57 ) *
Tι εννοεις?Ερσαν στο 3 με μονρο και ντραμοντ στο 4-5?Οχι ρε συ,πονοματος.
Εμενα πιο πολυ για οιωνος φυγης μονρο μου κανει η εστω ενας τολιβερ των πλουσιων απο παγκο.

Εγώ βλέπω οτι θα ενεργοποιηθεί η team option για τον Τολιβερ και του χρόνου, αν οι συνθηκες-δεδομενα είναι έτσι, να ενεργοποιηθεί και του Τουρκου ή να ειναι μέρος trade του χειμώνα

QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 12 2015, 18:27 ) *
To pick νούμερο 18. Stan κάντο προχτές. bball.gif

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πιο συμφερουσα κίνηση για τους Ροκετς, όμως θεωρώ πως κάτι τέτοιο , θα δώσει μεγάλη ευελιξία κινήσεων στους Πιστονς.
aegeansheed
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 12 2015, 19:04 ) *
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πιο συμφερουσα κίνηση για τους Ροκετς, όμως θεωρώ πως κάτι τέτοιο , θα δώσει μεγάλη ευελιξία κινήσεων στους Πιστονς.


Αν μπορεί να γίνει και sign n trade o Beverly ακόμα καλύτερα. Ονειρεύομαι hustle καταστάσεις Lindsey the hunter ξανά. Με δεδομένο ότι θα πάρει όλα τα λεφτά ο Ρέτζυς το βασικό backcourt με τον Spencer ορεξάτο και εξελίξιμο θα είναι υπερπλήρες για 3 χρόνια.
a bullet for your head
QUOTE(aegeansheed @ Jun 13 2015, 12:44 ) *
Αν μπορεί να γίνει και sign n trade o Beverly ακόμα καλύτερα. Ονειρεύομαι hustle καταστάσεις Lindsey the hunter ξανά. Με δεδομένο ότι θα πάρει όλα τα λεφτά ο Ρέτζυς το βασικό backcourt με τον Spencer ορεξάτο και εξελίξιμο θα είναι υπερπλήρες για 3 χρόνια.

Εγω θα προτιμούσα αντί του Μπέβερλι, το πικ στις αρχές του 2ου γυρου, που θα πάρουν οι Ροκετς απ'τους Νικς. Οικονομικά η συμφωνία θα ματσαριζοταν σχεδόν ακριβώς, ο Νταρυλ θα αναβαθμιζε το PG που ήταν η αχιλλειος πτέρνα των Ροκετς στα πλέι-οφς. Με Τζενιγκς-Μπεβερλι θα ήταν πλήρης! Ο Σταν θα είχε την ευελιξία στο να κρατήσει τους Μονροε-Τζάκσον-Ντραμοντ και να έχει και 4 ντραφτ πικ, 2 πρώτου γύρου και 2 στις αρχες του δευτερου, συν τον Παπ!
a bullet for your head
Οι Κλιπερς πήραν τον Λανς Στηβενσον, δίνοντας Μπαρνς-Χως. Εκ πρώτης όψεως, έκαναν μια ενδιαφέρουσα κίνηση.
captain charisma
κινηση με πολλα ερωτιματικα για τους κλιπς..το θεμα ειναι ο λανς να θυμηθει τις χρονιες που εκανε στους πεισερς γιατι η περσινη στους χορνετς ηταν απογοητευτικη..επισης ο λανς ειναι παικτης που θελει αρκετη ωρα τη μπαλα στα χερια του για να δημιουργησει φασεις για τον εαυτο του και τους συμπαικτες και απ τη στιγμη που υπαρχει ο πολ...δεν ξερω αν μπορει να ανταπεξελθει...εχει και περιεργο χαρακτηρα...
Air Kef
Ο Στίφενσον έχει δοκιμαστεί σε σοβαρή ομάδα με στόχο, μετά την οφ σίζον που πήρε με την Σαρλότ, πιστεύω είναι σούπερ προσθήκη για τους Κλιπς και καθαρή αναβάθμηση στο 3.
DROGSE1
Η λογική λέει ότι ο Stephenson θα παίξει στο "3" αφού και ο Redick και ο Jamal είναι χρήσιμοι για τους Clipps. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η κίνηση, είναι παίκτης που μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα στο γήπεδο από τον Barnes. Τώρα το στοίχημα είναι κατά πόσο θα μπορέσουν να γεμίσουν τον πάγκο με ποιοτικούς παίκτες με τόσο λίγο χώρο στο σάλαρι καπ.
Rated: (en)joy
QUOTE (Air Kef @ Jun 16 2015, 15:44 ) *
Ο Στίφενσον έχει δοκιμαστεί σε σοβαρή ομάδα με στόχο, μετά την οφ σίζον που πήρε με την Σαρλότ, πιστεύω είναι σούπερ προσθήκη για τους Κλιπς και καθαρή αναβάθμηση στο 3.

Ως μια τετοια ομως –σοβαρη ομαδα με στοχο- λογιζοταν και η Charlotte περυσι πριν το ξεκινημα της κανονικης περιοδου. Ειχαν μολις τελειωσει τη σεζον με θετικο ρεκορ (43-39) και μπηκαν στα playoffs ως 7οι, τολμω να πω σχετικα ανετα, 5 νικες πανω απ’την 8η Atlanta και μολις μια νικη κατω απ’τους 5ους και 6ους Washington και Brooklyn αντιστοιχα.

Εκει ναι μεν εφαγαν sweep απ’τους πρωταθλητες Heat ωστοσο ο τραυματισμος του Jefferson στο πρωτο παιχνιδι της σειρας του στερησε την δυνατοτητα να συνεχισει στο 100% και εκμηδενισε τις οποιες ελπιδες ειχαν οι Bobcats να φανουν περισσοτερο ανταγωνιστικοι στη σειρα.

Η επανεισοδος των Bobcats στα playoffs αμεσως μετα τις 21 νικες της προηγουμενης χρονιας, μολις για δευτερη φορα στην συγχρονη ιστορια –την ποια; laugh.gif - της ομαδας (δλδ.τελευταια 10ετια) και πρωτη μετα απ’το ’10 και τους Wallace, Jackson, Diaw και σια καθως και το εξαιρετικο δευτερο μισο του Jefferson -βλ.24.9/11.5 και fg% 53.4- ειχαν ως αποτελεσμα η χρονια να χαρακτηριστει ακρως επιτυχημενη.

Στην off-season τωρα οι Bobcats (που εν τω μεταξυ ειχαν γινει Hornets) εχασαν τον McRoberts αλλα ο ερχομος του Stephenson μαζι με την προσδοκωμενη αγωνιστικη ανοδο των Kemba Walker και Michael Kidd-Gilchrist καθως και η ελπιδα oτι οι post all-star εμφανισεις του Jefferson θα μπορουσαν να συνεχιστουν σε αναλογο επιπεδο και καθ’ολη την διαρκεια της νεας σεζον ανεβασαν τον πηχυ των προσδοκιων. Οι προσδοκιες αλλωστε μαζι με το shorter deal πιθανολογουνται οτι ηταν δυο απ’τους λογους (αν και οχι οι μοναδικοι) για τους οποιους προτιμησε ο Stephenson την Charlotte απo την Indiana-οπου ακομα δεν ειχε συμβει ο τραυματισμος του Paul George. Μετα απ’ολα αυτα οι προβλεψεις των περισσοτερων για την επομενη χρονια μιλαγαν για 5-6 seed και κατι παραπανω απο τις περσινες 43 νικες…

Αυτα τα λιγα αν και ετεροχρονισμενα, τωρα που πηρα αφορμη, για την ομαδα που πηγε ο Sir Lancelot. smiley.gif

Τωρα οσον αφορα τους Clippers δεν ειμαι 100% σιγουρος ότι θα χρησιμοποιησουν τον Lance ως starter. Οχι τουλαχιστον προτου οριστικοποιηθει το τι θα γινει με το συμβολαιο του Crawford οπου αν δεν κανω λαθος (βαριεμαι να το κοιταξω τωρα) η option ανηκει στην ομαδα και οχι στον παικτη. Εαν και εφοσον υπαρξει καποιο trade που εμπλεκει τον Crawford με ανταλλαγμα καποιο decent sf τοτε ο Lance θα ερχεται με την second unit. Αντιθετα σε περιπτωση παραμονης Jamal ο Lance γινεται το βασικο 3αρι των Clippers. Ερωτηματικο βεβαια σε ενα τετοιο ενδεχομενο τι θα γινει με το spacing της frontcourt το οποιο φανταζει χειροτερο απ'αυτο που ειχε συνηθισει στους Pacers. Και αυτο γιατι στον Lance της Indiana –οπου αυτον φανταζομαι οραματιζεται ο Doc Rivers- το 37-38% των προσπαθειων του ηταν απο 0-3. Στη φετινη χρονια το νουμερο αυτο επεσε στο 29%, δεν ηταν δηλαδη μονο η μεγαλυτερη αστοχια απ’ολες σχεδον τις αποστασεις ο λογος για τα φετινα του χαλια αλλα και το διαφορετικο shot selection. Πλεον θεωρω καπως δυσκολο ο Lance στη νεα του ομαδα να φλερταρει με το 40% οπως εκανε πριν...ο Griffin οσο και αν εχει δουλεψει το σουτ του δεν μπορουμε να πουμε οτι ειχε γινει ισαξιος του West σε αυτο, εξαλλου ο τελευταιος ειχε το σουτακι μεσης-μακρινης αποστασης σαν βασικο επιθετικο οπλο..τωρα για Hibbert με Deandre σε αυτο το θεμα δεν υφισταται καν συγκριση.
a bullet for your head
Ο Ριβερς δεν έχει μεγάλη ευελιξία στο να κινηθεί λόγω σαλαρι-καπ και αν υποθέσουμε πως ανανεώνει και ο ΝτεΑντρε, τότε τα περιθώρια του, είναι πολύ στενα! Πολλοί κάνουν λόγο για κίνηση ρισκου. Πράγματι ενας βαθμός ρίσκου υπάρχει. Ωστόσο πήρε έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη, προσφέροντας δυο, όχι τόσο ελκυστικά assets! Ο Μπαρνς έφτασε τα 35 και μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του και ο Χως, δεν προσέφερε αυτά που ο Ριβερς θα ανεμενε. Δεν νομίζω ότι θα στεναχωρηθεί και κανένας στο Λος Ατζελες, για την παραχώρηση τους. Από κει και περα, στα πολύ στενά περιθώρια που έχει ο Ριβερς, μπορεί να προχωρήσει σε μια κλιμακωση της κινητικότητας! Διαθέτει ενα ελκυστικό asset προς παραχώρηση, τον Τζαμααλ και ίσως μπορέσει να πείσει κάποιον αξιόλογο βετεράνο, να παίξει για εκείνον με ''μικρό'' συμβόλαιο. Σαν αντι-Κρωφορντ, εγω βλέπω τον Ωστιν Ριβερς πάντως. Ας περιμένουμε λοιπόν την συνέχεια.
yorgos
QUOTE
κινηση με πολλα ερωτιματικα για τους κλιπς..το θεμα ειναι ο λανς να θυμηθει τις χρονιες που εκανε στους πεισερς γιατι η περσινη στους χορνετς ηταν απογοητευτικη..επισης ο λανς ειναι παικτης που θελει αρκετη ωρα τη μπαλα στα χερια του για να δημιουργησει φασεις για τον εαυτο του και τους συμπαικτες και απ τη στιγμη που υπαρχει ο πολ...δεν ξερω αν μπορει να ανταπεξελθει...εχει και περιεργο χαρακτηρα...

+1. Aπό τις κινήσεις που θα συζητηθούν και τη βλέπω για πατάτα.
a bullet for your head
QUOTE(yorgos @ Jun 17 2015, 04:45 ) *
+1. Aπό τις κινήσεις που θα συζητηθούν και τη βλέπω για πατάτα.

Ή κίνηση που θα βγει και ο Ριβερς θα αποκομίσει οφέλη. Το σκεπτικό το ανέπτυξα παραπάνω. Υπάρχει κάποιο ρίσκο και κάμποσα ερωτηματικά. Απ'την στιγμή όμως που έδωσε Μπαρνς-Χως, μικρό το κακό! Αν τους έβγαζε και τους δύο μαζί πάλι, ή μεμονωμένα, δεν θα είχε κανένα σοβαρό αντίκρυσμα!
SG3ptshooter
QUOTE
Sources: Forward Jeff Green exercises option to remain with Grizzlies

http://sports.yahoo.com/news/sources--forw...-172015333.html
Στο οποίο επίσης ανανεώνεται η αισιοδοξία τους για παραμονή Marc.

Aπ' την άλλη μιας κι έπιασα τους Grizz δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζω - αυτή τη φορά το διάβασα σε άρθρο Καλκαβού για Καλάθη (πάνε οι ΝΒΑιικοι 69.gif ) - πως οι Grizzlies σκέφτονται να ανταλλάξουν Conley εν όψει της νέας σεζόν γιατί θα φύγει λέει στο τζάμπα, αφού δεν τα έχουν βρει καιρό για ανανέωση.

Όποιος δε θέλει Conley στην ομάδα του είναι άρρωστος. Δε με νοιάζει, και GSW να είσαι και Wiz, τον έφερνες και έβλεπες πως και τι. Παιχτρόνι.
shtarkws
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 17 2015, 02:05 ) *
Ο Ριβερς δεν έχει μεγάλη ευελιξία στο να κινηθεί λόγω σαλαρι-καπ και αν υποθέσουμε πως ανανεώνει και ο ΝτεΑντρε, τότε τα περιθώρια του, είναι πολύ στενα! Πολλοί κάνουν λόγο για κίνηση ρισκου. Πράγματι ενας βαθμός ρίσκου υπάρχει. Ωστόσο πήρε έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη, προσφέροντας δυο, όχι τόσο ελκυστικά assets! Ο Μπαρνς έφτασε τα 35 και μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του και ο Χως, δεν προσέφερε αυτά που ο Ριβερς θα ανεμενε. Δεν νομίζω ότι θα στεναχωρηθεί και κανένας στο Λος Ατζελες, για την παραχώρηση τους. Από κει και περα, στα πολύ στενά περιθώρια που έχει ο Ριβερς, μπορεί να προχωρήσει σε μια κλιμακωση της κινητικότητας! Διαθέτει ενα ελκυστικό asset προς παραχώρηση, τον Τζαμααλ και ίσως μπορέσει να πείσει κάποιον αξιόλογο βετεράνο, να παίξει για εκείνον με ''μικρό'' συμβόλαιο. Σαν αντι-Κρωφορντ, εγω βλέπω τον Ωστιν Ριβερς πάντως. Ας περιμένουμε λοιπόν την συνέχεια.


Συμφωνω οτι πρεπει να ριξει στην αγορα ενα εκ των jamal η jj για να προσελκυσει 2 βετερανους με χαμηλο συμβολαιο. ο ενας θα μπορουσε να ειναι ο Pierce και ενα ψηλο
SteveNashidis
bball.gif Clippers To hustling και τα τρίποντα του Barnes ήταν ένας παράγοντας που έπαιζαν τόσο καλό μπάσκετ με αρκετό spacing . Ο Hawes δεν ταίριαξε άρα καλώς έφυγε (θα μας αποζημιώσει του χρόνου στο φάντασυ (-δεν ) )

Βέβαια το πρώτο θα το έχουν ξανά μιας και ο Λανς δήλωσε :
QUOTE
I feel like last year they weren’t as tough; they needed that guy to get them angry. … I feel like I could.”

αλλά το τρίποντο που θα το βρουν; Θα κινηθούν προβλέπω για κάτι καλό στο 3. Ο Πιρς ακουγόταν ότι θέλει να βρεθεί με Ρίβερς οπότε αν τον κλείσουν θα μιλήσω για αναβάθμιση όλης της ομάδας.

bball.gif Πάμε τώρα στην Φοινική ανίατη αρρώστια . Προέχουν οι ανανεώσεις Knight-Green-Wright και το cap μας είναι αρκετά κάτω οπότε περιμένω τις 3 ανανεώσεις.Ο Granger ανανέωσε και ευελπιστώ να αναγεννηθεί με την μαύρη μαγεία μας και να γίνει ο veteran guy- μιας και ο Tucker δεν μπορεί αυτόν τον ρόλο . Η λατρεία μου ο Gerald δεν θέλει να φύγει και δεν πρέπει . Ο Knight καλό είναι να μας χαιρετήσει με ένα ωραίο trade .

Nα τα σκάσουμε για Κονλει που πιστεύω ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας . (Πολλά ζητάω 69.gif )
a bullet for your head
QUOTE(shtarkws @ Jun 19 2015, 09:44 ) *
Συμφωνω οτι πρεπει να ριξει στην αγορα ενα εκ των jamal η jj για να προσελκυσει 2 βετερανους με χαμηλο συμβολαιο. ο ενας θα μπορουσε να ειναι ο Pierce και ενα ψηλο

Για τον Πιρς ακούγεται πως οι Κλιπερς θα του προσφέρουν το mini-level exception για 3 χρόνια, αν ενεργοποιήσει την οψιον που έχει με τους Ουιζαρντς και μείνει ελεύθερος. Για τον Κρωφορντ ακούγεται πως προσφέρεται πακέτο με τον Ουιλκοξ στους Ναγκετς, για τον Ουιλσον Τσαντλερ! Θα ήταν ενδιαφέρουσα κίνηση και αυτή! Αν εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, θα πρέπει να βρουν οπωσδήποτε 2 ψηλούς για την second unit! ΕΝΤΙΤ: Αν ο Μπουζερ ήταν ο ένας ψηλός, δεν θα με χαλαγε καθόλου!

QUOTE(Voyager @ Jun 19 2015, 13:04 ) *
αλλά το τρίποντο που θα το βρουν; Θα κινηθούν προβλέπω για κάτι καλό στο 3. Ο Πιρς ακουγόταν ότι θέλει να βρεθεί με Ρίβερς οπότε αν τον κλείσουν θα μιλήσω για αναβάθμιση όλης της ομάδας.

Φαίνεται να έχει δρομολογηθεί η ενταξη του Πιρς. Ωστόσο ο Ριβερς δεν θα ολοκληρώσει έτσι τις κινήσεις του. Αναμένω με ενδιαφέρον και την συνέχεια!
SteveNashidis
Λοιπόν έχουμε και λέμε :

bball.gif
QUOTE
The Houston Rockets have offered Sergio Llull 23.8 million for the next three seasons. (…) Llull has a 5.6 million buyout clause.


Καλή κίνηση να ενδιαφερθούν για αυτόν αλλά πολλά τα λεφτά σε μια λίγκα που τα PG αφθονούν. Θέλουμε και σχόλιο Νώντα που θα τον έχει και αυτόν στον φάντασι του χρόνου tongue.gif

bball.gif
QUOTE
David Aldridge: Per sources, G Arron Afflalo expected to opt out of ’15-’16 ($7.75M) to become UFA. Obv key for Portland 2 re-sign w/Wes Matthews rehabbing.


Στο Portland βαρέσανε διάλυση . Να δούμε ποιους θα κρατήσουν τελικά και πόσο θα αλλάξει η αρχική 5άδα τους.

bball.gif
QUOTE
Chris Mannix: While many execs still see Wade/Heat as contract saber rattling, a Wade option will be the Lakers. Mutual interest, per league sources. Hard to see LA offering Wade a better chance to win than Miami, especially in the West. But it is LA, and they do have money to burn.


Εδώ γελάμε και ανυπομονούμε 5άδα με Rondo-Kobe-Wade-Randle-Okafor ή Τοwns. Από το πουθενά φτιάχνουν ομάδα έτοιμη να σπάσει τα καλάθια και τους μετρητές χαμένων από τραυματισμούς παιχνιδιών tongue.gif
kotzito
QUOTE
An ESPN NBA insider said the Phoenix Suns may consider a trade that would send point guard Eric Bledsoe and the No. 13 overall pick in Thursday's NBA Draft to the New York Knicks in exchange for the No. 4 overall pick.

Περίεργη κίνηση. Δεδομένου κιόλας του κάκιστου ιστορικού επιλογών μας στο draft, αμφιβάλλω αν θα είχαμε κέρδος από μια τέτοια κίνηση. Ο Ερρίκος κάνει καλή δουλειά και ταιριάζει στο σύστημα της ομάδας. Θα προτιμούσα να δίναμε τον Knight, να επιλέγαμε με το pick αυτό κάποιον ψηλό και να κινούμασταν για έναν κοντό επιπέδου all-star από την free agency ή το ανάποδο.
SteveNashidis
http://bleacherreport.com/articles/2503354...ounding-suns-pg

Eric Bledsoe Trade Rumors: Latest Buzz, Speculation Surrounding Suns PG

QUOTE
Sean Deveney of Sporting News reported that Phoenix has offered Bledsoe and the 13th overall pick to New York in exchange for the Knicks' fourth overall draft pick.


blink.gif Οι πρώτες σκέψεις που έρχονται δεν περνάνε ούτε στα βιντεάκια του κοντοπίδη μητσιχώστα με τον αγαπούλα Μάκη ψωμιάδη.

peace.gif Οι δεύτερες σκέψεις γράφονται σε προσωπική συνομιλία με τον giorgo14 ο οποίος τα άκουσε αρκετά γιατί νόμισα ότι κάνει πλάκα- μέχρι να στείλει την είδηση φυσικά.

68.gif Οι λίγο πιο καθαρότερες προσπαθούν να κατανοήσουν την ΤΡΕΛΑ του front office να επενδύσουν σε παίκτες που είναι με αρκετά ερωτηματικά και όχι ξεκάθαρα prospect . Τα σενάρια αυτής της φήμης δείχνουν ότι στοχεύουμε ως έξης :

1o σενάριο : D'Angelo Russell icon_wave.gif
2ο σενάριο :Emmanuel Mudiay 68.gif
3ο σενάριο : Kristaps Porzingis icon_drunk.gif
4ο σενάριο : Justise Winslow rolleyes.gif
5ο σενάριο : διαλέγουμε ότι μ@λ@κία έρθει στο μυαλό του ΜακΝτόναλντ
Ελκυστικά πακέτα οι παίκτες του 1ου (ο οποίος δεν είναι για να πέσει 4ο πικ-αλλά οι 76ερς διαλέγουν ...) και 4ου σεναρίου . αξίζουν τόσα πολλά όμως από αυτά πουθα δώσουμε ; Nα παίρναμε Towns να το καταλάβω . Είναι έτοιμος παίκτης που θα βοηθήσει.

Απεύχομαι το 2ο σενάριο του κινέζικου προιόντος και με το 3ο αλλάζω ομάδα καθώς δεν μπορώ να βλέπω τους Len-Porzingis ως βασικό κορμό στη ρακέτα μας . Καλύτερα να δω Γλυνιαδάκη-Καββαδά να παίζουν μονό στα 21 και να κρατάει μία ώρα.

Βέβαια θα αναλύσουμε περισσότερα για το Draft αλλά μετά το σημερινό ο Νίκος να μην περιμένει pm smiley.gif
giorgos14
QUOTE(Voyager @ Jun 22 2015, 21:51 ) *
http://bleacherreport.com/articles/2503354...ounding-suns-pg

Eric Bledsoe Trade Rumors: Latest Buzz, Speculation Surrounding Suns PG



blink.gif Οι πρώτες σκέψεις που έρχονται δεν περνάνε ούτε στα βιντεάκια του κοντοπίδη μητσιχώστα με τον αγαπούλα Μάκη ψωμιάδη.

peace.gif Οι δεύτερες σκέψεις γράφονται σε προσωπική συνομιλία με τον giorgo14 ο οποίος τα άκουσε αρκετά γιατί νόμισα ότι κάνει πλάκα- μέχρι να στείλει την είδηση φυσικά.

68.gif Οι λίγο πιο καθαρότερες προσπαθούν να κατανοήσουν την ΤΡΕΛΑ του front office να επενδύσουν σε παίκτες που είναι με αρκετά ερωτηματικά και όχι ξεκάθαρα prospect . Τα σενάρια αυτής της φήμης δείχνουν ότι στοχεύουμε ως έξης :

1o σενάριο : D'Angelo Russell icon_wave.gif
2ο σενάριο :Emmanuel Mudiay 68.gif
3ο σενάριο : Kristaps Porzingis icon_drunk.gif
4ο σενάριο : Justise Winslow rolleyes.gif
5ο σενάριο : διαλέγουμε ότι μ@λ@κία έρθει στο μυαλό του ΜακΝτόναλντ
Ελκυστικά πακέτα οι παίκτες του 1ου (ο οποίος δεν είναι για να πέσει 4ο πικ-αλλά οι 76ερς διαλέγουν ...) και 4ου σεναρίου . αξίζουν τόσα πολλά όμως από αυτά πουθα δώσουμε ; Nα παίρναμε Towns να το καταλάβω . Είναι έτοιμος παίκτης που θα βοηθήσει.

Απεύχομαι το 2ο σενάριο του κινέζικου προιόντος και με το 3ο αλλάζω ομάδα καθώς δεν μπορώ να βλέπω τους Len-Porzingis ως βασικό κορμό στη ρακέτα μας . Καλύτερα να δω Γλυνιαδάκη-Καββαδά να παίζουν μονό στα 21 και να κρατάει μία ώρα.

Βέβαια θα αναλύσουμε περισσότερα για το Draft αλλά μετά το σημερινό ο Νίκος να μην περιμένει pm smiley.gif


Οσο ελκυστικος και να ειναι ο D'Angelo δινεις και Ερρικο και πικ.Δεν γινονται αυτα.Οπως ειπε και μια ψυχη,καλο ειναι εκει στην αριζονα να μην καπνιζετε οτι βρισκετε μπροστα σας και μετα να σηκωνετε τα τηλεφωνα και να καλειτε τους υπολοιπους GMs..
SG3ptshooter
Batum στους Hornets για G. Henderson και Vonleh, ενώ γράφεται πως είναι υπό παραχώρηση και ο Cody Zeller και πάνε και για Lamb οι της Carolina, με βλέψεις για Kaminsky στο 9. Και τα 2 αποκτήματά τους μέσω ανταλλαγής θα έχουν λογικό τίμημα, ούτε δεν έχει λογική η απόκτηση του Frank the Tank. Για Charlotte συμβαίνουν παράξενα πράγματα. tongue.gif
jvalin
QUOTE (SG3ptshooter @ Jun 25 2015, 12:21 ) *
Batum στους Hornets για G. Henderson και Vonleh, ενώ γράφεται πως είναι υπό παραχώρηση και ο Cody Zeller και πάνε και για Lamb οι της Carolina, με βλέψεις για Kaminsky στο 9. Και τα 2 αποκτήματά τους μέσω ανταλλαγής θα έχουν λογικό τίμημα, ούτε δεν έχει λογική η απόκτηση του Frank the Tank. Για Charlotte συμβαίνουν παράξενα πράγματα. tongue.gif

Επομένως φεύγει πιθανότατα και ο Λαμάρκος.

QUOTE (espn.com)
"He's gone," a source close to Aldridge said. "There's a 99.9 percent chance that he's out of Portland."

Απ' ό,τι φαίνεται, νούμερο 1 φαβορί για να τον αποκτήσουν είναι οι Lakers. Μεταξύ άλλων λέγεται πως έχουν πιθανότητες και οι Spurs με τους Mavs.
jasonick
Μου αρέσει αρκετά σαν προσπεκτ ο Vonleh σε βαθμό που δεν ξέρω αν τον έδινα για τον χειρότερο του Bjelica Batum. Από εκεί και πέρα αν πάνε του χρόνου με rotation ψηλών Kaminsky, Big Al και Hawes και καταφέρουν να δώσουν ένα αξιοπρεπές νούμερο στο def rtg θα είναι έγκλημα να μην πάρει ο MKG τον τίτλο του αμυντικού της χρονιάς.
SG3ptshooter
QUOTE(jvalin @ Jun 25 2015, 15:06 ) *
Επομένως φεύγει πιθανότατα και ο Λαμάρκος.

Παρότι το διέψευσαν οι Blazers χτες παράλληλα με την απόκτηση Vonleh, είναι πολλές οι ενδείξεις καιρό τώρα, όσο το χουμε συζητήσει κι εδώ γύρω το θεωρούμε μάλλον δεδομένο, ναι.

Και η διάψευση του rebuild δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να παραμείνει τέτοια σε μια τόσο ανταγωνιστική Δύση, εκτιμώ θα φύγει και ο Wes, οπότε 3/4 top παίκτες των Blazers είναι εκτός και έχεις έναν κορμό Lillard - McCollum - Leonard - Vonleh με πιθανή παραμονή Afflalo και ερωτηματικό στο RoLo. Θέλει τριβή και σπουδαία free agency προσθήκη αυτή η ομάδα για να αποδείξει εαυτόν ως ομάδα για κάτι παραπάνω.

Επίσης μιας και βλέπω αυτό που έγραψε ο jason, σε κολεγιακές συνθήκες ήταν top αμυντικός ο Frank. Και να μην το μεταφράσει αρκετά, που το φοβάμαι, θα είναι καλύτερος αμυντικός των Holes και ψεύτικου Big Al.
thalys
Barnes στο Μέμφις για Ridnour στην Σάρλοτ. Το μέμφις αναμένεται να κρατήσει τον Barnes, άγνωστο το μέλλον του Ridnour στην Σάρλοτ(μη εγγυημένο συμβόλαιο).
SG3ptshooter
QUOTE
There continue to be rumblings about how the Jazz want to — and can — re-acquire Paul Millsap and might trade Derrick Favors, per my source.

https://twitter.com/DJJazzyJody/status/614091280855896064

QUOTE
After lining up deal for Matt Barnes, word is Grizz among teams pursuing trade for Denver's Danilo Gallinari as they look to add shooting

https://twitter.com/ESPNSteinLine/status/614085474869747712
SteveNashidis
Καλη κίνηση αυτή από Μέμφις. Θα παίζουν πολύ ξύλο με Άλλεν στο 2-3. Για τον Barnes εννοώ smiley.gif

Για πορτλαντ τώρα. Από Τουιτερ

QUOTE
On POR/Sixers discussion, league sources say Blazers are interested in using No. 23 to acquire an established big man, not get more picks.

More on Portland: From multiple league sources, Blazers have internally discussed options to acquire Kristaps Porzinigs since his ASM proday


Ο Aldridge είναι 110% εκτός Portland.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.