Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3
il postino
αν ηταν ασημη , κοινη θνητη δλδ ,

για δευτερα βραδυ , που δεν εχει τιποτα και η τηλεοραση , καλη ειναι....
colonel gomelsky
QUOTE(il postino @ Jul 16 2010, 21:53 ) *
αν ηταν ασημη , κοινη θνητη δλδ ,

για δευτερα βραδυ , που δεν εχει τιποτα και η τηλεοραση , καλη ειναι....

Αυτό σημαίνει ότι ψήφισες.... ????

Μέχρι στιγμής πάντως είμαστε 18-11 υπέρ των haters.
SG3ptshooter
QUOTE(colonel gomelsky @ Jul 17 2010, 14:09 ) *
Αυτό σημαίνει ότι ψήφισες.... ????

Μέχρι στιγμής πάντως είμαστε 18-11 υπέρ των haters.

Αγαπητέ συνταγματάρχα, μην ανανεώνετε το τόπικ διότι δε σας συμφέρει. 3 φανς που ήταν να εμφανιστούν μπήκαν, από δω και πέρα μόνο κόσμος που έχει αγνοήσει το τόπικ τόσες μέρες ίσως ψηφίσει, οπότε στην καλύτερη να αδιαφορούν και για τη "θεά" σας.. icon_drunk.gif

Το λάβερς - αδιάφοροι - χέιτερς θα ήταν ένας ακόμη διαχωρισμός:
3 15 11
colonel gomelsky
QUOTE(SG3ptshooter @ Jul 17 2010, 14:17 ) *
Το λάβερς - αδιάφοροι - χέιτερς θα ήταν ένας ακόμη διαχωρισμός:
3 15 11

Είναι κι αυτή μια ανάγνωση, αλλά νομίζω ότι η άλλη είναι πιο λογική. Κάποιος που ψηφίζει "για μιλφάκι καλή" είναι αδιάφορος;

Έτσι όπως στήθηκε το ερώτημα δεν μπορούν να ψηφίσουν αυτοί που την θεωρούν πολύ ωραία. Ούτε θεά που λέει η πρώτη επιλογή, ούτε μέτρια προς καλή που υποννοεί η 2η.
SG3ptshooter
QUOTE(colonel gomelsky @ Jul 17 2010, 14:27 ) *
Είναι κι αυτή μια ανάγνωση, αλλά νομίζω ότι η άλλη είναι πιο λογική. Κάποιος που ψηφίζει "για μιλφάκι καλή" είναι αδιάφορος;

Έτσι όπως στήθηκε το ερώτημα δεν μπορούν να ψηφίσουν αυτοί που την θεωρούν πολύ ωραία. Ούτε θεά που λέει η πρώτη επιλογή, ούτε μέτρια προς καλή που υποννοεί η 2η.

Στον πόλεμο συνταγματάρχα το κάθε στρατόπεδο διαβάζει τα ίδια δεδομένα διαφορετικά.

Aλλά μια αθώα επισήμανση, μετά τα εισαγωγικά σας, έρχεται και το μειωτικό: "αλλά όχι τίποτα περισσότερο."

Το χουμε παρατραβήξει ή μου φαίνεται; rolleyes.gif
colonel gomelsky
QUOTE(SG3ptshooter @ Jul 17 2010, 14:33 ) *
Στον πόλεμο συνταγματάρχα το κάθε στρατόπεδο διαβάζει τα ίδια δεδομένα διαφορετικά.

Aλλά μια αθώα επισήμανση, μετά τα εισαγωγικά σας, έρχεται και το μειωτικό: "αλλά όχι τίποτα περισσότερο."

Το χουμε παρατραβήξει ή μου φαίνεται; rolleyes.gif

Γιατί ρε συ να το χουμε παρατραβήξει; Γι αυτό ανοίχτηκε και ξεχωριστό τόπικ. Εδώ μιλάγαμε για μουντιάλ και η κουβέντα πήγαινε στη Σάρα... smiley.gif
Ginobili
Θεά...Θεά!!!!! laugh.gif Χωρίς να καταλάβω ποτέ το γιατί....πάντα μου άρεσε....

Σαν ηθοποιός βέβαια.... icon_drunk.gif Και αυτό το sex and sity..... hammer.gif

MILFΑΡΑ!
colonel gomelsky
QUOTE(Ginobili @ Jul 18 2010, 12:01 ) *
Θεά...Θεά!!!!! laugh.gif Χωρίς να καταλάβω ποτέ το γιατί....πάντα μου άρεσε....

Σαν ηθοποιός βέβαια.... icon_drunk.gif Και αυτό το sex and sity..... hammer.gif

MILFΑΡΑ!

14-20 το σκορ. Not bad! Και σίγουρα όχι τόσο κακό όσο το περίμεναν μερικοί καλοθελητές tongue.gif
Igor
KOYKΛΑΡΑ
colonel gomelsky
Και μια φωτο ακόμα για να σας φτιάξω τη μέρα!
colonel gomelsky
Γιατί σβήστηκε ρε παιδιά? Αφού μειώθηκε αυτόματα το μέγεθος!
alexanderthegreat
χάλια αφήστε που οι γυναίκες καπνίστριες με απωθούν
colonel gomelsky
QUOTE(alexanderthegreat @ Jul 19 2010, 14:14 ) *
χάλια αφήστε που οι γυναίκες καπνίστριες με απωθούν

Ανοίγεις μεγάλο θέμα τώρα! Εμένα με απωθούν οι γυναίκες καπνίστριες όταν α)καπνίζουν στο δρόμο και β)κρατάνε το τσιγάρο με στυλ Νίκου Κούρκουλου και βάλε.

Αν το κρατάν και το καπνίζουν με τον ενδεδειγμένο, στυλάτο γυναικείο τρόπο κανένα πρόβλημα.
alexanderthegreat
QUOTE(colonel gomelsky @ Jul 19 2010, 14:21 ) *
Ανοίγεις μεγάλο θέμα τώρα! Εμένα με απωθούν οι γυναίκες καπνίστριες όταν α)καπνίζουν στο δρόμο και β)κρατάνε το τσιγάρο με στυλ Νίκου Κούρκουλου και βάλε.

Αν το κρατάν και το καπνίζουν με τον ενδεδειγμένο, στυλάτο γυναικείο τρόπο κανένα πρόβλημα.

Εγώ γενικά είμαι φανατικός αντικαπνιστής αλλά και να μην ήμουν η Πάρκερ δεν μου λέει κάτι σαν γυναίκα smiley.gif
Air Kef
Υπό προυποθέσεις (να μοσχομυρίζει, να μην εχει ίχνος τρίχας κάτω από τα μαλλιά, γόβες, εσώρουχα, κτλ.) έκανα το κλασσικό 3ήμερο κλεισμένος σε σπιτι μαζί της πολύ εύκολα.
Το στυλ της και ο ρόλος της με κερδίζουν.
SlobodaN
QUOTE(Air Kef @ Jul 19 2010, 15:24 ) *
Υπό προυποθέσεις (να μοσχομυρίζει, να μην εχει ίχνος τρίχας κάτω από τα μαλλιά, γόβες, εσώρουχα, κτλ.) έκανα το κλασσικό 3ήμερο κλεισμένος σε σπιτι μαζί της πολύ εύκολα.
Το στυλ της και ο ρόλος της με κερδίζουν.

συγνώμη, σου φαίνεται τώρα ότι η συγκεκριμένη έχει "φούντα" και μυρίζει πορδίλα?

Στο δεύτερο συνθετικό με καλύπτεις απόλυτα.
Air Kef
όχι, αλλά αν έχει 5 μέρες να πλύνει τα δόντια της θα την στείλω αδιάβαστη
balomazoxtra
QUOTE(Air Kef @ Jul 19 2010, 15:36 ) *
όχι, αλλά αν έχει 5 μέρες να πλύνει τα δόντια της θα την στείλω αδιάβαστη

To βούρτσισμα των αλογοδοντιών είναι μια επίπονη δουλειά.
colonel gomelsky
20-23 μέχρι στιγμής. Δεν είναι κι άσχημα! biggrin.gif
επαθα λαστιχο
καλος π.....μεζες,αλλα μεχρι εκει
colonel gomelsky
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 7 2011, 13:11 ) *
καλος π.....μεζες,

77.gif 77.gif

23-26 και συνεχίζουμε.

Δεν σας χάλασε haters....
sacarame
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 7 2011, 13:15 ) *
77.gif 77.gif

23-26 και συνεχίζουμε.

Δεν σας χάλασε haters....

Ελα πες μας πόσους λογαριασμούς έχεις ανοίξει και ψηφίζεις... smiley.gif
panos75
Ακόμη με αυτή τη μπουρούχα ασχολείστε;

Κάτσε να βάλω καμιά κανονική γυναίκα μπας και ξεμπλοκάρουν μερικοί.

colonel gomelsky
QUOTE(panos75 @ Mar 7 2011, 13:47 ) *
Ακόμη με αυτή τη μπουρούχα ασχολείστε;

Κάτσε να βάλω καμιά κανονική γυναίκα μπας και ξεμπλοκάρουν μερικοί.

Πάνο έχω θέσει πολλές φορές το ερώτημα και κανένας δεν μου απάντησε. Καντο εσύ αν θέλεις μιας και αναφέρεσαι στην Γιόχανσον.

Γιατί πρέπει να πηγαίνει αντιπαραθετικά το πράγμα. Δηλαδή δεν γίνεται να σου αρέσουν και οι δύο;

ΥΓ. Εννοείται ότι η Σκάρλετ είναι πολύ μπροστά και δεν γίνεται καν σύγκριση.

QUOTE(sacarame @ Mar 7 2011, 13:44 ) *
Ελα πες μας πόσους λογαριασμούς έχεις ανοίξει και ψηφίζεις... smiley.gif

smiley.gif

Δεν έχω ανοίξει άλλους. Δεν χρειάστηκε!
SG3ptshooter
Τα έχουμε ξαναπεί, χρησιμοποιείς την ανάγνωση που σε συμφέρει, αυτή που κάνει την ήττα να φαντάζει μικρότερη..

Εγώ βλέπω TDWL 5 - TDWH 12 και οι άλλοι απαξιούν..

εντιτ: Ντροπή στο φίλτατο κατά τ'άλλα πάνω/Πάνο που έβαλε φωτογραφία πραγματικά όμορφης γυναίκας στο τόπικ.. Εδώ μιλάμε για Football League 2 κι εσύ βάζεις το Μέσσι; tongue.gif
frenchman7
Θα μιλήσω κι εγώ, καθώς είναι ένα θέμα που με έχει απασχολήσει αρκετές φορές...

Άμα την δεις με ψυχρό μάτι, και κάνεις μια απλή ανάγνωση "χαρακτηριστικών", το πόρισμα είναι αρνητικό για εκείνη...
Όμως πολλές φορές μια τέτοια μέθοδος κρίσης γυναικών δεν είναι σωστή καθώς το τι μας "βγάζει" η κάθε γυναίκα εξαρτάται
και από πολλά άλλα πράγματα, όπως η ο τρόπος που κινείται, που μιλάει κλπ...

Συμπερασματικά λέω τα παρακάτω:
-Είναι ωραία? ΟΧΙ
-Την "κανόνιζες"? Άνετα και ποικιλοτρόπως...

panos75
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 7 2011, 19:15 ) *
Τα έχουμε ξαναπεί, χρησιμοποιείς την ανάγνωση που σε συμφέρει, αυτή που κάνει την ήττα να φαντάζει μικρότερη..
εντιτ: Ντροπή στο φίλτατο κατά τ'άλλα πάνω/Πάνο που έβαλε φωτογραφία πραγματικά όμορφης γυναίκας στο τόπικ.. Εδώ μιλάμε για Football League 2 κι εσύ βάζεις το Μέσσι; tongue.gif

Κάτσε να σου βάλω και τον Ινιέστα τώρα. wink.gif

frenchman7
Να και ο Ινιέστα... Kate Beckinsale..
vc15
Sorry κιόλας, αλλά πως μπορεί να σας αρέσει αυτό το πράγμα που λέγεται Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και την τηλεοπτική αηδία που έχει φτιάξει; Πάντως, τα σάρωσαν τα χρυσά βατόμουρα οι κοπελάρες μας!!! Αν το γύριζαν στα ΚΑΠΗ πάντως θα ήταν πιο ρεαλιστικό. 69.gif
kseplenhs
επειδή ο γκομελσκης πάει να εκμεταλευτεί επικοινωνιακά το εκλογικό αποτέλεσμα,ψηφίζω ένα "ουτε με 2 νταμιτζάνες ρακή δεν άφηνα το μπαζίλε να ανέβει στο κρεβάτι μου" και βάζω ταφόπλακα στις επιδιώξεις του... torture.gif
tempelhs
Σωστο μιλφακι ειναι η kate που ποσταρε ο frenchman! H sara ειναι επιεικως κατω του μετριου.. sorry colonel....
Manu7
Τι επικοινωνιακά τρικς έχει χρησιμοποιήσει ο στρατηγός και ακόμα ψηφίζουν αυτό το μπάζο,πραγματικά αδυνατώ να τα βρω...tongue.gif

"Σούλα" της γειτονιάς με 1000 λέμε...(παλαιότερο ποστ μου στο τόπικ wink.gif )
Την έχει για πρωϊνό...Παρόλο που ανταγωνίζεται μια χολυγουντιανή φτιαγμένη σταρ που έχει και 500 πάνω από τη φάτσα της ώστε να βλέπεται... 68.gif

YΓ:Πο....Τι εμπάθεια έβγαλα νυχτιάτικα??? blink.gif biggrin.gif
frenchman7
QUOTE(Manu7 @ Mar 8 2011, 05:05 ) *
Τι επικοινωνιακά τρικς έχει χρησιμοποιήσει ο στρατηγός και ακόμα ψηφίζουν αυτό το μπάζο,πραγματικά αδυνατώ να τα βρω...tongue.gif

Μάλλον μας επηρεάζει η Κοκκίνου που συνοδεύει κάθε post του.. tongue.gif
duncan21
Αν κι εχω ψηφησει εδω και καιρο ηρθε ο καιρος να εκφρασω την εμπρακτη υποστηριξη μου στο προσωπο του κολονελ...thumbsup.gif
SG3ptshooter
QUOTE(duncan21 @ Mar 8 2011, 08:39 ) *
Αν κι εχω ψηφησει εδω και καιρο ηρθε ο καιρος να εκφρασω την εμπρακτη υποστηριξη μου στο προσωπο του κολονελ...thumbsup.gif

από σένα δεν το περίμενα.. ohmy.gif

Xaroumenos loukoumas
Τι τέρας είναι αυτό;; tongue.gif
colonel gomelsky
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 8 2011, 12:58 ) *
από σένα δεν το περίμενα.. ohmy.gif

Όλοι στα βήματα του μπαρμπα-κολονελ θα βαδίσετε στο τέλος. Απλά μερικοί το καταλαβαίνουν μια ώρα νωρίτερα... tongue.gif

QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Mar 8 2011, 13:41 ) *
Τι τέρας είναι αυτό;; tongue.gif

Άμα σου την πέσει, ρίξ της χυλόπιτα...
sacarame
QUOTE(duncan21 @ Mar 8 2011, 08:39 ) *

Κι εσυ ρε Βρούτε...Αλλά τι να περιμένεις από άτομο που προτιμά την Σάρα Τζέσικα από την Σάγια.... 68.gif 68.gif
lamar
Μεγιστη ΜΠΑΛΟΤΣΑ!!!!

Αλλα, οπως εχουμε ξαναπει πολλακις.

Δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες, αλλα μονο αντρες που δεν πινουν!!!

Και εγω δυστυχως δεν πινω..... tongue.gif
colonel gomelsky
QUOTE(lamar @ Mar 8 2011, 14:07 ) *
Και εγω δυστυχως δεν πινω..... tongue.gif

Γιατί μου το χαλάς? Και σε είχα συμπαθήσει.....

Δηλαδή θες να μου πεις ότι μετά την φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ δεν ήπιες? rolleyes.gif
Manu7
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 8 2011, 13:44 ) *
Άμα σου την πέσει, ρίξ της χυλόπιτα...

Μπορεί να είναι και η μόνη χολιγουντιανή σταρ στην οποία θα έδινα χυλόπιτα...
Γι'αυτό "Σούλα της γειτονιάς"...Εκεί τρώω και εγώ χυλόπιτα άμα λάχει...biggrin.gif
lamar
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 8 2011, 14:08 ) *
Γιατί μου το χαλάς? Και σε είχα συμπαθήσει.....

Δηλαδή θες να μου πεις ότι μετά την φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ δεν ήπιες? rolleyes.gif

Φιλε οχι, δεν πινω, εχω κοψει και το τσιγαρο εδω και δυο χρονια, μονο ΤΡΩΩ!!!

Μετα το διπλο στο ΟΑΚΑ πηγα και εφαγα δυο πιτογυρα στους Μερακληδες στη κυψελη και ηπια και για αποκορυφωμα μια Σουρωτη....Τσακιρ κεφι σου λεω.

Οταν θα ανεβω πανω θα με πας να τρωω εγω και εσυ να πινεις.....!!!! smiley.gif
colonel gomelsky
QUOTE(lamar @ Mar 8 2011, 14:26 ) *
Οταν θα ανεβω πανω θα με πας να τρωω εγω και εσυ να πινεις.....!!!! smiley.gif

Όποτε θέλεις!

Και γω τρώω

QUOTE(Manu7 @ Mar 8 2011, 14:13 ) *
Μπορεί να είναι και η μόνη χολιγουντιανή σταρ στην οποία θα έδινα χυλόπιτα...

Το χοντραίνεις...
duncan21
QUOTE(sacarame @ Mar 8 2011, 13:46 ) *
Κι εσυ ρε Βρούτε...Αλλά τι να περιμένεις από άτομο που προτιμά την Σάρα Τζέσικα από την Σάγια.... 68.gif 68.gif

Τι να κλασει ρε αμπαλοαμπαλε η Σαγια και η καθε Σαγια μπροστα στη Σαρα Τζεσικα? shot.gif

Εμενα με εχει καλυψει απολυτα το πρωτο ποστ που ειχε κανει ο Slobodan...
colonel gomelsky
QUOTE(SlobodaN @ Jul 13 2010, 20:58 ) *
Για την συγκεκριμένη σκέφτομαι 3 λέξεις: ...... και ξύλο. Είναι μιλφάρα με τα όλα της. Την γουστάρω με 1000.

Εμ Τόπικ της δεν άνοιξες ? Θα τα γράφουμε όπως πρέπει και όπως θέλουμε.

Σ αυτό αναφέρεσαι, έτσι duncan?

Πολύ σωστά τα είπε ο φίλος Slobodan!
sacarame
QUOTE(duncan21 @ Mar 8 2011, 17:26 ) *
Τι να κλασει ρε αμπαλοαμπαλε η Σαγια και η καθε Σαγια μπροστα στη Σαρα Τζεσικα? shot.gif

Εμενα με εχει καλυψει απολυτα το πρωτο ποστ που ειχε κανει ο Slobodan...

Η αμπαλοσύνη σου σε όλο της το μεγαλείο....Τι να σου πω άμοιρε... Τολμάς και συγκρίνεις την κοπελίτσα που είναι μια χαρά σαν τα κρύα τα νερά με το πόδι χιλιόμετρο, με την διασταύρωση μούμιας με γαϊδουρι??????

ΔΗΛΑΔΗ ΗΜΑΡΤΟΝ.....

Ντάξει δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναφερθώ σε Σκάρλετ ή στην Τάιρα , αλλά ούτε καν στο Σαγιάκι δεν πλησιάζει η κυρα Σάρα..

Αυτή δεν κάνει όχι για MILF, ούτε καν για GILF δεν κάνει !!!!! shot.gif shot.gif
colonel gomelsky
QUOTE(sacarame @ Mar 8 2011, 17:58 ) *
Αυτή δεν κάνει όχι για MILF, ούτε καν για GILF δεν κάνει !!!!! shot.gif shot.gif

Δεν κατάλαβα, τι έχουν τα GILF? icon_wave.gif
il postino
η ψηφος στηριξης στον τιμιο κολονελ εχει να κανει περισσοτερο με το οτι ειχα εντυπωσιαστει οταν την ειχα πρωτοδει με το μπρους ουιλις στο "αποσταση αναπνοης" (δυστυχως μονο τον ελληνικο τιτλο της ταινιας θυμαμαι).θυμομουν επι ετη το ονομα της (χωρις να εχω ξαναδει καμια ταινια της) ωσπου τη ξαναδα στη σειρα με τις αλανιερες!

δυστυχως ειναι απο τις γκομενες που χαλανε μεγαλωνοντας συν το οτι ειναι αβυζη!!

Δε Νομιζω Ταγματαρχα μου οτι ειναι το μιλφ που ψαχνουμε!!

παρολαυτα, λογω προτερου εντιμου βιου εριξα ψηφο εμπιστοσυνης!!
Flash
Άραγε τα fora ανήκουν στον τομέα ευθύνης του ΕΣΡ; tongue.gif
colonel gomelsky
QUOTE(il postino @ Mar 8 2011, 18:48 ) *
η ψηφος στηριξης στον τιμιο κολονελ εχει να κανει περισσοτερο με το οτι ειχα εντυπωσιαστει οταν την ειχα πρωτοδει με το μπρους ουιλις στο "αποσταση αναπνοης" (δυστυχως μονο τον ελληνικο τιτλο της ταινιας θυμαμαι).θυμομουν επι ετη το ονομα της (χωρις να εχω ξαναδει καμια ταινια της) ωσπου τη ξαναδα στη σειρα με τις αλανιερες!

δυστυχως ειναι απο τις γκομενες που χαλανε μεγαλωνοντας συν το οτι ειναι αβυζη!!

Δε Νομιζω Ταγματαρχα μου οτι ειναι το μιλφ που ψαχνουμε!!

παρολαυτα, λογω προτερου εντιμου βιου εριξα ψηφο εμπιστοσυνης!!

Προφανώς και δεν είναι το μιλφ που ψάχνουμε. Υπάρχουν πολύ καλύτερα. Απλά αυτό το τόπικ ξεκίνησε για να αποφορτιστούν αυτά του Σπανούλη και του Μουντιάλ! Εκεί είχαμε φτάσει!

@Flash:

Δεν μας αγγίζει κανένα ΕΣΡ! Το μόνο πρόβλημα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε είναι ο πουριτανισμός του admin! tongue.gif

Υγ. Καποια στιγμή θα ανοίξω τοπικ με τα καλύτερα μιλφ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.