Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Πανελλήνιος ΓΣ (Σάββατο 11/10/2008 17:00)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
ΚιτρινιΑΡΗΣ
ARIS 2008/09



Πάμε σαν άλλοτε, με λάβαρα και τυμπανοκρουσίες να πάρουμε την Πόλη!!!
Με 5.500 κόσμο και την διαστημική ομάδα που διαθέτουμε δεν φοβάμε τίποτα... smiley.gif

Άντε λοιπόν καλό πρωτάθλημα 69.gif

και ο Πανελλήνιος:
hagi
Άντε καλή αρχή να έχουμε.Και καλο ποδαρικό φίλε Κιτρινιάρη... biggrin.gif

Πιστεύω ότι πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και φυσικά να κερδίσουμε ώστε να κάνουμε καλή αρχή αλλά και μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν από τους διεκδικητές τον υψηλών θέσεων.Γενικά φέτος πιστεύω ότι το Παλέ πρέπει να ξαναγίνει Παλέ και από θέμα κόσμου αλλά και σαν έδρα.Να είναι φρούριο και να μην μπορούν να περάσουν ομάδες.


Άντε με τη νίκη... 41.gif 41.gif 41.gif

Υ.Γ Το παιχνίδι θα γίνει στης 18:00 το Σάββατο και θα μεταδωθεί από τον ΑΝΤ1.
JOS
έχετε καμιά απουσία ή κομπλέ κατεβαίνετε?ο πανελλήνιος?
Alexmei
Καλό ξεκίνημα, ελπίζω να δούμε αρκετά Θετικά σημεία από τον Αρη και κυρίως από Τσαλδάρη, Ηλιάδη... smile.gif
EXPLOITED ARIS
Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος.Και μια καλη αρχη με εναν απο τους διεκδικητες της τριτης θεσης ειναι κατι το οποιο θα ζεστανει την ομαδα αλλα κυριως τον κοσμο.Μακαρι να εχει κοσμο αυριο αφου δεν εχει υποχρεωσεις και ο ποδοσφαιρικος Αρης.Πρεπει να δειξουμε απο νωρις τι σημαινει Παλε. 77.gif
BILL79
Σπουδαια νικη για την ομαδα μας απεναντι σε εναν αντιπαλο που εχουμε τους ιδιους στοχους...εξαιρετικος ο τσαλδαρης κ η ψυχαρα της ομαδας ο ηλιαδης...δυστυχως νομιζω οτι εχουμε κ 2 παλτουδακια ( μαρσαλ, γκαβελ)...μακαρι να κανω λαθος...
scales84
Και οι 2 νομιζω εχουν χασει μερος της προετοιμασιας...παντως ο γκαβελ τουλαχιστον πισω μασαγε σιδερα...

Γενικα η ομαδα μασαγε σιδερα και ειδαμε επιτελους αυτο που μας ελειψε τοσο περσυ!!!!ΑΜΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μπροστα κλασικη ομαδα ματζον αλλα ειναι νωρις ακομα..εχουμε περιθωρια βελτιωσης..αλλωστε τη χρονια που φτασαμε ενα κλικ απο τον τελικο μεχρι την 4η-5η αγωνιστικη ολοι κραζαμε!!

ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΖΕΣΤΟ...

ΥΓ:Πως σας φανηκε η νεα φανελα?εμενα με ξετρελανε και ετοιμαζομαι να την παραγγειλω ηδη
BILL79
QUOTE(scales84 @ Oct 11 2008, 21:17 ) *
ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΖΕΣΤΟ...

ΥΓ:Πως σας φανηκε η νεα φανελα?εμενα με ξετρελανε και ετοιμαζομαι να την παραγγειλω ηδη

δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να μην πηγαινει ο κοσμος...εγω ηθελα να μενω θεσ. για να εχω διαρκειας!!!!
απο που μπορεις να παραγγειλεις εμφανισεις???
scales84
εγω θα τη παραγγειλω απο φιλο που μενει πανω..χαχαχαχαχα

κι εγω το ιδιο φιλε...αμα ημουνα πανω δεν θα χανα ματς..
thrylos7
Τελικά πήγα στο ματς...

[εγκάθετος]Καλά, τώρα βρήκατε να γεμίσετε το Παλέ; Έλεγα θα ήμουν χαλαρός και θα κάτσω στα πιο πάνω καθίσματα, χωρίς κάπνα, να είμαι άνετος, αλλά στις θύρες 5-10 δεν έπεφτε καρφίτσα κι έτσι δεινοπάθησα.[/εγκάθετος]

Πολύ σημαντική νίκη πράγματι, ειδικά όταν λαμβάνει χώρα μπροστά σε ένα σχεδόν γεμάτο Παλέ και εναντίον ενός πιο έτοιμου, κατά τη γνώμη μου, αντιπάλου. Φάνηκε αυτό, μετά το πολύ δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων, που ο Πανελλήνιος βρήκε τον τρόπο να μπει στο παιχνίδι και να το ισορροπήσει εν μέρει. Ήταν βέβαια πιο άστοχος από τον Άρη, ενώ έκανε και πάρα πολλά λάθη. Τελικά όμως έγινε κι αυτός αποτελεσματικός στην άμυνα και πήγε να κλέψει το παιχνίδι.

Στον τομέα που κυριάρχησε στις περισσότερες φάσεις ήταν κάτω από το καλάθι κι αυτό είναι ανησυχητικό για τον Άρη, αν και ένα συν ίσως είναι ο Αγαδάκος φέτος. Ούτως ή άλλως, ο Μπάρλος είναι ανέτοιμος.

Κατά τ' άλλα, η γνωστή προσήλωση στην άμυνα, πολλά κλεψίματα, ενώ οι σταρ έπαιξαν καλά, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Πλην του Μάρσαλ, ο οποίος είναι φανερό ότι θέλει χρόνο ακόμη. Ο Γκαβέλ μου άρεσε, αν και είχε ένα νευρικό διάστημα και θ' αποτελέσει βασικό γρανάζι της φετινής μηχανής.

Αρκετά σκληρή μάχη η σημερινή μεταξύ των δύο ομάδων... και είμαστε μόλις στην 1η αγωνιστική... Στα πλέι οφ θα πέφτουν κορμιά...
ablade
Μπραβο, μπραβο, μπραβο!!!! Αγωνηστικά δεν έχω να πω κάτι μιας και είναι γνωστό πλέον πιο θα είναι το στυλ της ομάδας. Ότι είχα σχολιάσει για το φιλικό ισχύει και για το σημερινό παιχνίδι. Θέλω όμως να σταθώ στην παρουσία του κόσμου. Επιτέλους γέμισε το παλέ!!! Η αλήθεια είναι ότι πριν το ματς έλεγα οτι θα είμαστε γύρω στους 2500. Όταν όμως έφτασα στο παλέ είδα με έκπληξη τον κόσμο που περίμενε στα εκδοτήρια!!! Χαίρομαι που διαψεύθηκα!!! Ελπίζω να έχουμε και ανάλογη συνέχεια...
scales84
Πραγματικα ηταν προκλητικη η μεταδοση ρε παιδια...συνεχως τι πρεπει να κανει ο πανελληνιος,ισως εγινε αυτ οεις βαρος του πανελληνιου...ελεος...Με αποκορυφωμα τη φαση του παπαμακαριου που ναι του γιεται φαουλ αλλα πρηγουμενως μοκο για το πως σπασαν στο ξυλο του νελσον για να του φυγει η μπαλα απο τα χερια...ΕΛΕΟΣ
rchos
μπραβο στον αρη για το καλο ξεκινημα.ευτυχως που αφυπνιστηκε και ο κοσμος γιατι θα χρειαστει στη συνεχεια του πρωταθληματος.παιχνιδι ωραιας εντασης το σημερινο παντως.α μου αρεσε και η εμφανιση του αρη.ωραια η ριγα και κατι ξεχωριστο.
ισως φετος θα επρεπε οι αγωνες στα πλευ οφ να γινουν στις 3 νικες τουλαχιστον ολοι γιατι αναμενονται σφαγες.
EXPLOITED ARIS
QUOTE(scales84 @ Oct 12 2008, 04:53 ) *
Πραγματικα ηταν προκλητικη η μεταδοση ρε παιδια...συνεχως τι πρεπει να κανει ο πανελληνιος,ισως εγινε αυτ οεις βαρος του πανελληνιου...ελεος...Με αποκορυφωμα τη φαση του παπαμακαριου που ναι του γιεται φαουλ αλλα πρηγουμενως μοκο για το πως σπασαν στο ξυλο του νελσον για να του φυγει η μπαλα απο τα χερια...ΕΛΕΟΣ

Δεν πειραζει!!!
Αστους να κραζουν!!!Τα λεφτα τους θελουμε μονο!!! cool.gif
Hellas On fire
Εμενα με προβληματισε η εμφανιση. Βεβαια εχει ακομη δρομο, θα δουμε.
Ομως περυσι ειχε δικαιολογια που εμεναν οι μηχανες, φετος γιατι εμειναν?

Ο Γκαβελ καλος στην αμυνα, αλλα χειρισμο φαινεται να μην ξερει το παλικαρι και λιγο ατεχνος γενικα. Ο Παντελιαδης, που ειναι κακος χειριστης, καλυτερος του ηταν. Ο ποιντ γκαρντ που ηρθε απο τον Πανελληνιο μου αρεσε. Ο Μαρσαλ ανετοιμος. Ο Κλαρκ πιο σκορερ παρα οργανωτης, αλλα και σαν σκορερ τα ποσοστα δεν ηταν καλα. Ο χειρισμος του λιγο προβληματικος σε στιγμες. Ο Μπαρλος ανετοιμος, αλλα μου αρεσει σαν παικτης, οποτε δεν τον φοβαμαι.

Ο Νελσον ηρθε σαν παουερ φοργουωρντ αλλα περα απο την ευελιξια του σωματος, δεν βλεπω να δινει ογκο στο καλαθι. Θα δουμε στη συνεχεια. Ο Σεκουλιτς εξαιρετος, θα ηταν αλλιως περυσι αν υπηρχε. Να δωσουμε χρονο στην ομαδα και βλεπουμε.

Παντως προβλεπω μεγαλη ηττα απο ΟΣΦΠ. Μπορει και στυλ αιγαλεω.
petrovic
Πολύ κόλλημα η φανέλα με τη ρίγα, τα σπάει!! Επίσης :βάλε μέσα να δούμε Παπανικολάου. άξιος συγχαρητηριων και μεγάλου σεβασμού ο Τσαλδάρης. Παίχτες σαν τον Τσαλδάρη είναι υπερπολύτιμοι για το πρωτάθλημα και επομένως συνολικά για το ελληνικό μπάσκετ, μόλις τώρα , μετά από 18 χρόνια που βλέπω μπάσκετ αρχίζω να το βλέπω καθαρά. "Κρατάνε" το κοινό των ιστορικών ομάδων, δεν τις αφήνουν να βαρέσουν διάλυση, απογοητευμένες από την φοβερή διαφορά μπάτζετ που τις χωρίζει τα τελευταία χρόνια από ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, συμβολίζουν την περηφάνεια ολόκληρων ομάδων, γειτονιών και πόλεων ακόμα. Και προφανώς, αναγκάζουν τους αποκαλούμενους "τοπ" παίχτες των ΠΑΟ(Διαμαντίδης, Σπανούλης κλπ) και ΟΣΦΠ (Παπαλουκάς, Σόφο κλπ.) να δουλεύουν συνέχεια και να γίνονται ακόμα καλύτεροι,ώστε να διατηρήσουν την απόσταση από τους "κάτω", προς όφελος της Εθνικής , που είναι βεβαίως ο καθρέφτης του μπάσκετ της χώρας μας. Και συν τοις άλλοις , νομίζω ότι η συναισθηματική ταύτιση του κοινού με τους παίχτες αυτούς(Τσαλδάρης για τους Αρειανούς,Βασιλειάδης για τους Παοκτσήδες, Ταπούτος για τους Αεκτζήδες, Φάνης παλιότερα και Κορωνιός για Νεοσμυρνιώτες και Περιστεριώτες) είναι πολύ πιο έντονη και βαθιά από ότι με τις παιχτούρες των μεγάλων ομάδων. Όπως και να το κάνουμε έχει έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό και συγκίνηση να παλεύεις με τα μεγαθήρια.
the hoop
ο γκαβελ ειναι πολυ καλος χειριστης και εχει πολυ καλο ελεγχο του σωματος παροτι εφαγε πολλα σκληρα φαουλ. και τα 4 φαουλ που κερδισε ηταν με αιμα.

ο ραντενοβιτς θα κανει μπαμ φετος στο πρωταθλημα, ισως ο ποιοτικοτερος παικτης του πανελληνιου. εκτος απο τους 2 ξενους κι αυτον οι υπολοιποι ειναι ρολιστες. ο γκραντι εδωσε πολλες ασσιστ οταν κλειστηκε στην αμυνα.. αλλος παικτης κλασης.

κακος ο αρης στην επιθεση. αν δεν βγουνε τα κλεψιματα δεν τραβαει η επιθεση. και αν ειναι μεσα κι ο ηλιαδης, κλαφτα.. αυτος ο παικτης θα επρεπε να παιρνει οδηγιες να στηνεται στο τριποντο και να μην παταει το ποδι του πιο μεσα. πιο πολυ καλο εκανε στον πανελληνιο παρα στον αρη μεχρι να βαλει εκεινο το τριποντο.
hagi
Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη που είναι και το πιο σημαντικό.

Για τον αγώνα τώρα ,μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε η ομάδα εκτός από κάποια σημεία,αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς για να κρίνουμε.Νομίζω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.Κανένας δεν μου φάνηκε κακός παίχτης απλά όλοι θέλουν το χρόνο τους.Λίγο ο Γκαβέλ μου φάνηκε κάπως άτεχνος αλλά στην άμυνα είναι σκυλί..Γενικά περιμένω βελτίωση και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει.
Τώρα με τον Ολυμπιακό βέβαια δεν ξέρω αν θα προλάβουν να αλλάξουν κάποια πράγματα αλλιώς θα περάσουμε δύσκολο απόγευμα.Βέβαια σαν Άρης πάμε πάντα για τη νίκη.

Όσο αφορά τον κόσμο,τί να πω...Επιτέλους μπράβο τους!!Έτσι και ακόμη περισσότεροι πρέπει να πηγαίνουν στο Παλέ.Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.Όσο για τις φανέλες,εμένα δεν μου άρεσαν πολύ αλλά συμφωνώ ότι είναι κάτι το διαφορετικό..Δεν ξέρω πως θα είναι οι μαύρες βέβαια.

Άντε καλή συνέχεια και με νίκες..
Air Kef
QUOTE(petrovic)
Πολύ κόλλημα η φανέλα με τη ρίγα, τα σπάει!! Επίσης :βάλε μέσα να δούμε Παπανικολάου. άξιος συγχαρητηριων και μεγάλου σεβασμού ο Τσαλδάρης. Παίχτες σαν τον Τσαλδάρη είναι υπερπολύτιμοι για το πρωτάθλημα και επομένως συνολικά για το ελληνικό μπάσκετ, μόλις τώρα , μετά από 18 χρόνια που βλέπω μπάσκετ αρχίζω να το βλέπω καθαρά. "Κρατάνε" το κοινό των ιστορικών ομάδων, δεν τις αφήνουν να βαρέσουν διάλυση, απογοητευμένες από την φοβερή διαφορά μπάτζετ που τις χωρίζει τα τελευταία χρόνια από ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, συμβολίζουν την περηφάνεια ολόκληρων ομάδων, γειτονιών και πόλεων ακόμα. Και προφανώς, αναγκάζουν τους αποκαλούμενους "τοπ" παίχτες των ΠΑΟ(Διαμαντίδης, Σπανούλης κλπ) και ΟΣΦΠ (Παπαλουκάς, Σόφο κλπ.) να δουλεύουν συνέχεια και να γίνονται ακόμα καλύτεροι,ώστε να διατηρήσουν την απόσταση από τους "κάτω", προς όφελος της Εθνικής , που είναι βεβαίως ο καθρέφτης του μπάσκετ της χώρας μας. Και συν τοις άλλοις , νομίζω ότι η συναισθηματική ταύτιση του κοινού με τους παίχτες αυτούς(Τσαλδάρης για τους Αρειανούς,Βασιλειάδης για τους Παοκτσήδες, Ταπούτος για τους Αεκτζήδες, Φάνης παλιότερα και Κορωνιός για Νεοσμυρνιώτες και Περιστεριώτες) είναι πολύ πιο έντονη και βαθιά από ότι με τις παιχτούρες των μεγάλων ομάδων. Όπως και να το κάνουμε έχει έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό και συγκίνηση να παλεύεις με τα μεγαθήρια.


Kαταπληκτικό ποστ, πραγματικά. smile.gif


Το ειπε κι ο Rchos, play off στις 3 νίκες και τελικοί στις 4.
Να δούμε πότε στο διάολο σκοπεύουν να το εφαρμόσουν.Εκτός αν θα μοιάσει κι αυτό στο ΝΒΑ και ειναι σοβαρός λόγος να μην γίνεται η αλλαγή. Τραγικοί.
petrovic
Ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια συμφορουμίτη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.