QUOTE(xilies siopes na akous @ Dec 20 2006, 09:21 AM)

Νομιζω πως ημουν σαφεστατη!Ειπα τι εμαθα και ρωτηασα αν καποιος που ηταν παρων,ξερει να μου πει,για να μην αδκικησουμε καμια!
Γεια σου "χίλιες σιωπές",
δυστυχώς στο θέμα του τι έγινε στο παιχνίδι Θωμάς - Γαλάτσι πήρες θέση προφανώς χωρίς να το καταλάβεις. Ο λόγος είναι ότι έγραψες "μου είπαν ότι τη χτύπησε χωρίς καμια αφορμή". Εφόσον δεν ήσουν εκεί και δεν είδες κάτι με τα μάτια σου δεν έπρεπε να μεταφέρεις τίποτε γιατί δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
Επειδή τυχαίνει να ήμουν στον αγώνα αυτό έχω να σου πω (μιας και δεν ήσουν εκεί) ότι το παιχνίδι ήταν αρκετά ήρεμο με εξαίρεση ίσως το δίδυμο Βόλλα και #10 του Γαλατσίου η οποία τραβούσε τη Βόλλα συνέχεια και μάλιστα της έριξε και αγκωνιά στο πρόσωπο σε κάποια φάση. Με την Κοτρολού δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μέχρι τη στιγμή που χτύπησε. Για την ακρίβεια μπλέχτηκαν τα πόδια της με τα πόδια της Βόλλα και έπεσε αλλά έπεσε άτσαλα η αλήθεια είναι. Ανάμεσα στις δύο παίκτριες ακόμα και τότε δεν υπήρξε κανένας διαπληκτισμός. Αντιθέτως η Βόλλα όταν τελείωσε το παιχνίδι πήγε στην κερκίδα και ένας από τους γονείς / φιλάθλους του Γαλατσίου άρχισε να την απειλει και να της λέει "δε θα έρθετε στο Γαλάτσι, θα σας ..." και άλλα ωραία και βέβαια η Βόλλα εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει ότι δεν τη χτύπησε επίτηδες. Το θέμα λοιπόν είναι ότι η όλη σύρραξη ξεκίνησε όχι ανάμεσα από τις δύο παίκτριες αλλά από κάποιον γονέα στην κερκίδα αλλά και την παίκτρια του Γαλατσίου Μπουτζιά η οποία έβριζε όλη την ώρα και απειλούσε για το δεύτερο αγώνα. Μετά βέβαια μπλέχτηκαν όλοι προκειμένου να λήξει ο καυγάς.
Η ερώτηση λοιπόν τώρα είναι η εξής: αν είχε γίνει κάτι ανάμεσα στις δύο παίκτριες και όχι στην κερκίδα δε θα είχαν πάρει οι διαιατητές κάποιο δελτίο? Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Επίσης αν παιζόταν βρώμικο παιχνίδι επίσης δε θα είχαν βγει παίκτριες με 5 φάουλ? Ούτε αυτό έγινε. Με 5 φάουλ βγήκαν η Βελακούλη και η Ελευθερίου, μια δηλαδή παίκτρια από κάθε ομάδα και καμια απόυτές που φαινομενικά εμπλέχτηκαν στον καυγά μετά.
Επίσης επειδή πολλές φορές στο παρελθόν έχω μιλήσει για κακές διαιτησίες και άσχετους που ευθύνονται για τραυματισμούς παικτριών έχω να πω πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι η διαιτησία ήταν αρκετά καλή και μοιρασμένη ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιους που αοφάσισαν να μπουν και να κάνουν δηλώσεις ξαφνικά χωρίς να τεκμηριώνουν την άποψή τους. Αυτό το τόπικ δεν είναι για να γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. και απευθύνομαι σε αυτόν που έγραψε κάτι για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των παικτριών του Αγ. Θωμά. Για οποιαδήποτε ομάδα και να το έγραφες η απάντησή μου θα ήταν η ίδια. Τι σε απασχολεί εσένα τι κάνουν οι άλλοι? Ακόμα και έτσι να είναι τα πράγματα, θεωρείς ότι αυτός εδώ ο χώρος είναι ο κατάλληλος για τέτοιες συζητήσεις? Και επίσης όσο για το αν ο Αγιος Θωμάς παίζει βρώμικο μπάσκετ έχω να σας θυμίσω τον τραυματισμό της Καραμαλέγκου στη δεύτερη αγωνιστική από αγκωνιά στον αυχένα στο παιχνίδι με το Μελά!!!!!! Η ομάδα αυτή έχει πολλές ιδιάιτερότητες καθώς παλεύει για την παραμονή της. Ξεκίνησε καλά αλλά μετά λίγο οι τραυματισμοί λίγο η κούραση, έκανε "κοιλια". Έτσι κι αλλιώς η έδρα του Θωμά είναι δύσκολη έδρα πόσο μάλλον όταν είναι αναγκασμένη η ομάδα αυτή να πάιξει χωρίς 5άρι. Αναγκαστικά θα πιέσει παραπάνω.
Αυτά για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα γιατί δυστυχώς έχουμε χάσει το μέτρο και μεταφέρουμε απλά ό,τι ακούσαμε χωρίς να το ψάξουμε λίγο.